Sziasztok!
Mostanra sikerült visszaolvasnom. Köszi a rámgondolást!
Nagyon jók a babatalis képek, sajnálom, hogy mi nem voltunk ott. És linácska, nagyon kedves ötlet volt a body, és az is, hogy mi is kapunk, akik bizti nem mehettünk... Mindjárt írok is priviben egy címet: a szüleimét, az Pesten van, és úgyis megyünk nemsokára.
Kórház: Dani végig velem lehetett, kapott egy rácsos kórházi gyerekágyat, mi meg vittünk bele fejvédőt, zenélő-forgó bohócokat, stb., így egész otthonos lett neki. (Bár ahogy most visszanézem a képeket, elég ijesztően kórházi hangulatú az egész, ez ott nem tűnt annyira fel.) A szobában volt még ezenkívül két rendes ágy, az egyiken aludtam én, a másikon Anyu, amíg szükség votl rá. Szerdai napon műtöttek, és következő keddig aludt ott anyu, utána már mentek egyedül is az éjszakák.
A műtét jól sikerült, és közben derült ki, hogy egyszerűbben is meg tudják oldani a dolgokat, mint ahogy eredetileg tervezték, így végül nem is volt olyan bonyolult az operáció, amit csináltak rajtam. 3 nappal a műtét után, mikor kijött a tenyésztés eredménye, átállhattam egy olyan antibiotikumra, amivel lehet szoptatni, így azóta szoptatok megint. A tejem megmaradt szerencsére. (Hihetetlen, hogy összesen mi minden testi nehézség ellenére lett és megmaradt a tej, sőt bőven van.) A fájdalomcsillapítással szívtam egy kicsit, mert ún. "fájdalom-katétert" adtak, ami azt jelenti, hogy az altatáson kívül betettek egy epidurál katétert is, és a műtét után még 3-4 napig bennem hagyták, és az adagolta a fájdalomcsillapítót (az átlag beteg ilyenkor morfint kap infúzióban, de nekem azt a szoptatás miatt nem adtak). NA hát az első 2 nap tökéletes volt, de utána nagyon erős fájdalmaim lettek, alig bírtam elviselni. Nyugtatgatattak, hogy a 3. nap a legrosszabb, meg hogy az epidurálba is kéne elvileg morfin, és nekem azt kihagyták, és ezért kevésbé hatékony.... Aztán másnap kiderült, hogy elromlott a kütyü, és nem is adagol, és azért fájt nekem annyira, mert konkrétan semmilyen fájdalomcsillapítót nem kaptam....
- amikor hivatalosan is lekapcsolták, nem éreztem semmi különbséget...
De mire ez kiderült, már magától kezdett javulni a dolog.
Most már itthon vagyunk, Dani egy kis tündérke, nagyon mosolygós, és szerencsére már én is egész jól bírom emelgetni.
De mit mondjak, nyáron nem én leszek a strand szépe a két darab hasi vágásommal. KEresztezik egymást.