Sziasztok!
Jó hír, hogy azóta sem történt semmi agyrázkódás ügyben nálunk, úgy tünik, megúsztuk a dolgot. Azt nem iagazán tudom, hogy lehet az ilyen helyzeteket elkerülni, mert az én lányom elözö életében zerge lehetett. Mindenhová felmászik, elöbb tudott lépcsözni, mint járni (pedig a mi lépcsönk kész életveszély), folyton a frász kerülget, honnan esik le.
Gergö füle is rendben van, tutira veszem, hogy lelki alapon volt a dolog, remélem, nem jön elö újra! Nagyon igyekeztem bevetni minden lélekgyógyító praktikát!
Juca! Örülök, hogy jól van a férjed!
Az alvásról: nekem minden gyerekem 1,5 éves kora körül kezdett 1x aludni. Lili most 19 hónapos, de bizony ha korán kel reggel, akkor délelött elalszik még most is.
Nem tudom, nálatok hogy volt/van de nekem az elsövel nem volt gond, ha aludt mondjuk de. 10-11-ig, aztán meg du. 4-5-ig. A második gyerekneél már jobban felborult a dolog, mert ha délelött elaludt, a nagyobb néha felébresztette, késöbb meg azért nem tettem le de., mert akkor a du-i alvás pont arra az idöre esett volna, amikor az oviba kellett menni a nagyobbért. Harmadszorra ugyanez a helyzet. Így aztán, ha de. alszik, akkor is csak rövid ideig hagyom audni (1/2-3/4 órát), hogy ebéd után le tudjam rakni, hogy 1/2 4-re kész legyünk uzsonnával, mindennel, indulhassunk az oviba. Nagyon gonosz anya vagyok, hogy nem hagyom de. 2-3 órát aludni? Ti hogy oldottátok meg ezt a dolgot? (Remélem, nam voltam nagyon bonyolult!)
Geri! Én is mikrózom a kaját. Tényleg vigyázz, mert a széle forró, a közepe meg majdnam hideg marad!
Évi! Az orrszívót mi is használjuk, utálják is rendesen. Dani és Gergö már fújják, de Lili még nem. Muszáj szívni, mert nekik folyton begyulladt a fülük a nátha után, oda húzódott a maradék, ami nem jött ki. Úgyhogy szívogasd szorgalmasan, sokkal nagyobb lelki trauma egy fül- vagy arcüreggyulladás, mint az orrszívás.
Evey! Arra is gondolj, hogy Adrián mostmár sokat mozog, rengeteg eneriát haszál, ilyenkor nem hízik túl sokat. Ha sok neki a tej, kihányja, akkor a tápszert is kihányná, nem? Tömni úgysem tudod! Azért kérdezd meg a dokinénit! Meg Ibolyt, persze!
Ildi! Köszi a villamos-infót. Nálunk az 50-es is új lesz, majd írok a tapasztalatokról. Bár lehet, hogy addigra inkább gyalog megyünk, ha tényleg ilyen bonyolult!
Madárka! Gratula a babához! Nem semmi, ilyen kicsi korkülönbség!!
Zsóka! Tanúsíthatom a fiad autómániáját. Nem lehet egy szavad sem, nagyon szépen, nyugodtan eljátszik egy autóval. Többel meg pláne...
Jázminmama! Megjött az új cím, köszi, felírtam.
Snoopy! Még egyszer köszi a tanácsaidat fejreesés-ügyben, remélem, többet nem lesz rá szükség. Mikor jönnek a képeid???
Kati, hol vagy? Adri? Marival mi lehet? És Gabi?
Sziasztok holnapig, addig is puszi mindenkinek:
Emese