Új privát üzeneted érkezett!

Pont laptető! :?

Jó éjszakát!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
WOW,ez a mennyiség! :shock: :shock:
Joli!
Tök izgi álmod volt,és ezek szerint jó,hogy hallgattál rá!!!Remélem okáig fogsz még így szárnyalni!! :D Amúgy mióta vagytok együtt Elemérrel?És mióta laktok Pesten? a fiúk mit szóltak anno az egész költözéshez?

Adri!
Jogos! :lol: Szegény Niki hason a hordozóban! :lol: Tök jó,hogy nekd is így összejöttek a dolgok!!! Úgy gondolom ez azért szerencse kérdése is.Én szerencsésnek érzem magam sok szempontból,sőt,néha azt mondom túl szép....de aztán mindig van valami kis "baki",hogy felébredjek!De ez így jó!!!
Remélem a karriered is szépen beindul!!! :)

Sly!
Én mosásban jó vagyok,nekem a vasalás okoz gondot,abban sosem érem magam utól!!Négyünkre,mindent!!! :evil: :evil:

Már korábban kérdezni akartam,hogy a többi lányka hány kiló?Jázminnal majdnem egy súlyban született Mira,de Jázmin olyan gyorsan elhagyta,és szinte mindig volt 1 kg köztük!Mira viszont nagyon belehúzott most (szerintem), 11kg lett,és látszólag is ki van gömbölyödve,bár hosszra is nő,a nacik majdnem mind bokavillantósak lettek! :? Iszonyat mennyiséget eszik!Engem kenterbe ver! :shock:

Ancsa!
Már akartam kérdezni,hogy mikor is mentek Egerbe???Nekünk kicsit tolódott a dolog,mert eredetileg nov. végére teveztük,de már csak Dec. eleje felé lesz belőle valami.7-én még fotózás lesz az oviban,azt még megvárjuk! :D

Gabus,Berni?
Minden ok??

Sly!
Titiről tudsz valamit??Jól boldogul a 3 legénnyel? És azt jól láttam,hogy Levente meg Botond között napra pontosan 1 év van???

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Adri, amit az álmokról írtál, abban igazad van. De milyen jó, hogy van, ami előhozza a tudatalattinkat :) Gratulálok az álmaid megvalósulásához, a továbbiakban is ezt kívánom!
Szly, szóval a mosásért hanyagoltál el minket! :) Nálunk a bölcsiben már akkor is eltanácsolják a gyereket, ha folyik az orra. De azért csak sikerült Csanádnak is összeszednie a zöld trutyit is.Karácsony? Egyelőre visszafojtott lélegzettel várok...
Pat, több mint 6 éve vagyunk együtt, és több 5 éve itt. A fiúk...hát válásnál semmit, ott kész tények elé voltak állítva, hogy hazaköltözök velük a szüleim házába. Elemér tesztelésénél már tevékenyen részt vettek, persze nem tudtak róla:) Elmentünk együtt nyaralni, az ő fia és az enyéim, de jól kijöttek egymással. Az ideköltözésről újfent nem kértük a véleményüket, amíg ők a nagyszülőknél vakációztak, addig itt megteremtettük az alapokat. Jöttek nyaralni és maradtak suliba járni:) A születésnaposommal voltak azért gondok, amíg kamaszodott. Szóval nem mindig minden rózsaszín :)

A ti gyerekeiteket érdekli a meseolvasás? Csanád még a kétsoros mondókát sem bírja kivárni, csak ha ő közben játszhat. Szóval az ölbevevős mesélős, képeskönyvnézegetős nem jön be. Azt szereti, ha énekelek, csak akkor mindenki más menekül :D Ő is veszi az ölébe a macit, megmagyarázza, hogy énekeljek, mert ő akarja lovagoltatni :P

KépKép
Kép
el..né
 
 

 
 

Sziasztok!

Adri
Nagyon szépek a lányok!!!

Joli
Pest előtt hol laktatok?
Ölbevevős, olvasás? Na, ne! Nálunk az még nagyon messze lesz.
Én akkor énekeltem neki, amikor el akartam altatni, de mostanában zenét teszek be neki, Enya, Jarre.

Patr
Márk nagyon jópofa!!!
Nekem fogalmam sincs, hogy Máté hány kiló, és hány centi, mert nem lehet lemérni. Az orvosnál ordít, az itthoni mérlegen nem nyugszik, meg különben sem pontos. De szerintem még nincs 11 kiló, kb. 10 lehet, úgyhogy mi nem vagyunk valami súlyosak, de nem is csoda, alig eszik valamit.

Évi, Ancsa
Az első 8 kiló úgy ment le, hogy heti három nap edzés, Wii, sífutás, vagy Réka. Aztán 58-nál megálltam, és hajcsár apánkkal heti öt nap Réka 3 fél óra hasazás jött, ez bevállt, mert lement a maradék kb. 4 kiló. Adrihoz hasonlóan én sem eszem du. 2 után szénhidrátot, de inkább semmit nem eszek estig, akkor két szelet abonett kenyér valami sovány feltéttel.
De jó sokáig tartott lefogyni, februárban álltam neki.
Még kellene kb. 1 kilót leadnom, főleg, hogy jön a karácsony.


Máténak kijött egyszerre 3 foga, biztos ezért nem akar szegénykém semmit megenni.

Van egy csomó új fotóm, majd ha lesz időm töltök fel.

Bea!!! Írjál pár sort magatokról!!!
kittina30
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kittina30 2013.03.27 11:04-kor.
kittina30
 
 


Adri úgy legyen!Teljesüljönek az álmaid!(a munkával kapcs.is)
A lánykáid nagyon cukik és nekem is csak részben hasonlitanak egymásra.
:wink: Anyós lába jobban van már?Emlékszem,h a férjem lábát,amikor műtötték bizony 4 hónapba is beletelett,mire jobb lett.
Akkor jártunk elösször együtt Budapesten és már mankó nélkül közlekedett! :D

Kittina grat. a fogyáshoz és a kitartottságodhoz is! :D
Ügyi vagy!!!Máté pedig nagyon aranyos gyerkőc.Ő is olyan nagyfiús már és mosolya lenyűgöző! 8)
Nekem a leveles tecc a legjobban!
:wink:

Pat Fruzsi lány 11.5 kg,a magasságát nem tudom,de nem picike! 8) Bár mi a férjemmel eléggé alacsonyak vagyunk.Én 162cm,a férjem pedig ugy 170cm.
Egyébként gond.nem nehéz tőled többet enni.Hisz te olyan kis vékonyka vagy,gondis,hogy nem eszel sokat csak madár mennyiségeket! :wink: :lol:

Joli szerintem késöbb majd érdekelni fogja Csanit a mese,egyenlőre még nem köti le.De bármennyit is kibír az jó :D
Csongi fiadnak boldog szülinapot!!!
Azt elhiszem,hogy nem volt a gyerkőknek könnyű,hisz környezet válozás,új hely..

Mindenkinek pussz! :)

Kép
Kép
szintus
 
 


sziasztok!
köszönjük,nálunk minden rendben.

nagyon éééédes Máté a képeken,mindegyiken :lol:

joli!
Csanádnak boldog szülinapot!jól elrejtetted a sorok közt,így tuti nem felejtettük el :wink: :lol: mit kapott ajiba?

fogyózók előtt le a kalappal,rajtam még mindig van min.8kg plussz,bár heti 4x különféle edzésekre járok.az tény,h átalakultam,minden régi cuccom rámjön,csak a hasam nagy még mindig és nem hinném,h mind a 8kg átalakult izom lenne :wink: :roll: én nem szoktam vacsizni(a ma pl.kivétel gyrost ettem egy felet,de az tele van hússal,zöldséggel :lol: ),mégsem mozdulok hónapok óta :cry: én már feladtam. :x
ma turiztam egy tök jó kabit Dorkónak,jó hosszú volt,erre mikor hazajöttem és raktam volna a mosásba,vettem észre,h hiányzik a zippzár kocsija.visszavittem,annyira azért nem volt olcsó,h még mászkáljak is utána.amúgy is abban reménykedem,h az idén csak pár nap igazi tél lezs,h szánkózhassanak a manók,aztán slussz :lol: (bocsi,utálom a telet)

mese:joli!Dorkó IMÁDJA!így nagybetüvel.sorba hozza a könyveit bármikor és megvan a ceremóniája a mesélésnek:beletoltat az ölébe annak,aki mesél.ez akkor vicces,ha nem apa v én mesélünk :lol: mostanában az a menő,h ő lapoz(ez már régóta így van),mi meg kérdezzük:hol a cica?hol a kutya a fa mögött?....de jó nehezeket is ám.van egy könyve:színek.tele van tárgyakkal minden oldalon.azt mindig végigsoroljuk.van,amit még nem kérdezünk,pl.homok,de már elkezdtem azokat is mutatni,mert kivülről fújja a többit.
és az új tudomány,h este elmondom neki az én istenem...imát és a végén mondom:ámen.erre ő is:ámen :lol: édes meg most már,mikor mondom neki,jó éjt,Dorkó!mond:jó éjt,anya!,már próbálja.még halandzsa,de a hangsúly jó :lol:

Kép
berni1
 
 


ja és kivágtam neki képeket újságból,régi mesekönyvből,celluxszal átragasztottam,h tartson és a hátára raktam gyurmaragsztót,úgyh most már mesélhetünk a szekrényen is,meg majd kitalálok feladatokat a rossz időre :D ma addíg jutott,h leszedte őket és hordozta a lakásban :D

remélem elég belőlem :lol: :lol: :lol:

Kép
berni1
 
 


Kriszta, gratulálok a fogyásodhoz! Hősiesen megdolgozol érte!
Fogyózók, ugye azért pukkaszthatlak titeket? :lol: :lol: :lol: Mert rólam úgy ment le eddig a szüléshez képest 24 kiló, hogy nem csináltam semmit :) és a teherbeeséshez képest meg 15 kiló 8) de még legalább úgy 5-nek örülnék :P (bevallom, nagyon dagi voltam)

Berni, Dorkó hihetetlenül nagy fazon. Ámen :lol: Mátém is nagy olvasós, neki a természetrajzi atlaszok a kedvencek. Állati klasszak lehetnek a képek :) és jó ötlet, lehet gyártok én is ezt azt.

Kittina, Máté nagyon nagyfiús kezd lenni :)

Szintus, hogy áll a fészekrakás? Befejeztétek a felújítást?
Képeket mikor látunk rólatok? POcisat is kérünk!

Pat, Márk dumája hihetetlen! Mira is nagyon nagylány lett! És az a haj :shock: :D :D :D

Adri, szépek a lányaid nagyon! Hasonlítanak is, letagadni nem fogják tudni egymást az látszik, de mégis nagyon mások... de azok a szép sötét szemek.... (férjecskéd nehéz évekre készülhet, ha elkezdenek kamaszodni :lol: :lol: :lol: )

Szly, mi bajod a laptetővel? :twisted: :lol: :lol: :lol:

Nálunk minden rendben, Mátét holnap viszem dokihoz, ha oké a dolog akkor megkapja a 15 hós oltását... (kicsit köhécsel még) Most már stabilan szól, ha kakált (előtte is szól, de nincs türelme a bilin kivárni) és egyre többször szól, ha pisilni kell. És mondja hogy bili :)
Meg mindent mond, leginkább a szó eleje sikerül, és néha a folytatás is... annyira akar dumálni. Teljesen oda vagyok amikor kiül a képére, hogy ezt most hogyan mondjam el? :)
Ami még új: túl vagyunk a fogzás felén: 11 foga van :) és meg is mutatja. Sőt: szeret fogat mosni 8) Nagyon büszke vagyok rá!

Joli, nagyfiadnak húzzad meg a fülét a nevünkben! Nem semmi álmaid voltak. De olyan jó, hogy megerősítettek a döntéseidben!

Mariann! Évi! Gabi! Csilla! Bea! Merre tekeregtek?

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!
Réka!
Örülök,hogy végre "rendesen" jöttél,és írtál is!Nem is emlékszem,Máté megkapta a H1N1-es szurit? s ti? Büszke is lehetsz a fiadra,a bili miatt is, a beszéd miatt is!!!És szupik a múltkori videók,még nem is mondtam...

Joli!
Isten éltesse sokáig Csongit!!!
Ami a meséket illeti,Mirát sem hozza annyira lázba, viszont ő is nagyon szeret könyvet nézegetni!!!Mutogatja ő is,mi hol van,de azért nem olyan ügyes,mint Dorián.Mondókázni is nagyon szeret,főleg a mutogatósakat.A csip-csip csóka ugyan csak 2 sorból áll nálunk,Csip-csip csóka,vak varjúcska,hess-hess-hess-hess-hess :? ,de a többit azért végigasszisztálja! :D

Kriszti!
Máté nagyon helyes pasi,és szupi a szobája is,már amennyire elképzelem az ágyából!!! :D Annyira kis huncut az a nyelvkidugós kép!!Csúcs!! :lol: De mi az a Wii???? :shock: :oops:

Szintus!
Gondolom hozzátok is elért az a döbbenet ami a kismamával és a babájával történt!!! :shock: Ez számomra felfoghatatlan!!Előbb olvastam,hogy egy kismamának 10-szer nagyobb esélye van megfertőződni!!! De vajon miért??? Bár én oltásellenes vagyok,lehet ha kismama lennék... :roll: A családod nem akar rábeszélni téged az oltásra?

Berni!
Dorkó szuper-ügyes!És ezek szerint Miránál már mindenki többet csacsog!Ámen-tök cuki lehet! 8) Amúgy talán emlékeztek,hogy egy időben (elég sokáig) Márk Fiúnak hívta magát.Ez szerintem azért volt,mert megtanítottam keresztet vetni,és hát a fiúnál magára mutat!Olyan édik!
Igazad van,én is gyűlölöm a telet!!! :evil:

Hóban ébred,most az ünnep...la-la-la-la-la-la-la!Ugye ti is szeretitek ezt a reklámot???

Ezt a tanulságos történetet előbb találtam!Olvassátok el,ez egy vicces fajta!!! :lol: Majd ha megtalálom,hozok egy nem vicceset is,ami Karácsonyhoz köthető,de jelenleg hiába kutatom!! :(

Disznó és a ló

Egy paraszt vett egy igáslovat. Gyönyörű állat volt! Igaz, jó sokat is fizetett érte. Ám egy hónap múlva a ló megbetegedett, lábra sem tudott állni.

A derék ember elkeseredve kihívta az állatorvost, aki azt mondta:

- Hát, a lovának egy vírusos megbetegedése van, 3 napig kell ezt a gyógyszert szednie. A harmadik napon eljövök, és ha nem javul az állapota, akkor le kell lőjük.

Az istállóban levő disznó meghallotta ezt a beszélgetést.
Az első nap után minden változatlan volt, a ló állapota nem fordult jobbra.

Odament erre a disznó a lóhoz, és így szólt:
- Gyerünk barátom! Kelj fel, állj lábra!
A második nap sem javult a ló állapota, nem hatott a medicina.
- Gyerünk barátom, kelj fel, mert ha nem, akkor meg fogsz halni! - figyelmeztette a disznó a lovat.
A harmadik napon is beadták a lónak a gyógyszert ... de semmi!
A ló állapota nem javult.
Az állatorvos megérkezett ránézett a lóra és lemondóan így szólt:
- Sajnos nincs mit tenni, meg kell öljük a lovat, mert megfertőzheti az összes többit is.
Meghallotta ezt a disznó és lélekszakadva rohant a lóhoz:
- Hej, testvér! Megjött az állatorvos, véged van! Kelj fel most vagy soha, amíg nem késő!! Gyerünk!!
A ló horkantott egyet, feltápászkodott és elkezdett lépegetni, majd szaladni.
- Csoda történt! Ezt meg kell ünnepelnünk! - kiáltott boldogan a paraszt.
- Csináljunk egy bulit, lakomázzunk! Levágjuk a disznót!

Tanulság: Foglakozz a saját dolgoddal, abból baj nem lehet!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Nem biztos,hogy örültök,de megtaláltam a történetet a www.tanmesek.eoldal.hu oldalon.
Íme:


Karácsony előtti utolsó napon a szupermarketbe siettem
megvenni a maradék ajándékokat, amiket korábban nem tud
Amikor megláttam a sok embert, panaszkodni kezdtem magamna:
" Egy örökkévalóságig fogok itt várni
és még annyi más helyre kell mennem"

"Karácsony kezd egyre idegesítőbbé válni minden egyes évvel
Mennyire szeretnék csak lefeküdni és átaludni az egészet."

Végül is át tudtam magam fúrni a játékosztályra és el is
kezdtem átkozni az árakat, azon tűnődve hogy a gyerekek tényleg
játszani is fognak ezekkel a drága játékokkal?
Amíg nézelődtem a játékosztályon,észrevettem egy kisfiút,
aki olyan ötévesforma lehetett, egy babát szorítva a mellkasához.

Csak a haját simogatta a babának és olyan szomorúan nézett.
Aztán a kisfiú odafordult a mellette álló idős hölgyhöz:
"Nagyi, biztos vagy benne, hogy nincs elég pénzem,
hogy megvegyem ezt a babát?"

Az idős hölgy ezt felelte:
" Tudod te is: nincs elég pénzed
hogy megvedd ezt a babát, kedveském"

Aztán megkérte a fiút, hogy várjon meg itt öt percet,
amíg ô elmegy szétnézni. Hamar el is ment.

A kisfiúnak még mindig a kezében volt a baba.

Végül, elindultam felé, és megkérdeztem tőle,
kinekszeretné adni ezt a babát? "

Ezt a babát szerette a húgom leginkább és
ezt akarta a legjobban most Karácsonyra.
Nagyon biztos volt benne hogy aTélapó elhozza neki."

Azt válaszoltam, hogy talán télapó tényleg el is viszi neki,
de a kisfiú sajnálkozva válaszolt.

"Nem, Télapó nem viheti oda neki, ahol most ô van.
Oda kell ahhoz adnom anyukámnak,
és így ő odaadhatja a húgocskámnak amikor odamegy.

" A szemei olyan szomorúak voltak, amikor ezt mondta.
"A húgom Istenhez ment, hogy vele legyen.

"Apa az mondja, hogy Anya is el fog menni Istenhez hamarosan,
úgyhogy azt gondoltam, el tudná így vinni a húgomhoz."

Megkértem a kisfiút hogy várjon meg, míg visszajövök az üzletből.
Ezután mutatott egy nagyon kedves kis fotót magáról, amelyen éppen nevetett.
Aztán azt mondta nekem: "És meg azt is akarom, hogy
Anya elvigye neki ezt a képet is, így soha nem fog engem elfelejteni."

"Szeretem anyukámat, és azt kívánom, bárcsak ne kellene elhagynia engem,
de apa azt mondja, hogy el kell mennie, hogy a húgommal legyen.

" Aztán ismét a babára nézett a szomorú szemeivel, nagyon csendesen.
Gyorsan a pénztárcámhoz nyúltam, és kivettem belőle pár papírpénzt
és megkérdeztem a fiút: "Mi lenne, ha megszámolnánk a pénzed,
hátha mégis lenne elég?"

Oké - mondta. "Remélem, van elég." Én hozzáadtam némi pénzt
a fiúéhoz, anélkül hogy látta volna, majd elkezdtük a számolást.
Elég pénz volt a babára, még egy kicsivel több is.

A fiú ezt mondta: "Köszönöm Istenem, hogy adtál elég pénzt.
" Aztán rám nézett és hozzátette:
"Megkértem tegnap Istent mielőtt lefeküdtem aludni, hogy segítsen,
legyen elég pénzem, hogy megvehessem ezt a babát,
így anyukám neki tudná adni a húgomnak. Meghallgatott!

Még szerettem volna annyi pénzt is, hogy vehessek egy szál fehér rózsát
anyukámnak, de azért ezt már nem mertem kérni Istentől.

"De ô mégis adott nekem eleget, hogy megvehessem a babát és a fehér rózsát.
Tudod, anyukám szereti a fehér rózsát.
" Pár perc múlva az idős hölgy visszajött, majd távoztak.

Teljesen más hangulatban fejeztem be a bevásárlást, mint ahogy elkezdtem.
Sehogy se tudtam kiverni a kisfiút a fejemből-

Aztán eszembe jutott egy helyi újság cikke két nappal
ezelőttről, amelyik említett egy részeg embert, aki ütközött egy másik
kocsival, amelyben egy fiatal nő és egy kislány volt.

A kislány azonnal meghalt, az anya kritikus állapotban van.
A családnak el kellett határoznia, hogy kikapcsolják-e az
életfunkciók fenntartását szolgáló gépet, mert a fiatal hölgy soha sem
tudna felkelni a kómából, amibe esett.

Ez a család lenne a kisfiú családja?
Két nappal azután, hogy találkoztam a kisfiúval, megakadt a
szemem egy újságcikken, amely arról tudósított, hogy a fiatalasszony elhunyt.

Nem tudtam megállítani magam, hogy ne vegyek egy csokor fehér rózsát,
majd ezzel a ravatalozóba mentem, ahol a fiatalasszony ki volt téve a látgatóknak,
akik így megtehették az utolsó búcsújukat a temetés előtt.

Ott feküdt, a koporsóban, egy csokor fehér rózsát tartva a
kezében a fotóval, a baba a mellkasára volt helyezve. Sírva
hagytam el a helyet, úgy érezve, hogy az életem örökre megváltozott.

Az a szeretet, amit ez a kisfiú érzett az anyukájáért és a húgáért
- még a mai napig is nehéz elképzelnem.
És a másodperc törtrésze alatt mindezt egy részeg ember elvette tőle.

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Patr
Hú, ez a történet... :-(
Wii=játékgép, vannak hozzá fitness programok.

Joli
Nagyfiadnak tegnapra boldogat!

Réka
Irigyellek, hogy nem kellett megszenvedned a kilókkal. Biztos rád zsírégetően hat a szopizás. Rólam egy deka nem ment le magától, és a szopizás sem hatott, de legalább nem híztam.
Nagyon ügyi Máté a bilivel.
Remélem, hogy most már ti is túllesztek a 15 hós oltáson.

Berni
Édes lehet Dorkó, ahogy tolat meséléskor. Máté is tolat, ha azt akarja, hogy felvegyük, vagy az apjával akar táncolni, az egyik kezét kinyújtja, a másikat meg felemeli és nyújtózik.
A hasam nekem is nagy, igaz, hogy már nem olyan vészes, de még mindig nem az igazi.

Szintus
162 centi? Nem is vagy olyan alacsony. Én mit szóljak a 155 centimmel? :-)


Hagytam Mátét elaludni reggel 9-kor. Úgy elterült az ágyában, hogy elaludt, jó korai volt, most meg már fenn is van, hosszú lesz így a nap.
kittina30
 
 


Pat!
:( Igy reggel igen erzekenyen hatnak az emberre ezek a tortenetek. Most ez tenyleg nem hatott jol.

Egyebkent Mira jo nagyott nott. :D Rebus kb. masfel kiloval kisebb. Hosszra nem is tudom, mert 1 eves kora ota nem mertek. De szerintem 75-76 cm-nel nem nagyobb.
Dec. 10.-tol leszunk amugy Egerben, szoval tudunk majd talizni.

Joli! Isten eltesse Csongit! :D

Reka! Nagyon ugyes Mate. Ilyen szepen haladni a bilizessel. Mi meg mindig csak a bili tologatasanal tartunk. :?
Es tenyleg, irigy vagyok a fogyasod miatt. Nem csinalni semmit es fogyni, na hallottatok mar ilyet! Felhaborito! :lol:

Adri! Nagyon szepek a lanyok. Es igaz, a szemuk tenyleg egyforma. Csodas mindkettoe!
Nalunk a ket nyelv ugy keveredik, mint nalatok es Marianneknal. Rebus azon a nyelven mondja a szavakat, amelyik konnyebb neki, de erteni megerti mindket nyelven.

Kittina! Mate nagyon edi! Olyan kis huncut kisfiunak nez ki.

Mi ma 3/4 9-kor keltunk. Altalaban mar 8-kor reggelizunk, de ma mindenki bealudt. Ilyen meg nem volt. Nagyon csiptem eddig lustalkodni.
Mas nem nagyon van nalunk. Most en szenvedek ekcematol. Soha eletemben nem volt, nem voltam soha semmire allergias, erre most a kezfejem olyan randa, hogy legszivesebben kesztyut hordanek. Tuti a mosogatoszer a ludas, pedig gumikesztyut hordok, de neha csak 2 poharert nem szoktam felvenni. :?
ost nem esik, gyorsan elviszem Rebust setalni. Tegnap baratnom volt itt, elvittuk Rebust a tohoz, jol elcsacsogtuk az idot, csak azt tunt fel, hogy Rebus mar nem akart jonni, kezbe kellett venni. Kiderult tobb mint egy oraja kaptattunk hegyre fol, majd hegyrol le. :D

Szep napot mindenkinek!

Kép
atina12
 
 


Itt teljesen elromlott az idő, tegnap este óta folyamatosan szakad az eső. Azért kiültünk 1/2 órára a teraszra, hogy legyenek levegőn, de mára ennyi volt a séta. Délelőtt Ártemisszel főztem, olyan édes volt, nézte ahogy gyúrom a fasirtot, és ő is egy kiskanállal "besegitett". :) Ilyenkor meg tudnám zabálni. Máskor viszont egy kis ördög veszett el benne, olyan rossz!

Szly! Jázmin hogy szokta meg, hogy dolgozol? Hiányol egyáltlán? És te hogy látod, gondolkozol majd bölcsin, vagy jó igy, hogy anyukáddal van?

Pat! Ártemisz nov. 18-án 10300 gramm volt. És 82 cm. Ártemisznek is jó étvágya van, már nem 2, hanem 3 személyre kell számolnom a főzést :)

Joli! Ártemisz inkább a képeket szereti nézegetni a könyvekben, és vannak kedvenc oldalai, ahova odalapozunk, és megmutatjuk 100x, hogy hol vannak a halacskák, meg a cica, meg a labda stb...
Én azért amikor ő nézegeti elmondom neki az aktuális mondókát, és fel is ismeri pl. az Iciri piciri kicsmacskát, ha mondom, akkor kiválasztja, hogy melyik az a könyv :) De hogy ölben végighallgasson egyet az nálunk sem megy. Bevallom most este sincs mesélés, mert 2 percig ül az ölemben, megölelget, és utána mutatja az ágyat, hogy be akar feküdni. Befektetem, betakarom, lámpaoltás, és kimegyek a szobából.

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Hahó! Megjöttünk az oltásról, gyakorlatilag nyüszi nélkül úsztuk meg.
Mérlegelés szerint 11,6 kg és 87 cm magas. Buksikörfogat 48 cm, mellkasnál 51 cm. Nagy. Mondta is a védőnéni, hogy magas, minden esetre így értem, miért kellenek a 92-es bodyk. :lol: És ami a legjobb, hogy egy szűk kilót gyarapodott, mióta eljöttünk a kórházból. Most ennyi tellett, puszi

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a köszöntéseket Csongi nevében!

Jaj, Kriszti, ennyi munka a fogyásért? Miért akarsz te 54 kiló lenni? Nem túl kevés az? Én 64-gyel is jól érzem magam, na jó, 65. Bár az igaz, egy "picit" idősebb is vagyok :wink: . Nem haragszol meg rám nagyon, hogy én semmit nem tettem a fogyásért, mégis most már kevesebb vagyok, mint a terhesség előtt? Bár nem kívánom senkinek ezt a sok stresszet, bár a legjobb fogyirecept. Csúcs ez a Máté fiú, hogy milyen pofákat tud vágni! :) Erdélyből költöztünk ide.

Szintia, grat a "nehéz" kislányhoz! :)

Berni, méghogy elrejtettem! Épp csak ki nem emeltem pirossal :lol: Tortát sütöttem neki és annyi. De az nagy dolog, mert minimum öt éve nem sütöttem. Dorkó édes lehet, hogy figyeli a mesét! Csanád is fogja össze a kezét, ha mondjuk, hogy imádkozz:P A dallamát ő is tudja mindennek, de a hangok nem akarnak alakulni :)

Jaj, Réka, én befogom a szám a fogyásommal és le a kalappal előtted! Vagy inkább Máté előtt, mert ő szívta le? :) Puszi annak a nagy mondó-manónak az orra hegyére!

Pat, köszönjük szépen a történeteket! Mindkettő jó a maga nemében.

Ancsa, jó lenne veletek talizni, mielőtt elmentek a világ másik végére! Pestre nem jöttök? Az egri utat nem hiszem, hogy most bevállaljuk . 11-én jön haza Elemér :)

Adri, nem csak az van, hogy háromra kell főzz! Van már segéded is a konyhában! :P

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!


Adri! Eleinte nem hiányolt Jázmin. Igazából most is jól elvan, nem sír, amikor otthagyom, de amikor megérkezem, már nagyon tud örülni! 2 éves koráig nem adom bölcsibe. Talán jövő szeptembertől. De most látom milyen, amikor egy gyerek bekerül közösségbe. Roli állandóan beteg...... Szóval még nem tudom, mi lesz. Anyu imádja, hogy ott van. Másfelől meg ha a bölcsiben hozzászokna a közösséghez, talán az oviban már nem lenne ennyire beteges..... Adri! Nem tudom! :D



Joli! Csonginak boldog születésnapot kívánok! 11-én jön haza Elemér! De jó, akkor csak együtt lesz a család karácsonykor!


Kitti! Nagyon aranyos Máté a képeken!


Réka! A laptetővel csak annyi a gondom, hogy ma már rohantam a gyógyszertárba tesztért! 8) :lol: Na jó! Nem a laptető miatt! Valahogy elfelejtettem bejelölni az előző menzimet. Csak az volt bejelölve, hogy mikor kéne megjönnie, de az hogy meg is jött,a z nem . És hát én nem is emlékszem, hogy megvolt-e vagy nem. De nem vagyok terhes! Csak trehány! :lol: Ma negatív lett a tesztem!


Patri! Sajnos Titi nem tud túl sűrűn fórumozni! Egyébként jól boldogul. Botond könnyebb baba, mint Levi volt, mármint jobb. Jobban eszik, jobban alszik. Most éppen betegek. Ja és tényleg napra pontosan 1 év van köztük, programozott császár volt.

Kép
szly27
 
 


Réka :lol:
Kép

KépKép
Kép
el..né
 
 


Réka! Ügyes Máté, és milyen óriás :)
Joli! Csanád egy igazi laza fiatalember :) :)
Szly! Jó, hogy ilyen jól sikerült Jázminnak megszoknia a nagyival. Igen az állandó betegség is probléma...És Roli is ilyenkor a nagyival marad otthon?
Én is egyre többet gondolok a munkára, hogy mikortól menjek dolgozni. (leghamarabb nyártól persze).
JÓ éjt lányok!

...most hogy jövök végre Ti maradtatok el!!! :)

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Sziasztok!

Ancsa
Jobbulást a kezednek.
Ilyen sokáig aludni? Máté ma reggel 1/4 5-kor ébredt. De egyébként sem szokott sokkal tovább aludni.

Adri
Nálunk is ilyen könyvolvasás van, mint nálatok, nekünk az Eszter ezermester a kedvencünk, meg a Náthás medve (még az én könyveim voltak).

Joli
Nagyon édi Csanád a képen!
Szuper, hogy Elemér hazajön, és együtt tudtok karácsonyozni!!!
Nekem már nagyon sok az 58 kiló is, mert csak 155 centi vagyok, amikor nemrég 64 voltam, látványosan kövér voltam, és nemcsak szerintem, hanem mások szerint is. Főleg úgy, hogy rajtam nem oszlik el egyenletesen, hanem deréktájban van a legtöbb. Szóval olyan igazi asszonyos voltam, jó vastag derékkal, nagy hassal.

Réka
Máté is jól belehúzott a hízásba.
Hányszor szopizik még?
Az én Mátém örülök, ha eléri a 10 kilót, viszont szerintem ő is szép magas, és olyan vékonynak néz ki, eltűntek a hurkáink.
Nagyon ügyesen viselte az oltást Mátéd, és ezek szerint a mérlegelést is. Az én gyerekemet nem lehet lemérni. Majd lehet, hogy elviszem a védőnőhöz, ha már nagyon kíváncsi leszek a méreteire, őt jobban viseli, mint az orvost.
kittina30
 
 


Sziasztok!

Csak egy linket hoztam :) , kissé magam alatt vagyok, majd ha kijöttem belőle, jövök.

Pusssz nektek!

http://vampiregang.com/catalog/index.ph ... der&page=1

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Gabi, mi a baj? Ha már ez a reklám helye :lol: , akkor: http://www.robe1.extra.hu/ . Egy barátnőm a tulaj.

Kriszti, akkor most látványosan csinos vagy! :) Megmutatod magadat is? Nem fontos, hány kiló Máté, a fő, hogy jól néz ki!

Adri, nem maradtunk el, gyere csak szorgalmasan! A hiányzók is reméljük bepótolják amit mulasztottak. Anyós lábát írtad hogy van, csak én nem figyeltem rá? A te dolgozó nővé válásod elhatározás eredménye, nem azé, hogy találsz-e munkát? :?:

Szly, lehet ha csak az elején betegek a gyerekek ha közösségbe mennek. Nagyobb gyerekek anyukáját kellene megkérdezni, mik a tapasztalatai. Az enyéim nem voltak betegesek, tehát az én tapasztalatom nem releváns.

KépKép
Kép
el..né
 
 



Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Joli!Te olyan kedves figyelmes vagy, hogy mindig személyreszabottan érdeklődsz :) . Anyósomról tegnap leszedték a gipszet, most kicsit még fáj neki, meg mankóznia kell még 2 hétig, de már jobb a kedve is, hogy látja a végét a bezártságnak.
A munka igen főleg rajtam múlik. Szeretnék saját rendelőt nyitni. Hogy ez sikerül-e, és hogy mikor az persze sok sok körülménytől függ, melynek kideritése folyamatban van :) .
És most Joli, Csanád nem betegeskedik a bölcsiben? Bár irtad, hogy most egy kicsit taknyos igaz. Remélem már jobban van! Nálad a munkakeresésé hogy áll?
Gabi! Remélem nincs semmi nagyon komoly baj, és hamar jobb kedved lesz...sok sok +++++++++++++energia megy! tök jók a referenciaképek a csemetefotós oldalon rólatok! szép család vagytok nagyon!!!

Nekem kicsit fájt ma egész nap a torkom, nem vagyok a top-on...úgyhogy ma délután Ártemiszt "lepasszoltam" anyósomhoz, és pihiztem egy kicsit (Niki aludt a drága jó sokat). Holnaptól el kéne kezdeni a karácsonyi előkészületeket is már a lakásban, szóval össze kell szedni magam.

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Sziasztok!


GAbuska! Remélem hamar jó kedved lesz és megoldódnak a dolgok!

Adri! Ha Roli beteg, anyósomhoz megy. Így vagyunk megegyezve. Egyik gyerek az anyué, másik anyósomé. Roli megy anyósomhoz, mert közel lakik az ovihoz. Ritkán van az, hogy mindketten ugyanannál a mamánál vannak.

Joli! Valószínűleg igazad van és csak az elején lesz beteges Roli. Meg persze az sem biztos, hogy Jázmin beteges lenne, de benne van a pakliban! Csanád olyan nagyfiú!

Tegnap GYuri elment Roliért az oviba! :lol: Roli nem is volt oviban! :lol: Ráadásul hamarabb odaért és még várt is az autóban, hogy legyen fél 4! :lol: :lol: Aztán nem találta a gyereket, a helyettes óvónéni meg csak nézett, mert ugye nem ismeri a gyerekeket! :lol:

A két kis Mikulásom:

Kép Kép

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Kicsit én is le vagyok maradva,de mostanság eléggé pang a topic! Hajrá csajok,írjatok,és ezzel "turbózzuk fel egymást"!!! :D

Ha már mindenki ilyen titokzatos,mint Réka és most Gabi is,nekem is van egy titkom!!!De majd csak Februárban osztom meg veletek!! 8) hi-hi-hi! :twisted:

Réka!
Nagyon ügyes Máté a szurival,és méretes legény! :shock: Sőt óriás,ti is ilyen magasak vagytok???

Ancsa!
mizujs a kezeddel? Már nagyon várom a talit,remélem tényleg összejön,és olyan szupi lenne,ha Sly is tudna jönni!!!!Rolival olyan jól ellene Márk!

Sly!
Gyuri! :lol: Hogy-hogy nem tudta,h nincs Roli oviban??? :shock: A mikulásaid csúcsok!!!!!!! :D Köszönjük az infót Titiről,pusziljuk,ha esetleg "beszélnél" vele! Nem semmi izgalmak...gyógyszertár,teszt! :shock:Sajna én olyan trehány vagyok,hogy na! :oops: Én sem tudnám megmondani,hogy mikor jött meg legutóbb!annyit tudok,hogy 20-a körül/után szokott!! :oops:

És ha már trehányság.Ma Szombathelyen csavarogtunk,Márknak kellett ez-az.Bementünk egy plázába,és amikor jöttünk ki kb 1 óra múlva, az autó ajtaja TÖKIG nyitva!!!!Tárva-nyitva az én oldalamon!!Na,ezt hogy csináltam??? :oops: :roll: :shock:

képzeljétek:
Márk ma nem sírt az oviban!!!

Adri!
Micsoda tervek!!!Hajrá-hajrá!!!!És esetleg már a hely is megvan? Vagy otthon képzelted el a dolgot? Ártemisz is szép súlyban van,és jó magas is!A magasságát én nem tudom a csajnak,de szept. végén volt 80 cm.

Joli!
Jajj de jó,hogy összejön a közös Karácsony!!! Azért ez mégiscsak (szerintem) a legfontosabb ünnep az évben,olyan meghitt,meg hát akkor azért csak együtt "kell" lennie a családnak,ez erről szól... :)

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Joli, Csanád nagyon csini! :)

Gabi, tessék felvidulni! (ölelős szmájli)

Pat, mi nagggggyon magasak vagyunk :) én 168 centi, Gyuri 185. Szóval semmi extra. Máté viszont hihetetlen nagyot nőtt: a kórházban (nov 1-én jöttünk el) 80 centi és 10,7 kiló volt. Most meg egy hónap alatt 7 centi és majdnem egy kiló. Hiába, a sok vas, amit megetettem vele :lol: Ez olyan tempó, amit utoljára kisbabaként produkált...

Szly, szép mikijeid vannak!

Adri, gyógyulj meg hamar! Rendelőnek drukk!

Hiányzók, tessék előkerülni és alibit hozni!!!!! :wink: :P

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Ha már betegségek!Nekem 3 napja fája a gyomrom,de ma már olyan szinten! :shock: Tegnap előtt éjjel még Vuk is meglátogatott!! :evil: (baba biztos nincs a dolgoban :wink: )

Gabus!
tényleg jók a képeitek!!Mizu az ovival??

Pár napja kint voltunk Ausztriában.Volt néhány üzlet,ahol beszéltek magyarul is.Nekünk is könnyebb volt a kommunikáció,meg persz Márk is be tudott szállni! :lol: Amikor jöttünk ki az üzletből,mondtam a gyerekeknek,hogy köszönjenek!
Mira: -pápá!
Márk: -pápá! Örülök,hogy itt voltunk!!!!
:lol:

Az éjszakáink megint visszafelé alakulnak,valahogy mindig 4-en leszünk reggelre az áygban! :roll: :roll: :roll: Egyik éjjel,amikor Márk átjött megkérdeztem:
-Márk miért jöttél át? ...elkezd hangosan röhögni,majd közli:
-Mert kicsi a Lakás!!!
(biztos ti is szoktatok kicsi a rakást játszani) :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Berni,Csilla,Évi,Bea,Szintus merre csavarogtok?????????

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jó reggelt!

Akkor pörgessünk a topicon! Rajtam ne múljon!

:) :)

Adri! TE Nikit anyósodra tudnád hagyni gondolom, Ártemisz meg menne bölcsibe, ha dolgozol. Drukkolok, hogy összejöjjön a rendelő.

Micsoda titkok, ezt már nem lehet követni! :lol:

Patri! Örülök, hogy nem sírt Márk! Roli sem sír. Ma jön az oviba a Mikulás. Kíváncsi leszek mit fog mesélni Rolkó. Annyira várják, aztán meg félnek tőle! :lol:

Réka! Jó sokat nőtt tényleg Máté! 7 cm! :shock: Én nem tudom mekkora Jázmin!

Kezdünk helyrerázódni egészségileg. Már Jázmin is sokat javult. Az oltástól sem lett semmi baja eddig. Remélem nem is lesz!


Patri! Én mondtam Gyurinak, hogy nem viszem még oviba Rolit! Biztos nem figyelt rám! :twisted: Így aztán megérdemelte! :lol:


Képzeljétek, Gyuri Playstationt vesz "Rolinak" karácsonyra! Na majd kíváncsi leszek ki játszik vele többet. Szerintem Roli kicsi még hozzá!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Én is jöttek pörgetni,pedig még csak reggel van!Mira 2 perce!!!! ébredt! 8) 8) De miért van olyan érzésem,hogy holnap már fél 8-kor ébren lesz mindenki??? :roll: :evil:

Sly!
Hááát,szerintem is inkább alibinek használj a férjed Rolit,és magának veszi a PS-t! :lol: :lol: :lol:

Találós kérdés:
Miért ment ma márk BOLDOGAN, az oviba?
a: mert ma megy a Télapó!
b: mert ma megy a Mikulás!

Várom a tippeket!!! :lol:
Ma írjatok sokat!!!! mit hoz a gyerekeknek a miku???

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Patr
Ilyen sokáig aludni. Irigy vagyok. Máté fél 5-kor kelt, pedig nem is feküdt olyan korán. Alszik még Mira napközben?
Tipp: b

Miku hoz csokit, mesekönyvet, búgócsigát.

Szly
Jó alibi a gyerek egy ilyen ajándékhoz. :-) De majd biztos, hogy tetszeni fog Rolinak is.
Édesek a Mikulásaid.


Felhívtam a gy.orvost, hogy megkérdezzem megint az oltásról, hát.... most már nem mondta azt határozottan, hogy ne oltassam be a gyereket. Azt mondta, hogy sokan oltatnak, ha gondolom van oltóanyag menjünk.
Szóval most megint nem tudom, hogy mi legyen. Jó, hogy ilyen határozott vagyok. Á..... Tudom, hogy ennek az egésznek a jó része fel van fújva, és nagyon sok a pánikkeltés is.
Gabusék, Éviék és Szlyék oltatták a gyerekeket is, ugye?

Jó Mikuzást hétvégére!!!
kittina30
 
 


Kriszti!
Én nem csodálkozom,hogy te bizonytalan vagy az oltással kapcsolatban,ha még a doki is az! :? Szörnyű lehet hajnalok hajnalán ébredni!És Máté egy kis enni/innivaló után nem alszik vissza? Mira este későn alszik el,fél 10 körül,de mostanában elég sokáig nyomja. Nappal 1-szer alszik,változó,hogy mennyit,van hogy 1,5 órát,van hogy 3-at! 8)

Nálunk is könyvet kapnak a törpék meg édességet!Meg van felakasztható Adventi Kalendárium,abba minden nap tezs a miku valami kis apróságot! :)

Ja, a b válasz (is) helyes Kriszti!!! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Egy elveszett jelentkezik... :wink:

Alibim nem nagyon van, vagy mégis? Pont egy hete adattam be Vincének az oltást, erre szombaton már hőemelkedése volt, majd jött a takonykór, és a köhögés, még most is "tele van vele" szegényem! De azért már jobban van, de az éjszakáink ennek megfelelően nem voltak túl fényesek... Megkérdeztem a dr.nénit, hogy lehet-e az oltástól, szerinte igen (párom szerint nem), talán lappangott benne valami, és az oltás "kihozta", ki tudja, mindenestre kezdünk kilábalni belőle. Én nem tudom, ti hogy csináljátok, de én nem tudom leszívni egyedül az orrát, egyszerűen nem bírok vele, akkora ereje van, pedig nem vagyok egy nádszál alkat! :? :shock:

Gartulálok a fogyózóknak, és irigykedek is ezerrel! :oops: Nekem is ment le, de még kellene egy 10-es legalább! :? És az a baj, hogy szinte mind a hasamon van! :roll: :oops:

Viola is nagy örömmel ment ma, oda is ma jön a Mikulás! Nálunk is csokit, könyvet, Violának feladatlapot, kis babát hoz a Miki!

Szly!
Cukik a Mikulásaid, én is fényképeztem hasonlót, de asszem még nem töltöttem fel!

Adri!
Örülök, hogy jól vagytok, szerintem hasonlítanak a lányok nagyon!
Én is kicsit sajnálom, hogy nálunk is mindkettő az apjuk nagy barna szemeit örökölte (nekem zöldeskék), de nálatok is nagyon szépek, kifejezőek, annyira ne bánjuk! :wink:

Vince 11 kg ruhástól, múltkor ráállítottam a mérlegre, nem tudom hány cm, de 86-os ruhákat hord!

Réka!
Szép nagy legényke valóban Máté! :shock: :)

Berni!
Nálunk mesekönyv terén detto az van, mint nálatok! :)

Joli!
Csanád tényleg milyen nagyfiús lett, szerintem ne vágjatok le a hajából sokat, nekem így nagyon tetszik!
Csonginak én is nagyon boldog szülinapot kívánok! Akkor te is adtál még le kilókat...Igen, a stressz tényleg jó erre, ezt anno én is megtapasztaltam, amikor Viola kb. másfél éves volt, de inkább a kilók, mint az idegeskedés... :?

Gabi!
Remélem, mihamarabb jössz újra, én is sok ++++++++++++++++ küldök! Szépek vagytok a képeken!

Kittina!
Nekem is a leveles kép tetszik a legjobban, nagyon helyes kisfiad van!

Atina!
Tényleg, mikor utaztok?

Most mennem kell, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Néhány képet hoztam én is:

Kép kis táncoló Mikulásom

Kép

Kép továbbra is táncol...

Kép Viola játszik, Vince nézi...:)

Kép

Most már tényleg lépek, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Így visszanézve az első képen, mintha pityókás lenne Vince, pedig csak a szemét csukja épp be... :wink: Bocsi, nem túl jó minőségűek, mindig ilyen lesz, ha kicsinyítek... :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Lehet lemegy rolam is par kilo a kovetkezo egy hetben. Ma ugyanis elvittek Rebus osszes butorat. :( Mar nincs kisagya sem! :cry:
Elvileg nem akartuk eladni, a ferjem meghirdette egesz magas aron az egesz gyerekszoba felszerelest es 1 nap alatt lecsapott ra egy hazaspar. Szegeny Rebus, latszott rajta, hogy kiakadt, mikor vittek kifele a butorokat. Ma este eloszor! :roll: velunk fog aludni manoci. Nagyon kivancsi leszek, milyen fejjel ebredunk reggel.
Most kezd lassan kiakasztani ez az egesz koltozes.
Na, de fel a fejjel, lesz ez meg jobb is! :D

Violka, Vince, Jazmin es Roli mikulasok nagyon edesek! :lol:

Joli! Csanad hajat tenyleg ne vagasd le, nekem is nagyon tetszik. Olyan kis vagany vele! :D

Gabuska! Remelem hamarosan jobban leszel. Ugye nincs nagy gond?

Evi! Januar vegen megyunk. Mar van uj berlo a hazra, igy nem kell februar vegeig maradnunk.

Pat! A talit en is varom mar. Na meg, hogy vegre Magyarorszagon legyunk. Most elegem van az itthon letbol. A lassan kiurulo lakas latvanya kezd lehangolo lenni. (egyebkent anyagilag jobban kijovunk, ha eladjuk a cuccot, mint ha vinnenk, ami rohej, de igy van)
Es gratula Marknak a sirasmentes ovibameneshez!

Kriszti! Mate tenyleg jo koran kelo! De gondolom o mar eleg koran aludni megy. Rebus is keson fekvos, 9 elott nem szokott elaludni.

Nem hiszitek el, de en elfelejtettem hogy a Mikulas hetvegen jon. :oops:

Na, megyek, megnezem Rebus meg az agyon, vagy mar az agy mellet fekszik-e.

Kép
atina12
 
 


Sziasztok!

Olyan nagy a köd, nincs jó hangulatom, rám telepedett. Teljesen együtt érzek Gabival, lehet náluk is köd van :) De egy kicsit oszlik, ha olyan képeket nézegethetünk, mint amiket belinkelt :)

Adri, érdemtelenül dicsérsz, Szintia érdeklődött már anyósodról, csak valószínűleg átugrottad. Munkaügyben nincs sok változás, egyelőre annyit érem el a két hónap alatt, hogy 1, azaz egy helyen bekerültem a válogatás második körébe. Sok sikert kívánok a magánpraxishoz!

Jé, nem is tudtam, hogy a Mikulások fürödni is szoktak! Helyesek nagyon! :P Csanád is kapott a bölcsődébe Mikulás-csomagot, de személyesen nem járt ott, nehogy megijedjenek tőle. Az utcán találkoztunk már vele, Csanád megnézte, de annyi. Gyuri :lol:

Pat, gratulálunk a nagyfiúnak! Gondolom ma sem sírt, így már 2 nap zsinórban! :) Nálunk a Mikulás édességet, gyümölcsöt hoz, nagyfiúknak szépítkezőszereket. Főleg Csonginak már fontos :) Csanádnak talán megkapja az állatseregletet.

Kriszti, a héten én is beadattam az oltást. Csanád is egyre korábban kel, pedig épp a minap csodálkoztam Mátén. De hát a felettünk levő lakásban már hajnalok hajnalán elkezdenek fúrni, kopácsolni.

Évi, a te Mikulásaid is aranyosak! Jól csinálod, ha képeket hozol könnyebben megbocsátjuk, hogy sokáig nem jöttél :D Csanád is újra köhögni kezdett, fogjam az oltásra?

KépKép
Kép
el..né
 
 


Ancsa, látod, milyen jó, hogy vagyunk neked! Eszedbe juttatjuk a Mikulást! :D nem nagy baj, hogy elvitték a bútort, úgyis nemsokára jöttök haza. A fő, hogy jó árat kaptatok érte. Nem csodálkozom, hogy így jobban kijöttök, mint ha átszállíttatnátok az óceánon a cuccokat.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!


Évi! Nagyon helyesek a gyerekek. Annyira édi Vince, ahogy nézi Violka játékát! Sajnálom, hogy beteg lett Vince az oltástól. Jázmin is jobban elkezdett köhögni, meg megindult az orra, de már sokkal jobban van. Lázas nem volt szerencsére. De ő már akkor köhögött, mikor az oltást kapta!


Ma Roliéknál is járt a Mikulás. Megkapták a csomagot+ egy csoki mikulást. Összegyűjtötték az óvónők és mikor mentünk értük, akkor osztották ki. Rolinak egy teljesen összetört Miku jutott. Elkezdett sírni, hogy ez nem az övé, ő nem törte össze! Szóval nem nagyon jött be neki a mikulásosdi!



Atina! Kérjetek kölcsön valakitől egy utazóágyat. A mi gyerekeink pl nem is tudnának köztünk elaludni! Meg nehogy aztán nagyon hozzászokjon Rebus, utána meg nem lehet leszoktatni róla!

Kép
szly27
 
 


Jaj lányok, az én gyerekem annyira pakolós! Kiönti a játékos kosárból a játékokat, viszi magával a kosarat. Leteszi a konyhaszekrény mellé pl, rááll és kutat, matat, pakol, stb. Mindenhová viszi a kis dobogóját és mindent elér! ÁÁÁÁ .....! Már nem lehet magasabbra pakolni!

Kép
szly27
 
 


[quote="szly27"]J írta:szly27aj lányok, az én gyerekem annyira pakolós! Kiönti a játékos kosárból a játékokat, viszi magával a kosarat. Leteszi a konyhaszekrény mellé pl, rááll és kutat, matat, pakol, stb. Mindenhová viszi a kis dobogóját és mindent elér! ÁÁÁÁ .....! Már nem lehet magasabbra pakolni!


Dettó!Fruzsi mindenhol ott van,kipakol,a rucis szekrényemet enyhe túlzással már vagy 50-szer visszapakoltam!
Pusssz,jövök még...

Kép
Kép
szintus
 
 


Szintus! Azt még nem is mondtam, hogy a szekrényből is kisepri a ruhákat és befekszik a helyükre a polcra! 8) Roli soha nem pakolt!

Kép
szly27
 
 


Patri! A gyerekeknek édességet meg valami apró játékot fog hozni a Télapó (amit még csak holnap veszek meg :oops: )

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Én elkaptam apától a köhögést és most Boginak is átadtam. Szegény olyan csúnyán hurutosan köhög. Kapott antibigyót meg köptetőt. De mi nem oltattunk :wink: .

Voltam a hétvégén turizni, turiztam egy zsák ruhát a lányoknak, meg egy zsák játékot :lol: és a végén mondták, hogy nem is kell fizetni. De kár, hogy csak 1x van egy évben ez a turi :oops: . Turiztam egy játékbabakocsit is, esküszöm, jobb mint a sajátunk. Szóval így mikura is kapnak játékot a lányok. Eredetileg csak édesség és gyümi lett volna. Csoki hét törpe Hófehérkével, meg Jancsi és Juliska a boszival. Kap Bogi játéktelefont, csörög csattog, de nincs rajta kikapcsológomb :evil: 8) . Toncsi meg kap Barbie babát ruhákkal egy édes kis télapós szütyőben (ezt is turiztam).

Apa Berlinben, mi itthon a lányokkal. Nekem elkezdődött a vizsgaidőszak :x :evil: :twisted: , ez a véleményem. De az vigasztal, hogy legkésőbb jövő nyárig be kell fejezni. Szóval jövő karácsonyt végre teljes nyugiban töltöm vagy így vagy úgy.

Bogi nem könyvbarát típus, úgy lapoz, mint a veszedelem :? . Én sem tudom végig olvasni a szöveget a könyvekben.
Bogi kb. 9 és fél kiló hosszra nem tudom.

Toncsi megint sírdogál az oviban reggelente :( . Tegnap pl. ült a vécén és az egyik kisfiú lepisilte :shock: . Normális az ilyen gyerek :twisted: .
És persze nem is az óvónőktől hallottam, hanem Toncsi mesélte el. Úgy megtépném azt a gyereket vagy a szüleit vagy valakit 8) .

Toncsiékhoz hétfőn megy a Télapó, de ma találkoztunk eggyel és Toncsi úgy félt tőle, csak bújt előle. Még hogy versike :lol: .

Én is elővettem már a télapó sapit a lányoknak. Cukik a kis mikuk!

Mi ez a sok titkolózás??? Kifúrja az oldalunkat a kíváncsiság 8) .

Szintus, már nagyon várunk ám pocis képet. Meg Fruzsiról is persze.

Remélem, azért jó éjszakátok lesz Ancsa! Akkor már nagyon készültök a nagy útra. Irigyellek is meg nem is. Akkor nem sokára már jöttök.

Meg Pat Ti is, Szly? Meg persze aki csak tud.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


sziasztok!

évi!
nekünk ezért nem ajánlotta a doki,szeruóintük(2t is kérdeztem),a még fejletlen immunrendszerüket taccsra tesziés nem nyújt teljes védettséget :cry: jobbulást Vincének!bár a mikis képen nem tűnik túl betegnek :wink: édes!

pat!
hasmenéses,hányásos járvány van :cry: a szomszéd kisfiú is beleesett és ma Dorkónak is 2x átátzott a pelusa :cry: remélem,mi megússzuk.neked meg jobbulást!krumpli,rízs,alma,banán és azt mondta a gydoki,h minél kevesebbet igyon 1xerre.

joli!
ha Dorkónak ilyen haja lenne,én tuti hátul alányiratnék,de felül,körben meghagynám!!thök jó sűrű!

szly!
nálunk nincs pakolás:mindenhol gyerekzár van :lol: :lol: :lol: nálunk egyben van a nappali a konyhával,úgyh meg is őrülnék :roll: az egyetlen fióka,min nincs zár,abban tálcák vannak+vágódeszka.na azt mindennap kipakolja és elkéri a deszkához a klopfolót is :lol: legalább nem tagadhatom le,h szoktam főzni,ő meg ezek szerint ezerrel figyel :D amúgy kb 1 hete minden nap elkér ezt-azt a konyhából(tudja,mi hol van,mutatja,mi kell)fazék,kanál stb. és főz :D

tegnap vettem gyúrmát,nagy tetszést aratott!!!ugyan még az a legérdekesebb,h ki-be pakolja a dobozaiban,de már kígyót azért csináltunk.ma meg vettem egy könyvet,ami tele van gyerekeknek otthon kivitelezhető játékokkal és csajok,azt kell,h mondjam,h ferrrrrrrrrrrgeteges.az már tuti,h én használni fogom,mert 1 éves kortól már vannak benne játékok és mostanában s.o.s. igényli,h játszunk vele,1ütt csináljunkvmit! :D

Kép
berni1
 
 


csilla!
jobbulást nektek! a pisilős kisfiúnak meg csavarja meg a fütyijét Toncsi! :oops: és mondd csak,hol van ilyen ingyen turi?én is AKAROK!!!!!! :lol: vasárnaptól csatlakozom hozzád:a párom megy péntekig Finno.ba(milyen buta,hisza Télapó meg itt lesz) :lol: úgyh én is szalma leszek :) tanulás nélkül.

ancsa!
nálunk is néha Dorkó köztünk alszik,de ő 1általán nem él vissza vele.szerintem,aki féléves korától külön alszik,az már nem "szokik"át.de ez lehet,h csak az én fiamra vonatkozik,minden esetre,mikor beteg volt,több,mint 1 hétig 3an aludtunk 1ütt és azóta sem csinál belőle rendszert.én nagyon lusta tudok lenni éjjel,úgyh ha felsír,átmegyek és ha azt érzem,h nagyon kapaszkodik,akkor jön az ágyunkba :) ha engedi,h visszategyem,akkor marad az övében,de mivel ritka,h "átkéredzkedjen",nem zavar,ha néha átjön.sőt minden du.ketten alszunk a hálóban a franciágyban és este gond nélkül elalszik az övében.szerintem nála már teljesen beállt a rituálé minden helyzetre.ha kényelmetlenül aludnátok 3an,én lehet,beszereznék 1 szivacsot a gyerkőcnek,ha nem hideg a padló.azért mesélj,milyen volt az éjszaka? :lol:

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!
Kezdem a végén!
Berni!
Köszi,mára valahogy jobban lettem! :) Viszont most nagyon ygors gyógyulást Doriánnak!!Remélem ennyivel megúsztátok,és vége!!! Sajnos az együttalvásos mondatodat mg kell cáfoljam!!!Márk életében elsőzör 13 hónaposan aludt közöttünk,de akkor bármit elkövethettem,nem tudtam kirakni!Ez 1 hétig tartott,majd legközelebb 5 hónappal később került közénk,amikor T.földön egyzserűen nem volt hajlandó,a kisáygban aludni.ekkor már 1,5 éves volt,és onnantól kezdve hónapokig közöttünk!!!De most már nem,csak ha néha rosszat álmodik,akkor kell áthozni hozzánk! 8)
A könyvnek mi a címe???
Én ma vettem a Miku nevében Mirának egy színtanító könyvet,ahol egy oldalon egyféle színű dolgok vannak,és mágneses dolgok vannak még hozz.ámiket a helyére kell tenni! :)

Csilla!
Ingyen turi?? És ilyen szupi játékokkal??Hol?? Bár arról az 1 alkalomról idénre lemaradtunk!
Neked is és Boginak is jobbulást!!!! Erre a felháborító pisis sztorira remélem rákérdeztél az óvónéniknél!!Vagy ők nem is tudtak róla? Szegény kis Toncsi,ilyen kis majom van a csoportjában! :evil: Szerintem tépd meg! :twisted:

Márk ovijába ma rendben eljött a miku,még mi is találkoztunk vele!Drága bogár olyan hévvel mesélt róla,meg mondták az óvónénik,hogy szaladt a csomagért,énekelte a Télapó itt van dalt! :) És azt is mondták,hogy olyan kis szeretetgombóc a gyerekem,oda szokott szaladni hozzájuk megölelgetni,ad az óvónéniknek puszit,és mondja nekik,hogy milyen nagy huncutok! :lol: :lol:

Sly!
Nehogy elkapkodják az összes csokimikut! :lol: Én már jártam úgy Nagypénteken,hogy egy átkozott csokinyúl,vagy tojás nem volt,pedig nagyon sok boltot végigjártam! :evil: Én már szereztem be virgácsot is! 8)
A férjeden felbuzdulva én is vettem ma Mirának egy 38-as csizmát Karácsonyra!!!Majd belenő! :wink: :lol:

Ancsa!
Angliában nincs ilyen Miku-Karácsony-Húsvét stb. dömping,hogy elfelejtetted?Remélem jól telik/telt az első közös éjszaka!Ha nem nagyon jön be,tényleg megoldás lehet Berni ötlete,szivacs,rá paplanok...

joli!
Te csak ne foglalkozz a köddel!Fel a fejjel!!!!holnapra úgyis jobb időt mond! Reggel szépen elolvasod az éjszakai termést és felvidulsz! :D

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Évi!
Tuti a fotók,főleg a részeges mikulás jön be,az csúcsszuper! 8) :lol: :lol:

Szintus!
öhöm,nem jöttél!Mizujs,minden ok veletek? Ezzel a rengeteg rémisztő kismama-hírrel kapcsolatban mindig te jársz eszemben!!!Remélem megúszol mindenféle betegséget,és gyorsan eltelik már az a pár hét,és végre köszönthetjük a legifjabb topic-babát! :D

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Pat, micsoda fantasztikus ötlet a 38-as csizma Mirának! :D Mit gondoltok, nem lenne jó megvenni Csanádnak a Peugeot 308-at karácsonyra?! Most 5 év a garancia és akár 30% a kedvezmény! :lol:

Berni, te mindig olyan jól le tudod írni, hogy miket csinál Dorián, hogy megjelenik lelki szemeim előtt :) Én is jó lenne többet írjak Csanádról, mert majd csak ez a krónika marad fenn róla.

Csilla, mikulás alkalmából kaptad az ajándékot a turiban? Gyógyulást!

Szly, sikerült már vásárolni? pakolás :P

Össze kell csapjam, mert Csanád türelmetlenül ki akar menni!

KépKép
Kép
el..né
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?