Új privát üzeneted érkezett!

Hbzs!
Hát a tüszis hírek szuperek és hajrá pénteki punkció!Kell,hogy ennyi tüszis "rendetlenkedések" után minden simán menjen! :wink:
Már elvan tervezve,hogy holnap reggelire a tőled kapott nasiból eszünk!Majd írom,hogy ízlett,de tuti nagy lesz a sikere! :lol:
Hát nagyon köszönjük pláne,ha ez elő szülinapi ajándék volt!És mi meg nem vittünk neked semmit! :oops: :oops: :oops: Nem baj,de majd kapod a szép szavakat itt a fórumon meglátod sokat! :P
Gondoltam,hogy éjfélig fog tartani a sütés-főzés! :) De megérte,mert jót dumcsiztunk!
Ja és Katámnak nem maradt ám el a mi sütizésünkről a bemondása,kérdése,ugyanis másnap megkérdezte,hogy melyik munkatársaimmal mentem sütizni! :lol: :lol: :lol: :wink: Édes volt! :D
Szóval a lényeg,hogy hajrá péntek!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

phpBB: Kép
belluska

Hát Hbzs!Ez a laptetőm most tuti a tiéd!!!!!! :lol: :lol: :lol:

belluska

Belluska!
Nehogy egy pillanatig is rosszul érezd magadat, hiszen én sem "vettem" nektek semmit! :wink: Eredetileg mézest akartam sütni nektek, mert azt minden karácsonyra szoktam; "megírom" cukros tojásfehérjével, és egy csomót akasztunk a karácsonyfánkra is. Valamelyik évben a munkatársaim is azt kaptak: néhányat celofánba összecsomagolva. Ezt szerettem volna nektek is vinni, de sajnos nem volt időm sütni, meg aztán eszembe jutott a fügés nektarinlekvár (whiskyvel :wink: ), hogy azt úgyis akartam Katának vinni... :wink:
Katátok nagyon aranyos lehet, amikor ilyen okosakat kérdez! :lol:
Az látszott rajta, amikor láttuk a kocsiban, hogy már nem emlékszik ránk, bár mindnyájunkkal találkoztak már! Dehát még olyan picik, s bő 3 hónap nagyon nagy idő még nekik! :D Nekik egyébként mit mondasz, kik vagyunk? - Ha már nem a munkatársaid... :lol:
Köszi a laptetőt! :D Én most is szívesen osztozkodom azzal, aki szeretne belőle részesülni!!! :wink: 8)

Kép
hbzs

Sziasztok.

Hbzs szorítok neked pénteken.

Kata még nem hívtam fel Forgit, majd ha megjön piri, mert még azt se tudom, hogy idejébe meg- jön e.

Az már tuti, hogy holnap megyek az IR vérvételre.Nagyon kíváncsi vagyok, hogy javult-e a gyógyszertől.
Olyan érdekes, hogy én nagyon szeretem szedni a MET-et, érzem azt hogy jó nekem. Nem is akarom majd abba hagyni a terhesség alatt sem.

mimie, gabo, köszönöm nektek is hogy szorítotok értem:)
Belluskát külön puszilom:)
És olyan jó hogy itt van velünk:)

beus84

Hbzs!
Katám leginkább csak a kis Katára emlékszik a találkozóról,illetve Katára és párjára határozottan! :wink:
Ő inkább csak úgy tudja,hogy akikkel levelezni szoktam lányok!
Meg tudod anya az a "néni" aki a kutyust küldi mindig!(Minnie) :lol: :wink:

Beus!
Édes vagy! :P Remélem javulás lesz az IR-es dologban!Szorítok!

belluska

Hbzs,
Szuper, már jó sok tüszőt növesztettél :lol: Ha így haladsz, akkor pénteken tuti lesz punkció, és akkor hétfőn már vissza is kaphatod a piciket :lol: Nagyon drukkolok!
A héten lehet elmegyek venni fehérjedús biolisztet, és majd abból sütök palacsintát a lekvárhoz. :lol: Nem is gondoltam, hogy a szülinapunkra hozod, de nagyon kedves vagy :lol:
Nem izgulok még annyira az államvizsga miatt, de tuti kiakadok, ha a vizsga napján jön meg, bár az lenne az ideális a vv miatt.

Beus,
kár hogy enm szóltál korábban, hogy mész IR vérvételre. Nekem is kellene már mennem, és jó lett volna társaságban várakozni :lol:

Minnie,
megrendeltem a 2 rucit a kutyiknak :lol: Remélem mindkettő csíkos lesz, de ha nem az sem baj. :lol: Írtam a csajnak, hogy az egyik legyen pasis, a másik meg csajos :lol:

Belluska,
ránk emlékszik Kata? Pedig szombaton nekem is úgy tűnt, hogy nincs képben. Bár az lehet, hogy ott meg sem ismert, csak gondolom emleget, ha eszébe jutunk?

i.kata

Sziasztok

Hbzs
nagyszerű hírek!!! :D :D :D továbbra is nagyon drukkolok! Szurikat magadnak intézed vagy a férjed adja be őket?
(halkan jegyzem meg hogy nekem a sikeres lombiknál pénteken volt a leszívás és hétfőn kaptam vissza a babákat)
fügés nektarinlekvár whisky-vel? :shock: receptet kérek!!! :D

Wepe
ne haragudj, de most jutott eszembe hogy az egyik kérdésedre elfelejtettem válaszolni. mondjuk nem is értettem igazán hogy értetted a kérdést, szóval ha arra gondoltál én nem sok 56os ruhát vettem, mert Pepe végig nagyobbnak látszott az UH képeken. mondjuk nekem szerencsém volt hogy nyári születésű, így nem kellett overállt beszerezni. amúgy semmit nem jelent szinte hogy mi van a ruhákba írva, most is van olyan rugink amibe 3+ month van beleírva és még mindig jó Petire. Azt csináltam hogy amikor már nagyjából minden megvolt, kimostam kivasaltam mindent, megkerestem a legkisebb ruhát és ahhoz mértem mindent és így sorba raktam. A ténylegesen 56os méretű ruhák kb 3 hétig voltak jók Pepére, már csak azért is mert nagyon gyorsan nőnek a babák az elején, másrészt a pocakból kikerülve elkezdi majd kinyújtani a lábát, és amikor már nem békapózban lesz a kis lába akkor mndjár nagyobb ruha kell majd. Remélem jól értettem hogy mire voltál kíváncsi.
és a többiektől pedig elnézést a sok offtopicért

szép estét mindenkinek :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Fitie!
Én örülök az "off-topicjaitoknak"! Remélem, mi is hamarosan ott fogunk tartani, hogy ilyeneken fogunk agyalni! 8) És épp ezért én nem is tartom ezeket a témákat off-topicnak! :wink: 8)
A szurikat én adom be magamnak. Úgy volt, hogy a férjem fogja, de Zsuzsi a betanításnál csak velem volt hajlandó foglalkozni, nekem mutatta, hogy hogyan kell felszívni az oldószert, feloldani a port, fertőtleníteni, szúrni stb., úgyhogy én csináltam meg ott, s a férjem nem is ragaszkodott hozzá, hogy a továbbiakban viszont ő szúrja. Sőt, amikor csodálkozott, hogy milyen könnyen megy nekem, mondtam neki, hogy legalább egyet próbáljon ki ő (mármint beadni nekem), s meglátja, milyen gyorsan beszalad a tű a bőrömbe... :lol: De nem volt hajlandó rá... :lol: :lol: :lol: - Azt hiszem, másnak én is csak akkor adnám be, ha muszáj lenne - könnyebb beadni magamnak... :roll:
A lekvár nem az én érdemem; egy Dr. Oetkeres befőzős füzetből néztem ki. - De szívesen átküldöm a receptet neked! :D

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!!! :D

Kép
hbzs

Kata!
A találkozót mindig emlegeti Katus!És általában úgy kezdődik,hogy a kis Katát említi,majd tudod anyu....,és akkor nem tudja elmondani,hogy kire gondol és én kérdezem,aztán arra jutunk,hogy rátok!Körülírja,de a Dió-Töpi plüss kutyussal bevágódtatok nála! :lol: :wink: Emlékszik sok részletre,csak nem tudja a neveket! :D

Hbzs!
Nagyon ügyi vagy a szurikkal!Lehet,hogy anno nekem is ment volna magam,ha az intézetben lett volna főpróba! :lol:

Most egyedül vagyok a gyerkőcökkel,mert ma fél 5-kor kitalálták páromnak,hogy Békéscsabára kell mennie! :evil: Így szerintem csak hajnalban ér haza,de remélem cserébe holnap nem kell bemennie dolgozni!

belluska

Hbzs!
Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
Kép

belluska

jó reggelt!

Kép

Boldog szülinapot Hbzs!

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Jó reggelt!

Hbzs,
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT
kívánok! Remélem valami fergetegeset kívántál a gyertya elfújásakor és még a következő születésnapod előtt teljesül :wink:

Kép

i.kata

Lányok, hogy ti milyen kedvesek vagytok! Egészen meghatódtam! S milyen korán köszöntöttetek! Ez egy szuper szülinap!!! :wink: 8) :lol: Nagyon-nagyon szépen köszönöm!!! :D
Mindenkinek nagyon szép napot!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
hbzs

Hbzs! Sok boldog szülinapot kívánok! Szuperek a tüszőid, drukk a péntekhez, hétfőhöz.

Kata! szép ez a -7kg :)
annyira szép ez a rózsaszín tulipáncsokor
tavaszt szeretnék :)

Beus! remélem jó lesz a mai vv. eredményed, majd írd meg!

Köszi a gyogyi infókat lányok! Úgy döntöttem kitartok, megvizsgálom mikor is vagyok rosszul, hátha elébe tudok menni valahogy.

Mindenkinek a legjobbakat mára!
sonjus

Hbzs!

Annyira örülök a híreknek, nagyon szuperek!!! Kívánom, hogy továbbra is minden ilyen jól menjen... :lol: :lol: :lol:

NAGYON-NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok !

HBZS nagyon Boldog szülinapot kívánok ! Remélem, hogy 9 hónap múlva már fogni fogod a csomagot ! :) :) :)
És köszi a kórházi infókat!

Fitie, köszi a babaruhás tanácsokat!

Gabó, remélem, hogy meggyógyultál, sokat gondoltam Rád, és vártam a pü-t, de tudtam, hogy pihizel ! Akkor most már tényleg várom :wink:

Belluska, Katád nagyon édes lehet a beszólásaival :lol: Felszoktad jegyezni, hogy évek múlva "szembesítsd" vele :lol:

Minnie, megpróbálok képet csinálni, mert még lógok vele :oops:

Mindenkinek szép napot ! :)
wepe

Sonjus, Minnie, Wepe!
Nektek is nagyon szépen köszönöm a köszöntést! Nagyon aranyosak vagytok! :D

Kép
hbzs

Belluska!
Épségben hazaért a férjecskéd? Látom, éjfélkor még vártál rá... :wink: Remélem, ma otthon volt, s valami nagyon jó programot terveztetek a családdal, azért nem voltál még ma! :wink: :lol:

Kép
hbzs

Sziasztok lányok.

Hbzs először is sok boldog szülinapot kívánok neked!

Lányok én borzasztóan elvagyok keseredve.
Nagyon rossz lett az eredmény, még rosszabb mint az előző.
De az az igazság, hogy most a tornát el is hanyagoltam.

Bemásolom az eredményemet:
GLUKOZ 4.79 mmol/l 4.20 6.20
INZULIN 10.54 mU/L 2.60 24.90
: 06:52 60 perces ( 2/2009.12.01)
----
GLUKOZ 7.50 mmol/l + 4.20 6.20
INZULIN 229.90 mU/L ++ 2.60 24.90
: 06:53 120 perces ( 3/2009.12.01)
----
GLUKOZ 4.40 mmol/l 4.20 6.20
INZULIN 20.55 mU/L 2.60 24.90
Siralmas:'(
:( :evil: :evil: :evil:

Beszéltem a Forgács dokival is , teljesen el van ájulva.
azt mondta hogy ezen múlik, hogy mikor kezdek.
Nagyon nagyon szigorú diétát irt nekem elő.
Borzasztóan el vagyok keseredve:( a sírás fojtogat...

Már be se rakom a vonalzómat :( :( :cry:
beus84

Sziasztok

jaj Beus, nagyon sajnálom :( Forgács doki mást nem mondott?
Próbáld legalább azt nézni, hogy Nálad kiderült hogy vszínűleg mi okozza a problémát és az jól kezelhető!!
Milyen nagyon szigorú diétát írt?
Ne légy elkeseredve, ha ez az ára a babásodásnak akkor fel a fejjel és hajrá diéta!! Küldök egy nagy képzeletbeli ölelést Neked!!!

fitie

Kedves Hbzs!Nagyon-nagyon sok boldog szülcsinapot kivánok neked!Nagyon örülök,hogy ilyen szépen növesztgeted a tüszőid,akkor ha jól sejtem hétfőn már te is terhes leszel?Ez ám a szép szülinapi ajándék!Nekem is hasonló volt anno:aug 6.-án volt a beülti,9.-én a szülinapom... :lol: :wink: Beus,ne legyél szomorú,a diéta biztos k---nehéz,de fel a fejjel! :roll: :wink:

salygabó

Wepe!
Igen feljegyzem persze! :wink: Rengeteget le sem írok ide,de nagyon nagyszájú a lány! :lol: Tessék nem rejtegetni a szép pocid,kérjük a képet! :wink:

Hbzs!
Fél 3-kor ért haza párom!De sajnos ma 10-re már be is kellett mennie! :( Sajnos sok mindent nem tudnak nélküle megoldani bent a cégnél!Aminek örülök,mert jó szakember,csak van hogy akkor is ugrasztják ha nem kéne!Most is azért ment ilyen messzire,mert a kollégája elszúrt valamit! :roll: Még éjfél után szép halkan fel is mostam,aztán mentem aludni. :lol:

Beus!
Úgy sajnálom,de ne zuhanjál magad alá!Tudom,hogy nehéz lesz,de tartsd be szigorúan a diétát,aztán reméljük most már tényleg meghozza az eredményt!Kitartás drága Beus,még ha nagyon nehéz is!Ölellek!

Sonjus!
Pusszantás neked is! :P

Gabó!
Simi a hercegnőnek! :P

Kata!
Látod meg se kottyant a sütizés,szuper a -7kg!!!!!!!! :D

belluska

amit ígértem:
Kép

:lol: :lol: :lol:

fitie

Beus!
Annyira sajnálom! A 0 percesed tényleg magasabb, mint kellene (3-4?), de a nagyon magas 60 perces érték után a 120 percesed már nagyon szépen visszament a normál tartományba, méghozzá a 0 percesed kétszeres értékére. (Sok helyen nem is nézik a 60 perces értéket. :D ) Szóval, jól működik a szervezeted :wink: ; egy diabetológus, aki nem ért a babaprojekthez, biztos nagyon meg lenne elégedve veled! Csak hát mi éppen babát szeretnénk! :? Tartsd be a szigorú diétát, s a többi jó tanácsot, s bízunk benne, hogy a következő kontrollon már sokkal-sokkal jobb eredményeket kapsz! 8) Fel a fejjel, s a vonalzódat pedig én szívesen látnám továbbra is, annyira aranyos, és ösztönzőleg hat - remélem, számodra is! :roll:
Én is nagy ölelést küldök neked! :D És köszönöm a köszöntést! :D

Gabó!
Köszi neked is a köszöntést! :D Igen, én is úgy gondolom, hogy hétfőn már visszakapom a babókat - bár eddig erről Sipos doki még semmit nem mondott. Majd, remélem, holnap! :D Puszi nektek!

Belluska!
Örülök, hogy neked is ilyen szuperügyes férjecskéd van! :D Akkor nem véletlen, hogy ilyen "rögtönzött" munkái is adódnak! Csak hát jobb lett volna, ha nem a hét elején történik ez, hogy utána jól ki tudja pihenni magát. Mert így arra nem volt ideje még, gondolom...
S hogy te éjfél után még felmostál! :lol:

Kép
hbzs

Fitie!
Köszönjük a képet!Hát le vagyok nyűgözve a kis Pepétől!Annyira édes és ahogy mosolyog,TÜNDÉRI!!!!!!Szerintem a másik sapit vegye fel apa! :lol: 8) :lol: :wink: :wink: :wink:

belluska

Sziasztok.

Fitie a doki nem mondott semmi mást, csak nem nagyon érti hogy a 60 perces, mért ilyen magas.Még azt mondta, hogy szigorú mozgás, és szigorú diéta.Tüneményes a kicsi!!!!

Salygabó köszönöm, igyekszek most már jobban diétázni.

Belluska köszönöm az ölelésed, átéreztem

:lol: :lol: és nagyon jól esik most.
hbzs neked is köszönöm a nagy ölelést, töled is igazán jól esett:) nagyon bízok benne, most már tényleg komolyabban veszem ezt az egészet, mert most már tényleg szükségem van egy kisbabára, hogy értelmet adjon az életünknek.

Katám ne haragudj, hogy nem szóltam előbb, nem is gondoltam hogy neked is kellene jönnöd most.
Legközelebb szólok:) Amúgy gondoltam rátok, volt még ott a bálintba 2 lány akit a Forgács doki küldött be.De azok meg se szólaltak, pedig olyan jó lett volna beszélgetni velük...
Szóval HIÁNYOZTATOK mert azért csak hozzátok szoktam
:lol: :lol:

beus84

Beus, sajnálom, hogy rosszak az eredmények, ill, hogy ezért nem is tudsz kezdeni :(
A szigorú diétára én nagyon kíváncsi lennék! Leírod? Én tavaly első fél évében adtam le 7 kg-t. Tudom, hogy nagyon nehéz, és nálad (nálatok) nehezebb is helyzet, mert számolgatni kell, ha jól gondolom. Nem akarok okoskodni, de nekem a Béres Alexandra féle módszer bevált, ha gondolod nézd meg, én a könyvét használtam, nem mozogtam; azt tudom róla mondani, hogy nem éheztem. Kívánom, hogy sikerüljön a diétád, sok kitartást, lesz eredménye ! :D

Fitie, nagyon édesen huncutkodik Pepéd :!: :D
wepe

Fitie!
Nagyon édes Pepe a Mikulás sapkában! Olyan képed nincs, ahol az egész szerkó (sapka, ruha) rajta van? :wink: Ha nincs még, akkor ugye csinálsz? :lol:

Kép
hbzs

Köszönöm Wape az okos tippeket, utána is nézek.
Mondjuk, én nagyon kegyetlen fogyókúrán gondolkoztam.
Igaz hogy azt mondta a doki hogy mozogjak.
Meg is fogom próbálni, de az biztos hogy nem sokat mert nem birok, nincs hozzá lelki és testi erőm sem.
Inkább a koplalást választom, mindent megvonok magamtól, csak korpás kekszet fogok enni, meg gyümölcsöt.
Már a teát is üresen iszom:)
beus84

Beus, én a koplalást nem bírtam/bírom. Ez mellett még az szól, hogy a tavalyi év második felében már vissza álltam a normál kajákra, és nem jöttek vissza a kilók.
wepe

Beus,
sajnálom, hogy a doki nem elégedett az eredményeddel. Nekem ennél sokkal rosszabb volt augusztusban, úgyhogy én is eléggé tartok a kontrolltól. Milyen diétát javasolt?
Én a helyedben nem koplalnék. Inkább próbálj meg olyan mozgásformát választani, amit élvezel és nem is szívja ki minden energiádat. A koplalás mindig drasztikusan hat a szervezetre, megvonod magadtól még a vitaminokat is, fehérjéket is és ezzel lehet többet ártasz, mint használsz.

Belluska,
most az a -7 leginkább -6 ám :oops: Kb. 3 nap hasmenés után már 3 napja wc-n sem voltam....

Fitie,
Pepe nagyon édes a kis sityakban :lol:

i.kata

Beus!
Persze én lehet,hogy nem vagyok mérvadó,de én is azt gondolom,hogy drasztikus fogyókúrát ne csinálj!Nagyon nagy megvonásnak teszed ki a szervezeted!Egyébként én szülés után a Norbi módszerrel fogytam sokat(amúgy nem vagyok oda értük),de nem koplaltam,sőt!Tudom a ti esetetek más,de semmiképpen ne koplaljál túlzott mértékben!Én nagyon drukkolok a kitartásodhoz és a sikerhez!Pussz!

Kata!
Dehogynem,nagyon is szépen letornáztad a kilókat már eddig is!Én nagyon is jó eredménynek látom ezt!Kitartás,mert jövőre nagyon meg kell Belluskát örvendeztetned,persze elsősorban magatokat,de én már alig várom a pillanatát a nagy örömnek! :P

belluska

Jó reggelt!

Beus,
szerintem nyugodtan kombinálhatod a diétákat, mert végülis a Norbis és a Béres A. sem szénhidrátokból áll. De arra a 3 órára figyelj 2 étkezés között.

Belluska,
igyekszem a kilókkal és akkor biztos meglesz a várva várt eredmény :lol:

i.kata

Sziasztok.

Kata, Belluska, wape szerintem is igazatok van, főleg a munkahelyen, ahol gépeken dolgozok, nem hiányzik más csak egy szédülés, és leszedi a fél kezemet a gép /jobbik esetbe/ ott nagyon oda kell figyelni, mert már nem egy baleset történt.
Mostmár tényleg nagyon oda fogok figyelni.

Mindenesetre, köszönöm hogy lebeszéltetek a koplalásról.

beus84

Jó reggelt csajok!

Képzeljétek,megváltoztattam a döntésem és be adattatjuk a családnak a H1N1-et talán még utolsó pillanatban nem késő!
Nagyon beparáztam tegnap,alig bírtam aludni!Szegény Katánkat fárasztottam az esti félelmeimmel!De ő is megerősített!Úgy érzem muszáj lesz! :(

Tudom,hogy én azok közé tartoztam akik ellenezték,de kismamik rágjátok át ti is még egyszer!Ne haragudjatok,hogy ilyenekről írok,de féltelek benneteket is!Félek most is az oltástól,de most átfordult a kocka,mert jobban félek a vírustól!
Még egyszer bocsi,hogy erről írtam! :?

belluska

Babszi!
Boldog szülinapot neked,remélem ma tartod,mert nem vagyok biztos benne!De ha nem akkor max. gondoltam rád ismét! :wink:
Kép

belluska

Sziasztok!
Megjöttem az UH-ról. Pénteken 6:15-re megyek punkcióra. :D
Sipos doki többször gratulált nekem, de nemigazán értem, hogy mihez... :roll: :lol: :lol: :lol:

Belluska!
Tegnap este az én férjem is úgy jött haza, hogy ő mégis beadatná a H1N1 elleni védőoltást. Én most, az éppen zajló lombikunk miatt semmiképpen sem. De a tegnapi kismamás haláleset nagyon sokkoló volt... :(

Kép
hbzs

Sziasztok

Hbzs
hurrá :D :D :D jaj de örülök Nektek!!! Nem lehet hogy azért dicsérgetett Sipos doki mert szép Petikéket növesztegetsz? A pénteki punkció nagyon király!!
(persze hogy lesz olyan kép ahol Pepe teljes "harci mikulásdíszben" pompázik, csak azt dec. 6ra tartogatom :) )

Belluska
én senkit nem akarok befolyásolni, de örülök hogy így döntöttetek. A képlet az én felfogásomban igen egyszerű: h1n1 által okozott haláleset sajnos nem egy fordult már elő Magyarországon is, viszont a védőoltás által okozott dokumentált halálesetről nem tudok. Innentől kezdve nálam el is dőlt a kérdés, és főleg hogy szerintem így tudom leginkább megvédeni Pepét. Ha lehetne én őt is beoltatnám (pl Svédországban a 6 hónál idősebb babák megkaphatják az oltást). Ami még kicsit elgondolkodtató szerintem, a szomszédos országokban ahol tombol a járvány szegény ottani lakosok azt sem tudják mihez kapjanak, honnan szerezzenek "magyarból" oltóanyagot, nálunk meg a fél ország hezitál. Persze ez csak az én véleményem, nem akarok senkivel vitázni vagy ilyesmi.

A kismama halála engem is teljesen sokkolt :( örülök hogy nem most vagyok terhes.

fitie

Fitie!
Igen, az biztos, hogy vagy a tüszők száma, vagy a mérete tetszett neki, vagy pedig az, hogy pénteken már meg is lesz a leszívás. 8) (Mert amikor említette Ibinek - akivel hétfőn nem találkoztam bent -, hogy pénteken már jövök, ő nagyon csodálkozott, hogy "Máris?" ... :D )
Nagyon várom Pepe képét "teljes harci díszben"!!! :lol:

Kép
hbzs

Hbzs!Úgy látszik nálad nagyon jól eltalálták ezt a stimut,mert tényleg nagyon beindultál:)Dehát a te szervezeted már tudjuk amúgy is szépen növesztegeti a tüszőkéket! :lol: :lol: Ezek után már csak arra leszek kiváncsi,hogy vajon olyan extra sokat szivnak le tőled is,mint azt hiszem Belluskától anno?:) :wink: Nagyon szépen halad a dolog,csak igy tovább!:)

salygabó

Gabó!
Nem hiszem, hogy extra sokat szívnának le tőlem - a mai UH-n mintha nem is sorolt volna annyi tüszőt a doki, mint hétfőn. De én amúgy is inkább a minőségre törekszem, mint a mennyiségre! 8) - Nem mintha ez rajtam múlna... :roll: :lol:

Belluska!
Akartam is kérdezni, hogy neked rövid vagy hosszú protokollod volt? Mert ha jól emlékszem, te írtad, hogy te is 3 Fostimon + 1 Merional szurit kaptál, ugye? :D

Kép
hbzs

Belluskám!Szeretnék egy kicsit kedveskedni neked,pontosabban Katának és Barnusnak!Otthoni recept ujjfestésre:Egy csésze liszt csomómentesre elkeverve 3 csésze vizben,majd ezt az elegyet higitsuk addig,mig össz 6 csészényi lesz a hozzáadott folyadékmennyiség.Állandó keverés mellett főzzük sűrűre.Osszd szét vajas dobozokba,majd szinezheted élelmiszerfestékkel.Előnye:olcsó,és ha megkostolja a gyerkőc,nincs tragédia:)Jó bele még céklalé is,attól olyan csajos szine lesz:)Remek ajándék lehet mondjuk karácsonyra,ha tenyérlenyomatot csinálnak egy szép kis anyagra,megszárad,és örök emlék.... :lol: Puszi,jó festegetést!

salygabó

Hbzs!Nekem pl.anno nem is sorolta a Sipos Dr.úr,hogy mennyit látott....Aztán végül lett elég,azért jó a több,mert abból lehet válogatni,és nem mindegyik jó amit leszivnak.A lényeg,hogy egy-két gyereknyi összejöjjön ugye? :lol:

salygabó

Gabó!
Hát, igen, az a lényeg, hogy az az 1-2(-3? :wink: ) gyerek mindenképpen meglegyen! :lol: :lol: :lol:
Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyit szívnak le, illetve mennyi marad meg másnapra, harmadnapra, s hogy mennyit ültetnek vissza - mert nekem ilyet még nem csináltak... :roll: :D

Kép
hbzs

Babszi,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép

Hbzs,
szuper, nagyon felpörögnek az események :lol:

Belluska,
dehogy fárasztottál!!! :lol:

Én ma néztem reggel a tv-ben, amint annak a kismamának a dokijával beszéltek telefonon és ő is azt mondta, hogy ha megkapta volna az oltást, akkor biztos nem lesz ilyen súlyos beteg. Eddig itthon 16-an haltak meg és közülük senki nem kapott oltást. Viszont ennek a kismamának a családja be volt oltva, de mivel a vírus 4 órán keresztül életben marad, ezért simán hazaviheti bárki, az is, aki be van oltva, csak ő max nem lesz beteg, viszont fertőzni tud.
Én is nagyon ellene voltam, tudjátok, de ahogy felvette a WHO a listáára, úgy mi is beoltattuk magunkat, főleg mivel párom sokat utazik, bármit haza tud hozni. Apum felesége terhes, neki sem lett semmi baja a szuritól. Nálunk egyedül unokahugom betegedett meg a szuri után 2 nappal, de az is lehet, hogy már lappangott benne valami, mert nem is vizsgálták meg őket az iskolában az injekció beadása előtt.

i.kata

Hbzs!
Gratulálok és biztos fantasztikus eredmény lesz a leszíváskor pénteken!Nekem mindegyiknél long protokoll volt!De a Gonal-F-et amikor a 4.-nél azt kaptam,attól lett 21 v. 22 tüszim!Mindegy csak szuperek legyenek és a végeredmény pozitív legyen a karácsonyfa alá! :wink: Mennek a drukkok péntekre!

Gabó!
Köszi a receptet!Kipróbáljuk! 8) :wink: Barnim úgy is mindent megkóstol! :evil:
Mai beszólásunk sem maradt el:Hallgattuk reggel a Micimackót itt a gépen és mikor lementünk papáékhoz,kérte Katám,hogy a papa játsza le neki a számítógépükön,mire papa mondta neki,hogy nem tudom,mert nagyon lassú a gépünk és náluk akadozik a szám.Erre Katám oda szólt nekem,hogy akkor anyucikám olvasd el a szádból! :lol: :lol: :lol: Úgy nevettem,mert még így sosem fogalmazott! :lol:
Simi a hercegnőnek! :P

Fitie!
Remélem én is hogy jól döntök a félelmem ellenére,pedig tartok tőle,de már a betegségtől sajnos sokkal jobban!És képzeld ma este 7-kor meg is kapják a kicsik,aztán mi is valamelyik nap a héten!Ma hosszított rendelést tart a doktornőnk,mert annyi gyereknek adatják be hirtelen,azt mondta 8-ig ott lesz a rendelőben!Örülök neki,hogy még ma túl leszünk rajta!

belluska

Kata!
:lol: :lol: :lol:

belluska

Belluska,
ezek szerint sikerül még ma elintézni, szuper :lol: Akkor mostmár fellélegezhetsz :wink:

i.kata

Kata!
Igen,örülök neki! :D Sajnos mindig rátévedek az oldalra ahol írnak róla és hát egyre durvább sajnos! :(

belluska

Belluska,
miket írnak???? :shock:

i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?