Új privát üzeneted érkezett!

Drágák, Mindenkinek puszi (betegeknek gyógyulást!!!)

Most nincs erőm olvasni, csak életjel :oops:
Reggel fél 6 óta vagyok szolgálatban, egész nap(!!!!!) rajtam lógott a kiscsaj, rajtam is aludt 3x fél órát, de mikor letettem, azonnal ordított. Ilyen hisztit még nem produkált! :oops:
Gerincem, derekam leszakad, tejem semmi :oops: . Este fél 10-kor már nem bírtam, kitettem a mózesban a konyhába, és hagytam hisztizni (mert az volt, az 100%). 22.15-re sikerült elaltatnom -kivettem, és akkor valahogy elnyugodott, most bezuhanok az ágyba, mert ki tudja, milyen lesz az iccaka :oops:
Pusza

tillidian
 
 


Till, sajnálom.Nem merek beleszólni, de nem lehet, hogy kevés a tej és éhes?Én eddig nem bírtam volna, ahogy írod a dolgokat egyre inkább ezt gondolom.Tudom, hogy a tej a legfontosabb, de ha éhes és ezért hisztizik???Nem tudom...
Vendég
 


Nyuszi!
Először (gyorsolvasásban) azt vettem ki, hogy valamelyik gyerkőcnek van vesemedence-gyulladása :shock: Na nem mintha nálad nagyon vidám lenne a dolog... beigazolódott az urológián??
Valóban nem egyszerű nálatok a kajálás :(
Boldog 4 hót a KisNyusziknak!! :D

Hunci!

Na akkor szerintem nálam is a másik oldalra kerül :? Mert itt mögöttem sem túl nagy már a hely, a hordozó is koccra be van passzírozva. De a férjem kocsijában sem fér be a vezetőülés mögé, (már ha ő vezet), pedig az benga nagy. Én szerettem, hogy mögöttem van, nem kellett körbemászkálni mindig az autót, és azt olvastam, hogy ott a legbiztonságosabb, mert a vezető ösztönösen a saját oldalát védi, ha baleset történik.
Hunor szemét sajnálom, hogy viseli?

Hanna!
Köszi a linket, majd megnézegetem :) 1x ébredés és 8-ig alvás a már jó, nem?? :)

Skrisz!
Behoztam a lemaradásomat a blogodon :wink: Annyira örülök, hogy így beindult a Kiscsaj, micsoda gyarapodás :D Kérünk képet husi-Eszterről :wink: És persze Nektek is boldog hófordulót :)

Baba!
Tessék jönni, buta babonasággal nem törődünk, juszt se' :D

Angel!
Jaj dehogy, azért nem egy hét alatt :) az első három hétben kicsivel 10 dkg alatt hízott hetente, és most az utolsón 20 körül, így jött össze a kis túlzással a fél kiló :) A heti csúcsunk 35 dkg volt még 2 hónaposan :D
Nem akarom kaja előtt, mert még csak akkor adnék neki, ha nagyon nyitott lenne rá. Ő még csak 5 hós lesz, ráérünk még, ez csak kósti-próba volt, úgy 2-3 hét múlva újra. Meg a hülye anyja még azt is kitalálta, hogy azért kellett vasárnap kipróbálni, mert így már örökre megjegyzem, hogy Zé Mikuláskor kóstolt először mást a tejen kívül :oops: :oops: :oops:

Tilli!

Küldök Neked egy kis varázs-manát, hogy kitarts!! :) Annyira helyesek a képek, a tesós, ahol a bátyó fogja, az a kedvencem :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 

 
 

Till :)
ne mondj légyszíves egy még nem 2 hós babára olyat, hogy 100% hogy hisztizik!! ez annyira bántja a szemem.
Jelzi, hogy valami nem jó neki, és az, hogy sírni hagyod - mert persze elfárad, és abbahagyja idővel - nem megoldás neki. Gondolj bele, hogy milyen pici és védtelen, és neki rád van szüksége.

és bennem is megfordult, amit Hunci írt, hogy nem lehet, hogy éhes???

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!


Till:

Szerintem is éhes lehet manóka, Grétit se lehetett megnyugtatni amikor vegyesen evett és én is azt mondtam nem lehet éhes most evett, na de akkor mi a baja? Adtam neki rá tápszit és elaludt. sírni én még egyszer sem hagytam mert tényleg olyan kis ártatlan és védtelen.


Este nálunk is sírás volt és majd megszakadt a szívem, mert sírt és nézett rám könyörgő szemekkel, hogy anya segíts. de nem tudom mi volt a baj. Talán a foga lehetett mert iszonyat erővel rágta az ujjamat és mérgesen kiabált. meg ügye hétfőn kaptuk a rotát meg a diperte 2-öt.
Tényleg az normális lehet, hogy este posiba: 37,9 volt a hője. Abból lejön 5 tized az 37,4. Hónaljba 36,6 digitális és higanyos is ezt mutatta. Fülbe és homlokon szintén 36,6 meg 36,5.
Nem tudtam eldönteni miért sír ezért mértünk lázat de így sem lettem okosabb.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Nikó,popsi a mérvadó.

Till?Ez igaz, amit Orsi írt, ennyi idősen még nincs hiszti,mégha én is így hívom, de ez nem az.A hiszti az, amit most az enyém kezd művelni.A lányodnak valami elpanaszolni valója van, azért "hisztizik" üvöltve sír, mert csak így tudja jelezni, ha gondja van.

Lois, időben kaptuk el, ma már nem váladékos, csak bedagadt.Ma lenne Luca napi vásár, tökre vártam, mert ez nyílt nap a bölcsiben...végülis az ignő mondta (aki amúgy egy terrorista), hogy ha nincs váladék, vigyem nyugodtan délután, csak vigyek kendőt amivel törlöm a kezét, mert ne hagyjuk ki ha nem muszáj, mert élvezik a gyerekek.Szóval ,meglássuk mi lesz déluátn.
Vendég
 


Tilli, Orsi, Hunci, a hisztizés kifejezés nálam is sokat játszik. De nem rossz értelemben. Számomra az a hiszti, amikor evett, kakilt, pisilt, pukizott, büfizett, aludt, vagy alvás előtt van és ordít. Szóval nincs semmi baja. Ilyenkor leggyakrabban a cicizés jött be nálunk. Azon szépen elaludt. De volt, hogy nem, akkor hagytam fél órát ordítani, aztán újra megpróbáltunk cicizni. Akkor már tuti elalszik. Kezdetben szoktuk egymást, ezért volt sok a sírás. Meg kellett ismernem, hogy mikor, miért sír. Most már a sírás hangvételéből is tudom, hogy miért sír. A gajdolásból tudom, hogy most sírás vagy játék következik. Nehéz út ez. Tillikém, újra végig kell járnod. Most négy hónap után mondhatom azt, hogy van halvány fogalmam a kislányom lelkivilágáról.

Babim, kérek helyzetjelentést! Fizikai- és lelkiállapotod, tünetek, nem tünetek????

skrisz72
 
 


Twist, boldog 35. hetet! Rossz alvást sajnálom. Már csak pár hét és vége! :D

skrisz72
 
 


Skrisz drága: tegnap volt émelygés néha, este pici hányás (örültem). Most épp jól vgyok, de már nagyon nehezen bírom a várakozást.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babim, jujj de jó! Rókakoma az jóóóóóóó. :lol: Gondolom vánszorognak a napok. Menjetek moziba, vacsizni, hátha jobban telik az idő. Biztos nagyon szép már a Vörösmarty tér is. Egyetek töki pompost, igyatok forralt bort! :wink:

skrisz72
 
 


Mi az a töki pompos.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


skrisz72 írta:Tilli, Orsi, Hunci, a hisztizés kifejezés nálam is sokat játszik. De nem rossz értelemben. Számomra az a hiszti, amikor evett, kakilt, pisilt, pukizott, büfizett, aludt, vagy alvás előtt van és ordít. Szóval nincs semmi baja.

de van baja :wink: egyedül van, és az anyukájára van szüksége, a közelségedre, a melegségedre, az általad nyújtott biztonságra.
Egy 4 éves ezt már elmondja - anya, hozzád szeretnék bújni -, egy párhónapos meg sír, és nem éhes, nem álmos, nem fáradt... "csak" téged akar!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Babim, kemencében sült kenyérféle, amin bacon, tejföl és hagyma van. Isteni!
http://3.bp.blogspot.com/_dRbmwIq_hx0/S ... B3+308.jpg

skrisz72
 
 


Drágák,

Tuti, hogy nem éhes, mert mérem, és 800 körül szopik egy nap (van, hogy többet :oops: ). Hál'isten, most van tej...(3 nap alatt hízott 150 gr-ot)

Icsilya,
a gond az, hogy eszetlenül fáj a gerincem és a derekam. Gyakorlatilag csak ölben van el (és ilyenkor nyomja a vigyorokat, tehát nem feszül, nem tekereg, ami hasfájásra utalna), de ha leülök vele, azonnal megy a sírás. Ha elalszik, csak rajtam tud, de amint letenném, 3 percen belül ébren van és sír.
Nekem türelmem, mint tenger (nem véletlen, hisz 6 évig küzdöttünk érte), de a fájdalommal nem bírok és fájdalomcsillapítót mégsem vehetek be a hátfájásra, az átmenne a tejbe :oops:

Ha jól értem, most szívtelennek tartotok, mert 10 percig nem vettem fel, amíg sírt? (Egyébként mellette ültem és simogattam, próbáltam elnyugtatni, de nem jött be, így kivettem). Meg lehet kövezni, de nem bírom napi 14 órán át ölben tartva róni a szobát :oops: A kenguruban és a mei-taiban is sírt, pedig az kisegítene engem egy kicsit :roll:

A hangszínéből pedig tényleg lehet tudni, hogyha baj van -ma reggel például keservesen felsírt, csikart a hasa. Megmaszíroztam és egyből könnyített is magán :wink:

tillidian
 
 


Till!
Panadolt vagy Algopyrint ugyanúgy vehetsz be, mint a terhesség alatt. Ha már nagyon nem bírod...
Én akkor is vettem be, amikor az állandósult tejcsatorna-elzáródás miatt nem tudtam aludni a fájdalomtól.

Icsilya!
Jöhetnek a kövek, de én sajnos kénytelen vagyok sírni hagyni az ikreket. Ölben ugyanis egyikük sem alszik el. Tehát vagy bőgnek 5-10 percet, vagy cipelem a seggüket (7+9 kiló) és nyűgösek-raplisak a fáradtságtól...
És ez kezdettől így van, az első 2-3 hétben még néha elaludtak ölben vagy mellettem, de azóta se.
vovanda
 
 


Till, ahogy Vanda írta, vannak gyógyik amiket bevehetsz simán.
Nem kövezlek meg egyáltalán, én csak jeleztem, ez nem hiszti még, hanem jelzés.Az a hiszti amikor lehuppan a földre csak úgy és visít akár a boltban ezt úgy H korabeli babák csinálják a legjobban :lol: . És én is hagytam sírni, nem is egyszer, pláne mert H-t mai napig nem lehet altatni, magát altatja, kicsiként meg sírt és én azt hittem baja van, mellém vettem, kenguruba tettem késpbb MT-be és lenyugodott, majd letettem, sírt és ez így ment végig amikor rájöttem, altatja magát így és azóta is.
Vendég
 


Tilli, az én gerincem is kivan már a sok cipeléstől. :D Mi lesz, ha már 10 kiló felett lesznek? :wink: Vén csont vagyok már. :oops:

skrisz72
 
 


Sziasztok! Jaj, de jó, hogy végre eljutottam erre a fórumra is, visszataláltam ide.)
SKrisz, köszi szépen a 35. heti jókívánságokat! Most éppen jól vagyok, és jól is aludtam éjjel. Nagyon szeretnék már legalább 37 hetes lenni, akkor nincs koraszülés veszély már.

Skrisz, a szüléshez ad a Péterfy benti hálóinget? Már összecsomagoltam a dolgokat és nem tudom, hogy a szülőszobai csomagba tegyek-e hálóinget. (ilyenek foglalkoztatnak:)))

Még nem sikerült a szülésznőmmel talizni. Mert mivel cukros vagyok, ezért a terhespatológián csinálnak nekem mindent, ott lesz holnap az NST is. A szülésznővel pedig azt beszéltük, hogy az első NST-n taliznánk. De hát a terhespatológiára hogy hívjam oda? Ott van védőnő és az ottani doki is, akkor a szülésznőm nem hiszem, hogy beférne oda....
Jó lenne, ha a terhespatológiáról elengednének és feljárhatnék a szülészetre NST-re és ott már ottlehetne a szülésznőm.
Krisz, Till: nektek hol volt az NST?
Vendég
 


Hunci,
az igazi hisztiről nekem is van fogalmam (többféle dackorszakról :roll: ), Vackor gondoskodott róla, hogy mindet alaposan megismerjem :mrgreen:

Sírni hagyás:
vackor fiam ilyen korában éjjel-nappal ordított. Jött jóanyám és 3 nap múlva menekült (közölte, hogy a gyerekemet megszállta az ördög és kereszteljük meg), anyósom csak 1 napig bírta nálunk, a védőnő pedig az ajtóból kiabálta be a szükséges infókat és már tűzött is el, mint akit űznek :mrgreen: :mrgreen: Szóval senki nem tudta, miért ordít, csak ordított. Kb 9 hónapig. Az éjszakát pedig kb 3 évesen aludta át először. Én nem hagytam a kiságyban sírni, csak ringattuk folyamatosan. Általában este 11-től hajnal 6ig ordított, aztán aludt délután 1ig -közben kért 2x enni, majd aludt még párszor 10 percet estig. Lefogytam 39 kilóra, elmaradt a mensim, kihullott a hajam (nem csak a szülés utáni hullás :oops: ), tönkrement a hormonrendszerem...és hallucináltam a fáradtságtól...a többit tudjátok, másodlagos meddőség. Amatőrök voltunk, az tuti, de mai napig sejtem, hogy nem kellett volna ennyire hagynom magam...
Ja, mindenre vizsgálták és hál'Istennek SEMMI baja nem volt!!!
De minden gyerek más...

(És bocsi, nem panaszkodni akartam..ezek csak tények.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tillidian 2009.12.09 23:16-kor.

tillidian
 
 


Tillikém,
én inkább nem mondok semmit, kitartás :roll:

Lois,
ja OK :lol:
fél kila teljesen jó! lehet, hogy most nálunk is meglesz :wink:
szt akkoris majd kaja előtt próbáld, cici után már nem érdekli más, legalábbis így tapasztaltam magunkon :wink:

Baba,
rókatünet, juhéj! :D


csajok, nekem is fáj szinte minden tagom. teljesen meg vagyok nyekkenve, a hordozó is olyan nehéz, pedig nem egy nagy méret még mindig kiscsaj! :wink:

ma csúful meggyúrták dévényék, volt bőgés, estére teljesen be volt pörögve, lábbal lökdöste magát felfelé, és átfordult hasra jobbra (ez új, eddig csak balra) ez új! :D

töki pompos jól hangzik! 8)
Mereszttől hallottam először erről itt a topicon. tényleg vele mi lehet?

angel37
 
 


Twist,
nem adnak hálóinget a szülőszobán :? . A szülős csomagba tegyél eldobhatós bugyit 8vagy olyat, amit nem sajnálsz), és betétet is (én Tenát használtam).
NST nekem mindig a csecsemős szoba mellett volt, fent a 4.-en, a saját szülésznőmhöz jártam.

tillidian
 
 


Angel,
milyen gyakran mentek Dévényre? És mennyi ideig tornáztatják alkalmanként? Te is részt veszel ezekben? :roll:
Nektek is kitartás!!!!

tillidian
 
 


Sziasztok!

Till,hát nem semmi lehetett Vackorral :shock: Remélem Lencsivel nem tart sokáig!

Angel,igen,maltoffr Folsavat nem kapunk.Kéne?A felszívódás miatt,ugye? :roll:

Lois,ma megyek urológiára,majd kiderül...nem vidám,de inkább nekem,mint a gyerekeknek.

Twist,hű,de jól haladsz :D Hajráááá!

Baba,csak eltelik valahogy az a pár nap :wink: Aztán minden uhuig izgulhat az ember :D

Na megyek,ma oltásra is megyünk,és valahogy a kaját össze kéne hoznom...
Vendég
 


Twist, hú, már a csomagot kell készíteni? :shock: :lol:

((((((((((((((((((Till))))))))))))))))))))))

Nyulasz: most aztán megnyugtattál :lol: :lol: :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Ma megyek a terhespatológiára NST-re, de egyúttal megbeszélem, hogy jövő héttől a saját szülésznőmhöz hadd mehessek én is. Az lenne az igazi, mesélne nekem, felvilágosítana kicsit, jó lenne nagyon.

Baba, szuper már csak 5 napod van az UH-ig:)) Igen, már csomagot kell összeállítanom. Lehet, hogy 4 hétig itt áll, de az is lehet, hogy akármelyik éjjel mehetünk is vele befelé.
Igazából csak megnyugtat, hogyha össze van állítva, mert akkor nem kell vásárolgatni járni, találgatni, hogy mi kell bele és aggódni, hogy lesz-e elég időm még beszerezni a dolgokat.

Nekem most lesz csücskös a bejárás Bp-re, mert fagyni fog. Sőt ma reggel is már csúszkáltak az autók a házunk előtt, így meg én félek közlekedni. A párom csak hétfőnként ér rá. De majd kihisztizem, hogy máskor is szállítson :wink:
Vendég
 


Baba!
Közeleg a nagy nap gondolom izgulsz :wink: .Képzeld én ma végre végig aludtam az éjszakát és nem ömlött a savam a torkomba, talán most kezd el hatni a gysz.amit 1 hete szedek.Barnázás ma reggelre is van 1 pici de tényleg nagyon csekély jót tesz, hogy nem kell dolgoznom!!!

Twist!
Látom Te vagy a soron következő anyuka :lol:

KépKép

Kép
keny
 
 


Bakker, Twist, irtó bátor vagy. Nekem már a 28. héten be volt cuccolva a kórházi csomi mindkét terhességnél. :oops:

Till!
Egy kezemen meg tudom számolni, Balu hányszor aludta át az éjszakát 2 éves koráig. Mostanában már megoldja saját hatáskörben: ha véletlenül ébred és szükségét érzi egy kis bújásnak, átjön hozzánk. Sokszor észre se veszem, ha bemászik, csak reggel ott a buksija mellettem. Sejtem én is, hogy nem kellett volna első nyösszre ugrani, kezdő anyuka, nem hallgattam a nővéremre... :D
vovanda
 
 


Tilli,
heti 1, 65perc (ez nem kevés ám egy ekkora babának), csak néző vagyok :wink: szerencsére nem én gyúrom :roll: , nem is tudnám, hogy kell, csak a kezelő tudja :wink:

Nyulasz,
ja, nem is tudom felszívódás miatt-e, de nekünk kell abból napi negyed!
igazán elmaradhatna már, hátha januárban produkál egy szép vérképet 8)

Baba,
nem akartam ilyesmit írni, mint Nyulasz, de kb egy hétig leszel nyugodt egy uh után (vagy addig se) :wink:

Twist,
jó az a csomag, ha készenvan! :wink:


holnap megyünk a hülye (valszeg tökfölösleges) altatásos hallásvizsgálatra :roll: 8-ra ott kell lenni, előtte két órával ehet, szép napunk lesz mindenképp :?

angel37
 
 


Tilli, Vackor naggggyon durva! :shock: :shock: Remélem Lencsilány nem lesz ilyen. Gondolom be vagy tojva, hogy megismétlődik... :? Csaknem!

Twist, én is ugyanazt mondom, mint Till. Nem adnak semmit. Vigyél mindent. Én valamikor a 38. hét körül kezdtem el csomagolni. :wink:

Keny, örülök, hogy már jobban vagy. Tessék sokat pihenni. Rágcsálj kekszet. Az felszívja a savat. Nagyanyám is azon élt. :wink:

Babim, babaragik mennek ezerrel. Már csak 5 nap. Pikk-pakk eltelik. Rókakoma hogy van?

Angel, borzasztó ez a sok vizsgálat. Biztos kivagy már tőlük. Én már védőnőhöz sem járok. Ha akar valamit, jöjjön ki. Tök felesleges ez a "szolgálat"

skrisz72
 
 


Angel, pedig én azzal hitegetem magam és mindnekit körülöttem, hogy akkor megnyugszom. :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Diókának nagy drukk holnapra a vizsgálathoz!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Angel,jajj,holnapra nagy drukk!Tényleg ilyen miatt altatni kell? :evil:

Baba, :lol:

Nekünk megvolt a szuri,pici sírással...
Noémi 5250 gramm,és 61 cm
Balázs 7050 gramm,és 67 cm...érezhető is a külömbség.
Vendég
 


Skrisz:ma megint itt járt, de "csak"émelygést és öklendezést hozott. De nem baj. :D

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Tegnapi arcok :lol:

Kép

skrisz72
 
 


JAjj, de szééééééééépppp a kis drága!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Krisz,gyönyörű Eszter :D Mennyit változott ő is :D
Vendég
 


Baba,
elhisszük :lol:
és köszi!

Nyulasz,
mekkora már Balázs! :shock: tényleg mennyivel nagyobb! végülis ő lesz az erős férfiember! :wink:

nem mélyaltatás, vmi szirupos szedálás.

Krisz,
édes kis pofik! :D :D

védőnő, na az előző rámcsörgött, de mondtam, hogy elköltöztünk, mondta, hogy küldi a papírjainkat az újnak... na az új még nem jelenzelezett ,de tuti előkerül még az idén, és betölti az egyetlen lukas napot a héten :roll:

angel37
 
 


Krisz!
Nagyon édes anya szemefénye!

KépKép

Kép
keny
 
 


Nyulasz, pont ezt akartam írni a nyúlbogyókra, hogy mennyit változtak. Hihetetlenül változik az arcuk, ahogy nőnek és tokásodnak. :wink:

Keny, te már hallottad a szívhangját a kicsikédnek? Vagy majd csak 22-én?

skrisz72
 
 


Krisz!
Igen pont 1 hete voltam UH-on :wink:

KépKép

Kép
keny
 
 


Keny, a hányingerek hogy vannak?

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba, neked van hányingered meg ilyesmi most már? Mellfeszülés?

Voltam ma (is) a Péterfyben, a szülészeten. Hát durva egy látogatási tilalom van dec. 5. óta. Még a januári szülésemre is azt mondták, hogy ha akarnám sem lehetne apás szülés, mert tényleg látogatási tilalom van és lesz. Nem is akartam apás szülést, de a kiscsajt azért meg szeretném mutatni apának, hiszen az övé is és már ő is nagyon várja!
A szülőszobán éppen akkor sírt fel egy pici baba, nagyon édike hangja volt:) Eleinte biztos élvezni fogom a babasírást, később nem tudom...

Krisz, nagyon szép Esztikéd van, nagyon jókedvű és meseszép babó:))

Keny, gratula a babához! Tudod már hányan laknak odabenn?

Jaj, de jó, hogy én leszek a következő anyuka:))))) Alig várom.)
Vendég
 


Életjel!

Mindíg csak az olvasásig jutok-jobb esetben. Pedig még mindíg tart az idilli állapot! :D

Twist: tényleg te vagy a következő! Nálunk is látogatási tilalom lett, miközben bent voltunk, de az apukák bejöhettek.

Baba, Keny: de jó, hogy itt vagytok! :D

Angel: holnapra drukkok Diókának!

Skrisz: gyönyörű kislány Eszter!

Mi holnap megyünk szemészetre a lányokkal. Előre szóltak, hogy legalább 3 órás program lesz. Kíváncsi vagyok hogy viselkednek majd. Ma bemelegítettünk a kirándulásra és egy hangjuk nem volt 4 órán keresztül. Autózni nagyon szeretnek, az már biztos! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!


Csak gyorsan, Gréti ma először nem nyügi a héten. Ma unokatesónál voltunk, jól érezte magát.


Lányok ma 1 éve, hogy Gréti beköltözött a pocimba!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Nikó,
szép évforduló! :wink:

Timi,
miért kell szemészetre mennetek? :roll:

Twist,
nem lehetnek bent az apák a szülésen a Péterfyben??? :shock: Maszkban sem? :roll:
Igen, mindjárt Te is anyuka! :wink:

Skrisz,
degyönyörűűűűű!!! :D :D :D

Angel,
hátha szupi új védőnőt fogtok ki :roll: :P

Keny,
hogy vagy-tok? :D

Baba,
már csak 5 alvás!!! :wink:

Itt volt ma nálunk Puszika Lencsi-nézőbe! :D (Lány olyan cuki szoknyát kapott, vadiúj divat szerinti, buggyos-gumis aljú -majd fotózok és teszek képet a gmailre :P )

tillidian
 
 


Timi,
mi lesz 3 óra?? voltunk néhányszor szemészeten, az pár perc! hacsak nem a várakozásra gondoltak, az viszont elég sok, főleg, ha a kölkek a nyűgebb formájukat hozzák :wink:

drukkot köszi :) ma letettem egy órával hamarabb, hátha így egy kcisit jobb lesz...

Twist,
apákat se engedik be? klafa :roll:

babasírás nekem csak addig tetszett, míg az első néhányat nem hallottam ,hogy jé, tud ilyet is, van hangocskája :wink:
na már nem :? apja tud rajta nevetni.

Tilli,
nem igazán érdekel védőnéni, azt se bánom, ha nem jelentkezik :lol:
"a" projekt halad? :wink:

gőzöm nincs milyen a vadiúj divat :oops: már csak ezért is megnézem :wink: :D

angel37
 
 


Mi ma éjszaka kipróbáljuk a libero 3-as méretű pelenkáját. A 2-es pampers-ből kifolyik a kaki. Mindig ugyanott, a bal combjánál, kívül. Meg már olyan húsgombóc a combja, hogy nehezen tudom ráadni a 2-es pelust.

Nekem még nem mondta senki, hogy szemészetre kéne vinnem a gyereket. Ez csak az ikreknél van? Vagy a korababáknál?

skrisz72
 
 


Angel,
tej-mizériára gondolsz? :P Hősiesen küzdünk :wink:
(holnap fotózom a szoknya-trendet :P )

Skrisz,
mi már 1 hete ezt hordjuk :roll: (mármint 3-ast, de épp Pamperst)
Szemészetre nekünk is kéne menni, mert születése óta csipázik a jobb szeme. Naponta mosom forralt vízzel, de nem javul. Még reménykedek, mert nem akarom a könnycsatorna átmosást, az fáj, ugye? :roll: :oops:

tillidian
 
 


mi is most fogunk váltani 3-asra :D Libero.
tulképp nem tudom, mire vártunk, 5 kiló azért már megvan egy ideje :)
2-essel sose volt baleset - na remélem nem ma éjjel rakja tele a zsákot :lol: -, csak a Pamperssel, egy csomagot abból is próbáltunk, annak túró a fodra (is).

Tilli,
egy ismerős anyukától úgy tudom sajna fáj az átmosás :? vagyis azt nem írta, de a gyerek ordított :wink:
kamillát is hallottam rá, azt próbáltad?

nálunk iszonyú ordítás a szemészet, be se lehet menni vele, két ajtót csuknak, de azon át se halk :roll:

arra, arra, jó küzdést! :wink:

nem tudom "normál" esetben hogy, mikor van a szemészet. lehet, hogy anyukára bízva? :roll:

angel37
 
 


Tegnap 4-es Huggies-t vettem...és nem nagy :roll:

Holnap visszaolvasok, mert most csak átlóban :oops:
Azért Eszter képei felett nem tudtam elsiklani, KisCsaj milyen kis pofis lett, már nem csak csupaszem, hanem formáspofis gyönyörűség :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: