Sziasztok!
Mesi, örülök, hogy Boti is meggyógyult. Nálunk most a párom van soron, úgy látszik ez a vírus senkit sem kímél. Gondoltam én is rátok, hogy ti hogyan állhattok a szopival, mi is lecsökkentettük napi egyre, itt az esti maradt meg, de Babó nem minden nap kéri
. Igy igény szerint, ha kéri akkor még kap. Projekt beindult, ha van eredmény, szólok. Te mikorra vagy kiírva? Lehet, hogy elvagyok tévelyedve, de félidő környékére gondoltalak...
Mona, Babó most volt kettő éves. Béla a 'rendes' neve.Tényleg nagyon telik az idő, el sem hiszem, olyan, mintha tegnap született volna és már szaladgál, mondatokban beszél
Próbáltam képet föltenni a profilomba, de a legfrissebb, ami gépen van, az nagyon nagy és nem sikerült
. Ha lesz másik friss képen, felrakom.
Linda, nagyon édi Gergő
. Főleg a Love me tender-es body, ez nem semmi. Megdögönyözném, ha a kezem közé kaphatnám. Danival hogy bírsz? Gondolom még nem nagyon sétálgattok.
Alice, szurkolok neked, hogy gyors és fájdalommentes szülésed legyen. Ahogy írod, már bármikor találkozhattok. A 7 kg pluszhoz gratulálok. Ettől a testtömeggyarapodástól én is tartok. Babó születése óta nem sikerült minden kilót leadni és valahol én is abban bizakodom, hogy másodszorra nem jön rám megint annyi. Babóval 17 kg-ot híztam. Te hol fogsz szülni?
Velünk a gép működésképtelenség alatt elég sok minden történt. Leraktam az államvizsgát, úgyhogy sikeresen befejeztem a fősulit. A záróvizsgám ötös lett, a diploma majd négyes lesz a szigorlatok miatt. Sajna még nem vehettem át, mert egy nyelvvizsga hiányzik. Nyaralni mi rokonoknál voltunk itt is ott is. Mozgalmasan telt, de azért sikerült kipihennünk magunkat. Babót is rengetet új dolog érte, elhozott egy 1 hónapos kiskutyát egy háztól, pár órára, a végén visszavittük egy kis traktorvezetés ellenében...meg hasonlók.
Befejezem, mert nem akarok nagyon hosszú litániát írni nektek.
Üdv,
Tündi