Új privát üzeneted érkezett!

Pocak...hááát nem vagyok ám annyira erős, csak nagy úr a kényszer.... Nem kényszeríthetem rá, hogy velünk akarjon lenni. Én szeretem, de ez az Ő döntése, és most pánikol, hogy mi lesz... Talán lehet még happy end a sztori, de részemről már mindenképpen az lesz a baba miatt:)
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Először is üdv. az újaknak, Mindenkinek egytől egyig :) , akit eddig még nem köszöntöttem.

Edwig és eva28: merítsetek erőt a mostani boldogságos babavárásból és kívánom, hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnétek!

Antekirt: küldöm priviben az elérhetőséget

A parázás nálam is előjön, hogy nem érzek semmit, akkor most mi van?! De aztán a rosszullétek csak megkörnyékeznek és akkor örülék, még ha kutyául is vagyok.

Pocak: rántott sajt? hmmmmmmmmm.... nagy kedvencem, csak elékészíteni nem szeretem, de enni annál inkább :)

Bibar: megy a drukk ezerrel, jó hambucizást előtte :lol: Gondolj ránk, mikor eszed 8) és este pedig várunk a jó hírekkel!
Nálam is van sokszor esténként hidegrázás, bár nem mértem meg a hőm, de én arra gondoltam, hogy most alakulhat éppen valami odabent és ezért jobban igénybeveszi a szervezetem.

Most megyek, mert lányom nem nagyon hagy érvényesülni.

Még bekukkantok majd.

Sziasztok!
Manorka

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka
 
 


:-) ez az Edi, fo a pozitív gondolkodás :-) drukkolok Nektek.

Hát az élet nem mindig fenékig tejfol, de én azt tartom hogy minden valamiért torténik és nincsenek véletlenek. Minden úgy alakul, ahogy alakulnia kell, mégha az adott pillanatban nem is érti az ember, késobb rájon mi miért torténik és mindenbol tanul az ember. Csak néha kemények a leckék :-(.
Edi, meglátod, az hogy most egy új életet hordasz a szíved alatt, nagy erot ad majd hogy elviseld, akárhogy is alakul. Engem is az tartott életben annak idején...
Na de most már tényleg lezárom a témát, szorítok a happy end- ért:-))))
sziasztok!!!
eva28
 
 

 
 

nemsokára jönnek Anyuék,vigyáznak Olivérre,én meg elindulok az urammal :oops: :oops: nagyon izgulok :oops:

Manorka
oké majd gondolok rátok 2 falat között :wink: :wink: na ez megnyugtat ha nálad is volt hidegrázás,akkor bizti csak nagyon dolgozott odabennt :wink: :wink:

na mentem lányok,szoritsatok!! :wink:

bibar
 
 


Hát Pocaklakó korán elkiabáltam a dolgot.
Nálam is jön-megy a színezgetés...tegnap este volt valami rózsaszín, reggelre elmúlt.
Ma meg fájdogál a pocakom, húzásfélét érzek a bal oldalon...talán a méhszalagok nyúlnak?
Holnap megyek UH-ra! :)

Megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül ezzel a barnázgatós dologgal...remélem minden rendben van odabent!
És nálatok is!!!
Drukkolok!

Emi

Emi



email4
Budapest
 
 


Sziasztok!

Reggel voltam vérvételen és UH-n, most már hivatalosan is 9 hetes vagyok. Láttam a szivecskéjét (hallottam is) és édes kis bab formája van. 22 mm. HATALMAS! Csak sajnos fotót nem kaptam, én meg elfelejtettem kérni, mert orvostanhallgatók voltak bent és nagyon kellemetlenül éreztem magam (még ugye ,,műkukis" ultrahangot csinálnak és ők pont ott ültek :(
Legközelebb dec. 18-án kell mennem, hogy még karácsony előtt el tudjak menni integrált tesztre is (azt is a 12. héten kell megcsinálni).
Ma még este 6-ig melózok, és valaki írta a rántott sajtot és én most meg akarok halni érte!!!
Edwig: én együtt maradtam anno a kisfiam apjával, mert jött a baba, de így utólag nem kellett volna. 5 évig húztuk. Most pedig tényleg megtalált a nagy szerelem. Nem gondoltam volna, hogy még lesz gyermekem. 36 éves leszek mire megszületik, persze ez manapság nem számít olyan nagyon idősnek, de azért már teljesen más ez a terhesség, mint az előző.
Bibar: még megpróbálok ma benézni, remélem neked is örömteli híred lesz!
Gabi
sakura1974
 
 


Emi! Ha folyamatos a húzás, akkor ajánlott a magnézium, kicsit ellazít. De azért kérdezz rá a dokidnál, ha holnap mész.
Ha csak elő-elő bukkan ez a jelenség, akkor tényleg csak a szalagok nyúlásáról van szó. Szokták ajánlani a Magne B6-ot vagy a Magnerotot. Nálam is ugyanez a helyzet, sőt lányomnál is ez volt és nekem a magnesium citricum vált be, gyorsan felszívódó. Magne B6-ot folyton hányingerem volt. Nálam azért fontos, mert már veszítettem el babát kinyílt méhszáj miatt a 24.héten és ugyanezek a jelenségek voltak, ezzel most nem idegesíteni szeretnélek, csak azért szólok, hogy mindenképp említsd meg a dokinál, ha mondjuk nem csak pillanatnyi, szurkálás szerű, hanem pár perces húzás van. És akkor biztosan mondd rá valamit.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka
 
 


Tud valaki segíteni? Végre csináltam vonalzót, de most nem találom a profilomat, ahová be tudom illeszteni. Olyan béna vagyok :twisted:

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


Sziasztok!

Hétvégén nem voltam, most visszaolvastam!

Barbuss: Sajnálom, hogy még mindig rosszul vagy :(

Bibar: mennek a drukkok! Kiskönyv bekötése jó ötlet :)

Sakura: üdv itt! :) Gratula a 22mm-eshez!

Isabo: Neked is üdv itt, és drukk a mai UHhoz!

Pocaklakó: itt ugyan van védőnő, de Zalán születése óta kétszer volt nálunk, sok újat nem tudott mondani. Hidd el, ügyes leszel a babával, és nem is lesz szükséged védőnőre ;) Én oldalt fekve érzem néha, ha felhúzom a lábaimat, hogy mintha lenne egy gombóc a pocimban :) Nagyon helyes a babód a képen :) Én simán sütőben szoktam itthon kenyeret sütni.

Emi: unokatesóm csak a 12. hét után ment védőnőhöz, én is csak akkor fogok, szóval nem kötelező a 12. hétig se menni. Drukk a holnapi UHra!

Edwig: Neked is üdv itt, tök jó, egyre többen vagyunk :) Egyszer előforduló kis rózsaszin csikra nekem anno azt mondta a doki, hogy bármitől lehet. És nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek, nincs szó arra, ami a kisfiaddal történt! :(

Antekrit: nekem a fiamnál és most is a 9.hét után elkezdett csökkeni a rosszullétek száma és erőssége. Nyugi :)

Meme: én ma egy sűrű gombalevest csináltam, holnapra krumplis tészta lesz, meg uborkasaláta.

Nálam a rókakomák főleg este jönnek ücsörögni körém, meg eléggé fel vagyok olyankor puffadva is. Ma hivtak a dokitól, egy nappal előrébb került a 12 hetes UH-m dec 22-re, olyan messze van még!

Kép

Kép

Kép
fókamóka
 
 


Próbálkozom a vonalzómmal:

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


Na talán most:

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


:(

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


Sziasztok!
Üdv azoknak,akikkel még nem találkoztam.
Jelentem vagyunk,csak nagyon tanulok,és próbálok túlélni. Kiírtak államvizsgára 14-re,azaz pontosan 2 hét múlva már nagyon boldog lehetek,ha sikeredik.Próbálok tanulni,de nagyon nehéz.Igazából két hete elkezdődtek a nehézségek.Állandóan fáradt vagyok, olyan a fejem, mint az egyik műtétem után,amihez morfiumot kaptam.Csak non stop. Meg felváltva van hányingerem és farkaséhségem. Nem rossz felállás. Bocsánat, hogy nem tudlak Titeket követni, de sajna most nem megy, de két hét múlva már nem tudtok levakarni se. :lol: Holnap uh.Izgulok.Meg vinni kell Rikit vérvételre. Aggódom, remélem jól viseli majd és minden ok lesz.
Puszi mindenkinek!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na megérkeztem! Végre!

Nagyon szarul vagyok most. Egész délután olyan össze vissza érzem a szívem. Olyan, mintha 3-4 percenként dobbanna egy plussz ütést. szerintetek mitől lehet ez?
Azonkívül a busz, amivel jöttem haza, annyira rázott, hogy azt hittem szétszakadok. Nem tetszett nagyon a gyereknek!

Azt hiszem lepihizek kicsit, hátha akkor jobb lesz!

Bibar!
Mennek a drukkok!!!

Fókamóka: én 21-én megyek UH-ra! Szerintem is nagyon messze van még!! De szerencsére én bekunyiztam magam még jövő 7re a dokihoz egy 10 hetesre is, csak a magam megnyugtatására:) Ugyis kell utro-t iratnom, akkor ha már ott vagyok, be is kukkanthat:)
Én nem szeretem a gombát, nagyon nem, de 3-4 napja úgy ennék egy jó kis rántottgombát:)

Holnap megyek a védőnőhöz. Remélem lesz délelőtt! Úgyis az lesz az első mondata: Kövér, fogyjon le!:) Az enyém meg az, hogy törödjön a saját testsúlyával!:P

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Sakura: A másik sort másoldd be, ne ezt!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Meme, az én védőnőmnek is ez volt a mániája.Hogy túl sokat hízok,diétázzak.Kérdeztem tudja-e mit jelent:kívánósság+ éhség. Persze, hogy nem, hisz nem élte át. :P
Na megyek vissza tanulni.Próbáltam átfutni, de sokat írtatok,nem megy. :)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Meme:
hihetetlenek a beszolasaid! Tuti azert vagy mar megint rosszul mert nincs melletted Apa.

Niki:
orulok, hogy mar feloled is hallottunk, es nagyjabol minden rendben. Persze a kozelgo allamvizsgat es a rosszulleteket leszamolva. Kitartas, es szavadon fogunk a levakarasos dologban. :lol:

Sakura:
Meme a nagy vonalzo szakerto, mindenkiet o csinalta meg. Nagy nagy grat a babokahoz!

Fokamoka:
De jo, hogy te is jottel. En sajna ha felhuzom a labam, csak a gondorodo hajinkot erzem a hasamon, egyben osszeallva. Babot sajna nem, biztos neked alapbol pici a pocid, ezert erzed. Elkepzelheto kulonben a baratnom is erezte a gombocot.

Emi:
Latod nem vagy egyedul a barnaval, bar jobb lenne, ha senkinel sem lenne. Holnap hany orara vagy elojegyezve uh-ra? Mikor szoritsunk a legjobban?

Bibar: varunk "haza" siess a jo hirekkel. Most, hogy irtatok a hidegrazast estenkent nekem is szokott lenni, de csak egy rovid ideig amig be nem bujok a 2 nagy vastag takaro ala. Nem gondoltam volna, hogy ez is a Babotol fugg.

Manorka: neked is akartam valamit, de mar elfelejtettem, bocsi. :oops:
pocaklako
 
 


000
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.25 18:52-kor.
Vendég
 


Az esti hidegrázás nálam is van, még tusolni is rosszul esik. Egyik este 37,3 volt a hőmérsékletem, de azóta semmi. És a hidegrázás mellé még a vállam és a lábam is sajogni szokott. Néha már úgy szégyenlem magam, hogy ilyen nyafi vagyok, párom nincs hozzászokva.
Viszont ma nem voltam rosszul! Ez az első nap, hogy nem émelygek.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


meme!
most a másik sort másoltam be, az aláíráshoz kell, ugye?

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


Poci: Köszi a vonalzó elismerést, de azért nem mindenkiét:)

Betoltam egy gyrost arcba, mindjárt jobb lett a szívem. :)
Megmétem a vérnyomim. 122/74. Pulzus 90. azt egy picit soknak találom, de lehet hogy ez normális. Sztetek?

Kutyafüle: Én hízás nélkül is kövér vagyok:) De ezt tudom már 24 éve...nem kell hogy ő mondja meg nekem a tutit!:) Én elhajtom a ...füttyszóba, ha nem tudja hogy hol a helye. Annyi védőnő van Pécsett, majd megyek másikhoz. De nem kenyem az ördögöt, lehet hogy norm lesz.:) Remélem.

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Sakura, csak az eleje lemaradt.
azt is másold be. az az [url][img].....valami ilyen az eleje:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Sikerült a vonalzóm! Most minden bénázásomhoz bemásolta! Már megijedtem, hogy a babó teljesen elszívta az agyamat!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


Ügyi vagy!

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Meme, nekem is 21.-én kell uh-ra menni. Annyira messze van.

Fókamóka, csak olyan furcsa, hogy egyik nap még tök erős aztán meg tudok enni és émelygés is alig van.

Én meg mostanában, hogy csökkent a gyomormarásom egyfolytában eszem, hogy azt a picit is enyhítsem.

Kép

Kép
antekirt
 
 


000
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.25 18:53-kor.
Vendég
 


én 21-én még "csak" 11+5 leszek.De az már végülis a 12.hét:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


edwig: a 64 kg sok? Én már most 6 kg-t híztam, mit fogok én kapni? Majd nem mondom el hogy mennyiről indultam... Mondjuk még nem vészes a 60 kilóm, csak a baba miatt már pár hónapja leszoktam a cigiről és automatikusan híztam. Aztán a rosszullétek miatt sem fogyok, mert állandóan eszem, addig legalább jó.

azt szeretném kérdezni, hogy háziorvoshoz is kell majd menni? régen voltam úgy emlékszem EKG-n is, de most nem szívesen mennék be egy betegekkel zsúfolt rendelőbe, amikor mindenhol a járvánnyal fenyegetnek.
Gabi

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


meme: én 21-én integrált tesztre megyek, de az a borzasztó, hogy ott nem fognak semmit mondani, csak a 16. heti vizsgálattal összevetve. nagyon szeretnék már ott lenni!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


Sakura: hát a kiinduló az 60 volt eredetileg, de én azt hiszem az Elevittől híztam :oops: lehet butaság, de egyszerűen egyfolytában éhes vagyok, ha beveszem, gondolom a B-vitaminok miatt. A védőnő az előző terhességemet vette figyelembe, ahol 57kg volt a kiinduló, és 13 hetesen híztam 3 kg. Dehát egyik terhesség sem egyforma... nem?

Mi az az integrált teszt? :oops:
Vendég
 


Csajok, ti itt olyan sulyokrol beszeltek, mint ami nekem volt a gimnazista versenysulyom. Akkor asszem jo, hogy itt nincs vedono, mert ha jol ertettem csak kritizalni tudnak. 64 kg az sooookkkk???? te jo eg, akkor latna engem a vedoneni.
Sakura: mi az az integralt teszt?
Akartam kerdezni, hogy ti mentek magzatviz vizsgalatra (amniocentesis-re)? Nalunk nem kotelezo, en asszem nem fogok menni, hanem van egy masik vizsgalat, asszem erre megyek, a nevet magyarul nem tudom, olaszul bitest-nek hivjak. Mond ez nektek valamit? Annyit tudok, hogy verbol csinaljak, es ez is sok mindent feltar, ha van down-kor vagy ilyesmi, persze pontatlanabb, mint a magzatviz vizsgalat.
pocaklako
 
 


Pocak:)
A 64kg nem sok, ha elég magas vagy, de én elég dugó vagyok, egészen nagy 165cm vagyok:D:D:D:D

Én nem megyek magzatvíz vizsgálatra, én félek... és bízom benne, hogy nem lesz semmi baja a babának.
A másik vizsgálatról nem hallottam még, de olyanra mennék én is, ha tudjuk mi is az pontosan.
Vendég
 


Edi szerintem a 64 kg egyaltalan nem sok, barcsak en indulnek annyirol, es hogy megnyugtassalak, en is eleg dugo vagyok a 167 cm-mel. Mindegy, egesz eletemen at mindig zavart, hogy hogy nezek ki, most viszont azt mondom, hogy csak a baba legyen egeszseges, lefogyni meg azutan is lehet. :lol: :lol: :lol:
pocaklako
 
 


megjöttem :lol: :lol: hatott a hambuci amit benyomtam :lol: :lol: van szivecske verés,16 mm a baba,kéz láb nagy fejecske :P :P
8+4 nek felel meg a terhességi korom :wink: :wink: majd holnap visszaolvasok és irok,most megyek fürdetni a manót :wink: köszi a drukkokat!!fotó készült,majd valamikor felrakom :oops: :oops:

bibar
 
 


Bibar!
Nagy nagy nagy gratula Neked es a Babonak!!!! :lol: :lol: :lol:
Varjuk a sztarfotot :lol: :lol:
orulok, hogy minden a legnagyobb rendben nalatok, es most mar megnyugodhatsz.
pocaklako
 
 


Pocak:)
Akkor nyugodt vagyok, mégsem vagyok naaaagy, a védőnő a dili... :)

Bibar:)
Gratulálok:) szép nagyok vagytok már:)

Azt hiszem rászokom a hambucira én is, mert 2 hét múlva mennem kell uh-ra, akkor fognak szívhangot nézni.... :)
Vendég
 


Sziasztok! Bocsánat a zavarásért.:oops: Én júliusban szültem és szeretném eladni a kismama ruháimat. Ha valakit érdekel, írjon pü-t. Mindenkinek szép babavárást kívánok! :D .
cunci
 
 


Bibar! Sakura! Szuper hírek! De jó de jó! :)
Sakura, klassz lett a voalzód :wink: Bibar, a tieden mindig jót rötyögök amikor meglátom :D

Pocak, nem bírom ám olyan jól :oops: csak muszáj :?

Meme, nálunk tegnap volt sonkatekercs :wink: Ma egész tűrhetően voltam! :P Végre tudtam normálisan enni, ami sokat segített, mert legalább az éhségtől nem voltam rosszul :wink:

Manorka, Ti jól vagytok?

Niki, jó hogy jelentkeztél! :) Gyere néha életjelt adni :wink: Miért vesznek vért Rikitől? Megy a drukk, hogy legyen erőd tanulni!

Súly téma - engem pont azért szúrt le a védőnő, mert fogytam :oops: De félek, hogy lesz ez még így se a végére :D
Én megyek majd még 1x a 12 hetes UH előtt :roll: Mondjuk mondta a dokim, hogy a nyári eset után szigorúbb a kontroll, amit nem is bánok :) Pont Szenteste leszek 12 hetes :P

Barbi

Kép

Kép
barbuss
 
 


Bibar: Szuper híreket hoztál! Gratulálok!! Várjuk a képeket is majd, ha lesz időd!

Sakura: Neked is gratula a Babócádhoz!

Barbuss, köszi a kérdésed. Úgy néz ki a barnázás megszünt, de émelygések, hányingerek még tudnak gyötörni, viszont mintha már kevesebbszer. Cserébe pedig extra fáradékonyságot, aluszékonyságot kaptam. Szóval egy fokkal jobban vagyok már :)
És Te?

Niki: jó tanulást, sok-sok kitartást kívánok és ha túl vagy a dolokon, akkor gyere és mesélj!

Lányok, van valaki köztünk, aki esetleg a MÁV-ban vagy az Uzsokiban szülne? Esetleg az Szent Imrében? A dokim nem vállal szülést már (nála szültem a lányom még 2007-ben) és majd decemberben fogok menni egy Szt.Imrés dokioz, de ahogy telnek-múlnak a napok egyre inkább gondolom azt, hogy hozzánk az a kórház nagyon messze lenne. A MÁV-ba tartoznék, illetőleg a dokim még az Uzsokiba tudna beprotezsálni. De nem tudom, mi tévő legyek. Ismertek valakit ezekből a kórházakból? Nekem egy profira lenne szükségem, aki még kedves is. Nem volt könnyű szülésem (12 órás vajúdás után, császárra mentem, de a spinális érzéstelenítés nem hatott, így el kellett altatni engem, illetve még előzőleg egyéb komplikációk is voltak) emiatt szeretnék jó dokit találni. Köszi!

Holnap megy valaki UH-ra?

Jó éjt Nektek!
Manorka

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka
 
 


Köszi lányok :lol: :lol:
most barátnőzöm egész nap de majd este megpróbálom felrakni :wink:

Manorka
sajnos nem vagyok ismerős ezekbe a kórházakba :cry:

Én annó Olivérrel megcsináltattam a méhlepény biopsziát,igy voltam nyugodt,valószinű most is megcsinálattom,majd megbeszélem a dokimmal :wink:

Súly:én már 2 kg hiztam a 8 hét alatt :cry: :cry: remélem lelassul mert ugy 10 et tüztem ki célul :oops: :oops:

bibar
 
 


Sziasztok Lanyok!
Jo reggelt mindenkinek!

Manorka: sajna korhaz temaban abszolut nem tudok mit mondani.

Bibar: jo szorakozast mara, de estere varjuk a fotokat!

Szep napot mindenkinek
pocaklako
 
 


Sziasztok!
Én a 2009. júliusi babaváróktól vagyok, és szoktalak benneteket olvasgatni (nosztalgiával tölt el :wink: ).
Először is mindenkinek panaszmentes, boldog babavárást kívánok!

Manorka!
Én a Máv-ban szültem, priviben nagyon szívesen válaszolok a kérdéseidre, keress meg nyugodtan! :wink:

Az integrált és kombinált tesztekkel kapcsolatban csak annyit akarok mondani, hogy a kombinált tesztet (11-13. hét között) több kórházban ingyenesen elvégezték tavaly (ha odajárt valaki terhesgondozásra).
"A célunk az, hogy ezt a szűrést biztosítsuk a várandósoknak a programunk keretében. Ahhoz, hogy a kismamákon ingyenesen elvégezzék a kombinált tesztet, az kell, hogy a Magzati Diagnosztikai Központnak az adott kórházzal együttműködési megállapodása legyen" - tette hozzá Merhala Zoltán.

A program jelenleg már fut, az ingyenes Down-kór-szűrés az alábbi intézményekben, központokban érhető el: Székesfehérvár - Család- és Nővédelmi Központ, Cegléd - Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet, Szentes - Városi Kórház, Mohács - Városi Kórház, Marcali - Városi Kórház, Nyíregyháza - Jósa András Megyei Oktató Kórház, Fonyód - Egészségügyi Kht., Mosonmagyaróvár - Városkapu Egészség Centrum. Budapesten a Margit Kórház, a Szent István Kórház, a Szent Imre Kórház, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház, az Állami Egészségügyi Központ és a Szent Rókus Kórház kötött együttműködési megállapodást Magzati Diagnosztikai Központtal. További egészségügyi intézményekkel is folyamatban van az együttműködés kialakítása.

A szűrést a Sejtbank finanszírozza, amiért cserébe az ingyenes szűrővizsgálat eredményén megjelenési felületet kap, vagyis tájékoztatja a kismamákat, hogy az őssejtmegőrzésről hol kaphatnak további információt.


Nézzetek utána, mert különben 20-30 ezer forint!

És ha bármilyen kérdésetek van, gyertek nyugodtan hozzánk! Nem vagyunk szakértők, de mégiscsak a közelmúltban csináltuk végig ezt az időszakot! :wink:

Még egyszer boldog babavárást mindenkinek!

Kép
katy76
 
 


000
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.25 18:55-kor.
Vendég
 


Edi, nekem is ez van tegnap óta... :( én is szedem a magnéziumot! Biztos a pocak: nyúlnak a szalagok! Meg a férjem mondta reggel, hogy állítólag vmi brutál hidegfront van ma :shock:

Katy, köszi az infót! Én mindenképpen szeretném ezt a kombinált tesztet, mert az AFPben annyira nem bízom :? Majd részletesen utána akarok olvasni - bár látom, hogy nincs sok időm, azt hittem ezt később csinálják :shock:

Én ma ismét ramatyul vagyok :cry: Folyton hányingerem van meg öklendezem, és megint jön ez a rohadt farkas éhség :evil: vki mentsen meg... :oops: úgy szeretnék már nem csak panaszkodni :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss
 
 


Szia Edwig.Tanulnom kéne, de lusta vok. Így kicsit jöttem. Szerintem nyúlnak a szalagok,és attól volt.Én a múltkor fordultam az ágyban és belenyilallt. Hirtelen rossz volt, meg ijesztő. Szerintem semmi komoly, de ha gyakran van,azért keresd fel a dokit biztos,ami biztos alapon. De szerintem minden ok, ne izgulj! :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Barbuss,dettó.Hányingerem volt,elkezdtem ropizni és már sokkal jobb.Nagyon gáz így.És már rajtam is van 2 kiló.Rikivel 21 jött fel,szerintem most sem úszom meg kevesebbel. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztoook:)

Barbuss...akkor nem pánikolom túl a dolgot.

Kutyafüle
Nem, nem mondhatom, hogy állandó, de ma kifejezetten érzem.... persze tompán, de most is érzem kicsit 2szem Magne B6 után is. Gondolom a méhem nőhet, mert jóóó nagy pocakom van. Az elsőnél kb. a 15.héten volt ekkora a pocakom.....

21kg jött fel? , Én is plussz 28kg-val mentem szülni az elsőt.... most örülnék, ha nem lenne ennyi, de már rámröppent 4kg....
Vendég
 


Barbuss.... Farkaséhség??? nah az nálam is játszik ma, éhen akarok halni, de fogalmam nincs mit ennék.... és azt veszem észre, hogy egyre kevésbé akaródzik a munka.... pedig még hol a vége....

Mikortól lehet Tgyás-ra menni?
Vendég
 


oh, most olvastam, hogy csak szülés előtt 28 nappal lehet menni TGYÁS-ra.... ejha, és akkor hova lehet menni, ha már nem bírom a munkát??? Táppénzre? Ti min vagytok????
Vendég
 


Már szinte tűkön ülök, délután 5-re megyek UH-ra.
Úúúúúúgy várom már!
Megnyugtató lesz látni, hogy minden rendben van...remélem!

Ti a mellfeszüléssel hogy álltok? Nekem mostanában nem nagyon érzékelhető...

Emi

Emi



email4
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?