Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Jubi ha vagy most már "rendesen"Kép akkor ismét megkérnélek, hogy meséld el nekem mivel csináltad a keretet az utolsó müvednél? Vízzel hígítható? Mi a neve pontosan? És mennyibe kerül? Hol lehet beszerezni? És a szokáso...hogy lehet vele szépen dolgozni és ilyenek. Nagyon hálás lennék érte. Most öntöttem ki jó néhány pipszképet és csodásakat szeretnék alkotni. Persze a nyomodba sem léphetek majd, de azért jó lenne kipróbálni!Kép
Koda! És mi az a gesso? Légyszi írj!Kép
A formák meg fantasztikusak! Hol lehet ezeket beszerezni? Olyan klasszak!
abby
abby

Szia AbbyKép
Most csak ide van időm írni, mert megyünk anyósomhoz este (most ért haza nyaralásból...) de később írok levelet.
A GESSO : általános alapozófesték. Vízzel higítható fehér akrilfesték olaj-és akrilfesték alá. A műv.ellátóban vettem. 200ml 735 ft. De baromi jó. Gyorsan szárad és szépen fed.
Tőlem kérdezted, hogy a formákta honnan lehet beszerezni? Mert azokat sajna nem én mutattam. Kép Vagy csak egybeolvastam??Kép

Jubi képe pedig természetes sziénával van lefestve. Azt írta, hogy higította egy kicsit. Ez akril festék,a színt itt a művészellátóban is lehet kapni, nekem is ez az egyik kedvencem. A Pannoncolor gyártja. (már ami itt van nálunk...)
JubikaKép Ugye nem haragszol, hogy belekontárkodtam, majd bővebbet és pontos leírást te mondasz nekiKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Stuci!
Szívesen elküldöm a forma egyik felét.(egyforma)
Még sosem csináltam vasalós technikát, bár van egy leírásom, majd áttanulmányozom. Egyébként engem nem zavar, ha néhol gyűrött a szalvi, legalább egyediKép

Koda, én is gessot használok, mert rögtön azzal kezdtem és nagyon megszerettem.

Ja, még egy dedós kérdés: a gipsz hátuljával mit kell csinálni? Esetleg lefesteni? Mármint hogy ne porladjon.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Ezeket tegnap és ma alkottam:

http://babanet.hu/album/albumimages/2350/69728.jpg
http://babanet.hu/album/albumimages/2350/69729.jpg

Et még egy kicsit meg lesz díszítve. Így kicsit még csupaszak a szélei.:
http://babanet.hu/album/albumimages/2350/69730.jpg

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Abby!
Kodánál pontosabb leírást én sem adhattam volna a természetes sziénárólKép

Conti!
Lefestheted a kép hátulját diszperzittel is, de ha teszel a vízbe (öntéskor) néhány csepp plextolt, akkor nem fog porlani!
Ezeket a formákat (amiket fentebb mutattam) a sógórnőm vette itt Debrecenben, és a két darab került (egybe van csomagolva) 2490 ft-ba. Együtt voltunk a boltban, ahol vette, de csak egy darab volt belőle, és ő volt a gyorsabbKép

Koda!
Dehogy haragszom!!!KépKépKép
Ez az olivás tartó nagyon hangulatos!! Van rajta kőhatású is? Jól láttam? A fakanáltartónál használt szalvétából nekem is van még egy fél, csak még nem tudtam mire használjam fel. Ez az ötlet nagyon jó!! Más: tudnál nekem írni egy rövid - ámde igen részletes - kis tanulmányt a patináról (használata, ára stb)? Nagyon érdekel!!Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

JubiKép
HúúúKép Akkor megúsztam egy fejmosást. De Abby biztos szeretne kicsit többet tudni majd, de akkor szól úgyisKép
Igen jó a szemed, az olivás kőhatásúval készültKép
A patináról: ez egy két komponensű patina. Áll egy alapozó festékből és egy híg löttyből. Minden színnek megvan a maga híg lötyije, hivatalos nevén maratója. Az enyém alapszíne a bronz, a maratója pedig egy híg liláskék sav. De van olyan hatás is, ami rozsdát utánoz. Van, amikor arany az alap és erre jön a sav, ami szintén zöldes patinát csinál. De van ilyen is:http://babanet.hu/album/albumimages/2350/69737.jpg
Most épp ilyenre hajtok.
Az alap festék és a sav is 850 ft külön-külön. (nem ócsó, de tartós...)
Használata:
Az alapfestéket felkenem. Baromi gyorsan szárad, de könnyű vele dolgozni. Várok 10 percet és ecsettel a híg savat felviszem a dombotmintára. kb. 10 perc múlva már látszik is a hatás. Elszineződik. Nekem elkezdett zöldülni, mert én olyat vettem. van, ami rozsdásodni kezd...Mutatták a katalógust, de én barom nem néztem meg rendesenKép De ezen az oldalon azért látni valamit:
http://www.maimeri.it/Idea_EN/colorprod.asp?mnu=02
Ennyit tudtam segíteni, remélem elég értelmes voltKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Jubi, köszi a választ, veszek plextolt.

Koda, nagyon tutik a műveidKép

Én is befejeztem a egy képet

Puszi, Conti

conti

Conti!

Ez egy mesteri repesztés! Grtaulálok!! És milyen bátor színhasználatKépKép

AbbyKép
Ne tévesszen meg, hogy itt vagyok még...Ugyan is nem megyünk anyósomhoz, ahogy írtam. Csak Gábor...De sajna a levélírás így is elmarad, mert egyedül leszek élénk MarcivalKép
Holnap megkísérlem...Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda, hát ne tudd meg, valami szép világosbarna keretet szerettem volna, van ebben barna, fehér, sárga, narancs és piros. Na ennyit az én színkeverésemről. Egyébként élőben jól néz ki, tényleg annyira tetszik, hogy párja is leszKép

Conti

conti

Hello!Kép
Koda micsoda forgalmat bonyolítottál itt most!Kép
Köszönöm az infot! Szóval ez egy szín és ez akril festék. És a gessot lehet szinezni vagy nem kell hanem alapozás után festünk rá? De lehet mondjuk diszperzittel és temperával is akár vagy csak hobby festékkel? Bocs ha hüléket kérdezek, de tudjátok én még kezdö vagyok! Tessék engem jól megtanítani kérem!Kép
Koda én is írnék már neked nagyon...de nekem meg a két csajszinem semmi ha látnád öket!Kép
Szép álmokat mindenkinek!
abby
abby

SziasztokKép

Egy gyors segitségre lenne szükségem lányokKép
Tudja e valaki, hogy nem postai uton is lehet vásárolni esetleg Anita faáruiból. Fakönyvet szeretnék gyártani, de arra már nincs elég idő, hogy postán érkezzen meg a dolog. Tehát a kérdés: személyesen is lehet-e vásárolni és ha igen akkor egy elérhetőségre lenne szükségem.

Előre is köszönömKép
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Szia ÁgiKép

Úgy tudom, személyesen is lehet nála, csak beszéld meg vele. Timici már találkozott vele egy megbeszélt helyen és Anita oda vitte a cuccokat. Szerintem írj mélt neki. Tuti menni fog a dolog. Úgy látom mind a kettem Pesten laktok. Valahol csak össze tudtok futniKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Szia KodaKép

Köszi szépen az infot, már irtam is neki mailt, most várom a választKép

ÁGi

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!
Ezt hoztam:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/csig_s_fotokeret.JPG Most veszem csak észre, hogy ennek nem sok köze van a dekopácshoz...de legalább gipsz van benne Kép A fotó 7 éve készült a nászutunkon Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Nagyon szépeket csináltatok a versenyre!
Már szavaztam isKép

Jubi!
A Kreatív Kezekben meddig lehet beváltani a 20°%-os kupont? És meddig vannak nyitva?
Bocsi, hogy zaklatlak, csak tudom, hogy te szoktál oda járni.
Én egyszer próbálkoztam, de pont egy kiállításon voltak, így zárva voltKép

Koda!
Olyan, de olyan szépeket csináltálKép
Nagyon jó a "madárkakis"!

Sajnos a visszaolvasásom még nem tökéletes, de igyekszem...

Nagyon jó ötlet az a sütisforma kiöntés. Milyen kis kreatívak vagytokKép

Conti!
A te műveid is nagyon tetszenek, végignéztem őketKép

Én most beleszerelmesedtem a fa keretbe. Olyan jó rá festeni, meg hát szebb is, mint a gipsz.

Jó munkát!
ERa

Era
Kép
era75

Era!
A Kreatív Kezek csak délután van nyitva, fél kettő vagy fél háromkor nyit, és hatig van nyitva, kivéve a szerdát, amikor fél hétig. A kupont pedig aug.végéig válthatod be! Én már beváltottam hármat (persze nem egyszerre Kép), amikkel a kedves topiktársak halmoztak el KépKép Egyébként ha jól emléxem szombaton volt a tulaj áruért Pesten, tehát most fel van töltve.

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

...ja és én is beleszerelmesedtem a fába, csak nem tudom hol tudnám beszerezni az alapanyagot ahhoz, hogy a párom megcsinálja azokat, amiket én megálmodtam...

Kép
Kép
Kép
juborka

EraKép
Nagggyon köszi a dícséretet!

JubiKép
Szuperül sikerült a keret! Illik hozzá ez az egyszerű szín!

Ezt pedig én csináltam. Én már csak maradok az antiknálKép
http://gportal.hu/portal/kodda/image/gallery/antikr_zsa_copy.jpg

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda Művésznő!
Nem müxik a link, de én megnéztem az oldaladon! Nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én is ilyet akarok!!!!!!!!!!!!!! (ez egy kicsit gyerekes volt, vagy nem? Kép)Ez gipsz?? Hol vetted a formát? És milyen festékkel van lekenve? És patina is van rajta? Annyira-annyira-annnyira jóóóóóóóóóóóóóó! Válaszolnál nekem erre a néhány kérdésre? Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

EZT MINDENKINEK LÁTNIA KELL! EZT CSINÁLTA KODA:
Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok,

lattam korabban volt szo alapozo festekkel kapcsolatban, gondoltam megosztom veletek elmenyem, mert majdnem hasra estem. A hobbyboltaban ahova jarok, egy honapja vettem akryl festeket feher szinut 400 forint korul 1 dl-t. Most elfogyott, ugyanazt most 770 forintert arltak. Megneztem a hetvegi bevasarlas soran a Cora hyperben (ez itt a reklem helye), nem arulnak-e hasonlot. Eredmeny: vizbazisu akryl festek, 1 liter!!! 800 forint korul van. Vettem is. Tanulsag szamomra: nem tul extra dolgokat erdemes megnezni hobby bolton kivul is mas helyeken, mert iszonyatos arkulonbsegek lehetnek. Valszeg nem en fedeztem ezzel fel a spanyolviaszt, de hasonlo cipoben jaro kezdoknek akik meg nem ismerik ezeket a trukkoket tanulsagos lehet.

Sziasztok:

Nelli

ps. majd beszamolok, hogy a minoseg ua-e.
szkornelia

JubiKép

Nagyon köszönöm, a lelkesedést! Igazán jólesettKépKép Ismerem ezt a "nekem is ilyen kell" érzéstKép De hogy Művésznő...Kép
Szóval: igen, ez gipszkiöntő formával készült. Pont ma láttam a művészellátóba itt nálunk!

További kellékek:
-arany akril 603 Ft.-
-természetes umbra olajfesték 404 Ft.-
(patina helyett nagyszerűen lehet használni az olajfestéket!!)
-patina olaj 580 Ft.- 50 ml(ezzel lehet kicsit hígitani a patinát, illetve ezzel lehet visszatörölni. Ez oldja a patinát illetve az olajfestéket is.)

Íme a képek ezekről:
http://babanet.hu/album/albumimages/3247/70015.jpg
http://babanet.hu/album/albumimages/3247/70013.jpg
http://babanet.hu/album/albumimages/3247/70014.jpg

Így készült:
A kerete lefestettem az arany akrillal. Mikor megstáradt, ecsettel felvittem a dimbes-dombos területre a természetes umbrát. És gyorsan vissza is töröltem a patina olajjal, különösen a kiálló részeket, így a mélyedesekben benne marad a sötét szín. Aztán csak beragasztottam a szalvétátKép
Ugye így érthető?

NelliKép
Izgatottan várom a fejleményeket, mert ez tényleg olcsó!!!!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda, ez gyönyörű lett!!!

Era, én is köszi a dicséretetKép

Conti

conti

Koda!
Te egyszerűen zseni vagy!!!!!! Nagy gratula neked! Már megint gyönyörűt alkottál!!!!!

Lányok!
Én meg újítottam. A gipszet egyszerűen fapáccal kentem le. Sadolin borovi fenyő. Szerintem nem lett rossz. Hamar beszívódik és száraz lesz. Viszont van egy nagy hátránya...büdös. Kint fog éjszakázni a keret! Kép Majd megmutatom, ha készen lesz!

Jubi!
Hol lehet venni a siénát? Bementem a kreatív hobby-ba és csak néztek nagy szemekkel. Sosem hallottak róla. Kérték, hogy áruld el és akkkor beszerzik!

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Koda!
Szerintem én elcsomagolom cuccaimat, vagy eladogatom, de a lényeg az, hogy szerintem sosem érem utol a tudományod....
A kép ooooooooolyan szuper !!!!! Isteni!!! Én mért nem tudok ilyet??? Kép((
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Lányok!

Egész zavarga hoztok! Azt hittem, ez a kép már kicsit sok(k) lesz nektek..De szerencsére nemKépKép
Köszönöm mindenkinek, ez igazán jólesett!!

ZsuKép
Kérlek ne csomagold el a cuccaidat, mert akkor hova kened a pasztel vaníliát?Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Megint nem fogom kialudni magam, most épp miattatok. Véget ért a Savaria Karnevál, újra munkára! Ma minden "házi feladatot" megcsináltam, holnap le sem fogom tenni az ecsetet!!!!!Kép
Azért ezt még féléves Virágommal egyeztetnem kell...Kép

Szandra! Köszi a nagyképes leírást, lassan belefogok.

Jubi!
Némi hasonlóság van az izlésünkben: az én csigás keretemen domborúak a csigák és most leptem el a nyaralót a vitorlásos-halas-kagylós öntőforma termékeivel díszített képekkel. Be is akartam pályázni a sorozatot, majd lekoppant, hogy egy fia dekupázs sincs rajta Kép

Koda!
Ha egy ilyen rózsásat csinálnék a nagymamámnak, talán még azt is megbocsátaná, hogy ritkán hívom fel. Vagy mindenkié ezt mondja??? Kép Kép Kép
Viszont ha az olívás fémdoboz, akkor szívem olvad érte, annyira gyűjtöm őketKép TUTI!
A fakanáltartó szalvétáját sztem csak kettőtöknek nyomtatták, mert én még ilyen spécit nem láttam, nálam azok is fémdobozban állnak Kép Kép Kép

Úgy emléxem, amikor a plextolt "felfedeztétek", akkor esett pár szó a vízüvegről. Én nagy lelkesen vettem, s azóta gondolkozom: mire is jó azon kívül, hogy marha veszélyes? HELP
Mit kell vele csinálni? Gipszhez keverni, v. ragasztónak jó, v. hogy is volt????Kép

Paat, aki ma egy kicsit kusza
paat

Ja!
És nagy sikerrel átadtam a vadászos képet, amit jóóóóól elfelejtettem lefényképezni. Egy csomó művemnél úgy kell visszapuncsolni magam fotózni... ciki
paat

Anyko!
A természetes sziénát a pannoncolor gyártja (vagy forgalmazza). Ott kéne érdeklődni ( www.pannoncolor.hu ).
Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

PaatKép
Pedig szívesen megnéztem volna vadászos képet!!
és köszönöm neked is, hogy megdícsértél! Az olivás bizony fémdoboz. Unicum volt benne, és ez egy karácsonyi kiadás. Én meg gondoltam kicsit átalakítom a dobozátKép

AnykoKép
Igen, ahogy JubiKép is írta, ezt a Pannoncolor gyártja. Úgy néz ki, mint itt az arany, mert ez ugyan ez, csak egy másik szín.:
http://babanet.hu/album/albumimages/3247/70013.jpg
Ezt főleg művészellátókban kéne keresni, hobby boltok csak ritkán tartanak.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Ma rájöttem, hogy mire is jó még a plextol. Volt itthon nekem festék pigment. Üvegtégelyben kapható, van mindenféle szín. Még sziéna is. Nagyon finom porszerű anyag. 300 ft körül van. Ha ezt összekeverem a plextollal, akrilt kapok. Kép Tegnap okosodtam. Ki is próbáltam és gyönyörű gyöngyházszínű akrilt kaptam, mivel nekem ilyenem volt itthon..Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Drága födim Koda! veszem a bátorságot és a többiek nevében is megkérnélek, hogy kicsit állj le!Kép nem bírjuk követni a jó kis ötleteidet, már te itt plextolozol mi meg még a patinánál járunk!Kép Még mi is had rágjuk át magunkat ezen a technikán-mondom én akinek még könyvet is kellene már végre készítenie!
Szóval rövidre fogom: le a kalapppal elötted!Kép Igaza van jubinak "müvésznö"!Kép
Bizsoka! Megkaptam a csomit! Köszönöm szépen, teljesen el vagyok most tölük varászolódva!Kép Ja és hát a decou-n kívül még 1 dolog van amit meg kell tanulnom! Az a technika ahogy csomagoltok! Bizsoka is teljesen profi!Kép
Csajok stuci már megkapta a csomagot tölem, a többi 7 emberke még nem?? Mindjárt sírva fakadok!
szkornélia szokott ide járni? ha igen akkor kérném a címét, mert itt van az ö batyukája is!
Szép napot!
abby
abby

Sziasztok!

Koda, Abby, Kata!(miskolciak)

A Melindában van Babe-es szalvéta (IHR), egész alakos. A lányom imádja a kismalacos mesét, így készítek neki valamit, ha lesz egy szusszanásnyi időm. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Köszi!Kép
A Melinda 1ébként is nagyon jó hely! Olyan rendes a fickó ott! Lehet vele beszélni, nagyon segítökész, még ajándékot is szokott adni!Kép
abby

Sziasztok!

Csináltam két kaspót.
http://gportal.hu/picview.php?prt=24591&gid=95089&index=16
http://gportal.hu/picview.php?prt=24591&gid=95089&index=17

Jaj, úgy izgulok, a héten hozzák az új szalvétákat a boltba ahova járok (lőrinc center) és még azt is megtudtam, hogy szeptemberben lesznek ír szalvéták. Na az milyen lehet, ki tudja?
Egyébként vannak a szalvi minták között hiányosságok, nekem pl. kedvenc témám az egyiptomi, a görög stílus, ilyeneket még nem láttam. De a keletiek is elég ritkák.

Puszi, conti

conti

Conti, az nem IHR szalvéta?

Jók a cserepekKép
hajnii

Conti!

Nagyon szépek a kaspóid Kép

Koda!
Nem méltó Hozzád, és "hasonszőrű" társaidhoz, akik ilyen csodákat alkottok, ez a topic név, hogy "...kezdőknek".
Ezentúl csak Mesternő Kép

Meg most sárga is vagyok.
És nem a májbajomtól Kép

Szandra
krampuszmama

Hajnii, nem értettem félre, mert IHR az most is van. De majd beszámolok milyen az írországi.
C.

conti

Sziasztok!

Hát Koda!
Mindig jönnek a szebbnél szebb képeid, így soha nem érek a nyomodbaKép
De szerencsére mindig kapok egy kis ihletet is. Így ahelyett, hogy takarítanék, dekupálokKép
Szó, ami szó, tetszik nagyon az antik képedKép
Csak így tovább..

Csajok, mi meg húzzunk beleKépKép

Era

Era
Kép
era75

Koda !
Ilyen az antikod:KépKépKépKép

Valahol olvastam,hogy régi cirádás képkeretet felhasználva lehet csinyálni kiöntőformát.
Utánnanézek és jelentkezem.
Jó ötletet adtál megest ,köszike

Zsóka
bizsóka

Sziasztok,

Conti, vagy csak ugy egyebkent lanyok!
Aruljatok mar el hol veszitek azokat a tok jo cserepeket! A multkor mintha valaki azt mondta volna, hogy OBI-ban. Elmentem, muanyagon kivul 1 igzai cserep volt, egy kis meretben, pedig majd megdoglok olyan szogletesekert, meg kis hasasokert, meg talakert. Azt hiszem itt Szegeden az OBI eleg kicsi...

Nelli
szkornelia

Lámyok-lányok!

Namostmáraztán elég legyen a Dícséretből!KépKép
Most tudjátok mit csináltatok?? Most minden képemet ezen a szinten kell megcsinálnom, mert különben nem kapok több dícséretetKép Jól feladtátok a leckét!Kép

ZsókaKép
És mi a technikája ennek a keretkészítésnek?? Nagyon érdekelne!Kép

EraKép
Nyugodj meg, én is takarítás helyett dekupálokKép

SzandraKép
Mesternő: KépKép

ContiKép
Baromira tetszenek a kaspóid, megintcsak dícséret a bátor színválasztásért! Igazán feldobja őket!Kép

AbbyKép
Jelentem egy rövid időre nem adok újabb tanácsokatKép

GyöngyöskeKép
Köszi az infót!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Nelli, a kaspóim több helyről származnak. Van a lukas aljú átlag cserép amihez aljat is kell venni, ez mindenhol van, auchan, tesco. A harang formájút szintén a tescoban vettem. A két utolsó kicsit öblöst az auchanban, ez kicsit drága volt, 700 ft, viszont a belseje már be volt mázazva. Kocka alakút eddig csak hobbiboltban láttam, vettem is egyet, most majd az következik és repesztve+szalvizva lesz. Ja meg sokféle cserép van az ikeában is. Vettem nemrég egy kocka alakú fa kaspót (belül bádog alja van) majd az is sorra kerül, mert simán nem maradKép

Koda, a konyhabútorom kék, és ezek a kaspók a konyhába készültek. Kicsit azért világosabbra akartam, de hát nem a színkeverés az erősségemKép

Conti

conti

Koda !
Kutakodom erőteljest,mihelyst előkerül a sajtótermék - vagy 5-6 éve láttam ? - azonnal jelzem.

Zsóka
bizsóka

Hát Koda drágaságom! Én is el vagyok ájulva a műveidtől! Egyszerűen bámulatos, hogy miket alkottál! Erre felénk csak néztek, amikor rákérdeztem a boltban a patinára!!!! Nagyon eltaláltad az öntőformát, hozzá a keret színét meg a szalit is! Úgyhogy -ide most egy sor mosolygó fej jön -!!!!
Edit
anizs007

Sziasztok!

Jubi!
Írtad, hogy nem tudod, hogy honnan szerezd be a fát a keretekhez. Nem próbáltad még, asztalosnál? Nekik hátha van selejt fa, vagy amit már nem tudnak felhasználni és azt neked adnák!Kép
Mi most úgyis csináltatjuk a konyhaszekrényt, ha nem felejtem el, akkor rákérdezek az asztalosnál.

Era

Era
Kép
era75

Szia lányok!

Valami füstjeleket adott a gépünk ezért csak percekre merem bekapcsolni, de azért mindíg átfutom amit írtok. Nagyon szépeket csináltatok megint!
Nagygenerál után jövök.

pusz: krimo

Kép
krimo

Jubi !

Olyan helyeken keress, ahol csavarokat,barkácsholmit árulnak.
Kimondottan van képkeretléc - így árulják.
Különböző profillal azaz marási felülettel és különféle méretben - szélesség vagy vastagság.
Többnyire 220 cm-es szálat adnak - ára változó, gérvágóval kell 45 fokos szögben levágni,aztán összeilleszt + 1 kisszög minden sarkába + 1 akasztó és kész. Óriási előnye - akkora képkeretet készíthetsz belőle,amekkorát akarsz.
Én 1 darabig a lengyelpiacit használtam - olcsó ugyan,de méreténél fogva korlátozza a kép méretét,nem beszélve arról,hogy pl.4zet alakú képkeretet nem találtam.

Pusza
Zsóka
bizsóka

Jubi !

Olyan helyeken keress, ahol csavarokat,barkácsholmit árulnak.
Kimondottan van képkeretléc - így árulják.
Különböző profillal azaz marási felülettel és különféle méretben - szélesség vagy vastagság.
Többnyire 220 cm-es szálat adnak - ára változó, gérvágóval kell 45 fokos szögben levágni,aztán összeilleszt + 1 kisszög minden sarkába + 1 akasztó és kész. Óriási előnye - akkora képkeretet készíthetsz belőle,amekkorát akarsz.
Én 1 darabig a lengyelpiacit használtam - olcsó ugyan,de méreténél fogva korlátozza a kép méretét,nem beszélve arról,hogy pl.4zet alakú képkeretet nem találtam.

Pusza
Zsóka
bizsóka

Krimo!
Azt mondják, hogy a processzor füsttel működik. Ha kimegy belőle a füst, akkor már nem KépKép

Era!
Köszi az asztalos ötletet!

Zsóka!
Neked is köszi!!

JUbi

Kép
Kép
Kép
juborka

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X