Sziasztok!
Gombi, együttérzek.... nekem is valamelyik nap volt ilyen, álltam én is a vasalódeszka felett, mikor megszédültem, de a seggem alatt volt a szék szerencsére, és le tudtam ülni. Ittam is egy enyhe koffeines cuccot, és az rendbe rázott. Azóta minden nap valamit tolok...
Éééés, nem vasalok... Úgy látszik, ez rossz hatással van a vérnyomásra
Remélem, elmúlik nálad is!
Most jöttem amúgy a dokimtól. Első ctg, jó lett, a papíron legalábbis ez áll: ctg reaktív. Nemtom mit jelent, de azt mondták, minden ok.
Alaposan végig lett nézve a picurka, szép arcocskáját fordította felénk, mintha ránk nézett volna
Áramlások rendben, tényleg sokmindent néznek... volt vérvétel is, az eredményt majd jöv héten kapom meg, akkor kell mennem anesztre is (mindig előírás, más kórházban is?).
Méhszáj zárt (ci 3000), méhnyak rövidült, doki szerint sima szülés lesz, de nem lesz kicsi a gyerek
Méretei: bpd 93, fl 75, ac 334 - becsült 3230gr és 50,43cm.
Pont egy hete, 35+5 voltunk, amikor mentünk a 4d-re. Mellső fali a lepény nálunk is, ezért én is tartottam tőle, hogy nem látunk majd semmit, de az uh-s csaj nagyon értette a dolgát.
Szép fotót kaptunk!
Picasa jó ötlet, csakhát ugyebár a picasa programot mindenkinek le kell töltenie ahhoz, hogy fel tudjon tölteni a netre fotót! Nekem kicsit komplikált abból a szempontból, hogy a progi minden indításakor végigszkenneli az egész gépemet és ez sok idő, mert rengeteg fotóm van... Persze lehet, h ki lehet kapcsolni ezt a dolgot, még nem tanulmányoztam hosszabban.
Mindenesetre ezt mérlegeljétek, mert tényleg telepíteni kell hozzá... de felőlem mehet!
Bejelentkezési és elérési adatokat viszont csak a levlistán adjunk meg! Ha gondoljátok, én a regisztrálást megcsinálom, csak a mappaszerkezetet találjátok ki, hogy ne legyen kuszaság!
- amúgy azt is lehet, ha valaki mentegeti a képeket a saját gépére, és vállalja, az lehetne a "felelőse", és feltölthetné az eddigi fotókat, létrehozva a mappákat, meg mindent. Így kevesebb a kavarodás, ha egy kézben van...
(én nem mentettem a fotókat, így én nem tudom ezt vállalni)