Hsv: nagyon szépen köszönöm a részletes válaszod, nagyon kedves tőled, hogy ennyit írtál.
Úgy gondolom ennyire lelkileg nem borzasztó azért a helyzet.
Volt egy rossz orvosos élményem a terhesség alatt, azóta jön ki: nagyon megijesztettek egy vizsgálatnál, 3 hétig stresszeltem, persze kijött a herpesz, aztán azóta, mikor tudom, hogy el kell mennem a dokihoz, előjön...remélem jól diagnosztizálom magam.
Meg lehet, hogy rosszul írtam, nem havi kétszer jön ki, hanem kéthavonta 1x de az is elég...nyáron van úgy, hogy elő sem jön, hiszen akkor az embernek több lehetősége van vitamint bevinni a szervezetébe.
A lizinnel kapcsolatban: dec. 15-én megyek újra az orvosomhoz, akkor rákérdezek, esetleg veszek egy dobozzal, és el is viszem megmutatni neki. Ha én nem szedhetem, majd a párom megeszegeti, neki is elő szokott jönni ugyebár...
A croton tiglium (homeopátiás) úgy tűnik bevált, csak most elfogyott. Folyamatosan fogom szedni most már végig az echinacea homeopátiás bogyóval (az olyan, mint neked a Grapefruit mag olaj, van úgy, hogy együtt is forgalmazzák a DM-ben kapható, csak alkoholos, így én azt nem szedhetem), meg az Oscillococcinum (homeopátiás) bogyóval együtt. Ez így immunerősítő kombinációnak minősül. A Croton tiglium pedig kifejezetten nemi herpeszre ajánlott. Úgy vettem észre az intenzív szedéskor hamarabb múlt el a seb és nem is úgy, hogy bevarrosodott (vagy hogy mondják), hanem egyszer csak felszívódott. Szóval jók a tapasztalataim. Egyébként körömvirág krémet használok tüneti kezelésként.
Találtam még egy dolgot: a sajátvér-terápiát, ami egy immunerősítő bomba. Természetes hatóanyagokból kevernek egy "koktélt", amikor elmész beadatni, levesznek vért tőled, azzal összekeverik és együtt a véreddel visszafecskendezik a testedbe. Hát, nem tudom mennyire van még időm egy ilyet csinálni. Illetve hallottam még a holisztikusan gyógyító Medic-Poliklinikáról, ahol állítólag tuti kikezelnek...ami ugye már alapvetően hihetetlen...
Minden esetre azért belehúzok, és ha valahová elmegyek, vagy megtudok valamit jelentkezem!
A neten keringő herpesz-terhesség cikkeket már nem is veszem figyelembe, mert hiteltelenek lettek számomra. Az orvosomban kell bíznom, aki azt mondta: ha akkor kint lesz (azaz sebes felületet lát), akkor császár - tudom, nem tragédia, csak hát...
De még átbeszélem ezt vele, mert elgondolkodtatott, amit írtál, hogy már előre kérjem...Feleslegesen nem akarok előre "ráparázni".
Fontosnak tartom a pozitív hozzáállást, éppen ezért arra kell koncentrálni, hogy ne legyen!
Minden jót, és ha van még ötlet, én azért visszanézek minden nap, írjatok!
cm