Új privát üzeneted érkezett!

GAbi, én tényleg nem értek a szopizáshoz...de osztom Cory véleményét, folyadék mindenképpen kell, söööt, nagyon-nagyon fontos! Ha csak pár korty, de feltétlen kinálgasd innivalóval, és akkor már miért ne lehetne szopi??Nekem is azt mondták, ha láz van, az evészet nem is olyan fontos,a lényeg,hogy igyon.
Na, pont felébredt, igy ennyire futotta,és most meg én futokKép
Barbi

Kép
Kép
barbi

Gabi,
én is a szopira szavazok a Cory által leírtak miatt. Egyébként én (lehet, hogy nagyon szörnyen hangzik) azt olvastam, hogy a hideg kóla pár percenként egy-egy kortyot adva jót tesz, mert a koffein és a hideg megnyugtatja a beleket. Hát, nem tudom, hogy én adnék-e ennyi idős babának, de megfontolható, ha más nem marad meg benne.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok lányok!

Kissé eltűntem én is, de egy perc időm sincs. Most éppen Robó szobáját festettük ma ki apával másodjára és iszonyatos kupi van a lakásban. Hamarosan a konyha is sorra kerül, de én már most fáradok.(vagyis már az elején fáradt volam...).
Visszaolvasni sincs időm, csak kis életjelt adni jöttem.

Gabi: hozzád írnék egy pár sort. Nálunk is volt hasmenés Robónál, de nálunk külön mondta a doki, hogy nagyon fontos a folyadékbevitel. Szopi az menjen ezerrel, hiszen én is termelem az ellenanyagot és az is védi a babót, ha netán mnég hányna is akkor külön figyeljek oda, hogy a megfelelő folyadékbevitel meglegyen, mert fenntállhat a kiszáradás. Persze nem ijesztgeni akarlak, csak azt írtam le amit nekünk a doki mondott, és valahol szerintem érthető is, ha valamennyi folyadék kiürül gyorsan a szervezetből azt mindenképpen pótolni kell. Sokszor ment amúgy Dávid hasa?

Barbi: remélem már jobban van Ádibádi.Nálunk is volt háromnapos láz igaz kiütések nélkül, lehet hogy nem is az volt, de sokszor egy egy vírus is olyan gyorsan végigszalad rajtuk, hogy nemigazán tudják megállapítani mitől lehetett.Lehet tényleg Ádinál végülis a három napos láz jelentkezet, főleg ha kiütés is követte.Esetleg nem evett valami új ízt?remélem már jobban van a nagyfiú!!

Minden babó tünemény. Balu kész nagyfiú már, nagyon édesen hamiznak együttKép.Fanni babát is nagyon jó volt már látni, csuda sokat nőtt ámKépBeni és Ákos is roppant aranyosak együtt.Boti baba még hisztisen is édesKép.Zsolti baba az új dalmatával ari, főleg a mosolya lenyűgözőKép.Benci állatkertes és játszóházas fotói is nagyon jóókKép. Csuda édes , kis huncutkaKép. Bence és Anna játszótéri mókája is klassz, aranyosak nagyonKép.

Búcsúzom, majd jelentkezem bővebben.

Anita
anita77

Sziasztok!

Zsizsa: én is hallottam már a kólát, azt hányásra ajánlják, szénsavat ki kell keverni belőle, de szerintem ők még picik hozzá. Alkalmaznom szerencsére nem kellett.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Koszi a gyors valaszokat.
SZoval DAvid a kisfiutol kapta el akit babysittelunk,virusos hasmenes.Tegnap haromszor hanyt is eleg rendes mennyiseget es 8-szor volt kaki.Tegnap nem is evett semmit csak szopiztunk es ittunk(teat adtam neki koffein menteset egy picike cukorral),Amit a doki irt fel kiszaradas ellen az nem izlett neki es azt hanyta ki mind a 3-szor amikor probalkoztam vele.Laza eleg magas volt mara mar csak kis hoemelkedes van,du 3-ig 2kaki volt meg eddig,1 hanyas.Adtam neki egy kis banant,a dokink almat irt fel de akinel lakunk veletlenul eltorte az egyetlen almaszoszt ami itthon volt.Probalok neki adni sos kekszet de megragja es kikopi.A szopit en is jonak lattam,hiaba mondta a doki hogy elso ket nap ne.En meg igen adtam mivel mast nem nagyon fogad el,vizet max de abbol meg nem inna elegendot.Colat en is hallottam mar hogy jo en meg nem merek neki adni de ha muszaj lenne akkor adnek.
TEnyleg koszi mindenkinek a valaszt majd jovok az uj fejlemenyekkel.
Barbi!
TEnyleg mi van a pottyokkel?Mi volt az?Ugy nem himlo.Lehet hogy leirtad mar de nem volt idom meg vissza olvasni.
gabi75david

Sziasztok!

Itthon dekkolunk, hátha javulna valamennyit az időjárás, mert indulnánk az Állatkertbe! Tegnap annyira megviselte a front mindkettőnket (férjemet és engem), hogy alig láttunk ki a fejünkből Kép Szerencsére mára jobban lettünk, csak az idő vacak...

Zit, Marcsi,
édesek a gyerkőcök pucéran Kép

Edit,
jó volt olvasgatni a "dokumentációt" Kép Gratula Boti fogaihoz, hát nem semmi, hogy már a rágókat növeszti! Pelenkakiütés: sajnálom szegénykét, ez biztosan nagyon bántja. Igazság szerint nekünk ilyen gondunk nem nagyon volt, viszont egy jó barátnőm (2 kisfiú anyukája) azt ajánlotta, hogy ne krémezzem a baba popsiját, hanem kamillás hintőporral szórjam be. Náluk ez nagyon jól bevált! Mondom, én nem próbáltam ezt a módszert, de hátha nálatok segítene, lehet hogy egy próbát megér!
Hú, a szemetest mi eldugtuk, Zsoltika is vizsgálgatná, ha hagynám Kép
Kutyusotoknak jobbulást! Boti bölcsizik szeptembertől?

Barbi,
remélem jobban van már Ádibádi és Te is! Végülis kiderült azóta, hogy rubeolás volt-e?

Batka,
jó, hogy jelentkeztél Kép A dokis sztori rettenetes! Pelusozás: ügyik vagytok! Nálunk pedig az vált be néhány hete, hogy én az Oroszlánkirályt énekelem Kép Zsoltika elbűvölve hallgatja, pedig sztem teljesen hamisan énekelem... Azért néha még eltart egy darabig a pelenkázás, vagy 5x visszarakom a pelenkázóra, mire sikerül, de már ez is haladás. Tegyél fel képet Emmáról, légyszi! Úgy szeretném látni Kép

Ann,
toronyépítéshez gratula!!! A lemászáshoz is Kép Jó, hogy alig látszik a letört fogacska! Nőgyogyó gond Kép

DBarbi,
ügyi Fanni! Puppá Kép Kép

Cory,
fantasztikus Zsoma a képen! No persze Balu is Kép

Anita,
festéshez kitartást!!!

Gabi75,
remélem jobban van már Dávid! A többiek már írták előttem, de én is úgy gondolom, hogy a szopi a legeslegjobb megoldás ilyenkor.

Tündér,
Ilangnak nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!!!

<font color="0000ff">Bilizés: mi még csak bilit sem vettünk Zsoltikának... Majd, sztem is ráér még a dolog! De azért jó olvasgatni, hogy mit kell róla tudni Kép Egyébként épp a mostani Kismamában van olyan pelus, amit direkt leszoktatáshoz ajánlanak: nem folyik ki belőle a cucc, de azért a gyerkőc érzi, hogy nedves lett a popsi, tehát kellemetlen (amit a mai eldobható pelusokban nem érez). De gondolom, ezt is csak akkor érdemes bevetni, amikor már érett a gyerek a leszokásra. Ez inkább csak segíti a leszoktatást.

Lemászás: most már én is tanítom Zsoltikának, hogyan kell lehátrálni a magasabb dolgokról, főleg mert már egy csomó mindenre fel tud mászni. Pl. a játszótéren lévő padokra... Engem meg a frász kerülget!

TALI: akkor ugye jövő héten csütörtökön (aug. 26) talizunk? Valaki javasolta a délutáni időpontot: nekünk tökéletesen megfelel. Többiek? Mondjuk délután 4 óra? Akkor esetleg Kispapik haza tudják szállítmányolni a családokat meló után Kép

Végül: képzeljétek, szeptemberben parkettázzuk a lakást, pontosabban két szobát: a nappalit és a gyerekszobát Kép Most laminált padló van minden szobában, ami teljesen jó lenne, de iszonyúan recseg, sőt egyre jobban. Erről már panaszkodtam eleget, ha valaki emlékszik Kép Nos hát: holnap szabin van a férjem, megveszi a parkettát, bezsúfoljuk a hálószobába, ott tároljuk egy darabig, hogy megszokja-átvegye az itteni páratartalmat, aztán Zsoltika szülinapja után indul a munka! Mi addig (Zsoltika és én) leköltözünk Szentesre, mert a parkettázás zajos és büdös is lesz Kép
Amúgy sem voltunk nyaralni idén, főleg azért, mert szegény férjem nem tudott szabadságra jönni. Nagyon örülök, hogy szép új padlónk lesz, de azért a ki-be pakolás, takarítás nem hiányzik... De hát valamit valamiért Kép

Kellemes vasárnapot mindenkinek:
Gabi</font>

pgaboka

Sziasztok Kép

Gabi, nem irigyellek a parkettázás miatt. Bizos emléxel, mi meg parafát raktunk le, az se volt semmi, de az mégis egyszerűbb munka, mint a parkettázás Kép
Ha délután lesz a tali, mi biztosan nem megyünk. Nm kell hozzánk alkalmazkodni, de döntsetek ti, többiek, hogy tudjunk hogy tervezni!

Gabi75, jobbulást nektek!

Anita, tényleg jól eltűntetek, de fel vagy mentve Kép Felújítás... na téged sem irigyellek!!!! Robókáról is írj lécccci! Kép

Barbi, hát lehet, h természetgyógyász lesz a vége, csak nemtom milyen fajta.... szal csak úgy nem mennék bele a vakvilágba. Most immunerősítés van ezerrel.

Dbarbi, Fanni nagyon ügyi már Kép

Mi meg tegnap voltunk a Velencei tónál pancsizni Kép Hami szinte egész nap állni akart. Már percekig tud állni, nagyon ügyi Kép Már régóta mondtuk a férjemmel, h tudna már állni, csak óvatos, nem engedi el a kezünket, vagy csak pár pillanatra. Na most érett meg benne a dolog Kép

Pusszancs
Ann
annann

Sziasztok!

Bilizésről.
Én vettem bilit a barátnőm ajánlására akkor, mikor megtanult Ákos ülni.
Csak úgy miért ne alapon kipróbáltam húsvétkor, hogy mit szól hozzá Ákos. Rögtön belepisilt és aztán még 2-3 héten keresztül 10 alkalomból 8-9 bilire ültetés eredménye pisi lett. Tökre tetszett neki, hogy jön valami a kukijából, de aztán mikor már nem hatott az újdonság erejével a dolog, nem akart már ráülni és azóta nem is próbálkozok.

Gabi:
mi voltunk tegnap Zitékkel állatkertezni Kép.
Majd rakok képeket is, de most még gyorsan megnézek pár dolgot a holnapi angol szóbelimre. Utánanézek a napi politikának meg az olimpiának, hátha megkérdeznek arról.
Így legalább nem fájdítom a szíveteket a képekkel.

Jut eszembe.
Az írásbeli meg pénteken lesz, így én nagy valószínűséggel kihagyom a csütörtöki talit.

Holnap 8-tól pedig szorítson mindenki, aki már ébren van. És aki esetleg jó is angolból, az telepatikus kapcsoltaba léphet velem.
Köszi, köszi, köszi.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Hahó!

Nekem is túl késő a négy óra a talira, ugyanis apa fél ötig dolgozik a Nyugatinál, és én vele terveztem hazajönni. De szerintem úgy is lehet, hogy találkozunk korán, és mindenki akkor jön-megy, amikor tud. Én szívesen vagyok kint Gabival, mert szereti.Kép

Ann,
én is sajnálom a nőgyogyó dolgot.Kép Tényleg ügyi Hami, hogy ennyit áll.Kép

Marcsi,
drukkok és angoltudás megy (már amennyi megmaradt belőle).Kép Egyébként mi ugyanaznap voltunk a plázson, amikor ti Zitékkel, és ha írtátok volna, hogy mentek, összefuthattunk volna. Most már mindegy.

Gabi,
parkettázáshoz energia megy.+++++++++++++++++++

Anita,
nektek is megy az energia a festéshez. ++++++++++++++++

Gabi még mindig csak pár lépést tesz meg egyszerre, aztán rájön, hogy négykézláb sokkal gyorsabb. Nem tudom, mikor fog elindulni. A ma éjjelünk katasztrófa volt, de biztosan a szél miatt, ugyanis az előző kettő meg tuti jó volt, csak 3-3 ébredés.Kép Remélem, ma éjjel normálisabb lesz az idő. Tegnap meg először 3 óra hosszára a húgomra hagytuk Gabit, ugyanis éttermezni mentünk a párommal.Kép Tök jó volt, olyan helyen voltunk, ahol az udvaron egy kis tavacska volt kialakítva aranyhalakkal, meg teknősökkel, és a kaja is tutijó volt. Szóval nagyon jól éreztük magunkat.Kép

Megyek, mert Gabi már egyáltalán nem bírja egyedül.

Akkor csütörtökön mikor találkozzunk? Ann, neked milyen korán lenne jó? Ha három után kezdődik, akkor mi biztosan nem megyünk, viszont akár 11-re oda tudunk érni.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa:
rögtönzött program volt, mert már nem nagyon bírtam Ákossal. Mikor Zita hívott, hogy közel vannak hozzánk és beugranának, akkor én már nem voltam közel hozzánk.
Felvetettem, hogy jöjjenek ki ők is a Plázsra, ami először úgy tünt, nem jön össze, de aztán csak kinéztek - szerncsére Kép.
Úgyhogy neked kellett volna szólni, hogy készültök ki, mert akkor tuti rádcsörögtem volna. Tényleg kár. De most már mind1. Legközelebb okosabbak leszünk.

Marcsi
marcsi77

Csak röviden:
Edit: hagyd pucéron a fenekét, amikor csak tudod, és amennyit lehet, kamillával mosd le, ne törlőkendővel, napközben zuhanyozd le, akár 2x is, ne csak egyféle krémet használj (mi pl.: sudocremet, "zink-oxidos" krémet használunk, ez utóbbi kapható a patikákban). Sajnos, akár a fogtól is lehet. Nálunk most ez van. egy hétig durva piros, sebes, egy hétig gyönyörű tiszta, és kezdődik elölről, és tuti az őrlőfog miatt.

Gabi75! a többiekhez képest többet nem tudok, de tényleg a folyadékpótlás a legfontosabb, a kaja ráér. figyeld a pelenkáit, amíg van pisis, addig nincs gond. a hasát az almás krumpli is megfoghatja, reszelve, de pl. a rizs is.

csütörtökön megpróbálunk menni. nálunk 11-12 körül van alvás, de majd bepótolja, ha éppen akkor nem sikerül annyi, amennyi kell. ugyanoda menjünk, ahol az előzőek voltak?

Ilangnak boldog szülinapot, és Dea Ábeljének is sok boldogságot kívánunk az első szülinapon!

panu
panu

Sziasztok!

Tali: a 4 nekem is késő már. Viszont 11-12-re simán kint tudunk lenni, és 5-ig tuti maradnánk.

cory

cory
Budapest

Edit! elfelejtettem: éjszakára a hintőpor hűsíti a kis fenekét a legjobban. lehet kamillásat venni a patikában, mi a normált használjuk.

panu
panu

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, nagyon passzív vagyok mostanában, csak nagyon röviden és futtában jelentkezem, mert nagy a pörgés mostanában.

Nagyon köszönöm nektek a köszöntéseket, nagyon arik vagytokKép

Majd igyexem, holnap 1-2 fotóval kedveskedni, de még fürdés elött vagyunkKép

Aképek nagyon drágák minden manóról!Kép
Barbi, szerintem ez a 3 napos nyavalya lehet, nagyon sokan átestek ezen mostanság, de persze egy doki lenne a biztos!
Jobbulást!Kép++++++++

Na megyek tényleg,

pussz
TündérekKép
tündér

Megjöttünk Debrecenből. Holnap visszaolvasok és teszek fel képeket Kép
klarissza

Marcsi,
oké, legközelebb majd okosabbak leszünk.Kép Egyébként nem haragudtam, vagy ilyesmi, csak szívesen láttalak volna titeket, és elszomorodtam, hogy így elkerültük egymást.

Most pedig néhány kép, mert már nagyon régen tettem fel.Kép

Zsizsa

Így alszik az apjával.Kép
Kép

Így áll fogódzkodás nélkül.Kép
Kép

Így művelődik.Kép
Kép

Így ül, de ezt nem tőlem örökölte.Kép
Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Zsizsa,
nagyon aranyos Gabi Kép Az apukájával alvó csúcs, teljesen egyformák!!! Zsoltika is sokszor ül így, a sarkán, hát valahogy ez kényelmes nekik. A plusz energiákat köszönjük, nagy szükség lesz rá!

Klarissza,
üdv újra itthon, már épp hiányoltalak Kép Írj magatokról! Hogy van Laca? Mi újság a szopival? Képek?

Tündér,
képeket várjuk Kép

Marcsi,
drukk megy holnap Kép Bár már sokat felejtettem angolból. Állatkertes képeket tegyél fel majd, ha lesz időd Kép

Ann,
persze, hgoy emlékszem a parafázásra! Gondoltam is akkor, hogy jó nehéz nektek Kép Hi-hi-hi, most mi vagyunk a sorosak Kép

<font color="0000ff">Végülis voltunk ma az Állatkertben Kép Kép Kép Délután már egész jó idő lett, kimentünk, és nagyon jól tettük. Szuper volt, Zsoltika is nagyon élvezte a sok-sok látnivalót, de mi is! Rengeteg fotót készítettem, majd rakok is fel.

Tali: mivel ilyen sokan szavaztatok a délelőttre, azt javaslom, hogy kezdődjön a tali 11 körül Kép A szokásos helyen, vagyis a Kalandpark melletti játszótéren. Mi is addig maradunk, ameddig Zsoltika bírja Kép

Jó éjt mindenkinek:
Gabi</font>

pgaboka

Sziasztok!

Köszi a sok érdeklödést, de azt hiszem én már sosem fogom megtudni mi is volt ez...Dokink hétfötöl rendel egy hét szabi után, szerintem kb 2 hét múlvára már kapnék is idöpontotKép ilyenkor óriási a zsufi.. Mindeg, a lényeg,hogy nem nagyon érintette meg a prücsköt, volt 2-3 nyafisabb nap,esténként lázzal és ennyi. A pöttyök már nagyon halványak,éppen csak emlékeztetönek jók már..
Megint irigykedem,hogy taliztok, jó nektek...Itt olyan vacak idö van (tudom,most otthon is, legalább is anyuéknál), 10 fok van egész nap és esik az esö. Szegény Ádám minden egyes ajtónyitáskor hisztit vág le,mert a kutyának menni kell ki pisilni,de mi nem mehetünk ki. Mi lesz velünk télen??
Marcsi, én is küldöm minden angoltudásos energiámat neked,remélem hatásos leszKép

Zsizsa, tök jók a Gabi képek, az alvós a csúcs nálam is, de az a sarok-közé-beülös se kutyaKép Néha én is elnézem Ádámot, hogy a csudába bir igy ülni...

Gabi, parkettázához sok energiát, és kitartást, tudod utólag olyan jó minden ilyen nagy felújtás, csak amig átvészeljük, az tünik hosszúnak..Mi a pincével jártunk igy, biztos emlékeztek, másfél hónapig mint a hangyák csinálgattuk,most pedig olyan nagyon jó,hogy van egy ilyen szép nagy szobánk!!!

Hello Klarissza!! Én már hiányoltak ám!!! Részleteket kérünk nyaralásról, csillagszemü LAcáról, mit csinált, hogy telt a pihi???Persze képekkel megspékelve!!Kép

Panu, rólad is régen olvastam, merre jártok Lizi királylánnyalKép?

Na, még a végén pár sor. Azt hittem Ádám még túl pici ahhoz, hogy legyen valami fogalma a rokonokról, akik itt voltak. Részben igazam is van,mert a napi életben nem hiányolja, nem volt extra nyügi vagy valami azután sem, ahogy elmentek. Viszont ma néztük a kirándulásról készült videót, és fényképeket (ez utóbbiakat CD-röl, a tv-ben), és amikor sógoromat, vagy apósomat látta a képen integetett!!! Azt hittem elször ,hogy csak a fényképekenek integet, de utána direkt néztem,hogy ha magát vagy minket látott, nem csinálta, csak ha a rokonokat...Na, azt hiszem apa szive teljsen ellágyult, már mondta is, hogy hamarosan megint látjuk öket..NAgyon benne van, hogy menjünk együtt haza jövöre, tavasszal, nyár elején. Remélem akkor is lesz tali!!!???!!!KépKép

Sziasztok,búcsúzom, megyek egy kicsit tájékozódom,mi a franc van ezzel a kormánnyal,miniszterelnökkel otthon???

Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok Lányok!

Végre aludtam egy kicsit, aztán a nagy rendrakás elött gondoltam pótolom az "ilyen volt-ilyen lett" sortKép

Tehát ilyen volt a köldökzsinór elvágásakor (az ott Apa kezeKép):
Kép

És ilyen lett: kb. egy hete készült a BalatononKép
Kép

Na még jövök du. csak megyek rendet rakni, takarítani, stb. Ez van egy családi hétvége utánKép

Zsizsa! Ti jöttök Gabi lesz az egyik 7végi szülinapos! Lesz ünneplés?
Nagyon jók a fotók Gabiról, föleg az alvósKép

Barbi!
Örülök, hogy rendbejött Ádi-bádi, szerencse, mert ez a 2 hét múlva idöpont elég szörnyen hangzikKép

Na bocsi, most hirtelen el, de még jövök

Tündér
tündér

Sziasztok!

Egyenlőre csak pár kép, szombati állatkertezésről, ha lesz időm, akkor majd reagálok is az írásokra, mert most rohanásban vagyunk.
Puszi!
zit

Kajálunk Kép
Kép

Majdnem megpusziltuk egymást:
Kép

Jééééé, ez mi?
Kép

Add ide a szarvad!
Kép

Hmmmm, emberszagot érzek.
Kép
zit

Vera Becijének és Zsófi Bencijének nagyon sok boldog névnapot kívánunk:

Kép

Egyben Tündér Ilangjának és Dea Ábeljének utólag nagyon boldog szülinapot kívánunk:

Kép

Robó és ANita

Jaj, olyan drágák a babák Gabóca minden fotója , de legjobban a művelődöm című kép tetszikKép, Ákos és Beni nagyon arik az állatkertben és Ilang is gyönyörű volt/lettKép.

Majd még jelentkezem, ha lesz időm.

Anita
anita77

Anita!
Nagyon köszönöm a köszöntést!

Zit!
Nagyon jók a fotók!Kép

Na lépek mert balhé vanKép

Pussz
Tündér
tündér

Kedves Vera-Benci és Zsófi-Benci!Kép

Nagyon boldog névnapot kívánunk Nektek!

Kép

Zsoltika és Gabi

pgaboka

Csak köszönteni jöttem. Kép

Tündér
Sajna az én táblám is rossz, de utólag is boldog SZÜLINAPOT Ilangnak!

A két Bencénknek pedig nagyon boldog névnapot!
Kép

zit
zit

Sziasztok ünneplő Bencék!
Kép Boldog névnapot mindkettőtöknek!

Marcsi és Ákos

Marcsi
marcsi77

Sziasztok!

Nem tudom Ti hogy vagytok vele mostanában, de nekem alig van időm netezni. Gondolom hasonló helyzet van a többieknél is, ami az írások számából kiolvasható.
Robó írtó anyás, alig tudok egy percre fellélegezni Tőle. De olyan mértékben, hogy állandóan ígényli, hogy vele legyünk. Régebben ügyesen eljátszogatott egyedül is, de mostmár a világ további felfedezésére úgy döntött, szüksége van ránk isKép.
Járni még mindig nem indult el egyedül, azaz ha a hátát fogom, vagy csak érzi, hogy hozzá érek, akkor megyegetne, de ahogy érzi, hogy nincs biztonságban az ülést választja. Mind1 majdcsak elindul lassan.
Viszont kezdi a mesekönyvből mutogatni az állatokat, igaz kisebb nagyobb sikerekkel még , de olyan kis értelmes és fogékony.

A talira most sajna nem tudunk menni, mert apa pont 25-én dolgozik és csak másnap reggel jön haza és így őt nem akarom fárasztani azzal, hogy furikázzon minket. MAjd a következőre. Remélem mielőbb lesz, még a rosszidő előtt.Már jó lenne találkozni a többiekkel és azokkal, akikkel az előző talin nem sikerült megismerkedi személyesen is.

Zit, MArcsi: olyan jó látni a két fiút együtt.Még simán rájuk lehetne mondani, hogy tesók, mintha hasonlítanának is egy kicsit.Jó, hogy tudtok néha találkozgatniKép.

Tündér: várjuk, hogy írj bővebben isKép.Nekem is azért maradt el a köszöntés, mert a tábláztomban nem volt a nevetek benne, de korrigáltam már.

BArbi: remélem Ádi rendbe jött már. Lehetséges, hogy tényleg a háromnapos láz ütötte fel a fejét nála is. Nagyon értelmes Ádibádi(ugye nem baj, hogy így hívom?Nekem olyan ÁdibádisKép ), hogy a rokonakot így felismeri. Apának mondogasd, hogy gyertek haza és akkor csapunk egy jó nagy talitKép.Persze tudom, hogy nem rajtatok múlik...

Gabi: képeket várjuk ám. Parkettázáshoz pedig sok energiát, nálunk még a konyha festése jön, de az igazán a púp a hátamon már. Mindent lemosogatni..Kép. De gondolj arra, hogy milyen szépek lesztek azután, talán ez erősit kicsit.

Klarissza: azóta Debrecenben voltatok? Pedig közben mi is voltunk két nap, jó lett volna összefutni.Várjuk, hogy jelenthezz.

Zsizsa: ezek a fotók valami fantasztikusak. Olyan aranyos GabócaKép. Minden fotó tüneményes lánykát ábrázol. Robó is szokott úgy ülni, náluk ráfogják a déditatára, hogy ő ült mindig így, de lehet, hogy csak valami gyerekszokásKép.

Ann: nálunk is túl óvatos mozgás terén Robó, bár örökmozgó Hamiról nehezen képzelem el, hogy óvatosKép. Berénybe nem jöttök mostanában? Fogacskáival mi lett, azóta növögetett egy kicsit? Esetleg homeóbogyó nincs erre a nődokis bajra? Drukk, hogy mielőbb elmúljon.

Gabi75: Dávid jobban van már? Remélem gyorsan végigment rajta a vírus. jelentkezz majd!

Cory: olyan jó látni, hogy mindig odafigyelsz és segítesz mindenkinek, pedig gondolom neked sem könnyű a két gyermekkel.

Edit: mikor kezdesz dolgozni? Milyen popsikenőcsöt használtok? Gondolom szüleid azért tudtak ajánlani azóta valamit. Kívánom, hogy mielőbb rendbe jöjjön Boti popója!

Vera: merre vagytok? Hogy van a kis ünnepelt? Írj majd, várjukKép.

Batkamano: Emmáról is írhatnál már egy pár sort, hiányzik nagyonKép.

Diti és Dandy is régen jelentkeztek már.Gondolom náluk sem könnyű a két cseperedő gyermekkel.

Na , azt hiszem ezen az oldalon mindenkinek sikerült írnom. Már ez is nagy sikerélmény. Kép
Kép

Robó is már táncizik egy kicsit, igaz még nem ennyire:Kép, de olyan édesen mozog, ritmusraKép.

Elköszönök lassan, tettem fel pár giffet, nosztalgiából, már régen használtuk őketKép:Kép.

Jó éjt mindenkinek : Anita
anita77

Sziasztok!

Először is: Boldog Bence napot Vera és Zsófi Bencéjének!

Talira sajnos úgy néz ki, mégsem megyünk. Ugyanis lebetegedtem - torokfájás, fejfájás, orrfolyás. Remélem, hogy Marcus nem kapja el...

Ennyi most csak, megyek pihenni, kúrálni magam.

Puszi

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

súlyos a lemaradásom, most van egy kis időm, ezért próbálok pótolni Kép a fotók erejéig...

Zsizsa! Gabi művelődése tetszik a legjobban, sokat komolyodott a lányod Kép, igazi nagylány már.

Zit, Marcsi! helyesek a fiúk együtt. jó, hogy összeférnek egymással, meg hogy összeszoknak. a plázsos képek nagy tetszettek, a libero különösen Kép

Tündér! nem is emlékszem, hogy láttam a lányodat, így kész meglepetés volt ez a gyönyörű kislány.

Még emlékszem Zsuzsófi merész legényére, az éppen gyógyult, rendkívül virgonc Pannával Kép

Vera Bencije is nagyon édes volt az állatkertben, és úgy örülök neki, hogy már mozog sokat Kép

az ünneplő Barnus és a torta se volt semmi Kép zenész lesz a gyermekből Kép

vigyorgó Zsolti és síró Boti is nagyon jófejek

álló Fanni babának gratula Kép

Cory fiai gyönyörűek, régen láttam őket, örültem nekik.

Boldog Bence-napot kívánok mindkét érintettnek!

nálunk vészhelyzet van napok óta, nem komolyan, csak egy kicsit. Liza üti-veri magát a sok menésben, náthás, hasmenése van, ettől piros a popsija, jön a hátsó őrlőfog, és már függőlegesen is mászni akar, meg biciklizni. égetően rossz lány. Anyám szerint a bátyám ilyen volt, anyós szerint apa is. ez tök jó hír. ja, és mindezek tetejébe leforrázta magát, mert ugye ő már nagylány, tudja kezelni a csapot, legalábbis többé-kevésbé Kép, pár napja éppen a kevésbé sikerült, a víz ugyanis jött, csak a legforróbb Kép nagy baj nem lett, legalábbis, ami a bőrét illeti, gyors fenistilkezelés után, nyugtató alvás, és semmi nem látszik, kívülről, de... azóta nem hajlandó a fürdőszobába menni, a kézmosás rémálom, a többit nem is említem, végigordítja az estét, mert ugye kaja előtt kézmosás, utána meg fürdés Kép, és közbeiktatunk egy gyors orrszívást is, amit különösen kedvel Kép, viszont hamar elalszik a sok kiabálástól. de egyébként jól vagyunk, jól bírja a megpróbáltatásokat, tudjátok, teher alatt nő..., na megyek is relaxba, mert hajnalos vagyok megint...

panu
panu

..ja és az kimaradt, hogy Marcsinak szorítottunk ám, remélem sikeresenKép

Ari lehet Lizi, mégha égető rossz leányzó isKépElképzeltem ám magam előtt, a sok-sok csínytevését.

Anita
anita77

Sziasztok!
Álmatlanságban szenvedek, ennek megvan az az elönye, hogy végre végig tudtam olvasni a lemaradásomat. Persze át-át futottam eddig is, de az nem ugyanolyan.
<font color="0000ff">Gabi, Batka, Panu, köszi a popsis ötleteket, többet (kombináltan is) alkalmazam, és bizakodom ,hogy most már túl vagyunk rajta. Egy 2 napos banán kúrával sikerült megfogni a hasmenését, bár ez nem segitett a pirosságon túl sokat, de még két nap váltott körömvirág kenöcs (utána pelus nélküli rohangászás) ill. kamillás babahintöpor kúrával szépen elkezdett gyógyulni. Még látszanak a sebek helyei, de már nem akut. És nem is fáj neki. Elötte az anyukám által javasolt fenistiles - canestenes - zsirozós kombináció megfogta a gombásodást, de tovább nem jutottunk vele. A doki által felirt neonorgrammon (vagy hogy hivják) - vanesten stb kombinációval meg napról napra rosszabb lett.
Boti egyébként ismételten belekezdett a fognövesztésbe, ha csinálja nem aprózza el, ugyanis a múlt héten kibújt 2 felsö rágófoga és a bal alsó 2es. No meg ma többször ment 3-3 lépést szék-anya távon. Bübájos volt, ahogy kinyújtott kézzel egyensúlyozott. Érdekes, mert nem áll fel kapaszkodás nélkül és megállni is csak akkor, ha el van foglalva.
Kérdeztétek a munkakezdést, szeptember 1-töl indul a bölcsis beszoktatás, hivatalosan én is attól kezdek, de természetesen valójában csak akkor ,ha már minden rendben a bölcsiben. Azt mondták valószinüleg kb 1 hét lesz a beszokás, meglátjuk majd. Egyébként egyelöre bizakodom, mert most nyáron gyakran volt a szüleimmel pár órát és nagyon jól birta-birja. Meglátjuk. Egyelöre még igyekszem bent tudatositani az emberekben, hogy eleinte böven nem leszek 100 %os. De izgulok nagyon, hogy hogy lesz. MEg azon is, hogy én hogy fogom birni ujra a munkát. Biztos nehezen, de mennyire. Remélem annyira azért nem leszek elhavazva, hogy ne tudjak jönni mesélni.</font>

Panu, nagyon ismerös ez az égetöen rossz leányzó leirásod! Nálunk ugyanez megy, csak a kézégetés nem vezetett fürdöszoba iszonyhoz. De mindent szétszed, mndenhova felmászik és leesik (ill. esne ha hagynám mert nálunk kö van ezért zömmel nem hagyom, de ettöl meg felháborodik) stb. De másrészt olyan jó, hogy ennyire aktivak, nem? Fog-hasmneés-popsi dolgokhoz kitartást, remélem nálatok nem húzódik el annyira, mint nálunk.

Anita, jó hallani felöletek, még ha csak nagy munkák közepén ideszaladsz is. Minden tiszteletem a tiétek (és a többi lakásfelújitóé), hogy gyerek mellett ilyenekre jut idötök és energiátok, nekem semmire sincs egyik sem. Bár lehet, hogy én vagyok a kelleténél jobban lepukkanva. Azért mutathatnál képet kedvenc RObónkról, rég láttuk. Még mindig él bennem pl. a virágos talicskás kép, annyira elbüvölö volt! Valami ilyet kérek!
Hanzika, jobbulást!
Barbi, Ádibádi és a rokonoknak integetés! Hát ez csúcs! Remélem megirtátok nekik, és ök is el vannak büvölve! Olyan sokszor eszembejut mostanában Radnóti "...és csecsszopók, akikben megnö az értelem, világit bennük, örzik sötét pincékbe bújva, mig jelt nem ir hazánkra újból a béke ujja..." Tényleg világit bennük az értelem!
Zsizsa, nekem is nagyon bejön a müvelödös kép. Remélem csütörtökön siekrül élöben is láni megint a kis háziasszonyunkat Kép Kép
Észrevettem ,hogy mostanában sokkal kevesebbet mosolygok ,viszont sokkal többet vagyok ideges. És az irásaimban is kevesebb a jókedv. Mi lehet? VIsszaállt a terhesség elötti hormonszint? Mert abszolút azóta voltam happy, és a sodromból szinte kihozhatatlan, hogy terhes lettem, úgy 2-3 hónappal ezelöttig, amig újra meg nem jött. Lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, de mégis fura. SOkáig mindig azt vettem észre magamon, hogy széles vigyorral tologatom a babakocsit, most meg hogy tiszta komoran.

Zit, Marcsi, jó, hogy igy egymásra találtatok, bár egy kicsit féltékeny is vagyok, persze minden ok nélkül, meg idönk sem lenne menni sehova, de annyira jóknak tünnek ezek a mini talik, hogy irigykedem egy kicsit. De azért tegyetek fel képeket továbbra is! Aranyos a két gyerköc együtt.
Még két kép és a tábla, aztán búcsúzom.
életkép a fürdönkben
Kép
kerti idill morcos anyával
Kép

<pre>
<font size="-1">Anyuka Baba Baba szülinapja Baba kora Baba névnapja Testvérek
DBarbi (XI. ker.) Fanni Auróra 2003.06.17 1 év + 68 nap első baba
Zsófi (Szeged) Bence 2003.06.27 1 év + 58 nap augusztus 23. első baba
Anita (Jászberény) Róbert 2003.07.15 1 év + 40 nap június 2. első baba
Marcsi (Bpest) Ákos 2003.07.23 1 év + 32 nap első baba
Barbi (Kanada) Ádám Csaba 2003.08.01 1 év + 23 nap december 24. első baba
Orsi (XI. ker.) Benedek 2003.08.01 1 év + 23 nap április 16. Anna Rebeka nn: julius 26.
Brigi (XIV. ker) Marcell György 2003.08.02 1 év + 22 nap augusztus 14. Dániel
Hagnosz (X. ker.) Barnabás 2003.08.06 1 év + 18 nap június 11. első baba
Zit (Szentendre) Benjámin 2003.08.09 1 év + 15 nap első baba
Gabi75 (USA) Dávid András 2003.08.14 1 év + 10 nap első baba
Eszti (Pécs) Ákos 2003.08.15 1 év + 9 nap első baba
Tündér Ilang Anna 2003.08.20 1 év + 4 nap első baba
Dea Ábel 2003.08.22 1 év + 2 nap első baba
Szisz Boróka Anna 2003.08.26 11 hó + 29 nap első baba
Zsizsa (XVIII. ker.) Gabriella 2003.08.28 11 hó + 27 nap március 24. első baba
Cory (XXII. ker.) Zsombor 2003.08.31 11 hó + 24 nap november 8. Balu
Kati Levente Richárd 2003.09.01 11 hó + 23 nap első baba
Vera (XIII. ker.) Bence 2003.09.02 11 hó + 22 nap augusztus 23. első baba
Batkamano (NZ) Emma 2003.09.03 11 hó + 21 nap első baba
Dandy Martin 2003.09.05 11 hó + 19 nap Dorina
Docka András 2003.09.06 11 hó + 18 nap első baba
Judit Virág 2003.09.10 11 hó + 14 nap első baba
Gabi (XIII. ker.) Zsolt Márk 2003.09.10 11 hó + 14 nap április 10. első baba
Panu (XI. ker.) Liza Júlia 2003.09.18 11 hó + 6 nap első baba
Klarissza László Gábor 2003.09.19 11 hó + 5 nap első baba
Laura Nikolett 2003.09.21 11 hó + 3 nap első baba
Susie Anna Gréta 2003.09.23 11 hó + 1 nap első baba
Diti Réka Tünde 2003.09.23 11 hó + 1 nap János Ádám
Nyuszimanó (Finno.) Petra Sári 2003.09.29 10 hó + 26 nap Donát
Regina Dominika 2003.09.29 10 hó + 26 nap első baba
Edit (Etyek) Botond 2003.10.03 10 hó + 21 nap május 16. első baba
Meme (XI. ker.) Nóra 2003.10.12 10 hó + 12 nap június 11. első baba
Hanzika (IV. ker.) Marcell Bertalan 2003.11.03 9 hó + 21 nap augusztus 14. első baba
AnnAnn Hanna 2003.11.04 9 hó + 20 nap első baba
Dorki Nikolett 2003.11.08 9 hó + 16 nap első baba</font></pre>
A tábla láttán is mindig eszembe jut, hogy mennyien nem jönnek mostanában. Legalább egy életjelt kérünk!
Sziasztok, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok,

Boldog nevnapot a Benceknek!

Sokat most sem tudok irni, azert az oldalt vegigfutottam Kép

Zsizsa,
Gabi kepek nagyon jok, foleg az allos tetszik, igazi "jokislany" Kép Na meg a muvelodos is tuti Kép

Ilang volt/lett kepei is jok, irigykedem am a koldokzsinor-elvagasos kepert! Mi elfelejtettunk fotozni, kb. 10 perc mulva szolt a szuleszno, hogy nem akarunk fotozni? (Teljes fotofelszerelest cipeltuk magunkkalKép)

Anita,
en igen-igen, idohianyos vagyok, pedig nalunk felujitas sincs, es hazitunder se nagyon vagyok (pl. iden meg nem vasaltam Kép) Emma ugyesen eljatszik egyedul, de nekem is ott kell lennem a kozelben (persze nem szamitogepezhetek vagy olvashatok). Ha 2 lepesnel messzebb vagyok akkor alt. balhezik Kép

Edit,
orulok, hogy javul Boti popsija Kép Nagyon szep furdotok + kertetek van! Bolcsihez, munkahoz drukk, hogy jol, gyorsan belerazodjatok. Az utobbi hetekben nalam is elmult a teljes orommamoros jokedv, de nalunk eleg sok zur volt/van, inkabb annak tudom be.

Egesrol: probaljatok ki a Teafaolajat! Nalunk en szoktam osszeegetni magamat (fozes-sutes kozben), sajnos mar van par pici maradando nyomom is Kép Kb. 4 honapja hasznalok teafaolajat (1-2 csepp), fajdalom szinte azonnal elmulik, sokkal gyorsabban es nyom nelkul gyogyul. (Persze kis megegesekre gondolok mint pl. forro edeny megfogasa...)

Nalunk Emma nappal meg mindig velem, tobbnyire szopival alszik, vagy setalva/kocsikazva. Az esti alvas meg valtozo, tobb-kevesebb ebredessel, atalvas sehol. Egy rovid wc-zes is kesz tragedia, pedig lat, beszelek hozza csak hat az a 2 lepes...
Nyugtassatok meg, hogy masnal is van ez igy...

A masik, amirol erdekelne a velemenyetek: hetvegen egy ismerosunknel volt Emma kb. 4 orat. Hosszu tortenet, mar regota kiugyeskedtek, en igazabol nem orultem neki, de nem igazan volt valasztasom (mondjuk utalom az ilyen "eroszakolast"). Nem volt gond, mert van 2 kisgyerekuk akik imadjak Emmat es o is oket, meg fel is keszitettem Emmat mar napokkal elotte. A lenyeg, hogy kitalaltak, hogy ezentul hetente legalabb 1-szer par orara ott kellene hagynom - viszont szerintem meg korai, igy is nagyon anyas. Mindent el tudok intezni Emmaval, kozossegbe is jarunk, veluk is talalkozunk, de ugy, hogy en is ott vagyok. Szerintem pont ezzel erositem a biztonsagerzetet, es segitem az onallosagat. Vagy megsem? (amugy ugyanez ismerosok cseszegettek az egy szobaban alvassal is, amig egyszer kicsit morcosan valaszoltam...)

Es vegul par kep a kis "felreneveltrol":

sapka? minek!
Kép

a neptancos
Kép

a modell
Kép

a kosaras
Kép

Huuu, most latom, jo sok lett, remelem nem baj?
Sziasztok,
batka
batkamano

Sziasztok!

Batka: én egyetértek veled. Szerintem még korai Emmának a rendszeres távollét tőled.

cory

cory
Budapest

Kép

Úgy látom tényleg rossz a táblám, most majd mentem batkáét. Ezek szerint:

Dea
Ábelnak Boldog szülinapot kívánunk!
Kép

zit
zit

Köszi a dicséreteket Gabi nevében!Kép

Mi is boldog szülinapot kívánunk Ábelnek!Kép

És Bencéknek pedig boldog névnapot!Kép (Jellemző, hogy tegnap az öcsémet ünnepeltük (szintén Bence), de szita az agyam, és elfelejtettem köszönteni.)

Batka,
szerintem úgy tedd, ahogy te érzed, ha te úgy gondolod, hogy Emmának még nem kéne távol lennie tőled, akkor ne menj bele a dologba. Ezt szerintem te tudod megítélni, nekik meg el kell fogadni. Nálunk Gabi még csak egyszer volt 3 órára távol tőlünk (házassági évfordulóból kifolyólagos éttermi tartózkodás miattKép), egyébként max. 1-2 órát, és azt sem gyakran. Mostanában kezdem úgy érezni, hogy érik ilyen szempontból is. Egyébkét Gabi egy ágyban alszik velünk, nem tudom, hogy az ismerőseid ehhez mit szólnának.Kép Gabi is elég anyás, bár én tudok tőle csinálni ezt-azt, mert általában megpróbáljuk együtt csinálni (most is együtt gépelünk, bár így sokkal lassabb). Vécézéskor adok neki vécépapírt tépkedni, ez bejött, meg kukucsolunk közben. Ő sem alussza át az éjszakát, min. 3-4 ébredés, de van, hogy 15, és ő is cicin alszik el, vagy nappal babakocsiban. Szóval nem vagy egyedül.Kép Emmáról csúcs ez a sorozat!Kép

Edit,
ez a fognövesztés nem semmi. Lehet, hogy ez okozza Boti bajait? Örülök, hogy javul a popsi.Kép Én is vagyok néha morcos, bár én nem vettem észre, hogy mostanában gyakrabban, viszont nekem már régen megjött. Szerintem lehet, hogy a hormonok is közrejátszanak. Viszont ebben a gyönyörű kertben ilyen cuki fiúval morcosnak lenni nem szép dolog!Kép Lehet, hogy a munka majd dob a hangulatodon.

Panu,
nagyon sajnálom, hogy Lizi így megégette magát, szegénynek biztos nagyon mély nyomot hagyott az emlékezetében, ha ennyire nem akar fürdeni.Kép Viszont szerintem jó az égetnivalóság, mert ez azt mutatja, hogy érdeklődő, eleven és okos.Kép

Na, most ennyit hagyott Gabi, majd még próbálok jönni.

Még annyit, hogy tegnap anyuéknál megtanult lépcsőt mászni, de csak felfelé.Kép Most már majd egy pillanatra sem lehet egyedül hagyni, nehogy leessen valahonnan.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok Lányok!

Látom itt is mindenki nyaral, strandol pihen, nincs az a nagy pörgés, de így sem tudok a végére érni ezért bocsi, csak az oldalon található hozzászólásokra reagálnék..

Edit!
Jelentem én itt vagyok, bár tényleg csak ritkán, de JELEN!!!!Kép
Nagyon jók a képek, nem is látszol morcinakKép
A kutyus a tietek? Ugye bullmasztif?

Batka!
Csúcsok a fotók! Nagyon édi a mamusza, vagy bakanacsa vagy nem is tudom mi ez!
A köldökzsinóros fotót Apa csinálta a másik kezével. Söt még video is készült, persze nem premier plán-ban, hanem amolyan softosan.
Apa be volt sózva, de azért résen voltKép

Panu!
Nem semmi Liza tempója! Szegénykém azért neki sem lehet könnyü. LeforrázásKép
Nem kímélítek szegényt, kézmosás, orszívás, fürdés, jajjjjajKép

Anita!
Robó majd elindul és úgy robog majd, hogy gyözd követniKép Ilang már teper ezerrel és napról napra ügyesebb, tényleg szaladni kell utána. Ilang is egyre anyásabb, folyton rajtam lógna, nyügizik mint valami lányKép Mondom is neki, hogy hisztérika, kis nöciKép
Egyébként a netezéssel én is így vagyok, alíg van idöm, bár most az átlagnál azért jobb vagyok, mármint a magam átlagánálKép

Zit!
Nagyon köszönöm a köszöntést, meg mindenkitöl aki még köszöntöttKép Mégegyszer nagyon jók a fotók.)

Na most megyek mert extra nyüglödés van, meg büdi isKép

Pussz
és igyexem jönniKép

Tündér&Ilang
tündér

Sziasztok!

Mi is megérkeztünk, visszaolvasni még nem volt időm csak átfutottam az oldalt. Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket Benci névnapjáraKép

Nagyon klassz hosszú hétvégénk volt, voltunk a Körösön, ahol Bence ismerkedett az élővilággalKép Olyan gyorsan kúszott a fűben egyszál bodyban hogy kissé aggódtam, de csak némi csikarást szereztünk be. Nameg pár szúnyogcsípést mert Szolnok és környékén rengeteg van belőlükKép Így a kis névnapos csupa pöttyös a fotókon is...

A névnapját megünnepeltük, kapott sok szép ruhát és játékot, többek közt egy Fisher Price sütifaló kincsesbödönt, ami nagyon tetszik neki mert ő is tudja zenéltetni, egy tologatós pillangót aminek a szárnya kerepel (szerencsére ő még nem tudja tologatniKép), egy nagyon ari csigát amin golyók vannak és tök ügyin vezetgeti őket, bár erről a játékról leoperáltam két rugót mert Bencus azzal szórakozott hogy kipróbálta meddig lehet kihúzni őket...
A nagyszüleitől szőnyeget ill. függönyt kapott az új szobájába. Ez utóbbi talán a szülinapjára lesz meg, mert még nem találtam megfelelőt.
Tényleg nem tud valaki egy tuti függönyöst ahol lehet kapni Disney mintás függönyt 260as méretben? Ugyanis eddig mindenhol csak 210eset árultakKép Ezt vadásszuk már vagy két hete.

Teszek fel pár képet a névnapról:
Ezt a szőnyeget kapta. A kép még anyukáméknál készült
Kép
Kép
Itt pedig a Körösön ismerkedik a halacskával amit a nagypapája fogottKép
Kép

Azért azt láttam hogy vannak új képek Emmáról, anniyra szép kislány, továbbra is a kedvencemKép A modelles kép tényleg annnnnyira modelles!!!! Simán elmehetne egy újságbaKép De a kosaras is szuper, meg hát mindKép
És ezek a lila-rózsaszín cuccok! Sárgulok...Kép

Edit!
Nagyon örülök hogy már te is vagy újra, remélem a nyaralás jól sikerült, még nem olvastam vissza...
A fürdőszobátok és a kertetek gyönyörű, és ahogy Boti támasztja a kádat, csúúúcsKép

Ákos és Beni is nagyon cukik az Állatkertben, jó hogy tudtok találkozgatni! Gabi is tetszik a rózsaszín szerkójában, az alvós kép nagyon ari, de az olvasós is!
Ilang szép volt születésekor és most is azKép Fel lehet ám ismerni a születéskori képen, főleg a szeme miattKép

Na most ennyire futotta, Bence már itt rángatja a kábeleket, mennem kell, de majd ha visszaolvastam, írok ám mindenkinek!

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Bocs, hogy csak képeket dobok fel, de a sulival van egy kis probléma és most szervezkedik a csoport. Laca jól van Kép teljesen anyás, iszonyatosan nagyot fejlődött az elmúlt 3 hétben. Szopi 3 nap után rendeződött Kép (sajnos az éjszakai is Kép ) Bocs, hogy most csak így kutyafuttában.....és még nem is olvastam vissza :

Anyámék házától 50 méterre építettek egy szupi játszóteret, ha hintáztatjuk Laca mondja, hogy "TA" azaz hinta-palinta Kép)
Kép
Meg volt őrülve a csúszdáért szabályosan röhögött az egészen, 10 csúszás után mindig pihentünk egy kicsit Kép
Kép
Ha engedtük volna egész nap vízben pancsizott volna a lelkem
Kép
Kép
Kép
Laca pancsi után Kép
Kép
A kertben csak így volt hajlandó közlekedni
Kép
Amint meglátta a lépcsőt beindult a "lépcsőmászó ösztön", persze lefelé is működött
Kép
Elaludtam a nagyin Kép
Kép
Voltunk a Virágkarneválon is
Kép
Kép
Kicsit sokra sikeredett röpke bejelentkezésem Kép Kép
klarissza

Sziasztok Kép

Zsizsa, cövekül álló rózsaszín&#369; Gabi egyszer&#369;en tündér!!! Kép Tök érdekes, h így ül. Hami pl úgy ül, h egyik lába el&#337;re, másik hátra Kép

Gabi, állatkertes képeket nem találom Kép pedig biztosan aranyosak!
Zit-Marcsi, édes a két fiú együtt Kép

Barbi, de jó, h Ádám jól van! Rokonoknak integetés KépKépKép Így van, gyertek haza minél el&#337;bb, abban biztos lehetsz, h akkorra szervezünk talit, szerintem sokan szeretnénk már titeket megismerni!

Bencéknek utolóag is boldog névnapot kívánok!

Anita, nagyon ari lehet a képeskönyvnézeget&#337; Robó. Mi eddig azt meséltük a könyvb&#337;l, ami bele volt írva, most kezdtem el külön megnevezni az állatokat, nagyon tetszik Haminak. Sajnálom, h nem jöttök a talira Kép Remélem, találunk rosszid&#337;/tél esetére is helyet: pl. állatkerti játszóház? vagy vmelyik másik? mi még nem voltunk, csak felvetem, hátha van vkinek 5lete.
Sztem mostanában nem megyünk Berénybe - legalábbis remélem, h kocsi miatt nem kell. Viszont majd &#337;sszel aktuális lesz a bababolt, majd szólok Kép Hami foga növöget, nem lesz ijeszt&#337;en vészes.

Hanzika, jobbulást neked! sajnálom, h kimarad a tali Kép

Panu, jobbulást Lizinek és kívánom, h miel&#337;bb bújjon ki az a makacs fog! Hami is ilyen minden lében kanál, próbáljuk megúszni a nagyobb baleseteket...

Edit gratula a lépésekhez és a fogakhoz is Kép örülök, h a popsi is javul. Remélem, csak átmeneti ez a mosoly-hiány, küldök is párat KépKépKépKépKép

Batka, én nem hinném, h szüksége lenne rendszeresen ilyen mesterséges távollétekre, f&#337;leg, h egyébként is jártok közösségbe. Nemtom mire alapozzák ezt az 5letet...

Vera, a halacskás kép a kedvencem, olyan édi fejet vág!!! KépKépKép Egyébként új frizid van? Csini! Kép

Klarissza, nagyon jók aképek, jó hangulatjelentést adnak a nyárról Kép Bohócos Kép
Hami is b&#337;szen mászik már lépcs&#337;t egy hónapja - persze ha van rá lehet&#337;sége, de lefelé nem akart ám!

Talis csajszik, hát nem mond vmi jó id&#337;t csütörtökre... én speciel 22 fokot látok és reggel egy nagyobb es&#337;t. Van valami B terv rossz id&#337; esetére? Egyébként a 11-12 körül nekünk is jó lenne.
Jó lesz megint talizni, megnézni, hogy mennyit n&#337;ttek és ügyesedtek a babák, már várom! KépKépKép

Jajj, nekem céklát kell f&#337;zni, elfelejtettem, ma kapj el&#337;ször Hami... rohanok is
Pussssssz
Ann
annann

SZerintem is kéne valami zárt hely, de ötletem nincs Kép
cory

cory
Budapest

sziasztok!
holnap már dokihoz megyünk, ma kora estére romlott a helyzet, aztán mostanra már jobb. ez a két hete lassan húzódó valami, eléggé megvisel mindenkit. ma például háromnegyed óráig csak feküdt az ölemben, bágyadtan, ilyen kiscsecsemő kora óta nem volt. aztán jobb lett. de a többi gond miatt (popsi, fürdőszoba-iszony, nátha) így is ordítás volt a lefekvésig. azért még bírjuk, csak néha egy hajszál választ el a kétségbeeséstől. Jó viszont, hogy apa egybetette a szabadnapjait, és most pénteken megy legközelebb dolgozni.

tali: úgy tűnik, tényleg rossz idő lesz. lehet egy nagyobb játszóházat kinézni magunknak, pl. a Balaton utcában (ötker), egyéb ötletem nincs. ha nem lesz jobb holnapra a helyzet, akkor nem megyünk, attól függ, doki bácsi mit mond.

Batka: szerintem se erőltesd, ha TE nem szeretnéd, indulj ki abból, hogy most még a gyermeknek az a jó, ami az anyának. úgyis érezni fogja, hogy te ideges vagy, vagy feszült.

Klarissza! Laca gyönyörű és virgonc, látom, minden megy, ami ilyenkor szokott, a bohócorr-fotó valami fantasztikus.

Vera! nagyon aranyosak vagytok, és boldogok, jó hangulatú képek. Gazdag névnap volt Kép

Zsizsa! lépcső - lefelé úgy kell megtanítani, hogy háttal másszon le. mutasd neki sokszor, amikor lefelé akar már jönni, de mutasd meg az ágyon is. aránylag hamar meg fogja tanulni, és mindenhol alkalmazza majd, ahol szükséges.

Ann: cékla? kösd fel a "gatyát", ha Hami is örökmozgó lesz, nehéz, viszont nagyon szórakoztató.

panu
panu

Sziasztok Lányok!

<font color="0000ff">Hát nagyon sajnálom, hogy az előrejelzések szerint rossz idő lesz Kép Egyenlőre nekem sincs ötletem, hogy hová lehetne menni eső esetén. Szerintem azért várjuk meg a holnapot, hgoy akkor mit mondanak az időjósok (ami amúgy sem garancia), aztán majd meglátjuk...

Ma így estére eléggé kifáradtam, valahogy a frontok meg az a szeles idő megviselt, és Zsoltikát is. De azért azt le kell írnom, hogy gyönyörű fotókat láttam az oldalon: Laca láthatólag nagyon jól érezte magát Debrecenben és csuda ügyesen csúszdázik, Bencike nagyon szép szőnyeget kapott, Emma fotómodell csini, Boti és Edit fürdőszobában és kertben is jól mutat, Ákos és Beni pedig csibészesek az Állatkerben Kép

Én is teszek fel képeket Kép Bár nagyon sokat fotóztunk, alig lett olyan fényképünk, amin állatok is vannak, és Zsoltika is, és nem háttal áll Kép </font>

A zebráknál:
Kép

A macik birodalma előtt (macik az árnyékban hűsöltek) Kép
Kép

Végül Zsoltika a parasztudvarban (nem tudom, hogyan sikerült fekete-fehérre készítenem a képet, a férjem szerint az jó bonyolult, mégis így sikerült Kép)
Kép

Jó éjt mindenkinek:
Gabi

pgaboka

Halihó, bejelentkezem egy pár sor erelyéig.
Most éppen a fejfájásom és a fránya óra nem enged,hogy sokat legyek,mindjár éjfél van.
Apánk éjszakás,igy kicsit változik a napirend és az én netezéses idöm is, majdcsak behozom a lemaradást.
De a képeket én is megnéztem, csuda klassz vakáción volt Laca, Emma meg tüneményes kis fotómodell (batka,csatlakozom a többiekhez, ha TE nem gondolod úgy,hogy kellen akármi is, akkor ezt a többieknek is tiszteletben kell tartania. Különben is, ilyen pici korban nem hinném,hogy az egyedülhagyáson van a lényeg,hanem azon,hogy ismerkedjen más emberekkel is, szocializálódjon, de azért legyen ott anya is,mint biztos támpont. Én nem értek ehhez, de én igy érzem, igy tennék),
Bencének tényelg csudaklassz névnapja volt, amit én is utólag köszöntökKép, Zsófi Bencéjével egyetembenKép,Zit képei is haláli jókKép és Boti is nagyon vagány mind a két képenKép

Edit, és Panu, tök jó,hogy végre irtatok egy kicsit,lassan visszatérünk a régi kerékvágásba,ahogy végéhez közeledik a nyárKép

Örülök, hogy ennyit ki tudtam magamból préselni.
Itt egy apa-sapkás Ádámka:
Kép
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

De kihalt a topic, nincs valami nagy pörgésKép
Visszaolvasni még nem volt időm, csak amiket azóta írtatok.

Barbi!
Ádám már olyan nagyfiú! Nagyon cuki apa sapekjábanKép
Engem a hidegfront visel meg fejfájásilag, ilyenkor sajna így fekszem és kelek. De hacsak lehet nem veszek be semmiféle gyógyszert!

Gabi!
A ti képeitek is jók nagyon, látom csak voltatok az ÁllatkertbenKép Remélem jövő hétre össze tudunk hozni egy közöset is!Kép
A fekete-fehér kép külön jó szerintem, de látom addigra már átöltözött ZsoltikaKép Vagy az pluszban volt rajta?

Panu!
Remélem Lizi mára már jobban van, olyan rossz lehet nekik mikor betegekKép

Ann!
Tényleg új a frizim és nem bántam meg, sokkal jobban érzem magam rövid hajjalKép Nem mintha Benci nem tépné ezt is...

Állatos könyvek nálunk is nagyon menők, de én már nagyon rég mutatom neki az állatokat, eddig az oroszlán volt a kedvence, mára már a bari, maci, és a béka a nagy kedvenc. Akkorákat röhög ahogy utánozom őketKép mondjuk azon lehet isKép

Hogy ízlett a cékla Haminak? Bence anno nem ette meg mikor egyetlen alkalommal főztemKép

Klarissza!
Nagyon jók a képek!!!!! Laca gyönyörű továbbra is, azok a szemek! Nekem is a bohócorros a kedvencem, csúúúúcs miket ki nem találnakKép A kert is gyönyörű, gondolom jól éreztétek magatokatKép

Lányok! Sajna a holnapi talira mi nem tudunk menni, mert kb. fél 4 körül lennénk indulóképesek, Bence 11-déltől alszik 1-2ig, aztán még ebéd, miegymás, szóval ez most nekünk kimarad. Akkor meg már nem indulok el, mert egy: lehet már nem is lenne ott senki mire kiérnénk, kettő: 6ra vendégeink jönnek és vacsit szeretnék csinálni. Remélem egyszer lesz egy délutáni tali is vagy egy állatkertes-játszóházas, az nagyon közel van hozzánk, azt még lehet délelőtt is bevállalnám!

Hú, most rohanok mert kész a szilvásgombóc és ki kell vennem őketKép

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Végig olvastam az elmúlt 3 hetet, nem is írtatok sokat Kép
Ha nem gond, akkor most csak úgy locsogok, mert kell egy kis idő míg belelendülök a személyre szóló írásokba.

Holnap akkor lesz tali? Mi is szívesen beneveznénk, ha még lehetne. Esőt mondanak. Panu felvetette a Mikkamakkát, ismeri közelebből valaki?

Képzeljétek a Miskolci Egyetem beiratkozás előtt küldött egy levelet, hogy a képzést áthelyezik Miskolcra. 3*1 hét+ vizsgák. Lázadás tört ki, kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény.

Közülünk senki sem gondolkodott bébisintéren? Mivel mi nem tudjuk kire bízni a gyerkőcöt, ezért lehet, hogy kipróbáljuk ezt a lehetőséget. Heti 3-4 órára gondoltam, az nem sok Lacának, de nekem nagy segítség lenne. Például elkezdtem vezetni Debrecenben, de itthon nem tudom folytatni, mert a férj olyan soká ér haza, hogy már a fürdetés kezdődik. De mindennel ez van, szerettem volna ismét eljárni futni, de hétköznap nem tudjuk megoldani. Színházba is szeretnék járni, és néhány baráttal legalább havonta összefutni egy röpke sörözésre Laca nélkül. Vagy sokra vágyom??? És Debrecenben sem jutottam el moziba Kép
Anyámék szerint kellene egy nyugdíjas egyedülálló pedagógus nénit keresnem, nekem mondjuk jobban bejönne egy fiatal egyetemista csajszli, egy 3 gyerekes anyuka barátnő szerint kellene egy olyan anyukát keresnem, aki szintén Gyed-en van. Hát nemtom, ki az az anyuka, aki két gyerkőcre tud vigyázni?? Nekem még Lacára vigyázni is tök fárasztó egész nap, nemhogy még egy másik babára. Van erről véleményetek?
klarissza

Sziasztok,

csak a holnapi taliról: szvsz szigeti tali ugrott, mert nagyon rossz id&#337;t mondanak: tartós es&#337; és kevés fok. Kép
Mi lenne ha áthelyeznénk az állatkerti játszóházba? Mi ugyan még nem voltunk, de Vera be tudna számolni és akkor el is tudnának jönni, mit szóltok?
Mikkamakkában voltam párszor anno... bár nem felhasználói oldalról. Akkor 3 szobányi helyük volt + azt tom, h óránként kell fizetni (nem keveset), de friss infóm nincs.
Bár most nézem, h az állatkerti se ócsó Kép
De valahol mégis talizni kéne, nem? Vagy egész télen nem talizunk???

Ha valakinek vmi használható 5lete van, szóljon gyorsan, mert ha így haladunk, még elmarad a holnapi tali Kép Pedig olyan jó lenne!!!

Cupp
A

UI: ma Hami felállt egyedül a szoba közepén!!! Nem is egyszer KépKépKép
annann

Az állatkerti nekem szimpi Kép
klarissza

Ja és gratula Hami babának Kép
klarissza

Hahó!

Akkor most mi a helyzet a holnappal? Ha nem esik, akkor Margitsziget, vagy mindenképpen zárt helyre mennénk? Az Állatkerti belépő felnőtteknek 1300 Ft, és a játszóházért is fizetni kell, az Állatkerti látógatóknak 390/óra/fő független látogatóknak 780, azt valahogy nem találom (nagyon sietek, mert ki kell venni a gyereket a kádból), hogy csak a gyereknek, vagy a felnőttnek is kell fizetni. A Mikkamakkánál állítólag nyári szünet van.

Mennem kell, még majd jövök.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Tali: nekünk nagyon jó az állatkerti játszóház! A jegyár sajnos elég durva Kép Verától úgy tudom, hogy gyerekeknek 1 éves kor alatt ingyenes a belépés, viszont nem kérnek senkitől papírt, hogy végülis mennyi idős is a gyerek Kép
De ha esetleg mégis ugrik a tali (mert nagyon vacak lesz az idő), akkor megszervezzük a jövő hétre Kép Kép Kép

Klarissza,
bébisintér Kép: hát mi nem tervezzük. De nekem szerencsém van anyósommal, őt ugyanis augusztusban végleg elbocsátották az állásából (amúgy is nyugdíjas már, és nagyon várta is, hogy elküldjék), ha hívjuk azonnal jön. No meg itt van az én anyukám is, aki szintén tud segíteni, bár érdekes módon mostanában Zsoltika nem szereti, ha anyukám veszi fel. Egyszerűen addig nyűszít, amíg vissza nem kerül hozzám vagy az apukájához... Nem tudom, mi az oka ennek a bizalmatlanságnak Kép
Ha nekem kéne választanom, én a nyugdíjas néni felé hajlanék, valahogy úgy érzem, hogy az idősebbekben van meg a kellő türelem a pici babákhoz Kép Két egykorú babára vigyázni sok lehet, én is így látom, mert az egyik erre megy, a másik arra, bár ha majd lesz kistesója Zsoltikának, na meg Lacának is, akkor már másként fogjuk gondolni Kép

Vera,
ha az Állatkertben leszünk, Ti is tudtok jönni! Nagyon jó lenne Kép A fekete-fehér Zsolti-fotón még rajta van Zsoltikán a pulcsi, azt később levettük róla, mert már nagyon meleg volt.

Barbi,
Ádibádid egyre jobban hasonlít rád Kép Nekem is fáj a fejem Kép Már 2 napja...

Panu,
hogy van Lizi? Voltatok dokinál?

Ann,
Hami álldogálásához gratula!!!

Batka,
még neked szerettem volna írni: szerintem magadra (az eszedre és a szívedre) hallgass ebben az ügyben! Ha te úgy érzed, hogy nem tenne jót Emmának az "egyedüllét", vagyis hogy nélküled van az ismerősöknél, akkor semmiképp ne engedd!

<font color="0000ff">Most csak ennyit írok, teljesen ki vagyok purcanva! Valami nagy front tutira közeleg, mert ma nagyon fájt a fejem, csak szédelegtem. Remélem, holnapra elmúlik...

Jó éjt mindenkinek:
Gabi</font>

pgaboka

Sziasztok Kép

Akkor most elinduljunk vagy ne? Amilyen idő lesz... akkor itthon maradunk inkább Kép
De azért még benézek, hátha alakul valami.

Cupp
A
annann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?