Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Viuskám!
Én is nagyon megijedtem volna egy ilyen durva büfitől. Anyud ott volt veled?

Beze!
Api szuper ügyi volt, két ötöst kapott, meg egy kettest. Mivel a polgijai és az alkotmány rész is ötös lett, így összesítve kapott egy négyest. Nagyon büszke vagyok rá.

Nati!
Ma reggel hívott anyám, hogy gyors kapcsoljam be a TV-t, meddőséges téma volt benne. Azt mondta az orvos, hogy az alap probléma sok meddő nőnél a pajzsmirigy. TSH 1 körül legyen, ezt kell beállítani, mert súlyos akadályozó az alulműködés és a túlműködés is. Kár, hogy nem tudtam a telefon számodat, mert rögtön hívtalak volna.
Hajrá gyógyszer! Remélem, segíteni fog. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi!

Merre vagy?

KépKépKép
bikfy
 
 


Hali

Bikfy nem volt velem éppen lent tevékenykedett de mindjárt szóltam is neki azt mondta ne ijedjek meg bizti hirtelen evett.

A laptetőt átadom nektek én mostanában nem szeretnék szülni egyenlőre elég a fájdalmakból.Sajna úgy néz ki nem lesz elég tejem.Napról napra kevesebb...

Kép

Kép
vius
Baja
 
 

 
 

Nati
Csak ez az egy jó dolog van abba, hogy délig dolgozom. Bence még kicsit krehácsol, de most már csak rendbe jön. Győrbe fogok menni, illetve remélem nem kell, ugyanis nem megyek jövő héten, mert a Bikfy segített dönteni. Plusz még az volt ma, hogy a főnököm közölte, hogy jövő héten pénteken tartja a szülinapját, segítek-e neki, persze pont akkora volt időpontom a Kaáliba. Lehet, hogy ez egy jel volt, hogy tényleg nem kell Kaáli.

Bikfy Doktornő
Egyáltalán nem bántottál meg, sőt, felnyitottad a szemem. Párom belement, hogy akkor menjün endokrinológushoz (milyen hülye szó), de Győrbe kéne, mert Pesthez sík hülyék vagyunk. Tud-e valaki győri dokiról valamit?

A mai napon tele a tököm, kiakadtam a páromra, aztán szépen küldtem egy sms-t, mert voltam hajlandó századszor elmondani, hogy miért vagyunk kettyós. Majd a gyerekem fogát, helyesebben az inyét nézem, ahol még nem nőtt ki a fog és feketének látom. Történt ugyanis, hogy júniusba egy fiúval összefutott és kajakra kiesett a Bence nem mozgó tejfoga. Akkor elvittem fogorvoshoz, de akkor még nem tudta megmondani, hogy sérült-e valami vagy sem. Most talán kezd kinőni a foga és tegnap vettem észre, hog egy csíkba fekete. Na most, ha ez a fog megsérült és fekete lesz a foga, akkor fogok idegbajt kapni.

Majd ezt követően - vacsora melegítése közben - a Bence szobájából egy nagy puffanás, leszakadt az ágya, mert a székről ráugrott az ágyra. Elegem van.

Mindenkitől elnézést a hosszú nyavalygásomért!

Bikfy
Gratula a párodnak. Nagyon ügyi!

timejka
 
 


Lányok!

Ez a hetem tiszta rohanás! Tegnap is olyan későn értem haza, hogy a tv előtt a született feleségek alatt elaludtam. Most is legszívesebben elaludnék! Na megyek és visszaolvasok!

rodina74
 
 


Még lenne kérdésem!
Elmegyek az endo dokihoz vigyem az eddig hormon eredményeimet? Ő elküld különböző vizsgálatokra? Ha igen azokat Pesten csináltatja? É mennyi is az első fizetni való? És a különböző vizsgálatokért is kell fizetni, ha igen mennyit?

És mostantól kussssba maradok.

timejka
 
 


Timejkám!

Én nem akarok itt doktorkodni, csak a saját tapasztalatomat írom le. Nekem is azt mondta a doki, hogy nagyon el van csúszva a ciklusom. Ezért gondoltam esetleg nálad is hasonlóra.
Mens Mentist azért ajánlom, mert ők tuti jók. Én már meguntam az ilyen doki keresgélést. Tudod már hány helyen voltam? De elegem lett a szaros próbáljuk ki ezt a dokit, aztán meg azt, és csak ment az időm.
Erre az orvosra rábízhatom magamat. Fiatal, nyitott az új találmányokra, segítőkész és 1 leletemre való pillantással összeállított egy olyan képet, amit más senki nem tudott.

Nekem komolyan mondom, elegem van a tétlenségből. Februárban a vizsgák után törtetni fogok előre. Nekem jövőre babám, vagy terhességem lesz.

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejka!

Vidd a korábbi hormon eredményeidet, én is ezt tettem. Ha nem elég nekik ez, akkor úgyis leveteti újra. De ha jó, akkor látnia kell, mi a baj. És hidd el, találni fog rá gyógymódot.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfykém!
Gratula a férjecskédnek, nagyon ügyi volt! Most már koncentráljon a babára ő is! Na meg rád, hogy sok szép ajándékot vegyen neked karácsonyra!
Az oltás miatt ne aggódj, egyszer hallottam, talán Czeizeltől, hogy akkor is nagyon kicsi az esély, hogy a babának valami baja legyen, ha az első 3 hónapban kapja. Szerintem ha a nagyon korai szakaszban kapja valaki, és baj van, akkor szerintem azt a természet megoldja. Amikor ár van kis embrió, akkor már szerintem más a helyzet, de ez már csak az én utólagos okoskodásom.
Én is láttam a meddőségi beszélgetés végét a m1-en, de csak a legvégét csíptem el. Sajnos!

Kiki!
Úgy látom a legtöbb meddőségi központban csak csinálják az inszemeket, meg a lombikokat, és nem is foglalkoznak azzal, hogy vajon miért nem sikerül. Nem is csinálnak semmiféle vizsgálatot. Végül én is a kezembe vettem a dolgokat, és így kerestem meg Fülöpöt, akiről a neten olvastam, és lehet, hogy ő oldja meg a problémáimat!

Timejka!
Utólag nem is értem, hogy hogyan tudtam félreérteni ezt a káromkodós dolgot! A fáradtság számlájára írom.
Bence meggyógyult már? Vagy legalábbis jobban van?
Lehet, hogy tényleg el kellene menned a mensbe.
Nagyon sajnálom a barnázást! Nem hiszem el, hogy ez mindig előre beköszön neked!
Timejka, hát ma nem semmi napod volt! Nem is csodálom, hogy kiakadtál! Cska nem lesz semmi baja a fogának! Annak idején a fogorvos mit mondott, mikor vidd vissza?

Natikám!
Nekem is 4 körül van a TSH-m és elküldött anti tg és anti tpo vizsgálatra! Nem tudom, hogy köze van-e hozzá, ja és a hasimoto betegséget emlegette! Hát, köszönöm de nem kérem!
Azért ugye spontánkodtatok?
A diétát még csak most szokom. A legnehezebb, hogy a megadott időkben egyek, mert korábban dél körül ettem először, és az átállás nagyon nehéz. A számolgatás, meg egy kicsit körülményes, de majd megszokom, belejövök és már fejből fogom tudni a dolgokat, és akkor könnyebb lesz.
Egyébként tényleg ingyen kellett volna kapnátok a szurit, úgy ahogy Beze mondta!

Viuskám!
Sajnálom, hogy fogy a tejcsid! De ne add még fel a küzdelmet, hátha a homeós bogyóktól mégis beindul. Kísérletezz többel, hátha az egyik beválik!

Beze!
Lexi napról napra szebb! Az egyik legtündéribb kislány, akit valaha is láttam!
Látom, Lexi a képeken nagy munkában volt! :lol:

Most hirtelen ennyi, ha kimaradt valaki, vagy valamire nem reagáltam, légyszi a fáradtságomnak tudjátok be!

rodina74
 
 


Bikfy
Tudom, hogy nem akarsz doktorkodni, de most olvastam erről az endoról és nagyon meggyőzött, meggyőztél. Győrbe utánanéztem, ott egy nő van, de sok jót nem olvastam róla. Valahogy csak odatalálunk Pestre. Most egyre jobban hiszek abban, hogy ez kell nekem is és nem lesz szükségem lombikra. Tudom, mindig mást írok, de most így érzem.

timejka
 
 


Ja, ma feltelefonáltam az Istenhegyi útra, a géndiagnosztikára, hogy elkészült-e a citogenetikám, és azt mondták, hogy igen, és minden rendben van. Holnap megyek érte, mert úgyis meg kell csináltatnom a Faktor II, V, és az a sokbetűs vizsgálatot. Remélem azzal is minden rendben. JA és tegnap is megcsapoltak, akkor csinálták a tg és tpo-s vizsgáltot és képzeljétek kért a doki duplaszálas dns vizsgálatot is. Hát nem semmi!
Ja, ma is megcsapoltam, és holnaptól 2 naponta kell mennem uhura a Máv kórházba. Szóval nem fogok mostanában unatkozni!

NA, most én velem lett hirtelen tele minden!

rodina74
 
 


Rodi
Szépen haladsz te is a vizsgálatokkal. Örülök, hogy jó lett a mostani. Bence már jobban van, kicsit még krákog. Múlt héten kijött az egyik foga fent elől, most szedtem ki alul is az egyiket, mert már csak a lélek tartotta, elég furán beszél most, hog 3 foga hiányzik.

A kiütött foga helyén be van dagadva az inye most már. Már másik fogorvoshoz viszem a Bencét, azt mondta, hogy várjunk 1-2 hónapot és ha akkor se nő ki, akkor megröntgenezi. Holnap felhívom, hogy elvihetném-e a holnap, mert egyre csúnyább lesz neki.

timejka
 
 


Örülök, hogy jobban van Bence!
Szerintem is vidd el minél hamarabb egy másik dokihoz, és szerencse, hogy a bedagadt ínye nem fáj, nem feszít neki.

rodina74
 
 


Nincs itt senki?
Tegnap is én voltam az utoló? :twisted:
Most én kérdezem, hol vagytok? :lol:

rodina74
 
 


Halihó

Gyors bekukk még a bébim alszik.

Ma nagyon nyűgős napja volt tegnap este is éjfélig sírt ma meg egy óra felé aludt el délután
Úgyhogy hulla vok megyek én is pihizek egyet ha tudok akkor jövök majd Kitartás mindenkinek!!!

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok. Ma beadattam a 2. Gynevac-ot. És ez nem fájt. Már csak 3x szor szúrnak meg, ha minden igaz.

Veletek mi a szitu?

KépKépKép
bikfy
 
 


Egy kis hétvégi vidámító:

Kép


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként api is így haragszik a sulimért. Szegény mindig egyedül van, mióta megint tanulok.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfykém!

A képeidet egyenesen kiplakátoznám, hogy mindenki lássa, annyira jó! Én mindig, kivétel nélkül, hullára röhögöm magam! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is ma kaptam meg a 3. gynevacot. Nekem bizony mindig fáj! Most is ahogy hátradőlök, érzem, hogy nyomódik az a bőrfelület. De mindent elviselek! Mára kész lett a genetikai vizsgálatom, a citogenetika, és mindent rendben találtak! Végre valami, ami jó! És ha már ott voltam megcsináltam a káromkodós vizsgálatokat is, majd 2 hét múlva lesz eredmény! JA, és reggel voltam 10. napi tűsző nézésen, és képzeljétek már most 15 mm a domináns tüszőm és azon kívül van 3-4 7-8 mm-es tüszőm is. A dokinő nem akarta elhinni, hogy nem szedek semmi hormont. Az endom viszont még csak 5 mm-es. Hétfőn és szerdán biztos megyek még uhura, és lehet, hogy még pénteken is.

Képzeljétek, ma volt egy olyan élményem! Ültem a metrón, mentem éppen fel az Istenhegyi útra. És egyszer csak azt éreztem, hogy néz valaki! Nézek jobbra-balra, hogy ki néz! Egyszer csak észrevettem, hogy az ajtónál egy babakocsiba ül egy kb. 5-6 hónapos baba, és egyre csak engem néz. Nem mosolygott, hanem kis komoly volt, és az volt a nagyon furi, hogy a szemét egyszerűen szemembe fúrta. És csak nézett. Aztán hirtelen eszembe jutott, hogy remélem nemsokára nekem is lesz egy ilyen szép babám, és képzeljétek, a baba biccentett egyet, és utána tovább nézett. De tényleg biccentett, és nem elaludni készült! Teljesen meglepődtem. ÉS a baba olyan komoly volt, nem mosolygott, csak nézett. Szóval kicsit hátborzongató volt!

Vius!
MA sikerült szoptatni? Mára több tejcsid lett?

rodina74
 
 


Rodi
Azt elhiszem, hogy meglepődtél. A kisbaba megmondta, hogy nem sokára neked is lesz. Ha így haladsz, akkor hamarosan kismama leszel.

Nekem ma rendesen megjött.
Tüűhoz próbáljak időpontot kérni? Ha hozzá sokára kapok és mást ajánlanak, akor máshoz is mehetek? Amiket kérnek vizsgálatokat azokat náluk kell megcsináltatni? Mennyibe kerülnek?

Vius
Amikor Darinka alszik, aludj vele tte is, én sokszor aludtam a Bencével.

timejka
 
 


Sziasztok!

El ne felejtsétek kirakni a kiscsizmáitokat!

Kép

Mindenkinek vidám Mikulás ünnepet kívánok!

Rodi, én ebbe beleborzongtam. Nem olvastad még azt az oldalt: Akikhez előre beköszönt a baba? Na ott ugyanilyen történetek vannak. És mindenki rövid időn belül babás lett. :wink:

Timejkám!
Tegnap azt hallottam egy barátnőmtől, hogy a Rencz Rita is ugyanolyan jó, mint Tüű. Más meg csak Tüűt istenítette. Nem tudom. Nézted már a Mens Mentis oldalát? Nem tudom, ki az, aki kimondottan endokrinológiával foglalkozik.
Minden papírt vigyél hozzájuk, majd megmondják, kell-e még azon kívül valami. A vérvételeket máshol is megcsináltathatod. Nem szólnak érte. amúgy nem egy olyan drága dolog. Talán 6000Ft-ot kellett cakk-pakk fizetnem a terheléses cukorért. Ezt én nem tartottam soknak, ahhoz képest legalábbis, hogy itthon nem csinálták meg nekem, és egy fél évet e miatt el is b...tam.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
Köszi az infot. 6000 Ft tényleg nem sok a mai világba. Most az a nagy bajom, hogy ma megjött és hétfőn szerintem lehetne a 3. cn-i hormon vizsgálatot, de hétvégén biztos nem tudom elérni a dokit, úgyhogy most megint csúszik minden, mert a csütörtöki vv kevés. Na majd meglátjuk. Majd megnézem pontosan, hogy milyen orvosok vannak a ment akármibe.

Rodi
Te kinél voltál, melyik orvosnál, hol?

Ismét bocsánat a sok kérdésért, de tudjátok ebben a témában még tejesen kezdődő vagyok (meg kakaósan :) )

timejka
 
 


Rencz Rita ért az Ir-hez azt tudom. A másik topikon woody-t kezelte, 6 hétig szedte a gyógyszert, és a következő inszemre terhes is maradt! Korábban is voltak inszemei, de azok nem sikerültek. Renczhez biztos hogy vagy 3 héttel korábban lesz időpont, mint Tűühöz. Én végül is Renczhez megyek január 5-én.
Én is kb. 6000 csináltattam meg a terheléses cukrot és az inzulint. Timejka! Keress a közeben egy magánlabort, ahol megcsinálják és vidd már az eredményt. Mire kapsz időpontot, addigra simán meg tudod csinálni, és időt nyersz vele! Én is egyszerre 3-4 orvossal tartom a kapcsolatot. Aztán meglátom ki mit mond. Mondjuk multkor Dévai bácsi azt mondta, hogy szerintem polipom van. Sem előtte sem utána senki nem látott ilyet. Most is, pénteken az uhun rákérdeztem, és nem látta a nő, de majd még nézni fogjuk a többi uhun is. Szóval én már egy dokinak nem hiszek, csak ha már többen mondják!
A harmadik napi hormont is megcsináltathatod egy magánlaborba, az is kb 6-8 ezer forint, attól függ, hogy miket szeretnél megcsináltatni.

Én Pesten a Fülöp dokinál voltam, ő állapította meg az IR-t és a prolaktint. Azelőtt senki nem mondta. De minden vizsgálatot és magánlaborba csináltam. Ez összköltségét tekintve olyan árban volt, mintha csináltunk volna egy felesleges inszemet, viszont tudjuk mi a baj.
Magánlaborba A megyeri úton a hospinvest laborjába járok, ők a legolcsóbbak Pesten.

rodina74
 
 


Sziasztok!

Vidám reggelt kívánok Mindenkinek!

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejka!

Szerintem meg fölösleges magánlaborban csináltatni a dolgokat, ha meg tudod a saját dokiddal beszélni. Úgy tudom, nem csak a 3. napi jó, hanem a 2-4. napi is. Ha meg tudod oldani, hogy kórházban levegyék, akkor 6000Ft-ot sem dobj ki szerintem. Kell az másra.

Rodi!
Neked miért kell magánlaborba járni? Nőgyógyászod nem segít ezekben a dolgokban? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejka!

Én a Valicskó doktornőt is nyugodt szívvel tudom ajánlani. A pcos topikban többünknek is ő az orvosa, és szintén nagyon jó.:D
Tény, hogy a Tűű neve a legfényesebb, de hozzá több hónap mire bekerül az ember. :roll:

Bikfy! Ha már írok, nem hagyom kérdés nélkül, hogy bírod a gyógyszeremelést?
Örömmel olvastam, hogy a Tűűnél te is megtaláltad a számításaidat. :D

Mi meg belevágtunk az első inszemünkbe! :lol: Ebben a ciklusban...

Bocs, hogy hívatlanul jöttem, csak Timejka miatt gondoltam előbújok. Aztán úgyis olvaslak titeket titokban. :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Helló Lucuzs!

Ne is mond ilyent! Miért jöttél volna hívatlanul? Nagyon örülünk Neked. :wink:

Örülök annak is, hogy belevágtok az első inszembe. Nálatok apa gondok is voltak. Jól emlékszem? Nagyon fogok nektek szorítani.

Emelést jól bírom, nem merem elkiabálni, de semmit nem érzek. Kb. olyan, mint amikor az 500 mg-ot szedtem. Most olyan 1200-1300-nál tartok, remélem nem is lesz vele bajom. Ebből 1500 mg a max dózis.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Boldog mikulást mindenkinek! :D

Lucuzs, mennek a drukkok!

Bikfy, nagyon ügyes volt a párod, gratula. Le a kalappal! :D

Rodi, amit írtál, az alapján én biztos vagyok benne, hogy nagyon hamarosan kismama leszel, ez nem lehet másként!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bikfy! Igen apánál is voltak gondok, októberben meg is műtötték, azóta a motilitás javult, de a morfológia még mindig elég alacsony. Bár Tapolcán az andrológus azt mondta, hogy spontán teherbeesésre alkalmas az anyag. :lol: De a Török doki mégis inszemet javasolt, így hát belevágtunk... :D

Remélem továbbra is jól fogod viselni a gyógyszert!

Köszi a drukkokat! :D

Mindenkinek mennek a drukkok a háttérből! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok

Gyorsan benézek még alszik a drágám és nem sír mert nagyon hasfájós lett éjjel is fél 3 ig sírt keservesen ugy hogy olyan vok mint a mosott kaki.Majd jövök ha tudok
Amúgy boldog Mikit.

Sziasztok!!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

csak gyorsan beköszönök.
Pusz

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Luczus
Kösi és ne csak miattam ugorj be, hanem máskor is.

Köszi mindenkine, most fogom hívni a mens akármit időpontért. Voltam ma 3. cn-i vérvételen, és előtte a 24. cn-in, szrintetek így is jó, hogy egyik ciklus 24. napi és következő ciklus 3.napi? 13. napon is menjek hormonvizsgálatra? Most hívom majd a körzeti orvosomat, hogy ő tud-e beutalót adni inzulin bigyulára.

timejka
 
 


Tímeja teljesen felpörgött most ugyanis január 12-én megyek a dr. Rencz Ritához, addigra meglesz a hormon is. És szerdán megyek a háziorvosomhoz, beszélek vele az inzulinos dlogról is. Jaj, de jó.

timejka
 
 


Timejka!

Így kell ezt csinálni, nagyon ügyi vagy! Én január 5-én megyek renczhez, ha érdekel, majd leírom a tapasztalataimat.

Bocs lányok, hogy mostanában nem tudok jönni, de péntek óta sz@rakszik a szolgáltató, épphogy be tudom otthon hozni a babanetet és máris kilök, hogy túlléptem az időt, meg, hogy a kapcsolat megszakadt. Ha ma is ezt csinálja a párom be fog telefonálni, hgy mi van. Csütörtökön valamit szereltek, azóta szakadozott, de péntek késő este óta nagyon rossz!Volt, hogy el sem tudtalak benneteket olvasni, nemhogy írni! Most a melóhelyen is sok dolog van, mindenki próbálja a munkáját eltudni a karácsonyi szabi előtt.
Remélem majd otthon vissza tudok olvasni, és írni is tudok.

rodina74
 
 


sziastzok,
bocsi, hogy eltűntem, de mióta Bencus egyet alszik, én versenytfutok az idővel... ráadásul, nemhogy így hosszabb ideig aludna, hanem rövidebbig, azt is akkor, amikor tanítok, tehát előtte utána semmi időm netezni. Persze jó, hogy most már többet lehet vele tervezni, csak így ide jönni nincs időm :cry: :cry:

Tegnaptól én is szedem a metet. Úgy látszik, mindenkire ez vár itt... :cry: . Bár nem diagnosztizálták az IR-t (terhelés sose volt, csak cukor, de az jó volt), de tegnap voltam a saját dokimnál és mivel diéta ellenére is hízok, nemhogy fogyok, azt mondta kezdjem el szedni, az egy kicsit rendbe tesz. Hát, remélem igaza lesz!!!!

drukk mindenkinek, olvaslak ám bennetket, csak írni nincs időm!!!

Rodi,
örülök, a jó eredményeknek!!

Bikfy,
gratula Apának!!! Te meg most mész valamikor, igaz??

Luczus,
hajrá inszem!!! Attól ne félj, én sokkal jobban szerettem, mint spontánkodni :oops: :oops:

Beze,
találkozott Lexi a Mikivel??? Bence még sírt is :cry: . Ja és már annyiszor akartam írni hogy tuti a házasság!!! Egyforma étkezőasztalunk van :P :P

Kiki,
te is nagoyn eltűntél. Godnolom most inkább karira készültök, igaz?

Bumi,
veletek mi újság??? Cisztád már összement??? Mikor kezdtek???

Timejka,
akkor ti most nem is mentek a kaáliba??

Vius,
hogy álltok tejcsivel? More milket nem próbáltad ki???

puszi midnenkinek, majd még jövök valamikor!!!
Vendég
 


Na, ezt az üzenetet végül is harmadik alkalomra el is tudtam küldeni!

Timejka!
Nagyon sajnálom a pirit!
Bence, jól van már? Ment iskolába?
Kaáliba attól még elmész, vagy majd csak Rencz doktornő diagnózisa után?

Bikfykém!
Nekem most nem igazán van saját nőgyógyászom. Most csapódok mindenhova, aztán majd kikötök valahol. Aztán minél hamarabb akartam ezeket a vizsgálatokat, és inkább rászántam azt a pénzt. Tudod, gyorsabban meg vannak, és hamarabb jöhet a babprojekt.
Mikor mész vizsgázni?

Lucuzs!
Mi mindenkinek örülünk! Gyere nyugodtan, ide senki nem jön hívatlanul! Ne csak olvass, hanem gyere is!

Bumi!
Örülök, hogy jöttél, még akkor is, ha ugyanazzal a lendülettel el is tűntél! Azért várunk vissza! Cisztádat remélem elvitte magával a Mikulás!

Vius!
Hogy van a sebed? Tejcsid mennyi van? Használt valamelyik homeós bogyó vagy tea?

Nati!
Jaj, de jó, hogy volt időd jönni!
Remélem, hogy a met jó lesz neked, és hamar jön a tesó.

Most ezt gyorsan elküldöm, amíg le nem kapcsolódunk megint a netről!

Én a mai napig is megborzongok, ha a pénteki dologra gondolok. Még ilyen érzésem nem volt. A baba meg olyan komoly volt, hogy már furcsáltam is. NA mindegy, majd a sors eldönti, hogy így lesz-e vagy sem. Amikor lecsinált a galamb, akkor is úgy éreztem, hogy Isteni jel, de aztán mégsem az volt!

rodina74
 
 


Na, ezt az üzenetet végül is harmadik alkalomra el is tudtam küldeni!

Timejka!
Nagyon sajnálom a pirit!
Bence, jól van már? Ment iskolába?
Kaáliba attól még elmész, vagy majd csak Rencz doktornő diagnózisa után?

Bikfykém!
Nekem most nem igazán van saját nőgyógyászom. Most csapódok mindenhova, aztán majd kikötök valahol. Aztán minél hamarabb akartam ezeket a vizsgálatokat, és inkább rászántam azt a pénzt. Tudod, gyorsabban meg vannak, és hamarabb jöhet a babprojekt.
Mikor mész vizsgázni?

Lucuzs!
Mi mindenkinek örülünk! Gyere nyugodtan, ide senki nem jön hívatlanul! Ne csak olvass, hanem gyere is!

Bumi!
Örülök, hogy jöttél, még akkor is, ha ugyanazzal a lendülettel el is tűntél! Azért várunk vissza! Cisztádat remélem elvitte magával a Mikulás!

Vius!
Hogy van a sebed? Tejcsid mennyi van? Használt valamelyik homeós bogyó vagy tea?

Nati!
Jaj, de jó, hogy volt időd jönni!
Remélem, hogy a met jó lesz neked, és hamar jön a tesó.

Most ezt gyorsan elküldöm, amíg le nem kapcsolódunk megint a netről!

Én a mai napig is megborzongok, ha a pénteki dologra gondolok. Még ilyen érzésem nem volt. A baba meg olyan komoly volt, hogy már furcsáltam is. NA mindegy, majd a sors eldönti, hogy így lesz-e vagy sem. Amikor lecsinált a galamb, akkor is úgy éreztem, hogy Isteni jel, de aztán mégsem az volt!

rodina74
 
 


Hihetetlen, sikerült......most kétszer is! :roll:

rodina74
 
 


Én is bekukkantottam hozzátok.

Bikfy,
leírod nagyvonalakban, hogy mi volt a Mens-ben? Gondolom már megtetted, de most nem tudom visszakeresni, csak azt olvastam, hogy meg vagy elégedve.

Rodina,
pedig ezt hívják úgy, hogy "jel". Én nagyon nem hittem az ilyen "földöntúli" dolgokban, mindaddig még meg nem fogant Levi. De most már azt mondom, hogy igenis van valami, bár nem tudom, hogy mi, de hinni kell, és ez a lényeg. Na most ezt jól leírtam...

Teszek nektek csajozós képet... :lol:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linacska!

Hát ezen a képen tényleg úgy néz ki Levi, mintha csajozni menne. Engem sikerült is elcsábítania! :oops: :wink:
Gondolom a lányos anyák már lecsaptak Levire!

rodina74
 
 


Sziasztok!!!

Bocs hogy ritkán jövök de sajna nincs időm most is csak gyorsan felnézek.

Nem tudom mit tegyek az influenza ellenni védő oltás kapcsán oltassam vagy ne oltassam magam.
Mondjuk most nem fognak beoltani mert tegnap előtt este elkezdett fájni a torkom és már azóta taknyos is lettem.

Ma megyünk a drágámmal tetőtől talpig uhra.
Tejem sajna egyre kevesebb már mindent kipróbáltam tea bogyók sok ivászat de sajna nem segít. nem tudok neki minden etetésnél tejet adni neki csak a felénél.
A hasfájás az sajna jelen van most tegnap vettem infacolt mert az espumi nem a legjobb volt.

Ha tudok visszaolvasok és jövök.


Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


VIUS! Írtam privit!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Bocs lányok, hogy tegnap nem írtam semmit. Bevallom most sincs időm, de mivel kérdeztétek, gyorsan leÍrom. Ciszta még ott van. Januárban az új dokim le fogja szívni, és meglátjuk újratelítődik e, ha nem, akkor jó, ha igen, akkor lapar.

Puszika mindenkinek!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Rodina
Azt megköszönném ha a tapasztalatod leírnád nekem. Esetleg nem várnál meg az orvosnál? :lol:
Benece tegnap már ment suliba, már jól van. Ja és tegnap voltunk fogászaton. Valószínű, hogy hematóma keletkezett az ütéstől és a csontfoga ahogy nő, elvileg kinyomja. Most minden nap nézem az inyét, hogy nem lesz-e csúnyább, vagy puklis ettől a nyavalyától. Úgyhogy várjuk a csodát.

Nem megyek a Kaáliba, mert a főnököm kitalált valamit amihez itt kell lennem. De nem idegesítem magam, mert örülök, hogy végre elmegyek a m-be.

Írjuk át a topicot 1. inszemre készülünkről metet szedők fórumára.

Luczus
Megy a drukk!!!

Bumika
Nem fog újratelítődni és kész.

Linácska
Nem semmi a nézése Levinek.

timejka
 
 


Luczus és Timejka köszönöm a segítséget!!!!

Timejka már volt rá példa amit irtál és bevált!!!!!!

Köszi még egyszer!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Timejka!

Ezen a topikcím megváltoztatásának ötletén jót mosolyogtam, teljesen igazad van!
Hát nem igérem, hogy megvárlak, egy hétig étlen-szomjan hosszú idő! :lol:

rodina74
 
 


Vius
Akkor csináld nyugodtan, és ne foglalkozz senkivel. Az a lényeg, hogy kipihent legyél. Nekem azt mondta a védőnő, amikor egyszer felhívtam, mert állandóan sírt a Bence, hogy olyan pici, nyugodtan vegyem kézbe, ha erre van szüksége akkor tegyem. És én szót fogadtam.

Rodi
Küldök kaját és innivalót szívesen.

Képzeljétek el gyerekm osztálytársának az anyukája jós. Beszélgettem vele ma, kérdezte a születési dátumomat meg a páromét. azt mondta, hogy ez az év nekem nagy szar, feszültséggel teli. Ez valamilyen szinten így volt és van. Kérdezte, hogy 2 gyerekem van? Mondtam, hogy egy és előtte volt egy vetélésem. Hihetetlen. Aszonta, hoy 2010. második felébe fog megfoganni a baba. Hát kíváncsi leszek. Kb. 4 éve voltam egy másik jósnál, aki miután leültem egyből mondta, hogy mit lát és mi lesz. Köpni-nyelni nem tudtam, teljesen úgy mondta ahogy akkor volt. és amikor történtek a családba az események, akkor ugrott be, hogy ezt is mondta meg azt is. Addig nem is foglalkoztam vele. azért van ebbe a jóslásba valami véleményem szerint.

timejka
 
 


Nekem másfél éve jósoltak, és akkor azt mondták, hogy lesz babám, ne izguljak, csak még nem most. Hát tényleg nem lett! :cry:
De lesz, és a most már elmúlt, úgyhogy a most után, az pont most van! :lol: :wink:

rodina74
 
 


Rodina
Értelek, tényleg pont most van a most.

timejka
 
 


Látod, látod!
Nekünk filozófia szakra kéne járnunk, Timejka! :lol: :lol:

Bikfy mikor vizsgázik, tudja valaki?

rodina74
 
 


Sziasztok

Gyors bekukk most ettünk és már alszunk is persze a nagyágyban ilyenkor nem akar egyedül aludni a kiságyban csak ha melette fekszem még jó hogy két szobánk van és a másikban a kanapé kinyitható (be se csukjuk)ugy is minden nap itt kötünk ki.

Rodina laptető :)

Bikfy szerintem a napokban vizsgázik de nem biztos.

Megyek is mert nyöszörög

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: