Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Régen jöttem már, de most itt vagyok. :D
Tündéri minden baba. Még csak a képeket néztem meg. Nagyon irigykedem ám rátok babucis anyucik!

Én jól vagyok, egy rohanás az életem. Ma is szaladok szalagavatóra. Most van egy szusszanásnyi időm. Már a fodrászt letudtam.

Annyira álmos vagyok, hogy majd leragad a szemem. Hogy fogom én ezt kibírni. Meg kinek van kedve ebben a locs-pocs időben kimozdulni a hidegbe. Inkább feküdnék itthon és nézném a tévét a jó melegben. Dehát ez van...

Kép
babicsek
 
 


Babicsek, meglátod, jövő ilyenkor már a te picikédben gyönyörködünk. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


És természetesen a többiekében. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

 
 

Jaj! LÁnyok! Olyan boldog vagyok, fel vagyok dobva! Bikfykém, lehet, hogy már egy hónapja rád kellett volna hallgatnom. Egy másik topikban kérdezték, hogy milyen lett az Ir-em. Mondtam, hogy jó, mert ezt mondta a doki is. Ehhez képest kiderült, hogy egy lánynak pont ilyen leletei voltak. A mensben mondták neki, hogy enyhe Ir-je van, mert az éhgyomrinál nem lehet 6x több a 120 perces! Nekem meg kicsit több, mint a 10-szerese. JA és 160Ch diétát írtak elő neki, és 8 hét múlva az inszemnél terhes lett! Szóval teljesen kész vagyok!
Már időpontot is kértem, de a Tűühöz csak január legvégére volt, így a leghamarabbihoz kértem. Rencz doktornőről hallott valaki valamit, vagy volt valaki nála?

babicsek!
JAj, de jó hgy itt vagy! Jó szórakozást estére!

Kiki!
Én is most vagyok, aztán megyek talizom anyuval, és majd csak este jövök ismét!

rodina74
 
 


Linácska!

Levi egyre helyesebb baba! Nagyon aranyos pofija van!
Lilivel jól kijönnek?

Timejka!
Hogy van a fiad? Mit mondott a doki? Remélem nincs nagy baj! Gyorsan gyógyuljon!

rodina74
 
 


Na itten vagyok, Bence most kicsit rajzol. Mandulagyulladása van, elég érdekes a hangja. Néha fáj a feje. Most egy picit aludtunk.

Vius
Nagyon helyes Darinka.

Nekem is év elején lesz a lombik (legalábbis én így gondolom), na aztán majd nem győzzük mutogatni a pozititv tesztet

Kikinda
A gyermekem:
Kép

timejka
 
 


Rodina
Most már úgyis 1-2 hónap is sikerül mindenkinek. Tök jó, hogy jó kedved van ettől. Bence most rajzol egy kicsit, kapott egy kis kimenőt az ágyból.

timejka
 
 


Timejka!
Megértem, hogy adtál a fiadnak egy kis kimenőt. Már nagyfiú, nem tud annyi ideig feküdni az ágyban! Remélem hamar elmúlik, és nem lesz magas a láza! Jól viseli a betegséget? Csak azért kérdezem, mert a férfiak a legkisebb betegségeknél is szinte haldokolnak! Bár az én párom kivétel, ő csöndben szenved!

Bence még mindig nagyon helyes! Nem érdeklődik még a lányok után?

rodina74
 
 


Rodi, ez nagyon jó hír volt! :D Örülök nagyon!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Rodi, Bikfy!
Mi ez az IR, inzulin rezisztencia? Hogy nézik, és mit?

Timejka!
Bence igazi kis legény már! :) Köszönöm a képet! Örülök, hogy nem tüdőgyulladása van, remélem így nagyon hamar meg fog gyógyulni! A rajzolás az pont egy ülő tevékenység, attól biztos nem lesz baja, még kicsit jobb kedvre is deríti, nem?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Rodi! És, így, hogy leghamarabbra kértél időpontot, mikorra kaptál? Ha jól értem, akkor volt olyan dokid, aki nézetett IR-t, és azt mondta, hogy ez jó eredmény?
A mens-t már sokszor emlegettétek, de az mi? :oops: Na, most rajtam a sor, én érzem tök hülyének magam... :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Babicsek!

De jó, hogy jöttél. Te is tanítasz, mit?
Sajnálom, hogy ennyire rohanás az életed, van remény, hogy a jövőben javulni fog ez, és lesz pihenni is időd?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki, az IR valóban az inzulin rezisztencia, okozhat teherbeesési nehlzslget, mert ilyenkor több az inzulin, mint ami kellene, és ha nem kezelik, 2-es típusú cukorbetegséggé alakulhat. Szóval vigyázni kell vele. Nekem is volt. A gyógyszer rá a metformin.
A mens a mens mentis nevű hely, vagy intézmény, nem is tudom, minek hívjam, ott tényleg értenek ehhez. Itt az elérhetősége: http://www.mensmentis.hu/hitvallas.html

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Vius!
Én úgy elfogadnám ezt a kislányt. Annyira szép, és most már nem is csak tiszta apja. :wink:

Rodikám!
Én annyira de annyira örülök. Nem haragszom rád, (csak egy picit) amiért nem hallgattál rám. Neked már régen lehetne babád. De nem, te csak ragaszkodtál a Kaálihoz. Hidd el, hogy a PCO és az IR nagyon szépen kezelhető Metforminnal. Neked nem lesz szükséged sem inszemre, sem lombikra. Fogadni merek bármiben, hogy a megfelelő met kezelés után spontán babás leszel.
De még valami: én kivártam volna a januárt. Jó Rencz Rita, de Tüűnek a nyomába sem ér. Legalábbis én ezt hallottam. Rencz nem elég bátor, nem fogsz elég Met-et kapni. Míg Tüű a leleteid alapján olyan profin beállítja a dolgokat, hogy az abszolút reménytelenek is pikk-pakk babásak maradnak. Inkább hozzá kérj időpontot! Hallgass rám! Ne vesztegess több időt.
Én már nem tudok neked mit írni, hiába csinálod ezt a sok vizsgálatot, neked nincs semmi bajod. Egyszerűen az IR miatt nem tapadnak meg a babáid. Mint ahogy talán nálam is ez a baj. Te átjárható vagy, nincs semmi egyéb gondod. Csak a megtapadás. Ez meg az IR-től van. Könyörögve kérlek, hallgass rám!

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi
Annyira szépen kért Bikfy, már csak ezért is megfogadnám. Mi van akkor, ha nekem is van ilyen bajom? Vagy inkább agybajom?
Bence jól viseli, ha nem érzi jól magát úgyis fekszik, nem akar felkelni, de jobban van, akkor egy kicsit rajzol, vagy játszik. Ennyi meg kell. Még nem tipikus pasi, amikor beteg, de még lehet.

Kikinda
Az biztos, hogy a rajzolás nem árt. Már kevesebbet köhög, bár lehet, hogy megint éjszaka jön rá. Jó ez a köhögésre való homeos szer, amit szoktam neki adni. Az biztos, hogy jobb a mandula, mint a tüdőgyulladás.

timejka
 
 


Sziasztok!
Gyerekekről jöhetnek a képek, én is szeretem nézegetni!

Velünk minden okés, csak még 2 hétig tanítok, és addig húzósak a napjaim továbbra is. A Kaáliba sincs kedvem menni. El is határoztam, hogy majd csak januárban, de közben meg olyan infókat hallottam, hogy várólista van, akkor meg mégiscsak jobb lesz most utánajárni a dolgoknak. Legalább megtudom, mi van cisztaügyileg.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi
Akkor meg húzz bele, időpontot kérjél mindenképpen. Ciszták már elmehetnének. Valamikor pihenjél is egy kicsit.

timejka
 
 


Én ma úgy kifáradtam, egész nap a Mikulás ünnepélyt szerveztem a suliban, meg dekoráltunk, meg egész nap helyettesítettem, szóval feladat volt bőven.

De szereztem egy fiatal, csinos mikulás bácsit. Pénteken én öltöztetem. :lol: :lol:

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Kiki!
Beze tök jól elmondta, hogy mi a lényeg. Vérből nézik, így 3x szúrnak. Én ezt egy magánlaborban csináltattam meg, és igen, látta egy doki, és mondta, hogy nem sok, és szépen visszament. A másiknál is írták, hogy tényleg nem sok, csak arányaiban nem jó! A lánynak a 120 percese 21 volt, míg nekem 32, szóval nekem biztos, hogy legalább annyit fel fog írni a gyógyszerből, mint neki.
Először Tűü dokihoz akartam időpontot kérni, azonban hozzá csak január végén lett volna. Így mondtam, hogy írjon be ahhoz a dokihoz, akihez a legközelebbi időpont van. Így kerültem a Rencz Rita dokinőhöz, és a másik topikon is pont ő volt a dokinője! Szóval nem is kerültem rossz kezekbe! (kopp-kopp-kopp)

Menetközben olvasok vissza, mert délután nagyon pörögtök!

Timejka!
Örülök, hogy Bencus nem nyűgös, és jól viseli a megpróbáltatásokat!

Bikfykém!
Hétfőn majd újra telefonálok! Így jó? :wink:
Ha majd talizunk, leszidhatsz!
Egyébként én is úgy érzem, hogy simán babás tudnék lenni! Remélem, így is lesz.
Csak az a szomorú, hogy ezeket a vizsgálatokat, miért nem csináltatják meg az elején a dokik? Persze, mert akkor nem lehetne levenni minket egy csomó pénzzel!- Tisztelet a kivételnek!


rodina74
 
 


Ja, Bikfykém, ma olyan nap van, hogy csak rád hallgatok! Elmentünk anyuval szemüveget csináltatni, és bementünk a CA-ba és próbáltam egy inget, ami volt kékben és bordóban. Nem tudtam eldönteni melyiket vegyem meg, így végül megvettem mind a kettőt. És tudod milyen jól esett?! :lol:

rodina74
 
 


Sziasztok

Mi ma rohantunk homeos bogyó után mert ebben a városban nem megy semmi sem egyszerűen,de találtunk igy most iszom a teát is meg eszem a homeos bogyót is és ma este cicire rakom mert mi eddig fejtük a tejcsit és üvegből ittunk de azt mondta a dokinő tegyem azért cicire mégha nem is jó a mellbimbóm mert az is beinditja a tejet.hát ugy lesz 15-20 perc cici és utánna fejek és megkapja.egy egy kajánál 100at eszik.
megyek mert fürcsi van .Majd még jövök ha időm engedi.

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Én csak egy angyalkát tudok nektek küldeni!

Csak erős idegzetűeknek! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép :wink: :lol: :lol: :lol:

rodina74
 
 


Vius!

Remélem hamar beindul a tejcsi, és Dranika szépen fog szopizni!
Olyan jó, hogy minden ilyen szépen megy! Hogy van a sebed? kell még átfertőtleníteni?

rodina74
 
 


Rodina
Én meg valahogy úgy érzem, hogy csak lombikkal sikerül nekem. Mondjuk bennem van azért, hogy sokkal jobb lenne spontán. Viszont olyan jó olvasni Téged.

Vius
Szivja csak szivja, jöjjön a tejcsi. Azért biztos jobban fog ízleni neki a ciciből, mint az üvegből.

timejka
 
 


Ezt mára Rodi barátnémnak:

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi!

Ugye milyen jól tud esni, ha néha az ember kirúg a hámból? Hidd el, így se, úgy se lesz több pénzed hó végére, de szereztél magadnak néhány klassz napot. :lol:

Egyébként dehogy akarlak leszidni, Isten őrizz! Nyilván mindenki a legjobbat akarja magának. Inkább az bosszant fel, hogy a meddőségis orvosok még az olyan eredményre is rábólintanak, mint az enyém. Szintén Kaáli:
a 10-es cukromra és a 120!!!!!!! -as inzulinomra azt mondta, jó ez. Léptem le a francba.
A Mens-ben meg kiskadta, megmondták, ilyen eredménnyel szinte 0 az esélye annak, hogy teherbe esek. De szépen kezelhető, 3-6 hó alatt magjavul az eredményem. És akkor a babának semmi akadálya. És ha nem olvasok utána, és nem hallok róluk, bele megyünk inszemekbe, lombikokba, fejetlenül. Nem értem, miért nem lehetett ezt a terheléses cukrot rögtön az elején vizsgálni? Nem hiszem, hogy drágább dolog, mint 1 évig értelmetlenül dokihoz járogatni.
Ez csak nekik üzlet. :twisted:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfykém!

Hirtelen, azt hittem, hogy beraktál egy tükröt. :wink: :lol:
Aztán rájöttem, hogy csak egy vigyorgó malac!

Hát igen, ez csak nekik üzlet! Mi meg csináljuk, mert félünk várni, és minél hamarabb babát szeretnénk. ÉS csak hajtjuk, hajtjuk............... a nagy semmit! És sírunk, ha eredménytelen!
Én már minden vizsgálatot szépen végig fogok csinálni. És amit az egyik orvos mondani fog, rákérdezem a másiknál is.
Egyébként még nem döntöttem, hogy Dévai vagy BMC. MAjd 10-e körül eldől!

rodina74
 
 


Timejka!

Fiacskád? Gyógyulgat?

Lehet még 1 kérdésem? Nálatok találtak valami okot arra, hogy miért nem jön a baba? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi!

Kép

Hát ez vicces vót!!!!!!! :twisted: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


kösz!
Ma nagyon jó hangulatom van!
:wink: :lol:

rodina74
 
 


Sziasztok

Bikfy nem adom oda nem sokára neked is lesz babád. De jöhetsz dajkálni kárpótlásul

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Mit gondolsz? Én mennyire vagyok ideges? 1 évem ment el a nagy semmire. És mehetett volna több idő is. Én szeptemberben azt mondtam, leszarok mindent, addig megyek, míg Tüű-höz nem kerülök. November közepére kaptam időpontot. Csak ennek a napnak éltem. Úgy vártam, mint a Messiást.

És hiszem, hogy végre jó nyomon vagyok. De még 1x mondom, nem tudom megbocsátani, hogy elloptak tőlem 1 évet. Olyanok, akik azt hitték, értenek a PCO-hoz, holott lövésük sem volt hozzá.

KépKépKép
bikfy
 
 


Olyan mérges vagyok begyúlladt Darinka szeme tiszta csípa kaptunk rá cseppet meg kamillával kell törölgetni.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Viusom!

Csak 1x csengjen le az influenza, én mindig ott fogok nálatok ücsörögni. Vagy ellopizom és tologatom a városban. És csak büszkélkedek vele. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi!

Örülök, hogy jó kedved van. :D

Én azt mondom, vállaljuk fel végre az arcunkat. Az előbb elárultad, hogy a képen valójában én vagyok, miközben tükörbe nézek. Most akkor én hoztam rólad egy képet:

Kép


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi!

Remélem, a jó kedved jó sokáig ki fog tartani. Nekem ez a hangulat már nagyon régóta hiányzik. Hiányoznak a viccelések, az ugratások, régen itt minden ilyen volt. Tudom, hogy régóta nincs pozi tesztünk, de mi van, ha pont ez a fanyar hangulat volt a gát?
Remélem, a nevetés átsegít bennünket mindenen.

Kép

Most pedig mindenkinek jó éjt!

Holnap nem leszek, megyek Szegedre suliba. Hajnalban indulok.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!

Én magamra gondoltam, a malackás kép kapcsán. Hiszen, ha türköt raktál be, és én nézem, hogy te mit írtál, akkor magamat látom! :wink: Te azt gondoltad, hogy rád gondoltam! :oops:
Sosem tennék ilyet! :wink: :oops:

Vigyázz magadra holnap az úton, biztos szar, ködös idő lesz!

Azt hiszem most már én is bevettem a lesz@rom tablettát! Lesz, ami lesz, én mindent megtettem, amit lehet!

rodina74
 
 


Szüléstörténet


2009 10 15.-én bekerültem Pécsre a kórházba 34 hetes kismamaként magas vérnyomás miatt.
Folyamatosan ellenőrizték a vérnyomásomat és a vércukromat na meg persze a bébit ultrahanggal és nstvel.
Kaptam a nagyon finom diab nátrium szegény kajákat mit ne mondjak borzalmas volt sokszor már mikor megláttam sírva fakadtam. Haza nem akartak engedni de kikönyörögtem egy hétvégi eltávot az osztályvezető dokitól mert már kezdtem beciculni sírtam meg aludtam nem akartam még enni sem így október 22.én hazajöttem és október 25.én visszamentem és onnantól nem jöhettem haza.
Egyszer drágám úgy érezte nem jó neki bent és az nst nem mutatott jó értékeket így összepakoltattak velem mindent és azt mondták hogy megyünk császárra.
De nem így lett mert a következő nst ami terheléses volt (megterheltek oxitocinnal )arra jól reagált Darinka.
Innentől kezdve várakozással teli napok következtek .Mindenki készen állt arra hogy menni kell.
Azt mondták hogy November 10.én beindítják .
Nem indították nem tartották fontosnak de 10.én megnéztek uhval és azt mondták hogy holnap vagyis 11.én indítás van mert kevesebb lett a magzatvizem a lepényem is harmad fokban érett és csúnya. Így is történt.10.én éjjel jó formán nem aludtam semmit állandóan wcre járkáltam biztos az izgalomtól. Eljött 11.e reggel fél 5 a borotválkozás és a beöntés ideje nem kellemes de mindent a cél érdekében .
November 11.én reggel 6 kor mentem a szülőszobára ahol bekötötték az infúziót meg rám rakták az nst gépet. Az anesztes doki bekötötte a spinális érzéstelenítőt hát köszönöm szépen de nagyon fájt szét szurkálta a hátam. Jött a dokim megvizsgált 7kor hogy nyílottam e egy picit de semmi. Jött a professzor vizit azt mondta a prof a dokimnak hogy ha nem nyílok akkor mehetünk a műtőbe. Fél 9kor azt mondták hogy megyünk jött a műtős csávó átmászattak az ágyra és már toltak is.
Sajna a spinális nem hatott így elaltattak. De azért a dokim próbálkozott hogy ne kelljen elaltatni vagdosta a hasam és kérdezgette hogy érzem e még mondtam neki igen. Azt mondta akkor sajna el kell altatni mert már sok érzéstelenítőt kaptam már. Olyan gyorsan történt minden kaptam maszkot hideglevegővel kaptam az altatót nyomták a torkom és a doki már vágott is mert azt még éreztem még meg is ugrottam de utána már semmi .A páromék (Férjem és a két nagymama) látták a kislányt ő ébren volt nem kaptam annyi altatót így ő nem aludt el.Én még azt sem tudom hogy kerültem fel az intenzív osztályra.Ott 24 órás megfigyelésben volt részem. Este felhozták a picikémet és cicire kelett tenni akkor láttam először. Majd 24 óra elteltével levittek a gyermekágyas osztályra ahol megkezdődött az anyai gondoskodás. A nap 24 órájában velem volt Darinka kivétel mikor reggel elvitték 2 óra hosszára gyermekorvosi vizitre. Harmadnap kivették a csöveket az egyik nagyon fájt az lent volt egészen a szemérem dombomig a másik már ki volt csúszva mert felakadtam vele.
Nem sárgult be minden eredménye jó volt haza is engedtek volna minket november 15.én vasárnap de sajnos én belázasodtam szombat este így onnan sehová sem.Minden nap kaptam az oxitocin injekciót 3szor a véralvadásra meg egyszer azt még mindig kapom.
Vettem hüvely leoltást vizelet leoltást és vért.
A hüvely leoltásomban találtak egy bacit (amit a műtőben szedtem össze akármennyire steril egy műtő az sosem az teljesen)ami a lázat okozza. Hétfőn mikor megjött az orvosom és meglettem a véreredmények azt mondta kell kapnom vért mert nagyon rossz a vérképem. Mindjárt kerítettek nekem vért délután 5re meghozták a 3 egység (750ml)vért. Jött egy fiatal doki aki nem talált vénát szét szurkálta a kezem meg persze szét durrantotta a vénáimat. Kaptam jó nagy adag antibiotikumot injekcióban meg kétféle tablettában ami miatt nem szoptathattam így kárba ment a tej. Na de se baj tegnap este már adhattam neki.
Hétfőn még volt lázam Kedden már csak hőemelkedésem volt szerdán már az sem volt csütörtökön lezárták a kórházat már a férjeméket sem engedték be délután péntek reggel jött a dokim és mondtam neki nem érdekel hogy hogy csinálja kit kell megfűznie de én ma megyek haza a kislánnyal. Azt mondta ő elenged minket de meg kell beszélje az intézmény vezetővel.
Egy óra múlva jött is megállt az ajtóban és azt mondta még egy hetet kell maradnom mondtam neki akkor megverem. Azt mondta hogy mehetünk kimentünk a Vizsgálóba megvizsgált akkor vették észre hogy valami nem ok a hasammal megnyomta és jött belőle egy kis váladék majd megnyitotta és jó sok váladék jött mindjárt leplöttyedt a szám. Fecskendeztek a sebembe hiperol fertőtlenítőt és pezsegve jött is a sok váladék de azt mondta az a szerencse hogy nem büdös a váladék. Kérdeztem akkor most nem mehetünk haza a válasza egy mosoly volt mondtam neki ez nem volt válasz. Kérdezte hogy otthon tudja e valaki kezelni a sebet mondtam neki igen anyum eüs.De azért annyiban megegyeztünk hogy másnap (Szombaton )Visszamegyünk és megnézi jött belőle de nem vészes már utána anyu csinálta de ma hívtam az orvosom és nem kell csak betadinnal ápolni és a seb majd összeforr. December 22.én megyek 6 hetes kontrollra. Sokat szenvedtem de Sebaj a Végeredmény számít és nagyon boldogok vagyunk a férjemmel mindketten. Elmondhatatlan érzés anyának lenni.
Bocsi kicsit hosszúra sikeredett!!!

Drukkolok hogy mindenki minél előbb babás legyen és érezze ezt az érzést!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Rodi, Bikfy
Látom jól elvagytok.

Bence ma nem volt még lázas, hőemelkedése se volt, köhögése is kezd csillapodni, hangja is már a régi, de azért még szobafogság van.

Nem találtak semmi bajt nálunk, ami miatt nem lehet baba. Most már beszélek valami dokival ezzel az inzulin akármi miatt, mert izgatja a fantáziámat.

Én nagyon punnyadt vagyo ma, még nem is voltam ma kint. Most elmegyek a tescoba, nézek adventi koszorúnak valót. Holnap vagy hétfőn meg megsütjük a mézeskalácsot és még háziót is kell csinálnun.

Vius
Azért ne mérgelődj, hogy begyulladt a szeme, a szemcsepp és a kamilla hamar rendbe teszi. Bencének állandóan kötőhártya gyulladása volt úgy kb. 3 éves koráig.

timejka
 
 


Hát Viuskám, nem volt könnyű neked! Nagyon sajnálom, hogy ennyi rossz dolgon kellett átmenned, de Darnika mindenért kárpótol! Nagyon bátor anyuka vagy! Darnika gyönyörű kislány!
Javult a szeme?

rodina74
 
 


Sziasztok

Úgy látom ma nincs nagy forgalom

Hát nálunk ma az volt jöttek egy csomóan megnézni Darinkát a szeme javul de sajna nagyon hasfájós a drágám.De remélem az idő mindent megold.

Én fakasztom a tejet ittam ma már barna sört borzalmas ize van meg eszem a homeos bogyókat is remélem indit tejet bőven.

Röviden ennyi mert ma jó formán csak sír és most api vigyáz rá még irtam nektek.Majd jövök ha tudok
Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Kiki
köszi az infót! :wink:

Monic
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vius
nagyon aranyos Dari!
nekem a sebem nem baci miatt gyulladt be,hanem bevérzett,az az átkozott injekció mellékhatása. :twisted: :twisted: és bevérzés helyén összegyűlt egy un. seroma-s váladék. ilyen vizenyős valami. még szerencsére,hogy nem is genny,és nem is vér... Szóval a nyirok erek ezt nem tudták/tudják valami miatt elvezetni,ezért kell gyakran megnyitni,és kinyomkodni a sebből a folyadékot.
sajnálom,hogy a te sebed is vacakol! :(

Babás anyucik
tündéri az összes csemete! :wink:

megvolt az 1 hónapos vizsgálata Grétusnak. Nőtt 3 cm-t a drágám,és hízott 650 grammot! :lol:
még mindig jó gyerek,eszik-alszik.. most is húzza a lóbőrt,pedig már rég ébren kellene lennie... :)

Szüléstörténettel még én is tartozok,de ígérem,hogy hamarosan megírom! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek szép estét kívánok!

Jó volt a tegnap este, jó volt kicsit kimozdulni. De olyan hulla voltam, mire hazaértem. A vacsoránál pezsgővel kezdtünk, én anyira szomjas voltam, hogy egyből lehúztam. Na utána vagy 10 perc múlva jól fejbe is kólintott, de jó volt. :D Aranyosak voltak a gyerekek is.

Apusnak nagyon tetszettem az új frizkómmal. :lol:

Rodi: Örülök, hogy ilyen jó kedved van, remélem még ma is tart!

Dy: Szépen fejlődik Grétike!

vius: Egy hős vagy. Látod mennyi mindent képes kibírni az ember. De minden jó, ha jó a vége! :)

Jók legyetek! Megyek csinálok vacsit, aztán majd nézem a Csillag születiket!

Kép
babicsek
 
 


Hali

Van egy kis időm evett a babóm és most hála istennek alszik lehet érzi a frontot Dy nekem sem gennyes a sebem hanem ilyen véres váladékkal kezdtük de most már semmi véresség hanem ilyen koszos fehér ha megnyomom a hasamat akkor ott marad a kéznyomom.nekem még nem zárodott be a seb lehet ugyan az van nekem is mint neked nem biztos hogy a fertőzés folytán folyik a lázat viszont a baci okozta.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Ma készült a Kép

A tortát(pelus) meg ma kapta a kincsem ajándékba!
A nulladik tortánk :)
Kép
Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius
tök jó ez a torta! hol lehet ilyet kapni?
Gréta is hasonló elégedett pofát vág cicizés után. :lol:
CSak most látom a vonalzódon,hogy Dari pont a házassági évfordulónkon született. :P

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Nem tudom hol lehet kapni de ha jól tudom akkor a legjobb barátunk párja rakta össze nekem nagyon tetszik ötletes!!!

Nálunk evés után (Nem cicizik nem tud szopizni csak nyítja a száját és rázza a fejét!!!Bealszik se büfi semmi utánna sokszor fáj a hasa.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Vius, hát nem semmi egy szülésed volt. Le a kalappal! Én örülök, hogy simán szültem. :oops:

Dy, ez rád is vonatkozik. Ezek a sebnyitogatások nagyon rosszul hangzanak. :(
Köszönjük a bókot. Gréta nagyon szépen fejlődik, és örülök, hogy még mindig ilyen jó baba, hagyja az anyukáját pihenni. :)

Vius, próbáld meg akkor cicire rakni, amikor félálomban van, hátha úgy sikerül. Ülve vagy fekve próbálkoztál?
A pelenkatorta csúcs! :lol:

Nati, miért nem jössz? Hiányzol...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bikfy, elfelejtettem írni az előbb az értékeidre, hogy az ilyen orvosnak el kellene venni a diplomáját! :evil: 120 neki jó? Persze, pénzben mindenképp! :evil: Sajnos nagyon sok olyan orvos van, aki a meddőség témáját messziről ugatja, a pénzt elveszi, húzza az időt, aztán mi nők meg csak várunk, és nem jön a csodababa. én 2 orvost hagytam ott, mire a 3. úgy állt hozzám, hogy akart és tudott is segíteni. Azért ez nagyon nem mindegy!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: