Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

az a helyzet, hogy várandós vagyok, teljes megdöbbenésemre. Tegnap este láttunk petezsákot, szikhólyagal. Nem szabad beleélnem magam a vérzés miatt.

Magam alatt vagyok, mert voltam ma a meddőségi kezelőorvosomnál és olyan bunkó volt velem, mint még senki. Azt mondta, nem lát semmit ki kell kaparni......

Félek.......

Előzményként: Lotti lombikbaba és 4,5 évet vártunk rá.....

KépKép
trinky
 
 


Trinky!

Ment Privi, csak még annyit amit oda elfelejtettem leírni, hogy nálam 3 hósan az a nagyon durva vérzés 1 hétig tartott, addig voltam a kórházban, de nem rohantak velem a műtőbe, elmúlt, a gyereknek semmi baja nem lett, a fenyegető vetélésből nem lett semmi baj. Biztos fognak még Uh-t csinálni, nekem többet is csináltak bent. Reméljük nem lesz semmi gond, de azért az a doki szívtelen volt nagyon.
fruzsa7
 
 


Ja és még annyit, ha ennyire bunkó volt, nem valószínű hogy annyira kitett magáért a vizsgálat során. Azt hogy ő nem látott semmit (lehet nem is nézte alaposan), az még nem jelenti azt hogy nincs ott. Szerintem nézesd meg mindenképpen egy másik orvossal, akiben nagyon megbízol.És tudod hogy alapos, és nagy tapasztalata van, nem ráz le 2 perc alatt, konzultálj vele. Esetleg akinél szültél.....
Kinél szültél? Kardosnál?

De bárhogy is lesz, ne félj!
Jó, hogy elmentél dokihoz............
fruzsa7
 
 

 
 

Trinky: MENJ EL KARDOSHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A bunkó dokit meg hagyd a p..ba, de tényleg!!!!!
Több szem többet lát, kérd ki Kardos szakvéleményét.
Most azt nem értem, hogy a Kardos látta tegnap este a petezsákot, és ő mondta h terhes vagy, erre meg a meddőségi dokid közölte hogy el kell vetetni????? Mire fel???? Kardos mit mondott????
Ird meg lécci priviben ha nem akarod itt megírni!

Bulcsú nagyon ügyes az evéssel, tuti hamar rákap a gyümikre. Biztos tetszik neki az új íz. Fincsi az anyatej, de tuti biztos h néha már unják, és örülnek végre vmi újnak.

Marcsi, ezzel a fül dologgal vigyázzatok, mert ha Bogi vakarózik, lehetséges hogy a viz miatt van. lehet hogy egyszerűen a víz folydogál a fülében és az csikizi, de lehet hogy a felgyűlt fülzsir ami nem jön ki. 1 napja csöpögtetem Luca fülét, de már most hatásos, mert alig vakarja!!! De a dokinő azt mondta, hogy a jövőben is nagyon kell Luca fülére ügyelni, tehát egyelőre vége a hatalmas pancsolásnak, meg az arclocsolásnak, óvatosabbnak kell lennünk. De azért így is fülig ér a szája, ha meglátja Apát a kádban. :)

Kép
szolnoki rita
 
 


jaj trinky,mindenképp menj el a kardoshoz és b..meg a mások doki,

hihetetlen hogy ennyit vártatok lottira és most tessék,újra kopogtat valaki,remélem minden rendben lesz.

marcsi: vagyok,csak hát a vizsgák a héten is lesz három.ha túl leszek ígére többet jövök és szervezzük majd a kövi talit.

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Trinky
Remélem minden rendben lesz! Szorítok Nektek!

Andy
Neked is drukkolok! Kéz és lábtörést! :wink: Remélem Hannus már hagy aludni!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Csajok annyira jó esik amit írtok.

Kardosnál tegnap voltam, amúgy Szécsényi doki az orvosom, de nem tudtam elérni, de nagyon féltem, hogy valami komoly bajom van, így mindenképpen el akartam menni orvoshoz. Nagyon szimpatikus volt ő is,bár már este fél tíz is elmúlt, mégsem dobott ki.
Viszont arra gondoltam, hogy elmegyek a meddőségi dokimhoz is, mivel amikor Lottival voltam az első trimszterben, mindenféle gyogyit adott, hogy jó megtapadjon. Pl.: naponta két szurit kaptam a fenekembe. Szóval azt gondoltam, most is ír fel. Erre ezt kaptam, és ő az egyik legnagyobb szaktekintély az országban, ha nem a legnagyobb. Emberileg meg ........

Nem hiszem, hogy a petezsák 14 óra alatt nyomtalanul felszívódott. Szerintem annyira leszarta, hogy mi van velem.

Annyi félelmem van, mivel nem szedtem vitamint, folsavat, és itt ez a szemét influenza is. Tegnap beszéltem meg a családdal, hogy oltatunk, és Kardos is javasolta. Erre felhívom a házidokimat és ő azt mondta, hogy várjam meg a második trimesztert.

Olyan igazságtalanság, hogy így összezavarják az embereket.

Ráadásul a szopiztatást is abba kell hagynom, viszont nem tehetem Lottival, hogy egyik percről a másikra vége. Meg magammal sem, mert begyullad a mellem. Ma csak reggel szopizott este meg fejtem. 260 ml úgy lejött mint a kisangyal. Még 100 simén lett volna. Viszont méhösszehúzódásom volt ettől és megint vérzek, pedig majdnem elmúlt.

Lányok, én úgy érzem, hogy az a kisbaba ha befészkelte oda magát, akkor az ott is marad.

Olyan furcsa, hogy évekig reménykedik az ember, hogy várandós lesz, nagy nehezen sikerül, és erre most itt ez a csoda, aki felrúgja a papírformát és a szoptatás, cipekedés ellenére istt van. És remélem itt is marad.

Na jó hosszú voltam bocs.....

KépKép
trinky
 
 


Sziasztok!
Hát végre sikerült megnyugodni és az orvos is le szállt rólunk!! :D
Roli 7 nap alatt hízott 230 gr-ot. :D
Végülis nem a tápszert kapja,mert azt folyamatosan ki bukja,meg nem is finom.HIPP vaniliás tejpépet eszik.És szó szerint tömi magába.
Reggel 6,9,12-kor cici.A déli cici után pép.(kb.100-at cicizik és mmég utána megeszik 120 pépet)3,6-kor megint cici.Utána gyümi vagy pép.(almát,banánt,sütőtököt már eszik)8-kor pancsi,cici,alvás.
Szóval jó kis bélpoklos lett a drága.ha így folytatja tovább gurulni fog. :D :D

Nem kell valakinek a tápszer??BEBA H.A. tápszer.pár kanállal hiányzik belőle.Én nem tudok vele mit csinálni.Szívesen oda adom valakinek.

Nagyon erős ez a kis ember.Nem elég,hogy forog össze-vissza,de már húzza föl magát ülésbe.Pár másodpercig meg is ül egyedül.Aztán el húzza a feje...Édes.
A pancsit meg imádja.Hason kezdjük,hátra fordulunk és a végén ülünk egy picit.Nagyon élvezi,jár a keze lába.Pancsol,csapkod a kezével.

Kép
baba0727
 
 


Trinky!!
Nagyon szorítok neked én is!!

Igen,szerencsére vannak ilyen csodák.
Apukám új feleségének évekig azt mondták nem lehet gyereke.Aztán ugye összeházasodtak és szerettek volna közös gyereket.(már 38volt a csaj)Rengetegszer próbálkoztak lombikbébi programmal.Aztán amikor lemondtak róla teljesen....hopp.Megtörtént.
Aztán 1 év múlva természetes úton megfogant a kistesó. :D Tündérek!
Így most az öcsikém 5 éves a hugicám meg 4!!! Kép

Kép
baba0727
 
 


Sziasztok!

Vagyok ám én is, csak rengeteg dolgunk van. Csak a héten van itthon a férjem, most kell mindenféle karácsonyi dolgot elintéznünk. :lol:

Majd jövök még hosszabban is, de Trinky, neked mindenképpen írni akartam, hogy nagyon-nagyon drukkolok neked!!!!!!! Nyugodj meg, ne idegeskedj most semmin!!!!! Ez tényleg egy hatalmas csoda lesz ami veletek most történik, én nagyon örülök neki!!!! :lol:

Crissy

Kép

Kép
crissy
 
 



Trinky
Pü. ment! Vigyázz magatokra! Csak nyugi!
puszi

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Trinky,

hallgass kardosra vagy szécsényire és nem lesz baj!!!! Mind a 2 tök jó doki!
Oltás ügyben világosan megmondta egy csomó szaktekintély nődoki (pl. SOTE igazgató, múlt heti TV riport), hogy az oltás már az első trimeszterben is adható!!!!!!! Ezek a hülye háziorvosok mit szaroznak????? Őrület mi folyik itt!!!

Részemről nagyon-nagyon drukkolok, és az a baba megmarad ha ő úgy akarja, az tuti!!!!
Mindenesetre kíméld magad, vigyázz magatokra!
A szoptatást muszáj abbahagyni??? Ez tényleg elég hirtelen lesz Lottinak, de a kistesó miatt simán megoldjátok ezt is. :lol:

Feltétlen jelentkezz!
R.

Kép
szolnoki rita
 
 


Sziasztok!

Trinky! Nagyon szorítunk Nektek!! Mikor mész dokihoz?

Mi ma megyünk Orsival a 3 hónapos oltásra... már 3 hónapso lesz holnap, hihetetlen, hogy milyen gyorsan telik az idő.... Végre van napirendünk is, sokkal könnyebb így az élet, tud az ember tervezni.

Andy! nem semmi, 3 vizsga! Kitartás! Drukkolok!

Kép

Kép
esztke
 
 


Annyira aranyosak vagytok csajok, nagyon jól esik amit írtok.

Ma már többet pihenek, nem megyek sehová. A férjem szabin van, sokat segít. Lotti mászik rám ezerrel, olyan édes.

Csinálok ma egy tesztet, bár nem tudom, hogyha elment a baba, akkor meddig magas a Hcg szint.

Olyan furcsa, mintha ez nem velem történne meg.

A szoptatást a méhösszehúzódások miatt kell abbahagyni, és megfigyeltem tényleg jobban vérzek utána. Akkor is muszáj fokozatosan csinálnom, mert Lottinak sem tehetek rosszat. Tegnap adtam neki grízes tejpépet, de nyomta kifele, öklendezett és rázkódott is. Vicces volt, de kétségbe is estem. Mit fog enni ez a gyerek? Hiszen még napi 5-800 ml tejalapú kaja kell neki.

Baba, édesek a tesóid :D :D Milyen furi, hogy ilyen picik.

KépKép
trinky
 
 


jajj Trinky nagyon szorítok!!!
Látod épp nemrég beszélgettünk a ksitesó projectről, mikor sétáltunk. Hát tességk.

Mi a teszt eredménye????

Ha meg kell lennie, itt marad a picike, ha a vérzést mindent túlél, akkor nagyon stabil erős emberke lesz!!!Ha meg nem, akkor biztos volt valami baja, és a lehetőség viszont itt van, tessék, nem kell lombikra gyűjteni!!!!!

Jelentkezz amint tudsz!!!!!!!

Kép
Kép
tengdi
 
 


Trinky! garutala nektek, és tényleg kímélő életmód!!Nem tudom hogy, de vhogy old meg, hogy mindkét gyereknek jó legyen!

Andy! kéz-és lábtörést!

Marcsi! Bogi gyönyörű! de hova raktad a haját? :):) :)
Hogy jött a 3 kutya? Megellett az egyik saját?

Orsi! Hunor viszont még nem fog semmit. Ezt már korábban akartam írni... a rúgkapálást jobban szereti.

Rita! mi sem figyeltünk oda eddig a fülére... Jobbulást!

majd még jövök!
menjetek sétálni, végre jó idő van!

Dia, hol-hogy vtok?

Kép
Kép
nikilány
 
 


Lányok a teszt negatív lett :cry: :cry:

Nem értem, hiszen hétfőn olyan erős két csíkos volt.
Kavarog a fejem....

Ráadásul Szécsényi dokit ma sem tudtam elérni, így szerintem megvárom a hétfőt és elmegyek Kardos dokihoz. Nem gáz, hogy nem az ő páciense vagyok?

Köszi lányok mindent....

KépKép
trinky
 
 


Jaj Trinky sajnálom, de azért még nem mondj le róla, hátha valami kavar van csak a szervezetedben.
Nem tudsz előbb elmenni Kardoshoz? Én nem bírnék várni hétfőig....
Majd írj, hogy hogy vagy!!

tücsi85
 
 
 


Trinky!

Mikor csináltad a tesztet? Mert azt a reggeli vizeletnél szokták ajánlani, akkor a legmagasabb általában a hcg. Elég az elején lehetsz az elmondásaid alapján... lehet a délutáni még nem olyan pontos, később egyre több a hcg a terhesség előrehaladtával, de szerintem így az elején még ez is számíthat, nagyon is, hogy mikor csináltad. Viszont én nem várnék hétfőig, az még naaaagyon messze van. Ha netalán mégis elment volna a baba... :cry: , jó ha lát minél hamarabb doki, hogy teljes vagy részleges volt-e a vetélés, ha maradt bent valami is, gáz lehet belőle. De én csinálnék még egy tesztet a kora reggeli vizelettel. és valahogy eljutnék normális dokihoz minél hamarabb. Szécsényi csak a kórházban elérhet? Vagy magánba? Ha jól tudom sima rendelőben már nem rendel.
fruzsa7
 
 


Ja és még azt kihagytam, hogyha hétfőn pozitív volt, és Szécsényi látott peteszákot, akkor valószínűleg nem vaklárma volt, viszont ennyi idő alatt nem ürül ki szervezetből a hcg, még akkor sem, ha netalán az elmúlt két napban vetéltél volna el, egyik ismerősöm a nyáron vesztett el egy babát (azóta megint terhes...:-)) és még 1-2hétig pozitív volt nála a teszt, a doki is mondta neki hogy az még egy darabig az is lesz. Lehet a teszttel lehet valami "kavar", szerintem ismételd meg, de reggel.
fruzsa7
 
 


Szia Trinky!!!

Én is Fruzsával értek egyet,szerintem egyetlen tesztben semmilyen esetben nem lehet bízni...mármint mki azt mondja,hogy ha pozitív,nem kell többet csinálni,mert csak "negatív" irányba szoktak csalni...ez fura,de reméljük,hogy beigazolódik.Szóval én is mindenképpen 2 teszttel szerelkeznék fel,mert ha minden rendben lesz,akkor pozitívat tesztelsz,és akkor kell még egy másik,hogy valóban elhidd....fura,hogy látott a doki petezsákot és lám,most meg már sehol sincs...érdekes lenne,hogy a szervezeted ilyen gyorsan ürülne...én minden esetre,nem várnék sokat a teszttel sem,és utána a doki felkeresésével sem, a lényeg,hogy az embert lássa valaki,mégha nem is a "saját" orvosa,akkor is...

bentley86
 
 


Trinky!
Szerintem is menj dokihoz, ne várj hétfőig! Az én dokim a Toldi volt, nagyon rendes doki, és hozzá is mehetsz, ha már nem tud fogadni egyik sem.
http://www.drtoldilaszlo.hu/

Szia Dia!
hát már megint nem frissült rendesen a fórum...
hogy van Ábel? Mit csinálgat?

Kép
Kép
nikilány
 
 


Hello Nikilány!

Ma voltunk 3 hós oltáson. 6 kg.
Nevet hangosan a drága Csillag, oldalra fordul, gőgicsél ezerrel, kezd nyúlni tárgyak után. Hason könyököl. Nagyjából az átlag 3 hónapos tevékenységek.
Új haja van, tizsta szőke.
És IMÁDOM!!! :lol:

Hunor?

Bogi nagyon édes, gyönyörű szeme van! 3 évesen majd nem ennyi haja lesz, most gyönyörű 7 hónapos baba!

Trinky Kardos doki holnap is rendel, már látott is tudja miről van szó, ne várj hétfőig szerintem sem. Most semmi nem hiányzik kevésbé, mint az a stressz, amit átélsz attól, hogy nem tudod mi van. És ha mégis elvetéltél, akkor valóban minél előbb tudni kell, kell-e eü kaparás vagy nem.
Nagyon drukkolok!!!

Kép
Kép
tengdi
 
 


Trinky
Remélem olvasod! Azonnal hívd fel a Szécsényit a magánban! Most ott van! Medikard:0612562557

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


sziasztok!

Csak gyorsan el akartam küldeni az előzőt, hátha Trinky olvassa.
(én most értem haza a rendelőből)

Nikilány
Hogy hova raktam Bogi haját? Levette, mert melege volt! :D :D
Egyébként ott van a fején, csak annyira szőke, hogy az már-már fehér.
Két nőstény kutyánk van. Az idős eb(bik) "ajándékozott" meg minket. :))

Dia
Aranyos vagy, hogy ezt írtad! (3 évesen majd több haja lesz) Mostanában kicsit aggódom, hogy hol vannak az én ANGYALKÁM szőke loknijai????????? Bár ennyi idős korában a fiam is így nézett ki. (hajilag) :D (majd megpróbálom beszkennelni a fotóját)

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Sziasztok!

Mi is túl vagyunk a 3 hós oltáson, Orsi 5620g és 61 cm. Szerencsére nem volt most semmi, csak egy kicsit nehezebben aludt el.

Trinky! Én is úgy tudom, hogy esetleges vetélés után is 1-2 hétig még pozitív a teszt.

Tengdi! De jó lehet hallani Ábel nevetését! :)

Szép éjszakát Mindenkinek!!!

Kép

Kép
esztke
 
 


Csajok, nem győzőm mondani, hogy mennyire aranyosak vagytok.

Felhívtam Szécsényi dokit, megbeszéltük, hogy holnap Kardos dokihoz megyek, mert ő nem lesz. Szóval holnap minden kiderül, de már nem reménykedek. Lotti meg a férjem tartja bennem a lelket, és nagyon remélem, hogy lesz kistesója Lottinak lombik nélkül is, mert azt már nem akarom többet végigcsinálni. Pláne ezek után, hogy spontán is sikerül.
Húzós egy hét ez :(

KépKép
trinky
 
 


Tengdi, ezek szerint Ábel jobban gyarapodik mint Máté anno. Hátradőlhetsz, nem kell idegeskedned, hogy nem hízik. Nagyon ügyes fiú.

Marcsi, majd kinő a hosszú lokni, és nem győződ venni a csattokat.

Fruzsa, Kardos hétfőn este 3/4 10-kor csinálta a nagyon erős pozitív tesztet, tehát szerintem így a ma délinek is pozitívnak kellett volna lennie.

Még egyszer köszi minden drukkot.

KépKép
trinky
 
 


Trinky! Hogy vagy?

Kép

Kép
esztke
 
 


Sziasztok!
Azt hiszem nektek még nem is írtam, hogy megszültem! :)

Szombaton 14 órakor született meg Zsóka (3130 g és 51 cm).
Az egész nagyon gyors volt, 10:45-kor volt az első fájásom. Épphogy beértünk a kórházba. A doki éppen bent volt a kórházban mikulásünnepségen. :) Megvizsgált és kiderült, hogy már eltűnt a méhszáj. Így a regisztációtól kezdve a beöntésig mindent megúsztam :D, azonnal szülőszoba. A zöldet kaptam.
Jópár toló lement, de csak nem bukkant ki a feje, kiderült azért mert a keze a feje mellett volt. Csináltak gátmetszést és végül egy tolófájásra született meg az egész babó. Nagyon megkönnyebbültem. A szülőszobai óra kiderült, hogy rosszul jár, így később kellett visszaszámolni a szülés pontos időpontját. :D
A 3 nap gyorsan letelt, már kedden hazajöhettünk. Kétágyas alapítványi szobában voltam, de végig egyedül. Tök jó volt!
A csecsemősök tényleg nem mondanak maguktól szinte semmit, de többnyire kedvesek és segítenek, ha kell.
A dokim, Dr. Toldi László egy angyal volt végig, neki tartozom a legnagyobb köszönettel.

És végül két kép Zsókáról, az első szülés utáni.
Kép Kép

ui: sokkal jobban fájt, mint gondoltam, de pár nap alatt már szinte el is felejtettem.

Kép
Kép
csuti25
 
 


Kedves Csuti!

Tiszta szívből gartulálok! Nagyon sok boldogságot, jó egészséget és sok tejcit kívánok!!!! Örülök, hogy Neked is ilyen jó élmény volt. Nagyon édes a kis Zsóka!!! :)

Kép

Kép
esztke
 
 


Csuti!

Hatalmas gratula! Úgy látszik te a gyorsan szülők táborába tartozol, kicsit irigyelek, hogy újszülött van a a háznál...olyan gyorsan nőnek.

Aztán majd ha tudsz írj, hogy mi van veletek, nehogy eltűnj! :D


Kép
fruzsa7
 
 


Köszönöm Nektek! :)

Anyukám figyelmeztetett, hogy ő is 3-4 órák alatt szült, de valahogy nem hittem el, hogy nekem is ilyen gyors lesz. :)

Kép
Kép
csuti25
 
 


Csuti!!

Nagyon-nagyon GRATULÁLOK!! Sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek! Egy újabb csajszi a csapatban, ez nem ér!!! :D
És valóban én is irigykedek egy kicsit, nagyon hamar nőnek!Élvezz ki minden pillanatot....

Tejci beindult??

tücsi85
 
 
 


Csuti! Grautálok Nektek! Majdnem a Mikulás hozta Zsókát :)
Nekem is Toldi a dokim! :)

Hunor a 3 hós oltáson 5700 g és 61,5 cm volt. Ez múlt hét csütin volt. Azt hittem már lesz 6 kiló, mert kezd nagyon nehéz lenni... A 62es rucikat is most növi ki. Térfogatra sokat nőtt, mégha a súlyában ez nem is mutatkozik meg. A combiján olyan hurkák vannak, zabálnivaló! :) Majd megkérem a páromat, hogy tegyen fel egy képet, már régen láttátok!
A fejét nagyon tudja tartani, nagyon ügyes! A lábával nagyokat rúg, amikor hason fekszik akkor is. Szerintem Hanna földön úszását utánozza! :) Mostanában kezdett el el kúrjongatni! Tök édi! Mikor beszélgetünk Apával, akkor ő is beleszokott szólni! és teliszájjal nevet. Lehet Karira megesszük :lol:
Eddig csak gagyorászott, az "eóó", beöö" nagyon megy neki :)

Marcsi! csak vicceltem. Szerintem majd annál erősebb lesz Bogi haja mikor majd lófarokba fogod össze! Hunor hajzuhatagával meg foglalkozni kell... már most hajszárítózzuk neki, mert türcsivel nem tudjuk szárazra törölni, és elkezdett korpásodni... :( ja, és most kezdi csak hullajtani.

Kép
Kép
nikilány
 
 


Trinky! mikor mész végül dokihoz?

Kép
Kép
nikilány
 
 


sziasztok!

Tücsi
Szívből gratulálok! Sok tejcsit és jó egészséget kívánok!

Nikilány
Gratula! Hunor igazán szépen gyarapodik, fejlődik! Várjuk a sztárfotót a fiatalúrról! Megértelek. Tényleg olyan jó amikor kurjongatnak, nevetgélnek és "beszélgetnek" velünk! (már én is több ízben meg akartam zabálni Bogit.) Tudom, hogy csak vicceltél amikor "hiányoltad" Bogi haját!
:wink:

Trinky
Mi van veled? Jelentkezz ha tudsz! (Ma is sokat gondoltam rátok!)

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Hoppááááááááá! Most nézem, hogy Csuti helyett Tücsit írtam! :oops: Bocs, lányok!

Na, még egyszer!

Szóval! SZÍVBŐL GRATULÁLOK! Zsóka igazán helyes kiscsaj!
Sok tejcsit és jó egészséget!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Jót nevettem azért rajta Marcsi!! :D Azért megijedtem hogy megint a tejbelővelésnél tartok !!! :lol: :lol: :lol:

tücsi85
 
 
 


Trinky
Voltál ma Kardosnál? És....? :?: :?: :?:
Nagyon várlak a hírekkel!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Remélem Trinky jól vagy és csak Lotti nem enged a géphez.... :)

Kép

Kép
esztke
 
 


Drága Csuti, Isten hozta pici Zsókát ezen a világon. Legyen nagyon boldog hosszú élete. Sok tejecskét kívánok, és nagyon gratulálok nektek.

KépKép
trinky
 
 



Voltam dokinál, nemrégen jöttem haza. Eltűnt a pici :cry: :cry: :cry: , a nyálkahártyám elvékonyodott, mire elindultam a dokihoz, a vérzés is nagyon csillapodott. Amikor odaértem annyira szédültem, hogy a doki támogatott. Nagyon kedves ember.
Úgy néz ki, hogy nem kell kitisztítani, bár annyi vért veszítettem, hogy holnap megyek vérvételre, majd hétőn vissza kell mennem Kardoshoz, és megbeszéljük a továbbiakat.

Olyan gyorsan történt minden, hogy kell idő, hogy feldolgozzam, de erős leszek, már Lotti miatt is. Hiszem, hogy lesz még nekem kisbabám, spontán. Mondjuk március környékén. Addig meg regenerálódok lelkileg és fizikailag is.

Köszönöm lányok, hogy gondoltatok rám így ismeretlenül is.

KépKép
trinky
 
 


Sajnálom Trinky! :( De tudod, semmi sem véletlen.
Kívánom, hogy márciusban jöjjön a Pici!!!!

Jó éjszakát!

Kép

Kép
esztke
 
 


Trinky,

Sajnálom és csatlakozom az előttem szólóhoz, mindennek meg van az oka :( persze ezt könnyű mondani, de azért próbáld így felfogni.... Lesz még ott bébi ne aggódj!!!
Tudod folytatni a szoptatást ugye?

tücsi85
 
 
 


jajj Édes Trinky nagyon sajnálom!!!

Hát azt hiszem én a helyedben - ha abbahagytam a szoptatást, de csak akkor - azt tenném, hogy alaposan méregtelenítenék, tisztítókúráznék, és feltölteném magam vitaminnal, ásványianyaggal. Mert a 9 hónap, plusz az x hónap szopi, míg fogod Lottit szoptatni, az azért leamortizál.
Ha Lotti szopija alatt jön ismét a kis j9övevény, akkor meg úgy a jó.
De látod, kaptatok egy jelzést, hogy simán össze fog jönni!!! Valamiért most nem volt optimális, de jelezte, hogy itt vagyok, készülök hozzátok, legyetek résen!

Puszi és majd ha alkalmas, találkozzunk!

Kép
Kép
tengdi
 
 


Köszi Mindenkinek a jókívánságokat! :) :)
Tej az van, szerencsére. Törpi már születése után ügyesen és erősen szopott. A belövelés nagyon fájt.

Trinky, kívánom, hogy sikerüljön majd teherbe esned természetes úton, amikor szeretnéd!

Kép
Kép
csuti25
 
 


Csuti jaj ne haragudj, nagyon de nagyon sok örömet és egészséget kívánok nektek! Csodaszép pici lány Zsóka! Én is már most nosztalgiát érzek!

Kép
Kép
tengdi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: