Jó reggelt mindenkinek
Vkrisz: üdv. itthon, jó babázást kívánok nektek!
Csomee gratulálok a két kis petezsákhoz, én is nagyon szeretném követni példádat dec. 9-én
Vigyázz magatokra
Babaimádó hatalmas gratula a spontán babóhoz, neked mikor lesz uhu?
Zsuzsinka ne légy bepánikolva, mert az árthat, légy bizakodó és higy a babócádban és vigyázz te is magatokra, én is óvom szinte majdnem minden negatív gondolattól magamat és a babó(cákat)
Lombikbaba neked is gratula gyönyörűen szép magas hcg!!!!!!!!
Elárulok neked egy kis érdekes dolgot, de lehet, hogy tudsz róla, vagy nem is rólad van szó.
Ezt olvastam a nőklapja fórumon db-i kaális topik (zúgolvasó vagyok, régen én is debibe jártam)
5203. hozzászólás:
[i]Van egy lány akinek ET+11. nap 1250 körül lett a hcg-je. Két babót kapott vissza 3 napos transzfer után. Tuti ikrek!!! Ez volt neki a 3. előtte pécsen volt, de ott nem sikerült.
Árnika ma válaszolok a prividre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszedli, hajrá spontán, hajrá csodabébi!!!!! Most te következel
Sajnos nekünk soha nem lenne esélyünk csodabébire, de lombikkal igen:wink:
Mindig is irigyeltem egy picit azokat akiknek lombik mellett, van esélyük valamilyen %-ban spontánra is, na nekünk 0 %, de már nem is lesz rá szükség
Szezso: Bendegúz ari a barna nagy szemeivel, szép kis fiúcska!!!!!!!
Már csak hatot kell aludnom és én is megtudom hány babóca van a pocakomban
Nem tudom miért ilyen soká kell menni, de így legalább már lehet pulzáló szív(ecskék) is lesznek
Többieknek ahogy itt olvasom a fórumon, már egy hét után mehetnek uhura.
A végtagzsibbadásom az napról-napra hangyányit mindig csökken.
A p.fészkeim és a melleim feszülnek és fájnak ugyanúgy, meg néha szurkál a hasam alja, meg néha émelygek
Enni meg többször eszek keveset, mert nem tudok sokat enni, és többször megéhezem
Igyekszem szinte egész nap pozítiv gondolatokat "táplálni", de most van egy kis parám, voltam önszorgalomból nagy vérvételen, hát lehet nem kellett volna, a hemoglobinom egy picit alacsony szerintem, úgyhogy az én diagnózisom alapján enyhe vérszegény vagyok, de a vasam jó
A duphaston gyógyinak mellékhatása az enyhe vérszegénység, lehet amúgy csak az miatt van
Volt valakinek ilyen a terhessége alatt? Mit kapott rá, jövőhéten úgyis megbeszélem a nődokival.
Közösségbe nem nagyon merek menni a H1N1 vírus miatt, de messze el is kerül bennünket a vírus:wink:
Férjem beadatta az oltást még mikor nekem volt a lombikos stimu, de nekem akkor már nem ajánlotta Fülöp doktor
Bridget drukk a 6 nap múlva teszteléshez!!!
Kiscsillag nemsokára kezdődik a fagyis beülti, mennyi is vár rátok?
REmélem nem hagytam ki senkit, ha igen bocsi érte, de már régen írtam.
[/i]