Új privát üzeneted érkezett!

Belluska
:lol: :lol: :lol: :lol: úgy elképzelem ahogy suvickolnak a gyerkőcök! Kíváncsi lennék a kis arcukra amikor holnap reggel kirohannak.

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

oops, laptetőm Hbzs-é igazából!!!

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Hbzs,
szuper, nagyon drukkolok a 3 embriónak :-)
Óóóó, ma ma elég sokat eszegettem anyuméknál, voltunk 12-en, végre volt tortám is :lol: De ma nem érdekelt, majd a héten visszafogyom a mai pluszokat :lol: :oops:

Fitie,
nem küldenéd felénk is a Mikulsáodat? :wink:

i.kata

Sziasztok!

Mindenkinek Boldog Mikulást kívánok!!!

Kép Micimackó a Mikulás...

Hbzs!
Nagyon szép eredmények, holnapra azaz mára is hasonló jókat kívánok!!! :) :) :)

Kata!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Jól emlékszem, hogy mostanában van, ugye?

Kép Szülinaposnak!

Fitie!
Tündéri Pepe abban a Mikulás szerkóban, nagyon jól áll neki!!! Puszilom! :D

Belluska!
Isteniek a receptek, köszönöm! :) Szívesen megnéztem volna a lurkókat Miki sapiban, remélem holnap azért készítesz képeket... légyszi... :P
Puszi nekik is!!! :)

Wepe!
Az oltással kapcsolatban még én sem döntöttem el, hogy valójában mit is szeretnék... :roll: :roll: :roll:
Mikor nézem a híradót, eldöntöm, hogy megyek, de miután vége , eltelik fél óra és elbizonytalanodom... :? :? :? De majdcsak lesz valahogy...

Szép napot mindenkinek!!!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Katám!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!! Kép

phpBB: Kép
belluska

Minnie!
Még alszanak!De úgy sejtem,hogy pizsis "csizma keresés" lesz! :lol:
De igyekszem ma jól lefotózni őket az XXL-es bébi sapkában! :lol: :wink: Jönnek sokan hozzánk,ill. gyerekekhez a családból!Igaz kicsit fóbiám van már,de remélem senkiben nem fog bujkálni semmi! :roll:
Simi a hercegnőnek! :P

belluska

Sziasztok,

Kata,

nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Kép

És persze mindenkinek boldog Mikulást! :wink:
monic80

Jó reggelt

Na én is kíváncsi vagyok a gyerkőcökre, képet kérünk Belluska :)

Kata
Kép
Boldog Születésnapot
Petimikulással nem járnál jól, csomagot nem hoz csak rak :lol: :lol: :lol:

Hbzs
remélem egész nap pihizel :D

fitie

Hát akkor rakom a "pizsis miki " képeket!

Katámnak két virgácsot hozott a Miki! :lol: Tudott róla,hogy ennyi lesz és ígérte,hogy jövőre egyet sem fog kapni! :shock: :wink:
Kép

Katám öröme! :P
Kép

Kép
Kép Kép

belluska

Belluska
Gyerkőcök tündériek, köszönjük a képeket. Most hogy ilyen rég nem volt fotó rólunk feltűnik hogy milyen nagyon nagyot nőttek. Kata eszméletlenül "csajos", lesztek bajban az udvarlókkal, Barni pedig olyan kis édes látszik hogy még álmos igazából :)

fitie

miért kapott Kata 2 virgácsot? És jól látom hogy Barni is kapott egyet? :shock:

fitie

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket, nagyon kedvesek vagytok!:-)

Fitie,
nem baj, az ajándék érdekelne legkevésbé :lol:

Belluska,
Kata és Barnus nagyon édesek! Látom jót lakmároztak a csokikból :lol:

i.kata

Fitie!
Hát igen,Kata kettőt kapott!Megígérte,hogy a héten nagyon jó lány lesz,de talán szerdán,olyan hisztit levágott a boltban,mint még eddig soha! :roll: :shock: De egyébként nem hatotta meg,sőt elújságolta a mamáéknak! :lol: Imádom,de most apukája nagyon kézbe vette a lányt! 8) :lol:
Barni,hát ő meg folyamatosan lekopírozza a Katától látottakat! :lol:
De összességében imádni valók!!!!!! :P
Volt éneklés is ám! :lol:

Kata!
Igen! :D Nem is nagyon reggelizett Katánk!
Milyen tortád volt tegnap?Azért gondolom jó volt,hogy összejött a család! :P

belluska

Belluska,
látszik Katán, hogy nem izgatja a 2 virgács, gondolom inkább úgy volt vele, hogy húú, ő többet kapott Barnusnál :lol:
Feketeerdő tortám volt:-)

i.kata

Kata!
Isten éltessen sokáig születésnapod alkalmából! :D

Fitie!
Ja, de édes Pepe! :D S milyen jókedvű!!! :lol:
Köszi a laptetőt! :D
Igyekszem pihenni - de azért persze istentiszteleten voltam délelőtt. Itt van tőlünk 1-2 percre, de azért kocsival mentünk (nem csak miattam)! :lol:

Belluska!
Tündériek a pizsis Mikulásos képek a gyerekekről! :D Katán nem látszik, hogy megrázta volna, hogy 2 virgácsot kapott! :lol: (Lehet, hogy igaza van i.Katának! :wink: :lol: )

Ti a punkció és a beülti között minden nap kaptatok hírt az embikéitekről, ugye? Én úgy hiányolom, hogy nekem ma - vasárnap lévén - nincs semmi infóm róluk... :roll:

Kép
hbzs

Hbzs
ne aggódj, biztosan szuperül vannak! Én sem kaptam minden nap hírt róluk, mert nekem is pénteken volt a leszívás és hétfőn a beülti, második alkalommal legalábbis. De ha jól emléxem első alkalommal sem volt minden nap hír, csak hogy elkezdtek osztódni és a beülti napján hogy akkor tulajdonképpen hány darab maradt.

Pepe azért röhög ennyire mert közben éneklem neki azt a borzalmas "macskadal"-t amit reklámoznak mostanában :shock: imádja :lol:

fitie

Kata!
Igen,mi is erre gondoltunk aztán,hogy még lehet hogy meg is jutalmaztuk! :shock: :lol:
Én is imádom a fekete erdő tortát(pedig nem vagyok nagy tortás)! :D

Hbzs!
Nekem nem mindegyik péntekre esett és én sem kaptam egyiknél sem csak a leszívás utáni nap infót!Ne izgulj,minden rendben van velük tuti!Holnap meg már kismami leszel! :P

Fitie!
Hát igen,néha én is egy evés vagy fotózás alkalmával mindent bevetek!Barninak volt egy-két hét nagyon nem evős időszaka,pedig ő eszik jobban,de akkor apja és Katus egész indián táncot lejtettek neki az evés sikeressége érdekében! :lol: Sokszor nem is sejthető a kép alapján,hogy micsoda színházi jelenetek folynak a háttérben! :lol:

Babszi!
Láttam ám az iwiwen a helyes kis mikulásaidat!Olyan aranyosak és látszik hogy rajonganak érted! :P

Gabó!
Mizujs?Remélem nem fáradtál ki nagyon a hétvégén! :wink:
Simi!

belluska

Sziasztok!

Belluska!
Annyira édes mindkét gyerkőc, olyan jó látni, hogy ilyen boldogok. :)
Reméljük Kata nem bízza el magát nagyon a két virgács miatt. :) De zabálnivalóak, mikor odabújnak az emberhez vagy csak a szemedbe néznek, nem lehet rájuk haragudni... :D

Hbzs!
Nyugi! Minden rendben, babók szépen fejlődnek, és holnap már vissza is kapod őket!!! :P :P :P Addig pihenj sokat, és egyél minél több fehérjét. Emlékszel még arra a receptre (camping sajtos körözött), amit anno én kaptam itt a topikban valakitől? Nekem bevált és nem utolsó sorban nagyon finom is! :)

Kata!
Biztos nagyon fincsi volt a tortád. :) Nekem jöhet bármi, ami édesség, minden csúszik... :wink: :wink: :wink:

Gabó! Wepe!
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ladiva!
Merre vagy? Gyere mesélni!

Apa ma 5. napja hogy dolgozik, általában hajnal 01:00-01:30 között ér haza és reggel 08:00 körül kel. Már teljesen ki van purcanva. Annyira sajnálom, hogy ennyit kell güriznie, már 2 helyen dolgozik egyszerre, hogy ne úszunki be nagyon anyagilag. Az utóbbi időben ugyanis összejött egy pár plusz kiadás. :? Nem is meséltem nektek, de voltunk november elején a baba-mama expon, ahol szerződést kötöttünk őssejt levételre a KRIO intézettel. Volt nekik egy nagyon kedvező ajánlatuk és úgy gondoltuk apával ezt nem hagyjuk ki. (100,000 Ft: a gyűjtőszett, analízis, fagyasztás ára, 1 éves tárolási díj + évente 15.000 Ft egyszeri éves tárolási díj) Szerintem ez elég korrekt. Nézegettem a többi lehetőséget is a többi őssejtes oldalon, de mindegyiknél nagyon drága még ez az eljárás. :?
Nézegetjük már a babakocsikat is, de azok ára is horror... :shock:
Remélem azért hamarosan többet lehetünk együtt, mert ezt nehezen viselem, pláne, hogy Minnie egész nap pörög, olyan mint egy rosszcsont lurkó. :twisted: Azt számoltam, hogy közel 6 és fél hónapja vagyok itthon, azóta miden napot együtt töltök vele, szerintem már elege van belőlem, bár lehet, hogy csak a babát érzi, de néha nagyon "elviselhetetlen...".
Hát ez van... :roll:
Már alig várom a holnapot, mert szabadnapos párom és végre csináltam neki egy "jó" programot. Szegény 06:00-kor kelhet, mert megyünk terheléses vércukorra. "Annyira boldog", de tűri, azt mondta, majd délután alszik, mert keddem már dolgozik is. :(

Azért szép mikulást mindenkinek! :D

KépKép

Kép
minnie manó

Köszi szépen, hogy próbáltok nyugtatgatni! :D De én nyugodt vagyok - csak kíváncsi! :lol: :lol: :lol: Levelezek az egyik lánnyal a múlt heti punkcióról, és ő írta, hogy: "10 petesejtem volt, másnapra 7 termékenyült meg, harmadnapra 5 maradt meg, és 3-at kaptam vissza." De lehet, hogy ő csak utólag tudta meg, hogy hogyan alakult az embikéi sorsa...

Minnie!
Igen, emlékszem erre a receptre, de én nem szeretem a majonézt és a majonézes dolgokat - márpedig ez az... :? Inkább fincsi kaukázusi kefírt iszom! :D

Puszi mindenkinek! :D

Kép
hbzs

Minnie!
Sajnálom ezt a dupla munkát! :( De azért holnap délelőtt a vérvétel után iktassatok be, ha tudtok, valami jó kis programot, pl. karácsonyi vásárlást is! :wink:
Örülök, hogy a KRIO intézet révén egy kedvező őssejt-tárolásos szerződést tudtatok kötni! De nagyon remélem, hogy soha nem lesz szükségetek arra, hogy ezeket az őssejteket fel is kelljen használnotok!

Kép
hbzs

Hbzs!

Hát én is nagyon remélem! :) Igazából ez csak egy biztosíték és jó dolog tudni, hogy van mire számítani, ha esetleg szükséges...

Ha a majonézt nem szereted, szerintem nyugodtan helyettesítheted tejföllel vagy kefírrel, úgy is nagy fincsi lehet... :lol: :lol: :lol:

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie,
párod egy hős, hogy képes ennyit dolgozni. MOndjuk én párom is rengeteget dolgozik, de azért más egész nap a számítógép előtt ülni, mint egy konyhában rohangálni, állni.

Hbzs,
ne idegeskedj, holnap minden rendben lesz. Délelőtt telefonálsz? gondolom akkor mondják, hogy menj pl. 11-re.

i.kata

Hbzs!
Örülök,hogy nyugodt vagy!Úgy is kell!!!!!
Azért holnap bekukkantasz hozzánk ugye?

Minnie!
Szegény párod,azért ez borzalmasan fárasztó lehet neki!
Én is remélem,hogy nem lesz szükség az őssejtekre,de valóban ezt kár lett volna kihagyni,de ez számotokra mindig egyfajta megnyugtatást fog adni,hogy éltetek ezzel a lehetőséggel!
Minnie mit kapott mikulásra? :lol:

belluska

Csajok,
ma este 21 h-kor a National Geographic-on a H1N1 lesz.

i.kata

Belluska!
Persze, benézek holnap reggel, miután telefonáltam. :D

Kép
hbzs

Sziasztok!

Tényleg nagyon fárasztó páromnak ez a munka napi 14 órát van talpon a minimum 35-40 fokos konyhában, bár a tűzhely mellett ennél jóval melegebb van... A lábai már most borzasztóan visszeresek és fájnak, nem tudom mi lesz velük később...
Képzeljétek csüt.-pént.-en 180 főre főztek majd 800 adag kaját (8 félét) 2 szakács + 2 konyhalány. Ki is volt purcanva rendesen... :?

Kata!
Az sem lehet egyszerű, ha az ember egész nap a számítógép előtt ül, akkor meg a háta + szeme fájdul meg... :? A szellemi munkába is rendesen ki lehet fáradni. :)

Belluska!
Minnie sajnos eddig még nem kapott Miki ajándékot, én 5 napja ki sem mozdultam, max. Minniet sétáltatni, páromnak meg ez már tényleg nem fért bele az idejébe. De nem maradt le semmiről, mert holnap veszünk neki valami meglepit. :)
Egyébként a kari ajándéka egy részét már megvettük, az már biztos, hogy kap egy pihe-puha barna ágyikót. Majd teszek fel róla képet.

Hbzs!
Én is nagyon várom már a holnapot a hírekkel együtt!!! Nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok !

Minnie, sajnálom a párodat, hogy ennyit kell dolgoznia. Rengeteg emberre főztek :shock:

Kata, Boldog Szülinapot Kívánok ! :D

Hbzs, szorítok holnapra, tegnap este az intézet felé jártunk, benéztem a picikéidhez ! :)

Belluska, Fitie nagyon édesek a gyermekeitek ! :lol:
Pepe nagyon huncut!
Kata első képén látszik, hogy akkor ébredt. Lényeg, hogy énekeltek, én úgy hoztam el egy mikulás ünnepségen az ajándékot, hogy nem énekeltem, gondoltam, előttem már annyian énekelnek 8) :wink:

Gabó, merre vagy :?:

És Ladiva, Te nagyon eltűntél ! :(
wepe

Minnie!
Le a kalappal a párod előtt, hogy ennyi emberre is tud főzni!!! :wink: Én már a múlt héten, amikor csak 6 felnőtt és 3 gyerek részére főztem, gondban voltam... :roll: :lol: :lol:
És mi volt a menü??? :wink: :lol:

Wepe!
Nagyon köszi! Akkor megnyugodtam, hogy nem voltak egész hétvégén egyedül!!! :lol: :lol: :lol: Férjemmel egész hétvégén azon nevetgélünk, hogy biztos jó bulit csaptak a gyerekek, most, hogy a felnőttek egyedül hagyták őket! Biztos lehetnek legalább húszan! - Ennyi kiskorút felügyelet nélkül hagyni abban a nagy, csúnya laborban...!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
hbzs

Minnie,
tény, hogy a szellemi munka sem egy leányálom napi 10-12 órán keresztül, főleg ha japánokkal és olaszokkal kell együtt dolgozni :lol:
Jesszusom, 800 adag kaját 4-en csináltak? Nem semmi!!!

i.kata

Hbzs!
Nem tudom a pontos menüt, de majd holnap megkérdezem páromat. Mikor dolgozik sajnos csak percekre tud felhíni, mert ha jön be rendelés, már le is kell tennie a telót. :?
Gyerkőcök biztos jót buliznak, abban nem lesz hiba. Aztán holnap újult erővel megy ki-ki a saját mamija pocakjába... :lol: :lol: :lol:

Csajok!
Tud valaki segíteni abban, hogy terheléses cukor előtt mikortól nem szabad (érdemes) édeset enni. Én szinte egész nap rá vagyok kattanva az édes dolgokra, de ma megpróbáltam mértéket tartani. Viszont még mindig kívánom. :? Szerintetek még lehet bűnözni vagy az nagyon befolyásolja a holnapi vérvételi eredményt?
Előre is köszi!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Én sajnos nem tudom a hivatalos választ, de szerintem most már próbálj meg nem "bűnözni"! - Majd a 2 órás vérvétel után bepótolod! :wink: :lol: (Ha egyáltalán akkor kívánni fogod az után a cukros lötyi után! :lol: )

Kép
hbzs

Minnie!
Én ugyan a kismamiságom alatt nem voltam nagy nassolós,de szerintem már este ne egyél édességet!Holnap bepótolod!Nekem alacsonyabb lett a terheléses értékem,mint az éhgyomri! :lol: Sipos doki nagyon örült neki! :wink:
Szóval én úgy tudom,hogy este 8 után már nem igazán jó enni édességet,de nekem nem mondott semmit Sipos doki a vizsgálat előtt erről,hogy lenne tilalom!Csak annyit,hogy vihetek citromlevet! :D

belluska

Hoppá!

Egy kicsit későn olvastam el a hozzászólásotokat és pont az előbb gyűrtem be egy csokis mignont. :oops: Mentségemre szóljon, hogy szerencsére kicsike volt... De sajnos nagyon csábító... :oops: :oops: :oops:
Ígérem, most már tényleg jó leszek, és holnap 10:00-ig egy falat édeset sem eszek... :roll: (leszámítva, azt a cukros lötyit, amivel megkínálnak holnap reggel) :lol:

Hbzs!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jó éjt mindenkinek! :)

KépKép

Kép
minnie manó

Dezsina!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!PUSZILLAK!
Kép

Hbzs!
Sokat gondolok ma rád és jelentkezzél akkor! :P

belluska

Minnie!
:lol: :lol: :lol: Szerintem amúgy nem lesz gond belőle,de neked tuti ízleni fog a cukis lötyi! :wink:
Simi! :P

belluska

Jó reggelt!

Dezsina,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Minnie,
bár már mindegy, de szerintem akkor lesz "hiteles" a vv eredménye, ha ugyanúgy étkezel előtte, mint máskor is. Hát istenem, ha te este 10-kor még sütizel, akkor úgy lesz hiteles. És ha pont emiatt lenne magas, akkor tudod, hogy olyan későn inkább bent kellett volna hagyni a sütit a hűtőben :lol:

Hbzs,
nagyon izgulok értetek. Ha fekszel is, legalább majd "füstjeleket" küldjél nekünk, hányan vagytok:-)

i.kata

Sziasztok

Dezsike
Nagyon Boldog Szülinapot Neked!

Minnie
ez az éjszakai evés valami borzasztó, én megfogadtam hogy nem fogok éjjel zombi módjára a konyhában és a hűtőben betyárkodni, de azért az előfordult hogy az esti filmhez lecsusszant egy zacskó chips és mellé kis csokika :D

Hbzs
létszámjelentést kérünk! :D várunk nagyon.

Kata, füstjelek :lol:

fitie

Sziasztok!

Dezsina!
Nagyon boldog születésnapot kívánok! :D

Megvolt a reggeli telefon; 1 szép embriónk maradt. De azért a másik 2-re is ránéznek még, hátha. Abban bíztam, hogy mind a hárman megmaradnak, de ennek az egynek is nagyon örülök!!! :D
3/4 10-re megyek az intézetbe.

Mindenkinek puszi! :D

Kép
hbzs

Hbzs,
nem baj, az a lényeg, hogy Egyeske nagyon szívós legyen :lol:

i.kata

Sziasztok !

Hbzs, már biztos ott vagy, szorítok ! :D

Minnie, hát szerintem sem jó, ha előző este sok édességet eszel, de 1 mignon nem hiszem, hogy galibát okozna. A párom sógonője járt úgy, hogy előző este egy doboz bon-bont megevett ennél a terheléses vv-nél. Nem lett jó neki, de utána újra megcsinálták.
Egyébként nekem két hét múlva újra megnézik.
wepe

Hbzs
szorítok én is nagyon! A lényeg hogy EGyeske kapaszkodjon ahogy csak bír, pocaksimit kéretik átadni Neki :D

Kata
Egyeske nagyon találó :D részemről már rá is ragadt a gyerkőcre :lol: :lol: :lol:

Kismamik
nekem nem csináltak ilyen cukroslötyi vizsgálatot, azt mondta a dokim hogy szerinte elég a tej-zsömi vizsgálat, ha ott rendben vannak az értékek akkor felesleges a cukroslötyissel kínozni a kismamákat.

szép napot mindenkine

fitie

Sziasztok!
A két kicsi közül is visszakaptam egyet, úgyhogy ketten laknak a pocakomban! :D Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat! :D

Kép
hbzs

Hbzs!
Kíváncsi vagyok végül hány babót kaptál vissza.Már biztos pihizel otthon! :P
Bármennyit is kaptál vissza már most küldöm a millió babaragacsot!!!!!!Vigyázni magatokra!

Amikor én jártam terheléses vizsgálatra,nekem ezt mondta Sipos doktor,de főleg a II. nőin a belgyógyász doki,hogy ha majd terheléses vizsgálatom lesz,bárhol is csináltatom,ne engedjem a zsömis megoldást,pedig az jobban érdekelt volna!Mert szerinte az nem olyan valós képet ad,mint kellene!Mondjuk én nem értek hozzá! :D

belluska

Hbzs!
Na tessék,de örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor ez szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

belluska

Sziasztok!

Hbzs!!!
Nagyon-nagyon örülök a két kis pocaklakónak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Millió babaragacsot küldök nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Dezsina!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!

Kép Szülinaposunknak!

Egy kis élménybeszámoló:
Este annyira belelovaltam magam a reggeli vérvétel miatti koplalásba, hogy hajnal 04:00 után tudtam csak elaludni és reggel 06:10-kor már keltem is. :( Egyáltalán nem voltam fáradt csak iszonyú éhes. Nem tudom mi történt velem, de úgy csináltam, mint akinek még soha nem kellett reggel éhgyomorra menni valamilyen vizsgálatra. :?
Reggel volt egy kis dugó az úton, azon paráztam, időbe odaérünk-e, mert ha nem még egyszer el kell játszanom ugyanezt... :( Szerencsére odaértünk és én megküzdöttem a 2 dl cukros lötyivel. Este készítettem üres gyümölcsteát és vittem magammal citromlé koncentrátumot is. A laboros csajszi elkészítette a "koktélt", azt mondta használhatja a tea alapot, így gondoltam nem lesz olyan szörnyű. Tett bele 75 gramm szőlőcukrot és majd 0,5 dl citromlevet. Azt mondta, így már iható lesz... :roll: Az első pár korty még jól is esett, de az alján maradt a sok cukor, az már borzasztó ízű volt. De kibírtam!!! :lol:
Remélem jó lesz az eredményem... 8) Egy kicsi hányinger azért kerülgetett, mert rettentő éhes voltam. :oops:
Miután levette a laboros a 2. vért is ettem smarties-t, annyira jól esett, majd sajtos pogit és rá kb. 10 percre olyan gyomorégésem lett, majd bele pusztultam, persze nem vittem magammal semmit, ami ezt csillapíthatná. :cry: Alig vártam, hogy hazaérjünk. De azért bementünk még a Fressnapf-ba Minnie-nek Miki ajándékot venni. Kapott fogtisztító rágókát, joghurtos dropsot és az elmaradhatatlan kutyacsokit. :D :D :D
Majd végre hazaértünk, apa feltett főni csülökpörit, amit én most őrzök, ő meg megpróbál egy kicsit aludni, mert nagyon fáradt szegény, holnap megint megy robotolni... :roll:

Hát röviden ennyi a mai napra.... :)

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok!Katám drága!Isten éltessen,boldogságos szülinapot neked!Hbzs!Nagyon sokat gondoltam rád a hétvégén,dehát buli volt nálunk a hétvégén,és mikor mindenki itthon van,én már nem jutok a géphez :lol: :roll: Hbzsm,meglátod,jó lesz minden,Embikék kapaszkodnak szépen!Ezért szoritunk itt neked mindjáan látod! :lol: Az én kis Embikém most a hétvégén igen hiper aktiv volt,bújocskázott velünk.Ide úszott,oda kuszott:)Képzeljétek pénteken megérkezett a magzati szivhang hallgatónk,a Tesz-veszen vásároltam.Családi hallgatózás volt esténként :lol: Az este megvarrtam Embi első plédecskéjét,és a kiságyba a fejvédőt.(Megihlettél Wepe)Nemrég megkaptam az oltást,most vizsgálom magam,de még élek,és a gyerkőc is ficánkol,remélem,jól cselekedtem :lol: De a sima infulenza ellenit csak 2 hét múlva kapom meg.Ez igy van mindenkinél,nem tudjátok?Belluskám,édesek a gyerkőcők,Mikulás nem jött hozzátok(élő)?Puszi a kis drágáknak! Pepe nagyon ari a kisruciban,és milyen kis mosolygós!:)

salygabó

Sziasztok

Minnie
na te aztán keményen nyomod, éjjel süti, nappal csülökpöri :D Remélem minden rendben az eredményeiddel

Gabó
itt a rácsvédő és a zsebes tároló
Kép Kép Kép
szólj ha mérni kell :)

Hbzs
millió babaragacs!!!!

fitie

Sziasztok !

Gabó, nekem úgy rémlik, hogy egyszerre is meg lehet kapni a két oltást, két külön karba. De szerintem mindegy.

Fitie, szép a fejvédőtök, és a zsebes tárolótok, Te készítetted ?

Minnie, ha van időd megadod a csülökpöri receptjét, már régóta tervezem, hogy egyszer csinálok :lol:

Hbzs, :)
wepe

Belluska, te drága - milyen szemfüles vagy! Igen, az osztályom van fent mikulis sapkában :) Annyira édesek voltak - egész nap így rohangáltunk az iskolában, és mindenki nagyon nézett, meg mosolyt csaltunk mindenki arcára... Még a Télapós műsorba is beleszerkesztette a zenész őket :)És az ovisok nagyon irigykedtek rájuk :) Jó volt nagyon.

Gyönyörűek az itteni fényképek! Gyönyörűek a babák virgáccsak és anélkül, és persze a "gyerekszoba" is fantasztikus!

Szülinaposoknak nagyon nagyon sok boldog születésnapot kívánok - még talán beleférek a 8 napba :) :oops: :oops: :oops:

Nemsokára itt lesz január 4., akkor végre konzultálunk... Addig csak munka munka hátán.

Puszi millió mindenkinek!!! Kép
babszi

Gabó
én egyszerre kaptam meg mindkét oltást, csak másik karba

Wepe
nem én varrtam :oops: vettem, de nem lehet túl bonyolult szerintem

fitie

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?