Új privát üzeneted érkezett!

Karifa
Nálunk mindig plafonig mér (mióta megvannak a gyerekek), mert a párom ebből nem enged. Én meg abból nem,hogy az ÖSSZES díszt fel is aggatjuk rá (ha már giccs, akkor legyen igazi! :lol:) Persze a törékeny díszek feljebb vannak (rühellem a műanyaggömböket, így csak üveggömbjeink vannak). Legmagasabban azok, amik velem egyidősek.
Jól kikötjük a fát két irányba is.
A kölköket pedig maga a fa tanítja móresre: SZÚRÓS! 1-2 próbálkozás után eddig mindig rájöttek, hogy jobb csak nézni, mint pakolni róla. :) Azért nem vagyunk kegyetlenek: a szaloncukor nincs fent a fán, csak alatta kosárban. :D

Nyafi
Grat a vizsgaeredményhez, csak így tovább!!!

Dorottya
Mák! Nyamnyam! Nálunk csak én szeretem, így nem nagyon érdemes sütni. :(

Titti
Sebi nem bántja Csillát, egyszer-kétszer az elején elsült a keze, de nagyon szigorú büntit kapott, olyan nincs, hogy verik egymást. Csilla is megpróbált oda-odasózni, de őt is hamar leállítottuk. Persze igyekszünk nekik más konfliktusmegoldó technikákat mutatni, és mostmár, hogy CSilla egyre értelmesebb és egyre jobban beszél, már egész jól le tudják rendezni a nézeteltéréseiket szóban.
Jelszó: kompromisszum-készség és türelem. Na ezek Sebinek nem épp erősségei, de szépen fejlődik. No persze még sokszor kell asszisztálnom, hogy mindkettejük számára elfogadható alku szülessen.
Marha nehéz úgy nevelni őket, hogy egyenrangúnak tekintsék egymást, egyik se legyen fölérendelve a másiknak.
Persze nyilván Sebi az értelmesebb, és többnyire ő jár jobban az alkuikkal... 8) Csilla viszont jószívű, és nem bánja. Egyelőre.
Remélem mire eljutnak abba a korba, hogy komolyabban akarják érvényesíteni az érdekeiket, már vérükké válik a békés konfliktus-kezelés anélkül, hogy ez jelentős frusztrációt okozna bármelyiküknek.
Nálatok meg hajrá alvás!!! :D

Gem
CSillánál akkor van a hiszti netovábbja, ha még beteg is (nem meglepő nyilván). Elég zombi 3 napja (láz, fül- és fogfájás, köhögés), talán ma már kicsit jobb.
Tegnap este kérdezi az apja, hogy estére tejet kér-e vagy kakaót (este isznak mindketten 1-1 bögrével, és választhatnak).
Nemkéjek!!! nemkéjeeeeeeeeek!!!!!!! És kezdődik az ordítás, vergődés.
Jó oké, nem kívánja.
Azért biztos ami biztos (ismerjük már, mint a rossz pénzt! :twisted: ) apja 2 bögrével hozott.
Sebi le is ült az egyikkel a kisasztalhoz, és elkezdte inni.
CSilla "kakajó" felkiáltással AZONNAL pattant, és rárabolt a másik bögrére. Előbb megitta, mint Sebi.
A HAJAM ÉGNEK ÁLL ILYENKOR!!!
Kis hülye?! :lol:

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Sziasztok!
Betegek voltak a gyerekek de csak sima meghülés. Karesz a bajnoki meccsen fázott meg 4 órát focizott a szakadó esőbe, Barbi meg valszeg Karesztől nyalta be.
Nálunk idén kis karácsonyfa lesz igazából még a helyét sem tudom mert az "irodámat" a kiszemelt karácsonyfa helyre rendeztem be. Az idén viszont a szülinapok névnapok lesznek máshogy bonyolitva. Eddig mindig itthon tartottuk. de most ugye van (dec. 4 Barbi nap, 6 mikulás, 14 Barbi szn, 23 Én nn, 24-26 karácsony, 27 János nap 2 János van, jan 1 Karesz szn) Karesznek az időpont miatt soha nem volt osztálytársas bulija. Ez az utolsó év hogy igy van együtt az osztály, 5.-től sok gyerek másik suliba megy, így kitaláltam hogy fergeteges vizes bulit csinálunk nekik. Az Aquaworldbe visszük őket meg a családot. Kb 16-18 gyerek és 12-14 felnőtt lesz. Így egybe letudunk mindent nem lesznek nagy ajándékok csak kis apróságok.

Régi problémám, hogy Barbi nagyon akaratos és "durva". Ha neki nem tetszik valami üti harapja csipi a Kareszt. de csak őt. Nem tudom hogy szoktassuk le róla. Ha valakinek van ötlete segitsen, mert eléggé mérges a helyzet :(

drumka
 
 


én ha valami olyat tesz Gigi, beteszem a kiságyba, mondom is neki, hogy most bünti és várok míg a hisztis örjöngős sírásból rendes sírás lesz, akkor megkérdem, hogy kijön e, ha hisztizik tovább és nem nyújtja a kezét, akkor újra kijövök a szobából, ha kijön, akkor meg ha megnyugodott megbeszéljük. ált kétszer szokta újra megpróbálni ugyanazt a dolgot, ha kétszer is ezt kapja, hogy büntibe megy, rájön, hogy nem kéne. Egy másik topic azt írta, hogy nem kéne a kiságyba, mert nem fogja szeretni, nálunk a kiságyért ugyanúgy rajong...de büntinek király. Egy több gyerekes anyukától tanultam a receptet, nagyon beválik, bármit is rosszalkodik, vagy hisztizik.

Kép
nyafi
 
 

 
 

A nagyjelenet előadásakor nálunk is bünti van, szintén szobába küldés, bár nálunk Rita már nem rácsos ágyban alszik. Ha nekilát nagyon hisztizni, akkor azt mondjuk neki, hogy menjen át a szobájába, ott hisztizzen, és ha megnyugodott, akkor jöjjön újra át. És olyan tündér, hogy ezt be is tartja. Hozzáteszem, ugyenez a büntetése a plüss állatoknak vagy egyéb játékoknak is, ha butaságot csinálnak (pl. bemegy a sárkány Bercel ágyába, pedig azt tilos). Mostanában már előre mondja, hogy búúúta, aztán meg élvezi, hogy büntibe küldöm a játékot. De hát a szabály az szabály, a játékokra is érvényes. :P

Kép
Kép
d0r0ttya
 
 


Nálunk hisztisarok van. Ha vmelyik gyerek nem ért a szóból és őrjöng tovább, akkor rászólunk, hogy "vagy mész a hisztisarokba, vagy befejezed az üvöltést!" (ez a mi hálónkban van). Csilla cuki, mert ő mondja, hogy "igeeeeen", és már megy is, jól kiordítja magát, és ha csend van, kihozom. Sebi azonnal tiltakozik ellene, nem bírja elviselni a korlátozást, és igyekszik abbahagyni a hisztit.

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezésre van időm.

A kakaós sztori nálunk mindennel előfordul. Ha kérdezem, nem kér, de csak úgy elveszi a cuccot és fordítva is igaz - amikor meg kér, akkor mégsem. Már fel sem tűnik. Mindig mindkettőre készülök.

Mostanában eldönti, hogy merrefelé legyen a feje lefekvéskor, hogy mit meséljünk és próbálkozik azzal is, hogy pl. inget nem vesz fel, de ezzel melléfogott. Amúgy zabálnivaló.

Nálunk is a kiságy a biztos büntis pont, mert máshol még kárt tud tenni. Nem utálja. Mondjuk az is igaz, hogy már csak nagyon keveset használom, mert inkább próbálok neki addig dumálni, míg valamihez megjön a kedve és elfelejt hisztizni. A 7végén nyomta a műsort és közben nézte magát a tükörben. Akinél nincs lent elérhető helyen tükör, az próbálja ki. Megéri. Kár, hogy nem tudtam lefotózni.

Nyafi: gratula a vizsgához és ha addig nem jönnék, akkor isten éltesse Abigélt!

Betegeknek jobbulást!

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


köszi szilvi! Mi tegnap tartottuk a szülinapját, hogy mindenki jelen tudjon lenni, a menü az volt, amit ő szeret a legjobban, de azért mindenki belakmározott. zborsóleves és pöri tésztával ubisalival. Kép ezt még azért mert valaki kérdezte a gyurmázást, azóta is a kedvenc elfoglaltság.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
nyafi
 
 


Nyafi!
A vonalzod nem latszik, igy nem lehet tudni, mikor van pontosan Abigel szulinapja! Jok a kepek, es gratula a vizsgadhoz!

Cas!
A kakao sztori nagyon ismeros, bar Zsofi inkabb a joghurttal szokta eljatszani, amit sajatosan csak "joburt"-nak hiv, de azt altalaban uvolti. A legjobb, mikor ejszaka kozepen :roll: , mert ez is megesik mostanaban (megjegyzem, meg mindig nem alszik normalisan... :shock: )

Dorottya
Koszi a kerdest, faradtan. Hanyas nincs, de az altalanos faradtsag, es a megszokott nemalvas ejfel es hajnali 2-3 kozott. Viszont olyan szempontbol ez utobbi "jo", hogy mar a kilencedik heten meghallottam a pici bugyborekolasat! Hihetetlen elmeny volt, eloszor nem is akartam elhinni, hogy az. Most mar viszont biztos vagyok benne, hogy ot hallom, nagy bugyborekokat ereget neha, nagyon mokas. Szoval az ejszakaimat ezzel toltom, nem csoda, ha napkozben olyan vagyok, mintha atment volna rajtam egy uthenger. Magas vernyomast es a szedelgest sajnos gyogyszerrel kellett megfekezni, mert mar elviselhetetlenne valt. Ugyhogy most ilyen szempontbol OK.
Etvagyam nemigazan van, ami jo is, es rossz is. Jo, mert fogyok, rossz, mert talan nem jut eleg tapanyag a szervezetemben. De mit tegyek, ha alig van valami, amit meg tudok enni.

Szilvi17, Kismok
ti hogy vagytok???

Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini
 
 


Sziasztok!

Gem :P Gratula - jó hamar jelzett neked a pici :lol:
Jobb étvágyat!!
..de a szervezeted úgyis tudja, hogy mire van szüksége... :wink:

Nyafi
Giginek itt is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Ügyes voltál a vizsgán... 95% már szép teljesítmény!
DRUKK a következőre is!!!

Jobbulást Minden kis (Barbi, Csilla) és nagy (Karesz) betegnek!

Köszi Dorottya . Levi már jól van...
Holnap megyünk a két éves vizsgálatra..

Dorottya - Milyen lett a mákos?

Titti - én tegnap megsütöttem a túrós sütit... Mindenkinek ízlik, de Apósék szerint kevés a tészta...
Szerintem így pont jó :wink: Köszi! Mára alig maradt.... :lol:

Bünti...
Nekünk nincs... pedig néha hatásos / jó lenne :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


köszönjük a köszöntéseket! Gem ma van! Gratula a kicsi jelzéséhez. és mi az a kevés amit kívánsz?
kia akkor hogy fegyelmezitek?

Kép
nyafi
 
 


Hát akkor nem késtem le, mert én sem látom a vonalzódat, Nyafi! :)

BOLDOG SZÜLINAPOT A KIS SZÉPSÉGNEK!!! :) :) :)


Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Nyafi :D
Én sem vagyok túl sokat mostanság, de a köszöntésről nem szeretnék lemaradni :oops:
AZ ISTEN ÉLTESSE A KÉT ÉVES ABIGÉLT!!!!
A képek nagyon jók, csinik vagytok az egyensapiban :wink:

Mindenkinek puszika, ölelés...s igyekszem hamarosan bővebben jönni

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Abigel, Isten eltessen! Gyonyoru a neved, mondtam mar???

Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini
 
 


Boldog 2. szulinapot Abigel - nagylany!
Nagyon csinik vagytok a kepeken Nyafi ;)

Kép
tittina1982
 
 


A mákos sütim pocsék lett Kia.... Elrontottam a sütését, de annyira, amennyire utoljára gyerekkoromban. :roll: :oops: A külseje megbarnult, a belseje a szó szoros értelmében folyós volt...... Viszont a külsejét felfaltuk, nagyon finom volt! :D Legközelebb majd jobban sikerül!

Boldog szülinapot, nagylány!! Gigi látom, nagyon élvezte a fa vasútot! :P :P :P Olyan jó látni, hogy már ilyen ügyes!

Kép
Kép
d0r0ttya
 
 


köszönjük szépen nagyon jól esett!
Ki megy miki ünnepségre a hétvégén ilyen szupi kis h1n1-es időben? Mi igen, Gáboréknál céges lesz.
Gyertek gyakrabban csajok! Mesélni, hogy kivel mi van?

Kép
nyafi
 
 


Mi megyunk itt Irorszagban szombaton. 20 euro volt Napsinak a beugro, szuloknek ingyenes. :)
Igazi renszarvast is fogunk latni, keszul egy csaladi fenykep a mikulassal a domjaban es minden gyerek koranak megfelelo 3 db ajandekot kap. Remelem igy is lesz...

Kép
tittina1982
 
 


Minket is meghívott a cégem Mikulás ünnepségre, de nem fogunk menni. Egyrészt messze van - ha egyedül megyek, háromnegyed óra BKV - , másrészt pénteken van, így a párom nem tud velem jönni segíteni. Két gyerekkel pedig ennyit utazgatni..... Ott pedig nem tudnám hol ciciztetni és altatni Bercelt. És akkor még a röfikórról (h1n1) nem is beszéltem.

Kép
Kép
d0r0ttya
 
 


Sziasztok!

Dorottya
A következő biztos jobban sikerül majd...
150 fokon elég sütni! :wink:

Miki ünnepség - majd hozzatok képeket!
Nekünkis lenne, de Bp-en (céges)... kicsit messze van, így nálnunk csak hajnalban jön , amikor alszunk :lol:

Nyafi
A fegyelmezés... nálunk sokszor elég,ha kicsit hangosabban / keményebben rászólok... :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


hahh kia te mázlista! És amikor azon kevés van, hogy a rászólás nem elég?

Kép
nyafi
 
 


Lányok, nekem semmi időm nincs. Azért visszaolvastalak benneteket, de az íráshoz már nem marad energiám:-(

Szülinapi képek tőlünk is:

Kép Kép Kép Kép Kép

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


Ádinak is boldogat!!!Szilvi a te vonalzód se látszik. Nem tom mi van ezzel a babafalvával. Milen tortát kapott? Szépek a díszek!

Kép
nyafi
 
 


Levi boldog szülinapot neked is!!!

Kép
nyafi
 
 


Isten eltesse Levit!
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini
 
 


Szülinaposoknak sok boldogat!!!
(Te jó ég, mindjárt mi jövünk?!)

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Sziasztok!

Köszönjük!!

Tényleg nem látszik sok vonalzó! :?
Szilvió - "utólag" (mikor is van?) és Kismok - a nagylányodnak is
Kép

Nyafi - néha a kezére, fenekére kellett ütnöm :oops:
...senki más nem tette - így pl. ha az apja szól rá, hogy ezt-azt nem szabad - csak kineveti :roll:
..de pl. tegnap volt egy bünti... (nagyon ritkán arra is szükség van)

Szilvió - látom a lakás is fel volt díszítve... itt nem lesz :(

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Először is nagyon boldog születésnapot kívánok Giginek, Ádámnak, Sárinak és Levinek!!!!!

Hogy elrepült ez a két év ugye? Nosztalgiázás??

Nincs nagyon időm mostanság, a wellness hétvégénkről sem írtam, erről utólag csak annyit, hogy nagyon jó volt, bár az első napon nagyon itthon járt az agyam. Blanka nagyon jól viselte, igazából nem is emlegetett minket, éjjel amikor felébredt már a nagyit hívta. Mondjuk elég jól előkészítettem, sokat beszéltünk előtte erről.

Van valakinek IKEA Family kártyája? Most van egy tuti kedvezmény a kártyával Park Inn hotelekben a hétvégékre 50%! Így voltunk Sárváron is, és dec 11-13-án megyünk hármasban Bécs mellé nem csalás nem ámítás összesen 65 euróért (2 fő, 2 éj, reggelivel).

Hogy álltok a karácsonyi ajándékokkal?

Lányok, én annyira parázom emiatt a hülye vírus miatt, de oltást nem akarok, mert ugye próbálkozunk a kistesóval. Lehet, hogy nagyon rosszkor...Környezetetekben hallottatok egyébként megbetegedésről?

Sziszi

Kép

Kép
szisz05
 
 


Sziszi, mi pont ma voltunk három hónapos/két éves státuszon a két gyerekkel (Bercel már 7,3 kiló és 64 centi, jó húsban van!! :lol: ), és a dokinénink mondta, hogy az a legnagyobb baj, hogy SEMMIT sem tudnak ők (mármint az orvosok) erről az oltásról. Nincs infójuk róla, hogy hány beoltott ember lett beteg, hány beoltottnak lett pozitív a szerotonin szintje (azaz ellenanyag van-e a szervezetében). Azaz nincs visszajelzésük róla, hogy egyáltalán működik-e ez az oltás. Ha pedig valaki bemegy a rendelőbe, és influenzás tüneteket mutat, akkor nem vesznek mintát és nem tenyésztik ki, hogy ez most a szokásos influenza vagy a röfikór, viszont mindegyiket ez utóbbira fogják.
Mi magunkat beoltattuk, a két gyereket nem. Bercel az anyatejen keresztül talán védettséget élvez, Rita pedig eszi a vitamint és nem jár nagyon közösségbe.

Az én véleményem az, hogy ha belefér az időbe, tegyétek a következőt: hagyjatok ki egy hónapot a próbálkozással, hogy biztosan jó eredményt kapj a terhességi tesztnél, és ha egy hónap után negatív a teszt, oltasd be magad. Újabb egy hónap után - miután már kialakult a védettség - tudtok újra próbálkozni. De ez két hónap kihagyást jelent. Ill. az első hónap kihagyást egy vérből kimutatott negatív eredménnyel megúszhatod, erre a háziorvosod tud beutalót írni. Megbetegedettről semmit sem tudok a környezetemből, az tény, hogy a buszon egyre többen tüsszögnek, de hát tél van, és ilyenkor mindig ez megy.
Amikor kedden meghalt a kismama, megsirattam a babáját és őt is................ Ennek nem volna szabad senkivel sem megtörténnie!

Kép
Kép
d0r0ttya
 
 


én nem tudok senkiről az ismerőseim közül hál istennek Szilvi. De olyan sincs aki nem terhes és h1n1-e lenne.

Kép
nyafi
 
 


Én is boldog szülinapot kívánok a gyerkőcöknek!

Úgy néz ki, hogy nagyon ritkán tudok jönni, pláne érdemben. Azért olvasni igyekszem.

Házi feketeerdő torta volt, nagyon szeretjük, mert csak tejszínhab van benne, semmi krém. A dekor nagy része tavalyról maradt, akkor találta ki az anyukám, most meg már természetes volt, hogy felrakjuk. Nagyon tetszett is neki, főleg a héliumos lufi.

Mi betegek vagyunk ,remélem semmi komoly.

Én biztosan nem próbálkoznék most terhességgel és persze engem is megviseltek a hírek. A metrón ma már egy kocsiban kb. 10 ember köhécselt és nekem is fáj a torkom.
Elvileg hétfőn én is beoltatom magam, beadtam a derekam. És ha megfordulok az orvosnál, akkor rákérdezek megint a gyerek oltására is.

Jó 7végét mindenkinek!

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


Sziasztok!

Szilvió JOBBULÁST!!

Ma voltunk (az itteni) Kossuth téren...
Az első sorból megnéztük a műsort, találkoztunk a Mikulással (sajna kép nem készült)...
szótlanul-csodálkozva nézte... :lol: Nem félt...

A szülinap jól sikerült, nagyon szereti az új ajándékokat!
Apu is hozott neki egy torát, így kettő volt... az enyém nem lett túl Thomas-os, de finom :wink:

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Bocsi ha sok...


Szép hétvégét!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Köszönöm :oops: :P

Ma beszélgettünk a karácsonyról.. mit szeretne kapni, stb..
Ő elindult és hozta a cipőjét.. ki akarta tenni az ablakba..

Délután az ügyeleten voltunk...
Levinek hajnalban 39.1 volt a láza, délelőtt ismét felment... 38.8.
1 hete gyógyult meg.. torokgyull., most ismét... de ez vírusos.. Apa hozta haza :(

Blankának - tegnapra
Kép
A karácsonyi ajándékok - már becsomagolva a gyerekeké és a férjemé :wink: :lol:
Sziszi - még egy rokonom, ismerősöm sem kapta el a vírust (kopp-kopp-kopp) :roll:

Reggel:
Kép Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


kia jobbulást! Levikét még egyszer isten éltesse!
Blankát is!
Mikulás! Nálunk tegnap a férjemmel elmentünk a céges miki partyra. Gigi nagyon élvezte, egy játszóházban, volt 17 gyerek volt. Imádta, remekül elvolt, a Mikivel se volt baja. Mondjuk a kezemben volt, mert éppen elment a játszóház tulsó részébe, mikor szólították, úgy vadásztam össze. Vigyorgott rá. Kapott tőle fakopáncsos kirakót meg egy csoki csomagot. Össz egy szaloncukit evett, azt se teljesen. Este kipucoltuk a csizmáját, kitettem az ablakba és megbeszéltük, hogy télapó éjjel jön, meg szánon….nagyon izgatta. Reggel megtalálta benne az ajándékát, én egy fém thomas-t vettem neki a börzén még, idáig őríztem, megálltam, hogy most kapja meg. Nagyon boldog vele.
És akkor ÉN!
Ma hajnal ¾ 6 kor a férjem nekiállt teát főzni, hogy ébresztő, ma ünnepeljük a szülinapom és korán kell indulni. Hova? Az titok! Mit vegyek fel? Kényelmes, kicsit elegáns cuccot. Felöltöztem, anyóséknak (ők már be voltak avatva) leadtuk Gigit elindultunk, útközben beugrottunk egy tesco-ba a férjem vett nekem egy kardigánt, meg egy meleg harisnyát, mert nem voltam elég melegen öltözve. Ott a tesco-ban megjött, még visszamentünk venni egy tampont is, semmi nem volt nálam és meg sem álltunk a bécsi karácsonyi vásárig. Ettünk, ittunk jól mulattunk, most értünk haza. Imádom a férjem. És anyósomék…jehova tanui, ezt már mondtam nektek, nem tartanak se karit, se szülinapot, de hogy nekem jó legyen, lemondtak a vasárnapi istentiszteletükről, hogy Gigire vigyázhassanak, meg még csomagoltak nekünk szendvicset, üditőt is…Egy örök élmény marad…Hát ennyi.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok Mindenki!

Nemsokára díszítjük a fát, meggyújtjuk a gyertyákat és örömmel figyeljük majd, amint a gyerekek mohón bontogatják az ajándékokat.

Addig viszont még van pár hét! Nyitottam egy topikot, gyertek, ötleteljünk, készüljünk a Karácsonyra együtt! Mert biztos, hogy mindenkinek van legalább egy olyan remek ötlete, ami másoknak nem jutott eszébe.

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... t=&start=0

Üdv, és mindenkinek jó ráhangolódást, készülődést:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


Nyafi
A férjed egy angyal! :D Én is nagyon szeretem az ilyen meglepetéseket! (Nekem a 30. szülinapom volt hasonló, titokban meghívta az összes barátunkat, a tesói gondoskodtak az enni-innivalóról, és óriási "bulit" csaptunk itthon, mert CSilla alig volt még 3 hónapos... :D)
Milyen a vásár?

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Sziasztok!

Nyafi - tényleg egy angyal! :P
Szép meglepi/ajándék!

Levi egy picit jobban van...már csak 38 fokig megy fel a láza és egyre ritkábban, de Apa ma volt a dokihoz...
nem csak mandulagyull van - tüdőgyull gyanús - megy vérvételre, stb... Szerencsére nem lázas - így nem a H1N1.... :(

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


itt ül Gigi, mondja a vonalzódra kia, hogy alszik baba alszik, kutyu vau vau.
Köszönöm a jókívánságokat és igen a férjem egy tündér.
Cas gyönyörű volt, jó sok puncsot is ittam!!!

Kép
nyafi
 
 


Blankának utólag is boldog szülnapot, várom ám a képeket!

LEvinek jobbulást!

Most jövök a dokitól, benyeltem valami vírust, úgyhogy itthon pihizek a héten :(

Nyafi: én is voltam már, imádtam. Nekem a csokis gyümi jött be nagyon, meg a gyertyák. Tényleg isteni férjed van és neked is boldog szülinapot!

Nálunk félt a Mikulástól, persze nem voltam vele. Viszont nincs is róla kép. Szaloncukor nagyon bejött, de a cipőjében ma már nem keresett semmit.

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


Sziasztok!

Boldog Szülinapot
Levinek, Blankának, Ádámnak és Nyafinak - kicsit megkésve :oops: , de annál nagyobb szeretettel!

Voltunk Mikulásozni. A kép sztem mindent elmond:
Kép

Nyafi
Micsoda meglepetés lehetett! Irigy-irigy :oops:

Kia
Mielőbbi gyógyulást a Fiúknak!
Mi újság lakás/ház ügyben?
Meg lehet kérdezni, hogy mik lapulnak a csomagokban? :wink:

Sziszi
Én is felhagynék most a kistesó-projekttel - a mo-i körülményeket figyelembe véve. Itt Íro-ban nem nagyon hallani h1n1-es halálesetekről.

Kari-ajándékok:
A Csajnak már kinéztük, Apácska megy majd el megvenni őket.
Amúgy én egy laptopot kapok, Apa meg az Ő asztali szg-be vett új alkatrészeket - nem kis összegekért. :) Neki az a hobbija.
Könyvet mindenki kap, meg lesz egy-két apróság: papucs, pulcsi, zokni...

Apukámnak a Húgom csináltat egy naptárat, ahhoz készültek ezek a képek Napsiról:
Kép Kép Kép Kép

Kép
tittina1982
 
 


Sziasztok!

Levi már jobban van - csüt-ön megyünk vissza a dokinőhöz...
Már nincs láz..

Szilvió
Jobbulást Neked!!

Marcinak - ha nem jönnék holnap
Kép

Titti
Köszi a kérdést...
A lakással jelenleg semmi...
Most akarom átírni a hírdetéseket - decemberben fél millióval olcsóbban eladó a lakás...
..hátha valaki... :roll:

Édes nagylány!
...és a kép tényleg elárulja, hogy félt a Mikitől... :shock:
Szép ajándékod lesz! :wink:

A csomagokban? A mikuláscs-ban?
Az egyik Tibi csomag (plüss, csoki, mikulás, szaloncukor) a másikat Anyós rakta össze... sok édesség
(majd a szülők megeszik...) a kis csomagokban pedik 1-1 vonat :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Kia
"A karácsonyi ajándékok - már becsomagolva a gyerekeké és a férjemé " - erre lennék kíváncsi. :wink:

Kép
tittina1982
 
 


Titti első kép :lol: nagyon szépek lesznek a naptári fotók. hmmm ahogy ezt most leírtam eszembe jutott az a vastag szemöldökű csajszi, aki minden évben naptárat csinál, a neve nem jut eszembe...na nehogy magatokra vedd titti, a lányod véletlenül se hasonlít rá. Csak abban, hogy neki is lesz saját naptárja!!!
Jó kia, hogy gyógyul levi, az én lányom még mindig egy szalmonella telep. Ki mit csinál ilyen jó időben? Mi itthon nézzük egymást...Ötletek?
Szilvi jobbulást, reméle ma fiad és a férjed nem kapja el. Mit szólnak a munkahelyeden, hogy ilyen gyorsan lebetegedtél?
Kia küldd át az új hirdetést iwiw-en majd én is nyomom!

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok -egy gyors beqqcs...
Megyünk aludni..
Titti - az ajándékok? :lol:
Levinek Laptop, Apának Avonos ezt-azt rendeltem....

A hírdetés - 19 óra után telefonált egy ffi - csere lenne (családi ház)...

Jó éjt!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


kia úgy legyen!
Marci boldog szülinapot!!!!

Kép
nyafi
 
 


Nagyon köszönjük a köszöntést Nyafi, Kia :D

Annyira fura, hogy most, hogy itt van Anyu, nem ülök annyit a gép elött, mint egyébként, s ég is a fejem, mert nem köszöntöttem a kis szülinaposokat!

Levi, Sára, Ádám, Blanka!!!! ISTEN ÉLETESSE UTÓLAG IS A KICSI MANÓKÁKAT!!!

Mi nem tartunk ma "nagy bulit", anyósék jönnek 18-án (3 hétre), majd akkor....teszek majd képeket azért, ha összeszedem magam!

Puszi,
Szilvi s a ma két éves Marci :-)

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Boldog 2. Szülinapot Marci!

Kép
tittina1982
 
 


Nagyon boldog szülinapot a kétéves MArcinak!

Nyafi: nem tudom, hogy ki mit szól, vagy inkább gondol. De női csapat van, szerintem el lehet képzelni. Viszont tényleg nagyon rosszul voltam. Ma legalább már kijöttek a trutyik és nem fájt a fejem. A férjem persze elkapta tőlem, most ő kezd köhögni.

Napsi nagyon szépen üldögél és mosolyog. Nálunk ez elképzelhetetlen lenne. Viszont ma énekelte a Kiskarácsonyt. Persze csak azt tudta, hogy "ha kisült már, ide véle, hagy egyem meg..." Cuki pofa.

Lányok valami jó kis sós süti recept? Sósat kell vinnem a karácsonyi céges bulira. Amúgysem vagyok egy konyhatündér, de nem is szoktam sósat csinálni, mert én nem szeretem:-) Szóval valami gyors, könnyű és fincsi kellene.

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


Sziasztok!

Restellem, hogy épp a napokban, amikor a legtöbb szülinap volt, nem jártam erre, de eleinte mindkét csaj kicsit beteg volt, aztán végül Krisztának még 40 fokos láza és lázálmai is lettek. most már jól van, bár még reggel is volt kicsi láza.

Szeretnék köszönteni minden kismanót, akinek az elmúlt héten volt a szülinapja, remélem, nem hagyok ki senkit: Ádámot, Levit, Sárát, Blankát, és most már Marcit is! :) Isten éltesse sokáig mindegyiküket! :)
Kép

Csillának, Barbinak, Ritának pedig előre szeretnék BOLDOG SZÜLINAPOT kívánni, mert ki tudja, hoygan alakul a következő időszakunk is!
Kép

Puszilok mindenkit és remélem, még tudok jönni!:)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edit jobbulást a atörpiknek!

Kép
nyafi
 
 


Nyafi, köszi! Míg Kriszta úgy néz ki, lassan javulgat, lefekvéskor Borónak 37,3-at mértem. Ez még semmi, persze, de lehet, hogy valami ráragadt nővérkéjétől! :(

Lányok, mi van Ancsával? Munka közben beugrott, hogy itt volt régebb a topikunkban és nagyon rég nem láttam erre. Réka is már nagylány eddig! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?