Új privát üzeneted érkezett!

Hú, túl vagyok egy hatalmas ijedtségen...
Pihentem, aludtam egy jót este, felkeltem, írtam a fórumra, de még ágyból.. vacsiztam szépen, utána is pihi, aztán gondoltam leszedem a száraz ruhákat és kivasalok (nem volt sok, mert kétnaponta mindent kimosok..)
Vasalás közben egyik pillanatról a másikre úgy megszédültem, hogy le kellett ülnöm, csakhogy nem jutottam el azágyig, úgy eldőltam mint egy zsák... a kezemet épphogy le tudtam tenni, a hsamat így nem ütöttem meg. Persze egyedül vagyok itthon, T. dolgozik, a pultoslány elutazott vidékre, úgyhogy még csak őt sem lehet behívni és persze karaoke van és tömeg, aminek ugye örülünk.. Mindez átfutott a fejemen, de nem lettem jobban, nagyon megijedtem, hívni akarom T-t, a telefon persze a töltőn a konyhában.. esküszöm kúszva mentem ki, közben már nem is láttam, a fülem zúgott, iszonyat hányinger.. felkapaszkodtam a telefonért, sírva hívtam T-t hogy küldjön ide valakit, második esés, de a konyhapult mellett le tudtam csúszni a földre.. Telefont letettük, hogy T hívja az egy utcányira lakó ismerősöket, közben hányinger fokozódik, az ajtó belülről kulcsra zárva, kúszás az ajtóig, nem tudom hogy szedtem ki a kulcsot, de közben hívtam a közvetlen szomszédot hogy jöjjön át.. szarul nézhettem ki, mert meglátott és futott át a férjéért, meg hogy hívják a mentőket stb..
Férje nézte a vérnyomásomat, pulzus alig, hideg vizes törölköző a homlokomra, ágyba fektetés, kávé, víz..
Jobban lettem, így a mentőt nem hívták ki, de nagyon megijedtem.. közben befutott az ismerős is, itt volt velem most ment csak haza, hogy már nem szédülök...
T. még nem ért haza, most hívott kínlódik, mert persze most tömeg van bent...
Mondtam neki, hogy ne aggódjon, az ajtót nyitva hagytam, bármi gond van szólok, meg különben is már csak 2 óra, zárással együtt kb 3 és itthon van...

Mondja nekem még egyszer vki, hogy az alacsony vérnyomás nem gond terhesség alatt!!!! És rohadt hirtelen lettem rosszul!!!!!!!

Áhhhhh
Vendég

Basszus,Gombi!!!!!!!!Jézusom,vigyázz magadra!!!!Köszi a sotés infot!!!!

Én ma leszek ott egész nap...hm.izgi lesz annyit ücsörögni.

Csajok,drága Milla,nem akarok bomlasztani.De mi lenne,h a csinálnánk egy olyan oldalt,mint pl.a Picasaweb.Regisztrálunk,van jelszó,amit csak mi ismerünk és csak mi tudunk bejelentkezni.Ott lehet rengeteg fotót feltölteni,amik mindig megmaradnak,mert a levlistásak azért egy idő után törlődnek,nekem is ki kell mentenem őket,h legyen helyem.És pl.lehetne albumokat csinálni,a másik topikon,ahová írok így van.
Pl.eskövő,születés,első fotók,ásítós,fürdetős,első felülés,első hozzátáplálós,stb.stb.és abba az albumba teszed bele a kis fotóidat és akkor tökjól össze is lehet hasonlítani a gyerkők fejlődését...Csak mert sokan panaszkodtok a levlistára.Nem csináljuk meg???Nem tudom,h kell,nem vagyok egy guru,de nem lehet nagy dolog,aki ért kicsit hozzá.NA?????

Kép Kép
meli1118

Gombi
Te jó ég!!! Remélem azóta szunyálsz és jobban vagy. Nem hívod fel azérta dokid?

Én túl a ctg-n, meg vittem vizeletet a múltkori fehérje miatt,ami eltűnt, de helyette 5+es cukros a pisike
:shock:
A terhesgondozó csaj totál kiakadt, hogy akkor most doki, vérvétel, jajajaj. MOndtam hogy este ettem egy fél tányér zserbót, ami köztudottan tömény cukor. Lemon, a zserbó tehette ezt viccet velem, ugye?
Akkor rohantam dokihoz, aki rámnézett, majd a férjemre, vigyorogtak mint a tejbetök a zserbós pisin és mondta hogy majd akkor jövő hét elején vigyek egy zserbómenteset és hogy mostmár úgyis mindegy mi van, mert mindjárt szülök, ctg tökéletes. Úgy éreztem magam mint egy kisbohóc komolyan, akit körbevesz 2 nagyokos pasi és szánakozva mosolyognak, hogy mennyire nem tudok lemondani az édességről :twisted:
Nna mindegy...Most majd napokig biztos nem merek enni csokit...Pedig az tart életben, de hisz ti tudjátok :)
Vendég

Jah, és jövő héttől heti 2x kell menni ctg-re. Ugyanennél a dokinál ugyanebben a kórházban hugomnak csak a betöltött 40. után kellett kétnaponta menni. Valahogy mindenki azt hiszi jövő héten már szülök, a doki is így áll hozzám, a férjem meg egyenesen ezért imádkozik, mert ő már fogni akarja és naponta többször elmondja hogy adjam mostmár oda (Póki ilyenkor mindig eszembejuttok :) )
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok Judynak és Istvánnak a kis Áronhoz! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!

Raktam fel képeket a listára , de nagyok lettek, így megpróbálom szétszedve újra elküldeni.

Labkat küldöm a telefonszámot, de a listára is felteszem az általam bővített formában :wink:

gabicika, lemon szorítok Nektek! Minden rendben lesz és várjuk a híreket és természetesen majd a képeket!

gombi én tudom milyen rossz az alacsony vérnyomás, nekem is mindig alacsony. Sajnos ez sem jobb, de valószínűleg agyvérzést nem fogunk kapni :wink:

Kép
Kép
akella

Judy,de hülye vagyok,nem is gratuláltam még!!!Most megteszem!!!

Gio,én is így jártam Dénessel,csak én anno egy zacskó aszaltszilva után pisiltem 4+....Hát akkor engem is kinevetett a dokim.Ma eza veszély nem áll fenn...

Kép Kép
meli1118

Meli
akkor már meg is nyugodtam:-)
Csak a ctg-s nő vinnyogott nagyon és az kissé felidegesített. Hogy vagy ma? Jóslók?

Kata
és Te? Ikrek lehiggadtak éjszakára, tudtál aludni?

Vajon Mustyi megszült már? Neki is a hétre volt tervezve a szülés. No és nagy drukk Melindának, Gabicikának. Pumi, Te meg jelentkezz bébi mi a nagy helyzet.
Vendég

Gio, persze, a zserbóspisi magas cukorértékű. :lol: De úgy összességében elég hülyeség pisiből cukrot nézni, vérből sokkal megbízhatóbb, és annak egy tál zserbó után is vissza kell állnia másnap reggelre ha minden oké. Ha aggódsz, nézesd meg abból. Bár már tényleg annyira a végén vagy, hogy gyakorlatilag tök mindegy, egy okból lehet értelme, hogy ha kiderül, hogy magas, szülés után érdemes kérni, hogy nézzék meg a gyerkőcét, nehogy nagyon leessen neki hirtelen.

Szuper éjszakánk volt a kórházban, úgy fűtenek, hogy nyitott ablak mellett is 60 fok van és folyamatosan zúg valami szellőztető cucc. Történni meg semmi nem történik, kivéve a napi ctg-t. Egyre jobban reménykedek, hogy spontán beindul minél előbb. Megyek is, csinálok egy málnalevélteát. :lol:

/
lemonsong

Lemon
köszi!
A ctg-s nő is mondta hogy szerinte kéne vérvétel, mert zserbó ide vagy oda nem kéne látszódnia ma reggel. De eleve nem is volt arról szó hogy ma néznek cukrot is, gondolom a lakmuszpapír mutatta, ettől esett a nő pánikba, a dokim meg nem
Otthon anyuéknak van vércukormérőjük, kár hogy nem 2 napja volt ez, mert akkor apum felhozta volna.
Gyógyszertárban vagy vhol nem csinálnak ilyet csak úgy ingyér?
Neked amúgy szokták minden nap nézni? Fura lehet bentlenni a kórházban úgy hogy tök jól érzed magad, semmi jósló és egyéb kényelmetlenségek nincsenek
Vendég

Gio, igen, a legtöbb gyógyszertárban megmérik ha bemész! Én naponta 8-szor mérem magamnak. És nem csak fura így bentlenni a kórházban, hanem kimondottan idegesítő is. :evil: Megvárom a ctg-t és lelépek sétálni kicsit.

/
lemonsong

Sziasztok!
Még egészben! Úgy tűnik hiába a front, a telihold, csak kivárjuk a szombatot. Dehát mondtam, hogy a férjem parancsba adta a gyereknek, hogy szombaton születhet meg...szegény, biztos majd pisztollyal szoktatjuk bilire is. :lol: :lol: :lol:

Gombi, remélem minden rendben veled!!!!!
Lemon, kitartás, nem lehet könnyű. Én szombaton csatlakozom, csak egy másik emeleten.

Ja, és gratulálok Judynak!
tedorka

Sziasztok!

Végigolvastam :D

Nagy-nagy gratula Judyéknak!

[b]Gombi, Kata[\b] jelentkezzetek! Kata, nálam is így kezdődött :shock:

Itt is köszönöm mindenkinek a gratulációkat, már szóltam a fodrászomnak, hogy lassan vágni kellene a fiunk haját :D Nálam igaz lett a nagyanyáink bölcselete, hogy akinek sokat ég a gyomra, annak nagy hajú babája lesz :)

Már csak a beszámoló nincs kész, de az biztos, hogy amott küldöm majd :)

Ami eszembe jutott ahogy olvastalak titeket...

1./ Bármily hihetetlen, a tena extra betétnél nincs kényelmesebb dolog a világon 8)
2./ A szülés végénél az ember lánya már csak a varratszedés végét várja jobban 8) illetve az ezutáni első mellékhelyiség látogatás 8)
3./ Vannak pillanatok az ember életében, amikor már nem zavaró a kórházi zuhanyzók állapota 8)
4./ Fájdalomcsillapítóra és vastablettára nincs pénz a kórházban, viszont nyitott ablaknál töltöttük napjainkat, mert fűtésre van pénz :?
5/ Kismamáknak kelkáposztafőzelék az ebéd :?

Üdv. Gabi
Vendég

tedorka jó ez a bilire szoktatás :lol: Én megbeszélem babóval, hogy karácsony hetének elején bújjon ki.

lemon Veled vagyunk és szorítunk, hogy minden rendben legyen!!!

m&g jók a megjegyzések :lol: A beszámolót küldöd majd, amikor lesz rá időd, most más fontos dolgod van :wink:

Most már minden eltűnt emberre figyelni kell, mert valószínűleg szülni ment 8) :lol:

Kép
Kép
akella

Igazad van akella:) Aki eltűnt szülni ment. Máshova már amúgysem tudunk kísérő nélkül menni lassan. Legalábbis én már nem indulok el szívesen egyedül sehová.

Dorka
kitartást szivi, mindjárt szombat, mondhatnám, holnapután már szombat! A front tényleg nem volt vmi óriási hatással a topicra. Sőt...Sztem Judy sem annak révén szült most.
Vendég

Sziasztok!
Gombi, még olvasni is rossz mi történt veled. :( Szegény! Lassan nekünk is kellene ilyen karórás segélyhívó mint az idősek ellátási rendszerében van, akkor legalább csak az ajtóig kell elkúszni. Most nekem is eszembe jutott, milyen messze lenne a telefon (pár méter), ha valami probléma miatt kellene.
Kata, mizujs azóta? Nekem is érdekes éjszakám volt, görcsölgettem, de nem néztem az órát, úgy voltam vele, ha tudok aludni, csak nem lesz semmi komoly. Pisiléseknél azért rendesen éreztem a keményedéseket és kiváncsian mentem a mellékhelyiség felé. Annyira úgy éreztem este, hogy történni fog valami, hogy még betéttel is készültem, de aztán semmi. Az érzésem most sem múlt el, drukkolok, hogy holnapig azért ne történjen semmi, uh-ra még menni akarok. Aztán ki tudja hazaengednek-e? :oops:
Gabi, akkor most már a fórum keretei között is nagy gratuláció Nektek! Az utolsó három megállapításra már így szülés előtt is bólogatni tudok.
A közel 1 hét alatt megszoktam a zuhanyzó állapotát és gyanítom beöntés után még a wc állapota sem zavar majd. :oops:
Fűtés megy ezerrel, nyitott ablak szintén, de miután megszületett a szobában a pici, már csak szellőztetések voltak mikor kivitte az anyukája, így csurgott rólam a víz. :?
Egyáltalán nem nézik, hogy kismama/friss anyuka vagy és szoptatnál, kapod azt a moslékot mint a többiek. :roll:
Gio, vicces lehetett ez a zserbós pisi történet (persze nem neked). :)
csillag25

Csillag
neked is már csak max. 2 hét!!

Igen,én nem nevettem annyira a zserbós dolgon, sőt most úgy gondolom - ismét 2 zserbó után, hogy egyrészt gyenge jellem vagyok:), másrészt elmegyek reggel egy közeli gyógyszertárba, hátha csinálnak egy vércukrot.
a 36. hét után a dokik szerint már nincs miért aggódni:-)

Értékelem hogy nem paradokikkal vagyok körbevéve, de azért még lehet kicsit alaposabb. Vagy nem tudom...
Vendég

Ja és szegény férjem is annyira beparáztattam ezzel a történni fog valami szöveggel, hogy reggel kérdezte akkor indulni kell-e a kórházba? :D Mondtam, hogy nem, de ha ma elmegyek ahova terveztem (munkahely táppénzes papír leadás stb.) akkor lehet, hogy este mennünk kell. Valahogy úgy érzem nagyon közel van, de lehet csak képzelődök és épp hazaérünk majd Karácsonyra. :oops:

Amin ma kiakadtam, hogy a Bippától akartunk rendelni textilmózest -nincs a kocsinkhoz- és rákérdeztem mennyi lenne a szállítás kiderült, hogy 2.500 Ft körül! :shock: A mózes maga 4.500 Ft, így totál nem éri meg. Miért nem Pesten lakunk? Vagy miért nincs itt több bababolt, ahol külön is kapható lenne, nem csak kocsival? Na mindegy, majd még kitaláljuk addig hogy legyen.
Most vigasztalásképp bevágom a séta közben vett kakaós csigát. Látod Gio, én sem tudok édesség nélkül élni. :oops:
csillag25

Sziasztok!

Gombi, együttérzek.... nekem is valamelyik nap volt ilyen, álltam én is a vasalódeszka felett, mikor megszédültem, de a seggem alatt volt a szék szerencsére, és le tudtam ülni. Ittam is egy enyhe koffeines cuccot, és az rendbe rázott. Azóta minden nap valamit tolok...
Éééés, nem vasalok... Úgy látszik, ez rossz hatással van a vérnyomásra :)
Remélem, elmúlik nálad is!

Most jöttem amúgy a dokimtól. Első ctg, jó lett, a papíron legalábbis ez áll: ctg reaktív. Nemtom mit jelent, de azt mondták, minden ok.
Alaposan végig lett nézve a picurka, szép arcocskáját fordította felénk, mintha ránk nézett volna :) Áramlások rendben, tényleg sokmindent néznek... volt vérvétel is, az eredményt majd jöv héten kapom meg, akkor kell mennem anesztre is (mindig előírás, más kórházban is?).
Méhszáj zárt (ci 3000), méhnyak rövidült, doki szerint sima szülés lesz, de nem lesz kicsi a gyerek :)
Méretei: bpd 93, fl 75, ac 334 - becsült 3230gr és 50,43cm.

Pont egy hete, 35+5 voltunk, amikor mentünk a 4d-re. Mellső fali a lepény nálunk is, ezért én is tartottam tőle, hogy nem látunk majd semmit, de az uh-s csaj nagyon értette a dolgát. :) Szép fotót kaptunk!

Picasa jó ötlet, csakhát ugyebár a picasa programot mindenkinek le kell töltenie ahhoz, hogy fel tudjon tölteni a netre fotót! Nekem kicsit komplikált abból a szempontból, hogy a progi minden indításakor végigszkenneli az egész gépemet és ez sok idő, mert rengeteg fotóm van... Persze lehet, h ki lehet kapcsolni ezt a dolgot, még nem tanulmányoztam hosszabban.
Mindenesetre ezt mérlegeljétek, mert tényleg telepíteni kell hozzá... de felőlem mehet!
Bejelentkezési és elérési adatokat viszont csak a levlistán adjunk meg! Ha gondoljátok, én a regisztrálást megcsinálom, csak a mappaszerkezetet találjátok ki, hogy ne legyen kuszaság!
- amúgy azt is lehet, ha valaki mentegeti a képeket a saját gépére, és vállalja, az lehetne a "felelőse", és feltölthetné az eddigi fotókat, létrehozva a mappákat, meg mindent. Így kevesebb a kavarodás, ha egy kézben van...
(én nem mentettem a fotókat, így én nem tudom ezt vállalni)

Milla

Kép

Kép
millababa

Igen, erősen számoljuk visszafelé a napokat. :) Hivatalosan is már csak 15 nap, azon belül meg már bármi történhet.
Az nekem is tetszett, hogy nem paráztattak a kórházban, szinte mindenki úgy állt hozzá, hogy 37. héten már érett terhességről beszélünk, nem lehet gond, így nem is fogták volna vissza a dolgot ha elindul. Ez megnyugtató volt.
csillag25

Sziasztok,
csak gyorsan bejelentkezek és megyek vissza az ágyba..
T. reggel 4re ért haza, addig csak "vegetáltam" az ágyban...
AZtán együtt elmentünk zuhanyozni és aludni, nem vagyok a topon, de már azért jobban. Folyamatosan zúg a fülem, és szédülök... Nézzük a pulzusomat, béka segge alatt...
Egyelőre a tegnapi napra fogjuk, végülis csak reggel fél7kor keltem és ott ültem délután 3ig a klinikán... hiába ettem, ittam közben eleget, és aludtam egy jót utána itthon, azért ez "nem embernek való"...
Már előre rettegek a délutántól, hogy egyedül leszek itthon.. T-nek utolsó munkanapja a héten.. arról is beszéltünk, hogy mi lenne ha bemennék vele, de ezt az ötletet elvetettük..
Vendég

Jaj de jó hogy bejelentkeztél Gombi
A Kórházat nem hívod fel azért? Vagy beszéltél vmi dokival?
Azért szerintem ez nem normális, akármennyit is ültél tegnap a klinikán, attól még nem kéne ilyen rosszul lenned.
Vendég

Sziasztok!

Tulipános barátnője vagyok, ő kért meg, hogy tudassam Veletek (estig nem jut gépközelbe): "Anitaa írt sms-t, megszületett Ákos kisfiuk tegnap délután 50 cm-rel, 2770 g-mal. Jól vannak, minden ok, majd jelentkezik."

Üdv

Tökmag
tökmag79

Anita
nagy-nagy gratula a minimanóhoz!!!!! Várunk!
Vendég

Köszönjük az infot!
Anita! Gratulálunk neked! Dejó, egyre több baba születik meg!
tedorka

Gratulálok Manócskának, Judynak és Anitának!!!! - Bocs, kicsit le voltam maradva. A babákat pedig Isten hozta ebben a világban!!!!! Minden jót kívánok nekik!

Hát én is tegnap voltam dokinál. Még nem szülök, méhszáj még mindig 3000-es, doki szerint szép zárt. Pedig már én is nagyon szülnék, bár fogalmam sincs hogy bírkózunk meg majd a három manócskával. Apukám kéthetente kap kemót, ráadásul másik városban laknak, anyósomékkal meg hétfő óta nem állunk szóba, mert idejöttek betegen és közben azt mondták hogy jól vannak. Persze az ajtóból vissza lettek fordítva és jól megsértődtek. Találtam egy bébiszittert, de hetente csak egy, max 2 délután tud jönni, a többit valahogy meg kell oldanunk. Nem lesz könnyű, az tuti, de apa egy HŐS és mindent megtesz értünk.
Ja, az én pulzusom meg folyamatosan 130 körül van a terhesség alatt, de a dokim szerint ez még éppen belefér.

tücsökbogár

Hú lányok, micsoda események, hírek!

Judyka
GRATULÁLOK és neked is Anita!!!!!!!!! :D :D :D
Már egyre kevesebben maradunk pocakosak! :D

Tegnap délután még szerettem volna jönni, de sajnos nem sikerült idekeverednem, pedig fontos lett volna, mert üzent Pumi!

Tegnap reggel magas vérnyomás miatt be kellett mennie, bent tartják, ha így marad, megindítják a szülést. Azurra remekül van azt írja és hogy egy percig se aggódjunk! :wink: :D
Olyan aranyos!

Gombi,
teljesen felment a pulzusom miközben olvastam az éjjeli történteket! Nagyon féltem, hogy rosszul fog befejeződni. Pihenj többet és én felhívnám a dokit is, hátha nem az alacsony vérnyomás miatt volt. Vigyázz magatokra!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Sziasztok!

Éjjel a fájásokkal együtt elaludtam. Szóval megint csak jósolgatott a méhem :?

GOMBI: még jó hogy nem lett komolyabb baj! Máskor is leesik ennyire a vérnyomásod? Volt már ilyen??? Vigyázz magadra!

LEMON: gondoltam hogy ott is hőség van. A Szabolcs utcaiban folyton izzadtunk. Főképp azért kellett a sok hálóing. Én igazán köntöst alig alig használtam :roll:

DORKA: pisztollyal bilire :lol: :lol: :lol: :lol:

ANITA, NAGYON GRATULÁLOK NEKTEK ÉS MINDEN JÓT KÍVÁNOK!!!

Kata
labkat

Oltás: volt kolléganőm, aki 2 hónapja mindkét influelleni oltást megkapta, 2 hete beteg és lázas...Erről ennyit. Most talán elküldik vmi tenyésztésre, hogy h1n1-e...

Kata
nálatok a kedélyek vírus ügyben megnyugodtak? Férj főnök felesége volt beteg ha jól emléxem

Póki
dejó látni, azt hittem már Te is szülsz! Köszönjük a híreket Pumiról. Pusszantjuk ha kontaktoltok még. De most akkor hova fektették be, kórházba vagy a születésházba?
Az ő pozitív hozzáállása biztos átsegíti ezen gyorsan.

Tücsök
sztem igazatok volt hogy visszafordítottátok anyósékat. Ha ezért megsértődnek, akkor bolondok...Bár ma engem is felhívott egy volt csoporttársam, hogy jövő héten mindenképp el kell mennünk hozzájuk vendégségbe, mert új házba költöztek stb...Holott előtte mondta hogy hetek óta nem tudnak kikeveredni a takonyból meg a hasmenésből :shock: Illetve nem mellesleg ugye alig van már pár napom hátra. Mondta hogy semmi gond, onnan tőlük mindössze 2,6 km a JÁnos kórház, szívesen bevisz.
Nem tudom hogy ezek az emberek tényleg nem érzik hogy ez gáz? :o
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.03 13:43-kor.
Vendég

Most néztem meg, hogy Anita időben szült, már betöltött 39 hetes volt és mégis milyen pici súllyal született a babája...hozzám képest, amiket én produkálok a 40. héten. :oops: De jó lenne pedig egy pici baba! :oops:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Kata, remélem minden rendben, aggódtam, hogy még nem jelentkeztél!
Remélem Pumival is minden ok, és nem lesz semmi gond, és úgy szülhet, ahogy tervezte.
Gombi, az alacsony vérnyomás tényleg nem játék, feltétlenül szólj az orvosodnak!!!!!!
tedorka

jah, és emléxem hogy Anita pár napja még írta is hogy kíváncsi mekkora lesz a babó, merthogy kitölti a pociját teljesen.
Mostmár majd a születéstörténeteket fogom várni nagyon. Remélem tele leszünk szép élményekkel! Sajnálom ha Puminak pl. nem jön össze amit tervezett - no persze nem számít, hisz a baba érdekeit kell nézni elsősorban és a mamáét - mert az is egy érdekes történet lehetett volna.
Vendég

Gio, sajnos még nem szültem, csak tegnap moziba ment a lányom és ki kellett kísérnek a kp-i vonatállomáshoz, mindezt busszal a másik gyerekkel, így elment az idő. Utána palacsintát sütöttem, annyit beszéltetek itt róla a hét elején, hogy én is rákattantam. :D Azt hittem hamarabb végzek vele, de sajnos nem. :cry:
A kórházba ment be, de azt írja, hogy ha megindítják, megígérték neki a születésházi törődést.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Anita gratulálok a kis Ákoshoz!

Lassan minden napra jut egy baba lányok!?

Milla örülök, hogy jöttél és hogy jól vagytok. Szép nagy babótok lesz akkor Nektek is!

Én most fedeztem fel, hogy Millával, Tücsökbogárral és Gombival majdnem egyidősek vagyunk :oops:
Én meg már elkeseredtem, hogy labkat-al és briell-el maradunk a végére :lol:

Kép
Kép
akella

Sziasztok lányok!

Elöször is gratulálok minden kismamának aki már szült,és sok egészséget és tejcsit a piciknek...

Hát ahogy olvastam vannak akiknek alacsony a vérnyomásuk,de sajnos nekem meg magas...Tegnap 150 volt a védönönél is,de hál égnek ma csak 130...holnap is megyek méretni meg néz vizeletet is,és súlyt is,mert tegnap vizes voltam,így ma 1 kg-val kevesebb lettem.
14-én fogok befeküdni a kórházba,lehet hogy aznap vagy másnap már megcsászároznak...

hát most így röviden ennyi...
pihenjetek sokat...

Andrea
anda-vivibaba

Helló csajszik!Ma délután 14.40-kor meszületett 5 kg-os rekord súllyal a kisfiam!üdv mindenkinek!!! :lol:
Vendég

?????
Ezt most ANna írta vagy ki vagy hogy vagy miiiiii?????
Gratulálok amúúúúúgy naaaagyoooon!!!
Vendég

Hű a mindenit, csak úgy potyognak a babák! :D :D :D

Anita gratuláció a csöppséghez!

Anna, Neked is gratula! Hogy Te 5 kg-os babácskát rejtegettél a pocakban... :lol: Kérünk méééég híreket, hogyan, mennyi vajúdás után stb.

Remélem Puminak sikerül megőrizni a pozitív szemléletét -eddig nagyon úgy tűnik- és tényleg megadják neki a születésházi élményt. Szorítunk nagyon!
csillag25

Anyááááám!!!!!!!!!!!!!!!!

Potyognak a babák!!!!!

ANITA GRATULÁLOK!!!!! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJCSIT!!!

ANNA! NEKTEK IS GRATULA A BABÁHOZ!!! úRAMISTEN! NAGY BABA!!!
Vendég

Pumi!
Nagyon szorítunk!

Gombi!
Te meg ne ijesztgess itt!!! Vigyázni tessék, és beszélni a dokival, mert ennek fele sem tréfa!!!!
Vendég

Jól beindultak a babák! :D Gratulálok Anna, Anita, Judit, és neked is Manócskák, mert még csak most láttam, hogy nálad is megérkezett a kis Joakim!
Vendég

Anna! NAGYON-NAGYON NAGY GRATULA!!!!!!! Simán szülted a nagy fiúcska babát? Hú, nagyon kíváncsi vagyok a beszámolódra! :wink:

Gabicika üzeni, hogy reggel fél9-kor császározzák! Szorítsunk neki is, gondoljunk rá!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Lemaradtam valamiről? Puminál is elérkezett a nagy nap?
Vendég

Mennek a drukkok Gabicikának!
Vendég

Szia o'hara! :D
Mesélj, milyen baba Zéti? Nyugodt vagy hamar eltörik a mécses? Hogy telnek a napjaitok, milyenen az éjszakák? Ha lesz időd, a szüléstörténetedet se hagyd ki! :wink:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Nem, Pumi még elvileg nem szül. Tegnap reggel be kellett feküdnie a kórházba magas vérnyomás miatt. Ha nem tudják levinni neki, akkor beindítják a szülést. De reméljük a legjobbakat, bár megígérték neki a kórházba a születésházi törődést.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

GIO: hála Istennek férji főnök feleség nem h1n1, már két dokival is megnézették :D

DORKA: most már megnyugodtam. Végül is már csütörtök van, hétfőn meg megyek a dokihoz - igaz nincs időpontom. Akkor többet tudok, majd erre koncentrálok. Remélem elkezdett már nyílni a méhszáj :) Na és hogy neked is... hát már csak remélhetőleg másfél nap és ölelheted a kis pocaklakódat :D De irigyellek!!!

AKELLA: miért keseredtél el, nem vagyunk elég jó társaság? :wink:

ANNA, GRATULÁLOK NEKTEK! HÁT CSAK KIJÖTT AZ A KIS LURKÓ :D :D :D

SZIA O'HARA :D

Kata
labkat

ANNA,ANITA MINDKETTŐTÖKNEK NAGYON GRATULÁLOK A GYERKŐCÖK ÉRKEZÉSÉHEZ!

ANNA!
5KG :shock:Atya világ!HA tudsz gyere és mesélj.Simán,gyorsan,mindeféle sérülés nélkül?

PUMINAK mihamarabbi jobbulást.Én is remélem,hogy megtartja a pozitív gondolkodását,bár amennyitre itt megismeri egymást az ember,az alapján biztos nem esett kétségbe!

GOMBI!
Nagyon vigyázz magadra!Lehet,hogy érdemes lett volna mégiscsak bemenni a dokihoz.Ilyenkor azért jó ha ránéznek a babóra is és rád is.Azért remélem jobban vagy!

GABICIKÁnak is mennek az energia drukkok!!!De jó,ő is mindjárt babázhat...

Megvolt ma az NST,vizsgálat.1x 32-es fájást mutatott a gép,de ennyi.A méhszáj ugyanúgy 3000-es és még nagyon fent van.Igaz puhább mint 1,5 hete,de ennyi.A doki szerint meglesz KArácsony előtt,de valami azt súgja Hubus lesz aki utoljára születik meg itt a fórumon.De már nem is vagyok türelmetlen sem.Bent úgysem marad.Igyekszem élvezni a pocakom minden percét.
Na a vérképem megint gatya,ismét anémiás vagyok,de ezen sem csodálkozom...

Tegnap este elmértem a hasam-ajtó távolságot,jól fenn akadtam,a köldököm látta leginkább kárát.eddig is nagyon szétvolt szakadva a hasam a köldökömnél,de most tovább szakad plusz másik helyen is és véraláfutásos is lett.Szóval nagyon csúnya.
Na de majd letetováltatom :D
Vendég

Nahát hirtelen mennyi baba :-))
Mindenkinek hatalmas gratula! :D
Anna, ilyen nagy babát! :shock:

Én határozottan jobban vagyok, ha most front van, akkor nem lehet hogy emiatt volt az egész???
Holnap felhívom a háziorvost, mit mond.. ma délelőttös volt és a délelőttöt szépen átaludtam..
Vendég

Sziasztok!

Na itt vagyok! :)

Újabb babahír!!!!

Fmelinda pici Noel fia is megszületett!!!!55cm és 3750gr.És jól vannak!:)

És Anitának is sok boldogságot a kis Ákoshoz!:
Vendég

Puminak is vérnyomás problémája van? Mitől alakul ki az alacsony és magas vérnyomás? Hisz ha valakinél nem gondoltam volna, hogy problémái lehetnek, az ő. Kezdem azt hinni, hogy ezellen nem is lehet tenni semmit.

Gombi, remélem már jobban vagy!

Zéti tökéletes kisbaba, bár még be van sárgulva, és könnyen lehet, hogy csak az nyomja el. Eddig eszik, alszik és termeli a pelust. Egy-két nyűgösebb perce van, de nem vészes. Azok pedig a puki és kaki miatt vannak. amiért nagyon tudom még szegényt sajnálni, az a csuklása. Olyan erősen tud rájönni, főleg kaja után, hogy mindig aggódok, nehogy amiatt több kaja jöjjön vissza. De ő egyébként még azt is tök türelmesen viseli.

Mivel elég aluszékony mérlegelnem kell, hogy eleget eszik-e. De tegnap pl. jóval többet evett mint az előírt. Ma viszont aggódok, még keltettem is enni, mert elég messze járunk még a kitűzött céltól, bár reggel kb. 10 perces közökkel háromszor is evett, amit nem mértem. Szóval ezek már elég más problémák, mint az eddigiek. Már várom minél több baba megszülessen, és ezeket a problémákat is együtt "vészeljük át".

Szüléstörténetet már írtam a levlistára, ide nem másolom át.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?