Új privát üzeneted érkezett!

Gio, nem hiszem, h. önmagában a hányás... csak amikor az ember durva fájásokkal, hidegrázással fekszik a szülőágyon, akkor csak egy kis extra hányás hiányzik még a komfortérzéshez... tapasztalat :)

Kép

Kép
nóna

GIO: jó jó, én igazán örülök annak, hogy szeretnél még sok gyereket szülni :D

Nekem egy kolléganőmet - nem tudom hol - de 36 órán át hagyták vajúdni! :shock: Persze az is számít, hogy ki honnan számítja a vajúdást. Mert ha mondjuk enyhe fájásokkal kezdi, és mondjuk ez tart kb 30 órán át, aztán csak 6 óra az igazi erős fájás, akkor az pl nem olyan gáz!

TULIP: nekem a mandala mosódiót ajánlották, hogy az a legjobb. Még írják is, hogy ők máshonnan szerzik be, mint a többi forgalmazó. Pedig volt olcsóbb csomag is, 4600-ért 1kg dióhéj ingyen kiszállítással, de inkább ezt választottam. Itt majd 6000 uennyi dióhéj, plusz kiszállítás, plusz az "ajándék" mosószóda!!!

Azt hiszem melegfront lesz holnap! Talán szülnek többen is :D

NAHÁT JUDYKA :D HÁT GRATULÁLOK NEKTEK!!! CSODÁS HÍREK!!! MINÉL ELŐBBI FELÉPÜLÉST ÉS SOK SOK TEJCIT KÍVÁNOK :D :D :D

Kata
labkat

Először is nagy-nagy gratula Judyéknak!

Másodszor pár megnyugtató(?) szó Dorkának: nekem is 102-t mértek ma fejecskének, és ez még csak a 37. hét!! Hát, jó nagy sapka kell majd a gyereknek!

Végül: ma bevonultam tényleg a kórházba. Orvost még nem láttam, de csináltak uh-t meg ctg-t (szóval semmi olyat, amit ambulánsan ne lehetne). Holnap megpróbálom elcsípni a dokit és kikérdezni, hogy pontosan mikor és hogyan tervezi a szülést. Előre tartok az éjszakától, kíváncsi vagyok bírok-e majd aludni. Este még valszeg benézek, addig is minden jót!

/
lemonsong

Gratulálunk Judykának!Áronnak sok tejcit!Férjnek pedig sok türelmet! :D
Vendég

SZIA LEMON :D :D :D már aggódtam, hogy nem jelentkezel!!! Remélem tudsz majd aludni.

Kata
labkat

Lemon aludj jól az utolsó hosszú éjszakádon.....utánna úgysem hagy majd kismakitok!Azért születés után nem kis Makinak hívjátok majd ,ugye? :lol: :lol: :lol: Na jó csak vicc volt!
Mindent bele holnap,ha holnap szülsz!
Vendég

Remélem most már megkaptad a képet Labkat! :)
Vendég

Sziasztok lányok!

Hát megvoltak az utolsó nagy körök amiket még lefutottunk igy az utolsó napon,ideértem én is :D

Elöször is a Melindáknak nagyon-nagyon boldog névnapot!

Éssss.. most olvastam, hogy van egy újabb babánk..

Judynak nagyon nagy gratula a pici Áronhoz és persze István apukának is!!!! Sok boldogságot,egészséget, és rengeteg tejcsit!!!!

Igyekszem visszaolvasni részletesebben :)

Jah,ma voltam az utolsó ctg-n itthon a rendelőben... hát.. Sárikám folyamatosan szökött :D a vérnyomásom meg már az egekben van/volt... ugyhogy ha holnap ezt meglátja bent a kórházban a dokim,és még ott is produkálok egy ilyet.... de mit tegyek? egyre jobban izgulok..
Vendég

Én is átküldtem a képet :)
Csak bírja a freemailed:-)

Lemon
üdv!! De gondolom a héten még nem akar szülést a dokid, vagy igen?
Vendég

Judy! István! Sok egészséget a kis Ronihoz!!! Gratula Nektek!!!

Szaporodunk!!!

Lemon!
Kitartás az éjszakához!!!

Tuli!
Sikerült testre szabni a kókuszmatracot. 5 vékonyabb lapból van összerakva, így azt szét lehet szedni miután lehámoztad róla azt a vattát ami rajta van. (Persze a huzat után.) Dekorkéssel simán lehet így vágni. Utána csak összeilleszeted az 5 lapot (ez 6 cm-es volt, így 5 lap) rászabod a vatelint, és visszahúzod a huzatot. Próbáltuk ollóval is, de az felejtős volt.

Részletezni nem tudom képekben, mert összeraktam már az ágyat teljesen, viszont azt küldöm levlistán.

Szóval meg lehet csinálni!!! Hajrá!
Vendég

ISTEN HOZTA ÁRON BABÁT!!!!!
NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET ÉS MIHAMARABBI FELGYÓGYULÁST!
Vendég

KÖSZÖNÖM A KÉPEKET :D

GABI, csuda aranyos hajas babátok van! Nagyon kis husi pofikával :) GRATULÁLOK ÉN IS!

Kata
labkat

akela: én most se találom a telószámodat, úh lécci küld át priviben!!!

Kata
labkat

Sziasztok!
Nem tudok visszaolvasni most, csak egy gyors bekukk: kariajándéknak, többgyerekeseknek:
INGYENES BELÉPÉS GYEREKEKNEK, MIKULÁS és BÉRLET AKCIÓ decemberben
Díjmentesen látogathatják az Állatkertet a 14 éven aluli gyermekek december 1-től egészen 24-ig. A különleges adventi kedvezmény mellett ugyancsak december 1-től jelentősen csökkennek az éves bérletek árai: a felnőttek részére 7990 forintért, a gyermekek, diákok és nyugdíjasok részére pedig 4990 forintért váltható 365 napon át érvényes, korlátlan számú belépésre jogosító bérletigazolvány.
A közelgő ünnepek alkalmából jelentős kedvezménnyel ajándékozza meg a családokat Állatkertünk. December 1. és 24. között ugyanis a 14 éven aluli gyermekek számára díjmentesen váltható belépőjegy. A jelentős kedvezménnyel intézményünk az ünnepi kiadások által megterhelt családi kasszákat kívánja a lehetőségekhez mérten tehermentesíteni. Emellett azonban fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet arra is, hogy az Állatkertben a téli időszakban is rengeteg látnivaló várja az érdeklődőket. A közelmúltban felújított vagy újonnan átadott, nagy kiterjedésű állatházak a kinti időjárástól független látnivalókat kínálnak, és ma már attól sem kell tartanunk, hogy kevesebb állatot látunk a nyári hónapokhoz képest. A melegigényes állatok ugyan fűtött állatházakban töltik a telet, ámde ezek a létesítmények – a korábbi évtizedek gyakorlatától eltérően – egytől egyik látogathatóak.
2009. december 5-6-án, 9-15 óra között a Mikulás ismét ellátogat az Állatkertbe, krampuszaival kisvonaton járja a Kertet és így oszt apró csokiajándékot a gyermekeknek.
Egy másik, ugyancsak december 1-én bevezetésre kerülő kedvezménnyel azoknak igyekszünk segíteni, akik rendszeresen fel szeretnék keresni az Állatkertet. Az éves bérletek árát ugyanis ettől a naptól kezdve jelentősen csökkentjük. Decembertől a felnőttek részére 7990 forintos, a gyermekek, diákok és nyugdíjasok részére pedig 4990 forintos áron váltható éves bérlet, amely 365 napon át érvényes a megváltás napjától számítva, és ez idő alatt korlátlan számú belépésre jogosít. A korábbinál lényegesen olcsóbb éves bérletek bevezetését eredetileg a 2010-es esztendőre terveztük, ám az Állatkert vezetése úgy döntött, a kedvezményes árat egy hónappal korábban bevezetjük, hogy a kedvezményből azok is részesülhessenek, akik szeretteiket karácsonyra szeretnék meglepni éves állatkerti bérlettel.
....
Az állatkertben amúgy állítólag jó játszóház is van.

Jutalékot nem kapok :cry: :lol: :lol: :lol:
Pusz,
M.

macianyu

Szép estét!
Már majdnem minden rendben van itthon, ha esetleg az éjszaka hozna valami történést. :)

Kata, értem én, de nálunk gyerkőcök sincsenek, mégis elmászik valahogy a rend. :oops: :lol:

Judyka, nagy gratuláció nektek és jó egészséget, sok tejcsit.

Kórházi tapasztalataim alapján itt is 2 ujjnyi után repesztenek burkot és az elmondások szerint utána tényleg bedurvulnak a dolgok. :x Nálunk szőlőcukor és pár korty víz engedélyezett vajúdás alatt. Igaz, hogy a szülőszobás táskába bekészített csokik azóta már ki is fogytak onnan, de lehet apa kedvéért újratöltjük. :wink: Én ugye csak vérnyomás miatt kerültem be, de életet mentett a berakott rágcsi, mert mire felvették az adatokat és kikerültem osztályra a büfé bezárt, vacsit meg aznap még nem kaptam és itthon reggel ettem utoljára. :shock:
Nekem nem a hányás a félelmem, hanem hogy az erőlködéstől/izgalmaktól/fájdalomtól elkezdek majd remegni. Az olyan irányíthatatlan. :oops: Na nem mint ha a hányás irányítható lenne, max. az iránya. :D Szobatársam is mesélte, hogy úgy elkezdett remegni a lába...
csillag25

Még sajnos nem szülök holnap, bár úgy lenne! Majd a jövő héten valamikor. És lehet, hogy továbbra is Makinak fogjuk hívni, végül is az is hangzik olyan jól, mint a kis tündérkém meg az anya kicsi kincse. :lol: De egyébként Gergely lesz a neve, aztán majd meglátjuk, melyik illik rá jobban. Van ismerősöm, aki csak kis terroristának hívta a gyerekét, szóval ki tudja! :lol:

Hát, az orvosommal nem sikerült konkretizálni a szülés időpontját és egyéb paramétereit, mert szó nélkül lelépett ma, és jövő hétig nem is jön be. :evil: De ismerve a méreteket, kezdek komolyan császárpártivá válni. Tudom, hogy van akinek könnyedén megy az 5 kilós pottyantás is, de én inkább mással szereznék hírnevet, ha egy mód van rá. :lol:

A kórház egyébként nem olyan szörnyű egyelőre, csak a horrorsztorikat kell tudni figyelmen kívül hagyni. Meg az is érdekes, hogy a szobánkban nincs egy szekrény sem, szóval mindent az ágy alatt kell tárolni. De még csak egy fogas sincs, hogy legalább a kabátot fel lehessen akasztani. A férjem ugyan felajánlotta, hogy fúr fel egyet, de nem kaptak az alkalmon. :lol: Drukkoljatok, hogy beinduljon minél előbb, és akkor korábban szabadulok!

/
lemonsong

Lemon
hát jó fej a dokid. Befektet majd lelép egy hétre? :) Szökj meg!
Amúgy a cukrod meg minden okés, nem?
És hát mint tudjuk nem a méret a lényeg 8) De elhiszem hogy már anniyt ijesztgettek hogy semmi humorod 5 kilós gyermeket természetes úton szülni...Mostmár komolyan kíváncsi vagyok mekkora lesz a babátok!
Vendég

A szökés nekem is eszembe jutott már, sőt, az is, hogy ha most hívnék egy taxit, fél óra múlva otthon alhatnék. :lol: De kitartok, és majd hétvégére távozok el. Egyelőre leköt a jó társaság, mert a szobatársak tényleg nagyon jó fejek!

/
lemonsong

Az viszont király!
Ilyenkor a vége felé az "egyetlen vigaszunk" ha sorstársakkal cserélhetünk eszmét. Ezért nem akarok én sem feltétlen egy ágyas szobában lenni.
Vendég

Lemon, átérzem a helyzeted. Nekem is úgy tűnt mikor bent voltam, hogy csak telnek a napok. Kapásból a dokim nem is volt két napig, aztán jött a hétvége amikor a fű sem nő és mikor jöttem volna haza akkor is úgy kellett körözni az utolsó laborral, hogy ugye most már jöhetek? Addig csak a szokásos láz és vérnyomásmérés, 1-2 nst. Méhszájat is csak akkor nézett az ügyeletes mikor bementünk, azóta nem tudok semmit.
Az nagyon furi, hogy még egy kis szekrény sincs, akkor takarításkor majd a hipós felmosóval szépen körbetörlik az ágy alatt lévő táskákat? :shock: Nekünk csak a papucs, meg a kórházi kisszék volt ott, de azt is úgy taszigálta a takarítónő reggel 6-kor, hogy tuti felébredjünk, ha lázmérés után esetleg visszaaludtunk volna. :evil:
csillag25

Jaj, gáz lehet azért ez a befektetés, bár a babáért nyilván mindent.

Csillag
Te Szegeden voltál, ugye? Ott meg gondolom még nagyobb a hiszti a malacvírus miatt.
Amúgy a vérnyomid azóta okés? Mérned kell minden nap gondolom
Vendég

LEMON: nem semmi a dokid! azért vizsgálatok lesznek minden nap? Vagy csak pihizel odabent???

MACIANYU: köszi az infót! Ez amúgy csak nagycsaládosokra érvényes??? Csak mert mi félig meddig már azok vagyunk... :oops: :D

Kata
labkat

Sziasztok!
Először is gratulálok Judynak és Áronnak :)
És nagyon boldog névnapot a Melindáknak :)

kicsit hosszú napom volt... 3/4 8ra mentem a klinikára. ctg, pisi vérnyomi. 10kor végeztem. Aztán le a dokimhoz. Másfél óra után kerültem volna sorra, erre nem behívták műteni? :shock:
muszáj voltam megvárni, utána még a szülésznővel diskuráltam...
A lényeg: minden rendben, köv hét szerda ismét ctg és hát most is mondták, hogy Maja előbb érkezik :)

Katával telefonon tudtam csak beszélni a látogatási tilalom miatt, jól vannak, Réka már vele van, talán holnap hazaengedik őket, és otthonról mindenképpen jelentkezik majd!
Sotes kismamik: elég a body, mert meleg van a szobákban!!! Csak fürdeni viszik el a babókat, egyébként végig a szobában!

Olga, jó hogy írtad ezt az olts dolgot, én ma készültem ki teljesen. Eddig nagyon ellene voltam, a környezetemben mindenki, de pl. ma szülésznőmet is "meggyőzték"... aki eddig szintúgy az oltás ellen volt. A háziorvosmat felhívtam, azt mondta, ha kérem, soron kívül beadja nekem... de félek, hogy esetleg lázas leszek és az beindítja a szülést.. a 37. hétig szeretném kihúzni. Plusz penicilinérzékeny is vagyok... meg két hét mire kialakul a védettség, addigra lehet meg is szülök.. :?: :?: :?:
Vendég

Macianyu:
Az állatkerti játszóház tényleg nagyon jó!Imádta a fiam amíg ott laktunk Pesten!Minden évben 1x tuti elmentünk az állatkertbe!

Najda :
Gratulálok :) ,a miénket sajna nem lehet lapokra szedni.

Csillag:
Sajnos mindenhol a takarítónő a nagyfőnök...legalábbis ők azt hiszik magukról! :roll: Mi az iskolaival állunk harcban...most már 1éve..... :evil:

Lemon:
Nekem egyik ismerősöm molekulának hívja a fiát! :D
Én eeggyeskét Pocoknak,ketteskét Pocónak hívtam/hívom....lehet a legkissebb már csak Poc lesz! :lol: Vagy Pötty! :lol: :lol: :lol:
Mostanában ketteske neve :Vackor :)
Vendég

Gio, nem Szegeden, hanem Győzike városában élünk... :?
csillag25

Vérnyomás azóta rendben, mérem szorgalmasan. :wink: Úgy néz ki egyszeri kiugrás volt, de mindenki azt mondta jól tettük, hogy bementünk, biztos ami biztos, bár én néha már feleslegesnek tartottam az ottlétet.
csillag25

Gombi, mi alapján várják előbbre babácskát? Ctg vagy méretek? Mennyivel előbbre mondják? Nekem még nem jósoltak semmit, remélem pénteken többet tudunk majd az uh után. :)
csillag25

Csillag: az elhelyezedés és a méhszáj állapota miatt...
A vizsgálatnál megint feszítettem, mondtam, hogy sorry de ha nem feszítek akkor tutira bepisilek. Akkor is pisilnem kell, amikor nem is kell pisilnem :lol:
Erre a doki: hát persze, mert ott a feje!!!!
Nagyon őszintén: csak töltsük be a 37 hetet, és onnantól már jöhet.. kínlódok már nagyon. Annyira nincs helye szegénykémnek, hogy minden mozdulata fáj...
Vendég

Hogy mennyivel előbbre? Azt mondták, hogy a jövő héten azért még jelenjek meg egy ctg-n :wink:
Vendég

Jövő hét! :shock: :D Hűűűha! Akkor nagyon okosan beillesztette a kis fejét már. Méhszáj értéke mennyi?
Drukkolok, hogy kitartsatok a 37. hétig.
csillag25

Csillag: a külső teljesen kinyílt, egyébként teljesen megrövidülve...
persze ebből még akármi is lehet...
azon röhögök magamban, hogy készülök itt a korábbi szülésre, aztán meg túlhordom :lol: :lol: :lol:
Az viszont tény, hogy Maja annyira lent van, hogy sokszor már ülni is fura, nemhogy menni :shock: néha az az érzésem, hogy van egy gombóc a hüvelyemben :roll:
Vendég

Gombi, de jó, hogy írtad ezeket. Épp azon agyalok, miket akarok kérdezni holnap a védőnőtől, de ilyenkor persze úgy érzem, hogy már mindent tudok :? De valamiről csak kell beszélnünk holnap...

Az előbb olyan rosszul voltam, hogy már azt hittem elindult valami. De úgy néz ki, nekem is csak valami bélgörcsök voltak. mondjuk ez a székelési inger nekem gyakran van, és csak mostanában kezdek azon gondolkodni, hogy az is valami jóslófájás lehet...?
mindenesetre gyorsan nekiálltam papucsokat mosni :lol:

Gombi: apukák még bemehetnek a szülésre?

briell

Hűha, Gombi: nagyon irigyellek, hogy leányzód már ilyen ügyesen a helyén van :wink:

briell

Na lányok.. akkor egy utolsó bejelentkezés... :):):)

Azt hiszem mindennel készen vagyok,reggel már csak indulni kell..

Huhhh,na mostmár tényleg "kész" vagyok... ez rosszabb mint vizsgázni járni :) de még próbálok poénkodni...

Igyekszem vissza és persze majd érkezik az sms..

Addig is mindenkinek a legjobbakat kívánom,sok babát a hétre,a már babázóknak meg sok nyugis éjszakát,sok tejcsit, a pocakosoknak pedig még egy kis türelmet... tuti mindenki sorra kerül.. :):):)

Vigyázzatok magatokra lányok!

Puszi, GAbi
Vendég

Jaj igen Briell, ezt is kérdeztem: a szülésznőm legutóbb múlt héten "szült", akkor még bemehettek az apukák a szülésre, de napról napra változik minden.. Egy biztos: látogatni senkit nem engednek, és nagyon szigorúan veszik... a szülésznővel is csak lent tudtam beszélni a várandós ambulancia előtt..
Vendég

Gombi
nem az van hogy a penicilinérzékenyek nem kaphatják meg az oltást? Szülés előtt 2 héttel ne adasd be ...szerintem...(de én még mindig ellene vagyok)
Nem is gondoltam hogy Majád már ennyire "tolakszik" kifelé:-)
Nemsemmi ha ennyivel előbb érkezik!

Ez a hüvelynyomás és székelési vmi nekem is szokott lenni. Eddig utóbbit én mindig a kajára fogtam, mert már nem fér el bennem annyi táplálék mint edddig, ennek ellenére olykor túleszem magam.

Csillag
akkor vmit nagyon elnéztem a helyet illetően:-) Elnézést :oops:
Vendég

Gabi: Ti is jók legyetek :wink:
Vendég

Gabicika
Kitartást, hatalmas drukkok mennek és nagyon várjuk a SÁri-híreket!! Egyet se izgulj! Mi leszünk majd irigyek:-)

Apro
Pumi hova tűnt már megint?
Vendég

Akkor ezen számok szerint most 1110 lennél vagy 1111? Ez a gombóc a hüvelyben szöveg nagyon találó, én is hasonlót érzek néha. :)

Méhszáj értékei:
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
csillag25

Gabi, megy a drukk és várjuk a híreket. Hogy fogunk irigykedni... :D
Gio, semmi gond, inkább laknék Szegeden. :oops: Párom oda járt másoddiplomára és volt hogy elkísértem. Szép város.
csillag25

csillag: szerintem 2100, vagy 1100, mert a külsőre mondta, hogy nyitva van!
Ezek után már lehet, hogy nem is lesz UH... de akkor honnan tudom a fejméreteket?? Mindjárt elmegyek egy 4d-re :)
Na jó, tudom, ennek már nem lenne sok értelme...

Gio, holnap már betöltött 36 vagyunk.. ha egy hetet közösködök még a gyerkőccel, akkor már nem is lesz koraszülött!
Egyébkként higgadtan összeszedtem az ellenérveimet, és bőven van belőle... levlistán elküldöm...
Vendég

Jah tényleg már 35+6, mindjárt 37 vagy Gombi!
Milláék szerintem voltak a 36. héten 4d.n és lett aranyos pofikép a gyerkőről.

Csillag
én is úgy imádom Szegedet, én is odajártam suliba.
Vendég

Mármint az oltás ellenérveimet küldtem el...
ááá inkább nem rizikózok, felesleges pénzkidobással.. mellső fali a lepény, nem garantálják a sikert..

Még sosem voltam Szegeden :cry:
T. nem egy városnézegető típus, de megneveljük :lol:
Vendég

Akkor szerintem 1100, ha azt mondta teljesen megrövidült és csak a külső van nyitva. Nekem 2110, de nem említették, hogy előbbre várható baba, persze ez is egy hete volt...
Én is kiváncsi vagyok mit fogunk pénteken látni a 38 hetes uh-n, mellső fali lepénnyel és beilleszkedett fejecskével. Persze ők nem is a babát nézik, hanem méreteket, lepény érettséget, áramlást. Azért majd megkérem a szonográfust, hogy váltson át 4d-re, ha még van esély látni a pofiját és ha tud csináljon egy utolsó képet (1.000 ft).
csillag25

Lepattintott a levlista. :evil: :( Egy csomó ideje megint nem kapok leveleket. Ráadásul a link sem működik amivel újra lehetne csatlakozni. Nem értem én ezt. :roll: Na mindegy, holnap utánanézünk, most megyek pihenni, mert úgy érzem babó már egyre lejjebb bulizik. A végén még kidugja a fejét. :oops:
Jó éjt!
csillag25

GOMBI: de jó neked! Már hogy így beillesztette a fejét már a kiscsaj! :) Tetszenek az oltási ellenérveid. Valahol egyet is értek velük, vagyis én is ezekre tudok hivatkozni!!!

Én épp unom a banánt! Jósolgat itt a pocakom, most épp öt percenként. :? De enyhe és rövid fájások, bár ha sokáig kitart, akár nyílhat is a méhszáj. Johival így nyílt ki két ujjnyira! Hát nem tudom, igazán már jó lenne szülni, mert akkor elkerülnénk a vírust... Főleg hogy a fiúkkal biztos bent tartanának koraszülés miatt vagy 1-másfél hétig! Az simán bele is fér!!! Pocak keményedik, hüvelybe nyilal, enyhe alhasi görcs! Most 4 percre jött! Legalább lenne valami, ne csak itt jósolgatna.... Bocsa a nyafogásért lányok, de fogy a türelmem! :oops: :?

Kata
labkat

Nna már a János kórházban is látogatási tilalom van. holnap megkérdezem dokit hogy van az apás szülés, mert ha kell akkor beoltatja magát apa, ha ez az ára
Vendég

Na csak nem rendeződik teljesen ez a fránya fájás. 3-4-5 percesek, és volt egy 7 perces is. Azt hiszem alszok, mert senki sincs, ki tartaná bennem a lelket. ha lesz valami, majd szólok. Mondjuk már több mint egy órája gyakorol a méhem. Talán készül valamire. De ha alszok, úgyse hagy aludni, ha készül, ha meg csak gyakorlatoz, majd abba hagyja!!!

Szép álmokat mindenkinek!!!

Kata
labkat

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?