Új privát üzeneted érkezett!

Bibar
Nagyon cuki a hóemberkéd! Növeszd nagyra! :)

Vicuska
Rami gyönyörűűűű! :)

Bocsi, hogy most csak ennyi, de már nagyon a végét járom! :lol:

Köszönöm a szüléssel kapcsolatos jó kívánságokat!
Mi még egyben vagyunk. CTG, lepény, víz és minden ok és a méhszáj is zárt. Szóval várakozunk... :)
Persze a hétfői vizsgálatnál derült ki, hogy a dokimnak el kell utaznia holnaptól és csak vasárnap este lesz elérhető megint. 4 kismamát hagy itt velem együtt. A "helyettesének" át vagyunk adva és szerinte meg fogom várni a vizsgálat alapján. De azért kicsit szar érzés, hogy benne van a pakliban, hogy másnál is szülhetek...
Amúgy én is úgy érzem, hogy jövő hét hétfő vagy kedd lesz a nagynap és addig bent marad Kincső a pocimba. De azért izgi, mert a frontok meg jönnek-mennek. :)
Krisztinek tényleg nagyon hiányzik a bölcsi. Pár naponta elmondja, hogy holnap ha felkel megy a bölcsibe és melyik ruhát veszi majd fel, sőt néha ki is készíti. Kicsit nehéz is vele, mert nem igazán tudom kielégíteni a mozgásigényét. De azért a napi kétszer minimum 1-1,5 óra séta megvan és itthon jobban el tudom foglalni(gyurma, festés stb.)

Még mindig minden baba és gyerkőc gyönyörű!

Puszi Mindenkinek: Motné

Kép

Kép
motné

Sziasztok!

Bibarka,
jajjj de klassz!!! Édes kicsi hóemberke! :) Kicsit akkor újra megnyugodtál, igaz? :wink: :D

Motné,
mennek a drukkok! Könnyű, gyors, és szép szülést kívánok! Kincsővel meg beszéld meg, hogy várja meg az orvost! Hidd el, ilyenkor még hallgatnak anyára! :D

Benszi,
utólag is Isten éltesse a lurkókat! :D

Bocs, hogy csak ilyen kutyafuttában, de minden pillanatot kihasználunk amíg süt a nap, levegőn vagyunk amennyit csak lehet, így viszont minden más alvásidőre, estére marad... Hétvégén megyünk anyuékhoz, akkor talán hosszabban is jövök majd, és tudok reagálni mindenkinek. :wink:

Kép

Kép
mamm

Bibar
Édes a pöttömöd, olyan jó ilyen képeket látni. :D Lukinénivel mi van?FRiss képek a szerelmespárról?

Motné
Drukkolok,hogy Kincső bent maradjon még!Ha viszont mégsem ne félj,szerintem jó dokinak adott át a sajátod!Bosszantó ez igaz,de reméljük minden rendben lesz!

Kata
Sajna nem tudok segíteni :( Viszont az pofátlanság,hogy te bejelölted ők meg fittyet hánynak rá :twisted: Szerintem ne hagyd annyiba!vaterára próbáld meg feltenni,hátha.

Mamm
Ha már lesz időd írhatnál magatokról egy pár sort :D képet nem is merek kérni :oops: Hogy viseled a kismamiságot?

Boti már második hete taknyos és tegnap estére belázasodott,ma megyünk a dokihoz.Remélem semmi komoly!
gabicsibe

Sziasztok,

Gabicsibe, nagyon sajnálom, hogy Boti beteg... :( Majd írj, mit mondott a doki, remélem én is, hogy semmi komoly. Voltatok valahol gyerektársaságban, ahol elkaphatott valamit? Látod-látod, Botinak is kedve támadt a csattogós játékhoz, mégha nem is lepke :)

Witch, én nem is tudtam, hogy ilyen költséges a petesejt-lefagyasztás :( Persze, ha még vannak fagyijaid, az a legtutibb, úgy tudom, hogy a megtermékenyített petesejtnek sokkal jobb esélyei vannak az "ébredésre", mint a simának.

Mot, szerintem jó esélyed van arra, hogy kihúzod a terminusig, ha még minden zárva. Krisztina időre jött? Milyen mózesre gondolsz? Amit a babakocsira lehet szerelni?

Vikkata, de édes Lőrinc! Neki van puklija az oltás helyén? Gáboré már teljesen felszívódott szerencsére, semmi nyoma. Nekem nagyon tetszik hosszú hajjal is Lőrinc ;) Hol vettétek a Kisvakondos mágneses játékot? Sajnálom ezt a félreértést az építővel, igaza van Gabicsibének, ne hagyd annyiban, írj nekik, hátha kicserélik!

Kriszta, Uche mekkora már! Csudahelyes :) Vajon mitől köhöghet, az orra nem folyik?

Nika, nem semmi Atti ezzel a beszélőkével! Nagyjából Gábor is itt tart, de hát ő sokkal idősebb! :-o

Benszi, én is várom ám a partyfotókat! ;)

Rebe, mikor írsz bővebben magatokról?

Bibar, aranyos a hóbabád ;)

Vicuska, nagyon szép Rami, mondjuk minden képen az, de ez különösen jól sikerült!

Vic, én nem véreztem sokáig, a 6 hetes kontrollon már semmi sem volt, előtte 1-2 héttel is max. pecsételgetés. Görcsölni sem görcsöltem, ami a keményedés illeti, rémlik valami, mintha lett volna, de nem volt vészes az sem... viszont érdekes, mert a vágás környékén totál érzéketlen a hasam azóta is. Apa leharcolása nálunk tuti nem történt meg 6 héttel a szülés után, volt az 8-10 hét is :) De ne aggódj, másoknál is voltak ezek szerint ilyen elhúzódó tünetek, biztosan alkati kérdés is. Kedvenc dokink is biztosan meg fog nyugtatni. Mesélj a kisasszonyról is! :)

Rólunk: hisztihegyek. Hallottam másoktól már, hogy a járástanulás körkényén hisztisebbek a gyerekek, hát tényleg. Olyan műsorok vannak, agyam eldobom. Gábor kifejlesztett egy frekvenciát, ami szerintem ezrével rombolja az idegsejteket, elviselhetetlen, amikor visít. Szerencsére azért vannak jó időszakok is, mert már elköltöztem volna :D Édes, dumálhat össze-vissza a kis babanyelvén, meg elkezdett utánozni minket beszédben, próbálja kimondani a szavakat, de nem nagyon sikeredik neki :) Nagyokat sétálunk, egész tisztességes távolságokat is megtesz már. Az éjszakák megint gázosak, tegnapelőtt 2,5 órán át voltunk fent hajnalban, tegnap másfelet. Úgy látom, nő a jobb felső szemfoga, rendesen ki van fehéredve az ínye... hát ilyen ez, sose lesz vége :( Viszont délutánonként egyedül elalszik, kimegyek a szobából, és 2 perc :-o
Szombaton elutazunk a szüleimhez vidékre két hétre, kiváncsi vagyok, hogy fog neki tetszeni, most más dimenzióból látja majd azt a világot. Talán ez az éjszakai alvására is jó hatással lesz.

Kép
elan

Sziasztok!

Bibar, mostanra már felszívódott a bevérzés? De édes hóember!! :D Biztos láttál már ilyen játékot, ez az a hagyományos gumi építőkocka. Kockáink vannak már, csak figurát is szerettünk volna hozzá. Clementoni Clemmy a márkaneve, de ha látod élőben biztos tudod.

Elan, a Kisvakondost Sárbogárdon vettem még 3 éve. Sajna azóta sem láttam sehol pont ilyet, csak más mesefigurásat, pl. azon a linken, amit bemásoltam Gabinak. Amúgy életben viszonylag nagyok a figurák, így gondolom, hogy a többi fajtán is ilyenek. Nagyon klasszul néz ki, csak ugye Lőrinc a szájába veszi és lenyalogatja, meg harapdálja, mert ő "ennyire szereti" :D a Kisvakondot. :lol: Emiatt vettük el tőle, nehogy a pocakban végezze a mágnes. :shock:

Gabi, beszéltem velük, már vagy 3 alkalommal, csak segíteni nem tudnak, most abban maradtunk, ha netán kapnak még karácsonyig, akkor 2 figurát kicserélnek. Jövő héten kell telefonálnom, végülis volt egy kedves eladólány aki megígérte, hogy ha addig jön, kettőt eltesz nekem. Merthogy hiába volt a fotón 4 különböző, náluk a raktárban csak a Donaldos volt. Így hiába jelöltem be, hogy melyiket szeretném, ezt küldték. A tesz-en is fent van, van a 4 figura, 4 különböző linken. :roll:
torolve_20130114141731

Na a lényeg kimaradt:

Motné drukk, hogy Kincső megvárja a dokit! :D

Gabi, sajnálom a lázat! Remélem semmi komoly! :?

Elan, pukli nincs. :wink: Hiszti van. :lol: Durva- Lőrinc is visít. Ezt nagyon nehezen viseljük. :? :oops: Lőrinc rugdal és toppant is, meg ha bepipul, akkor ami a keze ügyébe kerül ledobálja a földre és közben hisztizik. A dokinéni azt mondta ez már dackorszak. Éljen. :lol:
torolve_20130114141731

Tyű, Vikkata, ilyen Clemmys építőjátékunk nekünk is van, a Liberótól kaptuk vonalkódokért cserébe. De nem Disney-s, 3 különböző kutya és 1 macska van hozzá...

Kép
elan

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk, meg vagyunk!
Én irom, hogy kihaloban a topik, erre eltünök.
Mikor alszik, gyors főzést stb. Este meg csak olvasóban voltam, vagyok.

Bibar Gratulálok a babához. Jó látni megint ilyen képet. Vigyázz magatokra. Olivér tudja már? Emlegeti? Tudsz a nagyfiu mellett valamit piheni?

Benszi Boldog születésnapot a gyerekeknek.

Vicuska Helyes kislány Rami. Jó a fénykép.

Tubikriszta Nagyot nőt Uche. Nagyon ügyes a taxival.

Nika Attila is sokat nőt. Helyes hapsi.
Hogy tudtátok rávenni őket a bébi taxira? Nekünk is van, de nagy ivben kerüli. Nálunk fiu létére a babakocsi a favorit. Azt nyüstöli.

Gabicsibe Jobbulás Botondnak. Remélem csak enyhe megfázás.
Olvastam a próblémádat. Örülök, hogy nincs baj. Azt meg időnként ellenőriztesd.

Wich Jobbulást neked. Sajnálom ezt a betegséget. Nagyon kemény lehet. (Nekem nincs ilyen gond, igy nem tudom mivel jár. Nekem más van, azt tudom.) Kezdődik az évvégi hajrá a könyvelésben, van segitséged? Próbálj pihenni is.

Elán Nagyon jó, hogy Gábor már nagy távokat sétál. Ügyes gyerköc.
Én nem emlékszem hisztikre a járás tanuláskor. Viszont időnként most nálunk is jelentkezik. Szerintem inkább a kor hozza magával.
Te kérdezted a tehéntej adását. Én tejterméket már régóta adok neki. De most 16 hónaposan már tejeskávét, kakaót is 1-2 dl. Nincs gond belőle. Szinte mindent eszik a gyerkőc. Gomba meg méz kivételével. Azt még nem adok neki jó ideig. Fogzáshoz kitartás. Nálunk is megint ömlik nyál. Jön a 17, 18 fog. Egyenlőre jól viseli. Az éjszakázásért meg külön sajnálak.

Rólunk: 15 hós oltás utáni lázat megusztuk. Nem volt gondunk. Pedig nagyon majréztam tőle. Járunk Gyógytornára továbbra is.
Beszélni még mindig a babanyelven. Mindent megért, megértet.
Minden nap meglep valamivel, hogy ő már tudja ezt is azt is. Ja és utánoza a tevékenységemet.
Hihetetlen. El kellett telnie 16 hónapnak, hogy egyre gyakrabban végig aludja az éjszakát. Este 9-től reggel 5-ig, akkor van szopi.
Néha még éjjel 1-kor kell, de akkor kakaót kap és visszaalszik.
Tudom, nem jó a kakaó, de attól tür, a viztől, teától visitás volt és nem usztam meg a szopit. Igy nem kell. Igy is még napi 3-szor van.
Nem győzőm kialudni magam.

Teszek pár képet még róla.

Mindenkinek szép estét.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Kép
Tipegő foglalkozáson.
Kép
Katikával, aki a foglalkozást tartja.
Kép
Segit almát válogatni.
Kép
Kedvenc babakocsival.

Jerika

Kép
jezsoerika

Bibarka, szuper, hogy minden oké!! Nagyon jó az uh kép!! :lol:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

12 óra 14 perckor megszületett
SEBES KINCSŐ
2860 gr
53 cm

BABA-MAMA jól vannak!

császár volt!
még jövök...
ha tudok...
mot

Motték!

GRATULÁLOK KINCSŐ MEGÉRKEZÉSÉHEZ!

Ha lesz időd majd mesélj, hogy mi volt! Kincső ezek szerint nem várta meg a dokit :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Mot, ennyit a jóslataimról :D Gratulálok!

Kép
elan

Mot!

Gratulálok!! :)

Majd gyere és mesélj! :)

Kép
nika28

Gabi!

Sajnálom, hogy Boti megbetegedett! Remélem semmi komoly!
Nálunk is kiderült végül, hogy az a bizonyos 3 napos lázunk volt kiütésekkel.
Mostanra már a pöttyök is elmúltak.

Elan!

Hihetetlen, hogy ez az angyal arcú kisfiú tud hisztizni....;)

Erika!

Nagyon helyes fiú Marcell! :)
Örülök, hogy megúsztátok láz nélkül az oltást.

Atiban valószínűleg genetikailag van kódolva az autós téma....
A férjem és az öcsém is autószerelő, és én is imádom az autókat.
Már 4 hónaposan berregett, ha hangosabb autóval találkoztunk. :D
A taxira már pár hónapja felültettem. Még szinte alig ért le a lába, de már tologattam a lakásban. Nagyon élvezte, kacagott, és közben nyomta a dudát. :D

Tegnap Ati leszállt egyedül a taxiról és tett pár lépést kapaszkodás nélkül a kanapéig. :)
Nagyon örültünk neki! :)

Kép
nika28

Köszönöm a hóemberke dicséretet :lol: :lol: :lol:

Mot
Gratula a babához :P :P

Gabi
hogy van Boti???

Jezsóerika
Olivér még nem tudja,igazából még nem fogja föl a kistesó fogalmát :wink: :wink: pihenni nem sokat tudok mellette,de ez a ketteske strapabiró baba :lol: :lol: jók a képek :wink:

Nika
nagyon ügyes Ati baba :wink: :wink: és ez az autó imádat,olyan mint nálunk a labda szerelem :lol:

Vikkata
igen felszivodott hála az égnek :wink:

Elan
jó pihenést :wink: jaj a visitás nálunk is megy ám ezerrel,olyan frekvrencián hogy megsüketül mindenki :shock: :shock:

bibar

Szasztok CSajok!
Nos, már nem vagyok szomjas... :D
szóval 2.21-kor szólt Anya, hogy elfolyt a magzatviz, gyorsan elmentem tankolni, addig Anya összerakta a babyt..
28 perc Bp.- Batta
Fél 8-ig semmi, majd ha jön a doki eldönti mi legyen. semmi tágulás, semmi fájás...ez ment egész nap
doki közölte, hogy van két programozott császára, ha nem történik semmi Anya a harmadik..mivel rég volt már hajnal a magzatviz elfolyt...nő a fertőzés veszélye még ha adnak is inditó infúziót fél napig fajúdhat...tehát nem várt...12.14-kor kiemelték.
gyönyörű
még jövök
Anya egy HŐS!!!
Mind azok vagytok!
mot

MOT CSALÁD!!!!!

SZÍVBŐL GRATULÁLOK! JÓ EGÉSZSÉGET, SOK BOLDOGSÁGOT!

Hűűűűű! Várhattam a privit. :wink: Írtam, hívj!!!!!!!!

Kép
Kép
share

Sziasztok!
Mot család, gratulálok Kincső érkezéséhez!!
Mot papa, olyan aranyos vagy. Én is megtartottam férjem egyik sms-ét a szülés után nem sokkal. Abban ő is azt ecseteli, hogy hős vagyok :D

Bibarci, boldog névnapot kívánok!!!! Örülök, hogy hóemberkéd jól van :D

Beteg babáknak jobbulást!!! Hisztisekhez türelmet :wink:

pusszantás

KépKép
süni76

Boldog Apuka!
Gratulálok!Sok boldogságot,egészséget és a hősödnek pedig rengeteg tejcit kívánok!(megkönnyeztelek ám :oops: )
Krisztina hercegnőd hogy viselte az éjszakai kelést?Szegények pont ettől féltetek.

Elan
Ha megvígasztal(gondolom nem :D )nálunk is olyan hisztik szoktak lenni,hogy néha a hajamat tépem,ha nagyon pihent vagyok akkor csak röhögök rajta.Ma mondtam neki,hogy rossz vagy szólok a télaponak hozzon neked virgácsot, azt hajtogatta egész délelött virgács,virgács.Eddig nem akartunk neki venni,de azt hiszem már csak a poén kedvéért kap egyet :D.Reggel látta a tv-be és köszönt neki szia,szia.Jó utat nektek és vigyázzatok magatokra!

Nika
Gratula az ügyes kisfiadhoz :D Nálunk is autó örület van csak munkagép mánia!Pedig nincs traktorunk :lol: Ennyire:
Kép
Más gyerek plüss állatkával alszik az én fiam meg teherautóval :D

Bibarci
Boldog névnapot!

Köszi Lányok!Boti valamivel jobban van,valami vírusos torokgyulladást nyaltbe.Játszón voltunk,ott elvileg össze szedhette,de már 2 hete taknyos volt szegénykém.Ja és én is és párom is átesett rajta 2 hete,tőlünk is elkaphatta.Látom Erika is elkezdte a tejet,azt hiszem én is megpróbálkozom vele.Boltit vagy házit adjak neki?Ti melyiket adtátok?
gabicsibe

Gabi,Süni
köszönöm a köszöntést :wink:

Gabi
édes a kis alvó manód a plüss állatkájával :lol: :lol: én boltit adtam 1 éves kora óta,ugy halottam ilyenkor még erős a házi :oops: örülök hogy jobban van Boti,ez a torokgyuszi általában átszalad a családon :cry:

bibar

Gabi!

De éééédes! :)
Örülök, hogy jobban van Boti.

Atinál is van munkagép mánia is. :)
Nem messze van egy építkezés, és boltba jövet-menet meg kell állni. :)

Süni!

Írhatnál Magatokról. :)
Na meg képeket is tehetnél a nagyfiúról. :)

Kép
nika28

Bibar!

Boldog Névnapot. ;)

Kép
nika28

Sziasztok!

Mot család

Gratulálok Kincső megérkezéséhez. Jó egészséget, sok tejcsit kívánok.

Bibar Boldog névnapot kívánok.

Gabicsibe Én tehéntejet adok. Azt hordatok, azt isszuk, nem szoktam boltból venni. Nagyon aranyos az alvós kép. Nálunk is van kisautó mánia, de nem ennyire. Ő még mindig az én hálóingemmel alszik.

Elán Hiszti nálunk is van. Főleg dobálás. Egyik percről a másikra. Hirtelen repülnek a játékok.

Nika Nagyon ügyes Ati, hogy próbálkozik az önnáló lépésekkel. Az enyém még ilyenkor javában mászot.

Köszönöm a gyerköc dicséretét.

Jerika

Kép
jezsoerika

Gabi, nagyon édes a kép Botiról :D Szegénykém, mostanában mindig volt vele valami. Vagy csak nekem tűnik úgy? :oops:

Nika, gratulálok az első lépésekhez!

Velünk minden rendben. Klassz kis napirendünk alakult ki. Mostanában 6 körül felébred, szopizik, aztán 8-ig még visszaalszik. Az ebédet már kiváltottuk, megeszik mindent (amit eddig kóstoltattam vele): alma-krumpli, sütőtök-krumpli, sárgarépa. Érdekes, az őszibarack nem jött be, pedig finom édes volt. Azért még próbálkozom vele. Múlt héten voltunk méreckedni: 7800 g és 71 cm :D Szopi még van, esténként kell egy kis táppal pótolnom. Már nem mérem, pedig mérleg függő voltam, de már képtelenség mozdulatlanul tartani rajta. Sokat forog hátról-hasra (fordítva még ritkán sikerül), hanyatt dobálja magát hátra, sokat dumál pár napja, fújja a nyálát. Élmény vele lenni, nagyon jól szórakozom. Hiszti még nincs, sírás nagyon ritkán, max. ha fáradt. A fogával kínlódunk, bár még nem jött ki egy sem.

Pár fotó:
Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
süni76

Süni!

Szép méretek! :)
Ati is kb. ilyen súlyú volt ennyi idősen.:)
Nagyon szép fiú Zéti. :) Jó, hogy így kialakult a napirend.

Kép
nika28

Mot család,
szívből gratulálok!!!! :D

Bibar,
Isten éltessen sokáig! :D (Annyira jó Ketteske vonalzója, mindig vigyorgok, ha meglátom! :wink: )

Gabi,
de édes kis alvó manód van! Úúúgy imádom az ilyen fotókat a gyerekekről... :D Én is bolti tejet adtam Zsófinak, jó minőségűt, és 2,8-asat, így javasolta a dokinéni.

Nika,
de ügyes fiacskád van! :) Már egyedül megtett néhány lépést? Tök jóóó! Zsófi is ennyi idős volt kb de aztán majd 3 hónap kellett még utána, hogy igaziból elinduljon.

Süni,
milyen nagy már Zéti! :wink: Olyan szép kerek kisfiú! :D

Elan,
olvastam a blogban is ezt a hiszti dolgot, hasonló bejegyzésre készülök én is, bár gyanítom nálunk már a dackorszak van kezdődőben... Szóval megértem, hogy nem könnyű. (De az az A oldal B oldal megközelítés nagyon tetszett! :wink: )

Gabi, köszönöm a kérdésed, jól viselem a kismamiságot. Tele vagyok energiával, nem véletlenül mondják hogy a második trimeszter a legklasszabb. :wink: Zsófitól mondjuk nem sokat tudok pihenni én sem, de most már nem is igénylem annyira mint az elején. Pocak brutális, majd teszek fel képet a blogba, Zsófival még félidőben sem volt ekkora... De nam baj, csak legyünk rendben! Egyetlen félelmem van csak: ez az új nyavalya... Valószínűleg jövő héten beoltatom magam... Nehéz döntés nagyon!
Most a mamiéknál vagyunk, délután jön a Mikulás, egyik unokatesóm öltözik majd be. Nagyon kíváncsi vagyok mit szól a kisasszony! :D Majd elmesélem hogy sikerült!

Jó Mikizést mindenkinek! :D

Kép

Kép
mamm

Szasztok Csajok!
Este még jövök és mesélek..

Viszont, íme SEBES KINCSŐ Kép

Kép
mot

Moték, szívből gratulálok, Kincső gyönyörű!!!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Kedves Mot család!

Hatalmas gratula Nektek kicsi Kincsőhöz, gyönyörű baba!!!!!! a nővérke örül a huginak.

Gabi,

Örülök, hogy Boti jól van. Gondolom azért be voltatok rezelve rendesen, én most nagyon féltem babót ettől a szar H1N1-től. Pedig be vagyok oltva és elvileg kap védettséget a tejcsivel.

Elan,
Jó utat, jó pihit Nektek anyudéknál.

Süni,
Hatalmas már a pici fiad.

Vicuska,

Rami nagyon bájos azon az óvodai képen.

Köszönöm a válaszokat. Ahogy az már lenni szokott, naná, hogy minden eltűnt a 6 hetes kontrollra, már nem jön a trutyi, a sebem is csak néha húzódik, a keményedés megvan, de az még állítólag hónapok kérdése, plusz még a frontoknál fájhat is. De szerencsére minden ok volt, és képzeljétek még apát is sikerült leteperni na nem nagyon csak kicsit. :oops: :lol: Van mit pótolnunk :oops: :oops: Mondtam is neki, majdnem olyan volt, mint az első alkalom. :D
Réka babánk szépen növöget, már 4600 gramm, átlagban 150-eket tol, amit tejcsivel nem nagyon bírok pedig mindent megteszek, szedem a homeopátiás cuccokat, iszom, + More milk meg minden még sincs nagyon több. Már 3x volt egymás után olyan éjszaka, hogy este 9-kor leraktuk és 4 körül ébredt, hogy éhes, ma hajnalban pedig csak 5-kor ébredt. Remélem megtartja ezt a jó szokását. :D
Persze ez nem azt jelenti, hogy anya is 9-től 5-ig aludt, mert persze óránként azért volt nyüszögés meg fel is sírt néha, és persze mindig ugrásra készen álltam, hogy na akkor most már biztos éhes. De amíg nem ordít én nem keltem fel. Így anya óránként ébredt.
Nagyokat sétálunk, ha olyan az idő, de az influenza miatt most nem nagyon megyünk sehova, csak anyukáméknál voltunk, mert kellett vinni csípőszűrésre manót. Én viszont rohadt nehezen bírom már a bezártságot, annyira el vagyok zárva a világtól itt az új házban, úgyhogy holnap anyuék vigyáznak babára mi meg elmegyünk ebédelni apával, randizunk egyet. Egyre többet mosolyog a kisasszony, elkezdett gügyögni. képes 1,5 órán át vigyorogni lés dumálni a meszelt falnak. Tudnám mit lát rajta olyan érdekesnek. Zabálnivaló ilyenkor. Mondjuk ez annyira nem volt izgi, amikor egyszer ezt éjjel 12 és hanali 3 között csinálta, akkor anya egy kicsit morci volt. :lol: :lol: Napról napra jobban imádjuk.
Mondjuk nekek néha még mindig nem jut el a tudatomig, hogy sikerült. Pedig nagyon is.

Jaj, képzeljétek,egyik nap itt volt anyukám, babó rúgkapált a kanapén, mi meg beszélgettünk nem messze tőle, hogy mennyire furcsa, hogy én vagyok az anya még ezt nem szoktam meg, mert ugye nekem az anya az anyukám. erre babó a kanapén elgügyögi az anya szót, persze nem kimondta, csak a hangokat ugyanúgy leutánozta, teljesen le voltunk döbbenve anyukámmal, még el is bőgtem magam. Még csak 7 hetes. Persze ez tök véletlen volt, és sajna azóta nem produkálta. :(

Megkérdeztem poéból babót mit kér a Télapótól. Kistesót -válaszolja helyette a párom. Hehe nagyon vicces azt hittem kupán vágom, azért azzal még várunk egy kicsit. Nem sokat csak úgy 1,5-2 évet. De apa totál odavan a kiscsajért, és ennek úgy örülök, meg annak is, hogy már most az öcsikén jár az esze. De egyelőre a mostani szülés után szeretnék még regenerálódni.
vic12

TÉLAPÓRA MINDENKINEK! :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Szasztok Csajok!
Itthon vagyunk!
Minden ok!
Kép
mot

MOT-ék! Szívből gratulálunk Kincső érkezéséshez! :D Nagyon szépek együtt a lányok! :D
torolve_20130114141731

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

jucicuki

Motéknak nagy-nagy gratula!

Igyekszem majd jönni...

jucicuki

Süni
Hatalmas baba Zéti!Igazi kis vasgyúró :D
Sajnos Boti nagyon fogékony a felsőléguti fertőzésekre :( ,október elején volt nagyon beteg.Úgy is kell mennünk a 18.hós oltásra megbeszélem a doktornénivel mi legyen.Messze még a tél vége :(
Már jobban van,de az orrát még most is kell szívnom néha,az is elképzelhető,hogy az újabb rágófogától van.Elindult a harmadik is,szenved is szegénykém.

Erika
Felszoktad forralni a tejet?Szoktad ízesíteni vagy csak natúr adod?Ma reggel megpróbáltam neki adni kakaót tápi helyett,de nem volt hajlandó meginni.

Mot
Nagyon édesek a csajok ésKkrisztikén látszik mennyire örül a kistesónak!Hogy boldugoltok,milyenek a napjaitok?

Juci
Már azt hittem valami gond van veletek,sokáig nem jelentkeztél!Látom a csajok nagyon bátrak voltak a Télapóval!

Az én kisfiam sikított örömében mikor meglátta az ablakból,hogy jön.Egyáltalán nem félt tőle,segített a zsákját bevinni,kotorászott is benne.És nagyon örült az ajándékoknak is.Búcsúzóul beleült az ölébe és még puszit is adott neki.
Kép Kép
gabicsibe

Helló lányok!

Bocsánat, hogy ennyire el voltam veszve, de nagyon sok dolgom volt.
Nyitottam egy gyerekruha üzletet, még a mai napig is keresem az új szállítókat, készítőket, próbálkozom, hogy mit keresnek szóval nem egyszerű.
Hónapokig tartott, de végre elkészült hozzá a webáruház, ha van kedvetek nézzétek meg:
www.menomano.startuzlet.hu

Mot hatalmas gratula! nagyon szép a kisbabád!

Gabicsibe nagyon édes Boti!!! jól áll neki a piros.

Mamm, Bibar gratulálok nektek!!! De lemaradtam, hogy hogy sikerült magától vagy beavatkozással?

Bibar jól viseled a babavárást?

Mi járunk magán óviba és nagyon szereti!!!! Még nem beszélünk, de mindent elmutogat!!!

Lukrécia!
Jól vagytok???
málna79

Sziasztok!

Mot család

Szépek a lányok. Krisztikén látni, hogy mennyire boldog.

Jucicuki Aranyosak a lányok. Mennyi ajándékot kaptak. Látom bátor lányok, hogy nem félnek a télapótól.

Gabicsibe Én tehén tejet hozzatok.(5l/hét) Azt mindig felforralom. Amikor meg fogyasztjuk akkor csak melegitem. Nesquik kakaót keverek tejjel és külön cukrot nem teszek bele. Igaz a babapocak teát sem cukroztam.
Nálunk nem volt gond. Igaz először pár kortyot itt belőle. De azóta az ivópohárral megiszik. A tejeskávéval is ugyanez a helyzet. Szereti.
Aranyos Boti. Jó a piros ruci rajta. Ügyes, hogy nem fél a télapótól.
Nálunk nem volt beöltözés. De az utcán találkoztunk vele. Hát a bátor kisfiam azonnal az ölembe kötött ki. Na majd jövöre...

Nálunk nem volt igazán piros mikulás csomag. Mivel én még nem adok neki csokit, igy tejtermékeket (joghurt, rudi, krémturó meg mandarin) lett csomagokba összeállitva. Mondtam, hogy hozhatnak csokit, de csak a szülök hiznak tőle. Majd jövöre... Igy is örülök, ha rendesen étkezik, ne csokizon.

Na megyek, kell a gyerköc!

Délutáni séta kilöve, szakad az eső.

Jerika

Kép
jezsoerika

Sziasztok!

Esélyem sincs visszaolvasni, csak átfutottam. Az összes baba csodaszép :) Sajnos a papám beteg lett, és nála voltam, de már jobban van... Jamika szépen fejlődik, már 11,7 kg, és 80 cm... 13 fogunk van, és eleven, kezdődik a hisztis korszak...

Moték!

Gratulálok, gyönyorűek a lányok együtt :)

Két friss kép Jamikáról

Kép

Kép Pilótakeksz evés után

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch nagyon édes a kislányod!!!

Lányok segítsetek!

nekem is sikerült az életemben először múlt hét csütörtökön pozítivat tesztelni. még nem voltam dokinál, viszont tegnap este elkezdtem barnázni, vérezgetni!! ha fekszem akkor nincs semmi de ha felkelek akkor megint barnázok!

Szerintetek ilyenkor mi van, elmegy a baba???? a dokihoz pénteken megyek...
málna79

Szia Málna!
Próbálj segítséget szerezni, ne takaríts, hagyd a mosott ruhát másra és feküdj!! Nem lesz semmi baj. Ok? És gratula! :D
torolve_20130114141731

Elan, nekünk is lehet, hogy lesz most olyan, most rágom apja fülét! :lol: Gabi szereti?

Erika! Jó olvasni rólatok! Remélem haladtok a tornával, mindig várom, mit írsz. A múltkor emlegettünk Benneteket apával! Hogy amikor a BMC-ben találkoztunk még mind a ketten baba nélkül voltunk. Aztán most meg már mekkorák a srácok. :D

Gabi! Nagyon édes, ahogy Boti ül a Miki ölében. :D Ismerős volt? Nem ismerte fel? A tehéntejet mi is adjuk, dobozosat általában magasabb zsírtartalmút. 16 hós korától reggel kapja, 2 tápszeres adagolókanálnyi Nesquick-kel.

Juci, nagyon helyesek a lányok, és ez a szoknyás ruci kollekció!! :D Ezért irigykedem az iker lányos anyucikra. Rebe csajai is ilyen kis egyenrucisak mindig, irigy-birigy.

Új fotók: Kép Kép Kép
torolve_20130114141731

Erika
A csokiból Boti is csak egy-egy falaot kap,a többitől pedig az én fenekem nő :( megpróbáltam ma is a tejet kakaó nélkül,de egy kortynál több nem ment le.Azt hiszem még várok vele és később megpróbálom újra.

Málna
Mielőbb lásson doki és ha van még otthon elfekvőbe utro szerintem használd míg el nem jutsz hozzá!Drukkolok,hogy ne legyen semmi baj!!
Megnéztem a honlapot,nekem tetszik!Biztosan beindul!

Witch
Édes Jamika!(már megkukkoltam őt az Iwiwen is :D )

Kata
Szoktad a tejet higítani?Én a 3,8-ost próbáltam 1/4 víz és 3/4 tej,igaz rendes kakaóval és cukorral.Ma pedig natúr és így sem jött be :( Papa öltözött be,elváltoztatta a hangját,szerintem jól csinálta.Hogy fölismerte -e?Talán,mert tegnap nézegettem,javítgattam a képeket és meglátta azt ahol az ölébe ül és felkiáltott Papa.Aztán rá kérdeztem,hogy szerinted ez a papa és akkor azt válaszolt elgondolkodva Télapó.Vissza néztük a videót is,de ott már nem mondta.

Tényleg Rebe írhatnál egy pár sort!!!!!
gabicsibe

Sziasztok csajok!

Gyors bekukkra,mert teljesen elhavazódtam a két gyerek mellett!

Mot család!
Gratulálok Kincsőhöz!Szép baba!Kriszti hogy viseli?

Málna!
Hatalmas gratula és pihenj!

Bibar!
Cuki a hóembered!

Minden baba gyönyörűséges,nem sorolok név szerint,mert nem akarok senkit kihagyni!

Időm semmi,mert egyedül nyomom a gyerekekkel és függönymosás+vasalás a téma,no meg a két kölköm sem hagy békén!Állandóan játszani kell velük vagy sétálni!Kint van mindkettő 18.foga.Annyira nem vészes,én rosszabbra számítottam!
Rengeteg szituációs játékot játszunk.Babaöltöztetés,tisztábatevés,etetés stb.Orvososdit játszanak,segítenek főzni!Szóval nem unatkozunk!CSak kicsit hulla vagyok!

És mégegyszer köszönöm mindenkinek a gyerekeim köszöntését!

Ha tudok jövök majd!
Vendég

Gabi nem higítom. Cumisüveg, két tápszereskanál nyuszis kakaó és rá nyakig a tej. Most épp 3,5%-os. Beteszem a mikróba és megmelegítem, Lőrinc meg kiporszivózza. :lol:
torolve_20130114141731

Sziasztok!

Köszi a csajok dícséretét!

Nincs velünk semmi gond, csak ugye nem alszanak nap közben, plusz karácsonyi készülődés, rengeteg ajit saját kezűleg készítek, időm semmi.
Megjött az integrált teszt eredményem
Down kockázat 1:16000
Edwards 1:50000
Nem böketek, 19-én 4D, már alig várom, hogy megtudjuk kislány v. kisfiú.
A kínai naptár, az inga és a csajok szerint lány lesz :lol:

Vikkata, nagyon pasis lett Lőrinc!

Boti és Jamika is édesek! Boti nagyon bátor férfiember :wink:

Judit

jucicuki

Málna!

Köszönöm a dícséretet, voltál már dokinál? Mesélj, mi történt...

Vikkata!

Édes a kicsi fiad :)

Gabi!

Ritka az a baba aki nem rémül meg a mikulástól, bátor a kis Boti :)

Benszi!

Nem semmi amit végig csinálsz, nem lehet könnyű..., de gondolom megéri :) Két ilyen is gyönyörűséggel :)

Juci!

ÜGyesek vagytok az ajikkal, nekem sajna nincs időm, most van az évvégi hajtás, így az ajándékok kitalálásán kívűl nem kreatívkodok... Sajnos... Izgi lehet a 4d-t várni :) Jók azok az integrált eredmények, szerintem a hasbökésnek nem sok értelme van így :) Te mit szeretnél? Lányt vagy fiút?

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Benszi
vagy aki tud szólni neki
Írtam privit ruci ügyben! Köszönöm!
[/color]

Köszönjük a gratulációkat! Zajlik az élet rendesen ... :) szóval majd bővebben később.

Puszi: Motné

Kép

Kép
motné

Sziasztok!

Witch Aranyos Jamika. Nagyot nőt. Gondoltam multkor rád, hogy most nagy a hajtás a melóban. Te hogy vagy?

Vikkata Lőrinc igazi huncut kis srác. Hóemberes kép a favorit.
Igen, nekem is időnként eszembe jut a találkozásunk. Ott izgultunk, hogy milyen eredményeket mondanak, most meg már rohanunk utánuk. De az álom teljesült. Gyógytornára rendszeresen járunk, igaz most az utolsó 3 hétben nem viszem. Csak jövöre. Meglátjuk, hogy ez időalatt a fejtartás hogy alakul.

Gabicsibe Még van egy tippem. Ha nem jön be akkor hanyagold és pár hét mulva próbáld ujra. Erre tejbebepapinak hivjuk. Csinálsz kakaót és vágsz bele kiflikarikákat. Had ázon el, és kikanalazhatja. Én reggelire szoktam adni. Mikor már készitem, nagy éljenzés fogadja. Szereti nagyon.

Bibar Hogy vagy? Mindig elfelejtem irni. Marcellal is ilyen időpontra voltam kiirva, de egy nappal előbb jött. Rák az jó jegy.
A mi családunk csipa vizjegy. Apa vizöntő, én hal, a fiam rák.

Nika Képzeld bébitaxizik a fiam. Eddig az udvaron volt a járgány, de behoztam, zuhanyoztatam és azóta bent van. 3 napja teper vele a lakásban. Olyan jó nézni. Az udvaron továbbra is a bakocsi megy. Ez arra is jó volt, hogy megtanuljon kormányozni. A taxival nem megy neki a butoroknak, székeknek. Ügyesen kerüli kifele. Ez még kora nyáron nem igy volt. Egyszerüen nem ment a kormányzás neki.

Beiratam bölcsibe a fiam. Ha van lehetőség, megyek 2 évesen vissza dolgozni. Rajta meg látom, hogy néha kevés vagyok neki, imád gyerekek közt lenni. Köszönhető a tipegő foglalkozásoknak is.
De ez még nagyon a jövő...

Délelőtt traktoroztunk. Szomszédban szántották a kertet. Mi meg figyeltük. Nagyon de nagyon. Végén meg fel is ülhetet rá. Azt a vigyort. Estére majd magyarázza az apjának. Majd mutogatja, meg a maga babanyelvén mondja, én meg tolmácsolom. Még mindig nem hajlandó beszélni.
Ujabban ha valamit akar megfogja a kezünket és odavezet. Meglepő milyen erő van benne. Sok dologban próbál segiteni. Apja meg csak figyel, hogy miket csinál. Dolgozó ember átka, ritkán van a gyerekkel.

Ki hogy áll a karácsonyi ajándékokkal? Esetleg a karácsonyi menüvel? Én beszereztem az ajándékokat. A karácsonyi menü is körvonalazódik. Nem akarok a legutolsó napokban ezekért rohangálni.

Na azt hiszem mára elég és sok voltam.

Mindenkinek szép napot.

Jerika

Kép
jezsoerika

Judit,
hál'Istennek!!! Annyit gondoltam rád! :D :D :D Egyébként volt egy olyan gyanúm, hogy elcsesztek nálad vmit a kombi teszten... Nem lehet? Mindegy, a lényeg hogy rendben vagytok! :wink: :D

Kép

Kép
mamm

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?