Új privát üzeneted érkezett!

Boni!

Már a híradó előzetesében kiszúrtam, hogy itt van 3 sarokra az az építkezés... Épp mondtam a férjemnek, hogy nemrég a tűz most meg a víz, borzalom!

Kép

Kép
ske
 
 


ske én is erre gondoltam... tűz víz-.. utána nem a repülő jön?: :oops:


ti melyikben laktok?
Vendég
 


Reméljük, nem jön a repülő! :) Bár az sem kizárt, amilyen sok jár erre....
Mi a Gömb utcában, de nem a Centrálban, a Reál parkolójának bejárata van pont velünk szemben.

Kép

Kép
ske
 
 

 
 

Angie!
Hogy van Szilárd?

Kép

Kép
ske
 
 


ske pont ott sétálgattam ma :lol: egyébként tűz kettő is volt, mert egy hónapja a szomszédban, előtte meg a panelházakban
Vendég
 


sziasztok,

Régebben írogattam hozzátok, de én sajna nem tudtam olyan sűrűn jönni a gyerekek mellet, így elvesztettem a fonalat, és úgy döntöttem, hogy már nem zavarlak benneteket. Talán van még valaki aki emlékszik rám.

Most is csak azért írok, mert látom aggódtok Panny miatt.

Panny felhatalmazott, hogy helyette írjak, mert ő most nem tud jönni. :cry: :cry:

Szóval, hétfőn volt uh-on és hát nem kapott túl jó híreket. A petezsák és a szikhólyag nőtt, de embriót nem talált az orvosa. Azt mondta neki, hogy várjanak még 5 napot, így ma újra megy. Ha ma sem lesz senki a petezsákban akkor sajna megint műtétre kerül a sor. :cry: :cry:

Most nagyon padlón van, nézzétek el neki, azt üzente, hogy ha műteni kell, akkor a műtét után jön majd, ha egy kicsit összeszedte magát.

És elmennek kivizsgálásra, mert szerinte apa lány katonái nem működnek, így vele kezdik a vizsgálatokat, majd Panny-t is megnézik.
Mindenképpen lesz 4. baba, lesz 4 fia.

Azért én bízok a mai uh-ban. Kérlek szorítsatok neki nagyon.

Puszil mindenkit.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy (mi már hellyel-közzel ismerjük egymást a 2007-es topikból) :)
Köszi a hírt Panniról, és akkor nem volt ok nélküli az aggodalmam. Nagyon sajnálnám szegényt, és át tudom érezni, hogy most hogy van a lelke. Sajnos, az hogy a 8-9 hét körül nem találtak semmit, nem nagyon jó hír, de remélem, ha gond is van, talpra tud állni, és belevágni a negyedikbe! Mond neki légy szíves, hogy Angie nagyon sokat gondol rá, és hogy minden fele összekerestem már.
Neked pedig további jó pocakosodást, olvatam, hogy rendben volt minden a genetikai uh-n.

Ske!
Aranyos vagy, hogy számon tartod Szilárdot. Ment oviba, és hívtam is 11 körül az óvónőt, és minden rendben. Nem is hallották még ma köhögni, csak az orra folyik egy kicsit. Az az igazság, hogy pont indulás előtt adtam neki lándzsás utifű szirupot, és 14 csepp fenistil-t, ami, úgy tűnik, így együtt nagyon hat nála. Kb az alvásik fog tartani a hatása, de akkor az óvónők beadják neki a déli adagot, és jól fog aludni. A fotózáson is nagyon ügyes volt, oda ült, és állt, ahová mondták, de inkább ábrándozó képek készültek róla (azt mondta az óvónő, hogy olyan igazi Szilárdos), de mosolyog is egy-kettőn. Majd lehet válogatni, és 8 db-t csinálnak 3000 ft-ért plusz egy csoportképet. Lesz hűtőmágnes is, azt hiszem.

Ma egyébként egy konferencián vagyok, csak az ebédszünetben jöttem fel az irodámba babanetezni egy kicsit :wink: De máris megyek, és majd valamikor este tudok csak jönni, de lehet akkor is csak olvasni. Ti azért írjatok jó sokat, hogy legyen olvasni valóm!

Lányok, akik már régen jártatok erre (Szilvia, Mmanya és a többiek)! Jelentkezzetek, hogy kivel mi van!

Puszi!
Vendég
 


Angie,
Átadom neki, és ha tudok valamit jelentkezek. :oops: :oops:

Én pedig köszönöm szépen. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok
Jó sokat kellett már megint visszaolvasnom,de ez az én hibám,mert ritkán jövök.
Ma voltam vérvételen és lehet már szerdán meglesz az eredmény,már nagyon várom,hogy én is feliratkozhassak a táblázatra.ha már ott voltam a kórházba be is oltattam magam.
Karácsonyra nem tudom még mit sütök,de diós bejglit biztos.Nem akarok sok mindent,mert igazából nem is leszünk itthon,csak szenteste.Inkább majd szilveszterre,mert akkor 4 napra megyünk Kőszegre baráti társasággal és előtte van nagy sütés-főzés.
Ti hogy álltok a karácsonyi ajándékokkal?Nekem még csak kb. az 50%-a van meg.

Kép
Edit.
ngedit
 
 


Sziasztok!

Boniko!
Én ma reggel láttam a tv-ben, hogy mekkora "vízesés" volt. Pont mondtam apának, hogy milyen car lehet, ahová felcsapott a víz. 2 erkélyre totál bevágott. Még szerencse, hogy megúsztátok.
Jó az új avatarod.

Judy!
Köszönjük, hogy tájékoztattál bennünket. Nagyon sajnálom szegény Pannit, tudom, hogy mit érez. Mindenképp tájékoztass. Mond meg neki, hogy én is izgulok érte, hogy megjelenjen egy picike embrió.

Edit!
Akkor nem is lesztek tőlünk messzire Szilveszterkor. Kb. 50 km-re. :wink:
Nálunk már megvannak a karácsonyi ajándékok. Bár anyunak rendeltem egy könyvet ( római tál-as szakácskönyv, mert római tálat vettünk neki), meg tesómnak kell vennem fényképalbumot. Olyat szeretnék, aminek az elején valamilyen aranyos kisbaba van. :wink: Holnap megyünk a Media Mark-ba (de hülyék azért nem vagyunk :lol: :lol: ), ott láttam szépeket, s anyunak is vettem tavaly.

Ma kicsit felhúztam magamat.
Mentünk Leventéért az oviba, s ki volt írva, hogy kedden 2-kor, csütörtökön és pénteken karácsonyi műsort adnak elő, vigyünk nekik ünnepi ruhát. Mondom az óvónőnek, hogy akkor kedden délután én is visszahozom Leventét a műsorra. Erre ő, felesleges, mert úgyse fog beszélni. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Aztán odafordul a másik óvónőhöz: Panni, itt anyuka kérdi, hogy Leventét behozzák-e ünnepségre. Erre ő is, úgyse fog beszélni.
Köpni-nyelni nem tudtam. Aztán mondtam, hogy akkor behozom, mert ő is a csoportba tartozik. :twisted: :twisted: :twisted:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Ja most már eldöntöttük, kedden délelőtt apa is itthon lesz, bemegyünk az óvoda vezetőhöz panaszkodni, megmondani a véleményünket. :roll:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


mmarya basszus ez már azért nagyon durva simán feljelenthetnéd őket a z illetékeseknél..

Panny jaj nagyon szorítok!

Ngedit én már mindent megvettem.. :lol:
Vendég
 


én lehet feljebb is mennék.. csoda hogy nem beszél szegény! :twisted:
Vendég
 


Benita, hol vagy???Rég írtál, remélem, jól vagytok!!!

sajnálom Pannyt.megértem, hogy kivan.a legjobbakat kívánjuk neki, amit ilyenkor lehet.

Annamari, tök jó, hogy van ikertesód!!állítólag fiú ágon öröklődik, de pl. a mi családunkban ez nem így volt azt hiszem...és mindig unokatesók lettek ikrek valahogy.úgyhogy nekem is lenne esélyem, de mivel lány vagyok, elvileg mégsem. :D
az óvodával én is beszélnék!!!!kíváncsi vagyok, mire jutnak majd.mármint az óvónénik! :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!

Pannynak nagyon drukkolok!!!

Jó sokat írtatok..

Zsófi is szopta az ujját, én Fruzsi érkezése előtt nem is akartam leszoktatni, aztán Fruzsi egy hónapos volt kb, Zsófi 20, és leszokott pár nap alatt :)
Vendég
 


Jaj csajok, én már rég átírattam volna másik csoportba, de én lyan cikinek éreztem, hogy megpróbáljunk egy másikat is. :oops: :oops: Mi van, ha abban sem érzi jól magát? Végül is a csoportban jól érzi magát, csak az óvónők viselkedése már kezd kiakasztani.
Lehet, már írta, de év elején megkértem az óvónőket, hogy a többiekkel ő is had terítsen, lehessen ő is napos. Erre is az volt a válasz, hogy NEM, mert nem eszik ott.
Kérdeznétek, hogy miért nem eszik ott?? Hát sajnos mivel gyesen vagyok, így is nehéz kijönni a pénzből, pláne, ha még 8000 ft-ot kiadok a kajára, amit meg sem eszik. 2 hónapot volt már, hogy megpróbáltuk, hogy ő is ott evett, aludt. Reggelit nem adtak neki, az ebédhez hozzá sem nyúlt, az uzsonnát ette meg. Azt is szerintem azért, mert akkor már nagyon éhes volt. Most ezért fizessek havonta 8000 ft-ot, mert délután ott megeszik egy zsemlét??? :roll: :roll:
Mondtuk neki, hogyha Réka is megy oviba, akkor ő is marad. Addigra vagy babás leszek, s papíron visszamegyek dolgozni, vagy muszáj lesz visszamenni dolgozni, akkor két fizuból jobban jut majd belőle. :roll: :wink:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Panndi!

Mi a pelenkával voltunk így, hogy míg meg nem született Réka nem szoktattuk le Leventét. 2,5 év van közöttük. Réka születése után 2 héttel megbeszéltük, hogy nincs pelus. Reggel már nem kapott, csak éjszakára. Nem is pisilt be, éjjel is kb. 2 hétig kellett, aztán ő mondta, hogy neki már éjjel sem kell. Könnyen leszokott, s kopp-kopp azóta se pisilt be.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari,

egyébként pont egy barátnőm mesélte nemrég, hogy az ő kislány mikor oviba került, 1 évig!!!!nem evett semmit az oviban, nem beszélt senkivel, nem aludt délután a többiekkel, csak feküdt az ágyában, stb....a barátnőm már azt hitte, megőrül,. erre egyik napról a másikra elmúlt..remélem, Nálatok is megoldódik lassan!!!

itt egy csibész kép Boldiról Kép Boldi

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti!
Nagyon édes ez a kiscsibész. :lol: :lol: :lol:
Hogy megnőtt már. :wink:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Szerintetek terhesen lehet zöld teát inni????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


szerintem lehet!mármint zöld teát inni!

KépKépKépKép
moti
 
 


sziasztok,

Sajnos Panny rossz híreket kapott. :cry: :cry: :cry:
Kedden műtik, januárban pedig kezdik a kivizsgálást.

Ha összeszedi magát, jönni fog. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy köszönjük a tájékoztatást! azt hiszem nem csak a magam nevében mondom, hogy Panny veled vagyunk lélekben!

neked pedig grt.vigyázz magatokra!

Moti BOldi nagyon helyes kispasi :lol:
Vendég
 


Judy!
Bíztam, hogy jó hírrel jösz.
Panni nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Remélem nálad kiderül, hogy mik lehettek a vetéléseid okai.
Együtt érzek veled. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Panni!
Kitartást és sok erőt kívánok Neked!!


Moti!
Boldi már kész fiatalúr! Milyen szép barna szeme van!

Annamari!
Tényleg nagyon gáz ez az ovi ügy! szegény Leventéd!ÁÁÁ, kivagyok ezektől az óvónőktől!

Kép

Kép
ske
 
 


Panni, kitartás!!! :(
Vendég
 


Hello!

Nálunk 3. napja 40 fok láz...majd jövök!

Panny...sajnálom....

danyu
danyuci
 
 


Danyu Gabónak? jaj! gondolom nem neked, mert akkor nem írogatnál! csak nem influenza? vigyázz magatokra! jobbulást!

pussssz
Vendég
 


Danyu,

óóóóóóó...remélem, már jobban vagytok!!!!
írj majd, ha tudsz jönni!!!

KépKépKépKép
moti
 
 


Danyu - jobbulást Nektek+++++++++++++

Panny - nagyon - nagyon sajnálom.....várunk vissza!!

Angie - köszi a hiányolást, igyekszem bepótolni a lemaradást, de most esélyem sincs...

...vendégek voltak, elrámoltunk (hellyel - közzel) alig látok a fáradtságtól, de nagyon jó volt :lol:

Nekünk nem volt sikeres hónapunk, de majd most!!!! Fő a pozitív gondolkodás...

jó éjt!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


esik a hóóóóóó

Kép
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Boni!
Itt Vác fele nem esik, de valahogy most nem is bánom. Nagy hóban nem szeretnék bejárni Pestre naponta.

Moti!
Nagyon édes a kisfiad!

Judy!
Köszi, hogy hoztad a sajnos rossz hirt :(

Panni drága!
Hihetetlen, hogy megint ez történt. Hátha sikerül kideriteni az okát. Nem lehet, hogy túl gyorsan estél teherbe az előző vetélésed után? Bárcsak ennyi lenne a gond!

Danyukám!
Remélem, Gáborod jobban van. 3 nap magas láz után csillapodni szokott. Ha nem, akkor irány vele korházba, nehogy kiszáradjon. Mindenképp irjál, hogy hogy vagytok!!! Hiányzol, olyan régen "dumáltunk". Irsz majd, ha több erőd lesz?!

Én sajnos most be vagyok havazva (hó nélkül itthon :) ) Hamarosan indulunk anyu 60. szülinapját megünnepelni egy tök jó vendéglőbe, a Fáy préshába Fóton. Sógórnőm állapota mindig egy kicsit jobb lesz, aztán visszazuhan a rosszullétekbe, amikor se enni se inni nem tud. Olyankor az öcsém ráköti az infúziót, hogy ki ne száradjon. Pár nap után jobban lesz, de nem tart sokáig. Most épp jobb passzban van, ezért ki is használjuk, hogy anyut megünnepelhessük együtt.

Puszi mindenkineK!
Vendég
 


Angie Anyudnka Boldog szülinapot!

Sógornődnek kitartás! mennyi idős babás most ?
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap és ma délelőtt is szállingózott a hó.
Tegnap tesóméknál töltöttük a napot. Eljátszott a gyerekekkel, mi meg apával és sógorral elmentünk egy kicsit a városba (Szhely) körülnézni. Jó sokan voltak mindenhol.

Ma délelőtt sütöttem mézeskalácsot. Nagyon fincsi lett. :lol: :lol: Levente kettesével ette.

Angie!
Anyukádnak boldog szülinapot!!!!!

Szilvi!
Anyukádék még nálatok vannak, vagy hazajöttek?

Danyu!
Kép
Bárcsak ilyen könnyen menne. :wink: Jobbulást Gabusnak!!!

Tegnap este néztem a tv-ban, "13 gyerek, de még akarok " c. műsort. Nem semmi volt. 3 családod mutattak.
Az első pakisztáni család volt, ahol annak idején a szülők választották ki lányuknak a férjet. Nekik 11 gyerekük volt, s a 12-kel volt terhes a nő. Apa munkanélküli volt 3 éve. Aztán megszületett a 12. gyerek is.
Volt egy család, ahol a 13. gyereket várta a nő. A másik családnál 13 volt, s tervezték a 14-et. Bár nem értettem, mert a nő 3 terhességi tesztet is megcsinált, s pozítiv volt neki, aztán a 4. teszt nega lett.
Azért ennyi gyerek szerintem durva. :? :D

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Lányok!
Nekem ma nagyon rohanós napom lesz, de délután még lehet, hogy tudok jönni.

Szilvia!
Elfelejtettem írni, hogy nagyon sajnálom ezt a fránya mensit. Drukko ennek a hónapnak!

Annamari!
Ma küldök képeket :wink: És nagyon köszike!!!

Boni!
A sógórnőm most lépett a 11. hétbe, és izgul is kellőképpen, mert télen a 10 hétben vetélt el. Most pont a 10 hét végén lett jobban, és fél, hogy nehogy azért legyen, mert a babával történt valami. Reméljük, nem!

Szép napot mindenkinek!
Még jövök délután!
Vendég
 


Sziasztok,

Panni,
ismeretlenül is nagyon együtt érzek veled és kívánom, hogy mielőbb babásodhass újra! Kitartást és sok erőt kívánok!

Szilvi,
drukkolok, hogy a következő hónap sikeres legyen!

Annamari,
mézes sütés :) . Anyukám is sütött Ilangocskával közösen mézeset, így nekünk meg van az idei adagunk! :) Ez a 13 gyerekes tv-műsor, elég érdekes lehetett, azt hiszem annyit már én/mi se tudnánk vállalni...

Angie,
hogy sikerült anyukád 60. szülinapi ünneplése? Sógornődnek drukkolok!

Bocsánat most mennem kell, meló van...

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sucer!
Köszi a kérdésed! Nagyon jó volt, jól érezte a család együtt magát. Szilárd 6-szor (és ez nem túlzás) kiborította a vizét, és minden második falat az asztal alatt kötött ki. Pedit otthon nagyon ügyesen eszik. Nincs étterem-kúltúrája :lol: De már úgy fogja a villát és a kést a kezében, mint a felnőttek. Nem sikerül még elfűrészelni az ételt (mert recés élű kést szokott néha kapni), de már nagyon ügyesen tartja, és próbálkozik.
Azon viszont megdöbbentünk, hogy a város legmenőbb helye kezd tönkremenni. Csak mi voltunk az étteremben egész este, egy fiatal pár jött egy gyors vacsorára, aztán ennyi :roll: :roll: Minket is jól átvertek majd 5000 forinttal, amit otthon vettünk észre :evil: :evil: Már korábban is mondta a nagynéném, hogy többet számláznak, de nem hittünk neki. Hát most személyesen is megtapasztaltuk. Hát ezért fognak lassan tönkre menni. A kajájuk továbbra is kifogástalan volt, de ez az átverés :shock: Ezzel elérték azt, hogy mi sem fogunk többet oda menni!

Nagyon nagy a csend erre fele. Mindenki karácsonyi shoppingol?
Vendég
 


Annamari!
Küldtem mailt :)
Vendég
 


Angie,
én vagyok.... 2 számla között :) :) . Ahhoz sokkal több kedvem van, hogy itt legyek, minthogy dolgozzak :wink: 8)
Lehet tudni, hogy ez melyik étterem? Csak, hogy még véletlenül se térjünk be oda.... ez nagyon gáz!! Kés-villa: az oviban idén adtak először a gyerekeknek villát, mert még tavaly is kanállal ettek mindent :shock: :shock: :shock: :shock: . Otthon már régen van kés is, bár még mindig kicsit sete-suta vele Ilangocska, lévén balkezes és elég nehéz neki segíteni....mi lesz az írásnál.... :?
Én már nem nagyon shoppingolok, asszem minden megvan, mostmár csak csomagolok. Még egy párnahuzatra kell fényképet nyomatnom, de gondolom, az hamar megvan.

Többiek, merre jártok?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sziasztok!

Sikerült tesómnak felébresztenie. :lol: :lol: :lol: Gyerekekkel mesét néztünk, s elaludtam rajta. :lol: :lol: :lol:

Angie!
Megkaptam a mail-t, küldtem én is. :D
Az ember tényleg nem gondolná, hogy ahol adnak borravalót, akkor még át is vágják. :twisted: :twisted: :twisted:
Örülök, hogy jól sikerült a buli.

Sucer!
Ti nem is próbáltátok Ilangot jobb kézre szoktatni? Én szólok a Rékának, ha bal kézzel fogja meg a kanalat, villát.
Leventét 2 éves koráig etettem, aztán volt, hogy kézzel evett, nem szóltunk neki. Rékának már 1 éves kora előtt adtam kanalat, ő ügyesebben bánik az evőeszközökkel.
Leventénél zavart, ha tiszta kajamaradék volt körülötte. Rékánál már nem zavart. :lol: :lol: :lol:

Angie!
Ha azokra gondoltál, akkor csinálom.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari,
nem próbáltuk átszoktatni, nagyon nem értek vele egyet. Engem is átszoktattak és meg is volt az eredménye, vért izzadtam az iskolában :( :( . 2-3 éves koráig 2 kezes volt, majd 4 éves korára stabilan bal kézzel kezdett, enni, rajzolni, játszani. Engem nem zavar, a nagymamám pl. bal kezes volt, meg ugye én is... :? . Ma teljesen jobb kezes lettem, de tudok írni bal kézzel is. A rossz oviban, erőszakkal próbálták a gyereket a jobb kezére szoktatni, volt olyan időszak, hogy a bal kezét "csúnya kéznek" nevezte, szép kis korszak volt :shock: :shock: :evil: :evil: . Szóval nehézségeink tuti lesznek amikor majd tanul írni, de nem én leszek az első anyuka akinek balkezes a gyereke :D :D .

Mennem kell meló van....

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Angie!
Megy a mail.

Sucer!
Én azt hallottam, hogy akinek lett volna ikertestvére, ők a balkezesek. Rékának is lett volna, de én már csak a szülésnél tudtam meg, mikor a szülésnő átvizsgálta a méhlepényt. Én is tudom mindkét kezemet használni. :D :D

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari,
tényleg? Ez sohasem hallottam még.... mondjuk az elején nagyon macerásan indult, sokat barnáztam, vérezgettem, volt egy hematómám is, veszélyeztetett terhes voltam a 16. hétig. Ezek alapján még az is lehet, hogy ketten voltak.... Nálunk a családban voltak ikrek apai ágon, de ezt talán már írtam, nem akarom magam ismételni :oops:. Tényleg ha az első terhességgel ilyen volt az eleje, a másodiknál is van sansz ugyanerre?
Mire mondta azt a szülésnő, hogy ketten voltak? Az első UH-kon se látszott?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sucer!
Az ultrahangon sose mondta a doki, de én is meglepődtem, mikor a szülésznő mondja, hogy itt volt egy másik csak félig felszívódott. A méhlepényt mikor átvizsgálta, akkor látott ott valamit.
Akkor neked is lehet esélyed!!!!
Hajrá az ikrekre!!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Itt tök jól esik a hó. Már meg is látszik az utakon. :lol: :lol: :lol: :lol:
Fehér karácsonyunk lesz, hurrá!!!!
Holnap mehetek velük szánkózni. :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Szia lányok!
Bocs, h régen voltam, de a netünk nem működött :(. Nagyon lemaradtam, de próbálok már jönni.
Most is csak röviden:
Danyu
Mielőbbi gyógyulást! Sajnálom a lázat, biztos nehéz nektek most! Nagy ölelés!

Panny
Nagyon megrázott, amit rólad írtak. Őszintén sajnálom, és együttérzek veled! Szinte hihetetlen, h 2x egymás után ugyanaz megtörténhet! Sok-sok erőt kívánok, h mielőbb rendbe jöjjél és megvigasztalódjál!!!

Marya
Láttam gyönyörűszép gyermekeid fotóit a Vas Népében. Büszke anyuka lehetsz, igazán édesek!

Még jövök, rohanunk ki a HÓBA!!!!!

Benita

Kép
benita76
 
 


Szia Benita!
De jó, hogy jelentkeztél!!!!!
Én még sajnos nem láttam a képet a Vas Népében. Majd anyutól holnap kapom meg az újságot,de ő is mondta, hogy bent vannak. :lol: :lol:

Ti oltattatok?

Jó hóember építést!!!!! :lol: :lol: :lol: Gyere, s mesélj, mi történt veletek. Már hiányoltunk.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Azt hiszem, mi is lemegyünk. Viszünk a szánkót is. :lol: :lol:
Majd még jövök.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Sucer!
Ez a Fáy Présház Fóton. Elég durva, hogy így átvertek!
Sziláréknál sem adnak oviban kést. Én adtam otthon, előbb egy vajkenővel kezdtük, aminek semmilyen éle, de hamar rájött, hogy az nem kés, csak hasonlít rá :D Aztán jött a műanyag kés, és most már ő is fémet kér, de van olyan otthon aminek alig van valami éle. Valamilyen készeltből van, amit nem is használunk, mert nem lehet vele semmit elvágni. Ő tőlünk leste el a technikáját a villa-késsel evésnek. Sosem mutattam neki. A kis mutató újjacskájával olyan édesen megtámasztja a kést, mint a felnőttek. Állítólag 4 éves koromban már én is tökéletesen ettem villa-késsel. Végre valami jót elörökölt tőlem a fiam :D

Én is úgy tudom, hogy nem szabad a balkezeseket erőltetni a jobbkezességre. Szilárd egyértelműen mindent jobb kézzel fog, de férjem balkezes, így esélye van egy következőnek a balkezességre. Én is sok mindent tudok ballal is csinálni, lábaim közül pedig kifejezetten a balt használom rúgásnál. A jobbal suta vagyok. Én ilyen finom-vegyes lennék? :roll:

Annamari!
Szegény, jól megdolgoztattalak! Nem baj????
Itt nem havazik. Merre laktok? Én nem örülök annyira a hónak, mert vezethetek a nagy hóban napi 90 km-t még a héten, ami azt jelenti, hogy 1 óra helyett másfél alatt érek majd be a mh-re. Marha jó! Várhatott volna még vasárnapig ez a hó :twisted: ! Utána már élvezném :)

Na futok a fiamért! Anyuéknál aludt tegnap, mert a buli után már nem akartuk haza vinni, aztán hajnalban vissza anyuékhoz. Így tegnap este óta nem látott. De állítólag nem is hiányolt!

Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Egy eltűnt jelentkezik :oops: :oops: :oops:

A gépem benyelt egy trójait, a férjem próbálgatta megcsinálni, majd kiderül milyen eredménnyel... Meg jól meg is fáztam, igyekszem gyógyulgatni.

Betegeknek jobbulást!
Az ilyen étterem meg elmegy a sunyiba. Undorító. Gondolom amúgy sem egy olcsó hely.
Még visszaolvasok, később jövök még.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?