Új privát üzeneted érkezett!

te nyul az a célom :P :P :P :P
inci26

:x
inci26

Inci,

Beültetés előtt, és utáni érzések - ez a topik neve.
Lehet, hogy volt és van olyan dolog/történés ami nem konkrétan ide tartozik, de megbeszéljük, mert már ismerjük annyira egymást, hogy ezt tegyük.
A régiek - legyen a te kedvedért öregek és ez nem negatív értelemben értendő (ezt csak neked írom, mert mindenki más megérti) - megértjük , hogy miért is írjuk azt amit.
De ez igazán nem tartozik rád!

Goromba leszek: :evil: :evil:
KOPJ LE!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

:twisted:
inci26

:D :D :D :D :D :D :D
inci26

Inci,mi van,kést szorítanak a torkodhoz,hogy ide kell írnod?Magadtól is leléphetsz! :arrow:

Na csajok én léptem,mert ébrednek a gyerekek.Azért jót szórakoztam :lol: Ja,és nem vettem magamra :wink: Aki primitív,az primitív...

[quote="inci26"]n írta:inci26yulasz te meg álj szóba anyikáddal és pusztulj rolam te majo nem is szoltam hozzád köcsög buzi mit patogsz :?: :D :D :D :D csipa pisi :?: :?:
Vendég

Inci nem tudom ki vagy és honnan jöttél, de takaródj innen.
Nekem nagyon sokat jelent ez a topik, bár már egy ideje nem írok, csak olvasom őket de nem hagyom, hogy így bánj itt az emberekkel.
Remélem hamarosan törőlnek tégen és eltűnsz innen.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

bocsi lányok, de eddig bírtam szó nélkül hagyni

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

:!:
inci26

:P :P
inci26

Inci,ezt a képet nézegeted?Normális pasi nem jutott :?:

Szia Heni :D ...na tényleg mennem kell...
Vendég

Sziasztok!

Azta, micsoda hírek!!!

Zsuzsinka, üdv itt, és drukk a zebrás teszthez! Én is úgy hallottam, hogy egy kis megfázás még javítja is az esélyeket ebben a fázisban.

Csomee, nagyon szép csíkjaid vannak.

Bébike, nagyon örülök a dobogó szívecskének.

Kukori, üdv Neked is. Fel a fejjel, legközelebb sikerülni fog. Csak szeretném jelezni, hogy én is pont így jártam, HCG 2 alatt, és utána megszületett a sítáboros Julcsim.

Mabe, cuki nagyon Imola!! Nagyon jó husiban van.

Lombikbaba, szép tesztek! Drukkolok.

Vkrisz, gratulálok Alexához! Legyen nagyon boldog vele az életetek!

Julika, gyönyörűek a lányok!!!!

Kata, Lőrinc nagyon nagy már. Ledöbbentem. Nagyon helyes kisfiú.

Inci, én először azt gondoltam, nem teszem szóvá az előző oldalak irományait, de ez az utolsó oldal nagyon felbosszantott. Ezen a topikon hasonló cipőben járó, kedves emberek osztják meg egymással az érzéseiket, félelmeiket, örömeiket, sokan évek óta szorítunk egymásnak, izgulunk magunk mellett értük is, bár soha nem találkoztunk. Ez a fórum ezért jött létre, és jó lenne, ha az ilyen beteg emberek, mint te, nagyon gyorsan más szórakozást keresnének maguknak.

Kép
petne

:arrow:
inci26

:lol:
inci26

Én is olvasó lennék rokon-topikból:
Lányok, nem tudomást venni róla, és lekopnak az ilyenek.... a gyerekét, ha megfogan, már sajnálom előre, hogy ilyen antiszociális, mocskos szájú anyu jut neki...... :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Inci: te ugye soha nem is kerültél még a lombik közelébe sem? Fogalmad sincs hogy mi ez...?Csak azért írsz ide, mert láttad hogy ez egy békés topic, és hát milyen jó vitát szítani? Igazam van ugye?

Ha tudnád hogy miről szól ez az egész akkor így ezekkel az emberekkel nem viselkednél!
Én már 5 beülteésen vagyok túl (sikertelenül), ez nem móka hanem iszonyú lelki és testi megpróbáltatás,és én csak tisztelni tudom őket, a kitartásukért, a tolleranciájukért, az alázatosságukért :lol:, valamint az összetartásukért, mert egy ilyen ember sem tudja ezt felbontani :lol:
ancsi80

Inci: te beteg vagy, az már tuti biztos.

Nyulasz: Nyúlbogyóknak puszi!

Heni: :wink:

Hajnoca: egyetértünk! Bó hogy van? Mesélj!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

:twisted:
inci26

Amúgy hol van ilyenkor a modi?

hajnoca
Dunakeszi

Lois,ja,nem kell tudomást venni róla,akkor elunja :wink:

Ancsi,kitartás,nekem a 6.jött be :wink:
Vendég

Bó megkapta a sztár szurit és nagyon jól viselte.
Azóta már én is megkaptam, de nekem a fejem fáj érezhetően és annyi.
Most már mindketten jól vagyunk.

Petne,
Julcsi?
Jártok még tornázni?

Heni,
te is mesélhetnél Tündérvirágszálról!

hajnoca
Dunakeszi

Köszi az érdeklődést, de tényleg ne haragudjatok rám, hogy ilyen ritkán tolom ide a képem

Amúgy köszönjük jól vagyunk. Tündi már nagyon ügyes, kb. három hete meg és nagyon hirtelen indult el. Azóta nem lehet megállítani. Nem is bánom, én nagyon nem szerettem a mászós korszakot. Hiszti van bőven, igazi lány, de nem hagyom, hogy már most a fejemre nőljön és tördelem a szárnyacskáit. Amúgy jókedvű jó kislány és nagyon csibész, egyszerűen imádom.

Mindenkinek mennek a drukkok és gratulálok az új kismamiknak. Anyuciknak és babáiknak is üdvözlet.

Alexát Isten hozta e vilába

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok lányok!
Újként mennyi "régi- új" embert látok itt! :-)
Örülök, hogy sokan vagyunk itt és főleg annak, hogy ti már tapasztaltabbak vagytok és tudtok segíteni ill. a kérdésekre válaszolni! :-)
Hcg tesz létezik egyébként? Mármint gyógyszertárban lehet kapni?
Messze van még az uh, és szerintem csak utána küldenek vv-re, de én nagyon türelmetlen vagyok már!
Köszönöm a dukkokat!!!
Még küldjetek sokat és örüljetek velem és örülök veletek! :-)
zsuzsinka

zsuzsinak,
először is grat a csíkoshoz, ha eddig nem ettem volna.

Persze, hogy lehet kapni. Gabriele, Gravi HCG, HCG - Line ... és akad olyan is ami vizeletsugaras.
DMben és Rossmannban is tudsz venni tesztet.

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok, csak bekukkantottam :?
Úristen, itt is forr a levegő, látom.
Egyébként én is a moderátort kérdeztem pár topiccal feljebb :evil:

Drukkok mennek mindenkinek :wink:
Vendég

Kedves Mindenki!

Inci26 nevű felhasználót kitiltottam, elvileg a továbbiakban nem fog titeket zaklatni. Ha mégis visszajutna valahogy, csak szóljatok.

Láttam a hozzászólásait, ha gondoljátok, kitörlöm azokat is, bár mementónak meg is hagyhatjuk, hátha még idetéved valaki hasonló szándékkal, de meggondolja magát hirtelen.

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Köszönöm Hajnóca!
Asszem, veszek is egyet.. vagy kettőt.. :-)
Puszi nektek!
zsuzsinka

Dia,köszi.
Vendég

A helyzet megoldva! :D :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Dia, köszönjük!

Újra MI vagyunk csak! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Dia,
köszönjük.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Dia, köszi!

Azért nem semmi emberek léteznek. :shock: Na mindegy már a múlté!

Alle, a cukrod is magas az inzulin mellé?Mennyi lett az inzulinod legutóbb!

Petne, Julcsi hogy van? Esetleg kép róla?

Zsuzsinka drukk!

Lombikbaba?

Kép
kata05

Hááááát, nem semmi ami itt röpke egy nap alatt lefutott!!!!!

S lehet hogy babát vár ez a nő?

Úgy döntöttünk nem biztos, hogy visszamegyünk újra lombikos babáért. Eszter érkezése és a körülötte lévő dolgok, meg ahogy folyamatosan erősödik az "igen" bennünk arra, hogy jó utat választottunk abban erősít minket, hogy mi így leszünk egyszer majd nagy-családdá. Ez egy nagyon friss, de sokat gondolkodott döntés bennünk, és nem függ össze azzal, hogy bármilyen negatív tapasztalatunk is lett volna a programokkal (hiszen az első és a második is sikerült). Ha gondoljátok nem irogatok így többet, de azért olvasnálak titeket közben - olyan jó látni, hogy adtok az örömötökből!!!

Kép

Kép
julika79

Julika!
Engem nagyon érdekel amit írsz!
Ha kérhetnék ilyet, szívesen meghallgatnám a történeteteket, mert csak foszolányokat ismerek belőle. Pl. azt tudom, hogy most van 2 szépséges kislányotok. Mivel három hónap van köztük, megfordult a fejemben, hogy őket örökbe fogadtátok?! Ha így van, nem értem, hogy mire írtad, hogy az első két lombik sikerült?
Ha nem válaszolsz rá, akkor sem haragszom, remélem nem bántottalak meg a kérdéseimmel és a kíváncsiságommal!
zsuzsinka

Még én sem köszöntöttem Vkriszéket! Isten hozott Picur! Gratula Vkrisz!

Zsuzsika, üdv.

babaimádó
Kép
babaimado

Julika!
miért, Mert nem lombikoztok?

Mi sem! És.... Te ide tartozol!
Maradj! ... és gyere ha kedved van.

Amúgy a lányok nagyon csodásak és hasonlítanak is ám egymásra. :D

hajnoca
Dunakeszi

Julika,
fantasztikusan aranyosak a lányok, és még hasonlítanak is :wink: Én nem szeretném, ha távoznál a topikból.

Kata,
a cukrom 9-es lett :oops: , az inzulinom 106. Igazából az a baj, hogy már 2 éve szedem a metet, diétázom és mégsem javul igazán a terheléses érték, :oops: sőt azzal, hogy csökkentettük a metformint, romlott mindegyik érték. Ezért merült fel az inzulin lehetősége.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Julika,nagyon édesek :D Naná,hogy maradj!

Alle,hú,ez elég rosszul hangzik :cry: Másfajta met-tel nem lehet próbálkozni?Én nem értek hozzá,de ahogy olvastam itt,sokaknak másfajta jött be.Persze jó hülye kérdés,gondolom már kiokosodtál a témában :roll: De miért csökkentettetek?
Vendég

Sziasztok!

Kriszéknek nagy gratula!!!

Örülök az új kismamiknak!
Annyira jó, hogy beindult a babaeső!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, Julcsival még járunk tornára, szerintem még fogunk is egy darabig. Nem bánom (bár sokkal jobb lenne nélküle), ha ez az ára a tökéletes gyógyulásnak.

Julika, én is akartam írni korábban, hogy hasonlítanak a lányok, de aztán nem mertem, nehogy kinevessetek. Alle aztán most bátorságot adott. Szóval szerintem is nagy a hasonlóság :wink:
Szerintem nagyon szép dolog, amit vállaltatok, és ha jól értem, még teszitek is, éppen ezért semmiképpen ne tűnj el innen. Szerintem mindenkit érdekel itt, mi van veletek.

Akkor 2 kép Julcsiról, múlt hétvégén a szüleimnél voltunk Apukámat ünnepelni, ott készültek.

Kép

Kép

Kép
petne

Sziasztok lanyok!

Orulok, hogy ismert a regi megszokott topicot olvashatom sutyiba.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

DIA
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszönjük!

Zsuzsinka
Gratulálok!
Vendég

Julika, Petne
Gyönyörűek a csajok!
Vendég

Sziasztok lányok!!

Én már töröltem az eredeti regemet, mert az előző topikunkkal zárt "tanyára" kellett menekülnünk, pontosan az ilyen "aljanép" miatt, aki nem tudja felfogni, hogy a kutya nem kiváncsi rá!

TARTSATOK ÖSSZE!!!!!!!

Ja és a Noémi gyönyörű név!!!!!!!!!!!!!!!!!
göndörkekiváncsicska

Petne: nagyon édes a lányod!

Julika: írj bátran, sztem senkit nem zavarsz, sőt!!! :P

És a sok sutyiban olvasó is írjon bátran! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Koszi lanyok!

Magi
Vendég

Alle, az Avandametet próbáltátok már? Én ma gyorsan visszaálltam a Meforalra, amint felhívtak a Kaáliból.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Lányok!

Hogy mi minden nem történ mostanában. Csak ámulok és bámulok, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak. De ezért csak őket tudom sajnálni. Hála a moderálásnak, nincs több probléma!

A bébikről a képeket imádom, szóval hajrá, tegyen fel mindenki nyugodtan jó sokat!

Egyébként továbbra is drukk mindenkinek!

Én most "bajban" vagyok. Ugyanis semmi kedvem bejelentkezni a Kaáliba. El is határoztam, hogy majd januárban folytatjuk, de most meg olyan híreket hallottam, hogy várólista van. Lehet csak be fogok most jelentkezni, és meglátjuk. Legalább megtudom, hogy mi van a cisztámmal.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok!

Bumi!
Budapesti vagy? Én is a Kaáliba járok és kérdeztem a dokit, hogy mikor tudunk újra jönni, ha ez nem sikerülne, és azt mondta, hogy március-áprilisra tud időpontot adni.
Hátha segít ez az infó...
zsuzsinka

Köszönöm a marasztalást!

Hálás vagyok a lányok dicséretéért - s szerintünk is hasonlítanak egymásra, meg ránk is. (teszek fel egy családi képet is, és meglátjátok). A múltkor vásároltunk, és ott is mondták, hgoy milyen becsületes ikrek egyik az apjára, másik az anyjára hasonlít....rájuk hagytuk :lol:

Lombikprogram - miért nem? Amikor kiderült, hogy nem lehet természetes úton kisbabánk, már gondolkodtunk az örökbefogadáson. Aztán rögtön sikerült az első program és elvetettük. Az ikrek után újra hamar kismama lettem - biztosak voltunk benne, hogy ez az Úr akarata az életünkkel: tegyük meg amit emberileg lehetséges (még ha segítséggel is), ő pedig odaadta az áldását Jankára. Janka után hamarosan megkaptuk Esztert. Janka "készítése" felől sem volt sosem kétség bennünk, hogy válasszuk-e ezt az utat. Most azonban Eszteren keresztül rengetegszer tapasztaltuk meg, hogy talán most találtunk igazán rá a saját hivatásunkra. (hozzáteszem mondom ezt úgy, hogy megélhettem a várandósságot, és szülhettem gyermeket) Többször éreztük azt, hogy eszközként használ minket az Úr ebben a számunkra is új feladatban: a környezetünkben többen indították el azóta az örökbefogadást, nyáron volt egy nagyon szép tapasztalatunk teljesen idegenekkel, Eszterrel olyanfajta anyaságot élhetek meg, amit Jankával sem tapasztaltam (Eszter úgy szeret, hogy minden érzékelőjével kinyit rám: simogat-szagol-simul-még meg is nyal néha-és nem engedi el a tekintetemet) Folyamatos bennünk az igen-megerősítése (persze nem volt mindenki támogató, de szerencsére ők vannak kevesebben) A két lány teljesen egykorú - nem gondoljuk, hogy ez véletlen. Gyönyörű a családunk, és mi nagyon hálásak vagyunk érte. Folytatni szeretnénk - mi így leszünk nagy-család. Óriási béke van bennünk mióta ezt felismertük. (ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy lesz még az én pocakomban gyermek - másként.... - régen soha nem hittem volna el).

Szeretnék tisztázni valamit: nagyon jólesik, hogy dicsértek, meg hogy nagy dolognak tartjátok ezt az egészet. Kérlek titeket azonban, hogy próbáljatok megérteni azzal amit kérek tőletek. Valóban nagy dolog ez az egész, de nem tőlünk. Mi - sajnos - nem vagyunk annyira nagyszerű emberek, hgoy ez az egész teljesen önzetlenül kipattant a fejünkből - azt gondoltuk, láttuk az orvosi papírokon, hogy nem lehet nagy-családunk azáltal, hogy én várok-szülök 3-4-5 gyermeket. Mi viszont arra vágyunk. Ezért az örökbefogadás. Mert én valószínűleg nem tudok ennyi babát szülni. (nem a lombikprogram miatt, nálam a meddőségen kívül méhszájproblémák is vannak) Tehát ez a mi önzésünk - mármint ez a vállalás. Kérlek titeket, ezért ne dicsérjetek minket, mert nem érdemeljük. Nincs baj az önértékelésünkkel, tudjuk befogadni-kezelni a dicséreteket, de itt nem érezzük helyénvalónak. Remélem érthetően le tudtam írni. Mindemellett nagyon jólesik a szeretet, amit nem spóroltok kimutatni. :lol: Kép

Kép

Kép
julika79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?