Új privát üzeneted érkezett!

Alattunk lakik egy nő, egyedül neveli a kislányát. Tavaly hagyta itt a pasija. Majd márciusban lesz két éves a kiscsaj. Éjjel arra ébredtem, hogy tök üvölt, de most is csak bömböl.
Nem igazán vagyunk jóban, mert állandóan telefonálgatott, meg ütötte a falat, mikor a gyerekeim játszottak. Ezt értsd úgy, hogy a szőnyegen autóztak. Mondta, hogy zeng az egész ház, s az ő kislánya állandóan felébred a zajra. Mondom neki, hogy adok nekik gyufát akkor, azzal csöndben elvannak. :lol: :lol: :lol:
Persze közben ha rájuk jött az " 5 perc" akkor futkoztak össze-vissza. Most akkor ezek után én is üssem neki a falat, hogy te túl hangos a lányod, ragaszd le a száját. :lol: :lol: :lol:
Amúgy reggel el szokott menni itthonról, s csak este jön haza. (Megy anyukához, egy picit a mama is játszon az unokával.)
Most itthon van, hallom, hogy megint üvölt neki a gyerek.
Ja, a legjobb, ha felhív telefonon, először szidja a gyerekeimet, hogy ők milyen hangosak, utána meg úgy elbeszélget velem, mintha mi lennék a legjobb barátnők. Akkor meg alig lehet lerázni.
:D :D :D
De a lépcsőházban nem köszön, mert minek...

Lakik közületek valaki olyan társasházban, ahol mélygarázs is van alul???

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari!
Én úgy tudom, hogy a palástfű teát a pé után kell inni, előtte pedig a cickafarkot. Én most úgy csinálom. Itt bent a mh-en délelőtt megiszok egy nagy küglivel, aztán este még egyel. Majd a pé után iszom a palástfű teát. Már be is szereztem, csak még úgy-e nem volt pé, így a cickafarkot iszogatom. Az előző terhességemnél is ittam, és a második hónapban babásodtam, amikor már nem ittam, mert pont külföldön voltunk, és ott nem volt lehetőségem teákat főzőcskézni :)
Ez a szomszédos sztori vicces. Én is laktam 8 évig panelban, de az ottani idióta szomszédot kilakoltatták a kisgyerekével, mert valami baj volt szegénykének az agyával, és intézetbe került. A többi szomszéd normális, azaz csendes volt, de alig láttam őket évente kétszer, mert öregek voltak, és ki sem dugták a fejüket a házból, max leöntötték egy vödör vízzel azt, aki az erkélyük alatt dohányzott :roll: Most a saját mélygarázsunk van alattunk, szomszéd csak a másik telken. De azért át tudom élni az idióta szomszédos történeteket.

Boni!
Jó, hogy jöttél. Szeressétek csak egymást apával, az a legjobb :)

Többiek??

Panniért nagyon aggódom, mert már egy hete nem jelentkezett itt a babaneten, és elvileg tegnap volt uh-n. Itt valaki tud róla valamit?
Vendég
 


Sziasztok!

Benéztem panny miatt, de látom, sehol semmi :(
Vendég
 

 
 

Linus, szerintem egy városra gondoltunk! :D

tegnap eldöntöttük a Párommal, hogy elmegyünk még egyszer.mármint nem ide.akkora űr maradt bennem, hetekig vártam, hogy lássam Sebit, aztán tessék.annyira szar a videó, tegnap megint megnéztem, nem látszik semmi, már arra sem emlékszem, mi micsoda, mert végig csak 3dben magyaráz egy csomót.összesen 14 perc a felvétel.

szomszédokkal mi is kivagyunk.mi ikerházban lakunk, de vékonyak a falak.egész nap és éjjel üvöltöznek egymással, miközben szegény gyerek, aki 1 éves, természetesen elkezd sírni.borzasztó hallgatni.úgy sajnálom szegényt.ha van egy csöndes nap, már ünnepnek számít, meg is állapítom olyankor, hogy különleges világnap.mondjuk nekünk még nem szóltak semmiért, de mernének csak! :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Jaj, szörnyűek ezek a szomszédos ügyek :( És ami még szörnyűbb, hogy mind megoldhatatlanok :(
Vendég
 


Ez a társasház 3 éve épült, ill. adták át. Fél év alatt húzták fel. Februárban neki álltak, s október végén lehetett is költözni. Nálunk sajnos az építtető spórolni akart a költségeken, s két lépcsőházat egy helyrajzi szám alatt húzott fel 2 év alatt, így az alapító okirat szerint 57 lakásos társasház. A miénkben van 31 lakás, a másikba 26. De minden évben vita van a fűtés miatt. Mert nálunk nincsenek leszigetelve a csövek a padlóba, s ott is jön a meleg. A lakók többsége így nem hajtja fel a radiátort, mert neki bőven elég az a meleg, amit így kap. Eddig minden évben muszáj volt feltekerni, s fizettünk jókora összegeket végelszámolásnál. ( most is van olyan akinek 100.000 ft-ot kell ráfizetni, s van olyan is aki 50.000 ft vissza kap). Nálunk igazságosan ezt sem lehet elszámolni, mert nem lehet kiszámolni, hogy mennyi a "padlófűtés". Így utólag, sokkal jobb lett volna menni családi házba, mint Danyunak, meg Évinek. :roll: :roll:
A szoc.pol. végett 10 évig nem is lehet eladni.
A falak tényleg vékonyak, meg csak összecsapják, mikor építik. Meg sem várják, hogy rendesen kiszáradjon, már vakolják is be. Az nem számít, hogy penészednek a falak, vagy hogy repednek. :evil: :evil:


Angie!
Én is várom Pannit a hírekkel. Lehet, hogy megint szarakodik a gépük azért nem tud jönni.
A palástfű teát meddig kell inni? A terhesség 12. hetéig? Én arra is gondoltam, hogy lehet, hogy azért csak "maszatolásom" volt, mert elkezdtem inni. :?: :?:


Még szerencse időben hazaértünk a sétából, oviból, mert most meg szakad az eső.

Moti!
A 4d-s képen Boldi van?? Boldi is veletek volt uh-on?

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Ja, megnéztem a kínai naptár szerint, ha terhes lennék fiú lenne. ( de nálam eddig mindig ellenkezőleg volt, tehát KISLÁNY :lol: :lol: :lol: :lol: lesz, remélem)

Kép Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari!
Hol van az a kínai naptár???
A palástfű tea erősíti a progeszteron termelést, ezért is kell csak az ovuláció után inni. Én azt olvastam, hogy a 12. hétig érdemes, hiszen addig él a magzat sárgatest hormonból. Utána úgyis a méhlepény intézi a dolgokat, ami tudja a feladatát, nem kell neki már progeszteron.
Nekem ma megjelent a pé előtti nyákom, így bízom benne, hogy nem csúszik most olyan sokat. Kiváncsi leszek az esti LH tesztre :roll:
Vendég
 


Sziasztok!
Úgy látom már nagyon régen lehettem,mert alig győztem visszaolvasni! :D

Angie!A kérdésedre válaszolva eddig 3 vetélésem volt,mind a 7.héten.Pénteken megyek vérvételre,reménykedek,hátha csak a progim kevés és nálunk is indulhat a ketteske,már nagyon szeretnénk!Zsombi is annyira szereti a piciket,biztos jól kijönne a tesóval.

Nem tudom én hogy bírnák társasházban élni,mert most építkeztünk egy kertvárosi részen,de a szomszédoktól így is kivagyok.Az egyik szomszéd gumival tüzel(megáll az eszem),a másik meg,mivel épp aszfaltozzák az utcánkat szépen átment a nem rég kiültetett örökzöldeken a kerítés előtt ,mert csak ott tudott elmenni. :twisted: Milyen bunkó emberek vannak!!azért vannak rendesek is! :)
Ez az út építés is,szegény Zsombi alig tud pihenni délben,mert biztos akkor légkalapálnak,vagy jönnek a teherautók és dudálnak,most is épp a fürdőszobában alszik,mert az összes szoba az utca fronton van.

Az okos,ügyes ,szép gyerekek anyukáihoz én is csatlakoznák,hihetetlen,hogy napról napra mennyivel okosabb,ügyesebb.és hát hogy milyen szép?teljesen bele vagyok szerelmesedve,de hát ezzel szerintem mindenki így van!
:wink:
Apával mi is lányra gyúrunk majd,ha szabad utat kapunk.Remélem olyan gyorsan sikerül,mint eddig mindig,csak nála ne legyen semmi baj!!! :roll:
A csoki evésben nálunk apa a nyerő,nem is gondolná az ember,hogy cukrász létére ennyire szereti az édességet :lol: Zsombi a házi süteményért van oda,az jöhet neki minden mennyiségben,lehet,hogy ő is cukrász lesz, :wink: nem lepődnék meg rajta.(én is az vagyok)
Nálunk is szakad az eső! :evil: :evil:
Mindenkinek mielőbbi csíkosodást!!

Kép
Edit.
ngedit
 
 


Itt is szakad :( És panníról továbbra sincs hír... :(
Vendég
 


Na, megtaláltam a neten a kínai naptárt.
Szilárdnál bejött.
Ennél az utolsónál, kétesélyes, mert júniusban fogant és én pont abban a hónap 20-an töltöttem a 38-at. Ha 37-el számolok, akkor bejött, mert fiú volt az angyalkánk, de ha 38-al, akkor lányt ad ki.
Ha most esnék teherbe, akkor lányt ad ki! Remélem, ez lesz a mi hónapun :)
Vendég
 


Edit!
Örülök, hogy jelentkeztél. Igyál palástfű teát, az jó a progira, és hajrá ketteske!
Cukrászok vagytok?! És sokat is süttök otthon, vagy a cukrászokra is érvényes a "suszter lyukas cipőben jár" szindróma?
Vendég
 


Hahóóó!

Én is megvagyok, csak takarítottam, mert ugyebár hétvégén a dédipapánál csavarogtunk...de hulla vagyok...Anyumat elhívtam, hogy a felesleges dolgokat szállítsa haza megőrzésre...legalább 5 doboz könyv volt...erre apa hazaálít, hogy most volt a könyvesboltba és nem tudta otthagyni, amit vett...na én meg elnevettem magam...így talán nem szakad le a polc, de nem lett sokkal kevesebb, mert ami az íróasztal fiókjaiban volt, azokat most a polcra tettem...ez van, majd egyszer mindennek lesz helye...

Moti,
nekem nagy élmény volt a 4D, Gabival szonográfus csinálta, de nem volt ennyire jó, Borót egy arab doki nézte...nagyon élveztük...

Boni,
kitartás a diétádhoz...

Angyalka, Annamari, Edit,
Hajrá...

Linus,
most figyeltem csak, hogy nemsokára szülsz...én is összeraknám már a pakkot, Gabi 37. hét első napján szültett...minden készen volt már és a csomag is bepakolva...

Nekünk most az ideális...nincs egyetlen szomszédunk sem...és ma még a postás is kijött...láttunk embert a ház előtt, ez nagy szó...
Nem tudom, hogy fogjuk a szomszédokat megszokni, mert érdekes a társaság, de kénytelenek leszünk, lassan elkészülnek a végleges tervek és tavasszal kezdődik az átalakítás, akkor majd biztosan jönnek nézelődni...

Pannyért én is aggódom...talán minden oké!
Jó szunyókálós idő van, fiam nyomja is vagy 2 órája...

Danyu
danyuci
 
 


edit de jó lehet nektek .. mindenki cukrászkodik :lol: vetéléseket sajnálom, remélem megtalálják okát, és hamarosan még 2010ben meglesz ketteske :wink:

én meg éppen a meseovit hallgatom a téli ünnepet Zsigivel..

olyan szépen eljátszik egymaga hihetetlen.. 8) szépen saját maga cserélgeti a játékait.. legalább tudok puceválni

Danyu vigyázzz magadra.. férjed :lol:

Panni remélem csak ünnepi előkészületekben van.. :roll:

Zsiga is jókat alszik kiságyban, már saját maga megy ebéd után és fexik le.. :lol: aludtunk mi egyáltalán babakocsiban? :mrgreen:
Vendég
 


Annamari,
a profilos 4d képemre gondolsz, ugye?ott Boldi van.róla csomó tök jó kép készült, amit ki tudtunk nyomtatni. bejelentkeztem, elmegyünk Sebivel is ugyanide jövő héten.

hú, a cukrászatot én is irígylem!!!bár ha itthon sütne valaki állandóan, mindent felfalnék és felszednék egy pár kilót, az biztos. :D

Többi Kismami, Nektek is keresztben fekszik a pocaklakó még mindig?nálam Boldival is ez volt, amíg csak bírt, keresztben feküdt a hasamban, és Sebi is, csak néha már annyira nyomja a bordámat a kis fejével, hogy szinte várom a reccsenést. :D kíváncsi vagyok, mikor fordul majd el.

KépKépKépKép
moti
 
 


ja Moti mondani akartam, hogy a Sebestyén név nagyon tetszik :wink:
Vendég
 


köszi Boniko, nekünk is! :D már akkor tudtuk, mikor még csak tervbe voltak véve, hogy Boldizsár és Sebestyén lesz a fiaink neve :D

hogy lehet megváltoztatni a vonalzómon a bejelölt nevet?vagy egyszerűbb egy újat csinálni?

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!

Nem tudom, emlékszik-e még rám valaki.... Rég jártam erre, de visszacsatlakoznék, ha nem bánjátok!

Gratulálok minden Kismaminak!

Remélem, egyre többen leszünk pocakosok.

Nekem mióta nem voltam, sajnos volt egy vetélésem (október elején), majd hétfőn megyek vissza a dokimhoz, aki remélhetőleg zöld utat ad kistesónak.

Drukkolok mindenkinek, aki már élesben próbálkozik!

Kép

Kép
ske
 
 


Moti nekünk is megvannak a nevek :lol:

Ske szijja jó hogy visszataláltál... :wink:
Vendég
 


Moti!
Szerintem új vonalzót kell csinálnod. :wink:
Tényleg nagyon jó ez a profilodon Boldi képe, szerintem hasonlít rá.

Danyuci!
A Dolce Vita (Madentko Klinika)-ba voltatok 4d-én?

Angie!
Most akkor ha terhes lennék akkor a 12. hétig igyam a palástfű teát? Ha meg megjönne ( :twisted: :twisted: ), akkor a peteérésig cickafark, utána megint palástfű????
A kínai naptárt előbbi hsz-ban elküldtem, de látom már megtaláltad. Neked kisfiú lett volna angyalkád?
Akkor bízzunk, hogy sikerül a kislány. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit!
Ti a cukrászdában jöttetek össze???? :D :D :D Ott ismertétek meg egymást???
Nincs otthon veszekedés, hogy ki süssön???

Boniko!
Miket írsz, puceválni??? Az mit jelent? :oops: :oops: :oops: Takarítani???

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Szia Ske!
Mi még nem találkoztunk. Most volt vetélésed? Sajnálom... Hány hetesen, mi történt???

Boniko!
Éééééééééés, elárulod, hogy mik lennének a nevek????
Vagy babonából még nem...

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is. Majd visszaolvasok. Csak gyorsan. Kint van 2 szemfogunk, most kicsit jobb, de még 3 fog jövőben van.
Eredményem jó lett, bele is vágtunk apával a kistesógyártásba :D

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Mmarya :oops: igen azt jelenti :lol:

majd időben megirom :wink:
Vendég
 


Nmarya!
Október elején volt, nagyon korán, 4-5hetes. Igazából nem is tudtam, hogy terhes vagyok.
Pont voltam dokinál szeptember közepén, hogy nézzen meg, minden OK-e, jöhet -e kistesó. Mondta, hogy látja az UH-on, pár órán belül lesz tüszőrepedés, ha gondoljuk meg is próbálhatjuk rögtön.Meg is próbáltuk.
Nagyon vártam, hogy mi lesz. 27. napon csináltam reggel tesztet, nega lett, így amikor délután vérezni kezdtem el is szomorodtam, hogy nem lesz baba. 1 hétig tartott, majd miután vége lett, 2 nappal később begörcsöltem nagyon durván. Akkor teszteltem és pozitív lett! Bepánikoltam, futás be a kórházba, benn is fogtak méhen kívüli gyanujával, mert nem találták a babát a méhemben. Innentől már csak azon aggódtunk, nehogy tényleg az legyen. Végül "megúsztam " spontán vetéléssel, ami magától ki is tisztult.
A dokim javaslatára 2 ciklust pihentem, meg egy gyulladásból is ki kellett gyógyulnom. Remélem, most már minden OK.

Boni!
Zsiga ilyen ügyesen eljátszik, míg Te takarítasz?
Ádám amint kilépek a szobából azonnal a nyomomban van. Mindig segíteni akar. :D Kirakja a szennyest a tartójából és a mosógépen ő nyomja meg a START gombot. Amíg főzök, kipakolja a fél konyhát, de a lagnagyobb kedvenc a porszívó, azt minden nap mutatja, hogy vegyük elő. :D

Nekünk is megvannak már a nevek!:)

Kép

Kép
ske
 
 


Kri!
De jó, hogy már okés a pajzsmirigyed!!!

Döbbenet, Zsombinak mennyi foga van! Mi még csak 6nál tartunk.

Kép

Kép
ske
 
 


Sziasztok!
Igen mindketten cukrászok vagyunk a párommal és a cukrász üzemben jöttünk össze és együtt is dolgoztunk közel 9 évig,amíg meg nem született Zsombi.Otthon most már általában én sütök,de azért apa is sokszor beszabadul a konyhába!Elég sűrűn sütök,már csak azért is mert hiányzik,de mindig elfogy!Mániám a sütés, főzés!Egyébként a Zsombinak is van tehetsége hozzá,már kavart palacsinta tésztát,pudingot,és már a nyújtófát is olyan aranyosan gurigatta a tésztán,mint ha tudta volna hogy is kell csinálni!! :D :D Nagyon tetszett neki!
Zsombinak is kijött végre a két felső szemfoga,most már csak az alsókkal szenved :cry:
Moti:Zsombi nekem is keresztben feküdt,nem is tudták megmondani,hogy mi lesz,aztán a 27 héten befordult,pont 4D-re mentünk.Ott már szépen mutatta a kukacát :D :D

Kép
Edit.
ngedit
 
 


ske nem mindig, de most jól elvolt magában :lol:

Edit jó lehet tényleg.. Zsombi az anyatejjel szívta magába a tudást :wink:

Kri éljenek a fogacskák! nekünk 9 van.. fennt hat ebből középen 1-1 a szélén

alul pedig 3 :roll:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Annamari!
Igen, a palástfű teát csak az ovuláció után kellene inni. Ahogy megjön, a cickafarkkal indítani két hétig, utána jöhet a palástfű, amit a pozi tesztelés után abba is lehet hagyni, de ha iszod a 12. hétig, az még jobb. És igen, az angyalkánk fiúcska volt :cry: (most is összeszorul a szívem, ha rá gondolok). Akkor húzzatok bele a napokban, mert neked is most van a pé-d, vagy ti betartjátok a 3 napos szünetet? Én nem vagyok ilyen bátor, mert akár a pé-m is rendetlenkedhet és csúszhat, akkor meg kimaradunk erről a hónapról, az meg nagy luxus lenne az én korommal. Ha fiú lesz, annak is örülni fogunk :)

Ske!
Én nem emlékszem rád, mert nem rég csatlakoztam ide, de nagyon drukkolok nektek a tesókához, hogy még beleférjen 2010-be a születése :)

Kri!
Húúú, akkor nektek is lehet drukkolni!!! Örülök a jó eredményeknek (nem is emlékszem, pajzsmirigy?). Ügyesek vagytok a fogacskákkal!! Szilárdnak ennyi idősen talán még 8 foga volt :)

Boniko!
Drukkolok, hogy minél hamarabb megtudhassuk azt a nevet :wink:

Panndi!
Nektek is hajrá!!

Sucer!
Ti is ügyeskedjetek :lol: !!

Hűha, Lányok! Össze sem tudom számolni, hányan vagyunk, akik most kezdtük a projektet. Azta, milyen zebraeső lesz itt hamarosan!!!! Kell is már az utánpóblás :D :D

Edit!
Amikor írod, hogy már Zsombi is ügyesen besegít, nézek a vonalzódra, és hírtelen csak a 4 hónapot láttam :roll: :shock: Gondoltam magamban, hogy ennyire született tehetség lenne valaki, hogy már 4 hónaposan tologatja a nyújtófát, aztán látom az 1 évet is előtte :lol:

Mmanya! Szilvia!
Ti merre vagytok? Régen jártatok erre!!

Linus, Moti!
Kérünk pocakképet! Vigyázzatok magatokra, oltás ide vagy oda, semmi sem 100%-os. Inkább legyetek óvatosak!

Danyukám!
Pusszancs :wink: Szép és lájtos napot kívánok Neked!!!
Vendég
 


Boni!
Te hánykor kelsz?? :shock: Nagyon korán szoktál írni.
Vendég
 


Angie általában 5.20kor és este 10kor fexem :lol:

végre nem esik az esőőőőőőőő
Vendég
 


Zsiga miatt kell felkelned, vagy ilyen korán kelő vagy? Én is 6-kor kelek, mert dolgozni járok fél 8-ra, de amíg otthon voltam Szilárddal, nem voltam hajlandó felkelni 8 előtt (akkor 11-kor feküldtem, most 10-kor). Sziszkó volt, hogy korán ébredt, de akkor betettem magam mellé, és szundiztam addig, amíg ő elmatatott valami aprósággal. Most pedig hétvégén beteszek neki egy mesét, és azt nézi, amíg felkelünk. Persze, van, hogy beszalad a szobánkba, hogy anya, ez a mese jó volt, vagy megkérdezni, hogy még alszok-e :lol: Olyan cuki!! És amikor kimegyek a nappaliba, megkérdezi, hogy anya, felkeltél? (Mert volt, hogy valamiért kimentem, de aztán visszafeküldtem, és ő ezzel azt kérdezi, hogy végleg felkeltem).
Aranyos a csiga a nevetek mögött :)
Vendég
 


Ébresztő Lányok!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Most csak gyors bekukk, majd 1 után, ha Réka elaludt Kép (jövök :lol: :lol: :lol: )

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


mmarya nagyon dögös vagy :mrgreen:

Angie férjem akkor kel, én meg már nem fexem vissza.. csigusz 7kor
Vendég
 


Angie!

Én vagyok, csak főzök és reménykedem, hogy ma már nem fog esni és lehet sétálni délután.
Szilárd bölcsiben ilyenkor?

Néha olvasgattalak Titeket és így ismerem a történeted. Nagyon sajnálom, kívánom, hogy most már minden OK legyen! Csodállak, hogy milyen erős vagy!

Kép

Kép
ske
 
 


Ske,
csaltakozom, nálunk is Boldi minden háztartási műveletbe besegít!a mosógépet és a mosogatógépet csak ő kezelheti!kisajátítótta magának.mutatom, hogy mit nyomjon és nyomja és olyan boldog utána.porszívó is sláger, legalább állandó tisztaság van, mert minden nap elő kell venni és segít porszívózni. :D

Angie, egyetértünk , tényleg semmi sem 100%os, egyébként én már 1 hete itthon vagyok, nem mentem sehova, pont ezért.még boltba sem, Anyukám meg apósom meghoznak mindent.és az a durva, hogy nem is hiányzik.jókat főzök, végre nem kell sietnem semmivel, Anyukám közben játszik Boldival, hogy azért kész is legyen az az ebéd. :D karácsonyi ajándékokat webes rendeléssel intézem, a barátnőm mnindig azon röhög, hogy én mindent megtalálok és megrendelem interneten, ő meg hetekig jár utána.egyszer kell csak elmennem, a férjemnek megvenni az ajándékot, de azt célirányosan elintézem, és lehetőleg mondjuk egy hétfő délelőtt, hogy ne legyenek sokan.ja, és persze nem plázában.

Kri,szupi, hogy jó a pajzsmirigyed!hajrá kistesó!

pocak kép:én januárban elmegyek majd fotózásra, mert Boldival kihagytam, mert nem találtam jó fotóst, meg szabad időpontot, de most bepótolom, és akkor küldök képet. :D

Edit, miket sütsz karácsonyra?irigyellek a rutin miatt!tök jó lehet csak úgy fejből összecsapni a sütiket.

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti!
Én is neten intézem a karácsonyi ajándékokat! Utálok vásárolni és utálom a plázákat is, ennek ellenére szombaton délután csak elmentem, mert a férjem egyedül nem szeret ruhát venni magának. Fél óra után már tiszta ideg voltam.

Kép

Kép
ske
 
 


Ske,
a férjemmel én is elmegyek, az más! :D de évente csak 2szer megyünk, egyszer tavasszal, egyszer ősszel, és akkor megveszünk mindent, ami kell.aztán spórolunk rá. :D
mióta Boldi megszületett, még magamnak is utálok plázákban vásárolni, időpocsékolásnak tartom.csak sajnos kevés Magyaroszrszágon a minőségi ruha webáruház.Amerikában (banana republic, gap, old navy) és Angliában(next, monsoon, stb) sokkal jobbak vannak és olcsóbbak.csak onnan meg nem szállítanak ide.férjem barátja eddig AMerikában dolgozott, tőle rendeltünk nagyobb csomagokat évente egyszer.most átköltözik Angliába, úgyhogy onnan is tudunk majd rendelni.főleg, ha belegondolok, két gyerek mellett tuti nem fogok eljárni ruhákat vásárolni, mindent rendelek majd. :D
kismama ruhákban például találtam egy nagyon jó webáruházat, ingyen házhozszállítással.ha valakit érdekel, szóljon! :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Ske!
Köszönöm a kedves szavakat. Nem volt egyszerű átélni, de Isten ott volt mellettem, és nem omlottam össze. Sokszor még én is csodálkozom, hogy ennyire józan tudtam maradni (pedig volta mély pillanataim, amikor csak sírta-sírtam-sírtam). De már a jövőre koncentrálunk, mert hiszek abban, hogy a sok rosszért jön hamarosan a kárpótlás (még ez a -nemjellemzemmilyen- Magyar állam is kárpótolta az állampoltárait kárpótlási jegyekkel a régi időkért, akkor miért ne lennék én kárpótolva odaföntről :wink: )
Szilárddal anyukámék vannak, kivéve kedd és pénteken, amikor mini-oviba jár (családi napközi), amiért fizetek. Nagyon szereti, és ő találta ki, hogy járni akar oda. A csoportnak felét ismeri a babaklubból, én pedig a vezető óvónőt. Nagyon alaposan foglalkoznak velük (12-en vannak, és három óvónő van velük). Tegnap például sikerült cumi nélkül aludnia Szilárdnak. Még a leszoktatásban is segítenek. Nagyon családias a hangulat, gyerekről mindent elmesélnek, hogy aznap mit csinált, még mms-t is küldtek róla, amikor egyszer sírva hagytam ott, hogy megnyugodjak, hogy már vidáman játszik. És ez akármilyen furán is hangzik, a terhességmegszakításomnak köszönhetem, mert Szilárddal akkor tudtam elmenni egy különszervezésű programra ebbe az oviba, amikor otthon voltam a szülés után. És akkor tetszett meg neki nagyon az óvóda. Ja, és akkor is tudtam beszoktatni, mert pont otthon voltam táppénzen. Jó néha a rosszban a jót is meglátni, és én ezt a jót véltem felvedezni a tragédiámban. Egyébként ha akkor nem íratom be az oviba, akkor áprilistól (amikor betölti a 3 évet és már mehet ingyen oviba) csak a nagy oviba vennék fel (ahol összevont csoportok vannak, és Szilárd lelkületének az nagyon nem tett volna jót), mert itt beteltek a helyek. De mivel Szilárd már ide jár, ezért nem fogják azt mondani, hogy többet nem járhat (legalábbis nagyon remélem, mert akkor rájuk borítom az asztalt)!

Móti!
Nagyon ügyes vagy és bátor! Én nem merek netről rendelni, csak könyvet és DVD-t. Félek, hogy nem olyan a minőség, mint az leírják. De ahogy írod, az amcsi cuccokból én is rendelnék, mert én éltem kint 3 évet, és ott ólcsón megkapod a minőséget. Az is igaz, hogy a kinti outletekben még olcsóbban meg lehet venni, mint a netről. Nekem vannak kint rokonaim, csak mindig akkora csomaggal jönnek, hogy csak pár apróságot merek velük hazahozatni. Volt már, hogy rendeltem én is, és azokban pl sosem csalódtam. Te rendeltél már közvetlenül a GAP-től vagy a Banana Republiktól? Ez a legutóbbi elég drága márka. GAP egyébként Angliában is van. Nem nézted, hogy esetleg ők szállítanak Mo-ra is?

Na, eldugulok, mert kicsit sokat locsogtam :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Sziasztok,

vagyok ám én is, csak megint megjött, így nem vagyok feldobva :( . Ez a hónap se volt a miénk. Vmiért még nem állunk készen rá? Mondjuk van sok agyalnivalónk mostanság... de azért jó lett/lenne volna már.

Ske,
szia, én is új vagyok még itt :). Sajnálom a vetélésedet, kívánom, hogy mielőbb zerásodj!!

Moti,
jó neked, hogy ennyire el tudod magad zárni a külvilágtól. Én mióta megkaptam az oltást melózom, bevásárolok, oviba jövök-megyek a gyerekért. Több kollégám betegen dolgozik, a gyerekek köhögnek, a vásárlást már nem is mondom. Pedig csak a kaját veszem meg boltban, amúgy a neten rendeltem én is az ajándékok 80-90%-át.

Angie,
Jó, hogy ilyen jó helye van Szilárdnak az oviban, meg, hogy van segítséged. Nekem párom családja 170 km-re van, Anyukám pedig még aktív, így keveset számíthatok rájuk. Nem panaszkodhatok, mert mindig segítenek, amennyit csak tudnak, de azért így nehezebb. Mi pl. évente ha egyszer eljutunk színházba, vagy moziba, mert nem tudjuk kire bízni Ilangot. Nagy érték ha segítenek a nagyszülők! Nem voltunk nagyon ügyesek, mert ez a hónap (is) kimaradt. Bár volt benne 1,5 hét betegeskedés és akkor nem is voltunk együtt, így lehet, hogy emiatt maradt ki...

Edit,
de jó lehet, ennyire érteni a sütéshez. Vannak dolgok amiket meg tudok csinálni, de alapban nem vagyok egy kimagasló konyhai tálentum....Mit sütsz karácsonyra?

Kri,
de jó, hogy kint van a 2 fogacska. Örülök, hogy jók lettek az eredményeid, hajrá babásodás!!!

Danyu,
én úúúúgy irigylem, hogy ilyen békesség van körülöttetek. No szomszédok, csak a nyugi. Mondjuk nem szólhatok semmit, mert bár vannak szomszédaink, jó a viszony (kopp-kopp). Könyvek :D .

Bocsánat én nem tudok olyan sokat írni mint ti, csak bejelentkeztem, hogy megvagyunk. :)

Mindenkinek csak jókat, vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Most csak sebtiben...

Moti!Írtam privit!

Angie!Pocakfotók

Kép Tesó ölelés

Kép Has

Kép

Kép
linus
 
 


Linus, nagyon szép vagy :)

Most nézem csak, kicsi fiad igazi karácsonyi ajándék volt :)
Vendég
 


Linus!
Nagyon csinos vagy így a szülés előtt pár héttel! Birod még? Gyereket kell emelgetned?

Sucer!
Dehogy is! Nagyon sokat írtál, és mindenkinek! Köszi!
Pirit sajnálom! Majd legközelebb. A betegség lehet ok!
Vendég
 


Sziasztok!

Végre van egy kis "olvasnivaló". Most jól felpörgött a topic.

Boniko!
Na, azért ennyire nem vagyok dögös. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ske!
Akkor nagyon fiatal terhesség volt, lehet, hogy nem tapadt meg rendesen. Akkor most már nálatok is minden rendben, lehet próbálkozni. Egy kalappal...

Angie!
Én is úgy érzem, hogy már túl vagyok rajtuk, de eszembe jut, hogy lassan megszületne... rossz érzés, sose fogjuk elfelejteni. Mindegy...
Most tényleg jó sokan vagyunk akik próbálkozunk. :D :D Remélem többségünknek sikerülni fog.
Nagyon jó, hogy Szilárd jól érzi magát a mini oviba. De ha betölti a 3-at, akkor mindennap megy, nem? Ideális a csoport létszám is. Nálunk 25-en vannak egy csoportba, 2 óvónő + 1 dada. Nem is figyelnek rájuk. Tegnap pl. leszabták Levente kabátjáról a cipzár felhúzóját. Mondja nekem az óvónő, nézzem meg a cipzárját meg egymást ráncigálják. Hát ő akkor mit csinál, miért nem tud rájuk szólni?? :twisted: :twisted: Ja, azért mert nem tud pletykálni a többi óvónővel.

Sucer!
Sajnálom piroskát, hamarosan te is babás leszel.

Kri!
Szép lassan kibújnak azok a fogacskák, lesz majd végre nyugi is. :lol: :lol: De jó, hogy a pajzsmirigy eredményed jó lett, akkor hajrá KETTECSKE!!!!

Moti!
Nálunk ez volt. Mindenben segíteni akartak. Mikor Levente egyedül volt, okés, de mikor 2 gyerek "tart fent", az már kicsit húzós. Mikor pogácsát sütöttem, persze nekik is kellett segíteni a gyúrásban, szaggatásban. Réka meg folyton ette a nyers tésztát. Bár ezt tőlem látta, mert én is minden nyers tésztát eszem. :lol: :lol: :lol:
Annak idején Levente nekem a szárógatóról leszedte a megszáradt ruhákat. Sőt a zokni, bugyi, alsógytyákat el is rakta a fiókba, külön az enyémet, külön apáét. :lol: :lol:
Nálunk is a mosógépet ők indítják el. Ha leállt, ők szedik ki. Tiszta rabszolgasors. :lol: :lol: :lol: Még szerencse, hogy gyerek munkáért nem büntetnek. :lol: :lol:
Ja, a mosogatásról volt nehéz leszoktatni Leventét. Oda húzta a széket, s ő akart mosogatni. Hát 1-2 pohár törött össze. :lol: :lol: De ezen is túl vagyunk. :lol: :lol: :lol:

Én is igazából azóta szeretek sütögetni, mióta itthon vagyok a gyerekekkel. A szomszédba is szoktam kóstolót vinni. Mindig mondja, hogy 2 gyerek mellett, hogy van időm ennyit sütni. :lol: :lol: Hát onnan, hogy ők együtt szépen eljátszanak.

A két kis kuktám:
Kép

Panniról még semmi újság?????

Benita, Évi, hol vagytok???????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Linus!
Nagyon csinos kismami vagy!!!!
Kristóf nagyon édes, hogy ölelgeti tesókát. :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


És Kristófnak milyen haja van :shock: Nagyon szép :)

Na most olvasgatok vissza, hogy végre képben legyek :)
Vendég
 


nmarya: de szép gyerekek :)

sucer: kitartás, jönnek az ünnepek, jöhet a baba is :)

moti: next ruhákat én is szeretem, én teszveszen szoktam venni őket :)
Vendég
 


Panndi!
Te sem panaszkodhatsz. :lol: :lol: :lol: A te leányaid igazi kistündérek, nagyon szépek. Az egyiket lefoglalhatom Levente számára???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Köszi :lol: Háááát, kettőn áll a vásár :wink:

Olyan jó, egyre jobban elvannak együtt :) És egyre többet játszanak együtt maguktól :)
Vendég
 


Hát, igen, most már Fruzsi is egyre ügyesebb, s már eljátszanak együtt. Fruzsi felállt már??

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?