Új privát üzeneted érkezett!

Én már megettem ma egy tábla kekszes-barackos bocit :D
Férjem meg most mondja, hogy este kilenckor jön haza, és utána még dolgozik itthonról. :( Szinte sosem szokott. Annyira gáz, hogy pont most szívatják a munkahelyén is, amikor én már alig bírok valamit csinálni. Épp meg akartam kérni, hogy majd menjen postára (mert én a tömegbe be nem megyek), meg a házassági papírért, mert ott meg persze pont csütörtökön nincs félfogadás. De szerencsétlennek még élni is alig van ideje.

Én pici lányom is a frontot érezheti, csak úgy feszít keresztbe. Nagyon fájdalmas. :? Kis keményfejű :)

briell

Sziasztok!

Megpróbálok újra visszacsatlakozni ide is, nem csak a levlistához. Érdekes olvasni a ctg-ről, szülési vágyakról. Még csak 1 hete szültem, de ezek már olyan távolinak tűnnek a pelenkás, szopis, babaápolós napok után. Tök furi, de ha minden jól megy, a hétvégén már sétálni is elmehetünk a doki szerint. Hihetetlen, hogy a kezemben lévő kisfickó a hasamban volt 9 hónapig.

Én is most néztem a híreket, és totál felháborít, hogy felelőtlennek minősítenek mindenkit, aki nem oltatja be magát. Mindezt van pofájuk úgy tenni, hogy számos orvos ellenzi az oltást. A védőnőm nekünk homeopátiás bogyót ajánlott influenza megelőzésére, a neve, ha jól értettem: oscilokoscinum.

Olvasgatok tovább. Addig is mindenkinek, akinek már aktuális, szülésmegindító hidegfrontokat kívánok.
Vendég

O'hara: irigykedem :D Mesélj, milyenek a hétköznapok!

Szerintem cserélj vonalzót! :wink: Na jó, tudom, hogy ez most a legkisebb gondod.

briell

GIO: igazad van... ma is az volt az ige, azaz a havi ige ez: "Én megsegítelek benneteket, és áldottak lesztek. Ne féljetek, legyetek erősek!" /Zak 8,13/ :) Az áldás meg már tényleg nagyon közeleg, ha a prüntyikre is gondolok! És ha Ő megsegít, tényleg nincs mitől félni, nem???

BRIELL: úgy van, hogy Gergő baba beilleszkedett már rég, de ugye a másik baba nem tud, mert már foglalt a hely. Így forog, pedig nincs sok helye. Egymás mellett vannak, jobb és bal oldalon. Gergő régóta nem moccan, épp mint a lányok, Bálint viszont nagyon kis aktív. Pedig valójában Gergő sokkal többet nyomkodja ki a lábait... Ja és köztük van egy vékony burok is, szóval nem úszkálnak át egymás magzatburkába, csak amennyire az a középső választó burok engedi! Ami azért rugalmas annyira, hogy fejbe rúgják egymást :roll: :lol: :lol: :lol: épp ezért lehet pl az, hogy szülés alatt - bár mindkét baba fejvégű volt - az egyik baba megfordul, míg a másik megszületik :( Ez a legnagyobb szívás, mert ilyenkor szülés is és császár is van!!!

TULIP: CSP kb. 4-e körül szokott jönni!!!

Na jól megéheztem, annyit írtatok a finomságokról. Bár én most valami normális kajára vágyok!!!

Kata
labkat

Hali!!!

engem ma 2 kismama barátnőm hívott és egy írt mailt,h beoltassa-e szerintem magát?!Most erre mit mondjak??Ajánlottam nekik,mert én nem tapasztaltam semmi rossz mellékhatást.Bevallom,a mai helyzetben félnék,ha nem lennék beoltva.És még a torkom is fáj.Lehet pszichésen???

Sütizés....óóóó,diabetikus is lesz :lol: :lol: akkor megyek.

Megint vannak rendszertelen fájásaim.Érzem a frontot....

Holnap leszek 37.Így aztán én már abszolút nem aggódok :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

nekem is fáj már a torkom :lol:
pedig nem aggódom nagyon, csak nem is tudom teljesen kivonni magam a hatása alól.

Kata: Hát ez így rizikós, de én is bízom benne, hogy a végére úgyis tudni fogja, merre van a kifele... :)

briell

[quote="labkat"]G írta:labkatIO: igazad van... ma is az volt az ige, azaz a havi ige ez: "Én megsegítelek benneteket, és áldottak lesztek. Ne féljetek, legyetek erősek!" /Zak 8,13/ :) Az áldás meg már tényleg nagyon közeleg, ha a prüntyikre is gondolok! És ha Ő megsegít, tényleg nincs mitől félni, nem???

Kata ez naggyon tetszett!!!! Köszönöm! :)
Vendég

Gabicika, köszi. :oops: A vonásaikat eltaláltad, csak a szemük színét és vonalát örökölték fordítva. Neked mikor kell befeküdnöd? Péntek reggel és még aznap meg is csinálja a császárt?

Tulip, nekünk 3-án vagy 4-én szokott jönni a csp.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Pókica!

Sajna már csütörtök reggel bent kell lennem a kórházban :( úgyhogy ,holnap este vagy csütörtök hajnalban elköszönök tőletek kis időre... de még aznap délután 3ig megtudom hanyadik leszek másnap a műtéti sorban.

Ugyhogy ha lehet bírd ki a hétvégét még egyben :D hétfőn már jövünk haza és várom majd az sms-ed,hogy te is úton vagy :)
Pénteken pedig küldöm neked én is :)
Vendég

Jó éjt kismamik és anyukák! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Ma végre betöltöttem a 34. hetemet is :D

Itt meg nagyon leapadt a forgalom :( Úgy tűnik tényleg nem marad senki a végére :? Csak én egyedül :D és talán Briell... Főleg, ha a héten jó sokan meg is szülnek!!!

BRIELL: azt hiszem lementem a telószámodat, mert Dorka biztos előbb szül meg mint én, és akkor nem nagyon fog tudni itt híreket hozni. Egyáltalán fogja még olvasni valaki a fórumot??? Bár O'hara bejelentkezett...

Na keresek valami érdekes olvasnivalót!!!

Szép napot mindenkinek!!!

Kata
labkat

Jó reggelt!
Kata, gratulálok a 34. héthez!
Én meg a 38. töltöttem ha jól látom.
Milyen fura, mostmár bármikor jöhet az édes kisbabánk.
Gabi is hazaért, láttátok a kicsit? :-)
Itt is gratulálok!!!
Ma volt éjjel telihold vagy csak lesz? Engem elég korán kidobott az ágy, tegnap ilyenkor még tiszta kóma voltam - no és aludtam:)

Lemon
Te ma vonulsz be ugye?

Judy
Merre vagy??

Anna
nagyon drukkolok! Elvileg ma van a nagy nap! Hogy érzed magad?
Vendég

Reggelt!!

Én meg a 37-et :lol: :lol: :lol: olyan jó,már koraszülött sem lesz...

Tegnap este is sokat jóslóztam.K kérdezte,h el merek aludni?????Mondom neki,h álmában senki sem szült még meg...csak észreveszem,ha valami nem jó...erre olyan jót aludtam....

Tényleg kevesen vagyunk.Mindenki előkészül a benntöltött időre????

Én igen,minden napra főzök,D-vel sokat vagyok,ez alap.Mindent kimostam,sosincs szennyes,ne K-nak kelljen,stb....

Én anno a mai napot tűztem ki álomcélnak.Hát nem úgy érzem,h ma megszülök....azt hieszm D felébred és kimegyünk sétálni...

Kép Kép
meli1118

A nagy befeléfordulási időszak.
Én is mosok, hogy ne maradjon szennyes, de nálunk a hétvége még terhelt lesz a párom gyerekeivel, így majd hétfőre tartogatom a nagytuti takarítást még. Férjem szeretné ha már kibújna a kicsike jövő héten. SZtem kivárja az idejét, most úgy érzem.
Aztán majd jön egy front és minden számítást keresztbehúz - bár most is front van és egyelőre nem tudok tömeges szülésről, pedig sztem elég sokan vagyunk így decemberiek.

Meli,
biztos kérdeztem már...Bocs. Nálad milyenek a jóslók? Derék vagy pocifájdalom?
Vendég

Gio,totál kemény has,a keményedés eddig is megvolt,de most a kezdeti összehúzódáshoz képest kb.fél percre elkezd fájni a derekam.És érzek kisebb mensis görcsöket.És ez megismétlődik 10,15,23stb.percenként.Nem tart tovább 2 percnél és nem erősödik a fájdalom.Ezért vagyok nyugodt.Délelőtt sosincs,csak du,este.
Én is takarítok is még egy nagyot,porszívózást majd K,a többit én pénteken terveztem,meg akkor még egyszer utoljára rendbe rakom az orchideáimat.Minden kiszedem a helyéről,átáztatom,stb....

Kép Kép
meli1118

Sziasztok
Most mi lesz velem? Hiszen nem decemberi baba lett, hanem novemberi. :?
Remélem mindenki jól van. Túl vagyunk egy elég nehéz éjszakán. De remélem, hogy már csak jobb lesz. Próbálok majd vissza olvasni, de nem ígérek semmit. :oops:

manocskak

Orchideák? Jaj de szépek lehetnek! Ha van róluk kép majd mutii meg itt vagy a levlistán!
Vendég

Manócskák
azért remélem nem hagysz el bennünket! :wink:
Épp most néztem hogy ki mikor szült a kiírthoz képest.

Mitől volt nehéz az éjszakátok? Kicsike sokat sírt?
Többi gyerkőc hogy fogadta Joakimot?
Vendég

Sziasztok!

Elég kómásan keltem. Férjem még egy órával később ért haza, és éjfél után fejezte be a munkát :?

Olyan furán fájdogálok én is. Mint mensi előtt fáj a derekam, hasam alja. De nagyon enyhén. Vissza akartam feküdni, de inkább ebéd után alszom egy nagyot.

Kata: te is be akarsz előzni :lol: Azért én is annak örülnék legjobban, ha 24-én reggel engednének ki a kórházból minket :wink:
Szerintem fel fog itt lendülni majd az élet. Lesz bőven mit megbeszélni a bébik mindennapjairól.

briell

Gio
Hát most elég sokat sírt, sok mindenre gondolok, de majd kiderül, hogy mi lehet a baja, még azért nem akarom elkiabálni a dolgot.
A nagyok nagyon örültek a picurnak, nagyon sokat jönnek be hozzá, hogy megnézzék. A Joel is elég aranyosan fogadta, de azért vigyáznunk kell vele, mert már most elég durván ütögeti a nagyokat ill. a páromat is.
Jövőhéten visszük először méretni a picurt is, hát ott majd kiderül a súlya.

manocskak

BRIELL: nem be akarlak előzni, hanem te vagy az aki írogat ide rendszeresen, és még aránylag későre van kiírva! De hogy most írod ezeket a fájdogálásokat, engem fog mindenki beelőzni :lol: :lol: :lol:

Kata
labkat

Lehet, hogy én meg felírom a te számod :lol: Azt hiszem, csak Gio számát mentettem még el, de ő úgyis előttem lesz. Bár egy másik fórumon most szült meg egy lány, aki 21-re volt kiírva! :shock: Ööö, én még határozottan nem akarok szülni legalább két hétig :lol: De addig tuti nem, amíg leányzó nem áll tartósan fejjel lefelé :?

Apkatáék is talán hazajönnek ma? Már nagyon várom, mit mesél a SOTÉ-s napokról.

briell

Jó reggelt csajok!! :lol: :lol:

Még egyben mi is :)
Vendég

Írj csak nyugodtan Briell, bízom benne, hogy karácsonykor már itthon leszünk és gyermekkel cicin várhatom az üzeneteket:-) ,bár anyukám meg azt mondta tegnap hogy szerinte túlhordom - nyilván hugiból indult ki, meg hogy azért van bennem félelem a szülést illetően. De már határozottan csökkenőben, minden egyes babaképpel:-)

Úgyhogy Manocskák majd Te is küldj, ha időd engedi.
Azért valahol szenzációs hogy a két kicsi tulajdonképpen egy évben született :shock: A kismamiságod megviseltebb volt ? Mert én nem igazán emléxem arra hogy panaszkodtál volna.

Milyen vicces hogy arról nem is nagyon esett szó hogy túlhordás, inkább már mindenki szülne - azaz a többség:-)
Vendég

Gabicika
neked "feladatod" is egyben maradni péntekig, nem? :wink:
Vendég

O'hara
Akartam írni Neked hogy wiwen annyira aranyos apuka gyermekével, látszik hogy teljes eufóriában van a férjed 8)
És az meg egyszerűen fantasztikus hogy hétvégén már akár sétálgatni is lehet a babóval - mondjuk itt most tűz a nap épp, tehát az időjárás ha így marad akkor tényleg kedvez a levegőztetésnek.
Te hogy érzed magad fizikailag? És tejcsivel hogy állsz?
Vendég

Gio: de jól hangzik ez a 38. hét! :D Én egyszer azt álmodtam, hogy amikor betöltöttem a 38. hetet, akkor mondtam a bébinek, hogy most már akármikor jöhet, és a következő pillanatban meg már éreztem,ahogy jön ki a feje :shock: :lol: Persze nem szültem meg simán, hanem egy durva kálváriát álmodtam még utána, de ez nagyon bennem maradt, hogy ha szólok neki, hogy tiszta a pálya, akkor jönni fog :D

briell

Sziasztok!
Na reggel hétkor meg volt a magzatvíz vizsgálat. Nagyon tündér volt a dokim, csak miattam jött be, ma nem is dolgozott volna.. :) 10 perc alatt végeztünk, és szinte alig voltak. a vizsgálat azonban több mint kellemetlen, de most már tudom, hogy milyen fájdalmat fogok érezni szülésnél. Hááááááááát, remélem bírni fogom..... :oops: Ez még persze nem volt olyan dúrva csak bele gondolva, hogy még százszor erősebb lesz. Na de sebaj, kismanóm minden szenvedést megér! :wink:
A jó hír, hogy 1-1,5 ujjnyira ki vagyok nyílva, szóval most már tényleg bármikor beindulhat a dolog. Holnap még NST, aztán pénteken újabb víz vizsgálat. Ha addig nem történik semmi.... :D A lényeg, hogy jövőhét szerdán ha piros hó esik, akkor is megszületik baba, mert 1 hétnél tovább nem hagyja bent a doki. :lol:

Labkat, nagyon tetszett, amit írtál és ez tényleg erőt ad!

Briell, te is gyanús vagy már, de, ha tudod, a 38. hétig még tartsd bent picúrkát. :wink:

Gabicika, szorítok neked és küldjük neked is a pozitív energiákat. Még úgy tudom Fmelinda és Tedorka fog tutira szülni a héten, meg reméljük én. :lol: Szóval csajok hajrá és kitartás!
Vendég

Anna, ez már tök jó!!! :D Elkezdődött, egy hét alatt simán beindul :wink:

Úgy érzem, csak kapkodni fogjuk itt a fejünket a következő napokban, hétben :lol:

briell

Sziasztok! Hát sikerült megint nem aludnom!! :(

Délre kell bemennem a korházba, és már benn is tartanak. Holnap délelött császároznak! Nagyon-nagyon izgulok!!!! Tulip majd üzenek sms-ben!

Anna! Drukkolok hogy beinduljon minnél elöbb a szülés!

Kitartást és türelmet mindenkinek! Könnű szülést éa minnél alöbb mindenki kezébe tarthassa a kisbabáját!
Vendég

Gabi! Gyönyörű kis hajasbaba a Zalán! Mégegyszer gartulálok! :)
Vendég

Melinda
nagy-nagy drukk. Minden rendben lesz, mi meg holnap du. már javában irigykedni fogunk:-)

Én megvallom az utóbbi napokban irigykedni kezdtem azokra akik tudják melyik nap érkezik a kicsike, annak ellenére, hogy a természetes szülésnek meg más a varázsa, meg valszleg a regenerálódás is egyszerűbb. MÉgis. ez a programozott császár ilyen-olyan okból mégis egy biztos tudás és vmi ismert a sok ismeretlen érzés között 8)

Anna drága
nagyon drukkolok Neked is és tök jó hogy ilyen jól vetted a vizsgálati akadályt! Ilyenkor tulaldonképpen átpiszkálnak a méhszájon és vesznek mintáz a vízből?
Tudom, Sprite már írta múltkor hogy elég drasztikus az egész...Fura hogy ez sem protokoll minden kórházban. Vajon miért?
Vendég

sziasztok!

Sok Boldog Névnapot a Melindáknak! :D

MELINDA!
Mennek a drukkok a holnapi naphoz,ujjak keresztben :wink: Nme izgulsz????

ANNA!
Te vagy itt az első aki be is töltötte a 40 hetet :D De valami azt súgja nem az utolsó.Én mostmár fogadásokat is mernék kötni,hogy én tuti kihúzom az időmet.

MANOCSKAK!
Tiszta jó vagyok!Nekem csak most esett le,hogya te nagyobbik fiad még nincs 1 éves.Valahogy mindig 2008 januárjának gondoltam a 2009-et.NA látszik,hogy várandós vagyok :oops:

Én nagyon nyűgös vagyok 3. napja.Huba is igencsak levan lassulva,fele annyit sem mozog mint eddig.
Holnap NST,vizsgálat,Zizunak tanácsadás,18hós szuri,ja és a hiányzó apróságok megvétele,plusz karácsonyi apróságok.Úgyhogy jó kis nap lesz.
A férjem meg éjjel 2kor ment páinkát kifőzetni,szegénykém tiszta kómás,épp most beszéltem vele.

TULIPÁNOS!
Én ma kaptam CSP-t!

H1N1-el kapcsolatban: Ismét meglett kérdezve ukrajnai ismerősök,meg most a Londonban élő barátainkkal is beszéltünk.Ők is babát várnak.Mindenki azt mondta,hogy csak Mo-on van így felfújva a dolog,Londonban pl egyáltalán nincs semmi,jó ha 1 héten 1x futólag említenek valamit.
Az meg,hogy meghalt egy kismami: igen szemét dolognak tartom,hogy riogatják a várandósokat.Szerencstlen kismamának több más baja is van és több miatt is aggódik és akkor még egy ilyet is benyomnak.
Én még mindig tartom magam,hogy nem oltatok!Ok,hogy most ÁLLÍTÓLAG védettséget ad és ÁLLÍTÓLAG nincs szövődménye,de nekem rohadtul nem ér meg annyit,hogy esetleg 5-10-15 év múlva jöjjön ki valami szövődmény.
Bocsi,hogy megint felhoztam témának,de annyira beidegelt reggel a híradó...... :evil:
Vendég

Most nézem,hogy én is 37 hetes vagyok mostmár.Pontosabban Hubus.Még 21 nap....de messze van még.....
Vendég

Sziasztok!
Megérkeztem a mai kórházi körútról. Volt ctg, meg uh is. Minden a legnagyobb rendben, de azért mondtam, hogy szüljünk meg szombaton. A doki mondta, hogy oké, de ha beindul előbb, akkor azért menjek be...néztem rá okosan :shock: , és mondtam, hogy "nem, én kivárom a szombatot".
Remélem tényleg kivárjuk a szombatot, csak olyan fura, hogy bemegyünk reggel, hogy akkor most szülünk.
Tegnap egész este fájt a fejem, de szerencsére mára elmúlt. Aztán reggel mikor keltünk bevilágított a szobába a telihold...és hallottam reggel a kórházban, hogy jó kis forgalom volt a szülőszobán.
Ja, és az jutott ma eszembe, hogy szép, hogy szombaton reggel be kell mennem, de pl. lehet előtte reggelizni, vagy éhgyomorra kell menni?
tedorka

Ja, és boldogságos névnapot kívánok MELINDÁNAK!
tedorka

Sprite
mélységesen egyetértek h1n1 ügyben. Hihetetlen undorító ami ebben az országban megy. Egyáltalán nem biztos hogy h1n1ben halt meg a kismama....De azt azért baromi nagy pofával kijelentik, hogy milyen felelőtlen szarok vagyunk ha nem oltatunk. Én sem oltatok, de nagyon felháborít hogy még a babaneten is ezzel a hírrel indul az oldal a hírek között.
Vendég

Köszi a jó kívánságokat csajok! Egyébként gondoltam, hogy ha más nemis és tuti túlhordom babókát, ilyen az én formám. Na, de legalább tudom, hogy jó kis lakóhelyet tudtam neki biztosítani 9 hónapig! :D
Gio, igen átpiszkálnak és a burokra tapad az a kis műszer, amivel bevilágítanak, hogy lássák, milyen az átláthatósága, az állaga a magzatvíznek. Nekem teljesen tiszta a víz egyenlőre. de reménykedem, hátha most, hogy megpiszkálták elindul valami... :lol: Azóta is kellemetlen érzés van a méhemben. :?

Melindák Boldog Névnapot!

FMelinda, Gabicika, olyan izgi, kíváncsi leszek a beszámolókra! :wink:

Sprite, teljesen egyetértek veled! Én már nem vagyok hajlandó azt a sz..r tévét nézni, főleg a híradót nem!! Nekem is több barátnőm lakik például Dublinba, és náluk ez egyáltalán nem téma, pedig nyilván ott is van nem csak nálunk. Csak nálunk mint minden más abnormális ennek a lereagálása is! Ez a hisztéria keltés, hazudozás, ellentétes vélemények, simlis dolgok szerintem abszolút magyar specialitás!!!! :evil: Ha nem csinálták volna acirkuszt az oltóanyag körül, akkor lehet még ma is élnének egy páran az elhunytak közül. Dehát ebben is csak a mellébeszélés megy. Most felelőtlen idiótáknak kezelik a kismamákat! Felháborító! :evil: Na mindegy.. :?
Vendég

Jó reggelt Lányok!!!

Melinda! Boldog névnapot! És drukk a holnapi naphoz!!!!

Gabi! Mindjárt megnézem babót, még nem voltam a mailek közt, de nagyon kíváncsi vagyok.

Anna! Szorítok Neked is nagyon!!!

Csajok! Borzalmas éjszakám volt! Már este 10 percenként keményedtem 5x enyhe mensis görccsel. Aztán elkezdett ritkulni, és még sikerült is elaludni. Aztán fél3-kor ki kellett mennem pisilni, és azóta nem tudok aludni. Fél 4-ig fetrengtem Apánk mellett, aztán kijöttem, hogy legalább őt hagyjam aludni. Azóta elmúltak a fájások, viszont minden mozdulat kellemetlen Felállni, ülni, fordulni. Ba....us! A fejem meg már teljesen eldeformálódott. Ismerősöm jött hozzánk reggel, pont 1 hete látott, és nagyon meglepődött az arcomon. Én már nagyon mennék, mert kifejezetten nyűglődök, csak vonszolom ma a testemet jobbra-balra, és semmire nem vagyok igazán képes. Pedig még a 38 hetet sem töltöttem. Holnap nst. Kíváncsi vagyok!

Olga! Naná hogy kapsz smst!!! :D
Vendég

Melinda, boldog névnapot és drukk a holnaphoz!

Lemon is már bent van a kórházban, ma ment be, remélem hamarosan jelentkezik, vitte a laptopját. :)

Gabicika!
Szívem szerint még a héten megszülnék, így lenne esélyem, hogy 4 kiló alatt maradjon Tündike. :oops:
Várom azt az SMS-t pénteken! :D

Olga! Influenzával kapcsolatban abszolút egyetértek, de nálunk is csak azért rémisztgetnek, mert nem fogyott az oltóanyag, senki nem akart oltatni és mivel a lakosság állná teljes egészében az árát, így jó nagy ráfizetés lett volna, ha nem sz.ratják be az embereket. Majdnem rajtuk maradt! Most olvastam egy cikket a natursziget oldalon, nagyon szeretem ezt a portált. Szerintem ne olvassa el aki már beadatta. Őszintén szólva azt gondoltam, hogy a mellékhatások taglalása majd évek múlva fog előjönni, nem ilyen korán.
http://www.natursziget.com/page.php?sho ... -vetelesek

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

OLGA: én nagyon köszönöm azt, amit h1n1-el kapcsolatban leírtál! Jó ha van valaki, aki néha virtuálisan megpofoz, hogy ne dőljek már be ennek a hülye népbutításnak!!!

MELINDA: boldog névnapot kívánok én is! A holnaphoz pedig minden jót kívánok :) Ügyesek legyetek!!!

ANNA: hát akkor neked is közel a vége!!! Örülök, hogy túl vagy a magzatvíz vételen.

BRIELL: a végén még te is megszülsz itt a héten :D

DORKA: aranyos amit írtál! Valahol azért van benned félsz azzal kapcsolatban, hogy esetleg előbb jön a baba???

KRISZTI: nagyon gyanús ez az eltorzult arc.

Kata
labkat

Én nem szülhetek, még nem mostam ki mindent!!!! :lol: :lol: :lol: A takarításról már nem is beszélve :lol:

megyek is, folytatom a pakolást, mert csak akkor leszek nyugodt, ha már minden kész van :? :oops:

briell

Sziasztok! Most elköszönök. Remélem hétfőn jöhetünk haza! Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést és a drukkokat! Most ugy érzem szükségem is lesz rá. :)
Meli boldog névnapot neked is!!
Vendég

Sziasztok..

Hát mi is egyben vagyunk még.. tegnap volt tea+akció :lol: de még nem észlelem a jeleket :roll: Pedig tök jó lenne ha a héten születne valóban a tündérkénk, lehet FMelinda barátosnémmal lehetnék együtt :oops:

Melindáknak Boldog Névnapot :!: 8)

Nekem a fejem tegnap kivételével, tegnapig 1 héten keresztül fájdogált.. sztem ezek a frontok..

Egyre izgibbek ezek a napok nem? :D

- J'adore -
Kép
j'adore

Sziasztok! Bekukkantok a nagy takarítás, mosás közepette. Remélem már tényleg utoljára rakom rendbe a lakást indulás előtt. Olyan hamar poros lesz minden, a rendetlenségről nem is beszélve. :(
Mindjárt hívom is a védőnőt, hogy ha akar most jöjjön, mert ki tudja pár nap mulva hol leszek? :twisted:

Melinda, megy a drukk Neked! Minden rendben lesz, ne aggódj!
csillag25

Ó, Meli, neked is boldog névnapot, ne haragudj, nem akartalak kihagyni, csak most annyira fmelindán járt az agyam, hogy holnap megszületik a kisbabája! :)

Hogy itt milyen gyönyörű idő van!!! :lol: :lol: :lol: Hét ágra süt a nap!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Sziasztok Lányok!

Melinda boldog névnapot és nagyon drukkolok!

anna neked is szorítok!
Nagyon várom a babátokat!!!

labkat én is itt vagyok még a 12.29-vel :oops: Nem vagytok egyedül briell-el!
Kata jövök én is ha tudok, de nincs mindig időm és hétvégén a páromtól nem férek ide :)

tedorka szerintem császár előtt jobb, ha nem eszel vagy csak nagyon keveset.

briell én is így vagyok, már az utolsó adag ruhákat mostam, majd vasalni kell és takarítani is szeretnék még egy "normálisat" legalább.

Ma voltam nst-n és uh-n. AZ nst-n most nem sokat mozgott, de utána és most is bepótolja :lol:

Amitől megrémültem, hogy 10 nap alatt mennyit nőtt. Lehet, hogy elmértek valamit?!
Nektek mekkorák voltak a babák 36 hetesen?

34 hét 6 nap: BPD:85, AC:304 2379 g. Ma 36 hét 1 nap: BPD:91, AC: 330 3053 g.

Kép
Kép
akella

pókica nálunk is szépen süt a nap, szerintem ebéd után ki is használom és elmegyek sétálni :wink:

Lányok a lényeget elfelejtettem, ha nem változik, de már nem hiszem Leonóra lesz a neve a pici babócánknak!

Kép
Kép
akella

Na én most vagyok akkora kakiban, hogy az nem igaz!
Tudja valaki hogy kókuszmatracot hogy lehet méretre vágni?

Nem szabvány a kiságyunk, és nem megy bele a matrac, de akisebbik meg nagyon kicsi lenne bele. Széltéből és hosszából is le kell nyesni. Kárpitost már hívtam, az nem tudja. A varrónőm most átjön, hátha kitalálunk valamit. Ötlet? Sos!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?