Na, úgy látom, félreértettétek a dolgot az
oltás árával kapcsolatban!!!
Az asszisztens kacsintott, miközben azt mondta, hogy mondjam, hogy tervezzük a babát, sőt, már gyártjuk is és így nem kell fizetnem. De neki adtam egy ezrest... Hivatalosan fizetni kéne akkor is, ha tervezed a babát, de az én háziorvosom nagyon gyerekpárti és ezzel úgy látszik, lehetett hatni rá, valószínűleg ő döntötte el, hogy akkor nekem ingyen lesz! Ennyi.
Testápolás, én kértem Lottinak legutóbb gyógyszertári testápolót, az nagyon zsíros, de annyira szép a bőre és cseppet sem száraz, úgyhogy most nem kenem, mert akkor csak megszokná a bőre és mindig kéne kennem. Ha szárazabb lesz vagy annak látom, majd akkor kenem. Tavaly ilyenkor kentem őt olajjal és testápolóval is, mert akkor száraz volt érezhetően a kis bőre, de mostanra megedződött nagy csajszi lett
Szöszke, nagyon édes macit kapott Gergő és nagyon cuki a kép!
Sajnálom a görcsöket!
Oltás, pont úgy vagyok vele, ahogy LKata is írta, én anno úgy gondoltam, hogy vagy beadatjuk mindhármunknak vagy egyikünknek se. Sőt, ha Lotti nem lenne beoltva, akkor Karácsonykor tartanunk kéne a vendégségekben is attól, hogy aki nincs beoltva (vagy be van), átadja neki
Nálunk anyukám oltatta be magát ma, apu nem akarja és középső húgom se és az ő párja se. Zoli családjából mindenki be van már oltva.
Clau, gratulálok nővérednek a kis Nándihoz!!! Gyors szülése? Hehe, akkor én mit mondjak
Tudod, nálam fél 6-kor folyt el a víz itthon és negyed 8-kor született Lotti
LKata, jaj szegények, ez az orrszívás-orrfolyás-szörcsögés dolog szörnyű tud lenni
Nálunk is legutóbb 1,5 hétig tartott, én nem vittem dokihoz Lottit, használtam a szokásosat (orrszívás-tengeri sós spray, cebion csepp és vettem lándzsás útifű szirupot, hogy felhozza a lerakódást), meggyógyult. Jobbulást neki!!!
Eszterbabe, nem csak a 70-80% a lényeg, hanem az is, hogy ha elkapod, de be vagy oltva, gyengébb lefolyású a dolog, ami ilyen kis babáknál nagyon nem mindegy. Persze most volt a tévében, hogy a 29 éves rendőr is megkapta és milyen rosszul volt, pedig már 1 hónapja be lett oltva és azt írták, hogy ha nem kapta volna meg, valószínűleg meghalt volna
Mi megvagyunk, ma voltunk egy nagyon sétálni és játszóterezni, már kiraktam a világító csillagot az ablakba és a bejárati ajtón is van dísz, próbálok már becsempészni egy kis karácsonyi hangulatot a lakásba
Más is készül már? Ajándékok megvéve full, "csak" csomagolni kell,
Lotti ezt kapja:
Legalábbis tőlünk. Mi mást nem veszünk neki, de családnak is mondtuk, hogy ne vegyenek sok játékot, mert így is annyi van, mint a szemét.
Na megyek, jó éjt mindenkinek!