Új privát üzeneted érkezett!

Akkor úgy látszik 21.-én nem igazán fog senki sem írni, hiszen szinte mindenki 21.-én megy uh-ra meg vizsgálatokra.
ÉN is úgy várom már a 21.-ét.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Nem baj, legalabb este lesz mit megbeszelnunk. :lol:
Hanyan megyunk 21-en vizsgalatra?
pocaklako
 
 


Antekirt:
Most lattam, hogy Lidi 2 napja mult 3 eves (a vonalzod szerint), boldog szulinapot Neki!
pocaklako
 
 

 
 

Poci: A kombi teszt áll: uh+ vérvétel. De mindjárt keresek neked róla, mert multkor néztem én is utána.

Antekirt: Boldog szülinapot Lídinek!!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Na! Meg is van!!
http://www.downszures.hu/kombinalt_index.php
Remélem segít:)
De jó, hogy te is 21-én mész!!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Poci!
Mit is írtál?? Meg lehet tudni a nemét a babónak a 12 hetesen??????? Én igen!!! AKAROM tudni!!:) Apa meg pláne:)
Én úgy tudtam, hogy csak 16 hetesen/vagy akörül lehet látni a nemét/. Vagy lehet az anyai vérből nézik a nemét? Na ennek utána nézek!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Semmit nem találok róla, ami valós lenne. Azt tudom, hogy ha magas az afp érték, akkor amniócentézist csinálnak(ajánlják), és abban náznek kromoszómát, abból tudják, hogy fiú vagy lány.

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


pocaklako
 
 


[quote="pocaklako"]S írta:pocaklakoziasztok Csajok!

Luna: Igen van otthon bejelentett lakcim az upc-hez, de folyoszamlarol vonjak, ahogy irtam mar Neked, nekem az otthoni lakasomon nincs senki otthon. A postamat ugy oldottam meg, hogy a helyi takarekszovetkezeti fiokba viszik, ahol a szamlamat is kezelik, aztan amikor haza megyek mindent oda adnak. nek olcso kulonben a UPC-vel, mert varj hogy is volt, 3400 ft-ot fizettem havonta, aztan valamit emeltek es volt amit visszamontam, meg most kertem hozza HBO-t meg HBO2-t, igy fizetek 4500-at havonta. De mellette nagyon sok csatornank van, Nation Geographic, Travel,Paprika, Spectrum, Reality, Discovery (tuti a felet nem jol irtam le..na mindegy) szoval nagyon sok. Kulonben az egyik itteni magyar baratnom ugyanezt csinalta a digivel, nem tudom mi a kulonbseg, asszem az olcsobb, de voltak nala gondok, volt ami csikos volt. Mokibucit kerdezd meg, nekik Nemetorszagban van digijuk. En az upc-vel meg vagyok elegedve, meg ha dragabb is, de legalabb van minden csatornam, ja tv2, viasat3 meg ilyenek is. Nem erdemes probalkozni a a sima dunaval. Ha veszel egy parabolat, otthon kotsz egy szerzodest adnak belterit meg kartyat, egy kinti szerelo meg beallitja. Nalam tokeletesen mukodikl. Ha van meg kerdesed ezzel kapcsolatban csak irj.


Judit koszi!
Lakcimem van, az en lakasom is ures ilyenkor, folyoszamlam is van, szoval az alapfeltetelek stimmelnek. En azt hiszem a lakasok korzeteben UPC nincsen, de ennek akkor majd unatanenezek a neten. (vagy lehet oket nem is erdekli, csak az, hogy fizessek)
Akkor ha jol ertem itt kell vennem parabolat (fuu, ehez vagyok aztan almafabeka) es otthon ha lehet akkor a szerzodest es jon vele a belteri (na ezt tudom milyen, itt nekunk ilyen van parabola nelkul, tobbszaz csatornaval) itt beallittatom es hawaii meg napfeny es persze Fanta light?! :)
Annyira nem veszes az ara, foleg hogy en asszem nem kernek HBOt, van eleg folmcsatornank itt, inkabb a tobbi adora vagyok kivancsi (persze eves kozben is megjohet az etvagy :D)

luna6
 
 


Jo reggelt Leanykak!

Meme: elovastam a kombi cuccost, na 21-en en is olyara megyek (bitest :lol: :lol: :lol: ), vervetel + uh. Azt mondta a noci telefonon, hogy ha a "baba jol van fordulva" akkor fel ora alatt vegzunk, azaz jol meg fogjak nezni Babokat, erre a kovetkeztetesre jutottam. Nem tudom pontosan, hogy milyen adatokat fognak osszevetni, es persze nem 100%-osra mondjak a nemet, de nagy valoszinusegure. KIvancsi vagyok!

Luna, igen igy van, ahogy irtad. Mi annak idejen kaptunk parabolat az upc-tol, egy kicsit hasznalatra (ami azota a jo tengeri sos levegotol szepen megrozsdalt, nem tudom, majd ha egyszer vissza kell adni...) Na mindegy, ez meg a regi lakasban volt. Amikor elkoltoztunk ide a mostani lakasunkba, 2008 januarjaban, ugye nalunk az volt a gond, hogy egy tv-n akartuk Apaval nezni a csatornakat, persze az agybol. Ugy kellett megcsinalni, hogy ugyanazon a tv-n mind a ketto jojjon, egy gombnyomassal (persze felvaltva) Nem tudom nektek a portugal csatornak hogy jonnek, foldi szorasu antennaval, vagy kabelen esetleg muholdon, mint otthon. Itt most kezdtek bevezetni a muholdas rendszert, most tettek mindenki szamara kotelezove a belteri egyseget, kulonben semmit nem latsz. Igy nekunk a teton egy parabola van fent, de 2 szeme van, nem tudom erted-e. Ket olyan kis golyo van a tanyer kozepen. Az egyikkel a magyar jon, a masikkal az olasz. Nem kell a parabolat tekergetni, mindent a taviranyito csinal, hogy mikor melyik szemet hasznalja a parabola. otthon amugy meg fogjak neked mondani pontosan, hogy hova kell allitani a parabolat, melyik muholdra astra x y fok. Azt majd tudja a kinti szerelod. Van az upc-nek kulonben kulfoldrol hivhato vonalas szama, felhivhatod, adnak infot. (ha kell szam, megkeresem neked) Elmondanak mindent, nekem anno kellett 2 eves husegnyilatkozatot alairni, nem tudom, hogy meg van-e ilyen. Nem tudom, hogy szoktal-e surun haza telefonalni, nekem a gepen fent van egy ingyenes program, amivel a vilagon minden vezetekes telefont ingyen hivok. Magyarorszagi mobilokat pedig 0,13 centert. Ha erdekel elkuldom majd az oldal cimet.
Na igy reggel jo hosszura sikeredtem.
Szep es rosszulletmentes napot mindenkinek!
pocaklako
 
 


Judit, Meme, köszönöm LIdi nevében a köszöntést! :-)

Állítólag van valami teszt 13 e ft körül ami kimutatja 10 hetes kortól (de lehet, hgoy 12, ) már a baba nemét és asszem pisiből. De pontosan nem emlékszem csak olvastam nemrég róla.

Nektek van sejtésetek a baba nemével kapcsolatban?

Kép

Kép
antekirt
 
 


Ja, és képzeljétek tegnap LIdi közölte velem, hogy vigyázzak, ne pöcköljem meg a hasát mert babát vár :-)
Éppen dögönyöztem.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Jó reggelt csajok!

Poci: fél óra??? Annyit UH-znak?? Te jó ég! Én azt hallottam, hogy állítólag max 20 percet szabad uh-zni, mert akkor már kezd melegedni a magzatvíz az UH-tól. Hogy igaz vagy sem, azt nem tudom, csak hallottam:)
De jó neked poci!! Már csak 2 nap és 11 hetes leszel! Már számolom hogy mennyit kell még aludni, hogy mehessek a 12 hetesre:) Nekem még sokat:( 11-et! Apa mindig azt mondta, hogy eddig mindig több volt...nyugodjak meg, hamar itt lesz. Nekem egy ökké valóságnak tűnik még ez a a11 nap...
Nagyon ari a videó:) Kis édik!

Luna:
Szerintem a parabolás UPC-t bárhová felteszik. Nem baj ha a kábeltévéjük ott nincs kiépítve. A parabola mindenhonnan működik, csak rá kell állítani a UPC műholdjára. Bár nem vagyok profi a témában, de sztem így működhet.

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Antekirt
Én is hallottam, hogy van ilyen teszt, sőt ha szeretnétek, akkor megadom, hogy kitől lehet beszerezni itt a babaneten. Én tőle vettem ovu meg HCG tesztet. Azt hiszem 50 vagy 90 forint volt darabja. A boltban 700 forint ugyan az! Azt hiszem megvan még az árlista, ha érdekel valakit, akkor szóljon. Van ilyen nem megállípítós tesztje is.

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


CSAJOK!! Nektek működik a nagyonbabás vonalzótok?? Az enyém ma nem váltott át!!:(

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Na! Megoldottam:) Most már jó:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Antekirt
én nem halottam ilyen tesztről :wink: boldog szülinapot utólag a manódnak :lol: :lol:

Meme
nem is olyan sok az,elmegy pikk pakk :wink: én csak 26 nap mulva megyek,na ez a DURVA :shock: :shock: addig megőrülök az tuti :cry:

jaj de irigykedek hogy ilyen sokan mentek 21.én :oops: :oops: nekem a dokim szabin lesz,ezért raktuk 5.re.

nem tudom az elöző oldalt is visszaolvasni mert viszem ki a manót sétálni.éjszaka iszonyú migrénem volt,még hánytam is annyira fájt a fejem.alig aludtam,ugy látszik tényleg felerősödik 10 hét körül :cry:
ti hogy vagytok???

bibar
 
 



Bibar
Nekem is szarakodott reggel. Újra csináltam, most jó:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Na akkor csak mindenkinek ugyanugy mukodik a dolog. Kulonben errol nem is hallottam, hogy a 10.hetnel ujra rosszabbul vagyunk, de akkor ez egy altalanos dolog. Tegnap jol voltam, egesz este foztem. Nem mertem lefekudni, mert feltem, hogy jon a rosszullet. Ha allok, mint a lokvak nincs hanyingerem, ha fekszek igen. Ejszaka en is felebredtem, iszonyu ehsegre. Amikor ejszaka ennem kell altalaban a napom el van szurva. Most kerulget egy enyhe migren, remelem tovabb all. Ma elkiserem Apat, kezdodik a masik karacsonyi vasarunk, segitek neki a fahazikot berendezni, aztan vonattal jovok haza. Nagy vallalkozas! Remelem kibirom es nem lesz semmi nyugom.

Bibar: sajnalom a rosszulletet, de most mar jobban vagy?
Meme: neked tuti fiad lesz, eleg jol megusztad a rosszulleteket. Amugy mi a szivetek vagya, kisfiu vagy kislany?

Antekirt: ez nagyon aranyos volt, amit a kislanyod mondott :D

Megyek csajok , keszulodok, majd jovok delutan!
pocaklako
 
 


Judit, koszi a reszletes infokat! Na nem ragozom tovabb itt a dologot, szetoffolom nektek a topikot, mindenesetre asszem felfogtam, es az is logikusnak tunik, hogy parabolaval akarhova szerzodjenek :) Utana nezek (teloszamnak is) es ha elakadok majd irok :)
A netes oldal elerhetoseget megkoszonnem :) Bar en soha nem szoktam hazatelefonalni, itt az msn, anyamt ugy elerem, es van ingyenes vezetekesem nekem is de csak ejszaka ingyenes, illetve itt este 9 utan de en mas idozonaban vagyok, otthon az mar keso, szal evi nehany alkalomra megiscsak jol jonne amit ajanlottal, elore is koszi!! :)

Es hogy on is legyek, tegnap meg tegnapelott pl a korabbi atlagnal is szarabbul voltam, ami a gymrom liftezeset es az emelygest illeti, pedig elotte mar egy hete szinte semmi :) Hat ezzel sem voltam remenytkelto asszem, de emlekeim szerint az elozo ket terhessegem soran is elmult mindez es aztan ugy tele lettem energiaval, hogy hegyeket birtam volna megmozgatni (ilyenkor jon majd ra mindenkire a feszekrakasi oszton es rendezi at a lakast es a butorokat, varr uj fuggony, surolja terden alva a padlot....,majd csak figyeljetek!!! :D)

luna6
 
 


Na! Megint lement 1kg.:) Ha így folytatom, a doktorbácsi nagyon elégedett lesz velem. Bár ma reggel bűnöztem:( Megettem 2 kiflit meg egy bögre kakanyót:) Fel is ment a cukrom:( 7,7 volt kaja után egy órával...:( Most lelkiismeret furdalásom van.

De befejeztem az egyik babaszoba képet:) Gobleint varrok a baby szobájába. Majd bekeretezem, aztán kiteszem a falra:) Megmutasztom nektek:)

Íme:
Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Van még malackás meg füleses:) Micimacis nem volt:(

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Meme, ez még nem bűnözés amit te csináltál, mit szóljak én, hogy reggelire megettem két szeletnek megfelelő házi sütésű tortaszeletet. LIdi málnás tortája volt ezt kérte :-), majd egy banánt utána. :oops:
Nagyon ügyes vagy, ezekszerint szépen varrsz vagy inkább hímezni szeretsz?

Kép

Kép
antekirt
 
 


....18-án megyünk haza éééés én is 21-én megyek dokihoz :D :D
12hetesre

vigyázzatok magatokra!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci
 
 


Akkor már vagy 5-en megyünk 21-én:) De jó:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Sziasztook:)
Én nem bírtam kivárni a holnapot, elmentem ma a dokihoz:)

Minden a legnagyobb rendben van, ver a kis szíve szépen, ki is hangosította a doki, én meg jól elpityeregtem magam. Olyan boldog lettem hirtelen, hogy kicsordúlt :roll: :oops:

Készült sztárfotó is, felteszem nektek még ma. Méretek alapján 7hetesek és 2 naposak vagyunk, CRL: 11mm

2010.07.27.-re vagyunk kiírva :D:D:D:D

Olyan boldog vagyok, hogy csak na :D :D :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Edi
Gratula! Ti is szépen fejlődtök!:) Olyan jó neked, hogy hallhattad. Én még nem hallottam:(

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Én is 21-én megyek UH-ra (meg 18-án is a dokimhoz), úgyhogy kétszer is láthatom!
Én úgy tudom, hogy csak a magzatvízvételnél tudják megmondani a baba nemét, meg néha a 12 hetes UH-n is

manorka: köszi a tájékoztatás GYED ügyben.

meme: nagyon ügyi vagy, nagyon szép lesz a szobája a babácskádnak. Az én babómnak egyenlőre nem lesz saját szobája, a nappaliban lesz elszállásolva amíg nagyon kicsi és ,,zajos" később pedig beköltözik a Barnus szobájába és kapnak egy emeletes ágyat a tesóval.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


Edi: nagyon örülök nektek, én is hallottam már a szívét. Írok privit is.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


111
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.25 19:05-kor.
Vendég
 


sziasztok,
bocs, h bepofátlankodom, én is júliusra várom (megint) a 2. gyermekemet. a kérdésem az lenne hozzátok, -gondolom már unjátok- h van köztetek olyan, aki már beoltatta magát? vagy tervezi? én beakartam magamat, olyan 6 hét körül, de a háziorvosom elutasított..most azt tervezem, h a 12. hét után mindenképp, de most meg a nőgyógyászom mondja, h ne. ennek ellenére szeretném, de meghallgatnám mások véleményét is.
ne haragudjatok, h megint ezzel, de fontos lenne..

köszönöm,
jó pocaknövesztést! :)
¤mia¤
Vendég
 


sziasztok,

Panny felhatalmazott, hogy helyette írjak, mert ő most nem tud jönni. :cry:

Szóval, hétfőn volt uh-on és hát nem kapott túl jó híreket. A petezsák és a szikhólyag nőtt, de embriót nem talált az orvosa. Azt mondta neki, hogy várjanak még 5 napot, így holnap újra megy. Ha akkor sem lesz senki a petezsákban akkor sajna megint műtétre kerül a sor. :cry: :cry:

Most nagyon padlón van, nézzétek el neki, azt üzente, hogy ha műteni kell, akkor a műtét után jön majd, ha egy kicsit összeszedte magát.

És elmennek kivizsgálásra, mert szerinte apa lány katonái nem működnek, így vele kezdik a vizsgálatokat, majd Panny-t is megnézik.
Mindenképpen lesz 4. baba, lesz 4 fia. :oops: :oops:

Azért én bízok a holnapi napban.

Puszil mindenkit.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


:cry: hát ez nem jó hír, sajnálom, tényleg... :( de azért holnapra szorítunk hátha... kitartást Panny :!: :(
eva28
 
 


jujj...szegény Panny!!!Mindenre gonoltam,de erre neeeeem :roll:

Edi:gratula a szép mazsolához :D

nekem meg olyan problémám lenne,hogy most vagy a dokim nem tud számolni vagy nemtudom...de a páromnak mondtam is,hogy ráborítom az asztalt ha megyünk 21-én..... :D

utolsó mens:szept 19
ehelyett ö rászámolt kb. másfél hetet és ez alapján állapította meg a terhesség idejét,meg is érteném...ha a méretek alapján mondta volna,de nem,mert kb.6hés2n nem szokott 9 mmes lenni a baba....

tehát ha a mens szerint számolom akkor mindjárt megvan a 12.hét és a születés ideje jun.26........na de mindegy 21-én hátha okosabb leszek......

nektek mens alapján lett számolva???????????

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci
 
 


Mokibuci: hát azt hiszem a mens. alapján számítják, de a baba méreteit is mérlegelik... nekem okt.15-én volt meg, és ha jól számolom, holnap kezdem a 9.hetet / 8.hét vége + 1 nap???/ már én is tiszta hulye vagyok hozzá... a 8+1 nap az már a 9. hét??? Hogy is van ez??? segítsééég :oops:
eva28
 
 


Jajjj! Szegény panny! Mennek a drukkok!!! Nagyon szorítok neki!!

Mia:
Sztem olvass vissza, már egy párszor volt téma, akkor mindenki leírta a véleményét.

Móki:
Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Mert ha nem 28, akkor lehet azért számolt rá a doki.
Nekem 28 napos volt az utolsó ciklus, az alapján számolt. Meg a baba méretéből.

Edi: Csodaszép!!:) Gratula hozzá!

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


hááát....nekem meg sem kérdezte,hogy hány naposak,de mivel első fogamzásgátló nélküli hónap volt előtte 28 napos ciklus volt....tehát fog.gátló után még be sem állt rendesen......

am meg mértei alapján sem annyi volt aminek megállapította szerintem....9,4mm-es gyerek 6hetesen....????? :shock:

EVA:a 8+1 nap az a betöltött 8.hét megkezdett 9.hét,de még nyolc hetesnek mondjuk...
asszem....de nem bizti :oops:

Mia:olvass vissza!!!szerintem bőven elég volt már ebbből a témából :evil: ....de szerintem ne mérgezd magad fölöslegesen....

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci
 
 


Köszönöm, akkor majd visszaolvasgatok..


ps.: nekem 6hét 6 naposan volt 10mm..


¤mia¤
Vendég
 


Sziasztok!

Panny: nagyon szorítok Neked!!!!! Remélem, holnap jó híreket fogsz hallani. És gép függő is, hogy mi látszik és mi nem, nekem is ezt mondták és elmentem egy másik dokihoz, ahol 4D UH volt, azon már minden látszott. Nagyon szorítok Értetek, hogy minden rendben legyen!!!!

Judy5: megkérhetünk Téged, hogy tájékoztass minket Panniról? Természetesen, ha Ő ezt megengedi! Köszi!

Mia: igen, már sokat volt napirenden ez a téma nálunk is. Talán 1 hete volt utoljára, akkor elég sokan elmondtuk a véleményünket. Ha tudsz, olvass vissza légyszi.

Mokibuci: a 9mm-es CRL kb.6 és fél hetesnek felel meg. Lehet, hogy később volt peteérésed, így a méretekhez igazította a doki a mensid napját. Nálam is így van, bár nekem nem volt pontos sosem idén a mensim (tavaly igen).

Edi: a sztárfotód csodaszép! Gratula!

Antekirt: Lidinek utólagosan is boldog szülinapot kívánok!

Pocak: Neked pedig nagyon boldogságos névnapot!

Én ma voltam UH-on és 27mm-es a Babóca és 9+3-at hozott ki a gép a méretek alapján. Eddig 9+4-ről tudtam, tehát 1 nap eltérés, de szerintem ez nem akkora gond, mert attól is függ, melyik doki hová rakja a kezdő és végpontot a képen. Csatolok képet is, fejjel lefelé látszik a Babóca, a szabályos kör alak az az okos buksija :) Utána a pocak és láttam tappancsot is, meg kezecskéket, de itt a képen talán csak a kezet látni a fej és a törzs között a jobb oldalon. A hüvely ujja pedig ki van nyújtva. Le van kicsinyítve a kép, nem tudom, mennyire látszik majd.

Manorka

Kép 10.héten

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka
 
 


Manorka,Edi
nagyon szép képek :lol: :lol:

Manorka
az én képem ugyanilyen,ugyanigy fejen áll a babóca nagy feje :lol: :lol:

Panny
nagyon szoritok holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ne hari hogy nem vagyok olyan aktiv de hulla vagyok,leszivja minden energiám a fiam no meg a pici a pocakban,aki miatt egész nap rossz a közérzetem :oops: :oops: jaj de várom már az áldott második trimesztert,amikor tele leszek energiával :wink: :wink:

bibar
 
 


Manorka
Cép pici babóca!!!:)

Bibar!
Kitartás!!! Már nem sok van addig!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Sziasztok, én is csatlakoznék.
Mi még épp beleférünk a júliusi baby-kbe.

Júli 31-re várjuk a második kicsinket.
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Sziasztok:)

Köszönöm vagyis köszönjük szépen a dícséreteket:P totál szerelmes vagyok belé már most... mi lesz itt később.

Moki..
de bizony, a méretek alapján teljesen megfelelő a 6hét2nap:) emiatt ne aggódj:) Nekem 7hét2naposan volt ma a babám 11mm :) pedig a mensi alapján 7+6-ok lennénk ma.

Manorka:)
Gratula a szééép manódhoz, ééédes a kép:P

Katy:)
Üdv közöttünk :)
Vendég
 


Lányok...
Most az előbb megint rózsaszínes cucc volt a wc papíron, de ez most erőssebb picit. Kevés volt , de nem olyan mint szokott. Szerintetek lehet ez a hüvelyi uh miatt??? Lehet, hogy azzal megpiszkálta picit a méhszájat és azért? vagy aggódjak???

nem vérzek, meg nem görcsölök semmi... de most rémesen megijedtem :cry:
Vendég
 


Jo reggelt Lanyok!

Luna: ha szukseged va meg valamilyen infora csak szolj! Sajnalom, hogy meg rajtad is erot vett a rosszullet, pedig eddig nalad nem is volt. :(

Meme: nagyon ugyes vagy, cuki a kep amit csinaltal..hat nekem nem lenne turelmem ilyesmihez, ezert ketszeresen gratula. Ja es a fogyas....hajra...egy kis bunozes meg belefer...

Edi: gratula a kisbebihez, es a gyonyoruseges szivhanghoz. Elofordul, hogy vizsgalat kozben megsertik a mehszajat, szerintem semmi komoly, de azert ma pihenj ha tudsz, es figyelgesd magad.

Manorka: nagyon kis helyes a babad, igazi kis babaforma mar, nagyon szep kis kerek buksival.
Koszi a koszontest! :)

Bibar: mar csak jo 2 het es a 2. tribe lepsz Te is, majd csak alabbhagynak mar a rosszulletjeid.

Katy: udv a csapatban!

Panny: nagy nagy szoritas Neked mara!!

Puszi minden kismaminak!
pocaklako
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bejelntkezés, délután gyerkőc alvásidejében próbálok majd rendesen visszaolvasni.

Panny: nagyon szoritok Neked mára!!! ++++++++++

Kép

Kép

Kép
fókamóka
 
 


000
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.25 19:08-kor.
Vendég
 


Panny... mára szoritunk neked, mindannyian!!!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?