Sziasztok,
Gabicsibe, nagyon sajnálom, hogy Boti beteg...
Majd írj, mit mondott a doki, remélem én is, hogy semmi komoly. Voltatok valahol gyerektársaságban, ahol elkaphatott valamit? Látod-látod, Botinak is kedve támadt a csattogós játékhoz, mégha nem is lepke
Witch, én nem is tudtam, hogy ilyen költséges a petesejt-lefagyasztás
Persze, ha még vannak fagyijaid, az a legtutibb, úgy tudom, hogy a megtermékenyített petesejtnek sokkal jobb esélyei vannak az "ébredésre", mint a simának.
Mot, szerintem jó esélyed van arra, hogy kihúzod a terminusig, ha még minden zárva. Krisztina időre jött? Milyen mózesre gondolsz? Amit a babakocsira lehet szerelni?
Vikkata, de édes Lőrinc! Neki van puklija az oltás helyén? Gáboré már teljesen felszívódott szerencsére, semmi nyoma. Nekem nagyon tetszik hosszú hajjal is Lőrinc
Hol vettétek a Kisvakondos mágneses játékot? Sajnálom ezt a félreértést az építővel, igaza van Gabicsibének, ne hagyd annyiban, írj nekik, hátha kicserélik!
Kriszta, Uche mekkora már! Csudahelyes
Vajon mitől köhöghet, az orra nem folyik?
Nika, nem semmi Atti ezzel a beszélőkével! Nagyjából Gábor is itt tart, de hát ő sokkal idősebb!
Benszi, én is várom ám a partyfotókat!
Rebe, mikor írsz bővebben magatokról?
Bibar, aranyos a hóbabád
Vicuska, nagyon szép Rami, mondjuk minden képen az, de ez különösen jól sikerült!
Vic, én nem véreztem sokáig, a 6 hetes kontrollon már semmi sem volt, előtte 1-2 héttel is max. pecsételgetés. Görcsölni sem görcsöltem, ami a keményedés illeti, rémlik valami, mintha lett volna, de nem volt vészes az sem... viszont érdekes, mert a vágás környékén totál érzéketlen a hasam azóta is. Apa leharcolása nálunk tuti nem történt meg 6 héttel a szülés után, volt az 8-10 hét is
De ne aggódj, másoknál is voltak ezek szerint ilyen elhúzódó tünetek, biztosan alkati kérdés is. Kedvenc dokink is biztosan meg fog nyugtatni. Mesélj a kisasszonyról is!
Rólunk: hisztihegyek. Hallottam másoktól már, hogy a járástanulás körkényén hisztisebbek a gyerekek, hát tényleg. Olyan műsorok vannak, agyam eldobom. Gábor kifejlesztett egy frekvenciát, ami szerintem ezrével rombolja az idegsejteket, elviselhetetlen, amikor visít. Szerencsére azért vannak jó időszakok is, mert már elköltöztem volna
Édes, dumálhat össze-vissza a kis babanyelvén, meg elkezdett utánozni minket beszédben, próbálja kimondani a szavakat, de nem nagyon sikeredik neki
Nagyokat sétálunk, egész tisztességes távolságokat is megtesz már. Az éjszakák megint gázosak, tegnapelőtt 2,5 órán át voltunk fent hajnalban, tegnap másfelet. Úgy látom, nő a jobb felső szemfoga, rendesen ki van fehéredve az ínye... hát ilyen ez, sose lesz vége
Viszont délutánonként egyedül elalszik, kimegyek a szobából, és 2 perc
Szombaton elutazunk a szüleimhez vidékre két hétre, kiváncsi vagyok, hogy fog neki tetszeni, most más dimenzióból látja majd azt a világot. Talán ez az éjszakai alvására is jó hatással lesz.