Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok:)

BOLDOG NÉVNAPOT KATÁM!!!!
beus84

Kép
beus84

Laptetőmet megosztanám mindenkivel!
Gyertek:D
Puszi
beus84

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket! Nagyon édesek vagytok! :lol: :lol:

Tücsi,
próbálj nyugodt lenni, tudod az milyen sokat számít. Sikerült rendezni az anyagi dolgokat? Azért vagy még mindig ideges?

i.kata

Sziasztok csajok!
Akkor 6 főre foglalunk asztalt szombatra(igaz Szilvi te nem tudom végül el tudsz e jönni),de gondolom ha egyel többet foglalunk az nem gond!
Hbzs!
Akkor foglaljam én?

phpBB: Kép
belluska

Jajj,de dilis vagyok,hát szerintem ma inkább én foglalom le!
Hbzs!
Gondolok rád! :P

belluska

Sziasztok !

Kata, Boldog Névnapot ! :D

Hbzs, nagyon drukkolok a mai naphoz, biztos minden rendben lesz ! Nekem a pungáláskor adtak, infuziót is, de szt csak azért, hogy nehogy kiszáradjak. Majd, ha tudsz gyere, mert kíváncsi vagyok Rád !

Tücsi, csak nyugi! Remélem, hogy a továbbiakban szép kismamavárásod lesz ! Én is a 11. héten kezdtem vérezni, nagyon sokat pihenjél!!!!!

Gabó, nagyon csini kismami vagy! 100%-ra mondták, hogy kislány? Lehet még abból kiskukac :wink:

Fitie, olyan jó Nektek, hogy saját Télapótok lesz :D Tündéri a szerkója Pepének ! :D Majd én is szeretnék jövőre :wink:

A várakozóknak kitartás ! Szorítok ! :)

Ladiva, szeretnénk életjelet Rólad ! :)
wepe

Lányok, köszönöm szépen! Most már sokkal nyugodtabb vagyok!

Az anyagiak rendezése folyamatban van Belluska ismerősének segítségével!;-)

Katám, Nagyon Boldog Névnapot Kívánok Neked!!!!

Puszi mindenkinek!!

KépKép
házitücsi

Sziasztok

Kata
Boldog Névnapot Kívánunk!!!

Hbzs
jaj annyit gondolok rád, gyere majd ha tudsz és mesélj!

Tücsi
de jó hogy jelentkeztél! remélem most már minden rendben lesz, vigyázz nagyon magatokra, pihenj sokat, ideje elővenni vmi jó vastag könyvet és egész nap heverészni :D

Wepe
:D igen, csak az a gond hogy a saját télapónk csomagokat rak a jelmezébe, kis fogalomzavara van még a csomagokkal kapcsolatosan ;) felajánlanám a télapós rugit, de biztosan kinőné Dudorka jövő decemberig, bár nyárimikulás kosztümnek használhatnád ;)
remélem Veletek is minden rendben :D

mindenkinek puszi és szép napot

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Kép Katám,szeretettel!:)

salygabó

Hbzs,hogy vagy?Szerintem igencsak csicsikázol már otthon..Remélem jól vagy!Wepe,a multkor irtam neked privit,nem reagáltál rá azóta se,kicsit haragszom ezért :lol: :shock: :wink: :roll:

salygabó

Sziasztok csajok!

Kata!!!!!!

NAGYON-NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Hbzs!
Gondoltam rád, ha tudsz, gyere mesélni! :D

Gabó!
Gratulálok a babához, nagyon szépen növöget. Tudom, hogy kukacost szerettetek volna a lányok mellé, de őt is imádni fogjátok az tuti, és még bent van a pakliban, hogy ezután spontán összejön a következő, aki simán lehet kis herceg!!!!!!!!!!!!!
Egyébként 100 %-ra mondták, hogy kislány?
Pocaksimi neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én ma délelőtt voltam védőnőnél Babóca ismét nagyon aktív volt, a védőnő jó pár percig keresgélte a szívhangját, de csak rugdosást hallott, állandóan elúszott a készülék elöl... végül feladta, de a másik védőnőnek kis keresgélés után sikerült megtalálnia. Eljátszadoztak vele egy darabig, nagyon mókás volt, de a végén azért megkönnyebbültem, hogy tényleg minden o.k., csak Babóca van játékos kedvében... :D
Eddig 6,3 kg-ot híztam, jövő héten megyek terhelése cukor vizsgálatra, "már nagyon várom" azt a fincsi cukorszirupot... :oops: :oops: :oops:

Kata!
Kérdezted, hogy megvan-e már a nevünk, igazából van egy név, amin már hetek óta rágódunk, de még nem akarom leírni, addig, amíg nem 100%, hogy ezt kapja. Amint tuti lesz megírom! :D

Mindenkinek szép napot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Fitie!
Elfelejtettem írni, hogy milyen tündéri Mikulásotok van, nagyon jól áll neki a télapó ruci!!! :D
Én is nézegettem már hasonlókat és láttam kis csajnak valót is, amihez édes szoknya volt, nagyon ennivaló mindegyik... :)

Puszi Pepének!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie,én pont a dupláját hiztam már a kilóknak mint te.....Ügyi vagy,irigyellek!Én szerintem most is 20-nál fejezem be!80 %-ra mondták,hogy lány,én is úgy láttam.Most még emésztgetem,de túl fogom élni....Te jól vagy,pocifotót kaphatunk?:)Vigyi magadra!

salygabó

Gabó!
Végre sikerült megvágnom a képet, itt a múlt heti pocakfotóm. :P
Kép 24 hetes pocak :P

KépKép

Kép
minnie manó

Gabó!
Ne aggódj a kilók miatt, nagyon csini vagy és a lényeg, hogy te jól érezd magad!!! :P A kép alapján pedig sugárzol a boldogságtól!!! :D
Egyébként a baba is és én is jól vagyunk, bár tegnap egy kicsit megfeküdte a gyomrom a keksztekercs, amit hétfőn csináltam, mohó voltam és befaltam belőle több mint egy tekercset (Mindezt éjjel 3/4 12-kor!!!). Tegnap aztán meg lett az eredménye :cry: , mert a végén klotyómanó is jól lakott... :oops: :oops: :oops:
Látod én megúsztam az elején rókakomát, de most kicsit azért kivettem a részem a jóból... :wink: :oops:
Ettől eltekintve jól vagyok és mivel nem tudok ellenállni a keksztekercsnek továbbra is falom, igaz most már mértékkel... :lol: :lol: :lol:

Szép napot, nálunk olyan gyönyörűen süt a napocska!!!

Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Hbzs!
Remélem jól vagy!Majd gyere!

Minnie!
Micsoda édes,cuki pocid van,mintha csak a hasad növekedett volna,hát a keksztekercsek nem látszanak(mármint,hogy nassolsz) :lol: :wink: ,nagyon csinos vagy!
Katám is a keksztekercsért van oda!Igaz most megígértem neki,hogy a cukiból viszek haza valami fincsit! :D
Sajnálom,hogy viszont láttad a fincsi sütit! :?
Gondolom Minnie is belakmározott belőle! :lol: :wink:

Gabókám!
Emésztgesd drágám,de én tudom,hogy te is de főleg párod teljesen oda-meg vissza lesz a kis kék szemű hercegnőtől! :lol: :wink: Puszillak!

Wepe!
Kis kukisod mellé lesz bőven csajszi!Na és persze Fitie Pepéje mellé!
Pocak simi!!!!!!

Krisztám!
Puszillak!!!!!!!!!!Simi!!!!!

Kép

belluska

Sziasztok!

Kata!
Nagyon sok boldog névnapot!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok,

Kata,

nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Kép

Mónika és Danika

Többieknek minden jót!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára monic80 2009.11.25 21:54-kor.
monic80

Még1x köszönöm Mindenkinek a köszöntést, nagyon aranyosak vagytok!

Monic, Bumi,
Nektek is köszi, hogy gondoltatok rám, és átjöttetek ide felköszönteni. :lol:

Minnie,
de édes ks pocid van, azt hittem már nagyobb :lol:
Hmmm, fincsi keksztekercs, de rég ettem. Na majd szombaton megeszem a te részedet is :wink:

Hbzs,
gyere majd mesélni.

Tücsi,
örülök, hogy rendeződnek a problémák :lol:

Gabó, Minnie,
ha beszállnék a versenybe a súlyommal, még mindig én nyernék a 3kilóimmal, pedig nem is vagyok terhes :oops:

i.kata

Tücsi!
El is felejtettem írni,hogy nagyon örülök,hogy Melinda tud nektek segíteni és rendeződik majd minden!
Simi!

Katám!
Hogy szeretnek téged,de nem is csodálom!!!!!!!!! :P

Akkor 28,-án 16 órára foglaltam asztalt 6 főre!!!!!!!!!
Szerintem akkor találkozzunk a cuki előtt 16-kor!Az én nevemre van a foglalás .....né8) :lol:
Pussz!Már nagyon várom!Szilvi te is bele vagy számolva! :wink:
Szóval pénteken kis sanyargatás! :lol: :oops:

belluska

Sziasztok!

Köszi a pocak dicséreteket! :)

Kata!
Hát én is azt hittem, hogy mostanra már nagyobb lesz... :? De ha minden rendben Babócával, rendesen növöget, felőlem lassan is nőhet az a pocak. :) A lényeg, hogy neki jó helye legyen odabent... :wink: :wink: :wink:

Hbzs!
Remélem minden rendben ment, ha tudsz, jelentkezz, várunk!!!

Tücsi!
Remélem most már minden rendben lesz és, kis Mázli továbbra is szépen fejlődik te pedig jól érzed magad. :)
Pocaksimi neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Jól olvastam, hogy a Zilahy Kávéházban lesz a nagy találkozó? Én is megnéztem a honlapjukat és hát a desszert lap olvasása közben rendesen elkezdett csordogálni a nyálam...
:lol: :lol: :lol: Sok sütinek már a neve is igen csábító, hát még az íze milyen lehet... :wink: :wink: :wink:

Kérlek benneteket ha megvolt a találkozó írjatok élménybeszámolót róla és ízélmény beszámolót a sütizésről és a sütikről... :D :lol: :D

Szép estét mindenkinek!!! :) :) :)

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok Lányok!

Annyi minden történt velünk az elmúlt pár napban,viszont mindent leírnék,ezért lehet,hogy egy kicsit össze-vissza leszek.Sorra veszem őket,de először is Drága Kata! Isten éltessen Téged névnapod alkalmából!A szülinaposoknak is sok-sok gratula szülinapotok alkalmából!
Szóval szépen sorban az események:
1., ma voltunk UH-n,viszont sajnos rossz híreket kaptunk.nincs ovuláció,így sajnos sikertelen volt a norcolut-clostilbegyt-kúra, ráadásul az az egy tüszőke is felszívódott... :cry:
így hát kezdhetjük újra az egészet.(így indult a mai napom)
2., a sógornőm múlt hét csütörtökön szült,viszont hétfőn nagy nehézségek árán kiderült,hogy vakbélgyulladása van,meg is operálták. Így most én vagyok a 6 napos babával,mivel ő már a 2.babájuk és az apukája nem bírna egyedül a két picivel,besegítek neki.
Tehát egy kicsit összezsúfolódtak a dolgok a napokban.
Ettől függetlenül persze nagyon köszönöm,hogy beleszámoltatok a hétvégi "bűnözési programba",igyekszem menni.Nagyon szeretnék ott lenni,igyekszem megoldani a helyzetet.
Hát,"röviden" ennyi történt velem az elmúlt pár napban.
Puszilok Mindenkit! :)
bné_szilvi

Belluska,
:oops: :oops: :oops:

Minnie,
persze, nem is azért mondtam, hogy pici a pocakod, mert lekicsinyleném, csak tényleg nagyobbra számítottam :lol: És a lényeg jól mondtad, hogy a pici lánykának jó legyen a fészek :lol:

Szilvi,
óó, sajnálom, hogy nincs ovuláció. Most hogy lesz tovább? Sógornődéknek gratula a babához! Gondolom azrt jó lehet egy ilyen picire vigyázni, vagy inkább "kínzás"? Sógórnődnek jobbulást!
És persze köszi a köszöntést!

i.kata

Sziasztok!
Bocsánat, hogy nem jöttem korábban, de pihentem. Minden rendben ment, leszívták a két cisztaszerű képletemet, s megkaptam az első szurimat is, azaz beadtam magamnak! 8) :lol: Két nagyon aranyos lánnyal voltam együtt, de ők sajnos nem fórumozó típusok... :cry: (De hátha sikerült elég sok jót mesélnem rólatok, s meggondolják magukat! - Majd még bátorítom őket! :D ) Tanár Úr csinálta a leszívást, s legalább 10 tüszőt szeretne látni, s reméli, hogy ezek a maiak nem nőnek vissza, de ha mégis, akkor is nőhetnek mellettük a jók is, s ez esetben azokat is leszívják majd velük együtt. Hétfőn reggel megyek az első UH-ra! :D
Mindenkinek nagyon köszönöm, aki gondolt rám és drukkolt nekem! Továbbra is szükségem van rá! :D

Kata!
Egy kicsit már későn, de azért nagyon sok boldog névnapot kívánok neked! :D

Fitie!
Végre én is láttam Pepemikulást! NAGYON édes!!! :D

Belluska!
Köszi, hogy foglaltál szombatra asztalt! :wink:

Tücsi!
Örülök, hogy minden rendben veletek! Pihenj jó sokat! :D

Mindenkit puszilok, s nagyon várom a szombati találkozót! :wink:
S ha valaki meggondolná magát, és bár még nem jelentkezett, mégis eljönne, azt is nagy szeretettel várjuk! Az asztalt majd megoldjuk! :wink: :lol:
hbzs

Minnie!
Nagyon csini kis pocakod van! Nagyon ügyi vagy, hogy még csak ennyit híztál - az igazi hízós időszak még úgyis hátra van! :wink: :lol: A keksztekercset pedig egészségedre! :wink: Simi a pocaklakónak! :D

Belluska!
Ez a megjegyzésed Minniehez a sütiről és a kutyusáról nagyon viccesre sikeredett - legalábbis az én olvasatomban! :lol: :lol: :lol:

Szilvi!
Nagyon sajnálom, hogy rossz híreket kaptál! De már ez is haladás a korábbiakhoz képest! :wink: Drukkolok, hogy ezután meg csak még jobb legyen!!! :wink:
Remélem, sógornődék kisbabája jó hatással van rád, s nemsokára a saját babátokat fogod gondozgatni! 8)
A sütizésre pedig nagyon várunk, hiszen a jelenlegi állás szerint te leszel az egyetlen, akivel mi többiek még nem találkoztunk! :lol:
hbzs

Katuskám!

1 nappal megkésve bár, de engedd meg, hogy annál nagyobb szeretettel kívánjak neked:

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kép

KépKépKép
bikfy

Jó reggelt!

Hbzs,
köszi!
Akkor indulhat a tüsző növesztés :lol: Tudod, innentől már sok fehérjét kell enni, és sok vizet inni. Mindent bele! :wink:

i.kata

Hbzs!
Örülök,hogy minden rendben ment!És hát akkor hajrá tüszinövesztés! :P Nagyon drukkolok a sikeres folytatásért!!!!!!!
Húúúú,tényleg?A kutyusos hozzászólásomnál nekem semmi extra nincs! :oops: Nálad mi van? :oops: :lol: :lol: :lol:

Szilvi!
Sajnálom a rossz híreket! :cry: Remélem a későbbiekben a folytatás sikeres lesz,és meghozza a várt eredményt!Puszillak!
Gratulálok sógornődéknek és jobbulást neki!Nem semmi,azért én nagyon átérzem a sógornőd helyzetét,mert nem lehet jó a babája nélkül,de hát muszáj volt a műtét!Még jó,hogy betudsz nekik segíteni!
Várunk a találkozóra nagyon,reméljük megtudod oldani! :P

belluska

Bikfy,
szia! Nagyon köszönöm! :lol:

i.kata

Kata!
Köszi szépen a tanácsokat! :D A fehérjével csak annyi bajom van, hogy a Doxycyclin tájékoztatójában benne van, hogy a beszedése és tej és tejtermékek fogyasztása között legalább 2-3 órának el kell telnie... :(

Belluska!
Nem baj, ha te nem látod - inkább nem részletezem... :wink: :lol:

Ti a felesleges oldószerekkel mit csináltok? Hiszen 4 injekció hatóanyagát egyetlen oldószerrel oldom fel, így 3 mindig megmarad... :roll:
hbzs

Hbzs,
ebédnél nem kell bevenni a doxycylint:-) nekem nem volt ilyen kevergetős szurim, csak a tüszőrepi.

i.kata

Kata!
Te egyszerre mindig csak egyfajta szurit kaptál? Vagy 1 nap alatt többször szúrtad magad? :shock:
Nekem 3 Fostimont és 1 Merionalt kell beadnom magamnak, s nem kell külön-külön, hanem 1 oldószerrel fel lehet oldani az összeset, s így csak 1-et kell szúrnom! :D
hbzs

Hbzs,
én puregont kaptam napi 1x. Meg az orgalutrant, amit majd te is fogsz később kapni, de abból csak 2-t szúrtam összesen.

i.kata

Sziasztok!

Bocsi, de a teljesség igénye nélkül...

Kata! sok boldog névnapot!
Gabó! gratulálok a pöttömhöz, a lényeg, hogy egészséges legyen!
Tücsi! hű de megijedtem először mikor olvastam, hogy mi történt, de örülök, hogy minden ok!
Hbzs! én is gondoltam rád és nem adom fel a rád gondolást hétfőre :)
Fiti! frankó Mikulásotok van ;)
Szilvi! :(

Ölelés mindenkinek
sonjus

Hbzs!
Nekem az első háromnál ez a mix volt,és nekem is jó pár oldószerem megmaradt,de nem dobáltam ki,mert ha véletlenül(ami nem sűrűn fordult elő),hogy nem jól tört az ampulla,akkor inkább egy újat bontottam!A negyediknél már Gonal-F-et kaptam,az előre töltött volt!
Simán ment a szúrás?Mert én ezt a fecsiset utáltam! :?
Pungálás után nem fájt a hasad?

Sonjus!
Mizujs!
Nem hogy jönnél te is a sütizésre! :D

Gabó!
Mi jót főztél ma?
Simi a kisasszonynak! :D

Ne tudjátok meg csajok,vízfestékeztünk gyermekeimmel,háát.... :lol: :lol: :lol: :evil: :roll: !
Barnikám jól nézett ki a végére,pedig teljes védelmi felszerelésben voltak! :lol:

belluska

Sonjus!
Köszi szépen, hogy gondoltál és továbbra is gondolsz rám! :wink: Szükségem is van rá! :roll:

Kép
hbzs

Hbzs!Helyes a vonalzód! :P
Nem is válaszolsz? :cry:

belluska

Belluska!
Képet kérünk a picurokról! Remélem, megörökítetted a kis festőtehetségeket! :wink: :lol:
A szúrással nem volt semmi gond - Zsuzsi jó tanítónak bizonyult! Annyi bajom volt ma, hogy kicsit bepirosodott a bőröm, ahol letöröltem a fertőtlenítővel. A gyógyszertárban valamilyen színtelen spray-t kaptam, s hogy tuti legyen a dolog, 3x is befújtam a "célterületet". :lol: De úgy tűnik, ez egy kicsit sok volt... :oops:
A pocimat érzem egy kicsit. De szerintem most már fogom is, hiszen a stimulálásnak köszönhetően kezdenek nőni a tüszőim... :D

Kép
hbzs

Jaj, kedves Belluska, dehogynem válaszolok - csak amikor Sonjusnak írtam, még nem vettem észre a hozzászólásodat! :oops: Bocsáss meg, kérlek! :oops:
Örülök, hogy tetszik a vonalzóm! :D A ti kedvetekért készítettem, hogy tudjátok, nagyjából hol tartok a ciklusban! :wink: 8)

Kép
hbzs

Hbzs!
Dehogy haragszom,ne viccelj már!Csak gondoltam,nem hagyom hogy elsomfordálj a kérdésem elől! :lol: :lol: :lol: :wink:
Hát a fertőtlenítéssel tutira mentél az biztos,de örülök,hogy a szúrás simán ment! :D Képzeld én a stimulálást egyiknél sem éreztem meg,még a nagyon sok tüszőknél sem,de tudom,hogy legtöbben "panaszkodtak" pocifájásra!Reméljük szépeket növesztgetsz majd! :wink:
Nem fotóztam le őket,pedig én nagy "fényképezős vagyok",de azt sem tudtam hová kapjak,hogy épségben maradjon a nappalink!De a következőt ígérem megörökítem! :lol: 8)

belluska

Belluska!
Akkor örülök, hogy nincs "öri hari"! :lol: :lol: :lol: (S remélem, nem gondoltad egy pillanatig sem, hogy aggódtam ezen!!! :wink: 8) )
Én mindig megéreztem minden stimulálást az inszemeknél is! De volt is mindig legalább 1 óriási tüszőm is (26-28-31mm-es)... :roll:
Sajnálom, hogy most nem készült fotó a kis lurkókról, de megértem, hogy nagyobb gondod volt biztonságba helyezni őket, mielőtt átfestik a nappalitokat, minthogy lefényképezd őket! :lol: Na, de majd nyáron a kertben szabadon festegethetnek - te pedig fotózhatsz kedvedre (és kedvünkre)! :wink: 8) Puszi nektek! :D

Kép
hbzs

Sziasztok lányok!!!

ANNYIRA KEDVESEK VAGYTOK, hogy hiányoltok engem, olyan jólesett olvasni a kedves sorokat iwiw-en is :) Puszillak titeket!!!
Nem szeretnék hálátlan lenni. Tudom, hogy amikor lombik volt, minennapos lakója voltam a topiknak, napi száz hozzászólást küldtem, és mindig mindenbe belekotyogtam. Bezzeg most elmaradok hetekre, hónapokra. Amikor lombik után visszamentem dolgozni, rám zúdult minden - reggeltől estig bent voltam a munkahelyemen. Kiderült, hogy jövőre elsős ofőnek szeretnének megtenni, így az összes ezzel járó "irigyelt" feladat a nyakamba hullt. Jöttek az ovisok, óvó nénik, szülők, bemutatók és miegymás. És mennyi minden van még hátra... Persze emellett is lehetne időm olvasgatni, írni, de babaügyileg kicsit megzuhantam a sikertelenség után. Persze jól vagyok, belefolytom magam a munkába, csak valahogy kerültem kicsit a témát. Bocsánat.
Azóta új sorszámom van, és jan.4-én megyek Tanár úrhoz megbeszélésre, hogyan tovább... Februárban elvileg újra próbálkozunk, de most még nem mozdít engem pozitív irányba a lehetőség - kicsit pesszimista vagyok a dolgokhoz, de majd ha bele lendülök, akkor talán újra pörgésbe hozom magam :)
Sajnos lemaradtam a sütizésről :( de nagyon köszönöm a meghívást. Elmentem volna nagy kedvvel és nagy félsszel, de ezen a hétvégén a férjem családjához utazunk vidékre. Százezer süti, mint ez, de néha túl kell lennem ezen is. Ennek ellenére mindenkit százszor puszilok, és lélekben ott leszek veletek. No meg igyexem jobban bekukkantani ide...
Írjatok, néha szóljatok rám, ha nagyon elmaradok, mert azért hiányzik ám a jó szó :)
babszi

Szia Babszi!
De jó, hogy benéztél hozzánk! Nagyon hiányzol közülünk, ha nem vagy itt!!! :cry: De megértem, hogy a sikertelen lombik után szükséged volt egy kis időre... De ezután, ha tudsz, gyere gyakrabban! :wink: 8) Sajnálom nagyon, hogy a sütizésre sem tudsz jönni, mert jó lesz nagyon! :wink: :lol: De majd legközelebb! Ahogy én Belluskát ismerem, nem ez lesz az utolsó találkozónk - ahogy nem ez lesz az első sem! :wink: :lol: (Ugye, Belluska? :lol: )
Gratulálok a "kinevezéshez" - mert szerintem, ha rád akarnak bízni egy osztályt o.fő.-ként, bizony az!!! :wink: Bár szabadjon megjegyeznem, hogy szegény leendő kis elsősök be kell majd, hogy érjék egy másik tanítónénivel, hiszen te addigra már nagy pocakosként nem fogsz dolgozni!!! :wink: Szóval, hajrá munka, új feladatok; de még nagyobb hajrá februári kezdés!!! :wink: :lol: Puszi neked és jó időtöltést hétvégére a rokonoknál! 8)

Kép
hbzs

Ladiva!
Te hol vagy? Egy időben olyan gyakran jöttél, most meg néha benézel, aztán hetekig megint semmi! Hiányzol közülünk! Hiányoznak a jó kis szakmai tanácsaid is!!! :(
A lombikkezdéssel hogy állsz? Arról volt szó, hogy együtt fogunk lombikozni, hiszen sorszámilag csak hárman állnak közöttünk... :roll:
S ugye most jössz a sütizésre szombaton? :wink: :D

Kép
hbzs

Babszi!
Örülök,hogy írtál! :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:
Na ugye,hogy elő lehet vezettetni! :wink:
Nagy kihívások elé nézel az elsősökkel az tuti!De cukik lesznek,persze ahogy Hbzs írta,reméljük egy darabig majd nem fogják élvezni a társaságod! :wink:
Babszi!Tudom,hogy kell idő a sikertelenség feldolgozásához,de februárban Belluska azt szeretni látni itt a soraidban,hogy csupa pozitív energiával és gondolattal jössz,illetve teljesen optimistán állsz majd a kezdéshez!Ez elengedhetetlen!Jön egy kis karácsony,aztán már kezdesz is! :P

Hbzs!
Így van!!!!!!!!Lesz még tutira!De már sok kis picurral majd és újdonsült kismamival!Nálunk bográcsozás...stb(de még előbb tavasszal,tél végén sok babával megörvendeztetnek bennünket a kismamiaink,aztán persze ti is sorban) :D :wink:

belluska

Sziasztok!

Kata!
Tudom, hogy nem azért írtad, mert kicsinek tartod. :) De szerintem is kicsi, szemből legalábbis nekem nagyon annak tűnik, de ha oldalról látom magam a tükörbe, akkor már nagyobbnak hat. Bár a család és barátok szerint már nagyot nőtt, húgom szerint pedig egyszerűen óriási... :P Ő már most kész van tőle, hogy mekkora lesz a végére... :lol:

Hbzs!
Örülök, hogy minden rendben ment a punkciónál és a szuri beadással is. Stimuláláshoz én 2 Fostimont és 1 Merionalt kaptam , amit én is 1 oldószerrel oldottam fel. A maradékokat én eltettem, hátha később jó lesz még valamire... Szorítok nagyon, hogy szépen érjenek a tüszők és hétfőn jó híreket mondjanak!!! :P :P :P
Tetszik a vonalzód! :D

Belluska!
Biztos édesek voltak a festőművészek, el tudom képzelni, hogy mit művelhettek... :lol: :lol: :lol:
Egyébként tényleg jó a Minnie + süti páros, tegnap én is megmosolyogtam...

Szép estét mindenkinek!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Esküszöm,most már tizedszerre olvastam vissza,hogy mit írhattam,de akkorát nevettem,mire rájöttem,hogy mire gondoltatok! :lol: :lol: :lol: Rossz volt a sorrend,de a fincsi sütire gondoltam,szeletelt állapotában! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

belluska

Belluska!
Én is jót nevettem rajta, mikor elolvastam. :lol: :lol: :lol:
Igen, Minnie csak szeletelt állapotban kapott a sütiből... :lol: :lol: :lol:

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok

Hbzs
jaj de örülök hogy minden rendben volt!! jól bírtad az altatást?
reméljük csak a jó tüszőcskék kezdenek most a stimunál nőni, nagyon drukkolok Neked!

Minnie
nagyon csini pocid van :D
kicsi mikulásunk még egy mikulássapit is kapott, saját méretében úgyhogy még teljes szerkóban is lefotózom utána abbahagyom, mert apa már így is kiakadt. :D

Belluska
már előre tartok az ilyen kreatívkodástól :lol: krémszínű a kanapénk :shock:

jaj én is jót röhögtem ahogy írtad a sütis mondatot :lol: :lol: :lol:

Babszi
azért gyere ha tudsz :) szerintem is felér egy előléptetéssel az osztályfőnökség. Diákszemmel nem tűnt ez olyan nagy feladatnak (főleg hogy nem nagyon szerettem a gimis ofőmet), de így ahogy leírod igen nagy felelősség.

na megyek mosogatni amíg alszik a ded
szép napot mindenkinek

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?