Új privát üzeneted érkezett!

NA MÁR MEG IS VAN GABIÉK BABÁJA??? :D GABI GRATULÁLOK NEKTEK IS :D - köszi a híreket LILISGABI (:D)

LEMON: én egyáltalán nem bánom a látogatási tilalmat. Nekem a férjem épp elég. Bár a lányokat is szivesen látnám :cry: ha mondjuk mostanság megszületnének a babák, lehet hogy 2,5 hetet bent kellene töltenünk! Azt hiszem annyit, mintha betöltenénk a 37. hetet! Hát az meg karácsony :D az már azért jó hír!
Egyébként szívem szerint itthon is látogatási tilalmat rendelnék el!!!

MELI: tényleg szép nagy a kis Gergely :) Örülök, hogy minden rendben odabent :)

SPRITE: hallottam már a csengettyűs dologról. De igazán úgy vagyok vele, hogy ha akarnak befordulnak, ha nem, hát úgy kell lennie valamiért :wink:
Szerintem karácsonykor már nem lesztek egyben...

GIO: vicces ez a te férjed. :D Pisilés nekem is elég gyakori mostanság éjjel!

BRIELL: szerintem a lepény az áramlással van összefüggésben, nem? mert nekem csak áramlást néznek!

Vannak megint jóslóim... a pocakom meg úgy húz lefelé... Álmos is vagyok. De jó lenne tudni, mikor is érkeznek a fiúk pontosan, bár akkor nem lenne ilyen izgalmas minden jel :roll: :D

Kata
labkat

Nekem úgy rémlik Anitának az uh-n is kicsinek mérték és azon szurkolt, hogy maradjon még bent pocaklakó, nehogy nagyon piciként szülessen. Persze előtte lehet, hogy azt hitte nagy a babó és én csak az uh utáni állapotra emlékszem. :oops: Már nem találom mikor írta a vizsgálat eredményét, csak a babó érkezéséről szóló híreket.

Most kezdem sejteni milyen (volt) neked a szeméremcsonti fájdalom. :shock: Szegény, Te már mióta érezted ezt...

Na jó, nem parázok, reméljük tényleg könnyebb lesz megszülni, bár a szülésznő szerint nem feltétlen így van. :x Ami tuti, hogy az 56-os rugik sokáig jók lesznek (legalábbis hosszában). :lol:
csillag25

Gabi, nagy gratula!!!

Immár itthonról jelentkezem. Szuper érzés volt hazaérni, pedig csak két napot voltam benn, ennél jobb már csak gyerekestül hazajönni lehetne. Ráadásul a cukrom olyan ütemben zuhan, hogy ellensúlyozni kell valamivel, úgyhogy pizzát rendeltem ebédre. Az élet szép. :lol:

Kata, egyetértek látogatási tilalom ügyében, nekem is elég az apja, az meg külön jó, ha mások nagy pereputtya is ki van tiltva. Itt a patológián is van, akihez tízesével járnak látogatóba, nekem szerintem összesen nincs annyi rokonom, mint amennyi egyes csajoknál egyszerre a szobában. :lol:

A már megszületett babák mért és valós méretei engem is nagyon érdekelnének, hátha megnyugtatna kicsit! :lol:

/
lemonsong

Póki, örülök én csak valahogy még mindig nem fogom fel. Mivel én sem vagyok kis darab és a férjem sem, mindenki azzal ijesztgetett, hogy nagy baba lesz. A végén mire elkönyvelem, hogy pici lesz, majd nő akkorát a maradék 2 hét alatt... :oops: :D
(leletemen még egy új dolog: "megjegyzés:obesitas miatt nehezített vizsgálat" kiderítettem a kedves szócska jelentése elhízás) :evil: :( Nem igazán értem, mert a hasamon nincs vastag hájréteg -ami van az az elejétől ott van és sosem akadályozta a vizsgálatot- inkább fenékre, combra híztam. Most nehezíti csak? :?
csillag25

Csillag,nyugi,írtad,h te sem vagy égimeszelő :lol: így lehet,h azért kisebbek az ő méretei is.Az én fiamnak meg nagyobbak,de uh szerint csak egy héttel naygobb a koránál.Én nem aggódok,ráadásul én cukros is avgyok,azok a babák mindig nagyobbak,igaz,Lemon???

Briell,a terhes ambulancia előtt ültem a porta mellett az első padon fekete-pirosban.Én nem láttalak,pedig figyeltem mindent.

Gabicikának sok tejcsit és nagy gratula a családnak!!!

Kép Kép
meli1118

CSillag
írtad hogy nem sikerült jól az nst mert a kicsike elbújdokolt. Hát biztos ezért kellett írni vmit a papírra
Vendég

Hát Meli, a 158 centimmel... :lol:

Amit még észrevettem a héten, (bocs a témáért) hogy naponta 2-3 x megyek wc-re. :shock: Nem hasmenős, normális széklet és mindig csak kevés. Szerintem babó feje már nagyon lent van és a felesleget kiküldi, hogy legyen hely neki. :oops: Persze ez nálam pozitív, régebben az volt a gond, hogy nem mentem.
csillag25

Gabinak és Sárinak nagy-nagy gratula!

A súlyokhoz és vizesedéshez annyit fűznék hozzá, hogy a végére, igencsak szép méretes bálna voltam, kb. +20 kilóval :oops:
Ami a szülőszobán tűnt fel, hogy iszonyatosan el voltam vizesedve :( A 2 papucsból, amit a kórházba vittem magammal, csak 1 jött fel a lábamra az első napokban :shock: pedig készültem, hogy nagyobbat vegyek, mint ami átlag jó lenne.

Kitartást kismamik mindenkinek, szépen sorban minden baba kibújik egyszer, lehet, a legváratlanabb pillanatban :D

O'hara köszi a citromos vizes tippet, sajna 90%-ban álmában csuklik Zalán, így azt hiszem, engem jobban megvisel, mint őt.

Üdv. Gabi
Vendég

Gio, köszi a nyugtatást, de ezt az uh-s leletre írták. Nem is értem, hiszen mindent le tudott mérni. :roll: Inkább abban látom az összefüggést, hogy tényleg hájas a hasam és ezért volt nehéz az nst-n is belőni babót. :( Na mindegy, ezen már nem idegesítem magam a maradék 2 hétben, csak meglepődtem, mert vannak tőlem nagyobb darab kismamák is. Ha már ilyen hason is nehéz a vizsgálat... :?
csillag25

Megyek rápihenek ezekre az eredményekre, az éjszaka úgy is túl rövid volt (vagy inkább hosszú).
Puszi lányok!
csillag25

Ne aggódj Csillag! A képeken nekem egyáltalán nem tűnsz hájasnak.
Te panaszkodtál hogy nem látszik a pocakod, pedig igenis látszik! És a végén úgyis kidudorodik, mindegy hány kilóról indult az ember, nem?
Az ultrahang is olyan megbízhatatlan soxor. Én már 4x voltam eddigi életemben vakbélgyanuval kórházban és mindig azt írták rá a papíromra, hogy "nem zárható ki" holott min. 30 percig nézegettek mindig hasi uhuval...Ennyi erővel már rég elpatkolhattam volna :shock: 8) Vagy úgy tűnik olyan különleges a szervezetem hogy annak ellenére hogy a vakbélgyuszi egy tipikus akut-gyors történet , én képes vagyok hosszú éveken krónikusan is produkálni :lol: Egy sebész mondta 1x hogy ez sem kizárt :shock:
Vendég

Van ma vmi légköri változás?
Annyira punnyadt vagyok és furcsa közérzetű. Lehet igaza lesz a férjemnek és kicsikénk mégis hamarabb érkezik
Vendég

GIO: én is punnyadt vagyok, és furcsa közérzetű. Nemrég ledőltem, és félkómásan feküdtem az ágyban, miközben csajok meséztek. Most remélhetőleg már mindkettő alszik!

Kata
labkat

Gratulálok Gabinak és Sárinak és minden jót kívánok.

Hát a méretekről meg a ctg-ről csak annyit, hogy nektek legalább van mit összehasonlítani. Én csak jövő pénteken megyek az első ctg-re, pedig akkor már 38 hetes leszek, uh pedig a 20. héten volt utoljára. Szóval nálam talány hogy Ilka mekkora lehet, mondjuk így legalább nem idegeskedek rajta, de azért mégiscsak jó lenne tudni.

Milla, hogy vagy az oltás után?

Az én eddig nagyon jól viselkedő kislányom ebéd óta úgy pörög, hgoy hullámzik a pocakom megállás nélkül. Ráadásul valamit nagyon nyom lefelé is, mert nekem is elkezdett fájni a nyomulása, pedig eddig nagyon rendes gyerek volt. Lehet, hogy kevesli a három vaniliáskarikát, amit ebéd után küldtem neki......

tücsökbogár

GABICIKA!
NAGYON GRATULÁLOK SÁRI ÉRKEZÉSÉHEZ!MIHAMARABBI FELGYÓGYULÁST!

TÜCSÖKBOGÁR!
36hetes Uh nincs nálatok?Úgy tudom az mindenhol protokoll.

GIO!
Nem lehet,hogy azért vagy "punnyadt" mert terhes vagy? :D :wink: Egyébként én is kellőképpen nyomott vagyok,aludni is tudnék,de mivel holnapp mikulás családi kajálást egy porcikám nem kívánja,így inkább járkálok,teszek-veszek hátha hat valamit Hubusra.Bár tuti nem......

CSILLAG!
Nem is vagy hájas,nem tudom miről beszélsz.Ahhoz meg végképp nagy darabnak kéne lenned,hogy az nst ne működjön funkciójának megfelelően :lol: Valószínűleg csak elbújt az nst elől.
Vendég

Sprite!
Köszönöm! Mai napi első egészséges kacagásom Neked köszönhetem. Férjem ki is lépett a szobából hogy mi történt, hogy nyöszi helyett röhögök:-)
Hát igen, ma terhes vagyok :D Holnap tán áldott napra ébredek.
Amúgy a Te jóslófájásaid , görcsök elmúltak?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Mennyi minden történt, míg nem voltam!

Gratulálok Annának, Melindának és Gabicikának a babákhoz!

Labkat
semmi gondom a társasággal :wink: , itt mindenki egy tündér és nagyon aranyos, csak már megijedtem, hogy mi nagyon a végére maradunk :roll:

Milla mit érzel az oltás után? Ma beszéltem a védőnővel, eddig Ő sem ajánlotta, de most azt mondta, hogy lehet, hogy lenne beadatni, mert később is hazavihetjük és az sem lenne jó. Hétfőn beszélek a dokimmal és ha Ő is ezt mondja, akkor beadatom, pedig mi is nagyon ellene vagyunk.

Briell jó ez az sms! :lol:

Gió apa kiadja majd a parancsot a babónak, hogy most kell kijönni :lol: :lol: :lol: Aranyos! El is hiszem, hogy már nagyon várja, nálunk is ez van!

Csillag a mi babánk is fej és hasméret szerint egy héttel előrébb jár 37 hetes, de lábacskája szerint, csak 33 hetes. Majd összehozzuk ezeket a rövid lábú csemetéket :lol: :lol: :lol: Mondjuk mi sem vagyunk túl magasak 170 és 165 cm-el.

Kép
Kép
akella

Melinda és Gabicika!!! Nagyon sok örömet, boldogságot és tejcsit kívánok az édes kis babákhoz!!! Gratulálok!!!
Vendég

Köszi lányok, aranyosak vagytok! :wink:
Most egy kiadós alvás után már tökre nem érdekel, a lényeg hogy babóval rendben van minden. A hasam meg épp mostanában kezdett el tetszeni, mert már tényleg babácskától domborodik, az elején sokan mondták, hogy nem is látszik, hogy babát várok (pici hasam mindig volt). Most végre baba tölti ki. :P Egyébként vicces, mert alul volt mindig egy kis úszógumi és most fönt gyomortájékon szenvedett, hogy lemérje a combhosszát, ott pedig nem volt soha tartalékom, ott abszolút csak baba van. :lol:
Na téma lezárva, nem fárasztalak tovább titeket.

Aki punnyadt annak nem tenne jót egy kiadós alvás? :D Nekem annyit mondogatja nővérem, hogy most pihenjek amikor még lehet, hogy hallgatni kezdtem rá és a fáradtság első jelére megszeretgetem az ágyat (fincsi itthoni ágy). Mit tesz 1 hét kórház? :oops: :lol:
csillag25

Ja Gio, ez a "nem zárható ki" szöveg tetszik. :twisted: Általában minden vizsgálat végén odakerül a papírra egy olyan mondat amivel ők le vannak fedve és nem kérhetők számon, így nincs felelősség. Párom hasi uh-ján is így volt. Lehet, most azért kaptam ezt mert látta, hogy kisebb babó és ha esetleg valami baj lenne, akkor ő tiszta, mert az elhízott hasamtól nem lehetett látni rendesen...
Na most már tényleg befejezem és megyek összedobok valami kaját az embernek (meg magamnak). :) Este még jövök.
csillag25

MI EZ A PUNNYADÁS LÁNYOK??? Nagyon gyér lett itt a forgalom :(

DORKA??? CSAK nem szülni vagy már??? Mikor vonulsz holnap be a kórházba??? Ha nem jelentkezel megint zaklatlak egy sms-el :x :wink: :D

Kata
labkat

Kata vagy már babáznak a lányok, vagy épp szülni vannak, vagy nagyon készülnek rá. :lol: Esetleg rápihennek a dologra. 8)
csillag25

Ó tényleg nem volt nagy forgalom.
Én pedikűr-manikűröztettem - ma du. tehát úrinő voltam és ez annyira feldobott, hogy most a naaagy punnyadás után itt pörgök. Kész vagyok a szélsőségektől a várandósságom alatt:-)
Milyen apróság mekkora örömöt tud szerezni, de most jól jött egy kis nőciskedés :D
Amúgy az alvás tökéletes 5let, 2 hete nem is fogom vissza magam napközben sem. Így első babásként ugye még könnyű ledőlni.
Vendég

Sziasztok!
Itt vagyunk mi is :)
Gabicika gratula Sárihoz :D

Gabi köszönjük a beszámolót, nekem nagyon "tetszett", főleg, hogy nem a csupa rózsaszín ködöt írtad...
Mindig lelkifurdalásom van attól, hogy én nem érzem a rózsaszín világot így a vége felé... erre az alacsony vérnyomás miatti punnyadás még rátett egy lapáttal...
Tegnap egész nap csak feküdtem, aludtam, de így is szédültem még este. Szóval ma délelőtt elmentünk a háziorvoshoz... most persze normális volt a vérnyomásom... igazából semmit nem tud adni a problémára, igyak laza kávét, kólát, pihenjek többet, ne vasaljak :) , és ne menjek egyedül sehova...és igazából ez még mindig jobb helyzet mintha magas lenne a vérnyomásom...
Egyébként így utólag biztos vagyok benne, hogy nem lettem volna ennyire rosszul, ha nem töltöm ücsörögve az egész napot a klinikán..
És utólag azon mosolygok magamban, hogy volt annyi lélekjelenlétem, hogy letekertem a vasalót és kinyitottam a bejárati ajtót :shock:

Csillag: a napi 3 nekem is megvan :lol: :lol: :lol:
És ugyanezt gondolom én is: olyan szűk a hely, hogy minden felesleget kinyomatnak velünk :D
Vendég

Gombi, de jó látni!! Örülök hogy jobban vaaagy!!
Vendég

Jobban persze, kicsit "felmérgeltem" magam és máris tuti a vérnyomásom... :roll:
(Holnap mikulás buli, és vetkőzős csaj lesz a meglepetés vendég és T. megmutatta ki jön :shock: )
Vendég

Úúúúúúgy feszít a lábam... azt hittem megúszom a nagyon vizesedést, de neeeeem :?

Most meg bevásárló listát írogatok, egy utolsó "nagy" tescózáshoz...
tuti kifelejtek valamit...
Vendég

:shock: Ó megértelek Gombi. pocakosan ez zúzós - jó a csaj?
Mindenképp legyél azér jelen ezen a Mikulás bulin! Lehet hogy a nőnek most kisebb a hasa, de a Te pocid meg kincset rejt, úgyhogy nyertéééél! Pocak nélkül meg bármelyik táncoslányt levered alakban, hidd el!
Vendég

Gombi, picit irigyellek a kávé és kóla miatt. :oops: Nekem a magas vérnyomás miatt -ami azóta nem is magas- nem igazán szabad, pedig egy lightos capuccinót úúgy meginnék. :)
Jó hír, hogy nem vagyok egyedül a babó nem fér el odalent helyzettel. :wink:
csillag25

Hát nem rossz a lányzó... és persze T. zsánere: hosszú fekete hajjjjjjjjjjj :lol:
Áááá, nem megyek.. eddig minden buliban ott voltam, de most egyszerűen érzem, hogy nem kell ott lennem...
De lesz ott beépített emberem... :lol: :wink:

Kettős érzésem van: egyrészről már szeretnék szülni, másrészről meg hirtelen rám tört a "pihenni akarok még" érzés..
Már teljesen rosszul vagyok magamtól...
Vendég

Csillag: olyan érdekes egyébként, hogy kívánom is a kólát rendesen... ma is ebéd közben megittam fél l-t...
Szóval jelzi a szervezet, hogy mire van szüksége..

jajjj de kínlódok ezzel a listával... tartós tej, meg cukor, meg liszt...
nem szoktunk ilyen nagy bevásárlásokat tartani...
Vendég

Gombi
én is tök így vagyok. Vannak napok amik szülősek, aztán ledőlök, felkelek éjszaka pisilni dög fáradtan és azon imázok nehogy elöntsön a magztatvíz mert én most olyan álmos vagyok hogy nem akarok szülni :o

Zsáner...A zsánerekkel nem él az ember, max. nézi őket vagy csalódik bennük 8)
Nekem is zsánerem a déli típus - fekete haj, fekete szemek-mármint ffiban:-) , de világosbarna -kékszeművel élek és nem adnám senkiért sosem egy percre sem :wink:
Vendég

Gio: na én is ezt mondtam MAXIMUM NÉZNI :lol: :lol: :lol:

Már csak ezért sem megyek be holnap, mert milyen már, hogy ott vannak a haverok, és akkor T. meg legyen ott miattam zavarban???

Hjajjj nem tudom hogyan üljek, vagy inkább hogyan ne üljek... ha nem polcolom fel a lábam, feszít, ha felpolcolom, akkor a laptop nyomja a pocit :roll:
Aztán eszembe jut, hogy itt nálam már mindenki tovább bírta. Kussti van. :wink:
Vendég

Meli: nem feküdtél te véletlenül azon a padon? :lol: Mert akkor láttalak, csak a fejedet takarta egy pasi :)

Gio: rózsaszínezz ki a listában, légyszi! Kedden mehetek Hozzád, ha úgy alakul? :oops: :)

Gombi: nyűglődik itt már mindenki, te is folytasd csak nyugodtan :wink:

Elmosogattam! Egy hős vagyok!!! 8) :lol:

briell

Gabicika nagy nagy gratula nektek!

Sziasztok!

Most értünk haza....gyors nagybevásárlás...még utoljára! :D

Labkat: mosógépből az AEG a jó!Legalábbis media markt-os barátnőm tavaly ezt ajánlotta nekem.

Gombi : kitartás!A vetkőzős csaj meg........majd amint lehet te is csinálsz műsort T.-nek...még jobbat is! :D Ne aggódj miatta!
Vendég

Tulip: na a nagybevásárlás miatt irigyelek, hogy túl vagytok rajta.. mi holnap megyünk.... már előre rosszul vagyok.. szívem szerint megrendelnék mindent házhozszállítással...
Vendég

Gombi, egészségedre! :)

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Vannak napok amikor már úgy szülnék, aztán egy nyűgösebb éjszaka és reménykedek még pár nap haladékban. :oops:

Főztem, mosogattam, teregettem és is hős vagyok! :lol: Igaz majd be szakad a hátam. Nem is olyan jó hősnek lenni. :x
csillag25

Hát Gombi én imádok vásárolni,de most borzalmas volt....én is hős vagyok! :lol:
Vendég

Én hülye, folytatom a hősködést :? Felvágtam a husit, és mindjárt panírozom a holnapi ebédhez. Öcsém rántott husit rendelt, és mivel vasárnap szülinapja lesz, megcsinálom neki, pedig azt mondtam, nem kap :twisted: Délelőtt persze még vásárolunk. Most már elegem van, hogy valami még mindig hiányzik. Úgy érzem, sosem lesz az, amikor kényelmesen hátradőlhetek, hogy Picúrnak mindene megvan, nekem mindenem megvan, van itthon elég kaja, lakás tiszta, rend van mindenhol. már csak várnom kell a szülést... :?
Pedig tegnap is úgy éreztem, mennék szülni, de ma megint úgy vagyok, hogy úristen, nekem kell még az a három hét!!! :lol:

briell

Briell,azaz!!!!! :lol: :lol: kinyújtott lábbal ültem,hogy minimális felpolcolás meglegyen :lol: :lol: sokan megnéztek,de az ilyesmi nem igen szokott érdekelni.Tettem a lábam alá újságot,de cipőstöl rakjam fel.De én voltam.

Gombi...mikuláscsaj :? de te vagy most a legszebb,Gionak igaza van!!!Kész a lista???Én tegnao letudtam mindent,már csak neten vásárolok!!!

Zsibbadnak és viszketenek a kezeim...én már nagyon szülnék....kész vagyok...

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Még nem...holnap reggel fél 9-re megyünk be a kórházba, onnan meg hagyjuk történni a dolgokat. A mai napot meg pihenéssel töltöttük, én aludtam egy csomót. Kicsit azért izgulok.
Kata, köszi az aggódást, bocs, hogy nem válaszoltam, de volt egy pár telefonhívás ma, ami nemhogy nem nyugtatott meg, de totál kikészített, aztán a férjem jobbnak látta, ha elveszi a telefonomat. (Összességében nem értem, hogy amikor felhívnak egy holnap szülő kismamát azzal, hogy de szar a szülés, akkor mit is gondolnak. Ja, és ha annyira nagyon szar, akkor minek is szültek kettőt-hármat-négyet...na mindegy).

Szóval csajok, szorítsatok nekem holnap, aztán ha megszületett az apróság, küldök sms-t.
tedorka

tedorka szorítunk Neked és várjuk majd a híreket!
Minden rendben lesz! Nem könnyű dolog, de erre vállalkoztunk és ami a lényeg a végeredmény mindent megér :wink:

briell ügyes vagy, hogy mindennel kész vagy. Nekem a takarítás még hátra van, bár apa azt mondta, hogy ő megcsinálja, csak mondjam mit szeretnék.

tulipános, csillag tényleg hősök vagytok, de én is, mert tegnap levágtam a lábamon a körmöm és szépen le is reszeltem :lol: Nem volt ki teljesítmény.

gombi nekem a listám a bevásárláshoz már elkészült, de a vásárlást én már nem vállalom be, így apának kiadom feladatba. Majd meglátom mit sikerül vásárolnia :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
akella

Meli: sajnálom, mert ott kolbászoltam melletted. Na mindegy, jövő héten már úgyis kétszer is megyek, tuti összefutunk valamikor :)

Dorka: A szülés tök jó! Én már csak tudom :lol: Szorítunk nagyon!!!!

Én most akadtam ki kissé. Férjem most indult el a munkahelyéről, egy óra múlva ér haza! Pénteken!!! :x :x :x Annyit kéne segítenie itthon, de már nem akarok neki semmit sem mondani, mert eléggé kikészítik a munkahelyén. Az én idegeim viszont már kezdenek kikészülni, ha még sokáig húzzuk az itthoni dolgokat :cry: Miért ilyenkor van a legszarabb helyzet a munkában is :? Ja, és nincs itthon zsemlemorzsa :shock: :x Ennyit a panírozásról...

briell

briell sajnos ez így van! Az én férjem is korán megy dolgozni és sokáig van, de ez már tényleg nagyon késő. Rossz azért egész nap egyedül, de persze semmi olyat ne csináljak, amit elvileg nem kellene.
Én még simán felmennék a létrán a függönyt leszedni és ablakot mosni. :lol: :lol: :lol: Nekik kihajtják a be..t is és még jó lenne, ha otthon is segítenének.

Kép
Kép
akella

Lányok olyan furcsa érzésem van néha, nagyon lent érzem motoszkálni ez a pici lányt :lol: Nem tudom mit csinálhat és mije lehet odalent.

Kép
Kép
akella

Megyek Lányok, úgy látom már Mindenki pihen.
Sajnos a hétvégén nem leszek, hacsak ideférek majd a géphez!
Szép hétvégét Mindenkinek!

tedorka holnap nagyon szorítok Neked!

Kép
Kép
akella

Sprite!
Sajnos nálunk csak 2 kötelező van a protokoll szerint, a 12 és a 18 hetes.

Dorka!
Szorítunk és várjuk nagyon a híreket.

Bevásárolni már engem sem enged el a férjem, mert túl sok az ember és félt a vírusoktól. Viszont ő nagyon profin belejött és ráadásul kevesebbet költ mint én tenném.

Én ma annyit főztem, hogy holnap ne kelljen. Vasárnap ide vagy oda, de nagyon finom lesz holnap is a mai kaja. Talán több idő marad lazításra - persze ha a fiúk is úgy gondolják.

tücsökbogár

Akella, Tücsökbogár: szerencsétek van... T-nek hiába adok listát, valahogy minden más is bekerül a kosárba.. gazdasági szempontból az lenne a legjobb, ha egyedül mennék bevásárolni :)
Képzelhetitek, milyen amikor hadakozok vele a sorok között, hogy nem kell nyolc zacskó túrórudi és elég a csipsz stb :lol:
Vendég

Dorka kitartás!!! :)
Vendég

Gombi azért nálunk is a kosárba szokott kerülni egy-két kedvenc falat :lol: :lol: :lol:

Na tényleg megyek én is pihenni, mert kicsit furcsán érzem a hasam alját.

Kép
Kép
akella

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?