Új privát üzeneted érkezett!

Szia!
Nem látta a doki. Nem akrta megmutatni. Azt mondta, hogy valószínűleg kislány, mert azok ilyen szégyenlősek, de biztosra nem meri mondani. Azt mondta a méhlepényre, hogy még mehet feljebb, ha nem akkor császár lesz. Nem mondta, hogy ezzel most olyan komolyan kellene foglalkozni.

Kép
domi001
 
 


Na ilyenek vagyunk most. Elég szépen növögetünk, már lassan a képbe sem férünk el. :lol:
Kép

Kép
domi001
 
 


domi,

szép babóca. a mozgás miatt szerintem ne aggódj, én is csak kb. 2-3 hete érzem.

Kép
gota79
 
 

 
 

Sziasztok!

Üdv köztünk, Karol!
:)

Domi, ne aggódj! A méhlepény még húzódhat picit feljebb, ahogy nő a méh, de ha nem, és mégis csaszi lesz, legalább van időd megbarátkozni a gondolattal.
A baba nagyon édes! :)
Nekem is mellső fali volt a lepény előzőleg, és "kívülről" alig lehetett érezni a babócát. Meg egy jó darabig nem is tudtam, hogy ez biza már ő :oops: :)
Nekem leginkább olyasmi érzés volt, mint egy kóbor puki odabent :oops: 8) :roll:

Onlány: férjecskéd hogy van?
csak nem lett agyrázkódása is? :shock:
Majd rakj fel képet az üvegfestésről! :)

Én mézaskaláccsal bohóckodtam szombaton. Fent voltak a haverok aznap délután társasozni, gondoltam akkor már csinálok nekik egy kis Miku-ajándékot, így lett nekik kis söröskorsó, törpefej és repcsi. ragasztottam a hátuljukra egy-egy csík mágnest, úgyhogy hűtőmágnes lett :D
Kép


Misi h1n1-es, de már kezd jobban lenni.
a láza már nem vészes, de még elég csúnyán köhög, aggódom, nehogy tüdőgyuszi legyen a vége, mert egyenlőre nem akar felszakadni neki.
Mi jól vagyunk a lánykával egyenlőre...

Bár kezd durvulni a keményedés nekem is, úgyhogy én is ráálltam a magnézium-evésre, meg vasat is el kellett kezdeni szednem.
újabb 2 kilót híztam :oops:

Kép

Kép
redwings
 
 


Jó reggelt!


Domi, ekkora már a babód? :shock: Szép nagy bébike!
Gota, mi van veled?
Red, hú szegény férjecskéd! Nagyon vigyázzon magára! Na meg ti is! Sok szellőztetés!
Köszi a kérdést, apácskának egy hatalmas seb éktelenkedik a buksiján, de szerintem nem kell összevarrni. Nem kapott agyrázkódást hála égnek, de úgy sajnáltam!

Tegnap pocsék éjjelem volt, Charlott most kezet foghatunk a szívdobogás miatt. Tudod, nekem ezzel volt problémám, de egy nagyon jó dr kezébe kerültem és beállított frankón mindent. Csak mivel tegnap 2 szer is volt vérvétel így a gyógyszeremet elfelejtettem bevenni.... Nagyon fáradt vagyok, alig aludtam este. Arra riadtam fel éjjel mindig, hogy nagyon pörög a szívem és nem mertem elaludni :(
Ki mit főz karira?

Kép
Kép
onlány
 
 


most hívott a férjem, hogy rossz lett a cukor eredményem kész vagyok, nem akarok belgyógyra menni meg semmit... Bár van 2 hetem, hogy rendeződjön, mert akkor randizom a dr-val

Kép
Kép
onlány
 
 


Sziasztok!

Onlány: mi az hogy rossz a cukrod? Milyen értéktől kell odafigyelni az étkezésre?
Sajnálom az rosszullétedet, este én is kicsit rosszul voltam, feszült a poci, de dupla adag magnéziumtól helyre jöttem.


Domi: szép nagy a babócád!! 4D-s felvétel is készült már róla?

KépKép
charlott
 
 


Sziasztok!
A méhlepény miatt is kezdek lenyugodni, mert ha olyan nagy baj lenne, akkor a doki már biztos listákat adott volna a kezembe, hogy mit ne tegyek meg veszélyeztetett terhessé nyilvánított volna. Igazság szerint egy kicsit túlparázok mindent. HA nem jót mondanak, akkor azt én még megturbózom magamnak egy kicsit, hogy akkor itt a vég :lol:
Hű akinél beteg van az vigyázzon magára.
Onlány
Te meg vigyázz apára. A cukor elég kellemetlen lehet, az egyik ismerősömnek egy kőkemény diétá kell sajnos tartania emiatt, szinte a terhesség elejétől. Illetve naponta többször kell magának méregetnie a cukrát, de ő is gyűri a dolgot. Ne izgulj miatta. Bár tudom könnyű ezt mondani. Rettegek én is ettől a cukorterheléstől már előre, mivel én meg állandóan édességet kívánok és bár nem sokat, de be be kapok valamit olyankor :lol:
Tegnap este óta nekem meg mintha a mandulám vacakodna. Szokott ilyen lenni, mert sajnos bent van a mandulám. Remélem csak egy ilyen kis szokásos dolog :lol:
Jaj holnap lejár a jólét, lejár a táppénzem és még 27 napot le kell dolgoznom. Számolom visszafelé a napokat. Ráadásul jövő héten 6 munkanap. Hurrá :cry:

Kép
domi001
 
 


Most telefonáltak a Seffer magánklinikáról, hogy megkapták a levelemet. :lol:
Január 5-én megyek 4Ds UH-ra. Azt mondták 30 perces nagyjából és az egészről DVDt kapunk. Hurrá :lol:
Leglább egyszer én is eljutok ide, s talán akkor kiderül a nagy igazság, hogy kislány lakozik bent avagy kisfiú :lol:
Alig várom, hogy hazaérjen a párom és elújságoljam neki :lol:

Kép
domi001
 
 


jó reggelt mindenkinek!


Étkezés után mért cukoreredményem Charlott sajna 7,2 lett... egy kismaminak 6,9-ig jó. Amikor 1 hónapot kórházban voltam, sajnos akkor is ennyi volt a cukrom és kőkemény diétára fogtak. Most muszáj megint diétáznom, mert nem akarom, hogy a babának se nekem legyen tőle valami bajom és úgyis ellenörizni fogják ezt Akkor jól megtanították nekem, ott könnyű volt betartani, mert főztek rám, meg minden. De itthon mindenféle csábít. :shock:
Te is szarul voltál? Lehet telihold van :roll: Remélem mára már kutya bajod :wink:

Domi, ne félj a cukorterheléstől, mert ha idegeskedsz az megnyomja a cukrot... Szóval nyugi! Neked jó lesz, hidd el. :wink:
Jaj, nehogy te is betegeskedj! Tantumverdét szedheti kismami, mértékkel és az hatásosabb mint a halls cukorka. Most te táppénzen vagy??? Hm nem értem az egészet... miért kell 27 napot ledolgoznod? Hamar el fog tellni hidd el nekem.
Jan,5 már itt van! De jó nektek! Kicsit irigyke vagyok, de én apáját lepem meg valentin napra! Kpeket majd hozz!

Hu tegnap gyerekem extra rossz volt... Ott bőgtem én is mellette, de annyira kikészített hogy ziháltam, nem kaptam levegőt. Ilyen életemben egyszer fordult elő! És azóta úgy gyötör a fejfájás, na de Liza nem kímél, most is hisztizik! :twisted:

Tegnap olyan édes volt a kis pocaklakóm! Megvakartam a hasam alját és pontosan odamért egy hatalms rúgást... Gondolom rossz lehetett hallgatni ahogy serceg a bőröm.

Csajok, ti hol szilvesztereztek?

Kép
Kép
onlány
 
 


www.scamp.hu itt prince oliver-es babarucikat lehet kapni jó áron

Kép
Kép
onlány
 
 


Ma azt álmodtam, hogy voltam valami vizsgálaton és azt mondták, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van a babával, ennél jobb már nem is lehetne :lol:
charlott
Még nem készült rólaDs felvétel,mert nélunk nincsen ilyen. Vidékre megyek január 5-én miatta.
onlány
A cukrod, akkor annyira nagyon nem is magas. De azért vigyázz magatokra!
A torkomra tegnap szedtem hoemogene-t, egyszer öblögettem Tantum verdevel, meg egyszer sós vízzel. Ittam a meleg teát és mára elmúlt a dolog. AZ az igazság, hogy megvan még a mandulám és elég gyakran szokott rakoncátlankodni egy-egy napra.
A 4D UHon azt mondták, hogy az egészet DVDn megkapjuk. Akkor felvételt külön kell majd kérni? Nem értek hozzá, mert még sosem voltam ilyenen. A Seffer Magánklinikára megyünk KAposvárra egyébként. Nekünk ez lesz az utókarácsonyi ajándék, már ha páromat elnegedik a munkahelyéről és nem nélküle kell ide is mennem. :cry:

Kép
domi001
 
 


onlány
Erre elfelejtettem válaszolni: Igen a héten táppénzen voltam, mert múlt hét pénteken kaptam meg az oltást, így gondoltam adok neki ennyi esélyt, hogy hasson :lol: Nagyon klassz volt itthon. Elkézimunkázgattam, nagyon élveztem és most elég rosszul fog esni mindjárt egy 6 munkanapos héttel indítani. Azért van még 27 napom, mert január végéig van tervben a dolgozás és addig 27 munkanapunk van nekünk. :lol: Karácsony előtt még 8 nap és januárban lesz még 19 nap. Aztán jön az itthonlét és a babaszoba felújítása. Már nagyon várom. Klassz itthon lenni, de itthon sem tudok ám megülni sokáig :lol: Állandóan valamit tennem kell vennem kell :lol: Ha dolgozom, akkor az zavar, hogy a tevés vevésre nem jut időm és energiám :lol:

Kép
domi001
 
 


Sziasztok:)

Meglett a héten afp eredményem és minden ok :D Vasam helyre állt, viszont vérszegényebb lettem, nem tudom mitől :?
Napok óta küszködök, mert muszáj erős paprikát ennem, ha nem eszek arra gondolok mikor ehetek és már a hasam is fáj tőle:(

Védőnéni tegnap megdicsért a jó eredményekért + fogytam 20 dekát :lol: Tehát most ott tartok, hogy az eredeti súlyomnál, mikor kezdtem a terhességet csak 30 dekával vagyok több:D

Kép
hné29
 
 


Hné, lehet egynemű lesz a gyerekünk??? Én is a csípőset kívánom és ha nem eszem, akkor teljesen kivagyok! De amikor nagyon csipit eszem, akkor rögtön az első falatnál abbahagyom, mert bűntudatom lesz a baba miatt. Enyhén csípőst viszont nyugodtan ehetsz sőt inkább ezt egyél, mert talán nem bizerálja annyira a pocid! Apájával mi a helyzet?

Domi, így már értem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :idea: Hát fél lábon is ki fogod bírni azt a szűk egy hónapot! Jaja, nem vészes a cukrom, hála égnek, de diétáznom kell. Ma már elkezdtem és az előbb annyira szédelegtem, hogy csak na, még most is :( a buksim még fáj... Apa buksiját megnéztem, olyan mély seb van rajta :shock: de nem kell varrni :)
Felvétel alatt képeket gondolsz? Ez helye válogatja. Mielőtt uhuznának kérdezd meg. Nekem az egyik helyen csak 1et csinált a dr, amit ő jónak gondolt, a másik helyen meg sorozatban készítette a jobbnál jobb képeket és a végén mi válogathattunk! Nagyson fogod élvezni hidd el!

Kép
Kép
onlány
 
 


onlány
Hát én úgy vettem ki a hölgy szavából, hogy a 30 perces vizsgálat anyagát írják ki DVDre. Különben minek DVD, ha csak 2 képet adnak :lol:
Nagyon megrémültem az előbb. Valakinek volt terhesség alatti aranyeres problémája? A papír véres lett, szerencsére nem a hüvelyből jött, de hirtelen megrémültem. :cry:

Kép
domi001
 
 


onlány,

az előző terhelésem nekem is 7,2 lett, védőnéni azt mondta ez kismamiknál bőven belefér. nekem is ma lett meg az eredménye, csúcsszuper: a 120perces 6,1. úgy látszik használ a bogyó. és így szerintem csökkenteni is lehet, kedden megyek vissza az endokrinra a vv eredményével.

Kép
gota79
 
 


Onlány: Lehet egynemű lesz :P Almapaprika a nagy sláger, de mindenhez és már a számat is kicsípte :lol: , viszont olvasgattam róla a neten és babának nem árt állítólag....
Drága férjem még kint van és kint is marad pár napig, mivel átvitték őket Hollandiába mégis (baromira kiakadtam, kiabáltam vele)... Hazajön lesz egy nagy beszélgetésünk, szerintem az eddig bevállalt projekteket még megcsinálja, hogy ne kelljen visszafizetnünk az előre lefoglalt repülőjegy árát, aztán ennyi volt ennél a cégnél....
Semmi kifogásom nem volt az ellen, hogy kint van, mert határidőre voltak mindig ettől-eddig... Viszont minden programunk keresztbe lett húzva, ami miatt pipa vagyok..... és pont karácsony előtt....

Kép
hné29
 
 


sziasztok!

Mindenkinek kellemes hétvégét!

nektek is olyan fura a babanet? Mintha összement volna. De gáz!

Apának mondtam ma, hogy van még 1,5hét kariig, irány a tetőre és a fényeket felszerelni. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle!

Jaj nem is meséltem... pénteken milyen "jó dolog" történt velünk! Ugye apeh néhány hónapja kiadott nekünk egy közel fél milliós számlát azért, hogy a mamám ránk iratta a házat. Írtunk egy levelet, hogy baromira nincs pénzünk kifizetni a dolgokat és jött egy válasz levél, hogy összesen 300.000ftot elengedtek :lol: de 24 havi részletben kell megfizetni :shock: mindegy akkor majd fizetjük 2 évig, de úgy örülök neki!!!

Hné, szóval állítólag nem árt? Akkor jóóóó! Hatalmas kő esett le a szívemről!
Folyamatosan arról képzelgek, hogy fogom tudni szoptatni a picurkámat! És ez tök jó érzéssel tölt el. Liánál meg tudtam hogy nem fogok tudni és így lett. Lehet ez pszichésen van nálam??? :roll:
Hné, te mikor mész uhura?
Gota, milyen bogyóról van szó? Nekem a védőnéni azt mondta, hogy sos diéta :( Lizával 7,1 volt és keményen profiloztattak, és ezt mégegyszer nem akarom.
Domi, bizti aranyér??? Mert a kismamik feneke érzékenyebb és lehet a papír sérti fel a dolgokat. Lizinél ilyen volt nekem is és áttértem a nedves törlőkendőre, ami szuper találmány!!!!! Próbáld ki te is!

Kép
Kép
onlány
 
 


onlány
Nem biztos. De azóta nem volt hála istennek. Bár nemis merek olyan dolgokat enni, amik fogják az székletet :lol: pl. Banán, pedig imádom. :lol:

Kép
domi001
 
 


:) akkor tuti az van, hogy csak felsértett a papír. Én is akartam venni nedves törlőkendőt tegnap, mikor bevásároltunk, de kiment a fejemből.
Hú mennyien voltak tegnap az auchanba. Kiakadtam egy csajon, pedig nem volt bunkó csak lusta és jól beszóltam neki. Állok egy gondola sarkán és mellettem 2lépésre kb volt a szaloncukor mérő. Erre azt mondja nekem, hogy szabad lesz? Mondom neki, nem tudsz kikerülni? Nem vagyok még akkora... Egyáltalán nem úgy álltam az útba, hogy másképp nem lehet hozzámférni. És én ugráljak még, ezt meg is mondtam neki. Nem szólt semmit, szerintem elszégyenlte magát.

Kép
Kép
onlány
 
 


szerdán fél 10re megyek uhura!!!!már nagyon várjuk apájával!! Mit csinál lányom?! Magától felhúzza a pulcsim, simogatja a pocakot és ad rá puszit!!! és visszatakargatja. Nagyon édes!

Kép
Kép
onlány
 
 


sziasztok!

Képzeljétek a szomszéd kutya az egyik kutyámat nagyon elintézte (vizslám van és olyan kis tutyimutyi) úgy sajnálom :(

Red, hogy vagytok?
Többiek?

Kép
Kép
onlány
 
 


senki? :shock:

Kép
Kép
onlány
 
 


Onlány,

nekem PCO-m van. Ennek kb. annyi a lényege, hogy jelentős (20-30kg) túlsúlyom van, néhány helyen erőteljesebb a szőrösödés, és magas az inzulinom. erre szedem februártól a merckformint. korábban volt olyan évem, hogy egyszer sem volt mensim. elvileg peteérés volt, de nem repedt meg, és emiatt tele voltam cisztával, amik a meg nem repedt peték. ebben az évben kb 3szor volt mensim, de az is gyógyszerrel. emellett kellett szednem tüszőérlelőt, és folyamatosan kellett uhura járnom. úgyhogy királylányunk kész csoda. az endokrin dokival úgy beszéltük meg, hogy a terhesség alatt biztos ami biztos végig szedem a metet. holnap megyek vissza, és a jó eredmény miatt valószínűleg csökkentjük az adagot. "röviden" ennyi.

Kép
gota79
 
 


Sziasztok!

Onlány: Én csütörtökön reggel megyek genetikai uh-ra, annyira várom :oops: nagyon-nagyon-nagyon remélem, hogy megmondják ki van odabent :P
Látom Ti szerdán mentek kérünk fotót :!: :wink: (feltéve, ha kapsz)
Kicsiny lányod édes lehet, ahogy puszilgatja a pocaklakót :)

Gota: Hűűű jó sok problémád volt, de a lényeg a pocidban van! Nagy gratula a jó eredményedhez!

Képzeljétek tegnap este 8-kor felöltöztem és elmentem sétálni egyedül a szakadó hóesésbe jajjj, annyira széééép volt :)

Kép
hné29
 
 


sziasztok!

Nem nagyon érzem pötyikénket már kb 2 napja :shock: Annyira frászban vagyok, már alig bírom ki a holnapot! Hné, jaj nagy drukk egymásnak a terpesztésért! :lol:
Nálunk csak elkezdett esni a hó és esett vagy 10 percet valamelyik nap. Azóta semmi :shock: Apája állandóan éjjel is zaklatott, hogy ugye esik a hó? Ja, mondom hogyne, szakad. Erre komolyan vette és reggel tök durci volt, hogy nincs hó. Én mondjuk örülök neki, mert nem szeretem ha elkezd olvadni, meg a sok baleset. Amúgy gyönyörű maga a hóesés és nagyon szeretném, ha karira eljönne!

Gota, így már értem! Hát neked sem volt kevés problémád! De a lényeg a pocakban van már!
Domi, érzed már a babádat?

Kép
Kép
onlány
 
 


ma felhívott a védőnőm és érdeklődött a hogylétem iránt :shock: Bizti front van :) de jól esett!

Kép
Kép
onlány
 
 


Továbbra is úgy vagyok vele, hogy nem vagyok benne biztos, hogy az az, amit kell érzeni. Nagyon gyenge valami. Olyan mintha valami gyorsan végigfutna bent. Lehet, hogy az az, de nem tudom.
Ma nálam is volt a védőnő. Háááttt hallottam tőle csúnya dolgokat is. Júj inkább nem is gondolok olyanra, hogy velem ez megtörténhet.

Kép
domi001
 
 


szerintem azt érzed, de hát ez egyre csak erősödni fog :)
Csúnya dolgokat inkább ne írj :wink: csak csupa pozitív dolgot! A védőnő meg mi a frászért ilyeszteget téged??? :evil: Csukd be a fülecskéd :)
Tök normális volt a védőnőm, már meg is tette a látogatást.
Drukkoljatok holnapra, mert megyünk megkuksizni és szeretnénk, ha terpesztene :oops:
Red, mi van veled?

Kép
Kép
onlány
 
 


Onlány nagy drukk :P Várjuk a híreket!!!!

Drága gyermekem nem hagyott tovább aludni, mert egyik póz sem volt kényelmes :? :evil:

Kép
hné29
 
 


sziasztok!

Itt. megvolt a nagy ultrahang vizsgálat. Hála égnek egy neves szonográfushoz kerültem és nem ilyen aszisztenshez, akik 5perc alatt leráznak. kb 15percig voltam benn, már sík ideg voltam, mert nagyon sok időnek tűnt, míg vizsgált, épp meg akartam kérdezni, hogy netán baj van, amikor mondta, hogy minden a legnagyobb rendben van, bár az arcát nem tudta megvizsgálni, mert az én kis drágám hason szundikált :) Nem nagyon volt hajlandó pózt váltani és így nem tudtuk meg a véglelges nemét, de nem baj, a lényeg, hogy minden okés. Legközelebb jövő szerdán megyek 2 uhura! a 3.at lemondtam, mert hülyeségnek tartottam. Apja kissé kiborult, hogy nem tudja a gyermeke nemét. Mondom neki, legkésőbb születése napján megtudod... hát ezt a poénomat nem díjjazta.

Hné, szerintem a front miatt nem hagyott gyereked szunyálni. Engem 1kor felkeltett, és úgy ugrált, de kb 10-15percig, aztán -gondolom- mikor megtalálta a számára kényelmes pozitúrát, abbahagyta a fickándozást.

Lizával ma szánkóztunk :) Apa húzott minket, aztán felfedezte a lányom, hogy a szomszédban lakó udvarlói is kinn vannak és szánkóznak, így velük is ment 2 kört :) nagyon cukik voltak. Le is fényképeztem. Ha megtalálom a telóm usb kábelját, akkor felteszem :)

Kép
Kép
onlány
 
 


Onlány,

kár hogy nem láttátok. apácskádnak amúgy van kívánsága, mit szeretne?

én is ma voltam, jó volt látni. ma hallgattunk szívhangot is. azt mondta a dokker, szép nagy baba. most kb. 820 gramm. szerencsére nem hozta fel az oltás témát, pedig nagyon paráztam miatta.

Kép
gota79
 
 


Sziasztok!

Bocsi, nem volt netünk napokig
( :evil: városkánk genetikailag hiperpigmentált lakosságának szorgalmatos méhecskéi megpiszkálták kissé az egyik központi kábel-depót... na de mid1. most épp van szolgáltatás, úgyhogy gyorsan írok is :) )

köszi az érdeklődést, a ZZzuram jobban van, láz/hőemelkedés sehol, de még csúnyán köhög sajna. bár őszerinte ez már nem számít és nem akar visszamenni a dokihoz :shock: fééééérfiak.... (legyintős szmájli) :roll:
A kislányommal kedden voltunk 15 hós oltáson, remélem nem fog sem belázasodni sem bepöttyösödni, mert akkor pont karácsonykor lenne beteg és úúúgy szeretném, ha igazi frankó karácsonya lenne, tavaly még csak 3 hós volt hát ugye nem sokat fogott fel az egészből.

én szerdán voltam nődokinál, Botonddal minden rendben (+szépen be is van fordulva, remélem így is marad), viszont a külső méhszáj elkezdett kinyílni, 3 hét múlva kontroll :?

Kép

Kép
redwings
 
 


ja, gota:
most nézem, hogy Nyíregyi vagy :)
anyukám családja Gyulatanyasi, a nagyim most is Nyírtelken lakik.
kicsi a világ :D

Kép

Kép
redwings
 
 


Ma voltam védőnőnél, ismét hallgattunk szívhangot. nagyon jó volt. az elmúlt 4hét alatt híztam végre 1kg-ot. így most már csak -6kgnál járok.

Kép
gota79
 
 


Sziasztok!


Csak gyors bekukk, mert indulunk a kocsiért és aztán az egész hétvégét apuéknál töltjük!

Kellemes hétvégét mindenkinek, puszi!

Kép
Kép
onlány
 
 


Hova tűntek a kismamik?

Kép
karol8605
 
 


Sziasztok:)

Én nem tűntem el, csak időm nem volt netezni :? Képzeljétek tegnap megvettük a babakocsit :D Annyira tetszett mind a kettőnknek, hogy nem tudtuk otthagyni :oops:
Remélem mindenki jól van! Vigyázzatok magatokra ebben a naaaagy havas időben!

Kép
hné29
 
 


sziasztok!

Nos, újra itthon! nagyon jó volt apuméknál :) Szánkóztunk karácsonyi nagybevásároltunk, stb
Az auchanba megkérdezte az eladó, hogy az utolsó hetekben vagyok? :shock: Mondom nem, még csak az 5. hónapban :( A másik gyerekkel is nagy volt a pocak...

Hné, muti a kocsit!!!!! Mi is most lehet veszünk egyet Lizának, valami használtat max 30.000ért, mert már kb csak egy évet fogja használni... igaz 2 van, de a másik nagyon vacak sajna

Red, csak nem a T a szolgáltatótok? Kispesten pl rendszeresen lopják a kábelt.. ja ott invitel van főként... Pl hozzám becsörgött egy reptérirányító központ, hogy nagyon vicces, hogy nincs netük, mert valami adatokat onnan szednek le és havi több milla a számlájuk és a kisebbségnek köszönhették mint utóbb kiderült. Örülök, hogy a férjed jobban van és hogy ti nem kaptátok el! Erre én csak azt tudom, mondani, hogy pasik.... A külső méhszáj "nem mérvadó", ne izgulj, nem lesz semmi gond, meg már a 31.hetet taposod keményen!

Domi, Gota?Bogme????

Kép
Kép
onlány
 
 


Karol, jól eltűntél ám! Mi van veled? Mikor mész legközelebb uhura? nekem sajna nem mutatta magát múlt héten :(

Kép
Kép
onlány
 
 


Whááááááááááááááá, iszonyat ideges vagyok a szívem annyira pörög emiatt, hogy na. Be tudnék boxolni valakinek.... Kaptam egy levelet a kórházból, hogy az afp-m rossz lett és azonnal menjek be megbeszélésre a kórházba!!!! A frász kerülget. De most voltam a kombinált teszten, ott minden okés volt és a nagy genetikai uhun is voltam a sotén és minden okés volt, bár az arcát nem tudták megvizsgálni, mert nem fordult a megfelelő irányba, de ennek ellenére annnnnnnyira parázok, hogy csak na. Hogy fogom szerdáig kibírni??? Akkor kell menni uhura meg a dokimhoz!

Kép
Kép
onlány
 
 


Sziasztok, és szia Onlány,

elég kezdő vagyok még a fórumon, csak nemrég kezdtem az olvasgatást, és irogatást :)

én áprilisra várom a kislányomat, és az AFP-vel kapcsolatban csak annyi, hogy a védőnőm, az ultrahangos nő is mondta, hogy ezt a vizsgálatot állítólag csak Magyarországon csinálják már, mert elég pontatlan. Az eredményt nagyban befolyásolja, hogy melyik héten mész el pontosan, hány kiló vagy, meg még egy csomó minden, és sajnos épp emiatt sokszor rossz adatot ad. Viszont most, hogy már van ez a kombinált teszt, ez felülírja az AFP-t. Csak ugye nem mindenhol ingyenes, így a protokollban maradt az AFP....

Nekem is kicsit határérték alatt vagy felett volt az AFP-m, aztán a kombinált tesztem meg tök rendben volt, és az uhu is azt mondta, hogy minden ok.

Hülye helyzet, de ne idegeskedj, ha a kombinált és a SOTE-s genetikai tesztek eredménye rendben van, akkor ez csak egy felesleges kontrollkör. Persze, tudom, könnyű mondani...

Kitartás, szerdáig már "csak" kettőt kell aludni.

ceruza

Kép
ceruza26
 
 


onlány,

szerintem se aggódj. amúgy mennyi lett az érték ami rossz? emlékszel nekem is rossz lett, mondjuk nekem nem volt kombi teszt, a genetikai uhun pedig az amniot ajánlották. elhiszem neked tapasztalatból, hogy ilyenkor minden perc napoknak tűnik.

Kép
gota79
 
 


onlány
Nyugi nem lesz semmi gond. Én is csomó emrtől hallottam, hogy rémisztgették és semmi gond nem volt.
Én oda vagyok éppen. Elkezdett megint tegnap fájni a torkom. Az nagyjából helyre jött, de mára meg olyan náthás vagyok, hogy csuda. Méregetem a lázam. 36,7-37,1 között mozgolódik. Remélem csak egy szimpla nátha, de roppant kellemetlen és elég gyengének is érzem magam. :cry:
Tegnap viszon már határotottan éreztem a drágát. Sőt még férjem is éreztem, akkorákat rúgott. :)

Kép
domi001
 
 


Onlány!
igazuk van a csajoknak, az AFP kisbarifülét sem ér, nem mérvadó egyáltalán!
ha a kombiteszt meg a genetikai rendben volt, akkor NINCS baj a babával.
szal no para!!!! próbálj megnyugodni, minden okés odabent a kis szégyenlőssel, ez TUTI!

De jó neked, hogy nagy a pocid, nekem megint pici :( és parázok is rendesen emiatt, hogy nehogy megint lemaradjon a babó odabent a hízással/növögetéssel.
jó-jó, kb most akkora mint amivel P-t megszültem a 37.héten, de még így is kisebb, mint a többi ilyen idős kismamáé, akikkel az elmúlt időszakban taliztam :(

Domi:
jobbulást! vigyázz magadra, te lány :)
ó, és grat a mocorgáshoz :D :D :D :D furi érzés, nemigaz? :wink:

Ceruza:
üdv köztünk :)

Hné:
jaja, muti a kocsit :D
mi nem veszünk újat. van egy batár Retrus kocsink( már 4 gyereket kiszolgált), ami pont jó lesz az első pár hónapban mikor csitnya-sz*r idő van és hát ugye elég tré közlekedni a lakótelepen meg a környéken.
mikor meg majd jön a jó idő, akkor befogjuk P frankó-könnyű-praktiukus sportkocsiját, ő már úgyse hajlandó beleülni.
meg úgy tervezem, hogy sokat fogom mei-taiban hordani Botit, csak akkor kocsizunk majd ha muszáj.

Kép

Kép
redwings
 
 


Igyekszem, de ebben ahidegben nem nagyon sikerült teljesen megúsznom. Szerencsére lázam az nincsen. 36,6 volt reggel is a hőmérséklet. Már a torkom sem fáj, csak ez a fránya nátha. Ez viszon elég kellemetlen. Aludni nem igazán tudom, mert nem kapok levegőt, az orrom eldugulva. Hiába fújom, használok orrsprayt, mihaszna. Ha a számon veszema levegőt, akkor a torkom durran be, szóval elég ciki. Ráadásul megint előjött az orrvérzéses történetem, ami a 12. hét táján is volt. Remélem karácsonyra azért enyhül a dolog.
A mocorgás az elég fura, mert olyan mintha megemlkedne a hasam. Egyet ugrik felfelé. De egyáltalán nem kellemetlen. Csak a kis piszok, mikor ezt teszi és az első után ráteszem a kezét, akkor egy darabig lapít, várja mi újság és mikor elveszem, akkor újból. Provokálódik :lol:

Kép
domi001
 
 


Sziasztok!

Íme a gépjárművek: :D Kép

Kép
hné29
 
 


Jó reggelt mindenkinek!


Üdv köztünk Ceruza :wink: Gratulálok a babádhoz! Tudni a nemét a picurodnak? Mesélsz kicsit magadról?

Lányok nagyon köszönöm, hogy vigasztaltok, baromira jól esik!!!! Tisztában vagyok azzal, hogy az afp már semmilyen eu osrszágban nem csinálják, de akkor is olyan sokkolóan hatott rám az a papír, hogy csak na. Olyan formátumban van írva, mintha itt lenne a világvége :shock: Tegnap este a genetikus barátnőmmel beszéltem 2 órát telón 11ig :oops: :lol: :shock: és levezettük az egészet, hogy ha netán alacsonyabb lenne, akkor tudom, hogy nincs semmi baj, hisz ott a kombinált tesztem... Ha magasabb, az is kizárt (nagy valószínűséggel), mert meg volt a SOTÉnn a genetikai uhu, bár az arcát nem látták, de az úgy is a down-ra szolgál....

Bocs, hogy nem rdeagálok mindenkinek de lányom nem hagy békén, jövök még!

Kép
Kép
onlány
 
 


na itt. A gyerekem úgy gondolta, hogy ír nektek mindenfélét :) Nagyon huncut ám. Tegnap 3 smst küldött nekm :lol: anyóséktól. Felhívtam anyóst, hogy nem kéne a kezébe adni a telót, mert tökéletesen tudja kezelni másféléves kora ellenére! Apjának is csinálja mindig a számlát, de nem zavarja... én fizetem :evil:

Gota, igen emlékszem! Hát az amnio eredményéért való várakozás se lehet semmi. Tuti, én annyira depibe esnék, hogy nem akarnék dumálni senkivel!
[quote]i írta:lyenkor minden perc napoknak tűnik.
:cry: igen, ez így van és az ember idegeit felőrli.

Domi, szegény akkor te is benne vagy a tekonykórban, mint én voltam múltkor. 37,5 felett tessék -remélhetőleg nem lesz- lázcsillapításos módszereket alkalmazni, addig meg ne izgulj, tuti egy kis megfázás. Jó meleg mézes citromos tea, tantumverde, tengerisó mittomén milyen orrspray ééés inhallálj vagy infrázz és 2 nap alatt elmúlik! Meg jó kis izzasztó kúra apájával :oops: tutkó recept! Naaaa, érzed már a babád? Szupiiiiiiiiiiiiii! Engem este nem hagy elaludni, meg 5-6körül arra kelek, hogy ficánkol kegyetlenül, olyan jó érzés!

Hné, dejóóó járgány és bébihordozó is van hozzá!!! Szupi! Mennyiért vettétek?

Red, nekem sajna meg is marad a poci, de sebaj, mert apája is szimpátia pocakot növesztett és eldöntöttük, hogy együtt járunk edzőterembe majd, meg diétázunk


:lol: Szerintem a pici pocak, annyira kis csinos! Apája, már dolgozik?

Kép
Kép
onlány
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?