Új privát üzeneted érkezett!

Értem,Lucuzs.Már korábban megállapították a pco-t de Bea szempontjából az a lényeg,hogy Török nála is rájött volna,ha az lenne neki.
Vendég
 


Bea! Én nem akartalak felizgatni, csak magamban sem akartam tartani a dolgot.
A lényeg, hogy te most a babáidra koncentrálj, hogy kapaszkodjanak jól, és minden rendben lesz! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs,Zsó!
Végülis nem agyalok ám rajt,persze hogy Török észrevette volna a pcot.100%-ig megbízok benne nagy " koponya" :)Meg hát nekem hál isten még cisztám sose volt sose. Csak azok a fránya vérvétel eredmények " idegesítenek" 1 picit,hogy azt mér nem lehet megkapni.Soha nem mondanak róla semmit.Legalább azon látná az ember,hogy az értékeken belül van e az eredményem.Engem a pajzsmirigyem érdekelne,mert anno az tudom,hogy nem volt jó csak annyibamaradt.És valahogy csak befolyásolja az az egészet nem?Meg én annyit tudok enni,hogy az eszméletlen de hál isten tartom a súlyom.Anno erre is mondta a dokim,hogy ez is lehet alul/vagy felülműködés.Mindegy most megvárom mi lesz,ha mégse sikerülne most se,akkor azért lehet megnézettetem azt a pajzsmirigydolgot.De persze nagyon bízok bent,hogy már többen karácsonyozunk! :)
horváth beáta
 
 

 
 

Bea! Tényleg ne agyalj most ezeken!
A szép, pozitív gondolatok segítenek valóra váltani a karácsonyi ajándékodat! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok, lenne egy kérdésem! 2 tüszőrep. szurit kellett kiváltanom. Tegnap beadtam magamnak este az egyiket, és a másikat vinni kell magammal az inszemkor. Erre nem bírok rájönni,hogy miért kell ez!? :roll: :roll: :roll:
benigna
 
 


Ezt a nagyon fontosat elfelejtettem az előbb, mert csak lopva bekukkantottam!

Kép
benigna
 
 


Beni!
Fú ez tényleg nagyon furi!Nálunk mindig csak 1szer kellett beadni tüszőrepesztőt ( 36órával elötte) persze 2 ampullát.Nem külön-külön. :? Ilyenről még nem is hallottam.Persze ha a doki rendelte úgy akkor semmi gond ne aggódj!
horváth beáta
 
 


Beni,
ehhez én sem tudok hozzászólni.Nekem mindkét inszemkor 1db Ovitrelle-t kellett beadni.
Vendég
 


Köszi, hogy írtatok. Hát én is azon agyalok, hogy ha eccer 36 óra a hatóideje, és csak ezt tudja ez az ovitrell, mármint a tüszőrepesztést, akkor minek mégegy! Na mindegy majd holnap meglátjuk mit akarnak azzal a plusz szurival. Esetleg a két kisebb tüsző ha még nem érik meg holnapra, azok lehet, hogy meg sem repednek, és akkor még egy szuri és még egy inszem két nap mulva!?? De ez lehet hogy egy hajánálfogva előrángatott ötlet...

Bea hogy vagy!? Pihizel!?

Lucuzs, család már flottul átesett a betegségen!?

Arra gondoltam, hogy milyen szép is lenne, ha decemberben többünknek sikerülne ! Bár tudom, hogy igazságtalanság lenne, ha elsőre sikerülne, és nem is vagyok telhetetlen, de azért nem bánnám! :D
benigna
 
 


Benigna! Ezt én sem értem, de én még csak most tanulom ezeket a dolgokat.
Az viszont tuti, hogy nem dupláztok, szóval nem lesz két inszem. Mivel, ha már egy tüsző megreped, az olyan anyagot kezd el termelni ami gátolja a továbbiak megrepedését. Én így tudom... :roll:
Drukk hegyek holnapra! :lol:

Betegség még mindig van, sajnos, mindannyian köhögünk, ez nem akar kikopni. :?

Amúgy meg miért is lenne igazságtalanság, ha elsőre sikerülne neked!!! Persze, hogy szorítunk, mert igenis van olyan akinek elsőre sikerül. Higgyél benne!!! Legyél te is köztük!!! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Benigna,
megígérem,hogy én se foglak utálni,ha sikerül elsőre! :lol:

Lucuzs,
jobbulást!!!
Vendég
 


Ó csajok, csak próbálom magunkba szugerálni a pozitív gondolkodást! :wink: :D

Lucuzs, kakukkfű tea jó tud lenni , bár az íze nem finom, a kisgyerekek nem igazán szeretik. De inhalálni is nagyon jó! Nekem még a Stodal vált be ilyen megfázós köhögésre. Ez homeos szirup.
köhögésben otthon vagyok sajni, én rengeteg mindent kipróbáltam, mert a tüdőgyulám óta is csomót köhögök :(

Zsó, már amióta írtad, hogy hegedülsz mindig akartam írni neked, hogy van egy fantasztikusan jó könyv. Egy családtörténet, ami egy zenész családról szól. Jessica Duchen: Magyar táncok a címe. Ha szereted a családregényeket, akkor ajánlom! :)
benigna
 
 


Sziaasztok Lánykák!

Beni,
nekem is két Ovitrellt írt Fülöp doki és ha jól emlékszem, azt mondta a másikat az inszem napján adják be. Egyébként én is elcsodálkoztam rajta amikor mondta. Drukk megy holnapra ezerrel! Én nagyon csípném ha elsőre sikerülne Neked, mert megyek utánad januárban :wink:

Bea,
gratulálok az ügyes embrikákhez, hogy így szépen felébredtek! Sok pozitív ondolat, hogy kapaszkodjanak jó erősen! :D +++++

...most nálam nem túl sok a pozitív gondolat, mert épp temetésről jövök. Tragikus hirtelenéggel meghalt a nővérem apósa. :( Nagyon jó ember volt, borzasztóan le van taglózva az egész család.

Az oltásról még egy gondolat. Azért is érdemes beadatni, mert egy terhesség tele van kétségekkel, kérdésekkel. Így egy a sokból kizárható. Sajnos most nem emlékeszem ki írta, mert kapkodva olvastam vissza, hogy ha megkapjuk 3 hónapig nem lehet terhesnek lenni. Hát szerintem az a lány akinek ezt az orvos mondta félreérthette. Hiszen, nem nem szabad terhesnek lenni, hanem ha valaki kismama az első három hónapban nem kaphat ilyet. Nem szabad kockáztatni, ne várjatok egy percet se vele. A férjem kolléganője sajnos elkapta a vírust és két hete fekszik...egészséges 30 éves fiatal nő. Persze nehéz elhinni, hogy ez az egész tényleg veszélyes, mindaddig amíg közvetlen ismerőst nem érint. Addig ez is csak "hírek a tévéből". Mellékhatása pedig nincsen, ez tapasztalat :wink:

T
tapedli
 
 


Beni!
2 inszemet biztos nem csinálnak.Fogalmam sincs minek a másik szuri ilyenről nem is hallotam.Inszem után utrot szoktak felirni azt kell szedni.Legalábbis Tapolcán.Ha csak nem még 1 szurit beadatnak spontán próbálkozáshoz,a később repedő tüszőkhöz? :oops: Nagyon kiváncsi lettem most erre! :) Mindegy fő az hogy sikerrel végződjön!!!

Lucuzs!
Jobbulást!!!

Tapedli!
Én is pont ezt gondolom az oltásról!De azt jól értem,hogy aki ha most teherbe esik nem kaphatja meg az oltást 3 hónapig???Czeizel Endre pont azt mondta,hogy kezdő kismamik is beoltathatják magukat!

Zsó!
Hogy vagy?

Én csak vagyok.Jövök megyek itthon,pihizek,néha fekszek de nem egész nap.Reggel ugy tervezem apival elmegyek bevásárolni.Szerintem már lehet és nem árt. :) Jó lesz 1 kicsit kimozdulni! :)
horváth beáta
 
 


Benigna! Gyere mesélj, milyen volt az inszem? :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok,

túl vagyunk az inszemen. Kicsit sokat kellett várni, 1,5óra, de ennyi volt a negatívum. Minden ok volt párom eredménye is jó azt mondták. Kicsit nehezen tudta a doki felhelyezni a katétert, amin keresztül bejuttatták a katonákat, de azért ki lehetett bírni.

A második ovitrellere rákérdeztem, csak annyi, hogy rásegítésnek kaptam inszem után. :shock: Még azt logikáztam ki, hogy lehet, hogy a cisztásodás kockázata is csökkenthető talán!? :roll: :roll: Na de szerintem tökre mindegy, ha így csinálják azt kész :lol:

Most duphastont kell szednem naponta 3X2-t.

Meg nyugton maradni.
benigna
 
 


Oké Tapi, remélem, hogy megmutatjuk neked a tuti mintát, és jöhetsz utánunk, ugye Zsó és Bea, ja és Lucuzs, még ti is belefértek a decemberbe :wink: :lol: .
benigna
 
 


Benigna! Örülök, hogy akkor a kisebb kellemetlenségektől eltekintve jól sikerült az inszem! :lol: :lol: :lol: Drukk hegyek indulnak!
Néztek most uh-n? Mekkorák lettek mára a tüszők, vagy már nem látszottak?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs, köszi, hogy gondoltál rám :D

Már nem látszottak a tüszők.
benigna
 
 


Benigna! És akkor most jól értem, hogy a második tüszőrepit is be kellett adni?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Beni,
örülök,hogy jól sikerült az inszem és főleg,hogy jó lett a párod eredménye!

Lányok,
én nem merem beoltatni magam,eddig azt mondták,nem lehet kismamákat,most már ajánlják,de ki garantálja,hogy a kisbabának nem árt?Inkább vigyázok,ahogy tudok,de nem kockáztatok.Nehéz dolog ez,hiányzott ez még a nyakunkba,nincs elég bajunk... :twisted:
Vendég
 


Lucuzs, igen, ott adták be az inszem után!

Zsó, megint csak ezt mondták, hogy jó, de számokat nem. Én meg nem akartam rákérdezni, hogy mégis mennyi!? :lol: :lol: :lol: Pedig kiváncsi lettem volna :oops: .
Megértem a dilemmádat, és szerintem az lenne a legjobb, ha egy immunológust felkeresnél. Aki választ tud és akar is választ adni a te konkrét helyzetedre, nem általánosságban beszél terhes nőkről. Ezzel nem veszítenél semmit.

Kép
benigna
 
 


Beni,
az a gond,hogy minden orvos máshogy látja ezt az oltás dolgot.Pont tegnap mondta egy röntgenasszisztens ismerősöm,hogy náluk a klinikán senki nem oltatja be magát.
Nem is akarom ezzel tovább borzolni a kedélyeket,én már döntöttem.
Vendég
 


Sziasztok!

Cipők, csizmák már az ablakban vannak!? Bár én azt kívánom, hogy ne cipőbe kapjuk az idei ajándékot :) És, hogy pár év múlva mi csempészhessünk csomagot kis csizmácskákba! Persze Lucuzs ez nálatok már gondolom program ezen az éjszakán! :lol:

Kép
benigna
 
 


Benigna! Ha már így rákérdeztél, nekünk személyesen jött ma este a Mikulás. :lol: Apa volt a megszemélyesítője, kezdetektől fogva így van. :D Jó volt! :lol:
Mindenkinek kívánok jövőre hasonló programot! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Én elfogadnék egy ilyen piros sapist. :D

Lányok ne haragudjatok hogy ilyen ritkán tudok jönni de nagyon húzós az új munka. Hát az a helyzet, hogy annyira, hogy valószínűleg váltanom kell majd, mert így biztosan nem fog működni a babaprojekt. Próbálok okoskodni, megkérni őket, hogy hagy csináljam részmunkaidőben, mert mellette tudnék maszekolni ami nyugisabb lenne. Hát meglátjuk, hogy alakul, mindenesetre januárban szeretnénk belevágni a lombikba, úgyhogy úgy kell rendezni a dolgokat.. Szorítsatok, mert nem egyszerű.

Közben volt egy szörnyű élményem, elmentem egy új nőgyógyászhoz itt a közelben, és annyira durván bánt velem hogy ilyet még sosem tapasztaltam. Egy sima rákszűrést szerettem volna csináltatni és közölte hogy azt nem lehet a ciklus végén. Hát én rengetegszer csináltattam már és ilyet soha nem mondtak. Szinte lecseszett hogy mért nem hoztam el a régebbi rákszűrések papírjait. Hát én ezt soha nem kaptam meg sehol. De ezt el sem hitte, azt mondta keressem csak meg azokat a papírokat. És még sorolhatnám a beszólásait. Nem keveset bőgtem utána nagyon megalázó volt.

Bea szuper híreket írtál, örülök hogy felébredtek a fagyibogyók :wink: Nagyon szorítok Neked.

Zsó te hol tartasz? Bocs de elvesztettem a fonalat. Neked most volt inszem jól emlékszem? Mikor derül ki az eredmény?

Benigna neked is drukk az inszemhez!

Lucuzs, jobbulást Nektek! Remélem, már jobban vagytok.

Tapi, sajnálom a szörnyű hírt nővéred apósáról, ha jó ember volt, biztosan jó helyen van..

Tapi Bumi látom ti is el vagytok havazódva. :cry: Ha tudjátok, próbáljátok csökkenteni a terheket, tudjátok, fontos most nekünk a pihenés és a nyugalom.

igyekszem a jövőben többet jönni
vayacon
 
 


lányok még a h1n1-ről. én is beadattam az oltást. Szerintem most még jobb mint terhesen. Olyan sok szörnyű hír volt mostanában terhes nőkről. Mivel akkor az immunrendszerünk a babát védi sokkal könnyebben elkaphatunk bármit, ezért én a szezonálisat is beadtam. Én mindenkinek azt ajánlanám hogy oltassa be magát.

Én is azt hallottam, hogy az első három hónapban nem ajánlják az oltatást. De azt hiszem erről is eltérnek a vélemények.

Nem akarok paráztatni senkit, de én azt hallottam hogy Ukrajnában nem is h1n1 pusztított, hanem tüdőpestis, és állítólag ez átterjedt hozzánk is. Én nagyon remélem hogy nem így van, mindenesetre mindenkinél tüdőbajt hallani aki meghalt. Állítólag most egy olyan ember is megkapta, aki beoltatta magát, ez is ezt támasztja alá. Mindenesetre ha sikerül a baba, nagyon kell vigyáznunk majd magunkra.
vayacon
 
 


Lucuzs az szuper izgalmas lehetett a kislányodnak!!! :lol:

Vayacon, akkor még van két szabad piros sapisunk, mert egyet én is lestoppolok magamnak :lol: .
Egyébként én sem kaptam vissza mindenhol a rákszűréses papírt, és ez a pampogi doki is nyilván tudja, hogy ez nem mindenhol divat, hogy az embernek automatikusan odaadják a leleteit. Sőt, szerintem az a ritkább. Ne mérgelődj!!!

Bumi, hogy vagy!? Írtad korábban, hogy mész vissza dokihoz! Remélem minden jól alakul!!!

Szép vasárnapot mindenkinek!
Már mindenhol őrületes karácsonyi forgatag van :shock: .
benigna
 
 


Vayacon! Dejó, hogy te is előkerültél! :lol:
A dokit sajnálom, nem is értem az ilyet, mintha nem lenne így is elég a lelkünknek, hogy nem sikerül a babó, és akkor még a bunkó dokik is keserítik az életünket. :evil:
Drukk, hogy januárban nyugiban kezdhessétek a lombikot! :lol:

Benigna! Nagyon aranyos a vonalzód! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Látom tegnap mindenki elfoglalt volt!

Lucuzs, te lassan mész tüszőnézőbe Tapolcára! Drukk a szép tüszőkhöz!

Zsó, te mit tervezel, mikor tesztelsz!? Vagy megvárod a vv-t!? Én nem tudom eldönteni. . . :?

Kép
benigna
 
 


Vayacon,
kívánom,hogy minden úgy sikerüljön munkailag,meg minden szempontból,hogy mielőbb kezdjetek!

Mához 1 hétre lesz 2 hete az inszemnek(tehát ma 1 hete :wink: ) és én aznap reggel tesztelek.Jobb tudni,úgy tapasztaltam.nálunk az inszemnél nincs is vérvétel,hanem azt mondják,telefonáljak,ha megjött,vagy ha nem,teszteljek.
Én is nagyon el vagyok havazva,bocs,de már itt sem vagyok! :wink:
Vendég
 


Zsó!
Ez tök furi otthon tesztelés.És ha nem is pontos a teszt ( sok ilyet hallottam ) vagy pl. később jön meg 40-50 napokra,mint nekem?Addig idegeskedne az ember, hogy mi van pontosan?Ha negatív akkor is bent motoszkál ám az emberbe mivan ha nem jó a teszt?!Nekem Tapolcán azt mondták az otthoni tesztekkel nem érdemes próbálkozni,mert nem ad biztos választ mert az ottani teszt teljesen más.De kívánom,hogy neked 1-ből erős pozitív legyen!!! :)
horváth beáta
 
 


Sziasztok!

Bea! Tőled szeretném kérdezni, hogy Tapolcán hétvégén is csinálnak inszemet/lombikot?
Csak, hogy mire számítsak.

Neked mikor kell tesztelni, vagy Tapolcára menni?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!
Csak hétfőtől péntekig vannak.Mindig így igazítanak mindent,és úgy adatják be a tüszőrepesztőt.Nekem mindig szombaton szokták így általában hétfőn szokott lenni.De tüszőktől függ.Ha extra nagyok ( volt már nálam ilyen ) akkor besummaztanak péntekre.Meghát attól függ melyik dokihoz mész.Én mindig úgy igazítom,hogy Törökhöz kerüljek! :) Most is elvileg ahogy számoltam pont szerdára esett volna a beülti, ( akkor pont nincs Török doki )de én már elötte Úgy mentem UH-ra hogy hozzá kerüljek mindenképp.Már kitapasztaltam. :)
Pénteken megyek tesztre.Te csüt. nem?
horváth beáta
 
 


Sziasztok!

Bocs de még mindig nincs időm. Viszont a cisztám még megvan. Az új dokim azt mondta, hogy januárban leszívja, és meglátjuk, hogy visszatelítődik e, ha nem, akkor király, ha igen, akkor lapar.


Ovitrelle: lombiknál van akinek szúrni kell a beülti után is, a megtapadás elősegítésésre, gondolom inszemnél is ez a cél. Lombiknál általában 2 napont a felet kell szúrni, de kinek, hogy írja a doki. Nekem nem kellett még. De a barátnőmnek igen.

Bea!
Megy a drukk ezerrel!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
Hiányoltalak már! :) Sajnálom, hogy még megvan az a fránya ciszta! :( Remélem azért nem kell majd lapar.
horváth beáta
 
 


Bumi,
sajnálom a cisztát és remélem,hogy sikerül megoldani lapar nélkül!

Bea,
már csak 2 nap :wink: izgulok érted!
Nálunk csak az inszemnél van házi tesztelés illetve nem kötelező tesztelni,ha nem jön meg,akkor is telefonálni kell és gondolom megvizsgálnak.De persze mindenki tesztel mert izgul.
A lombiknál 2 vérvétel van.
Én hétfőn tesztelek.
Vendég
 


Bea!

Akartam kérdezni, hogy mikor érdemes menni Tapolcára, hogy ne várjunk sokat? Persze tudom, hogy mindenképpen sokat kell várni, de nem szeretnék belefutni az inszemes/lombikos időszakba, márha van ilyen. Szóval, hogy ne lépjen le a doki a rendelésről. De én kora reggel nem tudok menni, mert innen másél óra az út eleve.
Szerinted tudok időzíteni? Csak apa miatt lenne fontos, mert elkísér, de sietnie kell vissza dolgozni.

Neked meg mindjárt teszt! Érzel valamit?

Bumi! Szorítok, hogy ne kelljen lapar!
Nem vagyok vele tisztában, hol is van ez a ciszta? :oops:

Zsó! Hétfő is mindjárt itt van!!! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!
Háááát.... ha vissza akar érni dolgozni nem valószínű,hogy sikerül. :( Nekünk 1 óra 10 perc kb. az út.Én mindig fél 8-ra már ott vagyok,mert már akkor kb.5-10 ember mindig van!De akkor általában beleesek az első szórásba miután megkezdi a rendelést.Ilyenkor általában fél11-11 fele szoktam hazaérni.Előbb semmiképp.Igy is kell várni,de azért nem olyan sokat.Ha nem mész oda reggel az elejére azt már nem lehet megjósolni,hogy mi lesz.... :( De tömeg az tuti.Ha csak UH van akkor érdemes a másik dokihoz bejelntkezni nem kivárni a sort a Töröknél.De csak 2 nap vannak mind a ketten egyszerre.Ott biztos előbb végzel.Ha " fontosabb" a dolog akkor én mindig kivárom,hogy Törökhöz kerüljek. Az " első szórás" után már közbe mindig átmegy a laborba.Elöször leszívásosok,utána beültik.... átmegy,közbe vissza a rendelőbe... ez így megy sajna,ezért a sok várakozás.Az inszemeket mindig fél11,11-kor csinálják,mivel akkor végeznek a spermákkal.Ha azt megkezdik ( a rendelőbe) akkor csak őket hívják folyamatosan be."Röviden" ennyi. :( Én már ezt az elején kitapasztaltam,én inkább felkelek hajnalba,csak legyek ott fél8-ra.Nekem így jó.Igy is elmegy majdnem az egész nap hátha még késöbb mennék.... Múlkor is 11-re kellett mennem fagyibeültire aztán ott dekkoltunk órákat.3-ra értem haza.Persze azt nem választhattam meg az ők mondják mire kell menni.Nem egyszerű na.Én azért 1 éve táppénzen vagyok mert ezt munka mellett képtelenség megoldani.Ti tudjátok nektek hogy lenne jobb.

Hogy mit árzek... nem vagyok bizakodó,fáj a derekem,görcsölget a hasam...azt hiszem a szokásos lesz. :(
horváth beáta
 
 


Bea! Köszi az infókat!
Hát nem egyszerű, mert én még csak felkelnék hajnalban, de Bogit nem szívesen keltem fél 6-kor, hogy elvigyem a mamához. És a mamát sem kérhetem, hogy jöjjön 6-ra ide... na de majd még megbeszéljük apával...

Szorítok neked, hogy ne legyen a szokásos :!: :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Csajok előre is bocsi ha valakit megbántok az írásommal. Február óta, amióta nálunk is a férfi meddőség az oka, hogy késik a baba, írtam is kicsit ide, de olvasni olvastalak benneteket és annyira sajnáltam, hogy senkinek nem sikerült itt jeget törni még. Most látom beindultatok és hiányzik nektek egy kis biztatás!

Mi is lombikra készültünk csak bizonyos ok miatt elhalasztottam január-februárra. Nem mértem a hőm, nem teszteltem és 2 nap késés után kezdtem feltenni a kérdést magamnak, hogy na most mi van? Végül cn.33 napon reggel lesz ami lesz alapon teszteltem és pozitiv lett!!!!!!

Férjem spermaképe mindig rosszabbodott 14,5 mil/ml ről indultunk februárban és a kaáliba mért eredménye csak 3 mil/ml volt októberben. Nem szedett vitaminokat, szereket. Mégis spontán teherbe estem!!!!! Tehát csajok bízzatok csodák vannak még spontán is. Na meg ha inszemmel vagy lombikkal rásegítenek még nagyobb az esélye! Egyedüli dolog, hogy bízzatok benne!!!!!!!

Tudok még valakit, akinek a férje vitaminokat szedett és terhes maradt, igaz a baba hamar elment de 3 hónap után újra terhes és egyenlőre a baba jól van!!! Nálunk is mi lesz senki nem tudhatja de én olyan sokat imádkoztam (családom is értünk), hogy nem hiszem, hogy ezt a csodát azért kaptuk, hogy elveszítsük!!!

Bea én is görcsöltem olyan 26. nap után, azt is gondoltam, hogy 27. nap megjön, olyan tompa de állandó fájásom és mindjárt megjön érzésem volt. Betétet is betettem és azzal jártam 4 napig, mert nem akartam elhinni, hogy baba van. Hasam most is fájdogál, az éjjel is görcsölgetett, enyhén, de éreztem. Egyedüli "jel" a cicifájás, ami az elmúlt két napban nagyon elővett.

Kívánom mielőbb mindannyitoknak váljon valóra az álma, mindegy milyen úton éritek azt el. De ha elindultok az úton bízzatok abba, hogy minden jó lesz, ne kételkedjetek!!!! Én vagyok az egyik példa arra, hogy csodák léteznek!!!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


Melisch! Leírhatatlan nagy gratula nektek!!! :D :D :D :D
És köszi, hogy mindezt leírtad, kell a bizonyíték, hogy léteznek csodák!
Gondtalan babavárást kívánok neked!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok lányok!

Melisch gratulálok a spontán babóhoz! Ez nagyon nagyon jó hír!!!

Bea drukkolok nagyon, hogy jó híreket kapjál holnap!!!

Lucuzs neked ma derül ki mikor lesz az inszem!?

Nekem nagyon fáj a derekam remélem nincs köze az inszemhez :? , de ezenkívül csak a nagy várakozás van!

Szép napot!!

Kép
benigna
 
 


Melisch!
Ez fantasztikus!Nagyon gratulálok a spontán babához! :)

Beni!
Nekem is a derekam fáj,de majd leszakad úgy. :(

Lucuzs!
Na mit mondtak ma?Mikor mentetek?Sokan voltak?Várunk a fejleményekkel! :)

Tudom vannak csodák,csak az a baj,hogy nem velem történnek meg.Sajnos 2 inszem és 3 beülti után az ember már elég rutinos és tapasztalt ahhoz,hogy hónapról hónapra érezze mikor közeleg a mensi.Nálam a hasgörcsölés és a "megjövős érzés" nem szokott tévedni.Ja és persze mikor nagy hangulatváltozásom van akkor tuti megjön napok múlva. :( Persze titokban kicsit reménykedik az ember hátha most nem... de mikor megmutatják a negatív tesztet,akkor végfut az agyamon: tudtam,éreztem.... :( Ez van ilyen az élet.
horváth beáta
 
 


Melish!
Végre, végre valaki! Teljes szívemből gratulálok és boldog kisamamiságot kívánok! :D :D Annyira fantasztikus ez és annyira aranyos vagy, hogy leírtad nekünk! Nekem személy szerint nagyon sokat ad az írásod, mert én nagyon bízom a csodákban :wink:

Csajok! A derékfájás nagyon jó jel is lehet, persze nem szeretnék senkiben hiú reményeket ébreszteni. De Melishnek igaza van, BÍZNI KELL!!!! Jön a kari, a babócák is majdcsak megtalálnak minket :D

T
tapedli
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk Tapolcáról!

adatok:
mnyh: 9.5 mm
egyik oldal: 14.5+10 mm-es tüszők
másik oldal: 14 mm-es tüsző

szombat du. 5-kor tüszőrepesztés

HÉTFŐ INSZEM!!! :lol: :lol: :lol:

Olyan boldog vagyok, tartottam tőle, hogy nem jól fog viselkedni a szervezetem, de szerencsére rácáfolt. :wink: :lol:
Nagyon bízok! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Bea! Végül fél tízkor tudtunk indulni, így negyed délben érkeztünk. Sokan voltak, mint mindig, de végülis már másfél óra múlva hazafelé jöttünk.

Azért én szorítok neked nagyon holnapra! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!

Szuper hírek! Hajrá előre! :wink:

Bea, Mzsó, Beni! Óriási drukk a pozi tesztekhez!!! +++++++++

T
tapedli
 
 


Lucuzs, tök jó, hogy már Ti is inszemeztek 7főn! Megadrukk, hajrá kistesó!!!
benigna
 
 


Bea nagyon nagyon drukkolok neked, és bár én nem vagyok rutinos a nem-megjövésben :? , azt mondják, hogy a "megjövős érzés" igen is szokott tévedni!
benigna
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: