Halihó!
Köszi lányok a biztatást!
Persze, hogy rengeteg öröm van a gyerekeimben, hisz amúgy nem is vállaltunk volna négyet. Csak néha elfáradok, meg hát ezek a terhességi nyűgök, nem alvások, érzelmi hullámzások most segítenek a nyafogásban.
De van tündéri anyósom, akit most beizzítottam a gyerekekhez és meg itt olvaslak titeket
A többi napon dolgozik ezerrel.
Anyukám is itt van heti 2 napot, csak ő most járóképtelen majdnem valami van az Achilles szalagjával-így sétálni nem küldöm el, meg nincs jogsija, így hozni-vinni nem tud segíteni.
Meg van egy tüneményes párom is, csakhát ő meg éjjel-nappal keresi a pénzt, ennyi emberre, rakás bankhitellel.
Zuzmoo! Isten éltessen nagyon sokáig!
Húúú most nézem, hogy 47 nap van szülésig. Az már nagggyon kevés.
Ma voltam védőnéninél, mondja 30-án menjek CTG-re. Mondom miért ilyen hamar? Aztán rádöbbentem, hogyí az már 36.hét.
Amúgy az elmúlt 6 hétben nem híztam egy dekát sem, összességében még mindig 5,5 kg-nál járok, ami tök jó. Csak ezt úgy " értem " el, hogy nem vagyok éhes, állandóan émelygek, nyilván babafenék a gyomromban nem tesz jót.
Ézsóedit! Már írtam, hogy 2 szülésemet a nagyfokú vizesedés miatt kellett elindítani 39. ill. 37. héten. Ez azt jelentette, hogy 15 és 18!!!!!!! liter felesleg víz volt bennem felhalmozódva. Onnan tudom, hogy 5 nappal szülés után kevesebb kilóval mentem haza mint amivel elkezdtem a terhességeimet és mérték is a kifolyt mennyiséget. Brutálul néztem ki.
Viszont az 1 liter vízivás az nagyon kevés, túlhaladott nézet ez ödémánál, mert így jobban tartalékol a szervezeted. 2-3 litert meg kellene inni, de csak vízből és ha érdekel homeós vízhajtót tudok ajánlani, én is eszem és életemben most először még nem dagadok.
Meg gyógyteából a mezei zsurló és a csalánlevél 1 ek/2 dl vízzel forrázva is segíthet és nekünk már nem okozhat bajt 33 hetesen. Ahogyan Zarja írta-totál egyetértek vele.
Látom Zarja te is érzékeny vagy
Igazad is van, dumáld meg pároddal, hogy érzel most!
Savproblémákra pedig a Robinia Pseudo acacia CH 30 homeós golyóból 1-2 golyó nyelv alá, akár 10 percenként is amíg nem múlik, kiváló.
Na megvettem ma a betéteket, hálós bugyit, krémeket, lassan összeállnak a dolgok.
EDA! Hát én 3x szültem nélküle, brutál oxytocinos behatással-mert vészhelyzet volt és gyorsan kellett cselekedni- és sehol nem adtak. Most tuti kérek előre, én már szültem extra fájdalommal, köszi, most kaszinóznék inkább közben
Na jó hétvégét mindenkinek!
Móni