Új privát üzeneted érkezett!

Itt Szegeden ezek szerint ez a trend :? Kitartást Neked is Kriszti!!!

Fentvagyok a levlistán!!!!!!!!!!!! Remélem be tudok kapcsolódni....

Kép
kicsi80

Hát Kicsi nem semmi amiket át kell élned itt az utsó hetekben zajszintileg, meg gondolom a port illetően is.
Viszont amikor kész lesz olyan jó lesz ám! Minden szép, tiszta, új mire érkezik a kicsikétek
Vendég

Igen gio'ia! Most lett rá pénzünk, és most tudtunk beleállni a munkákba. De ez van. Ezért is remélem nem szülök hamarabb. Jó lenne még gyönyörködni benne, és egy kicsit otthon érezni magam. Pihenek is amennyit tudok, hogy Zoé szeressen odabent.

Kép
kicsi80

Kitarok! :x
Kemény vagyok mint a mamutkaka!!! 8)
Te is kibírod! Tudom!
Vendég

Kicsi és Najda nálunk majd csak baba után lesz por és kosz!Úgy néz ki beépíttetünk egy páraelszívó rendszert a házba....ami miatt minden helységben kosz lesz!!!Na de inkább ez,mint a pára és a penész!!!!

Itt még fel is mostak maguk után a múltkor a szerelők! :D :roll:
Vendég

Na most végeztem.
Délelőtt megcsináltam a porszívózást, portörlést, felmosást, és most újracsináltam az egészet! :roll: Persze vittem egy adag hanyag eleganciát a dologba így estére. Kb 5 percenként ültem le. :oops: És még majd nálunk is jönnek átfúrni a műanyag ablakokat. Pfufff!
Vendég

Najda és a tesco?Mentek még?
Vendég

A páraelszívó csak szülés után lesz beszerelve Tulip? AZt hittem még előtte megejtitek.
Vendég

Tulip!
Sajna nem, mert a párom elment 7-től teniszezni. Arról volt szó hogy hamarabb végez a szerelő, de eltökölődött. 9-ig teniszezik, még onnan hazaér, akkor már nem valószínű hogy nekiveselkedünk a távolságnak. :(
Vendég

Tulip! Most olvasom!
Az széééép! Hátha gyorsan kész lesznek vele. És az niztos hogy inkább egy kis kosz mint a penész, mert az sokat árthat! Veszélyes is lehet akár! Hát előre is kitartást kívánok!!!
Vendég

Az én férjem is csak 10kor ér haza:-(
A szerda nálunk a terhelt-hosszú nap. Csoda hogy a dokit be tudta léptetni a táncrendjébe...
Nyilván férfijaink ugyanúgy pörögnek mint eddig, de most számomra pl. a férjem amúgysem lassú élettempója gyorsvonatnak tűnik. Nyilván mert én meg napról napra lassabb vagyok 8)
Vendég

Ja! És nálunk is volt múltkor egy gázos, aki főleg hogy látta hogy kismama vagyok, óriásplakátokat hozott, kitapétázta vele a padlót, (minden konvektort le kellett szerelnie meg vissza) és csak azokon mászkált, és felsöprögetett maga után. Csak lestem mint a luki nyúl. Majd leszakadt az állam! Na ilyen van kevés! Pedig ezért kapott tőlünk ajándékba egy használt, de teljesen jó konvektort. Vagy jótékonykodik vele, vagy eladja. Ő dolga. Viszont ha nem ilyen, eszünk ágában sem lett volna nekiadni. Eladtam volna a vaterán.
Vendég

Gio!
Átérzem!
Csak én annyira menős vagyok, hogy nehezen viselem ezt a kukulást itthon. Szegény én férfim meg már röhög rajtam (persze sajnál) hogy mit kínlódok. Már 3x kért bocsánatot a mai Tesco miatt, pedig nem is Ő tehet róla. Édes! Imádom!
Vendég

Gioia sajnos igen..mert az ára(az egész rendszeré): kapaszkodj meg...kb.:250000.-
Addig egy pici lesz a babaszobában!
Vendég

Najda nálunk is a gázos volt ez a takarítós!!!Úgylátszik a gázos nem is olyan gázos!! :lol: Bocs a szar poénért... :oops:
Vendég

Najda amúgy jól megszívtuk ezzel a házzal....január végén költöztünk...akkor már látszott,hogy szívás van,mert penészesedik....fölül szigeteltünk is a nyáron...de kívül már nem,csak kavicsoztuk a ház mellett körbe,hogy a vízet elvezesse a talajba.....na de amint jött a fűtésszezon..rájöttünk ez kevés volt!!!
Ezmiatt sírok már napok óta....mert minden héten valamit ki kell dobni a penész miatt! :cry: Minden reményünk ebben az elszívórendszerben van!....csak sajnos hiányzik hozzá még 50ezer!Ezért a január.......amúgy ha lehetne már holnap megcsináltatnám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.09 19:48-kor.
Vendég

Tulip
az igen. Bár már semmin nem lepődök meg. Múltkor víztisztítót nézegettünk mert egyszer majd szeretnék és az is ennyibe kerül. Döbbenet.hu

Najda ,
hát ez az, hogy én is menős lennék és eléggé rossz már ez az itthonkuksi nekem is, pedig még ezután jön a java a kicsivel, de sztem akkor nem fogom unni - ez a nagy megérzésem 8)
Mindenesetre már alig várom hogy hazaérjen és olyankor még elalvás előtt vagy 2 órán át be nem áll a szám. Mintha olyan sokminden történne:-) De olyan jó vele beszélgetni
Vendég

Mindenkinek aki kérdezte: nekem tuti a császár mostmár a magas vérnyomi miatt. De nem vagyok szomorú miatta, nekem már tényleg csak az számít, hogy valahogy egészben kinn legyen. Meg az elejétől tudtam, hogy nagy az esélye, úgyhogy volt időm megszokni a gondolatot. Valszeg pont ezért én egyáltalán nem is érzem úgy, hogy emiatt akár engem, akár a gyerkőcöt bármilyen hátrány érné. Persze elfogadom, hogy maga a szülés élménye is nagyon fontos másoknak, de nekem az mindig tök másodlagosnak tűnt a végeredményhez képest.

Minden fúrás-faragással sújtott háztartásban élőnek kitartást, a már szülni vágyóknak gyors beindulást, a kivárósoknak pedig nyugodalmas, görcsmentes éjszakát kívánok! :lol:

/
lemonsong

Sprite! Köszi! :) Amugy nem én szültem magánba.

Lemon! Pénteken gondolok Rátok! Szorítok!

Tulipános! Nagyon köszönjük!

Csatlakozunk az éjjel nem jól alvó babák társaságához. Ma nappal többet volt fenn, ugyhogy reménykedünk egy nyugisabb éjszakában.
Anyukák! Aki szoptat annak mennyit evett a babája egy hetesen? Nálunk annyira változó, de átlagban 50-et.
Vendég

Lemon aranyos vagy...köszi mindenki nevében!!!
Neked is kitartás!És kiírtak valami időpontot nálad?
Vendég

Fmelinda....anyud már nálatok van???Volt???Mondtad,hogy nagyon várta a kisunokát?Gondolom nagyon boldog most ő is!
Vendég

Lemon
hú de jó! Akkor a héten már babázol. Küldj majd vkinek smst vagy valami hogy végül mekkora lett a babóka. És nagyon-nagyon drukkolunk. Izgulsz amúgy? Mert nem úgy tűnik :-)
Én is azok táborát erősítem, hogy oké hogy meg kell élni ha egy mód van rá a szülést....stb.stb., de az igazi kaland akkor kezdődik amikor már ott szuszog a mellemen. Én legalábbis most így gondolom- aztán ha vmi euforikus mennyei érzés lesz előtte a szülés, vajúdás akkor majd megváltoztatom a véleményemet 8)
Vendég

csajok, csak gyorsan-röviden.

néztem a listát, én rendesen azonnal kapom a leveleket mindig... most utánanéztem, semmi gond vele elvileg... szóval a hiba valahol az éterben van, hogy miért késnek néha a levelek... :(
Csillag címét tiltotta csak le (mint a múltkor, de nem tudom, miért), de azt újra aktiváltam. Minden más ránézésre oké.
Szóval sorry. :(

Milla

Kép

Kép
millababa

Egyelőre tényleg nem izgulok, holnap este már biztos fogok valamennyire. De kiválóan elnyomja az izgulást az az érzés, hogy legyen már kinn végre!!!

A pénteknél konkrétabb időpont nincs, nem tudom hogy vannak pontosan ütemezve a műtétek. Meg egyébként sem tudok semmit szinte a menetéről. Majd megpróbálom kifaggatni az éjszakás nővérkét.

/
lemonsong

Szerintem a freemail is lassú úgy általában, legalábbis azt tapasztalom .

Milla
Te hogy vagy? Apa megérkezett, pótapa eltávozott?
Vendég

Tényleg Milla ki volt a pótapa?

Óóó Lemon akkor hosszú lesz a péntek,ha csak délután csinálják..vagy ki tudja mikor....!Rossz így várakozni!
Vendég

Szegény Tulip!
Jól kifogtátok a házzal! De hátha így renbe jön majd minden!

Lemon!
Nagyon gondolok majd Rád pénteken!

Milla!
Lehet hogy alevelezőrendszerek különbözősége okozza nem? Nekem más ötletem nincs. De szerintem ne csinálj belőle magadnak problémát, szerintem senki nem okol Téged!
Vendég

Jajj, Lemon, de jó lehet tudni, hogy pénteken már veled lesz a Babó :D

Szerintetek hülye vagyok, hogy nem akarom most hétvégére kölcsönadni a fényképezőgépet? :? Férjem simán megígérte a testvérének, mire én megkérdeztem, és ha megyünk közben szülni, akkor mivel fényképezünk? Erre képes volt sértődötten azt mondani, hogy nem tudott róla, hogy pénteken szülünk... :?

Azért kell nekem is a megerősítés innen, mert tudom, hogy nagyon rá vagyok már szűkülve a babatémára, és néha nem tudom, nem én túlzok-e....

briell

Briell!
Sztem nem túlzol! Az nem árt ha nálatok van. Én bele is raktam már a pakkomba. Azt onnan ki nem mozdítja senki! :x És sosem lehet tudni mikor kell elindulni!!! :D
De szerintem ezt a férjed is végiggondolja még addig, hogy hogy is van ez. Ez nem írígység!
Vendég

Na Lányok!
Én lelőttem magam mára. Szívem szerint elnyúlnék 1 kád vízben, de nyákdugó nélkül nem merek. Úgyhogy marad a zuhany. :?
A hasam is fájogat, és álmos is vagyok.
Jó éjt Mindenkinek!!!!
Vendég

Melinda! Nekem Zéti nagyon változó mennyiséget eszik. 30-40 többnyire, de van hogy csak 10-t, máskor meg 90-t. A dokim leírta, hogy egy nap mennyit kellene megennie: súly (kg-ban)x150. De ha nem eszik ennyit sem baj, ha a heti gyarapodása megfelelő. Zéti 5 nap alatt 210 g-t hízott, így már mérlegelni is csak a meztelen súlyát kell heti egyszer, pedig a napi kajamennyiség is volt, hogy egyszer 400 másszor meg 500 felett volt. Szóval ingadozó, de ha a heti gyarapodás 150-250g akkor minden ok.

Gio, akkor most örülhetünk, hogy bármikor jön nálatok a baba, vagy most sem szeretnél még szülni?

Lemon drukkolok péntekre. Nagyon helyes, hogy nem fordulsz magadba a császár miatt! Szerintem is a végeredmény, azaz a baba a lényeg, és hogy egészségesek legyetek mindketten. Az hogy császár, vagy természetes tök mindegy. Jó, hogy Katával taliztál, talán sikerül lelekt önteni egymásba. Látogatási tilalom van gondolom ott is, nem?

Nekünk holnap kellett volna hasi ultrahangra menni, de nagyon nem örültem neki, hisz Zéti még csak 2,5 hetes. Férjemmel ezért úgy döntöttünk, hogy reggel másik időpontot kérünk. Nem is értettem, még látogatókat sem nagyon fogadunk, ilyen picivel kórházba, emberek közé menni elég merész. Remélem nem pöccennek be, hogy lemondjuk az időpontot. Bár kit érdekel, akkor sem megyünk még, szerintem tök érthető.

kicsit mintha leállt volna a babadömping nem? Úgy tűnik a dec. eleji babák siettek, a közepére kiírt babák meg kivárnak.

A szerelésekért sajnálok mindenkit, gondolom mindenkinek úgy hiányzik, mint púp a hátára.

Tulipános, aa helyzeted különösen átérzem. Nálunk nem ilyen durva a helyzet, de mi is penészesedünk. Le is szigeteltük pedig a házat, de nem segített. Állítólag azért nem, mert azzal meg valami hőhidak alakultak ki, ami szintén elősegíti a penészesedést. Drága a rendszer, de még mindig olcsóbb, mint a szigetelés, gondolj erre, és így arra nem kell klteni. Szerintem legalábbis a mi példánk alapján.

A házon kívülben ma a h1n1 a téma, érvek ellenérvek. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.
Vendég

Briell, szerintem sem túlzol. Én is bepakoltam anno a pakkomba a kamerával együtt. Bármikor szükség lehet rá, igazad van.
Vendég

Briell
nem túlzol!
Már mindannyian mindenórásnak számítunk, hisz még csak 9e van, de már min. 12 baba kibújt. Úgyhogy ragaszkodj a gépedhez. Nem kell ezen megsértődni senkinek. SZtem a férjed tesója is megérti, majd jól megbeszélik mint ffi a ffival.
Ilyenkor persze az történik hogy nyilván nem fogsz szülni hétvégén, de legalább majd lesz egy jó geg és kész a történetből :wink:
A férjem tudom hogy magában tök sok dolgomon kuncog. Multkor is véletlenül hallottam amikor telefonba mesélte miket bírok csinálni. A kis mocsok:twisted:

O'hara
én is beálmosodtam mint Najda a mai aránylag vidám-pörgős napom után, úgyhogy most inkább aludnék, de jöjjön aminek jönnie kell. Mostantól majd figyelem a jeleket:-) Bár az lenne a jó ha zutty elmenne a magzatvíz és az legalább valami olyan ami biztos támpont.
Holnap reggel 7kor meg nst és még fel kell mosnom a lakást, aztán végülis mehetünk szülni:-) :twisted:
Vendég

Briell: én sem adtam volna oda....te életed legnagyobb élményét szeretnéd megörökíteni....és ő?És ha ezt nem érti meg akkor majd megérti ha neki is lesz gyereke!Sajnos a szülést nem tudod befolyásolni....ha hétvégén akar jönni akkor ki is jön!

Ohara : köszi, lassan már szakértő leszek a témában....a hőhíd miatt féltem én is a külső szigeteléstől....talán ezért is várat magára....mindenképp valami olyan kellett ami a párát elszívja....először nagy mennyiségű páraelszívót akartunk venni...de rájöttünk hosszú távon a rendszer jobban megéri!

Na jó éjt lányok...párom kitúr a gép elöl... :evil:
Vendég

Sziasztok, bocsi a betolakodásért. Labkattal ugyanaz az orvosunk. Kedden voltam a kórházban, voltam nála a szülőszobán. Jól vannak, egyre kevesebb magnéziumot kap, de ha abbahagyják, újra indul a méhtevékenység, így nem állítják le. A 36 hetet mindenképpen meg akarja várni a doki (nincs hely a PIC-en), de lehet, hogy jövő csütörtökön, amikor újra megyek UH-ra, már el is indul a szülés. Viszont császár lesz nagy valószínűséggel, mert Bálint továbbra is faros. Férje épp bent volt nála, szegénynek ki kellett mennie a CTG szobából, amíg mi beszéltünk. :oops:
ktc

Sziasztok...
na én megint nem tudok aludni.... :evil:
Gio: még a portáig sem jöhetett fel velem T!!!!! Már az ajtóból visszafordították, de nem csak őt, hanem az összes pasit, aki nem szülni jött!

Nem irigylem a ház-problémákat... sosem jön jókor egy ilyen gond, most meg pláne nem..

Briell, én is ragaszkodom a fgépünkhöz :) ezen ne lelkizz...

Lemon olyan jó lesz Neked pénteken... napok óta egyre jobban szeretném látni a babánkat.. és amíg vártam a ctg-re, figyeltem ahogy az apukák rohangálnak a szülőszobába, hajjajjjj azért félek is :)
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt!Még sehol senki?
Vendég

Halihó
sztem ma több ctg/nst is van. Mi is most értünk haza és már 58as összehúzódás is volt egész hosszan. Lehet hétvégén szülés lesz:-) Kíváncsi vagyok. Doki is örült hogy ez mostmár akkor valami:-)
Eddig is valszínű hogy volt csak a tappancs volt rosszul felhelyezve.
Szval az alhasi nyomás-érzés szeméremcsontban illetve a gép által mért adat összefügg, ezek az ún. keményedések:-) Tök örülök hogy végre tudom ezt is immár. Bár hiába mondogatta a nő hogy ugye ezt érzem ? Nyillal-fáj? Nem éreztem még semmit.
Oké, tudom, ez nem jelent semmit, de ezek szerint már több jóslóizét egész jól túléltem az elmúlt 2 hétben.
Vendég

Katának kitartást!
Gondolom úgy lesz vele már ő is hogy mindegy hogy csak jöjjenek ki a fiúk.

Lemon
holnap pééééntek!!! Én azt hiszem még fel sem fognám:.)MInt ahogy így időzítés nélkül is nehéz. De Te már tudod hogy ott lesz a kezedben holnap a kicsike :)
Vendég

Gioia még a végén fájdalom nélkül vagy enyhe fájásokkal szülsz!!!!! :shock:
Vendég

Illúzióim azért nincsenek Tulip... :)
Annyira nem tudok ellazulni, de el tudom képzelni hogy vannak nők, akik olyan spirituális szinten vannak, hogy ki tudják kapcsolni a fájdalmat.
Én úgy gondolom hogy alacsony a fájdalomküszöböm, de majd meglátjuk mit szól ez a küszöb a szüléshez. Egyik barátnőm aki minden fájdalomcsill. nélkül szült 2 gyereket, elég zúzós hosszú vajúdási szakasszal , nos ő a fogkőlevételhez viszont 2 injekciót kér...Szval totál fura dolgok vannak

Te hogy vagy ma?
Vendég

Jó reggelt!

Csak bekukkantok, mert aztán mennem kell a háziorvoshoz beutalót kérni ekg-ra. :? Most azt fogalmazgatom, milyen szöveggel menjek be egyből a dokihoz, mert itt még sosem engedtek előre. De most már nem bírnám, meg nem is akarom végigvárni a sort. Bőven elég lesz az ekg-n.

Köszi a hozzászólásokat a fényképezőgéppel kapcsolatban. Férjem is megértette.

Gombi: simán találkozhatunk :) Én holnap is megyek. Bár ha minden rendben, meg szeretném kérni a dokit, hogy jövő héten legyen elég egyszer mennem, de nem tudom, lehet-e. Jó hír, hogy szülni beengedik az apukákat. A többi részével már kezdek megbarátkozni, csak akkor legyen velem!!!

briell

Én nem egy olyan szülésről hallottam,hogy a magas fájdalomküszöb miatt szinte meg sem kottyant neki a szülés!!!! :shock:
Jó nekik! :?
Hát olyan spirituális szinten....ebben az életben??Azok elég kevessen lehetnek!
Vendég

Tulip
hát ezért kiszámíthatatlan ki mit bír. A szülés egy jó próba. Nekem egy nő akivel együtt feküdtünk mikor kivették felnőtt fejjel a mandulámat azt mondta hogy inkább szülne még kettőt minthogy még1x kivetesse a manduláját.
Azért Neked már van némi tapasztalatod mennyit és hogy bírsz szülésileg és ezér irigyellek!!
Vendég

ÓÓÓó sajnos én az a tipus vagyok aki nem tudja átadni magát teljesen a fájdalomnak..... :( ......viszont egy hang nélkül megszülök....!Az a baj,hogy küzdök a fájdalom ellen....pedig a lényeg,hogy elfogadja az ember!
Most félek kicsit, mert lehet,hogy páromat sem engedik be(kórház zárlat miatt)...és mivel itt sem orvost,sem szülésznőt nem lehet fogadni,ezért úgy néz ki az egész,hogy bemegyek idegen emberekhez egy barátságtalan környezetbe szülni....teljesen kiszolgáltatottan! :cry:
Szóval úgy néz ki olyan leszek mint egy félős kisegér.....!

Legszívesebben megszülnék itthon!
Vendég

Pókica te hogy vagy ezzel????
És manocskak????
Vendég

Pókica csak nem szülni mentél??????
Vendég

Sziasztok!
Megvolt az nst.Hubus most is utálta.Sajna a tenyészetem gombát muatatott ki bár gőzöm sincs hogy a fenébe,bár állítólag ez nem gond.3napi üvelykúpozás és kész.

Ja és mostmár nálunk is látogatási tilalom van.AZt még nem lehet tudni,hogy apa bejöhet-e a szülésre,annak mindenképpen utánna kell még járnunk.

Iszonyúan elvagyok csúszva az ebéd készítéssel,úgyhogy nem is püfölöm itt tovább a gépet most,majd délután.

TULIPÁNOS!
Nekekm is volt olan vajúdás közbe,hogy inkább küzdöttem a fájás ellen és sokkal rosszabb volt úgy.Csakhát tényleg nagyon nehéz arra gondolni,hogy inkább megéllje az ember a fájdalamt ne küzdjön ellene autómatikusan.
Vendég

Mit főzöl Sprite?
Én fokhagymás csirkés rakott tésztát!
Úgy nyom ott lenn reggel óta....nem fáj...csak nyom...jobb ülni!
Még a végén tényleg péntek lesz ebből Sprite?
Vendég

Szia Sprite
ó nem lehet túl jó ez a kúpozás most 3 napig, no de a lényeg hogy elmúljon a gomba.
Remélem azért a papás szülést nálatok is engedik majd- jól emlékszem, hogy Zizunál bent volt a párod, ugye?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?