Új privát üzeneted érkezett!

Olga, én is úgy tudom hogy az oltóanyag 2e körül van a gyógyszertárban, de +2e amiért a doki beadja :? Ezért írtam hogy így jobban jártam ;)

Szami, hát nálunk is közel egyformát kell most már venni mert ők is összenőttek és összevesznek mindenen :roll:
Tegnap pl. a Mikulás Jázminnak koronát és varázspálcát hozott, Bencének pedig Diddle egeres írószereket, kitűzőket, mert ő meg erre vágyott. Tetszett is neki, de késő este azért csak benyögte hogy bezzeg neki nem hozott játékot a Mikulás :?
Azóta még 4helyről kaptak csomagot, dugig vagyunk édességgel és csak Jázmin a csokis nálunk, így fogalmam sincs mi lesz vele. Jövőre írunk a Télapónak hogy vmi érdekes játékot hozzon csak, édességet ne ;)

Márti, ti voltatok már bárányhimlősek? Ha nem karácsony előtt lennénk, kértem volna hogy találkozzunk :lol: Én szeretném ha az oltott gyerekeim találkoznának a bárányhimlővel, hátha kicsit kijönne rajtuk, úgy lennék tuti biztos a védettségükben...
Akkor Angélának most jó hosszú téli szünete lesz ;)

Olga, 3 házikót is csinálsz? :shock: Te se vagy semmi!! ;)
Mi a héten sütöttünk mézeskalácsot, azt amit Kata feltett valamelyik nap, még melegen beraktam őket fémdobozba és nagyon jó puha még most is. De egy adagot még lehet sütök, mert elég gyorsan fogy :)

Kata, hogy van Bence? Minden rendben?

Judit, holnapra akkor drukk! És szerdára is, hátha ;)

Bence a múltkor tőlem meg azt kérdezte hogy a Jézuska nő vagy férfi? :lol: Mondtam hogy a Jézuska az akit a szívünkben annak gondolunk és aki a legjobban szeret téged :roll: Hülyíteni se akarom, de még felvilágosítani se... Erre egy óra múlva odajött hogy akkor már tudom, TE vagy a Jézuska :lol: Én meg csak mosolyogtam. De hisz benne, mert levelet is írt neki, már el is tűnt az ablakból ;)

Majd ha időd engedi és jössz Szolnokra, szeretnék mézet kérni. 1 selyemfű és 1 akác kellene. Én se hittem volna, de a múltkori mézből már egy gramm sincs :shock: ;)

Dorka, nektek milyen volt a Mikulás? ;)

Teszek egy képet most én is :)

Kép

KépKép Kép
76vera

Vera: aranyos ez a "fiatalka" megjegyzés. :D Nagyon tetszik... :D Őszintén megmondom, a 2. x közepén járok... :oops:
És én vagyok az aki... :) És átadtam az üdvözletet Gábornak. Kicsit meg volt lepődve, de örült. :D
tamcsy

Sziasztok!

bbj Judit! Innen volt a recept, ötletek és a sablon is mézeskalács ügyben:

http://desszert.eu/mezeskalacs_haziko_keszites?page=4

Láttam most 2 nagyon-nagyon szépet, tuti megpróbálom a magamévá tenni őket! :)

Ja, szerintem nagy lesz ez alapján a sablon alapján a ház (magas is), ugyhogy kinyomtatom újra én is, de leveszek belőle itt-ott.

Olga

Kép
juhaszolga

Vera! Édesek a gyerkőcök egyenTélapóscuccban!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!
Olga, hétfő este utolsó időpont. Még ma is jött hozzá 15...
Pénteki buli lehet, hogy még nem publikus :oops: d az lesz :)

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Vera, Jázmin egyszerűen álomszép! Hááát, én is ezért maradtam a játéknál, mert még így is sok édességet kaptak. Nálunk mindig apukámnak passzolom el húsvét előtt az előző évi megmaradt mikulásokat... :roll:

Olga, nem semmi csajszi vagy! Én nem mernék ilyennek nekikezdeni, nemhogy háromnak! :shock:

Judit, nem semmi program, hát nem cserélnék most Veled! De majd gondolok Rád! (nekem fura ez a "szidás" dolog, mifelénk nem szokták mondani, max azt, hogy egy kalappal.... )

Anikó, nagyon szép lett a díszítés! Hogy állsz a szervezéssel? Sikerült összehozni?

Nálunk még jó a helyzet, a lányok simán hisznek a Mikulásban, Jézuskában, Máté meg olyan rendes, mert érzem, hogy ő már tudja, de a lányok miatt nem mondja, csak néz rám olyan megértően: szinte hallom, ahogy magában gondolja: jól van anya, higgyél benne, nem baj, majd kinövöd :lol: :lol: :lol:

Azt írtam, hogy péntekre meg dödöllét sütöttem honismeret órára?! Persze az ötöst ő kapta érte, de este 9-kor jutott eszébe, úgyhogy volt 11, mire az utolsót kisütöttem... :roll:

Márti, fejlesztésre jó a Gekko, de drága, bár a korai fejlesztés, ha magán úton megy, mindenhol az. Én Dévény módszerrel tornáztató-fejlesztő gyógytornász elérhetőségét tudom, de ő ceglédi, itt dolgozik. Azért a fiad se semmi! :shock: :wink: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szamóca73 2009.12.06 21:41-kor.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!Üdv.Tamcsy!Szami:Annának utólag is boldog születésnapot kívánok!Bbj:sok sikert a vizsgához!Olga:Nagyon klassz a mézeskalács házikó elkészítése megnéztük a lánnyal azt mondta utána most este "csináljuk anya?"hogy ne mondom máris kezdjük!!!! :D :D :!Járt nálunk is a mikulás még péntek este egy barinőmmel együtt hívtuk ki a gyerekekhez.Írtunk a gyerekekről jellemzést sőt még a barátnőm rólam is írt és még télapós éneket is elő kellett adnom érdekes volt!Utána azon gondolkozott Virág hogy mikor fürdik a mikulás mindig vizes lesz a nagy szakálla.....olyan cuki volt majd megzabáltam!!!Majd rakok képet ha gépen lesz már.Még visszaolvasok olyan sok mindent írtatok!!!

Kati Kép
virag9

Hali,

jókat rötyögtem a Mikulás-Jézuska elméleteken, alig várom, hogy az én fiaim történtét is halljam! :)

Angélának jobbulást kívánunk! :( Karira túl lesztek rajta!

Judit, kalappal.... De hát ügyes lyány vagy te, menni fog!

Szami, éjjeli sütés-főzés, hmm... De hát ellen tud állni egy édesanya egy éjszakai dödölle-sütésnak, ha a gyermeke kéri rá? :lol: :wink:
Ja, és megy egy mél!

Vera, annyira szépek a gyerekek!! :) Nagyon édesek a Mikis cuccban!

Anikó, diobjál már képet majd a lánykádról is!!! Olyan rég láttuk!

Nekünk is jól telt a hétévége, Mikulstól nem féltünk, énekeltünk neki, hozott sok szép ajándékot, jól telt a barátoknál is:
Ja, Olga, bocsi, rosszul írtam, 3.000-ért jött a Télapó.
Kép Kép

Kép
Kép
dorkáék

Kép Kép Kép

Kép
Kép
dorkáék

Hali!
Meg vagyunk mi is, csak olvasni is felületesen tudok.

Cuki képek születtek a Miki partikon.

Tamcsy: üdv. itt. :-)

Nálunk is járt Miku, az Aktív Rádiótól nyertem...

Kép

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Már jobban vagyok, a szám nem az igazi még. Száraz és ki van repedve a két szélén.

Tamcsi: Szia! Garatula a leendő fiúcskához!

Dorka, Vera, Márti, Kata: Nagyon cukik a gyerekek. Imádom, ahogy tudnak lelkesedni ezért a Mikulás dologért.

Olga: A Te sütési tudományod pedig több, mint felháborító. Össze kéne hozni egy mozit meg Freit.

Szami: Rád meg aztán végképp nem mondok semmit! Dödölle este 9-kor! Én akkora már annyira fáradt vagyok, hogy mozdulni is alig birok.

Anikó: Te is nagyon ügyi vagy! Én is régóta szemezgetek ezekkel a falidekorokkal.

Márti: Jobbulást Angélának!

A Mi Jézuskás sztorink: Kata is odaadta a Téapónak a cumiját önként és dalolva. Bár kicsit belezavarodott, mert az ovihoz két Miki jött a Coop-os vonattal és nem tudta, hogy melyiknek adja. (Egyébként nem értem, miért jön két Miki?)
Na, szóval mondtam Neki szombaton, hogy mi lenne, ha a pelust meg elvinné a Jézuska. Erre közölte, hogy a Jézuska meghalt. Múltkor kérdezgette Dorka, hogy miért van a kereszten Jézuska, stb.. És, hát ez jött le belőle Nekkik, hogy meghalt. Én szeretném Őket hittanra járatni, hátha kicsit értelmesebben elmagyaráznák Nekik ezeket a dolgokat. Meg egyébként is jónak tartom.

Dorcsi itthon van, kicsit náthás lett. Szerintem szerdán már viszem.

Látáttok az iwiw-en Fanna kistesóját?

Niki

Kép
Kép
csni

Na jó sok íromány,le is maradtam :oops:

Oltás:Semmi tünet nem jelentkezett utána,még a kar fájdalom sem

Miki!
Hát nagyon aranyosak a gyerekek a képeken,tényleg olyan lázban tudnak lenni Mikulás hallatán!

Anikó!
Tudtál beszélni az illetékessel?

Kép

Kép
katlina

Bocs lányok csak 1 perces bejelentkezés a többit este...

Niki! Mozi, Frei jó lenne, lenne mit kisírni magamból megértő vállakon...
Fanna kistesója???

levay Judit! A most péntekről van szó? Arról semmit sem tudok...

Dorka! Kata! Szuperek a ti Mikulásos képeitek is! A 3000 forint pedig egyáltalán nem sok!

Este jövök!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Olga, kolléganő rendelését lerendeztem :lol:
Szegény, hirtelen azt sem tudta, hogy fiú-e vagy lány :lol:

Pénteki buli a körcsarnokban, limitált létszámmal.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Judit! :lol: Nekem a fellépés miatt kiment az agyamból, hogy Krisztit megkérdezzem a Hippsyről... :oops: Köszi! :D Ja, 12.-e leesett... Nem, nem megyek, az a csoport megy, aki a legtöbb emblémát gyűjtötte.

Hú, Katlina, túl vagy a félidőn! :D Magzatmozgás? Robika? Örülök, hogy az oltást ilyen simán megúsztad!

Jaimee! Eltüntél!!!

balwin Judit! Szintén!

Valaki (bocsánat :oops: ) kérdezte a mákos-mascarponés muffin receptet:

Mákmuffin mascarponéval

20 dkg darált mák
12 dkg kristálycukor
csipet só
4 evőkanál rétesliszt
2 dl tejszín + kicsi tej a lazításhoz
2 tojás
1 csapott kávéskanál sütőpor

Tetejére:
25 dkg mascarpone 6-10 dkg jóféle törökszentmilkósi Bontovics méz :D

A tojásokat keverjük habosra, öntsük hozzá a tejszínt, és keverjük tovább. Egy másik tálban keverjük össze a mákot, lisztet, sütőport, cukrot, sót (szárazakat), majd a tejszínes tojást is. Kicsi tejjel hígíthatjuk, ha szükséges. Nem kell olyan folyósnak lennie, mint a többi muffinnak!
160 fok 25 perc.
Ha kihűltek a tetejükre kanalazzuk (vagy nyomjuk habzsákból) a mézzel elkevert mascarponét.

Megj.: Elég sok a mascarpone, ha valaki dupla adagot csinál, akkor is elég lehet a 25 dkg mascarpone.

Ma megjött a Rámás új receptkönyvem is! :D Nyam-nyam! Van néhány recept, ami nagyon ígéretes.

Niki! Dorkának jobbulást! És Kata keresi a cumiját? A sütési tudományomon jót nevettem! Bár azért jólesik, mikor a 83 éves szomszéd néni kéri el a receptjeimet...

Kata! Olyan élelemes vagy! Miku ügyben például! :lol:

Kati! De azért majd "valamikor" megcsináljátok a házikót? Nem kell szaladni vele: egyik nap tésztabegyúrás, másnap szabdalás és sütés, harmadnap ragasztás, díszítés.

Olga

Kép
juhaszolga

Na a lényeget kifelejtettem:

www.babu.hu

Bábokat (kesztyű, fej) lehet rendelni, nagyon olcsóak, szépek, és Szolnokon is átvehető ingyen.

Olga

Kép
juhaszolga

Miki képek! Kép Kép Kép

és a bónusz :oops: Kép

Kép

Kép
katlina

Olga, igen mindenre :roll:
Mártikáék gyűjtötték a legtöbbet :lol: Még összeszervezni sem tudtam volna jobban :wink:
Mascarpones érdekes..., de biztosan finom

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Olga: Én kérdeztem a receptet. Köszi.

Katlina: Szépek vagytok!

Cumi: Eddig nemigen kereste. "Nagy vagyok már, nam kell cumi." De ma pl. nem tudtam elaltatni délután, ordított a cumi után. Kérjük vissza a Mikulástól vagy vegyünk újat a cumiboltban.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!Bbj:mi nem matricázunk....még!!!Márti:mennyire vészes a himlő én valahogy annyira tartok tőle de már jó lenne túlesni rajta!!!Katlina:van pocakod rendesen,jó sokat nőtt!!!Olga:Hát majd meglátjuk ezt a mézeskalácsházat,jelen állapotban azt mondom hogy nem lesz ahogy álok a karácsonyi készülődéssel aztán lehet hogy az ünnepek alatt megcsináljuk!!!Más:nálunk napi szinten terítéken a tesó téma,Virág ma közölte velünk hogy fejezzük be a kisbaba témát hát ez van :( !Nem mintha ő döntene de olyan rossz hogy így reagálja le a dolgot!!!

Kati Kép
virag9

Ja mi is dokinál voltunk ma igazából náthás tünetek csak köhög nagyon V.de semmi extra tiszta a tüdeje úgyhogy holnap ovi csak a tornát hanyagoljuk a héten antibogyót sem kaptunk.Niki ügyi vagy kitartás!!!Juditék ugyan hogy állnak cumi ügyben???

Kati Kép
virag9

Sziasztok!

Olga!
hihetetlen jó marketinges vagy! :lol:

A képek nagyon szuperek, nálunk apukám öltözött be télapónak, és Gréti most bevallotta Misnek, hoyg szerinte tata volt, bár Misi tagadja....

a cumival jól haladunk, illetve nnak hiányával. tegnap már meg sem kérdezte. ma apa is megdícsérte, mint télapó.

vizsgán túl vagyok, asszem megvan.

na jóccak....még nem vagyok otthon

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jó estét!

Olga, ha nem szerveznétek a Freit nagyon későre, én is benne lennék... Mondjuk egy szombat délután? Akár mozi nélkül? Vagy egy kis beüléses beszélgetés a Marcipán cukiban? Az is olyan kis otthonos, ott hátul, a szalonban.

Niki, Ti is ügyesek vagytok! Mi a rácsos ágyat adtuk oda a hétvégén a Mikulásnak... :wink: Szegény Miki, mennyi mindent kapott meg az ajándékok helyett! :wink: :lol: Dorcsinak is jobbulást!

Kata, Bence hogy van?

Virág, jobbulást Nektek!

Katlina, jó kis pocakod van! :shock:

Fanna tesó? Én nem iwiwezek, úgyhogy pletykálhatnátok kicsit... :oops:

Judit, először nekem is furcsa volt ez a muffin, de éppen kimaradt egy kis mák, hát kipróbáltam. S látod, most meg már a karácsonyi menü része (bejgli helyett, hogy legyen valami mákos) :lol:

Dorka, írok privit. De köszönöm előre is!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Judit, ügyes vagy, mint mindig! Leti meg nagyon jól tartja magát! :lol: Holnap jössz haza? Vagy csak szerdán?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

miért is az jut róla eszembe, ami?

http://www.youtube.com/watch?v=MtRJvilGTng#t=6m22s

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Nagyon jók a képek!

Mikulás nálunk is volt, azaz hozott csomagot, a lányok nagyon boldogok voltak.

Én is meggyógyultam végre valahára.

Andi

Kép
Kép
andii

Andi, tegyél képet légyszi! ;)
Akkor most már mindenki egészséges nálatok is? Lányoknál volt valami oltás után?
Tegnap délben Jázmin is megkapta, ennyire még sosem ordított :( Sőt, ő sosem szokott sírni oltásnál, vagy ha igen akkor kicsit és kb. 10mp-ig. Hát most nem :roll: Nagyon fájt neki maga az oltás is, meg utána nem is állt lábra, nagyon rossz volt :(
Aztán délutáni alvás után meg úgy ébredt mintha mi sem történt volna :) De azért még mindig nagyon parázok :?

Judit, ügyes vagy! :) És Leti is nagyon! :)

Niki, jaaaaa, Kata tegnap azért nem aludt el akkor? El is felejtettem hogy nincs cumitok és azért küzdöttél. Ő is nagyon ügyes hogy így odaadta. Nálunk ez még esélytelen, bár inkább az én kényelmem miatt :oops:
Most épp bugyiban van, elég stressz ez nekem :lol:
Amúgy ezt a két Mikulás dolgot én sem értem, de azt hiszem tavaly meg még több volt a vonaton :shock: Gondolom azért hogy minden csoporthoz jusson az oviknál, de ez annyira gáz :?
Kata de édes ezzel a Jézuska meghalt dumával :D

Katlina, szépen gömbölyödik már a hasad és nagyon csini kismami vagy :) Látom nálatok sem félt Robika a Télapótól :)

Kati, nálatok Virág nem szeretne kistesót? Ez érdekes. Vajon miért? Nálunk odáig lennének ha lenne.

Tegnap volt egy nagyon pici baba a rendelésen, azt hiszem 1hónapos volt, lemérték és majdnem 4kiló volt. Annyira fura volt látni hogy az én gyerekeim szinte feleakkorák voltak születésükkor, már el sem tudom hinni ;)

KépKép Kép
76vera

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Andi

Kép
Kép
andii

Este jövők, csak gyorsan: a héten lesz az utolsó Hause és Született feleségek, talán jövő márciustól fognak új részeket adni a tv2-ön! :(

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok lányok!

Andi: Nagyon szépek vagytok!! Szupi, hogy meggyógyultál!

BBJ: Vizsgákhoz drukk! +++ Találtál valamit a karácsonyi vásárban?
Cumielhagyáshoz gratula és további drukk!

Tamcsy: Üdv közöttünk, mindig jó egy kis friss husi! :D :wink: Akár össze is futhatnánk M. dokinál. :)

Kata, Dorka: Nagyon jók a Mikulásos képek! Kata, hogy és mint nyerted a Mikit? :lol: Valahogy egy vetkőzős mikulás jutott eszembe, de meg ne kérdezt miért. oops: :oops: :oops: :oops:

Vera: Jaj, imádnivalóak a gyerekek a Mikulásos sapiban! Kár, hogy nem találkoztunk a rendelésen, bár nekem a péntek sosem jó....A szülinap szombaton lesz, már nagyon várom. :D :D

Anikó: Szép a dekor, hasonló van nekünk is, még a Mayában vettük. Katicánk és Pillangónk is van. :) Boribon meg...tudod, nálunk is nagy sláger. :wink: Nem dobsz egy képet a nagylányról?

Olga: Hogy én mióta szemezek itt a recepttáramban a te mákos muffinoddal...el sem tudom mondani. Két ünnep között végre tuti megsütöm.

Szami: Pont az ilyen "nemelnézős" történetek miatt nem hittem el a legvégsőig, hogy Réka lány lesz. :D Most megyünk majd 4D-re Pestre, úgyhogy talán hamarabb megtudjuk. :) :wink:

Rólunk: A h1n1 meghatározza a mindennapjainkat, elég nagy bennem a feszkó, ezért is, ....meg másért is.....nem írtam, nem volt hozzá idegem. :oops: Mi a "nem" oldalon állunk, nem oltatunk és nem is tervezzük, hacsak holnap M. doki mást nem javasol.
A terhesgondozó javaslata roppantul segít minden kismamának: Jó az oltóanyag, tök jó.....döntsük el mi, hogy mit szeretnénk. Köszi....Közben privi rendelésen a dokik rendre azt tanácsolják, hogy ne oltassanak a kismamák. Legalábbis, úgy hallottam...

Egyébként jól vagyunk, a kombinált tesztem nagyon jó lett (1:30 000-hez a Down valószínűsége pl.) még hányok és émelygek, de nem panaszkodom. :D

No majd jövök, ha jobb idegállapotban leszek. :oops: :oops: :oops: Addig meg olvasok. 8) :
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.12.08 19:52-kor.
jaimee1

Áve.

Gyors leszek, önző, és off :oops:

Eladnám Hunor pihenőszékét, kinőttük... És nagyon alkalmunk sem volt használni, szóval öléggé meg van kímélve :) 15.000 HUF-ért kínálom. Hátha valaki valakijének kéne...
Ilyen típus:

http://brendon.hu/products/ViewDetails/ ... e&store=25

Szeretnék bővebben is jönni, majnemtommikor...

Bővebbről jut eszembe: Luca a mostani Vacsoracsata beharangozók elején mindig lelkesen benyögi, hogy "Anya"...Hogy kiben vél felfedezni? Tóth Verában :mrgreen:

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Na ami lemaradt...

Katlina!
nagyon csinos kis pocakod van!

Olga!
köszi a sablont, asszem a hétvégén meg is csináljuk a házikót

Jaimee!
nem irigyellek! elhiszem, hoyg sokat idegeskedsz az oltás miatt!

más miatt is izgulsz? remélem semmi komoly!

semmit nem találtam ajándékgyanánt, a Dóm téri nem olyan, amilyenre számítottam, de holnap megnézem a Széchenyi térit, hátha...(lehet nem így kell írni a téri-eket magyartanárnénik

a kismamik a második trimeszterben sokkal kívánósabbak.. nem kajára gondolok! :wink: hihi

Sütsz tortát a szülinapra te is olyan kis ügyes konyhatündér vagy, azért gondoltam! mintha tavaly is sajátgyártmány lett volna? nem?

Andi! jaj de szupik a képek! a háttér is nagyon király! örülök, hogy meggyógyultál!

A lányok nálunk megint taknyosak, de annyi beteg gyereket visznek oviba, bölcsibe, hogy nem is csoda! most már legalább mi is...

Judit!
bakker, unokahúgom éppen most kapott előkarácsonyra...

jó Lucus beszólása! :lol:

ja és ötöst kaptam a tegnapi vizsgámra! :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép estét!

Ma este egy kb. 10 kilós pulykával küzdöttem meg... anyóséktól kaptuk... úgy volt, hogy szombaton hozzák, mert akkor nyugiban meg tudom csinálni... :twisted: És ráadásul nem is számítottam ekkorára, nem is biztos, hogy a vége befér majd a fagyasztóba. Még holnap a melléből csinálok készételeket, úgy fagyasztom le.

Jaimee: én is síkidom lennék, de én már annyira unom, ami hisztériát keltenek ezzel kapcsolatban... Neked nem lehet szedni az oscilococcidum ... vagy mi a fittyfenét?! Anyám most olvasta, de a Patika Tükör 17. oldalán is erről írnak...., hogy az, mint antivirális szer, nagyon jó vírus megelőzőnek és gyógyszer helyett is, ha már valaki benyelt vírust. Biliről eltántoríthatatlan Popi még mindig? Hm.. nekem eszembe nem jutott volna télen próbálkozni... és mennyit moshatsz, sikálhatsz... :roll: Milyen autótok leszen? Miki: a múlt héten kellett regisztrálni telefonon a rádióban, és megnyertem, egyszer én is nyerhetek... ha tudnátok milyen megszállott mindenféle beküldözgetős vagyok... :oops:

Bbj: szidtunk is rendesen, meg holnap is fogunk!!!

Andii: happy family! Olyan fiatal vagy, mint ha gyerekeid tesója lennél!

Niki: nagyon tetszett a magyarázat :lol:

Katlina: csodafajin pocakod van! Ki alszik az utazó ágyban?

Kati: Jobbulást Virágnak!!! Lesz kistesó? :wink:

Olga, Jlevay... nem annyira értettem... eléggé titokzatos partiról beszélgettek... :roll: :wink:

Márti: hogy van Angéla? Nem kaptátok el tőle?

Szami: épp akartam kérdezni, hogy Máté hogy áll a témával?! De nem kérdezett még rá? Vagy nem mondjátok el neki? Sikerült valamit venni Máténak karira? Ööööö Te kérdezted Fannát? Született egy kistesója... talán... egy ugyanolyan családnevű pici babával van lefényképezve...

Fanna: kommentálhatnád!!! :-)

Anikó: majd tegyél képet az új fürdőről! Meg Dorotiról persze... rég láttuk.

Holnap megyünk Marcival szív uh-ra, semmi komoly, csak a doki nénink rutinból elküld, délután meg Subiczhoz Bencével ellenőrzésre. Ma meg nagy sok szövevényes bonyodalom után megérkezett a szárítógépem... Siemens lett végül. Már ki is próbáltam... hát a ruhák tapintása...valami csúcs puha, finom!

Kép

Kép
szolkata

kata!
Kiságyban Robika alszik mióta nyaralni voltunk,nem engedte elrakni :roll:
Én most a coop-hoz küldöm a nescafee termékek kódjait :oops: :D

Dorka!
Azért nem jeleztem tegnap mert áramszünet volt késő estig-hát hangulatos volt gyertya fényben vacsizni és fürödni :wink:

Erika!
Nem csodálom hogy kivagy-én is így voltam-a védőnő még most sem örül az oltásnak-én sem de nagyobb volt a félelem már sajnos-azt nem tehetem meg hogy nem mozdulunk ki-habár Robika még nem kapta meg

Kép

Kép
katlina

Nem is írtam mennyire ügyesek a cumielhagyók!

Juidit gratulálok a vizsgához, és nagy kalappal mára is.

Katlina: nagyon csini vagy, Robika meg nagyon jó húsban van. Régen emlékszem aggódtál hogy keveset eszik.

Jamiee: elhiszem hogy aggódsz! Én is be lennék tojva. Viszont örömmel hallom, hogy minden rendben van a picurkával. Ha voltatok 4d-n feltétlenül írj! Rékának mindjárt itt a szülinapja...

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Én is csak gyorsan.

Szami: Először is Neked. VAn egy adósságom: Isten éltesse Annát! (Bocsi a késésért.)

Andi: Nagyon jók a képek. Olyan aranyos, vidám család vagytok.

Kata: Én is tudtam az Aktív Mikiről. Anyának mondtam is, hogy regisztráljon engem is, de szerintem elfelejtette.
Pulykához gratula! Én is megyek ma Subiczhoz szerintem. Mikor jöttök?

Jaimee: Mintha én írtam volna, amit írtál. Én is ezen agyaltam már több hete (nekem is van még 1-2 dolog, ami eléggé idegesít, ha ez nem lenne elég). Bár én végül beadattam Dorkának, meg szerintem magamat is beoltatom, de Te sokkal rosszabb helyzetben vagy ebből a szempontból. Poppi pedig nagyon ügyi, hogy bilizik.

Judit: Gratula! Nagyon ügyi vagy!

Dorka még náthás, de ma vittem oviba, fél 10-re be is értünk. Remélem fujdogálja ügyesen az orrát.

Niki

Kép
Kép
csni

Niki: ha minden jól megy (Dugó, a bébiszitt idejében átjön), akkor fél 5-re szeretnék ott lenni.

Kép

Kép
szolkata

bbj Judit! Gratula az ötös vizsgádhoz!

Most ennyi, rohanok gyermekemért, aztán jön anyós sintérkedni, mert este 7től színház.

Kata! Az ovi nyerte meg az előző Coop-os nyereményjátékot (coop emblémákat kellett beküldeni). Most 12-én lesz az ünnepélyes átadó, plusz az a csoport ovin belül, aki a legtöbb emblémát összegyűjtötte is mennek, a gyermekeknek ugrálóvár, arcfestés, stb.

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztoik!
Kata, akkor érted ugye? De a Coop-os buli lényege az Alma koncert 3-kor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Olga, itt a szajré, holnap én hozom-viszem a lányokat, majd bedobom hozzád (is).

Én is szoktam játszani Aktívos játékokban (néha), és előfordult már, hogy nyertem is. Utoljáa NewYorker vásárlási utalványt. Mit is mondjak, nekem nem volt könnyű feladat elkölteni :? Szerintem nem is megyek be többet. Ez itt nem a reklám helye :roll:

Judit, nagy gratula :!: :!: :!: Mehetnél helyettem is pl. helyi önkormányzatból, vagy gazdasági közigazgatásból 8)

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!Na úgy tűnik,hogy nem vagyunk végre betegek...kop.kop.kop!!!Olga holnap kipróbálom a mákos maffint már nagyon kíváncsi vagyok rá,remélem jól sikerül majd!Voltunk ma a Dominó játszóházban elég jó árban van ilyenkor hétköznap csak k@rva hideg van,igazán fűthetnének kicsit jobban mert a gyerekek nem fáznak csak a szülők.Cumielhagyók hogy állnak?

Kati Kép
virag9

Kata:nem tudok konkrétat mondani tesó ügyben,még képlékeny a dolog.Szívem szerint akár holnap,eszem szerint meg nem merem vállalni akarom mondani nem merjük.Nem tom.....!!!Majd lesz valahogy,ha így marad egyedül az se baj szerintem.De ha terhes lennék természetesen megtartanánk!!!

Kati Kép
virag9

hazaértem, úgy kb 2 órája.. nem jön álom a szemere pörgök ezerrel...

hoztam a csajoknak 40 matricát, meg várt kb ugyanennyi, egy órán át ragasztottul! IMÁDOM!!!!

Kata!
az igen!és élt még szegény pára? vagy még koppasztani is kellett! gondolom soha jobbkor!

ja nem si írtam, milyen kis szerencsés vagy!

Mit mondott Subicz? minden okés?

Jaimee!
milyen autó, meg miylen bili? megyek blogot olvasni!

Köszönöm a szidást, nagyon ügyik vagytok, maira nem mentem be, nem bírtam feljelentkezni, hiányzik egy előfeltételem, de mindneki úgy jött ki, hyog zéró.

Judit!
én még anno Takács Albertnél vizsgáztam önkormányzatokból, az a hang! akkor még rövid tüsi haja volt, egy félisten! láttam a tévében, hoyg hosszú a haja. vagy lecsapatta? sztem az nem állt neki túl jól!

sok sikert neked is a vizsgákhoz! mennyi lesz?

hát nekem sem jött be a new yorker, nem az én stílusom, és az anyagminőség sem. inkább tizen-huszonéveseknek való.

Olga!
Mit néztetek? Bánk Bán?

Kati, Vera! holnap jó mézügyileg a 3/4 6? esetleg, ha valakinek kell még szólhattok nyugodtan, töltés előtt vagyunk.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Na én kezdem a reggelt

Jaimee!
Gréti is atópiás dermatitiszes. a fürdetőről soha ne mondjatok le, és testápolónak si megteszi, a tusfürdő nem ajánlatos, és ritkán habfürdő a játék kedvéért. télen gyakrabban jön, most is küzdünk vele a hajlatokban, van szteroid mentes krém is, és nálunk jobban bevált! pl elidel. igaz az ára az arannyal vetekszik, és pont azelőtt dobod ki, mielőtt megint kezdődne minden elölről...

és gratula bilizéshez! nagyon ügyes Réka!

Juditok!

Sok boldog névnapot!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hola.

Druszáimnak Nagyon Boldog Névnapot kívánok! :)

Kép

Judit, köszi! :) És gratulálok az ötösödhöz!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára balwin 2009.12.10 10:15-kor.

Judit
Kép

Kép
balwin

Juditok!

Kép

Jaimee, voltál uh-on? Minden rendben? Vagy nem tegnap készültél M-hoz?
Nekem meg általában csak a péntek jó, hogy bárhova is eljussak gyerekek nélkül :roll:
Tegnap majdnem mentem megint, mert otthagytam a taj kártyámat pénteken, valamikor el kell majd hoznom :? De végül nem jutottam el.

Most meg frankó migrénes fejfájással küzdök tegnap óta, de mostanában elég sűrűn, úgy havonta 1-2nap biztos, szörnyű érzés :(
Úgyhogy bocsánat hogy másoknak nem is írok, de kifolyik a szemem :?

KépKép Kép
76vera

Juditok! Boldog névnapot!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Katlina, nagyon csini pocakod van :) Robika szokta simizni?
Várom a privit :)

Vera, jobbulást!

Judit
Kép

Kép
balwin

sziasztok!

Bocsánat hogy igy eltüntem, de dolgozom, meg olyan gyorsan lefogyott az az 1 GB hogy valami eszméletlen :-(

Nagyon boldog névnapot születésnapot kívánok mindenkinek!

Majának,katalinoknak, Virágnak, BBJudit-nak, Annának, Juditoknak

Olga Gratulálok a nyelvvizsgához!
Judit neked is gratulálok az ötöshöz :-)

Ugy látszik már csak mi nem oltattuk be magunkat közületek? :roll:

nagyons okat írtatok mióta nem írtam!

rólunk:
elvagyunk, most volt három nap szadóbadnapom, de holnap már megyek dolgozni.
Bettike hétfő óta megy oviba, hát egyenlőre nem annyira jön be neki, többször mondja hogy ő a régi oviba akar menni. reggelente megint sír. kedden délután rosszl lett ahogy jöttünk haza mert nem evett nem ivott csak nagyon keveset az oviba. Mert nem mer inni :cry:

Hát nálunk nagyon nagyon szerény lesz most a december, mert nagyon rosszul jött ki hogy csak fél hónapot kaptam, Gabinak jó ha pár napot sikerült dolgoznia. Ajándékra már szinte nem is futja.
Bár szeretem nagyon a karácsonyt, de most már a januárt várom. Mert éni s egész hónapot kapok Gabi is többet dolgozott már eddig....
Egyébként továbbra is jól érezzük magunkat.
Sűrűn szoktalak olvsani titeket csak bevallom lusta vagyok írni :oops:

Judit nagyon szép az akváriumotok.

Mi meg hogy jártunk.... volt két hörcsögünk. Ugy vettük őket hogy egy fiú egy lány, de mint utóbb kiderült mind a kettő fiú. nah Gabi keresett interneten két kislányt ingyen volt meg még házhoz is hozták, de mikor elhozta kiderült, hogy két különböző hörcsög, fajtára :oops: az egyik az olyan 10-15 cm a másik meg jó ha 8-10 cm re megnő :oops: , szóval most van 4 hörcsögönk de egyik sem egy pár :oops:
De ami érdekes hogy a két kislány a fönök, rendre utasítják a fiúkat gyorsan :D

Szép napot!

Üdv Tamy köztünk :-)

Kép
kbernadett

Juditoknak nagyon boldog névnapot!!

Kép
jaimee1

Juditok!
Sok Boldog Névnapot!!!!

Kép

Kép