Új privát üzeneted érkezett!

:D :oops:köszönöm babaimádo a választ,akkor én ET+23 napon vagyok...5.8mm jo eredmény nagyságra :?: :oops: Tegnap beoltattam magam h1n1 elleni védö oltással.A nögyogyászom mondta hogy beadathatom nyugodtan...valaki közületek megkapta a szurit :?:
reni28
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi,nagyon sajnálom!Hajrá február!!!

Csomee,jeeeeeeeee :D boldog pocaknövesztést! :wink:

Reni,gratulálok a zsákocskádhoz!Én oltattam.
Vendég
 


:) szia nyulasz,és volt valami mellékhatás az oltást követö egy hétbe :?:
reni28
 
 

 
 

Sziasztok lányok!

Egy ideje olvasgatom a topikot, mert februárban kistesóért megyünk a Kaaliba. Nagyon drukkolok mindenkinek, és nagyon örülök, hogy ennyi új kismami van, boldog babavárást nekik!

Előbb-utóbb csatlakozni szerettem volna hozzátok, de most nem tudok tovább hallgatni. Elnézést kérek előre is, nem a rosszindulat vezérel, csak féltem a topikot és a lakóit:

Szemet szúrt sok hasonlóság egy nemrég kitessékelt írogató és egy új hozzászóló írásai között. Bár új névvel jött, az irományi stílusát nem változtatta meg: pl. nem használ mondat eleji nagybetűt, gyakran ...-tal választja el a mondatokat, sok ikont használ stb. stb, plusz még az időpontok is egyeznek!

Lehet, hogy tévedek, de muszáj volt szólnom.

Kép

Csicsó
csicsó
 
 


Szép jó reggelt!

Hajnoca
Köszi a jó tanácsokat! :D

Zsuzsinka
Sajnálom, hogy a kispicúr feladta. :( Hajrá legközelebb!!!

CSomee, Reni
Graula a petezsákokhoz!!!Növesszétek őket jó nagyra!!! :D

Ma húzós éjjelünk volt 3.43-tól nem tudott-akart aludni a kiscsaj, csak evett volna mindig. Próbáltam néha lerakni, de nem maradt, csak szopizta az öklét veszettül. 2x csulott is, akkor muszáj volt cicre tenni mert csak úgy múlik el...de akkor meg le nem akart szállni róla, szívta mint aki sosem kap enni. Persze pont ilyenkor nem mértem szopi előtt. :? Vagy 5-ig kisebb nagyobb megszakításokkal evett...de tuti nem is volt elég tej egy ciciben. Közben vagy 3x cseréltem kakis pelust, úgyhogy működött az emésztés. :D Most bezzeg a mellkasomon sem akart elaludni, ott is csak a cicit kereste. Aztán beraktam a kiságyba, nyekergett, majd sírogatott. 6kor kelt apa, így Alexát is kivettem és megint szopi, de akkor már eggyütt elaludtunk az ágyban. Ő azóta is alszik, bezzeg engem fenyekergett 8kor. :roll:

Én ma oltatok h1n1 ellen ha el tud apa szabadulni a munkahelyről egy órácskára...du van doki. Apa már múlthét pénteken oltatott.
Apóssal összefutottam a múltkor és mondom neki, hogy is volt az a beszélgetés a párom és anyós között...meghogy senki sem mondta, hogy el vannak tiltva. Após amúgy sokkal normálisabb, ő magyarázta anyósnak, hoyg ezt ne támadásnak vegye, igenis megküzdöttünk a gyerekért és nem csoda ha védeni akarjuk. Mivel apóst is jól megijesztette a média, ő eleve azt mondja, hogy nem kell jönni mostanában. (oltatni egyik sem fog) De mondtam neki, hogy jöjjenek nyugodtan ha akarnak, de a gyerekhez nem nyúl ,aki nincs oltva. Az a ciki inkább, hogy anyós ok. , hogy nem jön...de így nem is kérdezni, hogy kell-e vmi, segítsen -e...na nem mintha hiányozna, anyum hoz kaját és segít ha kell. Sokan nem is tudnak jönni látogatni a családomból se, mindenki göthöl kicsit.

pusszantás

Kép
vizkriszisback
 
 


Csomee, hatalmas gratula!! :D De jó!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Reni,nem volt semmi,a fejem fájt majdnem 2 hétig,egy-egy nap kivételével,de ez már az oltás elötti nap kezdődőtt,nem hiszem,hogy köze volt hozzá.

Csicsó,szia,nem baj,hogy írtál.Lehet igazad van,nem tudom,azért remélem nem durvul el a dolog megint,ha újra Inci ír nekünk.

Baba,látom 1 hét múlva uhu :D gondolom még most sem hiszed el,hogy ez veletek történik :D Nagyon örülök nektek!
Vendég
 


Nyulasz,
ez érdekes, mert nekem is többször fáj a fejem azóta, hogy megkaptam az oltást. Nem olyan erősen, mint migrénkor, de érezhetően.
Eddig azt hittem csak nekem okoz ilyet.
Tegnap este is úgy feküdtem le, hogy fájt.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Sziasztok :)

Csomee :)

Baba :) izgulsz már?

Én is beoltattam magam, apa már 3 hete, náluk a cégnél mindenki megkapta mind a kettőt.
Nekem a karom fáj csak, meg a fejem is, de gondolom az idő miatt is :? Marcit szerintem nem oltatom be.

De hallottátok tegnap meg mivel riogattak megint? :evil: Hogy az oltóanyag higanymennyisége ártalmas, sőt meddőséget, vetélést is okozhat :evil:
De szerintem egyetlen kismama akit beoltottak, nem vetélt el.Legalábbios hirek szerint nem :)
Vendég
 


Nem azzal riogattak:
hanem azzal riogatják egymást a kismamik. Állítólag.

Nekünk Bó is megkapta. Aznap már semmi baja nem volt, sőt fel volt pörögve.
Azóta sincs. Sőt még az orra sem folyik azóta.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Szép estét mindenkinek!

Én is oltattam, igaz, nem vagyok kismami. De úgy voltam vele, hogy ha mégis sikerülne, akkor legalább legyek valamennyire védett. Férjem és anyuék is oltattak, semmi mellékhatás nem volt.
Kismamaként nem tudom, mikor ajánlott, sok mindent hallottam már, első trimeszter végét, 4.hónapot, akármikort...ebben nem tudok segíteni.

Csicsó, üdv itt közöttünk. Jó, hogy csatlakoztál, nem csak februárban, gyere gyakrabban :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, drukkok mennek az akciózóknak!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációkat! :D

Reni: Gratulálok! Nekem nov.9-én volt a leszívásom és nov.11-én a transzferem. Egy 4 és egy 5 sejtes "babót" kaptam vissza. Szerintem nálad ET+23. napon teljesen jó ez a méret a petezsáknak. Nekem is azt mondta a doki, hogy 5 hetes vagyok.
Te mikor kaptad vissza őket, hány naposan és mennyi babát?

Baba: Nagyon drukkolok, hogy az uh-on lássátok a pici babátokat és a szívhangját is halljátok.

Mindenkinek mennek a drukkjaim!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület
 
 


Egyszeruen nem erem utol magam ne harizzatok :oops: Ritkan jovok de annal tobbet gondolok ratok :P

Kis*
Koszi neked is :D H :D marosan itt a ti napotok is...nekem csodababa nem jott :? legalabbis nem ebben a honapban de nem adom fel 8)

Vkrisz
Nagyon szep Alexa baba nem tudok betelni a kepeiddel :D Micsoda hajas baba es tiszta apukaja :D

Baba
Drukk az elso uhu-hoz....en nem is tudom,hogy birnam ki :lol: :lol: :lol:

Bumi
Koszi neked is 8) 8) Az a franya ciszta :x na ettol felek en is...clostizunk majd kovetkezoleg en meg majd jol becisztasodom mint multkor :twisted: :roll: Parod,hogy van? :roll:

Hajnoca
Olvasgatlak am mikor van idom!!!Vezetes hogy megy?Gondolom profi vgy mar 8)

Annamari
A fogigatlot a 3.cn kene kezdeni szedni? :roll: HEEEELP :!:

Csicso
Udv itt...mondassz valamit hirtelen en sem tudom ki kicsoda :roll: Drukk a tesobabahoz 8)

Csoki
Koszi :D Csodababa nem jott :roll: de majd jon a kovi honap hatha :roll: Hat ha nalatok is CSAK az a baj nem tom...mindenesetre osztom Tucsok valaszat...barmilyen szep embriobol is lehet sikertelenseg es a dokim pl azt mondta,hogy o mar latott az enyemnel is kukabb petet ,embriot es azt hittek nem lesz belole semmi azert csak visszaultettek mert egyke volt az embrio es baba lett belole 8) szal erre nekem azt mondta sosem lehet tudni ha kukak is megkell probalni osszejohet :wink:

Nyulasz
Mostanaban en sem tudok jonni pedig meg ikreim sincsenek :lol: de azert itt vyok es olvasok neha neha 8) Szep volt amit irtal a mondandod vegen :cry: :oops:

Alle,puszi es akit kihagytam Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jo reggelt,Csomee nov11 volt a leszivás 16án volt a beültetés 2 babit kaptam vissza.nov11 szerda volt pénteken kellet telefonáljak a laborba és akkor még csak 1 indult el az 5böl,hétfön mikor mentem beültire elindult még egy babi.
reni28
 
 


Reni
Ez azert erdekes mert nekem a 3.napig vartak es utana megsemmisitettek oket...ami addig nem nott azt mondtak utana sem fog...neked vartak az 5. napig :?: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.12.09 08:28-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Ugy látszik bridge,azt mondta a laboros csaj a 3 nap az egy vizválaszto a sejteknél.
reni28
 
 


[quote="inci26"]i írta:inci26gen zsuzsi,én 2 babát kaptam vissza,11én volt a leszivás és 16án kaptam vissza.egy 8sejtesset és egy olyant ami 5nap alatt annyira nöt meg hogy nem lehetett számlálni az osztodását.hát a tegnapi picike vér ma már eltünt.remélem nem is lessz 9honapig :wink:


Micsoda véletlenek vannak!


Na én elköszönök lányok! Köszönöm, hogy szívesen fogadtatok volna, de engem mélységesen felháborít, hogy van pofája vkinek a történtek után visszajönni. Kívánom, hogy most visszafogja magát, és normálisan fórumozzon, én sem fogom többet borzolni itt az idegeket.

Drukkolok mindenkinek, hogy mihamarabb pocakosodjon, a kismamáknak pedig problémamentes szép babavárást kívánok!
Ügyesek legyetek :wink:
csicsó
 
 


Mivel én vagyok az uj mindjárt gondoltam KEDVES CSICSO hogy rám gondolsz,de az utolso irásod alapján rájöttem hogy rám gondolsz :?: :roll: Mivel régota olvasom ezt az oldalt IS,de máshova szoktam irni,12 boldog leendö anyuka van kinek a 6ik napon volt a beültetés.és hasonlo vagy ugyan ez az értékei mint nekem.Csak nem egy helyre jártunk. Na de mind1, :) azt gondolsz amit akarsz, de ha nem rám gondoltál én kérek elnézést majd.
reni28
 
 


CSicsó,
ne menj.
Ilyen miatt NE!

Reni,
kár, hogy a 'szokásod" CSAK a mi topikunkra korlátozódott.
igaz, nem kívánom senkinek, hogy bántsák, de azért vannak 'FURCSA VÉLETLENEK" és mivel tudjuk, hogy nincsenek véletlenek .....

Az lehet, hogy régóta olvasol, de írni csak ide írsz.
Azt a 8 hozzászólást amit eddig produkáltál az mind ide szól.
Legalább ne kamuzz, mert ennek utána lehet nézni.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Csicso
En sem vgyok piskota de te egy igazi colombo vgy 8) :lol:

Hajnoca
Sziiiijaaaa :D Ne idegeld magad ilyen dolgokon en mar akkor megmondtam...van itt meg volt es lesz is parja incinek :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Látom Csicsonak hisztek,de vissza olvasta az oldalakat és azt is láttam hogy Csicsonak van igaza.De nem az vagyok akink hisztek,na de mindenesetre az is furcs hogy Csicso nem lombikos és ir mert majd lombikos lessz,szerintem meg egy néváltosrol van szo Csicso személyében.És azt is látom hogy sajnos INCINEK volt igaza mert itt belekötnek az emberbe TISZTELET a kivétel.Hajnoca nem kamuzok nézz utána.De nem vitatkozok nem irok ide és kész,de szerintem ha okossak akartok lenni beszéljetek a modival.
reni28
 
 


Sziasztok

Csak kapkodom a fejem, hogy ki-ki, sajnos már nem tudom követni néha , pláne az újakat.

Őszintén csajok, Én csak sajnálni tudom, ha vki annyira gyengeelméjű hogy, egy ilyen fórumon szórakozzon, és ezzel ezt a témát be is fejezem, mert még ennyi energia is sok volt amit erre fordítottam.

Bri hogy van ez, nálatok már Karácsony van??
Mikor jössz megint újra haza?

Tücsök Mami szerettem volna neked írni blogra, de nem tudok belépni. Így itt: örülök nagyon eredményeknek, és nagyon cukin gömbölyödsz :D

Bumi látod már ez is jó, ez is előre lépés,hajrá cisztaűzés


Vkrisz nagyon szép család vagytok, és Alexa meseszép baba. :)

Én hivatalban megkaptam oltást három-négy hete, semmi bajom nem volt tőle. Családomban senkinek nincs mellékhatása.
Haragszom médiára mert miattuk alakult ki helyzet. Beadatása egyéni döntés, de laikusként, ezek a vírusok már egyre ellenállóbak lettek/lesznek így talán érdemesebb oltatni.

Petitomit tudom igazolni, hogy Igazi!

Majd február környékén szeretnék menni lombikra, addig le kell adnom egy pár kilót.
Szeretnék mesélni nektek vmit, ami elszomorított. Munkahelyen nekem nem tudják, de van olyan munkatársam aki most lombikozik és nyílt titok.
A napokban jöttek "kedves" munkatársak , hogy mi a francot kapkod itt össze vissza ennyi idősen, nem most kellene ugrálnia :roll:
Én nem tudom azt hiszik még mindig sokan , hogy ez így lett tervezve, nekünk ez annyira jó?? :evil: Teljesen elszomorított :( dolog.

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


REni,
szerinted miért írtam, hogy CSAK ide írsz!! ???
Utána néztem a profilodban.!!!

Nem akarnánk senkibe belekötni, csak kissé meggondoltabbak vagyunk INCIke esete után ... és légyszíves fogadd el, hogy fenntartásokkal állunk MÁR egyesekhez.

Szívesen fogadunk és fogadtunk 'nem lombikosokat" is. Ez nem kizáró ok.
De azt hiszem inkább koncentrálok a vizsgákra, mint rátok!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Bri,
nem bírsz aludni? Nem baj, úgyis rég beszéltünk!

Nem idegelem magam, mert van min ... suli, apameló.
De majd inkább priviben.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Arnika
Hat februarban mentem volna de most ugy nez ki csak majusban :(
Itt ugy van,hogy allitolag mar Halaadas unnepe utan karifat allitanak :roll: es mikor mondtam paromnak,hogy 24-en szoktuk azt mondja 24-en :shock: mondom jah :roll: De itt ez szokas mi meg minek varjunk es itt mar kari hangulat van januarban mar nincsen szerintem otthon sem szal most allitottunk fat :D

Munkahelyi mukikkal meg ne foglalkozz...nem csak ott vannak bunkok :twisted: engem a sajat apam kikeszit az allando zaklatasaval,hogy mikor lesz mar unokaja :evil: mulkor mar sirva ideggel jottem el tole(persze o nem tudja mi a helyzet es a lombikokat sem :? Szal nem szabad veluk foglalkozni...vgy en lehet meg jol belemonda\tam volna az arcukba :twisted:

En azt nem birom amikor azt mondjak nekem hogy raerek meeeeeeg :shock: :evil: na es mire erek ra?????32multam az "allapotomrol" nem is beszelve :roll: azert mert en sem mondom...tudnak tapintatlanok lenni az emberek az mar biztos :roll: Olellek draga!! :?
Kép

Hajnoca
Remelem idoben felkelek es tudunk csevegni kicsit 8) Ez a fentartasokkal vgyunk na ezt ngyon jol megfogalmaztad :!: Szerintem tok megertheto es en ha uj lennek tok megertenem :roll: Na mind1 nem vita kepp.
Nincs itthon apacska mert elutazott Washingtonba 8) cincognak az egerek :lol: Nem tudok ilyenkor sosem aludni :? :roll: De mar megyek mert hajanl 4lesz vege a sorozatomnak es itt se vgyok :oops: (Cold Case 8) )
Prividet varom ne idegelj ma mi van a suliban :shock:

Akciozoknak Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szép napot!

Alexa éjjel nagyon rendi volt, igaz a cicimen aludt el és mellettünk aludt, de 10.22 után 3.34kor kelt, meg 7.30 kor. Cicizés köben büfiztettem többször,csak a csócsán aludt be.

Próbáltam tegnap hasra fektetni, nem tetszett neki.
Reggel mértem 2 hetes csupaszsúlyt:3,36 kg. (3,22-vel született), utána leraktam pelenkázni, hát akkor kienggedte a pisit. Pisi nélkül 3,32 a csupasz súly.
Ha már a kilóknál tartunk, én 79,3voltam a 39. héten, szülés után 73, ma reggel 69.
Végül este fél deci vörösborig jutottam, mert a kislány a fürcsi után nem aludt,apánál sem volt el, nekem kellett álomba ringatnom.
Most alszik,bár úgy aludt el , hogy a mellkasomon itt feküdt amíg apával msn-eztem.Másodszorra sikerült lerakni.

Alexa csak ciczik, mást nem kap.Van elég tejcsi.


Bri
Érdekes, legalább annyian mondják, hogy tiszta apja, mint hogy tiszta anyja. :lol: De nekem teljesen mindegy, én olyan helyesnek tartom a párom, hogy felőlem aztán hasonlíthat rá. :D Na meg neki (apának) olyan szép hosszú, göndör szempillái vannak mint nekem festékkel se.

Én nem tudom ki ki itt, vagy kinek adja ki magát...én ebből jól kimaradtam. :?

Pusszantás, megyek rendet rakni, amíg tudok...

Kép
vizkriszisback
 
 


Sziasztok,
Mégis visszatértem, mert nem éreztem fairnek, hogy megkeverem a trutyit, és szó nélkül lelépek.
Én IGAZI lombikos vagyok, 6 inszem, 4 stimus lombik, 5 ET van mögöttem, az utolsó fagyis beültiből született a kislányom.
Már régóta fórumozok a babaneten - igaz babás topikban, nem lombikosban - csak Inci miatt nem akartam a régi felhasználónevemmel idejönni. De nagyon szívesen megadom a nevemet priviben bárkinek, aki kiváncsi, hogy lássátok nem fantom vagyok. :wink:

A továbbiakban nem akarom offolni a topikot, így Reninek priviben reagáltam.
csicsó
 
 


Sziasztok!

Árnika szívem csücske, nem tudom miért nem tudsz a blogomra írni, sajnálom!:-(

Lányok, sokáig gondolkoztam írjam-e: én is első perctől gyanúsnak találom reni-t; de nem csak ez a dolog zavar... szóval, nem igazán értem, hogy miért pont itt kezdenek el fórumozni azok a lányok akiknek már sikerült, hiszen ez a topic arról szól, hogy már a siker előtt csatlakoznak a tagok így van időnk megismerni egymást, és szívből örülni ha sikerült... na, most ide jön egy lány és bejelenti, hogy sikerült neki, hogy őszinte legyek nem igazán tud "felvillanyozni " a dolog, hiszen eddig nem is hallottunk róla... Meg igazából őt sem értem, hiszen már sikerült neki, akkor mégis milyen támogatást vár egy beültetés előtti topictól? Nem lenne logikusabb akkor már egy várandós topicba írni???

Persze lehet, hogy nincs igazam és csak engem zavar, de mindenesetre nekem nagyon hiányzik a topic régi összeszokott társasága és hangulata...

Puszi mindenkinek!

KépKép
házitücsi
 
 


Házitücsi,
Igazad van! Bár új vagyok, de pontosan tudom, hogy min mentek keresztül, és magamból kiindulva, hogy mit érezhettek.
Nem pont így, de pont ezt írtam meg Reninek :wink:
csicsó
 
 


Tücsi,
igazad van ... szerinted miért nem kiabálok örömömben ha valaki olyannak sikerül akit nem is ismerek?

Idepotyázik bejelenteni?

Pont egy olyan topikba, ahol 'kínlódunk" a babáért?
Bocs, de az ilyen ne várjon tőlünk sem együttérzést, sem örömtáncot. Nincs mire.

... és igazad van abban is, hogy aki elkezdi a lombikozást azt van idő megismerni.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Csicsó,
köszi.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Sziasztok!


[quote="házitücsi"]S írta:házitücsiziasztok!



Lányok, sokáig gondolkoztam írjam-e: én is első perctől gyanúsnak találom reni-t; de nem csak ez a dolog zavar... szóval, nem igazán értem, hogy miért pont itt kezdenek el fórumozni azok a lányok akiknek már sikerült, hiszen ez a topic arról szól, hogy már a siker előtt csatlakoznak a tagok így van időnk megismerni egymást, és szívből örülni ha sikerült... na, most ide jön egy lány és bejelenti, hogy sikerült neki, hogy őszinte legyek nem igazán tud "felvillanyozni " a dolog, hiszen eddig nem is hallottunk róla... Meg igazából őt sem értem, hiszen már sikerült neki, akkor mégis milyen támogatást vár egy beültetés előtti topictól? Nem lenne logikusabb akkor már egy várandós topicba írni???

Persze lehet, hogy nincs igazam és csak engem zavar, de mindenesetre nekem nagyon hiányzik a topic régi összeszokott társasága és hangulata...

Puszi mindenkinek!


TELJES MÉRTÉKBEN EGYETÉRTEK! Aki régóta küzd itt velünk, tehát a siker előtt is ír, annak annyira tudunk örülni, hiszen látjuk, hogy sikerülhet nekünk is! De csak ezt megírni egy ilyen topicba?! Én ezért sem írtam neki.
Amúgy meg sok a "véletlen" valóban,... :roll:


Akciózóknak mennek a drukkok, de elveztettem a fonalat. :oops:
Egy tábla segítene,... :oops:


Puszi!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Sziasztok!
megértem amiket itt írtok...én anno topikalapító/topikkezdő voltam és pont ezért jött létre a topik,hogy támogassuk segítsük egymást,megosszuk a tapasztalatokat,ami hol negatív hol pozitív volt. Együtt tudtunk örülni a sikereknek és támogatni lelkileg a sikertelenségből felépülőket.
Nekem anno nagyon sokat jelentett hogy jöhettem minden kínommal bajommal...miért nincs tünet?mit kell érezni? mit kell tenni? stb... és mindig kaptam támogatást,segítséget,tanácsot.
A mai napig olvaslak benneteket és csendben a háttérből szorítok mindenkinek. Természetesen vannak "kedvenceim"- Nyulasz, Hajnoca ,Dezsina akivel együtt kezdtük de mindenkiért szorítok!!!!
Egy célért küzdünk a babáért babákért!!! Nekem ég van külön smile mappám amiket csak ide gyűjtöttem csak nektek :)

Mindenkinek hiperszuper megadrukk!
Vendég
 


Vikimi,
felvettelek a blogomra!!! :D :D :D
Be kell reggelni hozzád?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Megvolt a várva várt uhu ma délután :lol:

Van egy gyönyörű 4,6 mm embriónk, akinek a szívpulzálását is hallottuk :lol: :) :) :) :) :)

Mellette egy 8 mm petezsák, amiben embrió nem található :cry:

De mi 1szemkének is nagyon-nagyon örülünk. :)

Kaptunk 2 fotót is, kövi uhu dec 22. még kari előtt.

Napok óta álomkórban szenvedek :roll: állandóan aludnék :cry:

most csak megírtam az örömhírt Nektek, majd holnap írok bővebben, meg lehet új vonalzót is készítek

Puszi mindenkinek

Kép
brizo
 
 


Alexa bélpoklos:
5 és fél7 között evett 70-et...először 50-et majd 2xrepeta.
Fél 8 előtt még mindig csak üvölt, nem marad el sehogy, pelust cseréltem, rátettem másik cicire 15 perc alatt evett 50-et és bealudt rajtam és égre le is tudtam fekteni.
TANULSÁG:HA ALEXA ÉHESNEK TŰNIK:AZ IS. :lol:

Kép
vizkriszisback
 
 


Brizo: szívből gratulálok!!! :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Sziasztok :)

Brizo :)
Gratulálok!

Krisz :) Most aztán beindult ám Alexa! :D Nálunk is ugyanígy volt, én is rengeteget szenvedtem az elején Marcival szopikor 8) De szuperhamibajnok lett, aztán még azóta is....... :lol:

Lányok én úgy döntöttem, hogy az ünnepek után felhivom a dokimat(aki még inszemeket is csinál, és mint nőgyógyi mellette urológus is) és apát elviszem egy katonavizsgálatra.
Kicsit elgondolkodtam, szerintem valamennyit bizti romlott neki :?
Ha apagond van, akkor mennyivel csinálnak inszemet és mennyivel lombikot?
Vendég
 


Brizo, hát ez szuper! Szívből gratulálok!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babaimádó, Lombikbaba és Csomee hogy vagytok friss kismamik?

Házitücsi látszik már a pocid?

Reni én is gratula a petezsákhoz. Melyik intézménybe is jársz?
én nem adatok védőoltást magamnak egyenlőre............

Dokim mondta tegnap, hogy védőoltást majd csak a 2. trimeszterben ajánlja, addig nem.
Úgyhogy vigyázunk magunkra, karanténba kéne itthon lennem, hogy elkerüljek minden fertőzés helyet :roll:
Család nagy része körülöttem már beadatta az oltást.

Fürtöske én sajna nem tudom, hogy mennyivel csinálnak lombikot, vagy inszemet, de valaki majd bizti mond valami támpontot.

Vkrisz Alexád etetéséhez, sajna nem tudok még hozzászólni, de nagyon tetszik, hogy olyan lelkesen írsz mindig és mellette erre is van egy kis időd :wink:

Bébike nagyon eltűntél, merre vagy :?:

Kép
brizo
 
 


Árnika februárig még lemehet jó pár kiló, ha ügyesen csinálod, aztán hajrá kezdés :wink:
Munkatársak, meg amit mondanak, próbáld nem figyelembe és magadra venni.

Kép
brizo
 
 


Brizo, köszi, én jól vagyok, csak nagyon nehezen bírom a várakozást. Én pont annak a ciklusnak az elején adattam be az oltásokat, amikor teherbe estem.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Hajnoca!
Köszi a felvételt, szoktam ám olvasni!
Az én oldalam még fejlesztések alatt áll, a végleges formáját heteken belül éri el. Ha regisztrálni lehet szólok :)

Brizo:
Gratula, vigyázz nagyon magatokra!
Vendég
 


Szép jó reggelt!

Brizo
Éljen a pulzáló szivecske!!! :D
Gyorsan eltelik az idő és te fogsz írni a szopizásról! :D
Biztos több időt töltök gépelőtt mint a házimunkával...főleg, hogy a párom is dolgozik napi 14 órát és msn-en kommunikálunk egész nap. :oops:

Fürtöske
Nekünk kiskatonákkal nem volt gond...lehet mások tudnak infót adni.Addig is google. :wink: ÉN mindenre rákeresek ami felmerül. :D

Vikimimi
Kistesóproject nem lesz? :D

Bri
Jó lehet az a karácsonyi hangulat! Én még nem nagyon érzem itt "bezárva" a 4 fal között. :?

Azt mondják jön a hidegfront.Babókat egyáltalán nem sétáltatunk +5 fok alatt???Nekem a védőnőm mondta, hogy min. 5 fok legyen ha ki akarom vinni a csöppcsajt.

Amúgy éjjel egész jól aludtunk, felkelt ugyan 2,5 óránként de 10 perc szopi és ment is vissza a kiságyba..végülis min. 7 órát aludtam összesen. :D De megint fogytam egy kilót reggelre. :? :D Most pedig bevágtem egy fél fonottkalácsot kakaóval. :roll:

Szép napot!

Kép
vizkriszisback
 
 


Köszi az infókat a kiskatonákról :)

Krisz :) Hát én is novemberben szültem, és egy hetesen én minden nap vittem ki, minusz fokban is, de akkor csak 15 percre.
Vidd nyugodtan szerintem!!!!Szopizik, levegőn van, erős kiscsaj lesz!!!! :wink: Marci is az egy év alatt eddig 1x volt beteg :)
Volt, hogy minusz 5-6 fokban sétáltunk :) Igaz, hosszabb volt az öltöztetési idő, mint a kintlét :lol:
Vendég
 


Brizo, GRATULAAAAAAA!!!

Krisz, -5 fokig nyugodtan, alatta nem szabad!!Szépen hizik a kicsilány! Mi 2 hétig semmit nem híztunk, bezzeg most!! :D

Kár h mindig forr itt a hangulat. :(

Kép
kata05
 
 


Brizóóóóó GRATULÁLOK a dobogó szivecskéhez :D jó a vonalzód!

Babaimádó olvastam milyen sokat küzdöttetek a babáért és végül csodababa lett :D. Szóval csodák igenis vannak :D. Drukk az uhuhoz!

Fürtöske én úgy emlékszem előkészítés után minimum 1 millió gyorsan mozgó progresszív katona kell az inszemhez. Nálunk volt annyi a vizsgálatkor, csak az inszemkor nem (9 millió volt összesen viszont csak 2 százalék volt progresszív gyors.... :( ), úgyhogy elmaradt az inszem (és azóta sem volt ennél több a lombikkor :( ). Bár azt is tudom, hogy doki függő mennyivel csinálja meg. Most maca vibe kapszulát fog szedni apa, hátha lesz annyi, hogy elég sima lombikra és nem kell icsi... - mert jobb ha nem szúrkálják a petét és maga az ehhez elég erős katona termékenyít. Láttam valahol egy filmet hogy hogyan csinálják az icsit. És rácsapnak a jónak tűnő katona farkára :( hogy ne tudjon mozogni (megbénítják) és utána belenyomják a petébe.

Sziasztok!
Vendég
 


Bridget, csak vicceltem amikor kiemeltem a csak-ot (mert persze nem csak :( - pont ugyanolyan szomorú mintha nálam lenne a baj...). Drukk a kövi hónapra!
Vendég
 


[quote="vikimi"]H írta:vikimiajnoca!
Köszi a felvételt, szoktam ám olvasni!
Az én oldalam még fejlesztések alatt áll, a végleges formáját heteken belül éri el. Ha regisztrálni lehet szólok :)


Ha kell valami blogos kialakításban segíteni szólj.
Mostanában a blogos 'többieknek" is én csinálom.
Apa meg külön örülne a tiédnek, mert WP-s! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?