Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma végre kijött az egyik szemfogunk, jupiiiiiiiii. Még két fogunk gyötör minket. Jó lenne már aludni egy jót. Annyira fáradt vagyok csajok.

Én csütörtökön megyek dokihoz, remélem jók lesznek az eredmények és mi is belevágunk ketteskébe.

Annamari annyira örülök nektek :lol: :lol: :lol:

Babásodásra fel!

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Kri, nem akarlak elkeseríteni, de Zsófinak kinn van az összes foga, és mégis ébred éjszaka... és nem értem, miért :(
Vendég
 


Köszönöm a válaszokat piroska ügyben. :lol: :lol:

Kri!
Akkor hajrá kettecske!!!!!!

Panndi!
Nem lehet, hogy fázik Zsófi, v. melege van, azért ébred??? Utána gyorsan vissza is alszik??
Vagy szokott olyankor inni???

Hallott már valaki gyerek válogatásról? ( www.newstarfaces.com )
Múlt héten az utcán megállítottak, felírták a két gyerek nevét, s a tel.számomat, hogy majd keresnek. Ma telefonált egy nő, hogy holnap 6-ra vihetem őket fényképesztetni. Azt mondta nem kell fizetnem semmit.
Megnéztem ezt az oldalt, de igazából olyan, mint egy katalógus. :lol: :lol:
Volt vkinek hozzájuk szerencséje, vagy hallott róluk valamit???

Angie!
Sajnálom, hogy nem mentettek Londonba. :( Bár ebben a vírusos időben jobb, ha tényleg otthon marad az ember, így megelőzhet, hogy valaki megfertőzzön.

Moti!
Most fogyózol, vagy szeretnéd kiélvezni a második terhességet??? Szerintem nem híztál sokat, bár nem tudom mennyiről indultál. 10 kg-os hízás simán belefér, főleg aki 50 - 60 kg-ról indul. Én pl. van még rajtam plusz 20 kg, én nem örülnék 10 kg hízásnak. A másodikkal 2 kg jött fel. S szülés után -6 kg ment le, de ez szoptatás alatt duplán jött vissza.
Szerintem ne vonj meg magadtól semmit, főleg olyat ne, amit megkívántál. :D :D

Teri!
Petra már nem sír a bölcsiben??? Egész nap ott van?? Hajrá kettecske!!!

Danyu!
Örülök, hogy Apa már jól van, de vigyázz a fa hordással, fa vágással. :wink:
Nálunk a reggeli csak kakaóból áll. Délelőtt esznek gyümölcsöt szendvicset, ropogtatnivalót, tejszelet v túró rudi.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 

 
 

Most rohanok kajáért, aztán Leventéért az oviba.
Szerencse ma nem esik az eső.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmarya 2009.12.02 11:05-kor.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


[quote="danyuci"]
írta:
danyuci
Danyu elhavazva...bocs




Ja, még azt akartam írni, De jó Danyu, hogy nálatok van hóóóóóóóóóó!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Bamba vagyok,. vagy jól olvasom, hogy Danyu, Nálatok van hó?????én is akarok!!!úgy szeretném BOldit szánkózni vinni.

Nmarya, nem fogyózom, mert egyébként sehova nem híztam eddig, csak hasra, meg mellre, csak nem akarok olyan mértéktelenül csokoládét fogyasztani, mint ahogyan kívánom.- :D 60kgról indultam, de 176 centi vagyok, és 36-os méret, szóval amúgy a kilók miatt nem aggódom.Boldival is 11kgt híztam, és az egész lement 2 hét alatt.csak egészségtelennek tartom a sok édességet, és Boldival egyáltalán nem is kívántam, de most nagyon!!!

éjszakai ébredés, nálunk Boldi azért ébred fel, mert mindig kitakarózik, és fázik, hiába van 20 fok.én sem bírok egyébként takaró nélkül aludni.aztán ahogy jelzi, hogy fönt van, megyünk érte, áthozzuk hozzánk, betakarom, és már alszik is, reggel9ig.hálózsákot nem tűri, úgyhogy maradunk ennél, egyébként is imádjuk, hogy velünk szuszog.pedig eredetileg teljesen ellene voltunk. :D

Kri, gratula a fogakhoz, vége lehetne már egy időre! :D a hátsó rágófogak kint vannak már?mert az még nagy szenvedés lesz!!!

pénteken voltunk színházban, a Hős és a csokoládékatonát néztük, a kedvencem, Nagy Ervin játszik benne, olyan jó volt.Haumann Péter is nagyot alakít benne persze.

várom a 7végét, hogy jöjjön a Mikulás! :D

egyébként tegnap berezeltem, egy óra múlva megyek én is oltatni magamat.többet nem is írok róla, mert megígértem, nyilván mindenki tudja, miért. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Danyu úgy egyébként van elhavazva...NINCS HÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egyrészt csigaüzemmód, másrészt agyalás az ajándékok miatt...
danyuci
 
 


Moti, bátor lépés!
danyuci
 
 


Sziasztok !
Szeretnék hozzátok csatlakozni,ha lehet.Nagyon szeretnénk mi is a párommal kis tesót jövőre.Most várom a 21.napot és megyek hormonvizsgálatra,mert sajnos nemrég volt két vetélésem is .Remélem nincs nagy baj és hamarosan mi is neki foghatunk a baba projektnek.

Kép
Edit.
ngedit
 
 


Nálunk Réka, aki takaró nélkül alszik. Én kicsit jobban felöltöztetem, rövid ujjú body, pizsi felső, harisnya. Mikor elalszik betakarom, de 5 perc, s lerúgja magáról a takarót. Éjjel nem ébredek fel, hogy betakarjam. Levente nyakig betakarózik, akárcsak én. :D :D

Üdv Edit!
Remélem most nektek is sikerül a tesóka. Én most voltam 3 hete hormonvizsgálaton, de nekem a doki azt mondta, hogy mindegy, hogy melyik napon megyek. Nekem vérvétel volt csak, de tegnap már meg is volt az eredmény, hogy minden okés, nem vagyok hormonzavaros.
Elolvastam, hogy volt szept-ben is, meg októberben is volt vetélésed. Nem volt korai ez az utolsó???

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Edit! Üdv közöttünk! Remélem hamarosan babás leszel!

Annamari! Most éppen szeretjük a bölcsit! remélem így is marad. De most az a legújabb h minden nap bepisil... Nem tudom h miért, m itthon nem szokott, nappalra teljesen szobatiszta.

Moti! Szerintem jól döntöttél!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!

Edit, üdv köztünk.

Fog képzeljétek még két fogunk félig kibújt így most 13 fogunk van.
Szegény gyerek egyszerre 5 foga jön, nem csoda hogy nem tud aludni. :roll:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Lányok!
De jó, hogy hirtelen ilyen sok olvasni valóm lett, ahogy ide beléptem!!!

Edit!
Üdv köztünk, és gyors babásodást. Reméljük, minden rendben a hormonokkal!

Szilárd is kitakarózik, mászkál az ágyában, hol az egyik felében, hol a másikban ébred fel. Én hálózsákba teszem, nem ellenkezik, de egy darabig nem mertem, mert még éjjel volt, hogy bepisilt, ha nem ébredtem hozzá. Már kibírja reggelig, így visszakerült a hálózsákba. A szobája elég hideg, hiába rakattunk nagyobb méretű radiátort. Én még rádobok egy takarót is, ami reggelre már be van gyűrve az ágy egyik sarkába :)

Olvastam, hogy Panndi beadatta az oltást Zsófinak. Többiek! Adattok a 3 év alattitoknak oltást? Engem elbizonytalanított a doktornő, mert azt mondta, hogy mivel maga az oltás CSAK a vírus tartalmában különbözik a régitől, azt meg nem lehetett három éves kor alatt adni, ezért rám bízza. Én meg nem tudom, hogy mit csináljak!

Szegény fogzó gyerekek! Szörnyű lehet egyszerre 5 fogat növeszteni :roll: Szilárd komótosan növesztette, 1-2 havonta egyet. Azt meg meg sem éreztük. Most nőnek a legháts rágó fogai, még egy van hátra. Ezek egyszerre jöttek, de azt mondta, nem fáj, csak viszket, ezért rágja folyton a kezét.
Jobbulást a bogyóknak!!!
Vendég
 


Üdv Edit!

Hajrá!

Angyalka!
nem tudok ma válaszolni, holnap elutazunk dédipapához, minden oké, majd jelentkezem...hétfőtől leszek!

Jó hétvégét!

A hírek elkeserítenek :( Danyu
danyuci
 
 


Sziasztok.
Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást :lol:

Annamari:Igen vszínű hamar sikeredett ,de nem is gondoltunk rá,hogy összejött.Mi is szerettünk volna várni legalább egy ciklust,mivel nem volt műtét.Persze mikor szeretné az ember nem megy ilyen egyszerűen,de már kár ezen keseregnem.Mára már összeszedtem magam és mindent megteszek,hogy ismét babázhassak.

A gyerekorvosunk nem javasolta az oltást Zsombinak,még picinek tartja hozzá,bár elméletileg megkaphatná.azt mondta,hogy mi oltassuk be magunkat,hogy ne vigyük haza.Így a híreket hallva egyre jobban féltem.

Pici fiamnak is most egyszerre jön a négy szemfoga,és nagyon szenved velük,bár őt eddig mind megviselte.Próbáltunk már rá sok mindent de semmi nem segített,így marad a nurofen,ha már nagyon muszály.

Kép
Edit.
ngedit
 
 


Jó reggelt!

A mi gyerekdokink javasolta Zsófinak. Tök jó, hogy mindenki mást mond..

Na mindegy, nálunk mindenki be van oltva, kivéve ugye Fruzsit.
Vendég
 


Sziasztok!
Szilárdot én is beoltattam tegnap. A mi gyerekdoking összevissza beszél, és mindenkinek mást mond. Ezért a védőnővel egyeztettem, mert benne nagyon megbízok. Végül a helyi háziorvoshoz vittem el, és ő úgy beadta, hogy mire észbe kaptunk, már be is szurta. Szilárd csak egyet nyögött. Így legalább nem lesz rossz emléke a szuriról.

Edit!
Sajnálom a vetéléseidet! Nekem is volt már pár, egy most októberben, de az nem vetélés volt, hanem megszakítás a 16. héten, mert a baba beteg volt. Te mennyi idősen veszítettél?
Ne aggódj, majd most biztos minden rendben lesz. Én is ebben bízom!!!

Egyébként, visszatérve az oltásra, pont a tegnap esti hírekben hallottam, hogy már a kisgyerekek is veszélyben vannak. Újszülöttek is kerültek be az intezívre, de gondolom, hamarosan a bölcsiseket, ovisokat is eléri. Én így mostmár nyugodt leszek.

Tegnap Mikulás ünnepség volt az oviban. Kicsit izgultam, mert a mikulás a barátnőm férje volt, és Szilárd jól ismeri. De annyira be volt öltözve, és a hangját is elmélyítette, hogy abszolút nem tűnt fel neki, pedig a barátnőm is ott volt. Állítólag Szilárd volt az egyedüli gyerek, aki megköszönte a mikulásnak az ajándékot :) Jól nevelt gyerek :wink:

Hogy vagytok?

Puszi és szép napot mindenkinek!!!
Vendég
 


Sziasztok,

Edit,
üdv. itt! Még én is új vagyok és próbálkozó :wink:
Fogzás: szegénykék ez se a picinek, se nektek nem jó, de túl lesztek rajta nemsokára!

Angi,
mi is oltattunk végül. Iszonyú önmarcangoláson mentem keresztül, de végül is az oltás mellett döntöttünk. Nálunk ma volt a Mikulás ünnep, kíváncsian megyek az oviba, hogy hogy is sikerült :D , mert Ilangocska nagyon izgatott volt reggel :D . Sajnálom, hogy nem mentetek Londonba, de az okot teljesen megértem!

Kri,
mi újság fogacska fronton? Még mindig rosszul alszik Zsombi?
Mi volt csütörtökön a dokinál? Mit mondott minden oké? Indulhat a tesó-projekt?

Annamari,
de jó, hogy jók lettek a hormonleleteid! Hajrá hármaska! Rékád akkor úgy alszik, mint az én kislányom. Bár Ő 6 éves elmúlt már, ettől függetlenül van rajta egy pizsi és ezen rajta egy polár kezeslábas. Fölösleges takargatni, mert folyton lerúgja magáról, azt mondja melege van :shock: . Az már bizonyos, hogy nem az én béka kezemet-lábamat örökölte :wink:

Moti,
Ilang is utálja már a zsákot és ez azért rossz, mert 1. Ő már nagy ahhoz, hogy velünk aludjon (soha nem is aludt velünk), 2. mindig kitakarózik. Ezért én varrattam olyan zsákot (polár anyagból) aminek az alsó 2 sarka nyitva van, így a gyerek ki tudja dugni a lábát. A másik megoldás a polár kezeslábas (kisebbeknek rugdalozó), ami alá adhatsz egy vékonyabb pizsit és máris nem gond ha kitakarózik. Mi nagyon sok mindent próbáltunk az elmúlt több mint 6 évben, így nekem ez a tapasztalatom, hogy ez bevált. De hát mindenkienk más válik be, és ez így van jól :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


sziasztok,

Sucer, köszi a tippet hálózsák ügyben, lehet, hogy varratok egyet a nagyikkal. :D

oltással kapcsolatban senki ne féljen, nem lesz baja tőle a piciknek!1 éves kor alatt csak azért nem ajánlják, mert azoknak a babáknak a szervezete még nem termel ellenanyagot.tehát nem azért, mert káros!nekem a gyermek infektológus barátnőm mondta, hogy mindenképp oltassak én is, és Boldit is.most került be hozzájuk a LÁszló kórházba egy 8 hetes baba h1n1-el, és nagyon rosszak a kilátásai.és ez nem média hír.én senkit nem beszélek rá,tényleg megértem azt is, aki nem oltat.és őszintén mindenkinek betegségmentes telet kívánok!!!!!

még jövök majd, csak ebédelünk mindjárt.

KépKépKépKép
moti
 
 


Jó reggelt!

Kép :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Kiderült tesómnak van egy 9 mm-es petezsákja. Majd 17-én mennek uh-ra, akkor már lesz szívhang is. Hát mégiscsak egy lesz nekik, pedig drukkoltam, hogy ikrek legyenek. Átvették a babakocsit is, ilyet nyert: Kép

Pénteken voltunk Szhelyen, a postán, mikulás ünnepségen. Rékától kérdezi a Mikulás.
- Szereted az állatokat?
- Hát, nem.
- De babázni szeretsz, ugye?
- Hát nem.
- De az ovit biztos, hogy várod?
- Hát nem.
Persze mindenki dőlt a röhögéstől.
Itt egy kép: ( apa kameráz :D )
Kép

Szombaton Apa elhozta az anyját hozzánk, s délután jól bevásároltunk, megvettük mindenki karácsonyi ajándékát. Majd anyóst is hazavittük. Rékát anyunál hagytuk, csak Leventét vittük magunkkal, s hazafelé telefonált hogy jön hozzájuk a "Mikulás", kamerázzuk le. ( Apu volt a mikulás)
Oda értünk, s már " csengetett" is . Meglepődtek, de nem féltek tőle.. Mikor elment, megszólal a Réka. A papa volt a mikulás, ugye? Miért öltözött be mikulásnak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd megdöglöttünk a röhögéstől, de mondtuk neki, hogy nem ő volt. Levente is mondta, hogy a papa felhúzta a mikulás jelmezt. :lol: :lol: :lol:
Tavaly nem ismerték meg, most meg egyszerre kiszúrták.
Ma délelőtt én is beöltöztem, s a szomszédoknak "játszottam" el a mikulást. Ők megszeppenve néztek, a gyerekeim, meg tök természetesen, mintha mindennap mikulást látnának, oda se bagóztak. Csak akkor mikor előszedtem a csomagokat, hogy nekik is kell.
Apa ezt is kamerázta. Utána mondta, hogy a Réka mondta, hogy ez anya volt. :lol: :lol:
Hazajöttek, s mondták nekem, hogy anya megismertünk, te voltál a Mikulás!!!! :D :D :D :D
Kisördögeim: Kép


Benita, Lillanyuci!
Már olyan régen jelentkeztetek, minden rendben, ugye??? Majd írjatok, hogy mi van veletek!!!!

Puszi mindenkinek!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari! Nagyon jót nevettem a mikulásos történeteiteken :lol: De hát csak rá kell nézni Rékára...látszik rajta, hogy őt nem lehet mindenféle trükkel átverni :D :D Nagyon tündér!

Mi sjana nem tudjuk elvinni Kristófot a munkahelyem Mikulás bulijára.De reggel nagyon örült az ajándékoknak.Délelőtt "találkoztunk" egy Mikulással a városban, és Kristóf nem fogadta el tőle a szaloncukrot :shock: Azt hittem, csak a gyerekdokiktól nem fogadja el a matricát :roll:


Hát ez a babakocsi álomszép!!!És egyszer láttam ilyet az utcán (sőt, mi több, én segítettem fel az amúgy várandós kismamát a hévre, miután felraktam egyedül a gyerekemet babakocsival....tipikus), és gyönyörűen gurult.... :)

Kép

Kép
linus
 
 


Sziasztok Lányok!
Szilárdhoz is megjött a Mikulás, ennek örömére hétvégén csak csokit evett. Tegnap este tudtam egy kis párizsis kenyeret beletuszkolni :D El is lett téve minden csokimikulás maradvány. Pedig Szilárd (eddig) nem volt édesszájú, meg is lepődtem. Simán azt mondta egy Kinder Minire, hogy majd holnap megeszem, ami nála azt jelenti, hogy kösz, de most nem kérek. Örült is a játékainak, kapott jó párat (szerintem még karácsonyra is sok lett volna). De majd szépen elrakom az összes korábbi játékát, mert nem támogatom a szobányi játékmennyiség ötletét. Olyankor osszezavarodik, és nem tudja mivel játszon.

Pihenni sokat nem tudtam hétvégén, gyorsan elrepült.

Sucer!
Na, mi volt az oviban? Élvezte Ilangocska a mikulásosdig?

Annamari!
Szuper jól néz ki ez a babakocsi. Hát én is elfogadnám. Sajnálom, hogy csak egy petezsák van, de gondolom, a tesódék nem telhetetlenek, és nagyon örülnek ennek az egynek is. Drukk a szívhanghoz!!! Nektek pedig hajrá hármaska, ha már ilyen szépen rendben a hormonháztartásod!

Moti!
Az az ebéd nagyon jól eshetett, hogy végül nem tudtál azóta sem jönni :wink: :lol:
Ezek szerint ti is oltattatok, vagy fogtok? Én úgy tudom, hogy a kicsi is védett lesz a születése után még 6 hónapig.

Boniko!
Köszi a mikulást! Te hogy vagy?

Panni!
Mennek mára a drukkok!!! Gyere, ha túl vagy az UH-n!!!!!
Vendég
 


Hahóóó!

Épségben hazaértünk, bár a mai nap borzalom, mert ugyebár a hétvégén mindenki a fiatalúr fenekét rázta, aztán ma meg csalódás volt, hogy anya nem ugrál neki...ráadásul az összes rokongyerek beteg volt...hát nekem már fáj a torkom :cry:

Gabi is fogzik, ezek a hátsók őt is jobban megviselik, elő is került a dentinox...állandóan rajtam lóg és vezetgetni kell...hulla vagyok :oops:

Csak ennyire futotta erőmből...
Évi és Benita!!!! Tényleg hiányoztok már...és Pannyval mi van???
danyuci
 
 


Angie!
Mi is összepakoltunk egy csomó nem használt játékot, a törötteket kidobtam, s várjuk a karácsonyt, mert lesznek megint új játékok. :lol: :lol: Ha meg már azokat is megunta, elő a régieket.
Ja meg mindig nekem kell pakolnom utánuk. Bár, ha ígérek vmit, akkor segítenek. :wink: :lol: :lol: :lol:

Linus!
Nagyon aranyos Kristóf ezeken a képeken, micsoda szöszi haja van. :D Már össze van készítve a csomagod? (kórházi) Már nem is tűnik olyan soknak a hátralévő időd... akár még idén is meglehet :wink: :wink:

Danyu!
Melyik hátsók jönnek nektek?
Én most néztem Rékának, hogy "csak" 16 foga van, a leghtátsó rágók még nincsenek kint. Pedig azt hittem neki is 20 foga van. :oops: :oops: :D :D
Leventének erre az időre már 20 volt.

Apával arról beszélgettünk, hogy Rékának hihetetlen memóriája van. Mamától kapott Thomas-os kirakót, 60 db-os, először segítettem neki összerakni, utána meg tök hamar kirakta. Ja és utána felfelé is. ( ezt úgy értem, ha mintha felülről néznéd, húúúúúú nem is tudom, hogy írjam, hogy megértsétek :oops: :oops: :P :P )
Azt hittük, hogy ő nem lesz "olyan okos", mit tesója. Mert ugye általában az elsővel többet foglalkozunk, mint már a második, harmadik... gyerekkel. Aztán nálunk az a helyzet, hogy Levente tanítja meg Rékát sok mindenre. Verset, mondókákat, éneket tanít neki, mi meg csak lesünk, mikor elmondja.
Múlt héten a piacon elkezdte énekelni a Boldogság, gyere haza... c. számot. Csak lestek, hogy mit énekel, meg mosolyogtak rajta.
Múltkor volt szó, már nem is tudom, hogy ki írta, hogy az ő gyereke
milyen okos, ügyes, szép, szerintem is mindenkinek a sajátja a legszebb, legügyesebb, legokosabb. :lol: :lol: Persze minden elfogultság nélkül. Igaz???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Délután megyünk ki a főtérre, mindennap nyitnak egy ablakot, s meg lehet nyerni a mögötte levő ajándékot. Tegnap csak a végére értünk oda. Majd ma sietünk...

Már mi is dolgozunk Hármaskán. :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor mindenkinek: Babásodásra fel!

Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari,
én is olyan jót mosolyogtam a mikulásos sztorikon!!!!mi mindig ezen csodálkozunk ANyukámmal egyébként, hogy hihetetlen, hogy a gyerekek milyen okosak és mindent tudnak, megfigyelnek, nem lehet őket átverni.
Angi,
igen, mi is oltattunk végül.egy nagyon kedves valaki azt mondta, mikor megtudta, hogy aztán, remélem, 10-15 év múlva nem fogod megbánni.köszi szépen! :D
Boldi is nagyon örült a Mikulás csomagnak, természetesen ő is rengeteg csokit evett, még nézni is rossz volt.aztán a férjem határt szabott neki, mire nagy ordítás lett a vége. :D dehát így is olyan szorulása lett.mármint Boldinak. :D

Annamari, Babásodásra fel, Nálatok is!!!!és az a babakocsi nagyon szép, tényleg!!!!
voltunk pénteken 4d-n, hát akkora csalódás volt. tudtam, hogy oda kéne mennünk, ahol Boldival voltunk, de végül az idő hiánya miatt választottam egy közelebbit.már amikor láttam, hogy férfi orvos lesz, tudtam, hogy ez nem lesz jó....alig mutatott 4d-s képet, állandóan csak 3dn nézegette a Babát, magyarázta, hogy mi-mi, amit egyébként már tudunk, és én szerettem volna az arcocskáját nézni, stb.és olyan halkan beszélt, hogy a felét nem is értettem, pedig nincs gond a hallásommal...egy képet nyomtatott, most nem tudom, mit csináljak, menjünk el a másik helyre is?nem akarom túlzásba vinni...de úgy csalódtam.
DAnyu, remélem, nem lesztek betegek.igyál jó sok hársfateát.

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti!
Ha nem vagyok pofátlan, megkérdezhetem, hogy mennyit fizettél?? Nem mondtad neki, hogy nem vagy megelégedve, vagy ezért a "szarért" nem fizetsz? (bocsi a kifejezésért)
Vagy esetleg visszajöhetnétek legközelebb ingyen, s akkor jobban lehetne látni?? A képet fel tudnád rakni, amit kaptatok?
Pedig most egész szépen látszódna már a Kicsi Emberke. Mi is 24. héten voltunk mindkét gyerekkel,s nagy élmény volt. :lol: :lol: :lol:

Nálunk is megy a csokievés. :lol: :lol: :lol: De nemcsak a gyerekek esznek, hanem sajnos mink is. :wink: :wink: :D :D

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari, egyáltalán nem vagy pofátlan, nem titok az ára, 10ezer forint volt.a képet meg még csak fel sem tudom rakni, mert a dvdn csak az egész film van rajta, amitől lehal a számítógép, már próbáltam.a dvd lejátszón tudom megnézni a nagy semmit....az a baj, hogy ez az ember egyébként genetikai uht szokott csinálni, csak azért tettek be hozzá, mert akihez mentünk volna, az megbetegedett.mármint aki a babamozit csinálta volna.olyan hülye vagyok, tudtam, hogy le kellett volna mondanom az egészet.....ráadásul elkezdte mondani, hogy a bal szívkamrában van két szívizom, ez egyébként nem rendellesség, de ráírja a papírra!és azért menjünk el egy szívultrahang vizsgálatra.azóta utánakérdeztem, és ez a két izom a szív egy fejlődési szakaszában mindenkinél látahtó, aztán később eltűnik, ha meg nem., akkor kinövik.de persze ezt már nem mondta el!!!!!olyan mérges vagyok!!!Boldival akkor élmény volt nekünk is, és olyan lelkiismeretfurdalásom van, hogy Sebi baba ebből kimaradt.....ha rá tudom beszélni a férjemet, szerintem elmegyünk még egyszer a régi helyre.nem érdekel a pénz sem, majd azt kérem karácsonyra valakitől.

a csokievés sajnos nálunk is azért gázos, mert ha van itthon, akkor én is eszem.és nem nagyon akarnék.ezért nem szoktam venni, dehát most a mikulás hozott. :D szegény férjemnek a legrosszabb, ő fogyózik 5 hete.de megállja, becsületére legyen mondva, és már fogyott 6 kilót!!!!

KépKépKépKép
moti
 
 


Annamari!
Szerintem a tesódat kellene kiküldeni a főtérre ablakot nyitogatni. Ő tuti megnyerné az ajándékot, ha már így belejött a sorsolásokba :lol: Nem te írtad, hogy valakid Széf válogatáson is volt? Beválasztották?
Te most hol tartasz a ciklusodban? Lehet, hogy együtt babásodunk? Én a közepén nagyjából, bár nem tudok eligazodni a ciklusomon. El kezdtem a hőmet mérni, de ugrál össze vissza. Egyik reggel 35.8 másikon 35.3, aztán megint 35.8, utána meg 35.4. LH teszt tegnap mutatott egy halvány csíkot, ma remélem erősebb lesz. Egyébként 11. napon vagyok.
Ja, fogacskák: Szilárdnak most jönnek a leghátsó rágófogai. Az utolsó 4 (azaz 17-18-19-20) három éves korig szokott kijönni, úgyhogy van még időtök. Szilárdnak is kb másfél hónap alatt jött ki a négy, azaz most bújik a negyedik.

Móti!
Én is megáljt akartam parancsolni a csokievésnek, de végül megsajnáltam, és azt mondtam, hogy 365 napból egy mikuláskor egy pedig karácsonykor bele fog férni. Elámulva néztem, hogy az én fiam, aki eddig visszadta a csokit, hogy anya, majd holnap, zabálja befele a mikulásokat :roll: Nekem hányingerem lett attól, ahogy ette. Egyikben még smarties cukrok is voltak, amire azt hittem, hogy beborította valamelyik asztal alá, de sehol sem találtam egy szemet sem, tehát azt is megette. :shock: De ma már nincs csoki :lol: Majd most jövök én :lol:
Vendég
 


Moti!
Lehet, hogy a helyedben én is így csináltam volna. Bár én csak a megszokott, jól bevált 4d-s helyre megyek vissza, ahol meg voltam elégedve. Én már 2 hónappal előbb bejelentkeztem, hogy tuti helyem legyen. Ez a balkamrában lévő két szívizom nem hangzik vmi jól. De biztos minden rendben.
Kicsi Emberkét Sebinek fogják hívni??? Sebestyén lesz a becsületes neve???

Angie!
Jót röhögtem, hogy tesómat kéne hívni, biztos nyer. :wink: :lol: Csak ő 30 km-rel odébb lakik, Szhelyen.
Amúgy a gyerekek nem akarnak jönni, most berakták a Scobby-doo dvd-t, s inkább azt nézik. Mondtam nekik, akkor elmegyek egyedül, s majd sietek haza. :lol: :lol:
A Széf-et nem én írtam, bár egyszer én is elküldtem a jelentkezésemet, de még nem hívtak vissza. :twisted: :twisted:
Ja, a Lidl-s játékban sem nyertem, ugyhogy Szilvi nem megyek Tenerife-re. :lol: :lol: Meg hűtőt sem nyertem, s Jamaica-i utat sem. Pedig egy csomó blokkot gyűjtöttem, s beküldtem.
Nekem nov. 28-án jött meg, de ép, hogy egy picit piros volt, aztán egész nap barna. Most inkább csak maszat volt nekem, nem igazán véreztem.
Volt olyan hónapom, hogy a tampont 2 óránként cserélnem kellett. Amúgy betétet szoktam használni, mert szülés után vhogy nem éreztem magamban a tampont. ( bocsi)
De akkor kénytalan voltam, mert állandóan éreztem, hogy folyik, s tök kellemetlen volt.
A ciklus.hu-n vezetem a ciklusom, s mi a kislányra hajtunk, s most van itt az idő szerdáig. Majd kiderül, hogy sikerül-e. :wink: :wink:
Én Lh-tesztet soha nem csináltam, sőt még a hőmet sem szoktam mérni. Csak megérzésből ... majd meglátjuk.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Nálunk nincs fogyózás, bár kétségtelen, hogy a férjem néha behúzza a féket. Mi inkább keserű csoki evők vagyunk (Szilárd is szereti, de neki csak keveset merek adni belőle, mert nagyon magas a kakaótartalma, és nehogy koffeinként hasson rá). De most itt a nyakunkon a sok tejcsoki, hát "kínunkban" megesszük :lol:

Móti!
Mi ennek a rendelőnek a neve? Csakhogy még véletlenül se tévedjek oda? Én a Praxisban voltam Szilárddal, ami jó volt, és még a 4d Genesisről hallottam, hogy nagyon szuper.
Vendég
 


Angie!
Te írtad, hogy Panni ma ment uh-ra.
Kíváncsi leszek, hogy mi újság nála. Már ő is régen jelentkezett.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Moti!
Gratulálok a férjednek!!!!! Milyen fogyókúrával fogy? Vagy csak nem eszik szénhidrátot?

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Angie!
Én a keserű csokit nem is tudnám megenni. Ha csak az lenne, akkor nem is ennék csokit. :P :P
Én pl. a karamellás milkát szeretem. Meg a pöttyös tejcsokis túró rudit.

Ti is kislányt szeretnétek??

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari!
Na látod, ezért mondom, hogy ne te menj ablakot nyitogatni :lol: Te úgysem nyersz semmit, se Tenerife-t sem pedig Jamaikát :) A hugodnak pedig megéri 30 km-t utazni, ha mondjuk Merciket osztogatnak :)
Érdekes, mert nekem is ilyen fura mensim volt. Nekem általában 7-8 napig van meg, igaz ebből 3-4 nap rendes, a többi pedig pecsételgetés. Most 1 nap volt rendes, aztán még 2-3 maszatolgatás. De terhes tutira nem vagyok, mert tegnapelőtt LH tesztet akartam csinálni, és véletlenül egy terhességi tesztet csináltam esti pisiből, és csak később vettem észre, hogy kék a vége. Persze, negatív volt.
Egyébként hogy kell lányra gyúrni? Mi is azt szeretnén, vagyis inkább a férjem (én a fiúval is tökéletesen meg lennék elégedve). Különben én sem vagyok kitartó a hőmérőzésben, lh tesztelésben. Ha két hónap alatt nem jön össze, akkor hagyni fogom az egészet. az is a baj, hogy a legutóbbi ciklusomban a 20. nap körül volt az ovulációm, pedig nekem pontosak a ciklusaim, és 28-29 naposak. Ez most 35 naposra sikerült az ovuláció eltolódása miatt :roll: ami fogalmam sincs, hogy mitől lehetett. Arra viszont tutira emlékszem, hogy tavaly novemberben is 35 napos volt a ciklusom (mert akkor volt itt dédim, és együtt izgultunk, hogy esetleg babás vagyok, persze, nem voltam, csak gondolom, akkor is elcsúszott a pé-m, de pont novemberben? :roll: )
Vendég
 


Tegnap megcsináltam a karácsonyi köszöntőt, szívesen megmutatnám, de PowerPoint-tal csinálta, s ide nem tudom feltölteni.
A Youtube-ra, hogyan lehet feltölteni?? Kamerával videót sikerült, de ha a képekből állítom össze, azt nem tudom, azt hogy kell????? HELP!!!
Ez most a szgépen a háttérkép:
Kép

Ma micsoda szófosásom van. :oops: :oops: :D :D

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Angie!
Regisztrálj a www.ciklus.hu-n, s ott elvileg meg tudod nézni, mikor kell kislányra gyúrni.


Fiú lesz vagy lány? - Tudományos háttér
Bevezető

A férfiak két féle spermiummal rendelkeznek: az egyik X kromoszómát hordoz, a másik Y-t. A női petesejt mindig X-t tartalmaz. Ha ezt egy X-es spermium termékenyíti meg, akkor XX - tehát kislány lesz a baba. Ha Y-os , akkor XY -tehát fiú. Dr. Shettles szerint az Y-os spermiumok kisebbek, gyengébbek, de gyorsabbak, az X-esek nagyobbak, erősebbek , de lassabbak.

Tehát ha az ovulációkor szeretkezünk, fiú utódra van nagyobb esély a gyorsan úszó hímspermiumok miatt. Ha viszont 3 vagy több nappal az ovulácó előtt tesszük ezt, akkor vszínű kislányunk lesz, mert meg kell várni, míg a petesejt megérik, és erre a hosszabb ideig életképes X -spermiumok alkalmasabbak. Előtte 2 nappal és utána pár napig ismét a fiúk vannak előnyben. Előtte 2 nappal az esély lány:fiú = 1:1.

Tippek és Trükkök

Befolyásoló körülmények, avagy mit tegyünk, hogy fiunk/lányunk szülessen?!



Fontos dolog a pH: A savas környezet a kislányoknak kedvez, mert elpusztítja az Y-spermiumokat ( közösülés előtt ecetes-vizes hüvelyöblítés ) . A lúgos a kisfiúknak ( szódabikarbónás-vizes öblítés ). Például orgazmusnál a hüvely lúgosabb lesz, ez a fiúknak kedvez. Ha viszont lányt szeretnék, le kéne mondani róla- már, aki ezt bevállalja...

Behatolás mélysége: A hüvely bemenete a legsavasabb., így mély behatolásnál a fiúnak, felszínesebbnél a lánynak van nagyobb esélye. Misszionárius-pózban lányoké, hátulról történő behatoláskor fiúké az előny.

Spermium-szám: Az alacsony mennyiség egyiknek sem kedvez, de a spermiumok magas száma a fiúutódokat részesíti előnyben.

Megfelelő időzítés, és szünet: Ha fiút szeretnénk, a megfelelő idő ugye az ovuláció előtti 2. napon keződik. Ezt megelőzően 3-4 napig ne szeretkezzünk, aztán persze mindent bele! Kislány utódért pedig szeretkezzünkminden nap amennyit csak lehet, de ovuláció előtt 3 nappal álljunk meg. (húha...)

Hőmérséklet: A herék nem hiába vannak a testen kívül a herezacskóban- nekik a testhőmérsékletnél alacsonyabb hő a kedvező. Ha fiút szeretne egy pár, a férfinak ajánlott közvetlenül a közösülés előtt forró fürdőt venni, ha lányt, akkor a szobahő a legjobb. Például előtte "meztelenkedjen" egy kicsit.

Kávé: Fiú nemzése érdekében ajánlott a férfinak közvetlenül az aktus előőtt egy csésze kávét elfogyasztania. Ennek nem ismert a hatásmódja, de a tapasztalat szerint ez is az Y-os spermiumoknak segít.

Érdekességek:

Megfigyelés, hogy a házasságban élők kapcsolatából gyakrabban születik fiú. A fiú:lány arány 106:100.

Japán és dán orvosok szerint a közösülés utáni dohányzás csökkenti a fiú utód nemzésének lehetőségét.

Brit kutatók szerint pedig a vegetáriánusok között több lány születik.

Az étrend befolyásoló hatása

Az ásványi anyagok állítólag nagyon fontos szerepet játszanak. Ezt állatkísérletekkel vizsgálták. Ha káliumban és nátriumban gazdag ételt fogyaszt a leendő állat-anyuka, akkor 70-80% az esélye, hogy kisfia születik. Ha sok magnéziumot és kálciumot eszik, akkor ugyanennyi, hogy lány.



Ha lányt szeretnénk:

Sok kálcium, kevés só!

Ajánlott:

· tejtermékek ( kivéve a sajt )

· gabonafélék - rizs

· húsfélék - szárnyasok

· zöldségek - saláta, zöldbab, spenót

· gyümölcsök - ananász, alma, mandarin, dinnye, körte, eper

Nem ajánlott:

· sajt ( sós )

· elkészített gabonafélék ( cornflakes, tészta )

· zöldségek ( burgonya, bab, lencse )

· füstölt hús, felvágott, sertés

· füstölt hal, tenger gyümölcsei

· konzerves gyümölcsök, banán, datolya

· sárgabarack, cseresznye, őszibarack, aszalt gyümölcs

· készételek ( konzerv, sózott vaj, csoki )





Ha fiút szeretnénk:

Ajánlott:

· sós ételek

· bármilyen húsféle, legjobbak a hirtelen sültek

· zöldség - bármi, ami nem spenót, saláta

· kenyér, tészta

Nem ajánlott:

· tej ( tejcukor miatt )

· spenót, zölbab, saláta

· tojás

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Angie!
Te szedsz vmit? Terhesvitamin, folsav, bármi?

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


A rendelő nevét nem merem leírni, nem akarok még egyszer kellemetlen helyzetbe kerülni!de nem Budapesten van!!!!!! :D
mi Boldival Pesten voltunk, a Kleopátra házban, az nagyon jó!

A férjem úgy fogyózik, hogy reggel 2 naponta edz a gépen kb. 500kalórát eléget.elliptikus tréner, de jó a szobabicikli is.aztán reggelire hétköznap csak gyümölcsöt eszik, hétvégén bármit.ebédre rendesen három fogást, desszertet is.vacsorára viszont csak zöldség vagy gyümölcs nyersen.esetleg főtt tojás, ha már nagyon éhes.de nagyon lelkes, hogy már 6 kilót fogyott, tökre látszik rajta.még legalább egy tízest szeretne leadni.
Annamari, igen Sebestyén lesz a kisfiunk.nincs semmi baja a szívének egyébként, csak ez az idióta próbált fontoskodni, mondom, ez az izom minden babának látszik a fejlődési szakaszban. szépen szabályosan működik a kis szíve, megnézettük, és az eddig genetikai uh-kon sem volt semmi gáz.

ha kislányt szeretnétek, a barátaink körében tapasztaltak alapján az alegjobb módszer, ha ovuláció előtt 72 órával szeretkeztek. a fiú spermiumok nem élnek túl 3 napot.bár szerintem az én férjem "csak" fiút tud. :D

ja, és egyébként meg ugye spontán peteérés és teherbeesés meg bármikor elfordulhat, tehát a számolgatás sem mindig jön be.a barátnpőm a ciklus 25. napján lett terhes!nekünk meg lehet, hogy a menszim előtti napon fogant Sebi, mert én kezdek erre gyanakodni.ugyanis mindig uhn pont 2 héttel nagyobbnak méri a gép, és az akkor együttlétnél még gondoltam is, hogy ebből most baba lesz.még ha nem is volt elvileg lehetséges.na, ezt jól leírtam.
azt hiszem, megyek, felkeltem Boldit, mert aztán este nem lesz alvás 8kor. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


ja, Lányok, ismeritek ezt az oldalt?
http://www.mamazon.hu/

olyan édes dolgok vannak és szerintem normális áron.tegnap találtam, egy ismerősöm ajánlotta.

KépKépKépKép
moti
 
 


Kri!
Mit mondott csütörtökön a doki???? Jók lettek az eredmények??? Indulhat a kettecske projekt????

Mmanya!
Nálatok kopogtat már hármaska????? Régen jelentkeztél!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Na majd megnézem, de én ezt a kajálós dolgot nem fogom tudni betartani. Örülök, ha gyorsan tudok valamit főzni. De sebaj, ha odafent az akarják, hogy lányom legyen, úgyis az lesz. Rékánál is számolgattatok? Mivel elég sűrűn voltunk együtt, megadtuk a lánynak az esélyt, de mivel apának a spermái nem a legerősebbek, így nem kockáztatunk, hogy ovu előtt három napig ne legyünk együtt. Három nap alatt lehet hogy annyira kipurcannak, hogy egy sem fog odaárni a petécskémhez :oops:
Na, pussz mindenkinek, megyek a fiamért!
Vendég
 


Angie!
Rékánál nem számoltam, hanem valahol azt olvastam, hogy sok tejet kell inni, s sex után jobbra kell fordulni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk ez be is vált akkor.

A kínai naptár szerint Levente lány, Réka fiú lenne. ( két angyalkánál kislányt írt, tehát ők fiúk lettek volna, ez csak a véleményem, nem tudom, hogy valójában mi lett volna) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Most már megyek én is.
Levente pizzás kenyeret kért, Réka meg bundás kenyeret.


Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari!
Folsavat szedek. Eddig szedtem a Bio-szelént, de azt már apára hagytam. Mellé C vitamint is szedek, de más terhességi vitamint nem, mert drága, és ha 10 hónap múlva esek teherbe, akkor 10 hónapig szedem fölöslegesen. Szilárdnál is elkezdtem, de aztán abbahagytam három sikertelen hónap után. A folsav meg nem drága, és nem is árt. Te szedsz?

Moti!
Tudok erről a spontán pé-ről, de ahhoz már kell egy valamekkora tüszőnek lennie. Az együttlétnél tudnak olyan hormonok felszabadulni, ami tüszőrepedést csinál. De az tuti meg is fogan. Én Szilárd foganására konkrétan emlékszem, és ha magára az aktusra gondolok, nem is csodálkozom, hogy megfogant :wink: :oops: A ciklusom egyébként nagyon fura volt, és olyan száraz voltam, mint a Szahara. Azt is hittem, hogy kimaradt a pé-m. Aztán itt a nagyfiam abbol a ciklusból :)

Na, tényleg léptem!

Panni! Tök ideges vagyok hogy nem jelentkeztél! Remélem, nincs semmi baj, csak a három gyerkőc foglal le ilyen iszonyatosan!!!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!Hú, de beindultatok az írással! :lol:

Fiú/lány: Annamari, te aztán nem bízod a véletlenre :lol: :lol: :lol: Nekem a kínai számítás bejött.Amúgy Tuli nekünk akkor fogant, amikor Kristófot 15 hónaposan műtötték.Komolyan, pont a műtét körüli napokban.Sík ideg voltam....Mindent gondoltam, csak azt nem, hogy abból a peteérésből Tesó lesz.Én is szedtem a folsavat.Mindkét gyereknél, kb-3 -4 hónapig(megfonaás előtt).Nem tudom, az segített-e, de ártani biztos nem árt.Szóval hajrá lányok!!!!Drukkolunk nektek!

Moti: Hát remélem nem abban a városban voltál, amire gondolok :roll: Ott semmi nem működik, de komolyan!Nemhogy egy 4D UH....


"Annamari: Nincs még összepakolva a cuccom, de már tűkön ülök.Valahogy úgy érzem, nagyon kellene igyekeznem....Én voltam az, akinek a gyereke nagyon "okos, ügyes, szép stb." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De aztán csatlakozott hozzám más is :lol: :lol: :lol:

A múlt héten voltam UH-n, és TUTI KISLÁNYUNK LESZ!!!Ráadásul a doki szerint hosszúcombú :wink: :oops: Már befordult. 1900 g.Eszméletlen jól érzi magát a hasamban, egész álló nap rugdos, mocorog, néha vadmacskának hívom :lol:

Na megyek, Kristóf váratlanul megjelent az ajtóban....hosszú éjszaka lesz :? :? :?

Kép

Kép
linus
 
 


Csoki: Mi azzal küszöböltük ki a csokimikulás problémát, hogy Cerbona szeletet, meg Győri reggeli kekszet kapott Kristóf.És csak egy csokit.Persze ő még kicsi, lehet, hogy jövőre már nem tudjuk így megoldani :(

Kép

Kép
linus
 
 


Jé Linus! Most látom, hogy Kristófod mennyire karácsonyi gyerek. Tulit is jól időzítettétek, de még dönthet úgy, hogy idén jön. Pakold csak össze a csomagodat. Én a 35. héten szültem, és a csomag már készen állt. Semmi másunk nem volt meg a gyereknek, de a korházi cucc egyben volt. Mintha éreztem volna, pedig semmi jel nem utalt a 33. hétig a koraszülésre, akkor derült ki, hogy egy újnyira kinyíltam.
Én is csak egy csokimikulást vettem, de kapott anyuéktól és öcséméktől egy halommal, így nem tudtam mit csinálni.

Én azt sem tudom, hogy hol kell kiszámolni a kínai szerint, hogy Szilárd mi lenne aszerint. Valaki meg tudja írni!

Remélem, ma is jöttök, hogy legyen olvasni valóm :wink:
Vendég
 


Sziasztok

csak olvasni van időm

Végül Zsigit is beoltattuk tegnap. :roll:
én már 1 hete fogyózom a GAstroyaltól rendeljük a kajcsit.a turbó diétát, ami eléggé leterhelt, tegnap már olyan rosszul voltam hogy a fájdalomcsillapító se segített a fejfájásomon.. kénytelen voltam enni valami normálisat.. :oops:

jókezek a trükkök, ismerősek.. most mi nem hőmérőzünk, nem lh tesztezünk, csak örömködünk.. vagy lesz tesó vagy nem :oops:
Vendég
 


Angie!

http://www.naptarak.com/naptarak_kinai.html

Én is folsavat szedek 2x1-et, naponta megiszok kb. 2,5 dl palástfű teát, meg az injekció. :D :D :D

Mi is egy kisebb mikulás csomagot vettünk nekik, meg persze kaptak tesómtól, mamáktól, sőt még a szomszédom is beállított 1-1 csomaggal.

Linus!
Fényképet is kaptatok? Fel tudnád tenni? Kristóf már várja a hugicát? Jó nagy már a leányzó, lassan 2 kiló.
Akkor meglehetne alapítani a "szép, okos, ügyes gyerekek" csapatát, már vagyunk egypáran akik csatlakoztak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mivel műtötték Kristófot? ( És Linus, csak nem a kórházban fogant Tuli ??...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )


Boniko!
Én is néztem ezt a Gastroyal turbó diétát, hogy karácsonyra -10 kg. És mekkora adagokat kapsz? Finomakat főznek?

Itt a környezetemben nem sok embert ismerek akik oltattak, itt a többség nem oltat.
Fejfájásod nem az időjárás változástól volt?? Itt tegnap egy kicsit nyomott volt a levegő.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?