Sziasztoook!
Lányok, engem teljesen padlóra vágnak az álmaim... Olyan, mintha egész éjjel álmodnék, és mekkora baromságokat! Tegnap este megnéztem a Doktor House-t, és éjjel csupa olyan skrizofrén, Dosztojevszkij-féle, szürreális álmaim voltak... (aki látta, érti, de nem mesélem el, mert egyrészt már nem áll össze a lényeg, másrészt meg, totál baromság...) És olyan lelkiismeret-furdalásom volt, mikor felébredtem, hogy tuti Botondomhoz is eljut valami ebből az érzésből... Nagyon durva!
Férjem mesélte, hogy olvasott olyan kismamákról, akik arról számoltak be, hogy mintha bedrogoztak volna, olyanokat álmodtak...
Zuzmoo, ez a "szorít a melegítőalsó gumija" nálam is megvan. Kb. csak az nem zavar, ami már majdnem leesik rólam. Van egy ilyen pizsim, csak ránézésre vettem meg, aztán nem is hordtam jó pár hónapig, most viszont kezd jó lenni. No, én ilyenekben vagyok itthon, ha nem jön senki.
Molmar, tegnap nálam is bejelentkezett az a fránya gyomorsav délután, mikor tévéztem... Nem győztem nyelni... És említettétek a hányingert is, na, az is beköszön néhanapján. Pedig az első hónapokban is csak egyszer jött a rókakoma, akkor, mikor nem ettem időben ebédet, hanem csak egy kis almalevet ittam. Most meg persze az lehet a baj, hogy nem tudom belőni a megfelelő kajamennyiséget, hanem általában egy kicsit mindig többet eszem, mint amennyit képes a gyomrom befogadni.
Mellszívó: mi vettünk egy kézi Aventet.
Zarja, mi a baj??? Remélem, semmi komoly!
Babamozgás: nálunk kb. úgy alakul, hogy pár napig elég erősen mozog, ilyenkor mindig úgy érzem, mintha már a fejecskéje lefelé lenne, aztán jön pár csendesebb nap, ilyenkor meg mintha nagyon alul éreznék pici mozgásokat. Én is mindig megijedek egy kicsit, ha nem úgy mozog mint előző nap, de olvastam, hogy ők is elfáradnak, meg hatnak rájuk a frontok, meg mostanra már egyre tudatosabban mozognak odabent stb., stb.
Ildi: ezen a trendi fényevés dolgon jót nevettem.