Sziasztok lányok!
Hogy zajlanak itt az események! Annyira örülök minden jó hírnek és ezerrel drukkolok mindenkinek. Most már egyre jobban látom, hogy mennyire összeszokott társaság vagytok, így csak megköszönni tudom, hogy itt lehetek veletek!
Sajnos mostanában nem tudtam írni, de ez nem azért van, mert már nem érdekeltek a velem történt dolgok miatt.
A következő mondtatot, csak azért írom le, hogy értsétek, hogy esetleg miért nem jelentkezem majd napokig.
A férjem pajzsmirigyén találtak egy daganatot, melyről még nem tudjuk, hogy milyen indulatú, de az orvosok azt mondták mindenre fel kell készülni.
Annyira összeomlottam, hogy ezt nehéz is lenne leírni.
Bízom abban, hogy februárban újra küzdhetünk a bébiért, de most a férjem az első, nekem csak ő van.
Na, bocsi, ha lehangoltam volna a társaságot!!
NAgyon nagyon szorítok mindenkinek és együtt örülök veletek!
Remélem mindenki hamarosan Krisz "cipőjében" fog járni és százával külditek a fotókat magatokról!
Fürtöske!
Nem minden elolvasott részt tudtam felfogni (máshol jár az agyam), de pl. nálunk is a katonákkal van baj, így nekünk eleve kizárták az inszemet. Ez tényleg mindig a dokitól függ, mint ahogy más is írta, de nálunk eleve nagyon rossz volt a helyzet.
Azért drukkolok, hogy nektek minden megoldás szóba jöhessen!
Bocsi, de most csak ennyire futotta.
Ha nem írnék, attól függetlenül még olvaslak titeket.
Remélem nem váltottam ki senki haragját a levelemmel, ígérem, többet nem írok semmi ilyet és csak a bébikről lesz szó!
Vigyázzatok magatokra és mindenkire akit szerettek!
Sok-sok puszi mindenkinek!
Zsuzska