Sziasztok,
Fiona, de örülök, hogy végre hazajött a párod!!! Meddig marad? Gondolom, ünnepek előtt már nem indul útnak újra, ugye? Hogyhogy repülővel jött? Valahogy olyan emlékeim vannak, hogy ő kamionozik, vagy rosszul emlékszem? A nagyfiad nem semmi
A kicsi meg édes, ahogy azt már megszoktuk
Tényleg, beszél már?
Bibar, szegény, nehéz lehet az alvásmegvonás... emlékszem, én is mindig aludtam volna... csak hát amit az elsőnél megtehet az ember. Mondjuk én akkor sem alhattam, max hétvégén.
Gabicsibe, erről a Spuriról még nem hallottam, megnézem! Nálunk is hasonló ajándékok lesznek, csak most túlsúlyba kerültek a fajátékok, mert találtunk a közelben egy nénit, aki nagyon klasszakat árul... Szóval vettem Gábornak egy fatáblát, amiben mágneses halacskák vannak, és egy mágneses horgászbottal ki lehet őket halászni
Majdnem, mint a ti fürdőjátékotok! Meg kap egy szintén fa ementáli sajtot kisegérrel, amit egy madzagon végig lehet vezetni a lukakban. Aztán lesz még Lego-kukásautó... a szüleimtől meg kap egy óriási teherautót meg egy bilit (ez utóbbit egyelőre csak dísznek).
Witch, nagyon sajnálom
Ne keseredj el azért, hátha sikerül megoldani ezt a leállítást! Nem tudna a doki leszívni petesejtet előre? Akkor lehetne újra babád akkor is, ha esetleg ki kéne venni (ne kelljen!). Mesélj Jamiról, hogy bírtátok egymás nélkül? Mit szólt hozzád, amikor újra látott? Mi sima influenza-oltást nem adattunk be, mert már így is túl sűrű az oltási "programunk".
Mot, ügyes volt a csajszid! Majd mesélj, nektek is bepirosodott a helye?
Nika, totyog???!!! Wow, sportos a srác
Mindenkinek köszi a cipős tippeket! Végül a Deichmannban vettünk egy Elefanten bundás bakancsot, nagyon klassz. Szegény porontyom egyelőre eléggé ügyetlenül megy benne, de bízom benne, hogy azért belejön. Tegnap volt nálunk a nagy áttörés járás-ügyben, az első olyan nap, amikor többet ment, mint négykézlábazott. Nagyobb távolságokat is magabiztosan tett meg, többször irányt változtatott, megfordult a tengelye körül, ügyes volt.
Volt nálunk a védőnő, meg lettünk dicsérve, szóval leszámítva azt, hogy a srác óriási hisztiket vág le minden kis szarság miatt, jól vagyunk
Dobok egy képet, ilyen "jógyerek"