Új privát üzeneted érkezett!

Dy!

Gratulálok Grétának az 1 hónapos évfordulóhoz!
Jó hallani, hogy már jobban vagy!

Vius!
Tényleg nagyon jó ez a pelenkatorta!

Beze!
Hogy vagytok?

Natikám!
Remélem, ahogy a 2 hetes várakozási idő eltelik, hozol nekünk karácsonyi ajándékként egy pozitív tesztet! Nagyon drukkolok!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Rodi, köszönjük, jól, csak fáradtan. Megvan már minden eredményed?

Nati, miért nem jössz :?:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Jó reggelt Lányok!

Tegnap nagyon későn értem haza, már nem volt erőm írni.

Rodi!
Csak remélni merem, hogy nem sértődtél meg. Gondoltam, ha te is, akkor én is benne vagyok az ugratós játékban. Én rég szórakoztam ilyen jól itt, mint azon az estén. Majd megszakadtam az igyekezetben, hogy megtaláljam azt a veszett kecskét. :lol:
Én tényleg mókázásnak vettem, ugye te sem vagy az a sértődős fajta?

Beze!
Ha ez egy sima orvos lenne, akkor nem szóltam volna semmit. De ez egy jó nevű meddőségi központ vezetője volt. Akkor ott velem teljesen megfordult a világ. És eldöntöttem, hogy a kezembe veszem végre a saját sorsomat.

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Nati máshova is szokott írogatni?
Nagyon hiányzik nekem is. Remélem, tényleg semmi baj, csak egy kis pihi kellett neki.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Ebéd megvolt, felmosás megvolt, Fiúk sziesztáznak én meg ülök a gép előtt. Bence végre már nem lázas. Csinált ma a Benc üvegmatricát, karácsonyi díszt az ablakba anyósomnak. Héten akartam mézes kalácsot sütni, de hamar lebeshéltem magam, majd jövő héten.

timejka
 
 


Bikfy, ezt teljesen megértem. Szerintem Rodival együtt fogtok spontán babásodni, abszolút elképzelhetőnek tartom, hogy még idén. :D A drukkjaimon biztosan nem fog múlni. :wink:

Timejka, de jó, hogy Bence már nem lázas. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Haliho

Látom ma ismét nem nagy forgalom van ma szerencsére nálunk sem ma délután sikerült aludni egyet.
Most épp nyekereg a mamák pesztronkázzák.
Sajna nagyon kevés tejem van ma gondolkodtam el azon hogy lehet az antibiotikumok megtették hatásukat kinyirták a bacimat meg tejemet is lehet.Ma is ittam már barna sört hogy minél több legyen meg eszem a homeos bogyókat sokat iszom.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Bikfykém!
Dehogy sértődtem meg! Azt feltételezted róla, hogy ezen megsértődtem?! Hát szép, mindjárt megsértődőm! :wink: :lol: :lol:
Dehogy is, olyan jót röhögtem! Nam vagyok sértődős típus!
Bárcsak tudnám, honnan veszed ezeket a képeket! :shock:

Szerintem Nati most a tesztelésig nem fog jönni. Na nem azért, mert nem kedvel minket - mert ezt nem ajánlom neki, mert igenis tessék minket szeretni -, hanem mert egyszerűen most nem akar maga körül felhajtást. Én meg tudom érteni, csak pozitív teszttel jöjjön vissza! És tudja, hogy sokat gondolunk rá, szorítunk neki, és nagyon várjuk vissza, mert hiányzik!

Beze!
Lexike sokat van fent éjszaka? Vagy miért vagy fáradt?
Nem még nincs meg az összes eredményem, de a jövő hét végén szerintem már mind a kezemben lesz! Kivéve a hasi ultrahangot, mert oda december 11-én megyek, és utána a belgyógyászatra, és az az utolsó! Még lesznek hormoneredményeim, mert azt két hónapig kell nézetni, de sokat gondolom nem fog változni.
Beze! Nagyon rendes vagy, hogy drukkolsz nekünk! Egyszer már csak összejön! A nagy számok törvénye alapján így kell lennie! - igaz matematikusok!

Timejka!
Nagyon szorgalmas vagy! Örülünk, hogy Bence már jobban van!
Én már karácsonyra nézem a süteményes könyvecskémet! Anyu már mondta, hogy kókuszos pacsnikat csinálja, mézes krémest mindig szoktam, és mér szeretnék 1-2 sütit sütni! Majd meglátom melyiket választom!

Tényleg, kinél mi a menü karácsonykor és ki milyen édességet, vagy sós süteményt süt?

rodina74
 
 


Nektek nem akadozik a babanetetek? Nekem újra kellett indítani a gépen, hogy el tudjam küldeni az üzenetet!

Vius!
Ne legyél elkeseredve! Biztos, hogy beindul, csak esetleg az antibiotikum miatt több idő kell hozzá! Igyad a teákat, és szedd a homeós bogyókat! Szerintem minden rendben lesz! Nagyon jó, hogy tudtál napközben egy kicsit pihenni, úgyis szükséged lesz később az erődre! Hogy van a sebed? És Darnika szeme?

rodina74
 
 


Na, mivel nem vagytok sehol, így tornázom! Pá

rodina74
 
 


Na, azt hiszem kipurcantam! :?

rodina74
 
 


Lányok!

Senki nincs itt? :shock:

rodina74
 
 


Tényleg, valaki csinálja a szénhidrát diétát?

rodina74
 
 


Rodina

A szeme javul a z én sebem is csak most mennem kell mert sír és nem tom mi baj van pedig evett

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius!
Természetes, hogy a baba az első! Így is nagyon hálásak vagyunk neked, hogy jössz hozzánk, és nem felejtettél el minket. Nekünk nagyon sokat jelent, ha egy babás visszatér hozzánk, és nem felejt el bennünket!


Egy másik topikban olvastam, hogy Vicky79-et hazaengedték. Kicsit nyitott a méhszája, de szigorú fekvés ígérete után elengedték a kórházból! Ez is egy nagyon jó hír!

rodina74
 
 


Lányok!
Lassan velem lesz tele a topik! :twisted: :twisted: :twisted:

rodina74
 
 


Rodi!

Igen, én csinálom a szénhidrát diétát. És esküszöm rá, hogy nekem attól lett peteérésem.

KépKépKép
bikfy
 
 


Na elaludt a drágám kelett még neki kaja.Most 3 órát pihi utánna kezdem előről.na de se baj.Ez van.

Az természetes hogy jövök nem vagyok olyan hogy addig jövök még nekem van bajom.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


A másik dologra pedig most reagálok, bár megfogadtam, nem fogom megtenni.

Nagyon hálás vagyok Viusnak, hogy jön és időnként beszámol arról, hogy hogyan telnek a mindennapjaik. Nekem ez a mindennapi kenyerem, a falat, amely éltet, hogy igenis sikerülni fog nekem is. Éppen ezért esik olyan rosszul, hogy Dita, akiért annyit szorítottam, még 1 képet sem mutatott nekünk nem babásoknak Milóról. Sem a terhessége alatt nem jött, sem azóta. Kár, hogy elfelejtette, mit jelent nem babásnak lenni.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy köszi nagyon jól esett nekem is!
Én viszont amott nem érzem jól magam nekem inkább ez a topic jön be !!!És biztos leszek benne hogy egyszer nem is olyan sokára babások lesztek mindanyian.

Épp most akartam képet rakni csak megszakadt a netem de itt van már is küldöm Kép Fürcsi Kép Fürcsi elötti siesta

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Írkálok oda is meg néha kérdezek meg olvasom őket de én ebben a topicban kezdtem ezt szoktam meg és nem igazán szeretem a változásokat kivétel Most Darinkát ami egy életre megváltoztat.

Ma esti büfinél anyum meg anyós büfiztette és egyszerre ásitótt büfizett és olyan rossz hangott adott ki mindjárt felugrottam és sírva fakadtam úgy megijedtem.de nem volt semmi baj

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Most megyek vacsizni és aludni mert nem sokára kelés van és akkor enni kell :)

Jó éjt ha tudok holnap jövök!!!!!!!!!


Sziasztok!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


VIus,

ha hiszed, ha nem, mi is itt kezdtük évekkel ezelőtt. A másik topic nem azért nyílt, mert kényünk-kedvünk úgy kívánta, hanem mert itt nem akartunk senkinek fájdalmat okozni az állandó hogy kell tápszert adni, pelenkázni, altatni... stb kérdéseinkkel.
Továbbá azokra is tekintettel kell lenni akiknek nem sikerült még a baba, és zavarja őket az egyoldalú hozzászólás, amikor leírod, hogy mi a helyzet veled, veletek, de azt senkitől meg sem kérdezed, hogy ő hogy van.
Kérdezel, mi segítünk, de lényegében akkor csak arra kellünk neked, hogy gyorsan válaszoljunk az épp téged foglalkoztató kérdésekre, és ennyi. Aztán meg azt kell olvasnom, hogy nem érzed jól magad.
Ez eléggé elszomorít... :cry:

Nekem lelkileg nagyon nehéz volt elszakadni, hisz évekig itt küzdöttem a babáért, de Danika és az állandó könyvelés mellett nem tudom pontosan követni a topic életét, az új arcokat nem ismerem, és azért kár jönnöm szeirntem hogy néhány felszínes hozzászólást tegyek úgy, hogy nem is tudtam teljes egészében visszaolvasni.
Vannak emberek, akiknek igyekszem végigkövetni a sorsát, pl Bikfy, Rodina, Bumi, Timejka, akiket nagyon szeretek, de egyszerűen nem tudom felvenni a tempót. :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


sziasztok,
itt vagyooooooooooooooooook!!!! Sehog senki?????

Vius,
gyönyörű Darinka, a képeket nagyon békésnek tűnik!! Pedig tudom ám én is hogy tudnak kis ördögfiókák is lenni :P :lol: Bencus 2 óránként szopizott 1-1 órát, aztán büfi, peluscsere, anyának víz és pisi és az egész indul előről :lol: :lol: :lol: éjszaka megkímélt, mert akkor csak 3 óránkét volt éhes :lol: . És fájt a hasa, napközben csak akkor aludt, ha ment alatta a babakocsi... szóval kitartás!!!!

Berakok pár homeós infót, amik nekem segítettek!!
Tejserkentésre kúra szerűen: Urtica Urens 5 CH,
Első 3 nap 3*5 golyócska, második 3 napban 2*5 golyócska, harmadik 3 napban 1*5 golyócska, pár nap szünet, s ha kevés a tej újra...


Gyulladt emlők:
Belladonna 15 CH - csíkokban vörös, duzzadt mellek, lázas állapot
Phytolacca 9 CH - duzzadt, érzékeny emlők, csomók
Bryonia 9 CH - mozgásra fájdalmas, kemény, feszülő mellek
Apis mellifica 15 CH - duzzadt emlő, rózsaszín bőr, hideg borogatás enyhíti

Én még ittam lactoherb teát vagy dm-es szoptatós teát, de csak akkor, amikor nem ettem a homeós bogyót, mert állítólag azok kiütik egymást.

Viszont ami nekem igazából bevált az a More Milk kapszula. Aranyára van, de nekem ez hozta meg a kellő hatást a rengeteg fejésen és szoptatáson kívül. Innen olcsóbban meg lehet rendelni, mint a bababoltokban kaphatók. www.boldogmama.hu

Kitartás Vius, minden rendben lesz!!!!!
Vendég
 


Vius!

Csodaszép Darinka, ha a Jóisten felkínálna nekem egy ilyen csöppséget, gondolkodás nélkül elfogadnám. :wink:

Moncsi!

Én már egyszer ezen a témán kiakadtam, akkor sem értettétek, mit akarok írni. Ezt a zavar minket a baba dolgot csak ti találtátok ki. Ez hülyeség. Hidd már el kérlek, hogy ha csak egy Danci képet raksz fel, vagy Suska a tündéri Olcsáról, én 1 hónapig újra a föld felett lebegek és újra tudok kiegyenesedett háttal járni és nem érzem azt, hogy mindenki engem néz az utcán, mert meddő vagyok. Akkor újra erős leszek és tudom, hogy ha a hasonló sorsú barátnőmnek sikerült, akkor nekem is fog.
Szándékosan írtam, amit írtam, mert ha nem ilyen hangvételben írom meg, tudom, hogy észre sem veszi senki, hiszen én már bepróbálkoztam 1x ezzel a kéréssel.
Igen, szándékosan akartalak benneteket megdöbbenteni. És tudom, hogy az igaz barát füle meghallja mögötte a valós kérést és nem haragszik meg. Én nagyon bízom ebben. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Monic ne essék félre értés n em az emberekkel vagyis nek veletek van gond itt most velem van gond...

Nagyon lelkis vagyok és most is épp a sírás kerülget naponta többször igazából nem találom a helyem.....Ezen most ne hogy megharagudjatok de majd helyre jövök van mikor ránézek Darinkára vagy egy olyan zene szól és már bőgöm is de remélem majd kialakul ez is és nem leszek ilyen aki nem találja a helyét!!!

Megyek aludni tényleg mert a Bébi nem sokára éhes lesz..

Sziasztok jó éjt

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


egyébként vagyok ám mindnennap, zugolvasó lettem :lol: :lol: csak most 3 topicot olvasok (írni sehova sincs időm :oops: :shock: ), aztán meg itt a karácsony, adventi koszorút készítettem, üvegmatricát festettem, holnap feldíszitem a lakást... szóval elég sűrű most minden :lol: de nem bánom.

Kaáliba kedden megyünk legközelebb, lesz uhu. Remélem azért addig meglesz a tüszőm!!! Most annyira rá vagyok kattanva Apára, hogy csak na... hónapok óta nem volt ilyen :oops: . Persze most nem lehet, mert kedden neki is lesz vizságlat :lol: :lol: :lol: that's life!!! ilyen az élet!!! :wink: :wink:

Bikfy, Rodi,
addig vásároljatok valóban amíg nincs picurka. mert onnantól már tényleg mindent rá költ az ember!!!!!! De profik vagytok, hogy vásároltok!!!

Rodi,
nekem is nagy hátsó, széles csípő, vékony - no már amennyire lehet...- derék. Szóval én is kb a 40. nadrágpróba után találok egyet :shock: . Megértelek!!!!

Bikfy,
kicsit írnál nekem a diétádról??! most én is igyekszem mééééééééég jobban odafigyelni, hogy ne egyek sok szénhidrátot, de a puregonos hónapban diéta mellett híztam 3 kg. a végén betoltam egy tábla bocit, hogy legalább tudjam, mitől hízok :lol: :lol: :lol:

Beze,
nálatok lesz Mikulás??? Mentek valahova??? Tudod már miket kap Lexi a Jézuskától???

Timejka,
ti mikor is mentek győrbe??? örülök, hogy Bence már jobban van. És hát milyen kis kreatív, hogy ilyen dekorokat készít!!!! szzuper!!!

Monic,
neked még nem is gratuláltam!!! Bevallom, valamit már sejtettem, mert lecserélted a vonalzódat (nem a mostanit, hanem az egyel korábbit), de nem akartam rákérdezni! :P :lol:
Megkérdezhetem, hogy Danika hogyan jött össze??

Rodi,
mit tornázol??? Van valami kazid????

na megyek, mert most meg velem lesz tele a topic :oops: :lol: :lol:

Kitartás mindenkinek a következő hétre!!!

Ja, képzeljétek, voltunk ma gyertyát gyújtani. Annyira szép és megható volt. Ovisok énekeletek, egy hölgy gitározott, utána volt sütiosztés és forralt bor. Imádom a karácsonyt, mert akkor tényleg egy kicsit lelassul minden az emberek lelkében és mindenki egy kicsit közelebb lép a másikhoz....

Na jó, tényleg befejezem!!!! :lol: :P
Vendég
 


Vius,

nem sértődtem meg, csak nem esett jól az a mondat, hogy nem érzed jól magad odaát. Szerintem nem kell elszakadnod sehonnan, ez nem törvény, hogy ha gyereked van akkor csak a babásba írhatsz.
Pl én kimondottan boldog vagyok amikor Bikfyék írnak a másikba. :lol: Pl a DIta szülés estéjén a kis tere-fere a régi szép eidőkre emlékeztetett, ami hihetetlen jó időszak volt, a péntek esti teázásokkal :lol:
Megértem a helyzeted, remélem a lelked helyre kerül. ÉN is voltam így, de a minden apróságon elsírom magam érzés nálam azóta is megvan, pl az Édes kisfiam című zene akárhol felcsendül, vagy csak a szövegéből látok idézetet már ömlenek is a könnyeim.

Nati,

a vonalzót nem azért cseréltem le mert tudtam, hogy babás vagyok, hanem valamiért a Mamanet egyik napról a másikra megszüntette a ciklus vonalzómat (lehet, hogy a Mamanet tudta, hogy babás vagyok :?: ), amit persze én csak itt tartottam nyilván :oops:
Bárcsak rákérdeztél volna, akkor lehet előbb kiderül, hogy babát várok, nem nyakaltam volna a kólát dögivel (örülvén, hogy vége a szoptatásnak és végre ihatok kólát), sőt így még egy pálinka is lecsúszott két hete :oops: . Ezek miatt furdal rendesen a lelkiismeret.
Danika lombik baba, ezért sem gondoltam, hogy nekem egyszer természetes úton fogant babám lesz. Nem véletlen, hogy 8 hetes terhes voltam már amikor tesztet csináltam, mert a sok szédelgés és hirtelen éhségérzet miatt én cukorbetegnek hittem magam, már azt fontolgattam, hogy orvoshoz fordulok. Az a lelkem legmélyén sem fordult meg, hogy babás vagyok, hogy annyi de annyi orvos megmondta, hogy nekem természetes úton nem lehet gyerekem.
Úgyhogy a Picike a hasamban igazi csodababa, és minden nap kérem a Jóistent, hogy ha adta, akkor engedje, hogy megszülessen rendben, egészségben.


Bikfy,

azért van akit zavar :wink: De ezt lehet, hogy priviben fejtem ki egyszer.
MIndjárt kcisinyítek néhány Danci fotót és rakok :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic!

Szerintem senki nem akart megbántani benneteket. Ez a topik nem csak a küszködőkről szól. Legalábbis remélem! Itt is vannak olyan barátok, akik gyermeket szeretnének, bár már van kisebb- nagyobb babájuk. Róluk is folyamatos kérdezgetünk, képet kérünk, követjük a sorsukat. Pont úgy, ahogy mi is átolvasunk hozzátok, még ha nem is mindig írunk oda, és nézegetjük a legújabb képeket, és főleg Bikfy, követeli is tőletek a friss fotókat. Úgy van, ahogy Bikfy mondja, nekünk ez reményt ad, hogy látjuk, hogy miért küzdünk, hogy megteszünk mindent azért, hogy egyszer majd mi is átélhessük azt, ami nektek már megadatott.
Azt pedig mindenki megérti - ez nem is kérdés-, hogy nem tudtok minket minden pillanatban követni. Ezt nem is várjuk tőletek, hiszen most nektek az életben az egyik legnemesebb feladattal kell megküzdenetek. Azt hiszem mindenkinek a nevében kijelenthetem, hogy a te pozitív tesztednek úgy örültünk, mint a sajátunknak, hiszen ez megint azt mutatta, hogy nincs lehetetlen, és vannacsodák, amelyek velünk is megeshetnek.
Na, azt hiszem megvilágítottuk így közösen az érem két oldalát, és tisztáztuk ezt a kérdés harag és neheztelés nélkül! Mi továbbra is szeretünk benneteket, és nagyon jól esik, ha lesz egy kis időtök és jöttök, vagy csak egyszerűen tesztek fel képeket! Lehet, hogy ezt eddig nem mondtuk, de ezért nagyon hálásak vagyunk!

Nati!
Örülök nagyon, hogy jöttél! Én azon sem csodálkoztam volna, ha csak a tesztelés után jöttél volna, bár ennek jobban örülök. De azért a pozi tesztet jó lenne ha hoznád! Nagyon szurkolunk érted!
Igazából van cd lemezem, amiken tornák vannak, de most nem arra tornázom, hanem a kényes helyekre kifejezett gyakorlatokat végzek. Egyébként már a hét elejétől visszavettem a kajából, és már tornáztam ezen a héten háromszor. Fogytam is, másfél kilót. Most, hogy kiderült, hogy szénhidrát diétát kell majd valószínű csinálnom, így más most elkezdtem, bár egy kicsit furcsa ennyit ennem egy nap. Natikám, hát te nagyon szorgalmas vagy! Ennyi mindent csinálni!
Biztos szép lehetett ez a gyertyagyújtás! Mi is voltunk a párommal bent a Vörösmarty téren délután, sétáltunk 2 órát, forralt bort ittunk, és fogtuk egymás kezét! Nagyon jó érzés volt, egy kicsit kiszakadni a taposómalomból.

Vius!
Annyira megértem azt, amit érzel. Nekem még nincs babám, de ha elképzelem, hogy egyszer majd itt lesz körülöttem, el sem tudom képzelni, hogy hogyan fogom abbahagyni a sírást! Tudom, hogyha egyszer lesz babám, napokig csak ölelgetni fogom, és nézegetni órákon át, és hálát fogok adni Istennek, hogy adta nekem. Szóval - már most is megkönnyeztem ezt a jövőképet - annyira-annyira megértelek! Darnika egy nagyon gyönyörű kislány!

Bikfykém!
Te hány g-s diétát csinálsz? Vannak ötleteid kajára? Most még eléggé tanácstalan vagyok. Kata küldött egy excel táblázatot, amelyben benne vannak az élelmiszerek ch értéke is, de még semmi tapasztalatom. Egy kis tanács jól jönne.

rodina74
 
 


Látom, már mindenki elment aludni!
Jó éjt mindenkinek!

rodina74
 
 


Kép

Kép

Kép


MOst búcsúzom, megyek aludni mert Danci tegnap éjjel óránként felsírt, ami miatt elég nyúzott vagyok, és az előbb is voltam bent nála mert megint sírt, valószínűleg ismét nehéz éjjel lesz, ráadásul páromat fél 2-kor kell ébresztenem mert indul dolgozni. :?

Jó éjt mindenkinek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok

Most etettem meg Darinkát sikerült két ciciből 100at fejni meg is ette a drágám.

Remélem tényleg nem sértödött meg senki de nem azért írtam hogy bárkit is megbántsak!!!!

Monic ahogy Rodina is írta Azt hiszem mindenkinek a nevében kijelenthetem, hogy a te pozitív tesztednek úgy örültünk, mint a sajátunknak, hiszen ez megint azt mutatta, hogy nincs lehetetlen, és vannacsodák, amelyek velünk is megeshetnek.

Most amit visszaolvastam gyorsan azon megen bőgtem egy kört remélem hamar elmúlik ez az érzékeny korszak mert nem vagyok én egy síros tipus.
Megyek is mert 3-4 óra múlva újra ébresztő

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


VIus,

ha eleve nem vagy annyira sírós típus akkor van esély, hogy a hormonjaid rendeződése után visszatér minden a régi kerékvágásba :wink:

Rodina,

azért engem furdal a lelkiismeret, mert ha valamit csinálok azt szeretem szívvel-lélekkel, és rossz, hogy nem tudok annyira jelen lenni a topic életében amikor szeretnék.
AZtán ha megszületik a másik baba ez a helyzet gondolom méginkább így lesz...
Ügyes vagy, hogy 1,5 kilót fogytál! Csak így tovább!
Nem akarom magamnak előrevetíteni a terhességi cukrot, de ezt a terhességet plusz 7 kg-mal kezdtem, úgyhogy nemsokára lehet nekem is aktuális lesz a ch diéta :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Lányok,
ti éjszaka nem alszotok????? én szopi után visszadőltem az ágyba minden esetben, volt olyan, hogy szopi közben is elaludtam :oops: :shock:

Monic,
ez biztos a véleltlen műve a vonalzóddal :lol: :lol: én csak akkor vettem észre, mikor átolvastam Dita szülésénél, mert karissá tetted, de lehet már előbb sem volt :oops: De a lényeg a lényeg :P vigyázz magatokra!!!
Miért mondták hogy nem lehet természetesen babád? A korábbi vonalzód nekem azért azt sugallta, hogy várjátok és tesztek érte :P :P :lol: .

Rodi,
nagyon ügyes vagy. Én csak diétázom, tornára nincs időm (nem szakítok rá :shock: :oops: ), de most megint híztam egy kilót. Ezt én nem értem... délig csak gyümi vagy egy natur joghurt, vacsira csak saláta valami fehérjével. Ebédre normális, de nem nagy adag, mert rendeljük és Bencével osztozom. Nasi, süti, cukor, stb nincs, max a teába egy kis méz... és mégis hízok... :cry: :cry: :cry:

Átküldenéd nekem a ch táblázatot? Nagyon köszönöm!! tnati@freemail.hu

Bikfy,
Te annyira szépen írtad le a dolgokat!!!!! Nagyon ügyesen bánsz a szavakkal!!!! Most hol vagy a ciklusban???

Vius,
egész biztos elmúlik ez az érzékenység!!!! Nekem is volt olyan nap, hogy csak bőgtem. minden pillanatban találtam olyat, ami elérzékenyített!!!! Ezek a hormonok, és egyszer vége lesz , még a végén visszasírod ezt az időszakot :P :lol:
Darinkának nem megy a szopi? Nem lehet könnyű mindig fejni, én nagyon nem szerettem, de én is 6 hónapig csináltam a szopi mellett, hogy több legyen a tejcsi.

Ma megint sűrű napunk lesz. Megyünk fehérvárra vásárolni (magamnak :lol: :lol: - konyhai mérleget és simát :oops: ), aztán bőrgyógyász, tanítás, majd szeretnék eljutni vért adni. De még nem tudom ki fog Bencére vigyázni :shock:
szép napot nektek!!!!
Vendég
 


Monic,
nagyon édes Dani!!!! Látszik, hogy írtó vidám baba!!! biztos sokat dögönyözitek :lol: :lol:
Vendég
 


CSajok
Amikor elolvastam, hgoy Vius mit írt, gondoltam, hogy ez hosszú folyamat lesz. Hát így is történt. Tovább nem beszélek erről.

NAti
Jövő héten megyek a Kaáliba.

Bikfy
Milyen is az a szénhidrát diéta?

Monci
Nagyon édes Danci baba. Az biztos, hogy két picivel nem lesz egyszerű. Jaj, nem ijesztgetni akarlak. De nem baj, ezt is át lehet vészelni, főleg, hogy aki a pocakodba lakik tényleg csodababa, és biztos, hogy nem les semmi gond. Mi lenne? Semmi!!!!

Azt álmodtam, hogy szilveszterre terhes voltam, lettem.

timejka
 
 


Sziasztok

Monic Danci nagyon cuki a képeken.
Remélem tényleg el fog múlani ez a hülye időszakom és minden a régi lesz.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Monic!

NAgyon édes DAni baba! Már olyan nagyfiús! ÉS mindig ott van egy kis huncutság a szemében! Egyszerűen zabálnivaló!

Natikám!
Küldöm a táblázatokat. Az egyiket kaptam, a másikat úgy ollóztam össze egy honpalról. Ja és én 160g ch diétát csinálok.
Úgy udom a megoszlása:
reggeli 30g
tízórai 20 g
ebéd 50 g
uzsonna 20 g
Vacsora 40 g
ÉS az étkezések között 3 órának kell eltelnie.
Ha valamit nem jól írtam, légyszi javítsatok ki, mert én sem értek hozzá, csak ezt tanácsolták!

Vius!
Hidd el minden vissza fog állni a rendes kerékvágásba! És biztos ez nem csak a hormonoknak köszönhető, hanem annak is, hogy te is megszenvedtél Darnikáért, és ez még jobban hat rád!

Látom jöhettem volna én is éjszaka, mert hajnali kettőig egyszerűen nem bírtam elaludni. Na aztán a reggeli kelés, az maga a rémálom volt! Este biztos nagyon hamar kívánni fogom az ágyat!

rodina74
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Moncsikám!
Köszönöm, a feltett képeket, most aztán tényleg sírok. Azért is, mert gyönyörű a agyerek, meg azért is, mert tudom, hogy megértettél. :wink: Köszönöm.
Nem kell követned a mi sorsunkat, nekem az is elég, ha időnként felteszel egy képet. Tudod, hogy büszkén, kihúzott háttal járhassak. :lol:

Vius!
Azért figyelj oda, így kezdődik a terhességi depresszió is. Reméljük, elmúlik magától, de ha nem, akkor ne félj segítséget kérni. Azért az jó, ha anyudék sokat vannak nálatok. :wink:

Rodi, Timejka!
A ch diéta nem azt jelenti, hogy koplalni kell, az rossz út. Csak az a nem mindegy, hogy mikor milyen ch-t veszel magadhoz.
Én 160 gr-os diétával kezdtem, de most a Mens Mentisben azt mondták, hogy az nekem kevés lesz, mert nagyon vékony vagyok. Így nekem felemelték 220 gr-ra.

leírom az enyémet:
6x kell ennem egy nap, de másnak 5x kell. Nekem beiktattak egy pótvacsorát is.

reggeli: 35gr lassú
tízórai: 25gr gyors
ebéd: 55gr is/is
uzsonna: 25gr gyors
vacsora: 45gr is/is
pótvacsora: 25gr lassú

Lassú felszívódású pl. a teljes kiőrlésű lisztből készült kenyér. Ehhez valami szalámi, pl.
Gyors a tejtermékek, gyümölcsök.

Sok-sok zöldséget kell enni, semmit nem megvonni magadtól, kivéve a cukor és a fehér lisztből készült ételek.
Soha nem szabad éhesnek lenni, nagyon fontos a 3 óránkénti evés, mert ezzel biztosítod az egyenletes vércukor szintet.

Hű, mit írjak még róla? Ha van kérdés szívesen válaszolok.

Fontos a mozgás is, heti 5x.

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi!

Reggeli és vacsora lassú felszívódású legyen, ez fontos. Akkor nem tudja még olyan jól kezelni a szervezeted a ch-t.
Ebéd is-is, uzsonna tízórai lehet gyors.

KépKépKép
bikfy
 
 


Natikám!

Nagyon örülök, hogy újra itt vagy. :wink:

Lányok, én úgy döntöttem, beadatom a h1n1 oltást magamnak. Azért ezzel, hogy élet-halál között kerülnek be a kismamik, engem meggyőztek. És addig akarom beadatni, amíg terhes nem vagyok, utána már nem merném.

Vélemények? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!
Nem emlékszel, pont ezt írtam én is, hogy ezért adatom be. Én már 5 hete megkaptam! Nem akarok rettegni, ha végre terhes leszek, hogy egy ilyen hülye vírus elvegye tőlem, amiért küzdöttem! Szóval én már az elsők közt beadattam, és semmi bajom nem volt tőle. Egy kicsit izomlázam volt a karomba, de azért, mert ezt az izomba kell adni. Én csak javasolni tudom!

rodina74
 
 


Ja, és én a sima influenza ellen is beoltatam magam, hiszen nekem februárba annak köszönhetően mentek el a babák! A magas láznak köszönhetően! Szóval szerintem aki még nem terhes, és a közeljövőben az akar lenni, oltassa be magát!

rodina74
 
 


Bikfy ez a te döntésed én nem adatom be mondjuk én nem vagyok emberek között úgy mint te!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Jövök ide is akkor egy kicsit. Sajnos vízszintben nem a legjobb gépelni. :) Szóval jól vagyunk, pénteken haza engedett a dokim. 1 ujjnyira vagyok nyitva, de a teljes méhszáj. Nagyon kell vigyáznom a fertőzésekkel, mert csak a burok védi most a babát. Szedem a bogyóimat és néha sétálgatok egy kicsit. A baba jól van, sokat mocorog. Kicsit kevés volt a legutóbbi uh-n a magzatvíz, de a doki nem parázott nagyon miatta. Remélem 14-én minden rendben lesz ezzel is. Tüdőérlelők miatt én nem adathatok oltást, úgyhogy próbálom kerülni a tömeget. Ha tudok, akkor még jövök és Rodinának köszönöm a hiányolást és a hírhozást.



vicky79
 
 


Vicky!
Reméletem, hogy nem fogsz érte megharagudni, ha hozom rólad a híreket! Tudod itt nekünk mindenki fontos, aki babás, vagy terhes kismami! És ha már rád találtam a másik topikban, gyorsan hoztam a jóhírt!
Nagyon szurkolunk, hogy minden rendben legyen! Vigyázz magadra és a fertőzéseket zavard el még a házatok tájáról is!
Ha én most lennék terhes, én sem adatnám be a vakcinát, de így hogy még csak készülök az lenni, így beadattam.

rodina74
 
 


SZiasztok,

hát az éjjel nem volt a legjobb, ezért is tudtam éjjel még ide is írni...

Timejka,

nekem a lombikból maradt néhány doboz gyógyszerem:

- 1 doboz Metypred 2012-ig jó (ezt a beülti után kell szedni a Kaálisoknak)

- 4 kapszula DOcycyclin AL 100 2011-ig jó (ezt is a beülti után szedetik a KAálisokkal) ez mondjuk lehet, hogy nem lesz elég

- 1 fecskendő Decapeptyl szuri 2010 októberig jó (ezt a stimunál kell szúrni) ezt hűtve kell tárolni, szerintem megvárom amíg romlik kicsit az idő és hidegebb lesz, mert akkor semmi baja nem lesz a postázás során. Ha pedig nem lesz hidegebb akkor kérek a patikában egy hűtőtáskát és abban küldöm.
- néhány szem Clion hüvely fertőtlenítő tabletta, ebből egyet kellett a punkció előtti este használni, úgyhogy felesleges megvenni az egész dobozzal


Ha priviben megadod a címed akkor nagyon szívesen elpostázom neked őket, INGYEN, nem kérek értük pénzt, inkább remélem, hogy neked is szerencsét hoznak ahogy nekem is Danikával.
AZtán amikor írják fel neked a gyógyikat akkor mondd a dokidnak, hogy ezeket ne írja fel mert van, pár ezres tételek csak ezek, de szerintem ez is segítség.

Rodina,

én eddig nem kaptam H1N1 szurit, és most egy darabig nem is kaphatok, nagyon vigyázok magunkra, remélem nem lesz emiatt gond...

Bikfy,

hogyne értettelek volna meg :wink:
A ch diétát nagyon jól leírtad, remélem nem lesz hozzá szerencsém de ha mégis akkor nagyon jó útmutatást adtál hozzá.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Bikfy, ha valaha megint szükségem lesz ch-diétára, hozzád fordulok, én autodidakta módon csináltam, de persze nem így. :oops: 180 grammot mondott a nődokim, de sokszor a 100 sem volt meg. Hát tudtam tőle fogyni. :wink:
Ha a képeken múlik, tőlem kaphatsz minden héten újat. Igaz, amit ígértem, még gépre se raktam. :oops:
Oltást szerintem jól teszed.

Rodi, nem akarok nyavalyogni, tisztességtelen lenne veletek szemben, röviden annyi, hogy amióta Lexi megszületett, azóta éjszakázom, és néha már nagyon rosszul tűröm.

Nati, végre, már hiányoltalak nagyon. :D Egyelőre fogalmam sincs, tesco-ban körülnéztünk, hát az fp-s játék választéktól finoman se voltam hanyatt vágódva. Hétvégén megyünk Pécsre, talán ott találok valami jót.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Vius, ne aggódj, még tombolnak a hormonok, én a szülés után rengetegszer sírtam. De még most is, ahányszor arra gondolok, vagy mondom, hogy ez lesz az első 3-asban töltött karácsonyunk, még mindig elpityergem magam. :oops:
Tejszaporítónak a legjobb a szoptatás, de ezt biztosan tudod. Darinka próbálkozik a cicizéssel? Én is 6 hónapig fejtem, már bőven ideje lenne elkezdeni a lefagyasztott tejeket elhasználni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Rodi, nálunk szenteste mindig halászlé van tésztával, 25-én harcsapaprikás túrós csuszával, (ez a férjem reszortja :)), 26-án pedig kacsamáj lesz még nem tudom, mivel. Sütik: mézes krémes, Éva-szelet, ezeket anyával közösen csinálom, aztán sajtos pogi, illetve valószínűleg még keksztekercs. Azt még nem csináltam, de mivel egyszerű, nem kell vele sokáig vacakolnom.

Nati, mikulás nem jön, de a kis cipőjébe dugok valamit. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: