Új privát üzeneted érkezett!

lehet póki is lelépett szülni mint pénteken manócskák

Kép
Kép
anitaaa03

Anitaa te híztál egyáltalán a pocidon kívül?Nagyon kis vékonynak tűnsz! :shock:
Vendég

köszi tuli jó vicc :lol: híztam bizony bár már 3 hete nem mérekeztem akkor tartottam 8 kilonál most már tuti 10 felett van.
láttál volna 4 évvel ezelőtt :)

Kép
Kép
anitaaa03

azért már nagyon kíváncsi vagyok mekkora babóca képes kitölteni egy ekkora pocit.szerintem nagyobb mint annó Andréval és mások szerint is.

Kép
Kép
anitaaa03

sikerült megzsarolni a fiamat rendet rakott a szobájába és csak egy nyalókába került :D

Kép
Kép
anitaaa03

Anitaa : láttál volna 10évvel ezelött.... :lol: :lol: :lol: 48kg és 170magas voltam......most éppen 88kg :shock: :shock: :shock: ...én 15kg-ot híztam eddig! :(
Ti tudjátok már mi lesz a neve?Mert a második az István úgy emlékszem,vagy nem?
Vendég

Anitaa :akkor elmehetnél terrorelhárítónak is...bár lehet ott nem lenne elég pár nyalóka! :lol: :lol: :lol:
Vendég

én 160cm és 45kilo voltam de már az nem lessz soha :(
sajna még mindig nem döntöttük el a nevet mindig mást tartunk jónak és persze mindketten mást :? nemtudom hogy lessz megegyezés.igen a 2. név István apukám után.

Kép
Kép
anitaaa03

:lol: :lol: :lol: :lol:
csoda hogy sikerült eddig mondhattam akármit úgy látszik most nagyon evett volna nyalókát :wink:

Kép
Kép
anitaaa03

Nekem amúgy az István nagyon tetszik!Páromnak is tetszik,de igaza van,kár hogy olyan szarul becézik!(Pisti).Pedig ha nem így becéznék tuti az lenne a tartalék fiúnevünk! :D Főleg hogy párom második neve is az!
Vendég

Istinek is szokták becézni meg persze nem muszály becézni se.mi azt azért nem szeretnénk hogy teljesen az legyen a neve mint apumnak volt az olyan hülyén venné ki magát.meg nekünk annyira nem jön be azért.

Kép
Kép
anitaaa03

Anitaa és mik a nevek ?Vagy egy sincs ami listán van?
Vendég

Szerintem Póki nem szül még, csak elveszett, mert elvileg nekem (is) írna sms-t és nem kaptam semmit. Persze, lehet, hogy olyan villámgyors a bébi, hogy ideje sincs ránk gondolni, max. a 2 órás megfigyelés letelte után. :)
csillag25

Szerintem a Pisti még jó,Tulip,sokkal kevésbé tetszik a Pista,Pityu 8) 8)

Én is voltam 10 éve 165 cm és 49 kg.Most én 84 körül mozgok....az 18 kiló hízás...gáááááz.No,mindegy,majd lemegy.

Most voltam ctg és olyan jó minden....csaj szerint,aki intézte még 2 hét...no,meglássuk....

Kata,nem,már nincs hasmenés.Most normál széklet van,napi 1 vagy 2.

Anita,de te télleg jó vékony vagy!!!André fineszes.Dénes nem szoktam ilyesmivel zsarolni,mert rászokik...én meg nem akarok neki édességet adni...így marad a fenyegetés.....felteszem a mcid a szekrény tetejére és hasonlók 8)

Olyan jó szaloncukor recepteket találtam,alig várom,h megcsinálhassam...de csak akkor fogom,ha meg is ehetem :lol: :lol: ergo szülés után..

Anna,nyugi,panaszkodj csak nyugodtan,ha tényleg kihúzom még a két hetet,én is nyafogok majd állandóan...

Dorka,én a megindítás mellett vagyok.Főleg betöltött 40.héten.Reméljük nem kell,de ha igen,akkor legyen.

Csillag,irigy vagyok a karácsonyi vásárért...én is úgy csavarognék...

Kép Kép
meli1118

Meli milyen szaloncuki receptek?
Megosztod velem is?Hátha én is olyat csinálok.
És te hogy csinálod?
Megcsinálod az alapot ,ízesíted,utánna újramelegíted -forrósítod és sík lapra kened?Aztán vágod és csoki?
segíts már,mert én most csinálnék elsőre!
Vendég

http://antalvali.com/egeszseges_szalonc ... kor_nelkul

http://antalvali.com/egeszseges_szalonc ... kor_nelkul

Az elsőt tutira megcsinlom,a második címről meg a narancsosat.De szerintem te hasonlóta találtál a múltkor,nem????

Kép Kép
meli1118

De igen!Ezt találtam a múltkor!
Én kipróbáltam egy cukor alaposat,de az nagyon édes!Szerintem én is megcsinálom ezeket inkább!:)

Tök édes kétévesem...mindig ideszalad hozzám és megpaskolja óvatosan a pocimat! :D Közben fülig vigyor!
Vendég

Végigolvastam a 4 elmaradt oldalamat! :D
Nem, nem szültem meg, még egyben vagyok. Sajnos. Elérkeztem ahhoz a ponthoz, mikor már igazán nagyon mennék, annyira kíváncsi vagyok rá, hogy már semmi más nem érdekel.

Voltam ma CTG-n, amit persze megint ismételni kellett mint eddig minden alkalommal. :cry: Nektek simán végigmozogja a baba azt a 20 percet? Az enyém állandóan alszik, hiába piszkálom. Már a CTG a rémálmom.

Szülésznő: Minden terhességemnél máshogy csináltam, elsőnél se dokit, se szülésznőt nem fogadtam, másodiknál csak dokit, most csak szülésznőt. Ez lesz a tuti! Ő a legfontosabb, bánom, hogy a másodiknál is nem csak ő volt.

Férjem megcsinálta a kaját, megyek, már hív. Ugye ma éjjel lesz a hidegfront? :wink:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Üdv mindenkinek:)

Mi is még egyben vagyunk.. de ma akcióba lendülünk apával és a málnalevél teával hátha sikerül kicsalogatni a kisasszonyt :lol: :lol: :lol:

Ez a média úgy gáz, ahogy van.. nem szabad vele foglalkozni mint semmi negatív dologgal sem..

- J'adore -
Kép
j'adore

tuli nevek:Botond,Olivér,Ákos
meli én nem tiltom az édességet már csak azért se mert én is eszem elég sűrűn :oops:

Kép
Kép
anitaaa03

Szia Pókica!
Örülök,hogy jól vagy.Mit főzött neked apa?
Azthiszem holnap lesz a hidegfront....vagy a telihold lesz holnap?
Nekem mocorog NST-n,de azért meg kell kicsit löködni! :) Bár nálunk meg nem is figyelnek rá,hogy mozog-e vagy sem.....ránkkötik,s tt vagyunk hagyva arra a 20percre! :(

Jadore,jó hogy mondod, még én meg sem vettem a teát!Már ideje lenne.

Olyan jó,hogy már megvan a babakocsink....pont ma dícsérték,hogy milyen jó!
Ti milyen típusu babakocsit vettetek Jadore?Téma volt itt régebben,azért kérdem.Vagy ti sem vesztek egyenlőre,mint egy két kismama?
Vendég

Anitaa mindegyik nagyon tetszik!!!!!
Anitaa én is sűrűn eszem az édességet,de én a gyerekek elöl! :oops: :lol:
Vendég

Tulipános - örülök hogy eszedbe juttattam a teát, nekem még ízlik is képzeld.. jó persze ízlések és pofonok de nekem be jön :oops:
Mi PégPerego bordó babakocsit vettünkKép Lefotóztam,ilyen lenne..

- J'adore -
Kép
j'adore

póki én 3 éve voltam így a ctg-vel most mindig mocorog babóca.
j'adore drukkolok hogy sikerüljön kicsalogatni :wink:

Kép
Kép
anitaaa03

Mondjuk itt a képen narancsosnak tűnik de amúgy szép bordó :lol:
Édesség, én valahogy inkább joghurt mániás lettem :roll:

- J'adore -
Kép
j'adore

most én is édesség függő vagyok de sajna elfogyott mindent felfaltam ami itthon volt .én azt olvastam előrejelzésbe délután hogy ma van hidegfront

Kép
Kép
anitaaa03

...tényleg narancssárgának tűnik... :) ...de jó!
Fiamnál én is joghurt mániás voltam...minden nap reggel fél liter jogobellával kezdtem....! :shock:
Vendég

Anita a délutáni fogyasztásom:
1narancs, 1banán ,1csoki, 2bukta.....eddig... :oops: .......de még ennék.........somlóit!
Tuti ha kórházban leszek somlóival kényeztettetem magam! :lol:
Vendég

én ma csak nyalókáztam meg birsalmasajtos kenyér más édesség nem volt itthon és a narancs is elfogyott abból is nagyon sokat tudnék enni.somlói hmm jól hangzik szerintem ha beszabadulnék egy cukiba lenne baj :oops:

Kép
Kép
anitaaa03

Jaj de jó lenne kismamik ha most mindnyájan együtt beülhetnénk egy cukiba sütizni és dumcsizni! :D
Vendég

tuli a doki,védőnők és mérlegek szerintem nem örülnének ennyire :roll:

Kép
Kép
anitaaa03

:lol: :lol: :lol: :lol: Anitaaaaaaa!Meghívnánk őket is! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hú, most jött a férjem. Lehet hogy a főnöke felesége h1n1-es. Kórházba került! Mindig mindent elkapnak, nem is értem miért nem oltatták magukat :x Remélem T nem hozza haza ezt a nyavalyát, de nincs kizárva. Most egy kicsit beparáztam, főleg a mai hírek miatt! :(

ANITA: szép pocak :)

Kata
labkat

Húúúúúú, Tulipános... ott egy morzsa sem maradna :D:D:D
Vendég

valami olyan cukrászdába, ahol kényelmes fotelek vannak :lol: tőlem mehetünk :wink: Csütörtökön 10-re megyek ctg-re, és fél 3-ra uh-ra. Közbe meg beülök valahova sütizni :lol: Végre a szülésznővel is találkozom, csak már nem tudom, miket is akartam kérdezni tőle...

Én leányzóm végigmocorogja a ctg-t, de gyakorlatilag az egész napot, úgyhogy nem meglepő :D

Az előbb megint nagyon elkenődtem, hogy keresztben van. :cry: Tudom, hogy bármikor visszafordulhat, de azért sokkal jobb lenne, ha fejjel lefelé, szépen már a helyén maradna :? Most feküdtem felpolcolt csípővel. Ez nagyjából segít is neki, de aztán csak visszaficánkol. Már azon gondolkodom, hogy nem fér el, vagy mi van? :(

briell

Én is már lázat mértem az előbb :? :( Pszichésen simán lebetegedünk. Most a csütörtök miatt is ideges vagyok. Azon gondolkodom, hogy az egész napot eltöltöm a kórházban. Talán ott biztonságos. De utálom ezt a helyzetet :x :evil:

briell

J'adore! El is felejtettelek üdvözölni! Jól leléptél ám több hónapra! :?

Ebbe a cuki témába én is benne lennék! :D A somlói a tiétek lehet, de enyém a gesztenyepüré!!! :lol: :lol: :lol:

Tulip, a gyerekeknek fokhagymás-borsos báránymáj készült káposztasalátával, nekem disznótorost sütött párolt káposztával, mivel nem vagyok oda a májért, max. a csirkéét eszem meg.

Anita, nagyon szép pocakod van, olyan helyes formás. :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Oké Pókica tiéd az összes gesztenyepüré! :lol: Jaj de finomat csinált férjed....ott nem lehet sorban állni?
Az biztos Gabicika! :lol: :lol: :lol:
Labkat nyugi!Ne parázz,minden oké lesz és ti nem betegedtek meg!Nem mindenkire veszélyes!!!!!Azok akik kórházba kerültek mindnek volt valami más betegsége is!Nekem is beteg egyik itteni ismerősöm gyereke...de nem került kórházba!
Briell jó lenne...!Na de jövőre már tényleg összehozunk valamit nyáron,igaz csajok????
Vendég

BRIELL: nem tudom most én sem, hogy hogy van ez a Bálint, de lehet hogy ő is keresztbe fordult megint!!!

TULIP: köszi a bíztatást. Próbálok nem rácsavarodni a témára!

Kata
labkat

kata próbálj meg másra gondolni mert nem tesz jót az idegeskedés biztos nem kapjátok el.
briell én pont a kórházban sztk-ban nem érzem magam biztonságban hiszen ott a sok beteg :?
na meg van a holnapi kaja rizsfelfújt :D meg valami leves.
megint elkezdett görcsölni a hasam :oops:

Kép
Kép
anitaaa03

Tényleg, ez ikreknél hogy van? A felül lévőnek merre, hogyan kell állnia. Egymás fölött vagy mellett vannak?

briell

Anitaa akkor lehet,hogy a holnapi kaja kórházi koszt lesz! :D
Vendég

De a Sotén már egy ideje látogatási tilalom van. Úgyhogy ha nem lent ülök az ambulancián, ahova múlt héten még bárki bejöhetett, ott nem nagyon vannak betegek.

briell

Ne aggódjatok lányok a betegség miatt - bárhol elkaphatjuk...Jó megnyugtató vagyok, mi? :wink:
Viccet félretéve ez az egész pánik már a médiának köszönhető. minden évben halnak meg emberek influenzában,és ma elolvasva az összes hInI hírt tapasztaltam hogy sehova nem merik azt leírni, hogy ebben halt meg xy, hanem hogy a gyanú megvan hogy ez okozhatta, mert kimutatták benne.
Férjem tegnap hazatért azzal hogy évente 30 nő hal meg családon belüli erőszak következményeként - és őket simán meg lehetne pl. menteni azza hogy az agresszort eltávolítják. Erről mégsem beszélnek a hírek pl...
Én is aggódom, ma kicsit bedugult orral ébredtem...lázat mértem...aztán erőt vettem magamon, hogy így nem lehet élni..Nem leszünk betegek! Egészséges mindenki és az a legnagyobb gondunk itt most hogy kinek a babája születik meg következőnek :wink:
Vendég

Én inkább nem megyek ki az utcára max. ctgre már, de ez sem garancia semmire, hisz a férjem, az anyám, a hugom..stb is elhozhatja hozzám a vírust. Sőt, ma egy kolléganőm a semmiből felhívott hogy ugye azért jöhet majd látogatni a kórházba. Nem akartam megbántani, de : minek? Nem fogok smst küldeni azt hiszem csak a családnak, meg Nektek:-) A többiek majd megtudják ha itthon leszek már.

Apropó
Pumi
anyósod meggyógyult?

Nnna de ez a cuki-téma kellemesebb:-) Mi tegnap kaptunk egy csomó csokit, úgyhogy fel vagyok tankolva ezerrel:-) Sztem most lehet vmi front, mert kislányunk pörög, én meg álmos vagyok 8)
Vendég

Szerintem is most van front, mert nekem már vagy egy órája keményedig és görcsölget a hasam.

Tulip, az írásodról jutott eszembe: megkérdezte a férjem, hogy holnap mit ennék szívesen, erre mondtam, hogy száraz zsömlét mini vajjal (kórházi reggeli) :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Tényleg semmi értelme aggódni az influenza áldozatok miatt. Sajnos úgy érzem, hogy én ebben a rohanó világban kicsit érzéketlenné váltam. Engem már nem is érdekel, hogy mit mondanak a hírek, holott tényleg minden nap megnézünk legalább egy híradót, de inkább kettőt.
Délután ledőltem, hogy alszom egyet. Nem némítottam le a telefont, csak rezgőre tettem. Másfél óra alatt legalább tizen kerestek, hogy mi van velem. Persze ha nem vettem fel, jött az sms, hogy szülök-e...most már kezd unalmassá válni. Persze, aranyosak, hogy aggódnak, de tudja mindenki, hogy úgyis szólunk. Mióta felkeltem meg fáj a fejem. Ez tuti a front.
A sütizésre én is jelentkezem, bár napok úta úgy ég a gyomrom, nem is tudom kitalálni, hogy mit egyek. Illetve ennék palacsintát, csak nincs erőm odaállni és megsütni, még azt a pár darabot se, amit én eszek meg.
tedorka

HálIsten engem nem zaklatnak ilyen telefonokkal,hony naaaa?De nagyon idegesítő lehet!Sokan szerintem ebbe nem gondolnak bele!

Pókica úgy legyen!Na de akkor értesíts minket ha az a reggelid! :lol: :lol: :lol:

Gioia: tök igazad van,és férjednek is!Abból lesz hír és pánik amit a média kiemel! :evil: A cukitéma tényleg jobb!

Anyukák!Mikor jön már a családi pótlék?valaki nem tudja?
Vendég

Dorka.. palacsinta.. nyám-nyám.. 2 napja húzom magam vele,sütni kéne,sütni kéne.. de nincs erőm belekezdeni se... :)

Gio,akkor megyünk hozzád csokit enni :D

Pókica,a múltkor a képekre nem reagáltam,de most eszembe jutott,h írjak.. szóval szerintem a leányzód csodálatos szép csajszika,és szerintem rád hasonlít, a pici fiad meg egy tünemény és tiszta apja,jól látom?
Jah,és egyszer egy finomság főzéséig elrabolom a férjed :D:D:D:D

Szerintem is lehet valami front,mert fáj a fejem és mintha sajogna a császár sebem.. :? :?
Vendég

Tulipános, nekünk mindig 2.-án szokott a számlára érkezni... akkor elvileg holnap... :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?