Új privát üzeneted érkezett!

Hol vagytok? :?: :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Csajok,

én vagyok, de csak annyi időm van, hogy elolvaslak benneteket, mert mennem kell tanulni. Hamarosan vizsgáim lesznek és még nem tudok semmit. 8)

Holnap reggel már oltanak is. Azt mondták a suliban, hogy már nagyon fogy az oltóanyag, de mivel kismamaságra készülök, előre vesznek a listán. Így most megkapom.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok

Beze mondták a híradóban hogy gyászolnak a Pécsi egyetemista miatt és beszélt a Szegedi rektor elkezdtem könnyezni én is.
Remélem gyorsan elmúlik

Bikfy hogy te mindig tanulsz meddig akarsz még?

Kép

Kép
vius
Baja
 
 

 
 

Monic
Teljesen meghatódtam, annyira aranyos vagy, hogy felajánlottad nekem a szurikat. Nagyon szépen köszönöm.

Bikfy
Köszi ezt a fantasztikus diétát, nekem nem fog menni, de megpróbálom.

Vius
A barátnőm 3 hónapja szült, ő nem sír mindenen, szó szerint megbolondult. Férje már kicsit kivan.

Nati
Bence szeret csinálni ilyen díszeket, igaz, hogy még nem szépen csinálja, de igyekszik és majd belejön teljesen.

Vicky
Te meg bírjál még ki egy jó pár hetet. Pihenjél sokat.

Kit is hagytam ki. Nem is tudom, de elnézést kérek. Tudjátok én már öregszem, szenilis vagyok, so mindent elfelejtek és sokszor kétszer kérdezem meg ugyanazt. :oops:

Fájdogál már a pocim, közeledik a miki.

timejka
 
 


Bikfykém!
Szerintem, nagyon jól teszed, hogy beoltatod magad. Persze, aki már terhes, annak a helyében az elején én sem oltatnám be magam, kivárnék vele a 20 hétig.
Jaja lányok, a hiradóban mondták, hogy az egyik kismama nagyon rosszul van a h1n1 miatt, már a májára és szívére is ráhúzódott, és bármikor elveszíthetik. Hát mi ekkor épp vacsiztunk, és úgy ahogy volt én sírva fakadtam. Annyira sajnáltam, sajnálom.

Lányok, most voltam Fülöpnél. A leleteim alapján közölte, hogy fokozott inzulintermelésem van, erre majd ad metmorfint 2x850mg, a prolaktinom sem jó, arra Bromót ad 3x500 mg-t. Aztán a pajzsmirigyemnél sem tetszett valami neki, ezért lesz Anti Tg és Anti TPO vizsgálat. Ekkor meg is kérdezte, hogy nincs-e Hashimoto betegségem, hát eddig még nem tudtam róla, majd kiderül. Elküld még Faktor V, II, és MTHFR vizsgálatra, ami a Leiden mutációval van összefüggésben. Ez hiányzott az autopanelemből. Ja, meg mennem kell majd meghatározott napokon vérvételre és a 11 naptól 2 naponta uhu-ra. Ja, és újra akarja csináltatni a hsg-t, amit nem bánok. Szóval azt hiszem most egy kicsit besz@rtam.
De legalább valami elindult! Csak ez a sok minden! Kicsit megijedtem!

rodina74
 
 


Beze!
Nyugodtan írjad, ha sokat éjszakázol. Nyugodtan mond, mert ez is hozzátartozik, ha babája van az embernek! Engem érdekel!

Bikfykém!
Tanuljál! Milyen vizsgára készülsz?
Én már nem lennék képes erre!

Monic!
A helyedben most én sem adatnám be!

Timejka!
Hogy van Bence? Ma sem volt már láza?

rodina74
 
 


Rodina
Hogy Te mennyit káromkodsz. :) Hogy hívják az inzulinos dokit, endo.... valamit, vgy micsoda. Bocsánat, de nem értek ehhez a részéhez. Ne ijedj meg, mert ha kiderítik végre, hogy mi bajod van, amitől nem jön baba, helyre teszik és akkor végre jön a baba.

Bence jól van, holnap viszem gégészetre, mert megint krehácsol, szerintem még nem teljesen gyógyult meg a madnulája, bár a háziorvos szerint minden oké, de majd akkor hiszem ha a gégészeten is ezt mondják. Szombat óta nem lázas.

De most én is elkezdtem gondolni az oltáson, hogy babát szeretnék. De dönteni még mindig nem tudok.

timejka
 
 


Timejka!

Úristen! Mi találkoztunk valahol?! Hallottál már engem beszélni?!
Miből gondolod, hogy sokat káromkodok?
Nem tudom honnan gondolod, hogy káromkodok, bár ez sajnos elég nagy részben fedi a valóságot. Sajnos az én munkám és a körülöttem dolgozók is ezt hozzák magukkal! Nem jó, de hát ez van!
Most azért szégyellem magam! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Én a helyedbe addig beoltatnám magam, még nem kezdődik a lombikos hónap. Akkor már szerintem nem szabad. De mindenki maga dönti el, hogy beoltatja-e magát, és ha igen, mikor. Én a babaprojekt miatt oltáspárti vagyok! De ezt már egy jó hónapja is ecseteltem itt a topikon!

Örülök, hogy Bence jobban van, bár ez a krehácsolás még nem azt mutatja, hogy teljesen meggyógyult. Jó, hogy elviszed gégészetre!

rodina74
 
 


Rodi,
köszi a táblázatot, már belekukkantottam :oops: :oops: hűha...
Örülök, hogy Fülöp végre a dolgok végére néz!!!! S látod, már vannak is bibik, amiket már hónapokkal korábban kezelni lehetett volna... azért nem értem, a kaáliban ezekre miért nem figyelnek. Ráadásul nem is rejtett betegségek, egy sima labor (amit többnyire csinálnak) kimutatja... felháborító!!!!!

Timejak,
baba miatt én is oltáspárti vagyok és csak áldom magam hgy túl vagyunk rajta, mert ez a sok kismama az intenzíven... borzalmas!!!!

Bikfy,
tényleg, most mit tanulsz??? miből lesz vizsgád és mikor???? drukkolunk ám arra is!!!!!!!!!

Lányok, nem tudom ki hányadik napon van!!!!!!!!! Szőrnyűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!! Kinek mikor kell drukkolni?????????

Beze,
mi elvileg megyünk egy családi Miki ünnepségre :P , már várom!!!! Nálunk is lesz a kiscipőbe egy-két meglepi :P

Vius,
tejcsi alakul????

Nekem ma megint lefagyasztották a szemölcsömet :shock: . fáj bazira... viszont délután adtam vért, olyan jóóóól esett, végre megint a "normális" életmód szerint élni és vért adni. Eddig vagy babára készültünk, vagy terhes voltam, vagy szoptattam, vagy megint stimuk voltak. Hát most gyorsan volt egy szabad hónap és pont véradás volt nálunk :P :P
Holnap megyünk a kaáliba uhura, de már nem fáj a hasam :shock: . Nagyon kíváncsi vagyok, van-e még tüsző??!!! Szerintem szombaton-vasárnap volt a tüszőrepim, de volt már hogy tévedtem, majd holnap kiderül :wink:

Jó éjt, megyek lefekszem, elég zsufis nap volt...
Vendég
 


Sziasztok

Na még egy neki futás az előző elszállt pedig sokat írtam.

Szóval

Timejka remélem én nem bolondulok meg már a kórházban kezdtem meg egyszer sikerült is még oda bent volt Darinka akkor mondta hogy haza megyek busszal ha nem enged haza a dokker egy eltávra.na de megesett a szíve és hazaengedett 3 napra.Remélem Bencével minden rendben van !!!

Nati a tejcsim alakulgat de sajna nem tudok neki mindig tejcsit adni így éjjel kétszer kapott tápszert de reggel fejtem és 100 100 ml sikerült az két kajára elég neki 3 óránként nem jön le a kettőből annyi hogy elég legyen így 6 óránként fejek akkor a kettőből 200ml lejön és a elég kettőre de akkor volnék nyugodt ha napi 1liter lejönne akkor az elég volna.

Bikfy hogy állsz a tanulással??
Rodi hogy vagy?

Én az influenza ellenit nem adatom be pedig megkaptam volna a kórházban ingyen mikor lezárták kérdezték is hogy nem kérem de senki sem kérte a szobatársaim közül.Én meg nem akartam a baci mellé még egy gyengített vírust magamba.
Tök jó már csak három napig kapok injekcíót már épp itt lesz az ideje hogy elfogy mert mikor már meglátom anyut a fecskendővel akkor már rosszul vagyok pedig a szúrás nem fáj csak utánna mikor oszlik szét.
Ma voltam kicsit bünözni megcsináltattam a körmeimet húzattam rá egy vékony réteg zselét mert borzalmas körmeim vannak pont olyan mint most Darinkának olyan gyengék állandóan beszakadtak és az írtó fájdalmas.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 



Kép

Kép
vius
Baja
 
 


rodina74 írta:Bikfykém!
Lányok, most voltam Fülöpnél. A leleteim alapján közölte, hogy fokozott inzulintermelésem van, erre majd ad metmorfint 2x850mg, a prolaktinom sem jó, arra Bromót ad 3x500 mg-t. Aztán a pajzsmirigyemnél sem tetszett valami neki, ezért lesz Anti Tg és Anti TPO vizsgálat. Ekkor meg is kérdezte, hogy nincs-e Hashimoto betegségem, hát eddig még nem tudtam róla, majd kiderül. Elküld még Faktor V, II, és MTHFR vizsgálatra, ami a Leiden mutációval van összefüggésben. Ez hiányzott az autopanelemből. Ja, meg mennem kell majd meghatározott napokon vérvételre és a 11 naptól 2 naponta uhu-ra. Ja, és újra akarja csináltatni a hsg-t, amit nem bánok. Szóval azt hiszem most egy kicsit besz@rtam.
De legalább valami elindult! Csak ez a sok minden! Kicsit megijedtem!


Rodikám ezért mondtam, hogy káromkodsz. :)

timejka
 
 


Vius
Ne haragudj, nem azt akartam ezzel mondani, hogy Te is megbolondulsz. Bnőmnél teljesen más a szitu, ő nem akarta a babát csak a férje, és egész terhessége alatt hülye volt.

Bencével voltam gégészeten, orrába gennyes váladék és még gyulladt a mandula. Kérdezte, hogy kaptunk-e gyógyszert, és nagyokat nézett, hogy miért nem. Egész héten nem mehet suliba, ami miatt kicsit mérges vagyok, mert péntek óta hiányzik. Jó persze, az a fontos, hogy meggyógyuljon. Minden nap csináljuk a feladatokat, olvasunk, gyakorlunk.

Kicsit fáj a torkom, de elmegyek a szédült háziorvosomhoz jövő héten és beszélek vele.

timejka
 
 


Sziasztok!

Rodi aranyos voltál hogy félreértetted Timejlát ha jól olvasom. :lol: Nem is nézném ki belőled, hogy te tudsz akár egy csúnya szót is! :) Hát nekem nagyon kínai amiket írtál legutóbb magadról. Már kész professzor lesz belőled.

Nemnagyon van időm, de már nagyon hiányoztatok! Minden nap gondolok rátok, de mire idejuthatnék, elalszom. Nem bírok magammal estére mindig hulla vagyok.

Most meg főzök, mert jönnek a férjem szülei 7 körül vacsira. Hurkát sütök, meg krumplipüré lesz mellé. Remélem ehető lesz.

Nagyon kiestem a képből, hogí kivel mi a helyzet, remélem hamarosan pótolni tudom. HA máskkor nem is, de téli szünetben nem szabadultok meg tőlem! :lol:

Én ma vagyok a 28. napon, várom pirit. Kíváncsi vagyok mikor jön ebben a gyógyi mentes hónapban.

Vigyázzatok magatokra, kerüljétek ki a vírusokat!

Én elakartam menni a moziba Marcival megnézni a Thomas a gőzmozdonyt, vagy a Jégkorszak 3-at, de apus gyorsan lebeszélt róla.

Halottátok a szegény kismamát aki meghalt. :cry: Annyira sajnálom őket, nem tudom elfelejteni, ezen agyalok.

Puszi mindenkinek és a babáknak is! Előbb-utóbb megint jövök. :)

Kép
babicsek
 
 


Timejka ennél hülyébb talán nem leszek!! :)

Adrágám eddig nyüglödött adtam neki egy kis pótlást és már alszik is.Ma nagyon jó baba eszik alszik remélem éjjel nem lesz bőjtje!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Mindjárt fürdünk, ezért csak beugrottam. Megváltoztattam az álláspontom, ma délután beoltattam magam. Hát fáj a karom, de kibírható. Zoli már 2 hete megkapta, nekem is járt ingyenesen. Egyedül a szüleimnek kellett érte fizetni.

Babicsek, a kismama halála volt az utolsó lökés. :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Most már kezdek én is félni ettől a hülye h1n1től erős elgondolkodtat a dolog.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Hol a fenébe vagytok? Egész nap zabálok, lassan már gurulni fogok. Mielőtt megjön, előtte mindig ehetnékem van.

Találkoztam a nőgyógyászom asszisztensével, azt mondta ne is gondolkozzak,oltassam be magam.

Vius
Miért lennél hüle? Mi van a szoptatással? Cicizik a kiscsasj?

timejka
 
 


Sziasztok!

Sajna megint csak gyorsan írok, mert szaladok tanulni. Anatómia és gyógypedagógia vizsgáim lesznek, hát mit mondjak? Nem könnyű. F...nak van már kedve tanulni, nyüglődök is rendesen, de vagy megcsinálom, vagy mehetek a suliból. :cry:

Oltást nem akarta beadni a dokim, mikor mondtam, hogy babára készülünk és akár most is terhes lehetek. Azt mondta, így veszélyes lehet. Addig könyörögtem, míg megkaptam, de mondom, az 1. trimeszterben nem javasolt.
Hát ha eddig azt kértem, szorítsatok értem és a babáért, most azt kérem, szurkoljatok, hogy ne most legyek terhes. Nagyon rinyálok. Mi a fene van akkor, ha most megfogant a bébi?

Amúgy nem fájt, picit érzem a karomat, meg a torkomat, de ez semmi. És örülök, hogy túl vagyok rajta. Nagyon megviselt a kismama halála.

Rodi!
Én mondtam, hogy kezelni kell az IR-edet. És továbbra is fenntartom, spontán leszel babás. És akkor majd csodáról beszélünk, holott nem az lesz, csak eddig nem voltál rendesen kivizsgálva. Én nagyon hiszek a te spontán sikeredben. :wink:

Timejka!
Hányadik napon is tartunk? Azt hiszem, mi együtt haladtunk. Vagy nem?

Beze!
Én megnyugodtam, mikor beadták. Nekem is a kismama volt az utolsó lökés.

Vius!
Kismamiknak is adják az oltást?

KépKépKép
bikfy
 
 


Babi!

Jó étvágyat a vacsihoz!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Babaicsek!

Most, hogy írtad, hogy Timejka miért mondta, hogy káromkodok, bizony, most esett le, hogy mire írta! Hát, mintegy falevél!
Lassul az agyam! Bár azért sem értettem meg Timejka poénját, mert valóban néha szoktam káromkodni, és ezért sokszor lelkiismeret furdalásom van. És azt hittem, hogy nagyon is jól ismer engem... :oops:
Leesett, és jobb későn, mint soha!
Biztos finom lesz a vacsi! Nyami nyami!

Jaj, a kismamát én rádióban hallottam a munkahelyemen, és elsírtam magam. A szobatársaim meg nem figyelték a hírt, csak azt látták, hogy bőgni kezdek. Szóval szép műsort adtam, akár jegyeket is kiadhattam volna. :roll:
Ha majd lesz több időd, gyere Babicsek, mert nagyon jó, ha itt vagy!

Natikám!
Hát, látod, nem jó dokit választottam! De lehet, hogy most sikerült egy szakmailag jó dokit kifognom. Remélem nem kezel félre!
Nekem mindig azt mondták, hogy a szemölcs fagyasztás nem fáj, mert nekem még sosem volt. Ezek után remélem, hogy nem is lesz.
Mi volt ma a Kaáliba? Mindenképpen gyere és mesélj! Remélem a tüszők szépen érnek és már szép nagy/ok! Nagyon drukkolok!!!!!

Vius!
Az oltáshoz való hozzáállásodat most megértem. Nem tudom, hogy a tejcsivel átadnál-e valami káros anyagot. Bár ebben az oltásban elölt vírus van, és nem gyengített.
Szóval a te helyedben én sem tudnám, hogy mit csinálnék!Bár konzultálnék egy orvossal, akiben megbízok, és hallgatnék rá. Már csak azért is, mert így tudnád Darnikát is a legjobban megvédeni. (De én az első pillanattól kezdve oltás párti vagyok! Az omnivest most már tényleg fizethetne nekem! :twisted: )
MA már jobban vagyok, kicsit megemésztettem, amit mondott a doki. Most nem látom olyan vészesnek. De majd meglátjuk!

Timejka!
Remélem most a gégészeten írtak fel valami gyógyszert Bencének! Az még szerencsés, hogy jól viseli ezt a betegséget!
Te hogy vagy? Fáj még a torkod? Vigyázz magadra!

Beze!
Én teljesen megértem, hogy beoltattad magad! A karod max 2-3 napig lesz még érzékeny, én 2 napig nem bírtam azon az oldalamon aludni, de aztán gyorsan elmúlt. Úgyhogy nem lesz semmi baj!

Bikfykém biztosan nagyon tanul! Mikor lesz az első vizsgád?

rodina74
 
 


Szia Rodi!
Ja, tanulok. De ma nem nagyon megy. :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Mikor lesz az első vizsgám? -mindjárt :cry:

Api meg holnap szakvizsizik. Alig várom, hogy túllegyünk rajta. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!
Mire írtam, már válaszoltál is! Te gondolatolvasó vagy?!
Jó, hogy jöttél!

Bár nem mondta orvos, de úgy gondolom, hogyha a ciklus első felének elején kaptad az oltást, akkor szerintem nem lehet nagy baj. Mi nem védekeztünk akkor, bár én a mensi első napján kaptam. Így minden lezajlódott bennem a peteérésig. Szóval én így bevállaltam volna a babát, bár biztos, hogy nagyon rizikós lett volna! Hát, most azért jobb, ha nem leszel babás!
Bikfykém!
Nem lehet, hogy te vagy az én védőangyalom? Az IR-rel kapcsolatban igazad volt! Teljes mértékben elismerem. Most én is úgy érzem, hogy spontán is babás tudok majd lenni!

rodina74
 
 


Na, akkor menj tanulni, hogy túl legyél ezeken a hülye vizsgákon. Aztán jöhess ide, és kibeszélhessünk mindent! :lol: :lol:

rodina74
 
 


Sziasztok!

Gyorsan jelentkezem, mert a héten lehet már nem tudok jönni. Velem minden rendben, már elkezdtem én is készülni a karácsonyra.

Annyit írtatok, mióta nem voltam itt, hogy alig tudtam visszaolvasni. A férjem már hiányol, hogy nem vele foglalkozok! :)

Beze!
Köszi a mensmentis elérhetőségét. Látom, hogy ez az inzulin rezisztancia fontos dolog. Azt sem tudom, hogy hogy derül ki, hogy valaki PCO-s...

Bikfy!
Hogy derül ki a PCO? Az együtt jár az IR-rel? Tudsz adni tippeket a szénhidrát diétákhoz? Mik a gyors és a lassú felszívódású szénhidrátok?

Vius!
Köszi a szüléstörténetet! Darinka gyönyörű!

DY!
Várjuk a te szüléstörténeted is, de megértem, ha csak ritkán van időd ránknézni, írni, képet küldeni. De ha ergy kis időd is van, szeretettel várunk! :)
Gréta szokott ilyen kis töprengős lenni, mint a vonalzódon a baba? :D

Vicky!
De jó, hogy hazajöttél! Pihenj sokat!

Nati!
Te szoktál vért adni? Becsüllek ezért! Mi volt ma a Kaáliban? megvan még a tüsződ? De jó, hogy te is újra jöttél. :)

Monic!
Danika nagyon édes! Jók nagyon a képek!

Rodi!
Nyugi, ha most kiderülnek problémák, az azt jelenti, hogy még mindig tudsz mit tenni a babáért, és hiszem, hogy ezek segítenek, hogy most már tényleg sikerrel járjatok!

Timejka!
Sajnálom, hogy Bence még mindig beteg, és hogy eddig nem kaptatok gyógyszert. Remélem, most már hamar meggyógyul!

Babicsek!
Neked van egy Marci nevű kisfiad, vagy félreértettem valamit?

Bumi!
Sikerült időpontot szerezned a Kaáliba? Neked is mindig örülök, ha sikerül jönnöd! :)

Bocsánat, ha valakit valamiért kihagytam.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Úgy látszik én is mindent kétszer mondok, kétszer mondok... :) (töröltem)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Amíg mindent elolvastam, reagáltam, addig mindenki eltünt? :oops:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Jó éjszakát nektek!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Timejka sajna nem cicizik de üvegből etetem amennyit csak tudok azt fejek most a kettőből 130 sikerült de reggel 200 volt a kettőben most van ujabb homeos bogyó amit ajánlottak péntekig szedem a urticat utánna meg a ricinus akármit....azt mondta a gyógyszerész nyugodtan szedjem ameddig csak akarom.

Bikfy hajrá tanulás

Kikinda de jó hogy jöttél már épp írni akartam hogy merre vagy!!!

Rodina nem tudom hogy mit tegyek a háziorvosom nem a legmegbizhatóbb de megkérdem a védőnőnket hogy mi legyen.Engem is lesúlyott a hír.

Most volt fürdés kicsit csúsztunk mert olyan szépen és békésen aludt és fél 7 kor aludt el addig nyüglödött nem volt szívem felkelteni.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Rodi!
Az a baj, hogy én most vagyok a 18. napon, azt hiszem. Túl a peteérésen és egy olyan hónapon, mikor barátcserjét szedtem. Szóval nekem nem jött éppen jókor ez a szuri, de elfogadom, amit a Jóisten nekem ad.

Kiki!
Elmentem nőgyógyászhoz, mondtam, babát szeretnék, de szétcsúszott a ciklusom 40-45 napra. Csináltatott egy 3. és 21. napi hormonsort, aztán mikor arra ránézett, már fogta is a fejét. Az, hogy IR-em van és cukorbeteg vagyok, csak később derült ki, mikor eldöntöttem, hogy majd én utánajárok ennek a dolognak.

KépKépKép
bikfy
 
 


Vius!
Aranyos vagy, köszönöm. A héten esténként már biztos nem leszek, max nap közben, de az meg munkafüggő.

Bikfy!
Értem. Nekem is volt több ciklusfüggő vérvételem, meg most a Kaáliban a dokim inzulint is nézetett, de csak terhelés nélkül. A laparoszkópián meg mondta a műtő doki, hogy nem policisztás a pertefészkem, hanem multicisztás, ami nem okoz gondot a babásodásban. Így azt remélem, hogy nincs ilyen gondom.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Rodina
Na most ezt jól elintéztem, mármint a káromkodásos dolgot. Azért írtam, mert amiket írtál, teljesen kínai. Na de mindegy, túl vagyunk rajta.

Bence most hogy tegnap adtam már neki gyogyót, éjjel nem köhögött, remélem most már tényleg rendbe jön. Torkom még fáj.

Bikfy
Miért nem vártál az oltással, amíg megjön, vagy nem jön meg? Nekem jövő hét kedden kell megjönnie, vagy nem kell, de valami már van.

Ügyes legyél a vizsgán!

Annyira nincs kedvem dolgozni!

Vius
Legalább anyatejet kap Darinka. CSak kicsit macerás a fejés nem?

Kikinda
Üdv újra, ismét itt.

timejka
 
 


Timejka!

Nem tudom, miért nem vártam, de valahogy most így éreztem. Api tanul, így csak nagyon keveset tudtunk együtt lenni. Tüszőrepi előtti napon mondjuk sikerült, de én már úgy vagyok, amit a Jóisten nekem szán. Én nagyon Isten hívő vagyok, tudom, hogy mindent úgy fog intézni, hogy az nekem jó legyen.

KépKépKép
bikfy
 
 


Jövő kedden és már van valami? :shock:

Csak csendben kérdem, te voltál már Mens Mentisben?
Szerintem totál szét van csúszva a ciklusod. De ezen lehet segíteni. Tudod, hogy nem bántani akarlak, de már százszor megbeszéltük, a hitegetésnek nincs értelme.
Keresned kellene egy jó endokrinológust, aki rendbe tesz. Én addig el nem mennék lombikra.

Szerintem egyébként neked sincs semmi komoly bajod, csak Bence után nem talált rá a szervezeted magára. Sokszor érzem azt, hogy akkor is lombikra küldik az embert, ha ..........na mindegy, nekik ez egyszerűbb.

KépKépKép
bikfy
 
 


Kiki,
jó hogy jöttél!!! Már hiányoltalak!!!!!

Szó mi szó, nagoyn úgy érzem, hogy jóóó kis csapat gyűlt itt össze :P :P

Bikfy,
drukk a vizságdhoz!!! Gyógypedagógiából szívesen vizsgáznék helyetted, én szeretem (bár vizsgázni nem kellett belőle).

Diagnosztizálnál engem is??? A Tsh-m 4 lett, 4,2-ig jó, de babásodáshoz 1 körül kellene lennie. A T3, T4 teljesen jó, középértékek, csak ezzel van a gond. Az itteni dokim szerint egyik endokrinológus se adna erre gyógyszert, mert majd rendeződik, de tegnap szóltam Kováts doktornőnek, hogy nem magas-e, erre ő mondta, hogy jó, hát adhat rá gyogyit. Mire én, én egyáltalán nem ragaszkodom hozzá, csak kérdeztem, hogy nem lehet-e ez az akadály... most van gyogyi, a dokim szerint fogadjak szót K doktornőnek, ő ért a lombikhoz.. Te mit gondolsz???

egyébként tegnapra a tüszőmnek már hült helye volt :shock: . Szerintem vasárnap repedt, mert utána már nem fájt a hasam, tehát a 9. napon stimu nélkül... én nagyon korainak tartom... méhnyálka 9 mmm volt tegnap.
jövő hónapban marvelont kell szednem egy hónapig, ciklus elején ellenőrző uhu, aztán lombik. tehát már nem lesz egy spontán hónapunk se... most pénteken voltunk gyorsan együtt, de utána nem lehetett mert Apának is volt spermavizsgálat tegnap. kicsit már kiábrándító, a ma kell, holnap nem lehet, de jó lenne, aztán holnapután már nem jó... de sebaj, legalább januárban nem dilemmázom, hogy igyak e pezsgőt vagy sem, mert lehet hogy terhes vagyok... igy fogigátlóval tuti nem leszek.

Rodi,
hogy megy a diéta??? Tudod tartani???

Bikfy,
szénhidrát mentes sütit ismersz??? jó lenne egy-kettő...

Beze,
ahhh, micsoda éjszakánk volt :shock: :shock: s úgy tűnik Bence átáll a napi egy alvásra :shock: . csak kicsit leszek zombi azt hiszem :lol: :lol: . Neked hogyhogy ingyen járt a szuri?
Egyébként mi is beadattuk két hete mindekttőt és be kell valljam, nagoyn örülök most neki, pedig én nagyon elleneztem!!! De ezek a kismamik borzalmas... :cry: :cry: nagyon sajnálom őket!!!!

Timejka,
jobbulást Bencének!!! Szegény pindurka. De most akkor van időtök kreatívkodni!!!

Vius,
kézivel fejsz??? Én mindent végigpróbáltam, medela, avent kézi, gépi kölcsönző, aztán a medela elekrtomos vált be. nagyon szerettem. gyors, kíméletes és szabad közben a kezem
Vendég
 


Dr. Bikfy!

Aki csinálta az inszemet ő endo...... us is. Tudja, hogy valami nem jó, sárgatesthormo elégtelenséget mond. Most az anyád ideges úrittenit :) , most elbizonytalanodtam a jövő heti Kaálin. Ez az endo.... orvos mit is néz? Lehet, hogy mindjárt megnézem a neten ha a gyrekem hagyja.

Most mézeskalácsot gyúruk, aztán tanulunk, aztán sütjük a sütit.

Nati
Most aztán mindenre van idő, bár én délig dolgozom, a párom van a Bencével délelőtt. Ma végre orvoshoz se kell mennünk.

timejka
 
 


Bikfy
Elfelejtettem: múlt héten már kettyós voltam, meg fájt a cicim (mensi előtt szokott), most meg ici-picit érzem a hasam. Ez van.

timejka
 
 


Sziasztok csak gyors bekukk mert megyek pihizni mert tök álmi vagyok a Bébim meg eszik alszik napot tart mondjuk nem baj .

Nati Géppel fejem medelával direkt vetettem anyuékkal mikor jöttünk haza a kórházból mert nem adhattam ott tejet meg itthon sem darabig az antibiotikumok miatt és ott is fejtem.macerásnak macerás de jobb mint a kézi.
Majd jövök ha tudok de muszáj pihizni mert ülve elalszom.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Jelentem a 22. cn-on megkezdődött a barnázás.

Vius
Jó éjszakát, szép álmokat. Aludj, amikor csak megteheted.

timejka
 
 


Sziasztok!

Nati, neked is ingyen járt volna, mert babát terveztek. Az egyik kritérium az, hogy várandósok, illetve azok, akik a következő néhány hónapban terveznek teherbe esni. Ebbe simán beleesel. A másik: 12 hónapos, vagy annál fiatalabb csecsemővel egy háztartásban élők. Ezt november közepe tájékán emelték fel 6-ról 12-re, természetesen a házidokim asszisztense nem tudott róla, közölte is a 6 hónapot, én világosítottam fel, hogy az eüm honlapján olvastam. :twisted: Azt pedig hiába tettem hozzá, hogy tervben van a következő baba, nem érdekelte, megkérdezte az orvosomat, és utána közölte, hogy jó, beadja. Nem hitte el nekem a 12 hónapot. :evil: Mintha neki kellene vagy kellett volna kifizetni a védőoltásom árát. :evil:

Bikfy, vizsgához megy a drukk, de okos vagy, simán megcsinálod. :wink:

Kikinda, vérvétel+ uh alapján diagnosztizálják a pco-t. Már persze aki ért hozzá... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bikfy, az ígért képek. Bocsánat, egy kicsit lassú voltam. :oops:

Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


A dátumot én bénáztam el a gépen. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nati, mire jó a marvelon?
1 alvásban nem vagyok otthon, nekünk 2 igazából sosem volt, ma mondjuk véletlenül igen, de nem ez a jellemző. Az éjszakánk nekünk se volt jó, de lehetett volna rosszabb is. :?

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Beze!
Jajj, de kis tündérke. Nagyon cukor. Hozzánk is jöhetne egy ilyen édes kis rózsaszín babácska. :wink:

Timejka!
Remélem, nem bántottalak meg, csak nem értem a te dolgodat. Ha valóban sárgatest elégtelenség, arra van megoldás. A lombik meg, háááát. Nem tudom. Szerintem sokszor akkor is csinálják, ha egyéb megoldás is lehetne, csak mondjuk macerásabb kideríteni a bajt.
A harmadik dolog meg az, hogy attól, hogy valaki endokrinológusnak mondja magát, nem biztos, hogy ért is hozzá. Én egy ilyennél voltam. Ránézésre diagnosztizált. Azt mondta, anorexiás vagyok. 2x sírva jöttem ki tőle, harmadszorra a pofájába röhögtem és azt mondtam, majd én egyedül megoldom a dolgomat. És látod, ki is derült egy csomó minden.

KépKépKép
bikfy
 
 


Natikám!

Bizony, bizony a 4-es TSH gátolhatja a babásodásodat. Nem is kicsit. Ennek valóban 1 körül kell lennie. Mondjuk azért az jó, hogy a szabad tiroxinod, a t3, t4-ed határértéken belüli, de azt a TSH-t szerintem tetesd rendbe.
Én megpróbálnám a gyógyszert. Neked is azt mondom, mint Timejkának, addig lósz@rt se lombikoznék, amíg minden eshetőséget meg nem próbáltam.

Ch mentes süti? Olyan nincs. Maximum olyant tudok mondani, amiben lassabb felszívódású a ch, így egy-egy adagot azért lehet belőle enni. Még PCO-ban és cukorbetegségben is. Én szoktam ilyeneket sütni, a világ legszebb piskótái sikerülnek ezzel a módszerrel.

www.hazisuti.lapunk.hu


Na erre tessék ránézni! Jó nyálcsorgatást!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!!!

Bikfy hogy állsz a tanulással?

Rodi merre jársz?

Ma tök megijedtem amit reggel evett a drágám 100ml mindet vissza is hányta szerencsére rám hányt és nem a kiságyba.
Anyu azt mondta ne ijedjek meg előfordul most adtam neki tápit 30ml evett meg és most alszik.
Annyira jó baba éjjel 2kor szoktunk kelni enni és reggel 6:30-7 felé szoktunk kelni napközben is csak eszik alszik kivétel mikor api haza jön akkor öt órától fél hétig nem alszik és fél héttől szoktam hagyni fél kilencig mert amúgy 8kor volna fürdés de nincs szívem ébreszteni .
Ha tudok még jövök de ma be kell mennem a melóhelyemre valamit alá kell írnom de mérges is vagyok mert eddig mindent hazaküldtek apuval amit alá kelett írni most meg nem.Nem gondolkoznak....Áhh hülyék ezek.De ne is várjak mást.

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Timejka,
hogy van ma Bence? Kicsit irigyellek, hogy csak délig dolgozol, azért ez elég "baráti" egy gyerkőc mellett!!!! Ti győrbe mentek, igaz?

Bikfy,
köszi a tanácsokat, ma elkezdem a gyógyszert. Az orvosom és a homeopatám is ezt javasolta, de inkább azt mondom, hogy az utolsó lökés Te voltál :lol: :lol: .
Nekem sose volt magas, még nyáron se, mikor nézték. Tehát valószín nem (csak) ez az oka a nem babásodásnak. Januári lombikot nem csúsztatom, most már nagyon várom :P . Fent úgyis tudják mi a teendő, én is rájuk bízom magam, akárcsak Te.
Drukk a vizsgákhoz!!!

Vius,
hogy van Darinka? Nem hányt azóta? tényleg szerencsés vagy, hogy ennyit alszik, mert Bence a 6. hétig csak akkor aludt, ha toltuk alatta a babakocsit....

Beze,
hát, köszi az infót.. a rendelőben rákérdeztem, de azt mondták nem jár ingyen, pedig tudják, hogy inszemezünk... sebaj, ezen már ne múljon!!! túlvagyunk rajta és így biztonságban érzem magam!!!
A marvelon az fogigátló :wink: . látom Te is legalább annyira otthon vagy ezen a téren, mint én. :lol: :lol: Sose szedtem fogigátlót, ezért most egy kicsit beszélgetnem kellett magammal, de ma már várom, hogy szedhessem :lol: :P

Na lányok, most viszont irgum-burgum!!!!!!!!!! Pár napig nem írtam, akkor annyit írtatok, hogy az olvasásban is elfáradtam, most meg sehol senki!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiki,
bocsi, elvesztettem a fonalat!!!! Ti pestre jártok, igaz K doktorhoz. MIkor mentek legközelebb???

Monic kismami,
hogy vagytok??????? Bocsi, a másikat nem olvasom :oops:

Bikfy,
unokatesód hogy van??? És a baba / babák????

Mi úgy tűni a napközbeni két alvásról most már áttérünk az egyre. Ma se raktam már le délelőtt, csak most ebéd után. most gyorsan szusszanok egyet! puszi
Vendég
 


Nem hányt azóta hála istennek mondjuk nem merek neki sokat adni egyszerre mert nagyon mohó.

Most ébren van ez az alvás kimarad mostmár este fél 7ig fent van ilyenkor fél héttől fél 9 ig alszik utánna fürcsi és 10től alvás éjjel 2ig majd utánna reggel 7kor kel újra.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Nati, hát tényleg, fogalmam se volt róla, hogy ez fogigátló. :oops: Évekkel ezelőtt a loette-et szedtem, meg hírből ismerem a diane35-öt. Gondolom, azért kaptad, hogy leállítsák a petefészkeidet, hogy lombiknál jobban tudjanak stimulálni.

Bifky, párodnak hogy sikerült a szakvizsi? Tanulás megy?

Rodi, Kiki?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: