Új privát üzeneted érkezett!

Mi sem fizettünke gy árva firnyákot sem, se az Uh-ért se a vérvételekért. Kizárólag a fagyasztást, felengedést és a konzultációs díjat fizettük. Pedig már voltam vagy 8-szor Uh-n. KépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Dóri! Nekem akkor még nem kellett volna fagyasztásért fizetni ezt késöbb vezették be, de sajna nem is lett mit lefagyasztani. Viszont tényleg kiakadtam hogy ilyen gyógyszerárak mellett még kérnek pénzt további vizsgálatokért. Nekem is ugy mondta a doki, elsö alkalom pénzes volt utána minden más ingyenes. Söt én ugye nem lombik babás lettem mégis ott csinálták az elsö hetekben az UH-t és akkor sem kellett fizetnem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Végre meglett a hormonvizsgálat eredménye a Családtervezőben (csak több, mint 1 hónapot vártunk rá). Az eredmények: LH:2,8 FSH:4,4 Prol:210,0 TSH:0,27. A doki azt mondta, hogy a TSH túl alacsony, adott beutalót újabb TSH, Prol és fT4, fT3 vizsgálatra. Azt is mondta, hogy kár próbálkoznunk, mert amíg ezt a pajzsmirigy dolgot nem rakják rendbe, úgysem lehet babócánk. Volt Valamelyikőtöknek ilyen problémája? Nem lehet, hogy a Clostitól vannak ezek az eltérések? Már nagyon várom a jövő csütörtöki Kaális konzultációt, akkor talán már valami biztosat is tudni fogunk.

Köszi
Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 

 
 

Lara Kép
Ezek az eredmények a ciklus melyik napján készültek?
A TSH határérétke 0,4-4 uIU/ml, tehát a tied tényleg elég alacsony, és ez pajzsmirigy problémára utalhat, de mindenképp kellene még egy vérvétel, mert mint tudjuk 1 eredmény nem eredmény Kép
Szerintem a clostinak ehhez semmi köze.
Én most azt mondanám, hogy várjátok meg a Kaális konzultációt, és utána kezdjetek bármiféle vizsgálódásba. (Azért ez az 1 hónapos idő nagyon siralmas.... a kaáliban még aznak megvannak a hormoneredmények, de legkésőbb másnapra)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi Kép
Tényleg, elfelejtettem. Ezek 3. napi vizsgálat eredményei. Nem csináltattam meg a köv. vérvételt a családtervezőben, nem akarunk még több hónapot várni 1-1 eredményre.
Az még siralmasabb, hogy ha én nem kérem a hormonvizsgálatot, még ez az eredmény sem lenne meg. És tovább szedném a Clostit, és csak várnánk a csodát... Kép
Nem értem, hogy miért így állnak az ember lányához?
Na, mindegy.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


LányokKép

Mosolygok ezeken a teljesen eltérő fizetős dolgokon. Majd az orvosomat is megkérem, mondja már el, mi újság ez ügyben.

ZsuKép és OrsiKép

Ti mindketten idei Kaálisok vagytok, és mindketten Bp.-re jártok. Akkor miért kellett Orsinak fizetnie azért, amiért Zsunak nem? Zavaros. Bár, biztosan tudja valaki a magyarázatot. Eszembe jutott még Kriszta71 és Potykamanó is. Ők vajon mit tapasztaltak fizetés-ügyben?

KarmenKép

Megnézetm a fotósorozatot Orsi babáról! Gyönyörű!!!KépKépKép Téged is láttalak, meg a férjedet is. Olyan összeillők vagytok, és szimpatikusakKép

Dóri
kardalus
 
 


OrsiKép

Elfejtettem megkérdezni, hogy a 210-es prolaktin szint mit jelent (ha jól tudom 25 a max.)? Azt olvastam, hogy az agyalapi mirigy betegségére utal.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Dóri,Orsi,Karmen!
Köszönöm mégegyszer!Mindenekelött a dokival kell lefixálni hogy valoban mi mennyibe kerül,és mik a lehetőségeink.
Dóri!nekün egyébként is minden sokkal többe kerül ,mert mi külsösök vagyunk.Én legutobb mikor kiderült hogy babát várok,bementem a Kaáliba Hcg vérévtelre,és 5000 körül fizettem,mert külsös vagyok.Nekünk a lombikért is külön fizetni kell majd a dokinak is.De gondolom elmondott neked is mindent.
Én is hallotam lányoktol,hogy szinte alig fizettek valamit a konz.dijon és 1- 2 UH-on kivűl.Nem tudom mi alapján szelektálnak.

Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Lara! A 210 az teljesen jó, a max. 500 körül van.
Nekem 1710 volt amikor gyógyszert kellett rá szedni. Nekem mindig megvolt aznap a hormonszint eredményem, nem csak a Kaális vizsgálaton, azért elég durva hogy 1 hónap mert a köv. ciklusban lehet ezek az értékek már nem ennyiek.

Dóri! Köszi, szerintem is nagyon összeillünkKép

Hát ez tényleg érdekes mert ua. az intézmény akkor hogy lehet eltérö a tarifa? Azt megértettem ha külsös csinálja de egyéb esetben, erre én is kiváncsi lennék.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen Kép
Még a dokink is ugyanaz KépKépKép

Lara Kép
A 25 az ng/ml mértékegységben van, a tied pedig mIU/ml-ben, ennél 520 a határérték. A tieddel semmi probléma nincsen, tökéletes ez az érték. A TSH-ra meg majd mondanak valamit a kaáliban, ahhoz sajna nem értek.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Karmen, Orsi Kép

Köszi! Legalább ez rendben van, ennek örülök.Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok!

A győri kaáliban az andrológiai vizsgálat 8.000,-ft-ba kerül. A férjemnek három volt, és mindegyikért le kellett perkálni a 8000,- forintot. A hüvelytisztasági vizsgálatért most kellett 1000,- forintot fizetnem, pedig a lombikhoz tartozik állítólag. 30.000,- forint a petevezeték átjárhatósági vizsgálat.

Dóri

Szerencsére felszívódott a cystám és elkezdhettem a kezelést. Hétfő óta kapom az injekciókat. Csütörtökön három érő félben lévő petét látott a dokim. Most megemelte az adagomat, hogy még több legyen.

Moncs
moncs
 
 


Moncs Kép
A tüszők napok alatt rengeteget tudnak fejlődni. Nekem az első UHn 2+3 db-t találtak, nem is emelték a gyógyszer adagját, és így is 11-t tudtak leszívni a punkció napján, és azokban 11 petesejt volt. Biztosan sok szép tüszőcskéd lesz!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Moncs! Orsinak igaza van, hajrá!!!! ++++++
Nekem a nögyógyászati vizsgálat tartalmazta anno a hüvelytenyészetet. Mi klinikára mentünk andrológiára, ott ingyenes volt.

Andienn! SAC-ék jol vannak? várjuk ám a hireket meg min. 1 képet!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Lányok!

A duphastont gondolom szedte már valaki közületek. Ezt is ugyanazokban az időpontokban kell szedni mint az Utrogestant? Mert én az előző lombik után tudtam meg hogy azt mindig ugyanakkor kell feltenni és nálam elég sokszor 1-2 óra eltérés is volt. Ez gond lehet? Szóval most Utro helyett Duphastont szedek és ezzel is ugyanúgy kell bánni?
Előre is köszönöm a segítséget.

Moncs!
Sok-sok Tüszőt kívánok neked!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu Kép
Elvileg igen. Az utroval is azért fontos, hogy ugyanolyan időközönként (pl. ha 3*2-t, akkor 8 óránként helyezd fel), hogy a hormonszint csak minimálisan ingadozzon a szervezetedben. A hormonszint igadozása vérzést okozhat a lepényben, ami leválást okozhat.
Duphot én sosem szedtem, de úgy gondolom ugyanezen ok miatt egyenletesen kell szedni. (egyébként 1-2 óra eltérés még nem okozhat gondot, velem olyan is előfordult, hogy egy tárgyalás miatt kihagytam egyet... nem lett baj belőle. Tehát, amit leírtam, az az elméleti háttér)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Köszi Orsi!

Nekem 3X1-et kell bevennem, tehát ha 6-kor, 14-kor és 22-kor ha beveszem akkor elvileg nem lehet gond. Te mindennap ilyen korán keltél és későn feküdtél?Kép Persze mindent kibírok a kis csöppemért!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu Kép
Szerintem az úgy teljesen jó. Nekem annyiban volt más, hogy én nagyon későn elalvós típus vagyok, így azt hiszem nálam 8-16-24 órakos volt a dolog... (már nem is emlékszem pontosan). De komolyan úgy gondolom, hogy 1-1 hétvégi nyugodt alvás, és emaitti 1-2 óra csúszás még bőven belefér. A progiddal meg a múltkor sem volt gond, vagy rosszul emlékszem???

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!

A papírjaim szerint nem volt gond vele, de tudod inkább óvatos az ember! Ti mikor fogtok születni? Olyan kiváncsi vagyok milyen srácok lapulnak a pocakodban!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu Kép
Október 27 előtt semmiképp Kép Kép (akkor töltjük be a 36. hetet), addig bent maradnak, ha tetszik Nekik, ha nem Kép Kép Viszont után már másnap kibújhatnak... remélem, meg is teszik Kép mert ahogy hallottam az utolsó pár hét nagyon nagy kínlódás már ikresen Kép Kép

Persze megértem, hogy jobb az óvatosság. Drukkolok!!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok lányok,
Az idei nyar utolso nyaralasan voltunk, ezert tuntem el. (Persze pont megjott a hétvégére)A Kaalis fizetesekrol nekem a következő tapasztalataim vannak:
Első konzi 8000 Ft, 3. napi vérvétel 10,000. HSG vizsgálat 25,000 Ft, ekkor megismételték a vérvételt, de ezért nem kellett fizetnem. Igazán nem tudom min mulik, de nagyon ugy tunik, hogy a pesti, szegedi és a győri kaáliban eltérő tarifák vannak.
Holnap fogom felhívni Kovács doktornőt, csak nem akarom hogy még a hisztero-t is megcsináltassa, ezért húztam idáig. Drukkoljatok hogy ne kelljen.
Moncs, Brigi, Zsu én is szorítok nektek +++++++Kép.

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Ideges vagyok!

9:30 kor kell a Kaálit hívnom hogy felengedtek-e a babókáink! Mindenki nagyon izguljon értem!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu Kép
Drukkolok, és gondolok rátok!!! Gyere gyorsan a hírekkel!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Mehetünk!
Felolvasztották az összeset és négy maradt teljesen ép. Szuper!!!!!!!!!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu Kép
Ezek fantasztikus hírek Kép Kép Kép Nagyon-nagyon drukkolunk Nektek Kép
6-6 kezünk lábunk Xben érted Kép Kép

Orsi + 2 Kismaczkó

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok!

Most már négyen vagyok!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu!! Ez szuper!! megy a sok poz. sugár hogy megtapadjanak!!

Kriszta! Nem irtál árat az elsö nögyógy. vizsgálatról, nálunk ez volt 12e és ezután már a többi UH ill. hormonszint nézés ingyenes volt. A HSG-ért meg persze hogy kell fizetni, az állami intézményekben ingyenes, magánint. ára van.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Zsu!Ez nagyszerű hir,pihenj minnél többet,drukkolok a poz.folytatáshoz.Minden rendben lesz!
Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


SziasztokKép

Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, de - bár nyomon követtem mindenkit - írni egyszerűen nem volt időm.

ZsuKép
Nagyon szorítok, hogy kapaszkodjanak a Manók, és annyian maradjanak, amennyien jól érzik magukat odabent. Én úgy használtam az Utrogestant, hogy (napi 4X) minden 6. órában helyeztem fel a soron következőt. Tehát 6-kor, 12-kor, 18-kor, és 24-kor. Ebben csak az volt a rossz, hogy éjfél után már teljesen kiment az álom a szememből, és mire visszaaludtam - 2 körül - 6-kor már szólt a vekker. Szóval szédelegtem az álmosságtól, de megérteKépKépKép Később, a szülés utáni 6 hétben sokat álmodoztam erről az álmosságról... Akkor ugyanis rájöttem, milyen az, ha egyáltalán nem vagy csak 2-3 órát alszik az ember éjjelenteKép De azért akkor is boldogan voltam fáradt, és majd ti is így lesztekKép

BrigiKép
Mikor várható valami fejlemény az ügyetekben? És, ha lesz lombikprogram, az kb. ősszel indul majd? Kulin doktorral mikor találkozol?

OrsiKép
Bocsi, hogy még nem válaszoltam a mail-re. Nem szoktam így tele lenni programokkal, de ez a nyár vége... Lilu bölcsibe megy délelőttönként, mert nekem lejár a GYES ősszel (3 éves lesz a drága!) Nekem pedig munkát kellene találnom, de csak 4 órását, vagy távmunkát vállalnék, mert nem szeretném őt olyan hosszú időre másra hagyni. Szóval ilyet keresgélek, de nehéz ügynek tűnik. Ha van ötleted, milyen lehetőségekről hallottál, oszd meg velem, légyszi!
Mekkora pocid van? 100 cm-t elérte már? Nekem 104 cm körül volt a végére, de ikreknél hallottam már 140-ről isKép
A házgondot megértem, nagy logikai feladat megfelelőt találni. Mi Nagytétényben lakunk (XXII. ker. pereme), és olyan, mint egy kis község. Csendes, de közel a forgalmas út, BKV, posta, rendelő, gyógyszertár, üzletek, stb. Este tücsökciripelés... Szóval jó kis hely, és viszonylag jók a telekárak is. Mi 1983-ban költöztünk ideKép

KrisztaKép
Felhívtad a Kovács doktornőt? Mikor mentek? Miben maradtatok? Kell a hisztero? Szerintem, ha volt laparo, nem feltétlenül kell a hisztero. Persze, elképzelhető, hogy ő ragszkodni fog hozzá, de akkor, hidd el, biztosan jobb úgy. Ha viszont nem lesz, akkor elképzelhető, hogy már köv. ciklusban kezdődhet a stimuláció és az inszemre is sor kerül. És onnantól már repül az időKép

Mindannyian vigyázzatok magatokra!
Dóri
kardalus
 
 


Dóri Kép
Semmi gond. Biztos voltam benne, hogy valami dolgod van.
Távmunka. www.tavmunkainfo.hu
de majd körbeszaglászom.
A pocim most 95 cm, és épp amiatt aggódom, hogy lassan 3 hete szinte semmit sem nőtt, és hízni sem híztam Kép vagy Kép Hétfőn megyünk UHra, remélem a fiúkkal minden OK. Egyébként ugyanolyan mozgékonyak, mint előtte, így bízom benne, hogy semmi probléma nincs, csak épp befele vagy oldal irányba nőnek Kép
(Az bíztat, hogy egy ikres kismamis ismerősömnek 110 cm volt, amikor szült, ő olyan alkat, mint én, és ugye a 36. hétig még van 9 hét, tehát még nőhet)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsu!
Most jutottam csak gépközelbe, de sokat gondoltam rátok, és nagyon örülök, hogy ilyen sokan vagytok! Nagyon-nagyon drukkolok Neked! Pihenj sokat, egyél jókat, és ne izgulj!

Kép
petyaanya
 
 


OrsiKép
Nálam gyakran előfordult, hogy egyenetlenül gyarapodtam. Volt olyan időszak, amikor - bár normálisan táplálkoztam - 3 hét alatt csak kevesebb lettem (0,5 kg-al), mint voltam... Ez kb. 20-25. hét környékén volt. Nem tudom, mi zajlott odabent akkor, de az tény, hogy utána meg 2 kg-al mutatott többet a mérlegKép Szóval csak nyugiKép
Egyébként, ha jól mozognak az szuper! A keveset rakoncátlankodó babák szoktak aggodalomra okot adni. (Lilu gyakran éjjel-hajnalban mocorgott sokat, nappal meg a frászt hozta rám a mozdulatlanságával.)
A távmunkainfot köszi, mindjárt körülnézek ottKép

Dóri
kardalus
 
 


Dóri Kép
Köszi az infót Kép Azért nyugtatgatom magam, hogy amíg ilyen kis aktívok, addig nagy baj nem lehet.
Most épp Levi dugta ki a lábát az oldalamon Kép Nagyon muris volt, ilyet eddig nem csinált. A hátát már többször kinyomta, de így a tappancsát még sosem Kép nagy élmény Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Karmen,

Nekem nem volt kulon nogyogyaszati vizsgalat, csak a konzi 8000-ert, az arakat a korabbi kerdesekre valaszkent irtam le, egyaltalan nem reklamalok, nekem megeri fizetni KépKép
Dori,
Sajna Kovacs doktornő természetesen szabin van a héten Kép Igy a szeptember valoszinuleg mar a spontan probalkozas honapja lesz, mivel jövö hetfőn már a 10. cn-n leszek. Hat ez az en szerencsém....
Zsu,
Nagyon drukkolok mind a négyeteknek !! Előre az ikrekért, csak pihenj sokat, és képzeld el, amint erősen kapaszkodnak beléd, és nagyon jól érzik magukat Kép
Orsi,
Nekem már a 95 cm is óriásnak tűnik, tudsz még mozogni ? Hogy bírja a hátad ? Én nagyon hátfájós vagyok, ezen kicsit parázom is, hogy fogom bírni...bárcsak már panaszkodhatnék...

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta Kép
Ez a 95 cm szerintem annyira nem vészes. Bár ha úgy nézem, hogy más majdnem 30 cm-t nőtt, akkor soknak tűnik.
Versenysportos múltamnak köszönhetően a hátam még nagyon jól bírja, szerencsére nem fáj.
Összességében még nagyon aktívak vagyunk.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Dóri!Szeprtember közepe felé megyek vissza Kulin dr.-hoz.Tegnap voltam az immunologusnál,annyit tudott tenni,hogy ujra vérvétel és megismétli a vizsgálatokat./Véralvadás,immunrendszer/
Ma megyek a nögyogyászhoz,kiváncsi vagyok mit fog mondani.A gen.vizsgálat még 3 hét mire eredmény lesz.
Majd jelentkezem Brigi

Majd jelentkezem.Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Orsi!

Anyukám mesélte hogy amikor a tesómat várta, a hatodik hónapban elkezdett visszalappadni a hasa és a babó sem mozgott semmit! Ő már biztos volt benne hogy ez a lökött tesóm föladta. Ráadásul UH sem volt még akkor hogy ellenőrizhessék. No de sebaj mert három hét múlva újra elkezdett nőni, és tesómnak sem volt semmi baja. (Na jó egy kicsit hülye lettKépDe ez csak vicc). Szóval ne aggódj semmit!


Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu Kép
Köszi a történetet Kép Bízom benne, hogy nálunk is csak valami átmeneti stagnálásról van szó. Hétfőn UH, akkor úgyis megnézzük, hogy minden rendben van-e velük... de miért ne lenne??? Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok Lányok! Kép

Hát kicsit elvesztem, de azért nem örökre,csak nagyon sokat dolgoztam, hogyha majd túl leszünk az akción akkor tudjak pihenni.
Viszont lenne egy SOS kérdésem, hátha tudtok segíteni. Most ott tartok, hogy a fogigátlót kell majd elkezdenem a menses 2. napján, eddig még ez nem merült fel bennem, de most elbizonytalanodtam. Az már első napnak számít amikor pár csepp mensi megjelenik, mert nekem így szokott jelentkezni?? Egyik nap van pár csepp, a következő nap beköszön a rendes mennyiség, erős görcsölés kiséretében, tehát ekkor jön meg rendesen (akkor most ez az első nap vagy már az előző is számít? Lehet hogy ostoba kérdésnek tűnik, de fennakadtam most ezen.

Zsu Kép
HAJRÁ! De jó Neked hogy Te már itt tartasz, olyan sokára jutok még idáig. Rossz várni! VIGYÁZZ NAGYON MAGADRA!!!

Szép napot Mindenkinek!

Potykamano

Kép
potykamanó
 
 


Potykamanó!

Örülök hogy végre hallani felőled! Ne izgulj két hónap és te is itt tartasz majd! Ami a menzeszt illeti, az én dokim mindig azt mondta hogy az számít első napnak amikor bőségesen megindul. De ki tudja? Szerintem nem sokat számít, ez csak egy fogigátló. Ha teljesen bizonytalan vagy hívd föl a dokidat! Köszi a drukkokat! Majd én (vagy remélem mi) is drukkolunk neked! Sőt már most is drukkolunk!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Potykamanó Kép
Szerintem is az az első nap, amikor elindul rendesen, de ezen az egy napon nem múlik semmi.
(Zárójelben jegyzem meg, hogy én a lombik stimu alatt elszúrtam egy injekciót, mert 1 nappal tovább adtam be magamnak a kelleténél... még ebből sem lett baj Kép)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


PotykamanóKép

Üdvözöllek az előbb csöpögősök táborábanKép Én is ilyen voltam az utolsó 3 lombik idején, és persze az összes azóta következő mensim idején is. (A jelenlegi méhpolipomnak köszönhetően már nem csak 1-2 nappal előbb van ez a csipp-csöpp, hanem 4-5-6 nappal.) Amikor 1-2 nappal előbb megjelent ez a pecsételő vérzésem, akkor még sosoem kezdtem el a fogigátlót. Erre direkt rákérdeztem a Kulin dr.-nál. Az az 1. nap, amikor zuttyKép és onnantól fogva a köv. nap kezdtem szedni a gyógyszert.
Ne félj, innentől már pörögnek az események, és csak úgy repülsz az úton odáig, addig a bizonyos elágazásig, ahol a gyermeke(i)d vár(nak)Kép

Dóri
kardalus
 
 


Zsu,Kép Orsi,Kép Dóri Kép

Köszönöm a válaszotokat, megnyugodtam, akkor csak holnap veszem be a gyogyit, egyébként a papírjára az van írva, hogy a mensi első napján kell bevenni. Van valami különösebb oka, hogy itt a lombik előtt a második napon kezdik el szedetni?

Amúgy, Ti mint tapasztalt lombikosok, szerintetek miért mondják, hogy kb. 250.000.- pezeta kell egy lombikhoz (mert nekem is azt mondta itt kecsón a dokim, hogy akkor fogjunk neki ha ennyi összejön), itt különböző topikokban is ilyesmi árakról olvastam. Most, hogy Szegedet megjártuk, rácsodálkozva tértünk haza, mert ott az orvos azt mondta, hogy az injekciók durván: 60.000.-, ott összesen 14.000.-et fizettünk, mert 8000.- a konzultáció és volt két vizsgálat, egyébként az összes többi leletemet elfogadták amit itthon csináltattunk meg. Azt mondta az orvos, hogy nekünk más költségünk nem lesz. Kép Akkor most mi a helyzet, majd később még előbújik valami költség csak nem mondták, vagy tényleg slussz? De hol van ez a 250 ezer-hez? Nem baj, mert még nem kapartunk annyit össze, tehát én örülni fogok, csak akkor meg honnan veszik ezt a nagy összeget? Szerintetek?

Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Manó!

Nekünk is ennyit mondtak és végül 80.000-nál megálltunk! Nem fognak szerintem többet kérni. Ez függ attól is hogy mennyire vagy stimulálható. Ha könnyen akkor ennyi marad az összeg. Ha nehezebben akkor lehet hogy több és más szuri kell ami lehet többe is fog kerülni! De remélem csak egyszer kell próbálkoznotok! Annyira szorítok értetek!!!! Szerintem a maradékot rakjátok félre szülésreKép!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Szia Zsu!

Hogy érzed Magatokat???? Vigyázol és óvatos vagy remélem! És a Férjed remélem babusgat ezerrel!!! Hordozgasson csak a tenyerén meg ilyenek...főzze Neked a vacsit. :-)
Igen, jó lenne már a szülésre gyüjtögetni! Nagyon reménykedem!!! Szurkolok Nektek!

És Mindenki másnak is, jó lesz majd nézegetni itt a sok pocakos fotót amik feltöltésre kerülnek és a sok szép babót!!! Én úgy szeretem nézegetni ezeket a fotókat, olyan jó érzés amikor valakinek a sikerét, örömét láthatja az
ember, és olyan jó lenne ha mindannyian részt vehetnénk ebben az örömben, ha mi is akik még a reménykedésnél tarunk, mi is tölthetnénk fel ilyen fotókat és azzal erőt adhatnánk az újabb reménykedőknek!!!! Jó lenne! :-)

Na most meg itt érzelgősködöm. Hát kellett ez ide?
Inkább megyek is!

Puszi Mindenkinek! Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Sziasztok!

Ma volt a nagy találkozás Kovács doktorral. Nagyon szimpi volt. Ekészült az újabb hormonviszgálat (a körzeti rendelőben 3 nap alattKép) és a TSH-m 1,930. Ez tök normális, hurrá Kép
Igazatok volt! A doki tényleg inszeminációt javasolt, jövő hónapban bele is vágunk. Minden leletünket rendben találta, úgyhogy nem húzzuk tovább az időt. Már nagyon-nagyon izgulunk!

Zsu!
Nagyon szurkolunk!Kép

Sziasztok:
Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Potykamanó Kép
250e az nagyon a felső határ. Nekem elég drága gyógyim volt (naponta 10e Ft-ot szúrtam magamba), de így is megálltunk 130e körül, ha jól számoltam.
Ehhez jött még a fagyasztásért a 35e Ft, és slussz.
A lombik ára nagyon függ attól, hogy milyen gyógyszert kap az ember, és abból mekkora dózis kell. (pl. volt velem egy időben egy lány, aki ugyanazt kapta, mint én, csak dupla akkora adagban... így ugye ő naponta 20e Ft-t nyomott magába)

Lara Kép
Örülök, hogy minden rendben. Csapjatok a lovak közé Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


OrsiKép

Köszi, igyekezni fogunk.Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok Lányok!

Ma voltam petesejt leszíváson,de sajnos csak két használható sejtet találtak, abból is az egyik kisebb, legalábis tüszőnek az volt. Eredetileg öt tüszőt láttak. Kösz a bíztatásokat! A dokim azt mondta, hogy legalább egyet biztos vissza tudnak ültetni. Volt már akinek egy darabból elsőre sikerült terhesnek maradnia?
Most kétoldalt fáj egy kicsit a hasam, de gondolom ez normális. Vagy nem?
Feljebb olvastam, hogy van olyan gyógyszer amit mindig ugyanabban az időben kell bevenni, nekem Utrogestan kúpot írtak fel, ezzel is ez a helyzet? Mondani nem mondtak semmit, kérdezni meg elfelejtettem.

Moncs
moncs
 
 


Moncs Kép
1 visszültette babából ugyanúgy lehet baba. Épp most ikerterhes egy ismerősöm, neki 2t ültettek vissza és mindkettő megtapadt. Ne aggódj!
Az ultroval ugyanaz a helyzet, mint amit fentebb leírtunk. Egyenletes időközönként kell felhelyezni, hogy ne ingadozzon nagyon a hormonszint a szervezetedben.
A pocakfájás normális. Ma feküdj mindenképp, hogy nehogy bevérzés keletkezzen a petefészkeiden. A transzfer napján is jobb feküdni, utána a lightos életmód javasolt.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?