Új privát üzeneted érkezett!

De nagy csend van itt Lányok.... remélem mindenki kihasználja a szép időt :)
Mi is megyünk ma délután-este gyertyagyújtásra, bár Zé még sokat nem fog érzékelni belőle, de nekem biztos szép lesz így családként részt venni rajta :roll:

Szijja Keny!

Várunk ide :wink:

Skrisz!
Én is most kaptam a Milupától valami anyagot. Szuper, hogy Eszternek ízlik :) Na meddig volt ma alvás??
Zé kicsit "elromlott". Már 2X is felkelt az éjszaka közepén 1-2 között, és mosolyog, meg gagyarászik, mint aki kialudta magát. Odavettem magam mellé, ott ki szopi után visszaaludt...mellettem. Na azért így nekem nem volt annyira pihentető éjszakám. Rendszert nem csinálunk belőle :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, 1.15-kor ébredt, aztán meg 5-kor. 6.40-ig szórakoztam vele, mire visszaaludt.
Nálatok szép idő van? Itt tök szar.

skrisz72
 
 


Skrisz!
Még látom az ég kékjét, de már jönnek a felhők. Mikor írtam még szikrázó napsütés volt 8)

Épp "terrormutteroskodom". Gyereket bevágtam a kiságyba, negyedóra üvöltés (na jó egyszer bementem, rögtön vigyorgás stb), mikor rájött, hogy marad ahol van, rákezdett megint. Szadianyu meg rácsukta az ajtót újra. Most szunya van. Tegnap semmit sem aludt napközben (nem voltunk sétálni, mert szülinapoztunk), annyira fáradt volt már este 6-ra, hogy nagyon. És úgy döntöttem, ma kemény leszek. Itthon is kell aludni, nem csak kinn.
Mióta alszik gyerekülés-ügyben olvasok, szerintem megvan a szívem vágya, de olyan árak vannak, hogy eldobom az agyamat... :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 

 
 

Lois, kinőtte a régit?

skrisz72
 
 


Srisz!
Még nem, de mióta benne a van a bundazsák, az öve már teljesen ki van engedve. Pedig még nem is öltöztetem be nagyon a zsákba, ha még alá is öltöztetném jobban, lehet vágná is. A másik hordozónk nagyobb valamivel, bár azt még zsákkal nem próbáltam ki.
De nem tudom mi lesz, ha kinövi, akkor hova rakom. A köv. autósüléshez is kicsi még, meg a babakocsi sportrészéhez is (mert most a hordozót pattintom fel a babakocsivázra is), szóval akkor sem autónk, sem babkocsink nem lesz... :shock:
A babakocsizást azért majd megoldom valahogy, de az autókázást..... passz.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois :D
a streetyhez miért kicsi???
Lilivel én full újszülött korban használtam, teljesen le lehet azt dönteni, no meg 4 hósan már nyugodtan emelhetsz is rajta kicsit.
egyébként meg a hordiba való zsákot azért elég haamr kinövik a babák, utána használd anélkül, és dobj rá egy takarót, ha kiviszed.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!
Mikor utoljára próbáltuk, még nagyon nagy volt neki a pánt. Konkrétan a fülét birizgálta. De végül is ez nem tegnap volt, előszedem újra. Mi használtuk a mózesét is, azért váltottunk, mert már nem szeretett teljesen vízszintesben lenni, szóval a sportot sem fogjuk teljesen ledönteni. Ezt az átmenetet (mikor a mózes már nem, a sport még nem jó) hidaltuk át a hordozóval, nagyon szereti. A zsákot (Concord Sloomy) azért vettem bele, mert ez még mindig kényelmesebb volt neki, overallban már nem fért bele, ahhoz rövid volt a pánt. Ha a zsákot kinövi, az azt jelentené, hogy a hordozót is kinőtte, az tuti.
Véleményeznéd a nekem tetsző autósülést?? Szépeket olvastam róla, de tudom, hogy te nagy autósülés-tudor vagy, kíváncsi lennék a véleményedre :roll:
Römer Britax Duo Plus Isofix
Köszi előre is :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Kis Kuglifejem jelenkori ábrázata :)


Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Sziasztok!
Bocsánat, hogy így ismeretlenül írok, de lenne egy kérdésem, és itt talán tudnátok segíteni nekem, és lehet, hogy hozzáértő is olvassa a fórumot:
2007. márciusában volt petesejtleszívásom, és maradtak embriók fagyasztásra. Akik azóta is alusszák álmukat. Jövőre szeretnénk kistesót, és felhasználni őket. Az aggodalmam az, hogy 3 év után mennyire romlanak az esélyek, illetve hogy az idő előrehaladtával romlanak-e a fagyasztott embriók életképességének esélyei? Remélem sikerült jól megfogalmaznom, amit kérdezni szeretnék. A válaszaitokat előre is köszönöm. Egyébként próbáltam ezirányban keresni az interneten, de nem találtam erre vonatkozóan semmit, bár az is lehet, hogy csak én voltam nagyon ügyetlen.

KépKép
KépKép
KépKép
julcsi_29
 
 


Lois :D
tök jó ülés :D de én 9-10 hó előtt nem váltanék erre.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!!! :P

vagyok ám, csak behavazódva!!! :oops: (Sajna mire végzek a teendőimmel, bezuhanok az ágyba oszt' annyi...Pénteken este 6-tól hajnali fél 1ig szórakoztattuk egymást Lencsivel, a tegnapi napom pedig rémesen nehéz volt :oops: )

Lois,
neem, dehogy alszik a csajom 12 órát :roll: - elalszik, aztán 2 óránként enni kér :roll: de ma nem tudom, mi van, 8kor elaludt, azóta csend van :shock: -osztán majd virrasztunk :roll: :)

Skrisz,
össze kéne hozni a lányainkat :wink: -enyémcsaj is válogat a cicik között :shock: - pedig sztem ugyanaz jön mindkettőből :roll: :lol:

Angel,
ölellek!!!! :oops: szívből remélem, nincs nagy gond :roll: :oops:

Lois,
deééédeees :D egyre pasisabb :wink:

Csajok,
ki van itt még kismama? :roll:

Nyulaszka,
laevolac, felírtam, köszi!

Mindenkinek köszönöm a szoruláshoz tanácsoltakat!

tillidian
 
 


Sziasztok,
Vagyok ám én is csak csendesen.

Lois,
elképesztően Kispasis KisZé :D (lányok pisilni fognak utána :wink: )

Leo,
++++++++++++++++++++++++

Till,
remélem hamarosan kihavazódsz

Rani,
milyen lett a bútor?

Szöcske,
igen, telik-múlik az idő :wink:

Textilpelus mosására van vmi különleges eljárás? (normális ruciktól eltérő) - húú pedig volt még vmi kérdésem, csak elfeledtem......

KépKép
tobi
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk mert apa szabin van ma és valahova csavarogni megyünk.
Tobi a bútor elvileg szép lenne vannak sajna sérülések rajta így most azt várom, hogy cseréljék ki azokat. :roll:
Úgy döntöttem ezt a hetet adom a hibák korrigálására de ha nem sikerül akkor vigyék az egésszet.
Amúgy ezért nagyon mérges tudok lenni. :evil:

Kép

Kép
raniko
 
 


tobi írta:
Textilpelus mosására van vmi különleges eljárás? (normális ruciktól eltérő) - húú pedig volt még vmi kérdésem, csak elfeledtem......

én 90 fokon szoktam őket mosni + valami fehérítő por, mert azok az elején eléggé tudnak koszolódni.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Köszi Orsi!!!

KépKép
tobi
 
 


Julcsi!
Én csak annyit tudok, hogy nem mindegyik "ébred fel"... De azt sajnos nem, hogy az idő múlásával ennek változnak -e az esélyei.

Lois!
Nagyon pasi... :D

Mi még mindig betegen, a két fiamnak megy a hasa + Balu hányt is. Tököm tele. (bocsánat).
vovanda
 
 


Vanda!
Basszus, nagyon rátok jár a rúd... :? Mi ez nyű rajtatok? Vagy csak találgatnak?

Julcsi!
Tudtommal semmi különbség nincs, nincs állagromlás. Olvastam, hogy van olyan ország, ahol a IVF protokollból ki is vették azt a szabályt, hogy csak 10 évig maradhatnak a fagyiban az embriók, utána meg kell őket semmisíteni.

Orsi!
9-10 hó? A leírás 9 kilót és 8 hót ír. És akkor mibe rakjam a kölköt addig ha kinövi a hordozót? Nagy ám, ma méredzkedtünk 7,23 kg és majd 70 cm :roll: Nem hinném, hogy még 5 hónapot kihúzunk a hordiban :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Till!
Igen, rájöttem, közben, hogy szőkét írtam, és hogy nem a nappali evéseket sorolod :roll:

Rani!
Még nem fizettétek ki? Helyes, ne hagyd, hogy átverjenek :)

Tobi!
Én egyben szoktam mosni a többi ruhájával, Vanish szappant használok a foltokra, és vasalom utána max.-on. Szép az összes, foltmentes. Ikeás pelusaink vannak, jól bírják.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois,
sztem inkább concord ultimax.
mert háttal köthető be mint a hordozók, majd ha nagyobb előre is be lehet kötni, nagyon megbízható márka.egyébként ha előre kötöd, ugyanúgy lehet dönteni az ülést, mint amit te feltettél, nagyon jó a mindenféle oldali védelme.
én még mindig háttal kötöm a gyereket, ezt tartom a legbiztonságosabb utazási módnak.
én 8 hósan vettem neki asszem, de ezt mivel olyan mint a hordozó, bármikor (újszülött betéttel már újszülött kortól) lehet alkalmazni.utólag én nem is vettem volna hordozót, hanem eleve ezzel indítok, hordozónak meg ott a mei tai.
Vendég
 


Hunci!
Néztem ezt is, pont amit írtál is, hogy háttal beköthető, csak azért tetszik jobban a Römer, mert isofixes. Mondjuk annak az árából pont kettő ultimax jön ki, szóval nem igazán tudom megéri e a különbözet :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, nekem az isofix nem fontos, ha csak olyan isofixes ülés van, ahol a gyereket előlről kell bekötni.Az ultimax háttal köthető jó sokáig.Ennyi idősen a gyerek nem tartja a fejét, sztem ha nem figyel oda az enyém, ő sem tartaná úgy a fejét, hát Z még annyira sem.Ha meg neadjisten bármi lenne, akkor előre bukik a feje és megvan a baj...isofix ide vagy oda.Szempont inkább a háttal köthetőség legyen.Au ultimax nem isofixes de tök stabil, rángatom sem moccan.És mondom,a 2 éves gyerek még mindig háttal ül, amíg még kényelmes, marad is úgy, ez sokkal biztonságosabb, mint előre rakni egy gyereket, aki nem tartja a fejét, és nem a kg számít, hanem a gyerek nyakának erőssége, és Z még kicsi ehhez, még 8 hósan is kicsi lesz.
Vendég
 


Lois :D
a nyaka, az izomzata súlytól függetlenül nem érett arra, hogy menetirány szerint kösd korábban. Egy esetleges ütközésnél tényleg el tud törni még a nyakuk, ezért jobb háttal.
Az ultimax szerintem is szuper ülés, és Hunci minden szavára csak bólogatni tudok.
Én menetirány szerint ált. 1 év után javaslok gyereket megfordítani.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lois, én most vettem Römert (Duo Plus Isofix) használtan, teljesen jó állapotban 35eFt ért.....ebay.de-n is vannak nagyon szépek, ha veszel újjonan, onnan olcsóbb rendelni még postával együtt is....

Egyébként Lea nagyon szeret benne ülnim, a hordozóban már nagyon nem volt jó neki
leo50
 
 


Lois!
Úgy néz ki, rota. Hogy honnan nyalták be, gőzöm nincs... Majd alakulunk, párom ma itthon volt, egyedül tuti agyvérzést kapok. 8)
vovanda
 
 


Jaj, Vanda! Ez borzasztó lehet! Nagyon sajnálom. :(

Nálunk úgy néz ki, nem elég a ciciben tárolt tejmennyiség. Tápival pótolok, két nap alatt annyit hízott a gyerekem, mint eddig másfél hét alatt. :oops: Lehet, hogy azért volt ilyen nyűgös az utóbbi napokban, mert folyton éhes volt szegény? A hülye anyja meg erőltette a cicit másfél óránként... Nem vagyok normális. :oops: :oops: És végre tudunk babakocsizni is. Nem ordít. Nézelődik vagy alszik. Ha gajdol, akkor kicsit cipelem az ölemben, mikor megnyugszik, akkor visszarakom a kocsiba. Most pedig csodák csodája, délutáni alvás is van. Hihetetlen.

skrisz72
 
 


Sziasztok!

Most értünk haza baromi fáradt vagyok.
Lois sajna ki lett fizetve de ma kaptunk egy telefont, hogy ők inkább elvinnék a bútorokat és vissza adják a pénzt.
Mondtuk ok így ma elmentünk és lefoglalóztunk egy másik bútorcsaládot.
Mondanom se kell, hogy jól meg lettünk szivatva mert buktunk egy hónapot és amit ma megrendeltünk az 5-7 hét.
Szóval remélem Milán igen jól érzi magát bent és a bútor meg nem fog csúszni!!
Ja és aztán este megint telefonáltak, hogy inkább elvinnék és megcsinálnák, de mondtuk , hogy el késtek mert már egy másik meg lett rendelve.
Már azt várom ,hogy ezt elvigyék holnap és pontot tegyünk az ügy végére.
Ja jelzem sokkkkkkal szebb és jobb amit most megrendeltünk!!!

El kezdtük a kari ajik vásárlását az az csak Milán kap így ma vettünk neki két játékot, szóval nem volt olyan rossz ez a nap.

Most megyek és ledőlök holnap vissza olvasok!

Kép

Kép
raniko
 
 


üdv!
vagyok ám! a csütörtöki eredmény fejbevert, de már nem látom olyan szörnyűnek.
na mindegy, most nem is akarom részletezni :roll:
érdeklődéseket (itt is) köszönöm.
nagyon dióhéjban - stílusosan mi másban :wink: - az egyik kezecske nem működik, ahogy kéne.
és ez most jelenleg egy rossz irányba mutató dolog, sajnos köszönget(het)nek vissza a csúnya előzmények - hát igen, azt hiszem "túl jól" álltunk eddig.
mindenesetre dolgozunk rajta, reméljük a legjobbakat.
és hasalunk rendületlenül :roll:

Krisz,
ugye a táp? :wink:
értelek ám, én is a végsőkig erőlettem a csak cicit, egyfajta megnyugvás lett a tápolás.
aztán egyszer csak végigalussza az éjszakát - hogy még miért nem? :?

Nyulasz,
én is épp így kezdtem a tápolást, hogy a délutáni csak táp, hogy estére feltöltődjek és lehessen csak cici, de mivel egy teljesen kimaradt, egy idő után napról-napra kevesebb lettem, és már estére se volt elég csak cici :roll:
csak mondom, hogy ezzel vigyázz :wink: visszatértem én is arra, hogy minden táp előtt cici mindenképp, bármennyi is, így kiscit több, de sajna este is már mindig van kiegészítés, sőt kora délután is.
lassan átlendülünk, hogy több a más kaja, legalább a Konakiont hagyhatjuk :wink:

ma 50g banán fogyott :D rúgkapált meg vigyorgott nagy tetszésében, noná, hisz Makilány 8)

ma leszereltem az íveket és a csüngőket, ortopédus szerint már ne legyen, körötte legyenek tárgyak, az indítja be a mozgást.


ja, ülésekhez/hordozókhoz nemigen tudok hozzászólni. mi még bőven beleférünk a hordozóba :D
Römer-t amúgy nekünk egyszer úgy ajánlották, mint a legjobbat - de végül nem azt vettük.

ma pedig egy kis lazításképpen lemondtam a holnapi Péterfy kontrollt, majd januárban a szemészettel együtt. vasat úgyis szedi, ill. inkább köpi :roll: :lol:

angel37
 
 


Angel,
örülök, h látlak!!! Dióka erős kiscsaj ki fog alakulni csak idő kell hozzá :wink:

Lányok,
4D UHra érdemes még nekünk elmenni? Vagy már későn van......

Lois,
köszi!

Rani,
az új, új bútorhoz gratula!!! remélem ezzel minden okés lesz!

KépKép
tobi
 
 


Tobi!
Meg lehet próbálni a 4D-t, de keress nagyon ügyes szonográfust, mert ilyenkor már bazi nagy káosz van bent. Én bevallom, a 28. héten az UH monitoron előbb ismertem fel a Nyugat felől közeledő anticiklont, mint a gyerekeimet. :D
vovanda
 
 


Vanda,
:) akkor sztem hagyjuk.......
Gyerkőcök jobban vanak már?

KépKép
tobi
 
 


Sziasztok!

Angel:

Dióka nagyon ügyes és te is ! Biztos együtt megoldjátok ezt a problémát. Nagyon drukkolok!

Nem tudom Grétivel mi van, 2 napja ismét bukik világnak. Ma kb. a 4. garnitúra ruha van rajta mert persze mindenhova rak egy kis kajamaradékot. Sajnálom szegénykét miatta nagyon de talán őt nem zavarja mert mosolyog nagyokat. Meg minden alvás után sírva kel ezt se tudom mitől van. Apa meg éjszakás a héten úgy örültem napközbe végre itthon lesz na erre megbetegedett. Jol megfázott valahol, fáj a torka, tüsszög. Így kerüli Grétit :( :( :( :( :( .
Megyek próbálok takarítani amíg csibe alszik.
Ja igen és piros lett a kis punija, lehet a huggis pelenkától????? Este kamillás vízbe fogom fürdetni remélem segít, ha nem akkor nem tudom mi legyen.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Tobi!
Alakulnak, remélem, hét végére rendben lesznek, vendégjárás lesz...

Nikó!
Nem kezdett el próbálkozni a forgással a leányzó? Olyankor szoktak megint bukdosni, amikor bejön valami új mozgás, ami nyomja a pocit.
Alvás: valószínűleg épp ilyen korszak van. Nekem Réka elalváskor bömböl néha, és kénytelen vagyok sírni hagyni, mert ölben nem alszik el. Szerintem idő kérdése, és elmúlik ez is.
vovanda
 
 


Vovanda!


De tegnap óta folyton hasra fordul persze vissza nem sikerül és sikít de nagyon én meg folyton berohanok segíteni neki kiveszem a kezét alóla vagy megfordítom. tényleg, kell ebbe segíteni vagy ő jöjjön rá magától, csak akkor segítsek ha már nagyon kiabál?

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Nikó!
Elég ha akkor segítesz, ha nagyon elakad. Hadd próbálkozzon egyedült.
A bukásnak meg valószínűleg ez lehet az oka, el fog múlni.
Alvás: amikor beindul komolyabban a mozgásfejlődés, elég sok baba lesz nyugtalanabb alváskor-ébredéskor. Szóval ez is összefügghet.
vovanda
 
 


Nikó: pirosságra vastagon Sudocrem. Volt a Felicitas babavárós csomagban minta, de csajoknál jobb nagyobb mennyiségben beszerezni. Te jól vagy? Epebajok?

Angel: jó, hogy átlendültél, vannak néha rossz napok.

Vandus: jobbulást. Tegnap Kira belázasodott nálunk is, ma már jobban van, viszont cseréltünk, ma én megyek dokihoz. Fáj a torkom, ebben az enyhe időben terjed a vírus ezerrel.

Lois: annyira formás kissrácotok van! Stramm pasi lesz, ez már most látszik.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Tegnap megnéztük apával a fényképeket és elpityeredtünk.
Ilyenek voltunk: Kép

Ilyenek lettünk: Kép
Kép

Férjem azt mondta, nagyon vigyázzunk rájuk, mert ők a szemünk fényei.[/img]

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Szöcse - gyönyörűek vagytok!!!!!

Akit érdekel - blogon vannak új képek, meg felraktam a mászós videót is.

Kép

Kép
leo50
 
 


Szöcsikém, sok boldogságot a bébiknek!nagyon szépek!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Szöcsi nagyon drágák a babák!! :lol:
Látom a vizet nagyon élvezik!

Angel Dióka eddig is nagyon ügyes volt és hidd el mindent meg fogtok oldani.
Nem lesz semmi baj két ilyen odadó szülővel!! :wink:

Tobi köszi, már nagyon várom de sajna tuti az én kariajim csak januárba jön meg. :roll:
Kiszámoltam kb a 36-37. hétbe leszek mire megjön persze ha nem csúszik. :roll:
Nem is tudom addig hogy tudom megoldani a ruhácskák osását vasalását.
Apa mondta vesz az Ikeába dobozokat és max abba beleteszem.
Tegnap elvitték a régi bútort szó nélkül sokszor bocsánatot kérve, így még én éreztem lelkifurdit utána. :roll: :oops:

Kép

Kép
raniko
 
 


Szöcsi,
jaaaj, nagyon kis édesek!! milyen picik voltak ők is, aztán hogy nőnek, mi? :lol:

jóvan, hajilag nem vagyunk annyira lemaradva! :lol: :wink:

Tobi,
:D ha sikerülne mégis, jó mozizást!
vonalzódat vmiért nem látom :?

Rani,
Ikeás műanyag dobozok jók, most én beszereztem a költözés miatt azt is - sok cucca még most is abban van :oops:

Nikó,
kiccsajom is bukós lett egy jó ideje, már le se merem tenni anélkül ,hogy ne tennék alé vmit, bmikor képes egyet oldalra sercinteni :roll:

fenék, ha nagyon piros én is Sudo-t teszem rá.

én hagyom, hogy kihúzza a karját maga, ha nagyonnagyon nem megy, néha rásegítek. bár mostanában ezirányba megint nem forgunk.


nya kérem, keménykedni kezdtem még jobban itten a hasalással, hát tegnap tojt rá, mire otthagynám, már háton is van :roll: x-szer fordítottam vissza. ez így jó játék. :lol:

és már néha négykézlábfélére áll és himbálgatja magát :)

angel37
 
 


Sziasztok!

Na,csak gyorsan...

Szöcske,nagyon sok boldogságot kívánok!!! :D Szépek vagytok nagyon,és már 1 évesek :D :D :D

Lois,nagyon helyes Pasid van :wink:

Angel,megértem,hogy elszomorodtál...de Dióbaba nagyon ügyes kiscsaj,és biztosan minden rendben lesz.

Tobi,mi is ekkor voltunk,szerintem érdemes elmenni...Ha ajánlhatom a www.4dgenesis.hu -t,és ott is Barna Csillát,akkor biztos lesz még egy-két jó képetek!
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap hazajöttünk végre! :D Nem tudok visszaolvasni, de majd igyekszem felvenni a fonalat.
Lányaim teljesen különbözőek és olyan a felosztás, mint a pocakban. Hanga egy tünemény, Alexa egy törpeterrorista.
És nagyjából most ennyire futotta tőlem.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ez is csak életjel, mert megyünk ki mindjárt, mert itt épp szikrázik a nap :)
Elég gáz napon vagyunk túl, vagyis hétfő estétől kedd délutánig. Na nem a gyerek miatt, ő egy tündér volt, Lois került padlóra, elzáródott egy tejcsatorna, hát el sem tudom mondani mennyire gáz volt. A végén már a gyereket sem tudtam felvenni, és minden mozdulat fájt.
Mindent bevetettem, végül megoldottuk, nem kívánok ilyet többé magamnak az fix.

Vanda!
Rota...jujjj :? Nem oltottatok ellene? Nagyon sajnálom, szörnyű lehet... :(

Skrisz!

Örülök, hogy Eszter kiegyensúlyozottabb lett. Ez volt hát a nyűglődés oka. Azért ne ostorozd magad, te jót akartál, hogy a tejcsit erőltetted.

Tobi!

Mi voltunk pont ennyi idősen, nekem az egy kölök is úgy döntött pár perc után, hogy elég a bekukkból és beletemetkezett arccal a méhlepénybe :) Kettőből nem tudom mit láttok majd. Kezecskéket meg lábikókat biztos :wink:

Nikó!
Én is Sudocream -fun vagyok, próbáljátok ki mindenképp, mi 2 hetes korától használjuk, szuper.

Szöcske!
Miből lesz a cserebogár :D A kádas a kedvencem... :D

Orsi, Hunci!
Köszönöm a segítséget, elvetettem a Römert, mostmár csak 0-18-as háttal beköthetőeket nézem, valszeg Ultimax lesz nekünk is.

Leo!
Én néztem a német és az osztrák ebay-en is, az újak ugyanannyiba kerülnek mint itthon. Vagy csak annyival olcsóbb, hogy nem éri meg a macera. Römert persze találtam olcsóbban, miután elvetettem.... ez így szokott lenni :?

Köszönjük a kedves dicséreteket, Zém nevében, azért is tettem fel azt a képet, mert szerintem tisztára olyan, mintha egy sokkal nagyobb gyerkőc lenne :)

Timi!

Szuper, hogy végre otthon, angyalkához és a kis miniterroristához sok boldogságot :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Kismamik, ha nem oltattak nagyon vigyázzanak magukra, nagyon szomorúak ezek a hírek :cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


loislane írta:Kismamik, ha nem oltattak nagyon vigyázzanak magukra, nagyon szomorúak ezek a hírek :cry:


Ne is mondd, szörnyű, sajnos.És azóta megint bevittek egy kismamit. :cry:
Én ezek után meg pláne nem bánom, hogy magunkat is és H-t is beoltattam, semmi mhatása sem volt, azóta sincs, és már védettek vagyunk, letelt a két hét bőven.Az tutti, ha babás lennék és 2. trimeszterben lennék, akkor ezek után oltatnám magam, pláne, hogy az MTA is kijelentette ma, hogy igenis oltatni kell, mert kisebb az oltás mhatása mint ami a vírus szövődménye lehet.
Vendég
 


Sziasztok!

Timi szuper hogy otthon vagytok!!
Gratula a gyors hazajövetelhez!! :wink:

Lois én annyira bizonytalan vagyok az oltással kapcsolatba.
Tiszta szobafogsárga vagyok ítélve mert ugye nem vagyok beoltva.
Most a 3. trimeszterbe se tudom eldönteni oltassam vagy ne magam. :roll:
Egyiknap igen beoltatom másik nap meg hogy nem.
A baba vajon mennyit kaphat belölle hisz még nincs inmunrendszere. :roll:

Kép

Kép
raniko
 
 


Szöcsi!
Szépek a bébik! :D

Angel!
Kösd fel a gatyádat,hamarosan véget ér a jó világ és már nem marad ott a kiscsaj, ahova leraktad! Meglátod, nem lesz gáz. Én kiscsajom is alkaron kutyázott eleinte, segge az égben, aztán szépen megerősödött, most már csak úgy szalad négykézláb. :D

Lois!
Nem oltattam, mert többfajta van forgalomban és nem mindre van oltás. Egyik ellen megkapod, a másikat meg elkapod... De nincs vész, szépen alakulunk.
vovanda
 
 


Szöcske :P
Boldog szülinapot a Zámolyiikreknek :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Lányok, mi szoptatós anyák beoltathatjuk magunkat H1N1 ellen? Kicsit megijesztett, hogy meghalt az egyik kismama. :cry:

skrisz72
 
 


Puszi, Lányok, bekukk :P

macerás napjaink vannak, de holnap igyekszem visszakapcsolódni...

tillidian
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: