Sziasztok!
Beus!
Sajnálom, hogy rossz lett az eredményed, de igaza van a többieknek, a drasztikus diétával inkább csak ártasz magadnak, mint használsz. Próbáld ki azokat a diétákat, amiket írtak és biztos meg lesz az eredménye. A mozgás meg simán lehet séta is, az is segít és még jól is esik, viszont nem fáradsz ki benne!
Szorítok nagyon a sikerhez!!!!
Hbzs!
Szuper hírek, csak így tovább!!! Már nagyon várom a pénteket és a híreket!!! Hajrá tüszőcskék!!!
Egyébként nekem volt 2 Fostimon + 1 Merional kombinációm, de én hosszú protokolon voltam, de nekem csak 6 tüszőt sikerült leszívni. Viszont az is elég volt, mert látod, itt ficánkol az eredmény a pocakomban...
Gabó!
Nekem is nagyon tetszik az ujjfesték recepted, mentem, hogy később még hasznát vegyem...
Hogy vagy, meggyógyultál? Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wepe!
Már nagyon várom a pocakfotót! Neked is pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!
Fitie!
Tündéri Pepe a sapijában, annyira édesen mosolyog. Puszi neki!
Én is várom már a teljes kollekció fotóját...
Kata!
Elküldenéd azt az oldalt, amelyikről rendelted a kutyusok ruciját, kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz.
Belluska!
Én még mindig rágódom az oltás beadatásán, bár a legújabb hírek elkeserítőek.
De pont tegnap voltunk az utolsó szülésfelkészítőn, ahol az egyik szülésznő elmondta, hogy ő 25 éve praktizál és azóta mindig tilos volt a kismamákat oltani, bármilyen nagy járvány is volt. Ez az első olyan oltás, amire azt mondják, hogy lehet. Bár magzatra nézve még nem vizsgálták a hatását...
, elmondása szerint, ha ő most kismama lenne, nem oltatná be magát... Na ezek után hogyan tovább
Egyébként azt mondta, hogy gyerekeket és felnőtteket simán lehet oltani, mert rájuk nincs rossza hatással!
Nem tudom, annyira tanácstalan vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kismamik!
Ti beoltattátok magatokat???
Szép estét mindenkinek!!!