Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :)

Picit benéztek ide a "majdnem helyemre" :)

Pocakfájósak, nekünk anno a kisfiamnál se az infacol, se az espumisan nem segített. A Gripe Water (Grippen wasser) volt a mi megmentőnk. Mivel sajna nálunk is volt próbléma a szoptatással, így mikor tápszert kapott, abba kevertem bele egy kávéskanálnyit. Semmi bajunk nem volt ha így kapta, illetve akkor szűnt meg a nyűglődés, mikor mikor befejeztem a szoptatást. Nálunk az egyik doki azt mondta, nagyon nem tesz jót a baba pocakjának ha keverve kapja az anyatejet, illetve a tápszert, hisz két tök különféle anyagot kell megemésszen a pici gyomra. Ő azt mondta ha nem megy a tejci, meg kell a maminak kicsinálnia magát, annál rosszabb lesz csak minden, mert ha nyűgös a mami, nyűgös lesz a baba is és ha nem megy, akkor inkább csak tápszer.
Amúgy méreteket illetően...nekem mindenki azt mondta, hogy az én méreteimmel (80F volt alapból) biztosan "tejcsárda leszek" :) Hát...nem a méret számít :D Én most a baba elvételes sztori óta lefogytam 20 kilót (nem fogyóztam, a lelkem miatt fogytam szerintem) és ne tudjátok meg hogy néz ki...80F-ből 75D lett...de mint az üres tejeszacsi, nem túl esztétikus látvány!
Aki küzd most a kilóival, ne tegye! Én szoptatás alatt visszafogytam a 14 kilót amit felszedtem (szerintem csak hasra mert rettentően nagy volt), de a baba ugye elszedi ami neki kell és a hajhullástól kezdve az állandó körömbeszakadásig küzdöttem mindennel, hiába szedtem a "kiváló" vitamin készítményeket.

Védőnők: Javaslom mindenki józan paraszti eszére hallgasson...csinálja úgy ahogy neki és legfőképp a babusnak jó, a védőnőnek meg mondja azt, hogy persze úgy csinálja ahogy ő elmondta:D

Bocsi, hogy belekotnyeleskedtem a társalgásba:)
Tegyetek be több képet, hadd csodálja a külvilág is a gyönyörű babókat!

Ha valaki megmondja hogy kell ide képet betenni, teszek fel elrettentő képet, mekkora volt az én hasam:D

Legyen szép napotok!

panka80
Budapest XXII. kerület
 
 
 


Anyabebi, komolyaaan??? Akkor tényleg ügyi vagyok :D

Lili, az ilyen barátokra irigy vagyok :oops:
Vendég
 


Anyabébi - megkérdezem majd a kollégáktól is a biztonság kedvéért (én másik divízióban voltam, ezért nem nyilatkoznék 100%-ban, de ahogy Édi is írta, a magyar hatóságok szigorúbbak).

Ma kaptam lóvét a MÁK Veszprémtől! CST 11 van odaírva...az szerintetek a novemberi TGYÁS lehet? Csak mert kicsit kevesellem...Határozatot is küldenek majd róla, hogy hogyan számoltak? A családi pótlékot nem együtt szokták utalni?

Édi, nekem is van egy Momert is (örököltük), de az olyan egyszerűnek tűnt, elő sem vettem még. Abba mennyi víz kell? Csak mert nincs használatim se hozzá...

Kép
kkia
 
 

 
 

Édi: feladtam arra a címre,most várom a csodát...!

Anyabébi: bár mi a város másik végéhez vagyunk közelebb,de autó van,rugalmasak vagyunk,tehát jó a campona...(ami a többségnek jó,mi odamegyünk :lol: )

Bélféreg:bakker... :shock: ez nagyyyon gusztustalan és sz@rul hangzik,remélem senki nem kapja majd el...

Szilveeaa:ja még azt akartam írni,h tök mindegy mikor fürdünk utána éhes lesz,és 22.00 előtt nem alszik el,ill. lehet,h bealszik szopi közben és megpróbálom letenni a kiságyba,de az tuti,h felébred és fent van min.22.00-ig

Kkia: múlt héten ittam egy tejes kávét fél 4-kor(terhesség óta csak max.cappuccino-t ittam) és úgy pörgött a gyerek éjfélig,h az csak na :shock:

Víz: nekünk van víztisztítónk,így nem kell forralni...

Amúgy most 50.000Ft-val olcsóbban tudok,ha kell esetleg vkinek...
így kari előtt nem biztos,h kelendő ez a kütyü,de hosszú tavon behozza az árát,nem beszélva arról,h ez kiszűri a hormonokat...

Kép
jovana
 
 


lemaradt: a hormonokat is kiszűri

Kép
jovana
 
 


Panka - üdv és köszi a hsz-t! Mi is tejci + tápi, kb. fele-fele arányban. Van benne ráció, hogy a pici gyomornak ezt nem lehet könnyű megemészteni...Én már nem vagyok hisztis szopi ügyben, mindent megteszek, hogy legyen még tejci, de nem stresszek már rajta, tudom, hogy attól még rosszabb volt a helyzet.

A Gripe water-t csak 1 hónapos kortól lehet adni, ugye?

Kép
kkia
 
 


Kkia

Hát, kb. én úgy fél decit rakok bele. Ahogy belerakom a cumisüveget, úgyis kinyomja.
A családi pótlékot és a tgyást külön utalják, mert a tgyást a melóhelyről küldik, szóval akkor várható mikor a fizut is kaptad anno, a családi pótlékot meg a MÁK.

Jovana

Szurkolok!! :D
Nekem kb. másfél hét volt... és már utalták is az elmaradt családi pótlékokat és az egyszeri anyaságit.

Megkérdezhetem milyen víztisztítótok van?
Mert ugye nekünk is van, de ez így még mindig nem elég babavíznek. Igaz hogy kiszűri a hormonokat is meg ilyesmi, de mégsem jó babáknak...
A lúgosítót is amúgyképp is megvettük volna, az meg külön jó, hogy van babaprogram rajta.

Lili

Kép
édi16
 
 


kkia írta:Panka - üdv és köszi a hsz-t! Mi is tejci + tápi, kb. fele-fele arányban. Van benne ráció, hogy a pici gyomornak ezt nem lehet könnyű megemészteni...Én már nem vagyok hisztis szopi ügyben, mindent megteszek, hogy legyen még tejci, de nem stresszek már rajta, tudom, hogy attól még rosszabb volt a helyzet.

A Gripe water-t csak 1 hónapos kortól lehet adni, ugye?


Szia!
Az egyik barátnőm gyógyszerész, én általában rá hagyatkozom ezekkel kapcsolatban, ő azt mondta, 4 hetes kortól vagy 4 kilótól lehet adni. Mi előbb voltunk 4 kilósak:D (3 hetesen)
Ha gondolod szívesen megkérdezem ő mit ajánl most, biztos van azóta vmi újdonság, Erik már 2 éves múlt :)

panka80
Budapest XXII. kerület
 
 
 


Panka, képfeltöltés: amikor hsz-t írsz, alul látsz egy Melléklet feltöltése feliratot kékkel, erre kell rákattintani, majd tallózás, a gépedről kiválasztod a fotót és feltöltés, ennyire egyszerű. Arra figyelj, hogy a képnek elég kis méretűnek kell lennie, mert különben nem engedi feltölteni. Várom a képeidet!
Vendég
 


Mi ezzel neveznénk a Buddha-körbe:
Kép

Állítólag anyára hasonlít :D :wink: :
Kép

A múltkori nyügis nap után este így volt hajlandó végre aludni:
Kép

Tegnap a hosszú séta után ennyire volt csak beájulva :D :
Kép
Vendég
 


Lassan megyünk a csípőszűrésre. Most már tényleg... :lol:

Ez a fotó ugyan nem buddhaklubbos, de a kedvencem:

Kép
Milánka múltkori dunaparti sétánkon csak így volt boldog. De így nagyon! :D

Kép
Kép
vcsibe
 
 


MrsParis, nagyon édes, ahogy a melleden szunyál a kis Sophia. :D :D :D :D

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Na apánkat elszalajtottam a teszkóba teáért a humanáért, mert a dm-ben nem volt. Édi, nem tejfehérje van benne hanem tejcukor. kipróbáljuk :).
Itt volt a védőnéni minden fasza :), a gyerek 280-at hízott 1 hét alatt és azt mondta szuper :)

Megyünk nemsoká sétálni, juhéjjj!!! :lol: :lol: :lol:

Szép napot nektek :)

Esztim én ezt találtam a mamamin :)
Kép

Kenéz maci esete a cicivel és a békás fürdőköpennyel
Kép
anyabebi
 
 


Eszti, Csibe babácskák csudaszépek Kép
anyabebi
 
 


Csibe, Milán milyen nagyfiús már!!! Nagyon jóképű kis pasi!

Anyabebi, Kenéz macika édeees! Látom a cickó neki isbejön! :D Sophiám cicifüggő...! :lol:
Vendég
 


Jó az a pihiszék, megveszed?
Vendég
 


Szeretném :). Írtam privit a csajszinak :)
Nincs rajta játékív, viszont van ilyen állványos bébitornáztatónk amiről szintén csüngenek le, majd azt fölé rakom :)
anyabebi
 
 


Akkor hajrá pihiszék!!!

Itt kb. fél órát sütött a nap :roll:
Vendég
 


Tejcsi ügyben:

Bocsi a bepofátlankodásért lányok. Én tavaly október végén szültem, még mindig szoptatok. :) A csúcs-tejhozamom akkor volt, amikor napi 4 liter folyadékot megittam. (2 db 1,5 literes ásványvizet, és 1 liter gyümölcslevet), nem mondom, hogy könnyű volt, de megérte: akkor 1-1 ciciből bődületes mennyiséget termeltem: 130-180 ml-t!
Szerintem próbáljátok ki!

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!

Eszti!úgy tetszenek ezek a fekete-fehér képeid!Ez a mellkason fekvő meg különösen.
Sajna nekem nem mindig mutatja a gép (nem tudom miért)a képeiteket.Így a Vcsibe babója sem látszik.Szóval,ha nem dícsérek képeket,nem bunkóságból teszem! :)
Viszont én meg nagyon el vagyok maradva fotókkal,mivel mindig elfelejtek fényképezni.De igyekszem pótolni.

Kép
Kép
zanikó
 
 


Szöszke,kösz a tanácsot,én ráállok ma a vedelésre,mert Tamara az utóbbi két napban olyan lustán evett,hogy kevés a tejem.Plusz este csak egyszer kelt.
Panka ,téged is jó olvasni,nekem legalábbis jól esik,ha bekukkantasz ide.
Pihiszékért irigy vagyok,illetve a leleményességetekért,hogy meg tudjátok szerezni.Én testvérfellépőt hajkurászok mióta...de nem sok sikerrel.(Litaf márkájú)

Kép
Kép
zanikó
 
 


Anikó, pedig fényképezz, mert utólag meg fogod bánni!!! Én már jártam úgy, hogy valamilyen eseményen nem fotóztam, később meg nagyon bántam... a babák meg napról-napra mások, én sokat fotózom, meg legyen örökítve minden! Fekete-fehérítés, antikolás meg tök egyszerű ám, segítek ha akarsz Te is!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Visszaolvasni esélyem sincs, viszont a képeket megnéztem itt is, meg a gmailon is. Hát mitmondjak. Gyönyörűek a babák. :D Kis tokás mindegyik. :D Bencének is már túllóg a tokája az állán. Azon a gyönyörű kis seggállán.. :lol: :lol: :lol:

Nekünk is van pihiszékünk, már a 4. gyereket szolgálja. Auchanos. Kék macis. Vivi imádta, Lara utálta, Bence meg inkább a hordozóba csücsül.

Csúcs tejhozam.. Hát igen. Lehet nekem is több lenne, ha ennyit innék, de 2 liternél többet nem bírok inni. Max kóla, de azt mégsem ihatok egész nap. :? Meg csak 1 mellből szpotatok. Állandóan. Csak a jobb mellemből eszik normálisan, bár azt sem szívja, mert mindíg kiesik a szájából. A bal mellemet mindíg szétrágja. Evvan. Nem baj, a jobb is elég, max estére csinálok neki tápit. Én sem stresszelek, mert más is felnőtt tápin már. :) Vivi pl 2,5 hónapos kora után már sem anyatejet sem tápszert nem volt hajlandó enni. Lara 1 éves koráig viszont semmi mást csak anyatejet. Ahány gyerek annyi szokás. :D

Viszont lehet most kibaszok magammal, mert velőscsontból és marhahusiból csinálok jó erős husilevest. Lehet üvöltés lesz éjjel.. :roll:

Igyekszem benézni ma még és hozzászólni valamihez, de mostanában apus is itt zsibbad a szgép előtt, és elég nehéz innen eltávolítani.. :? :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Édi - a tgyást is a MÁK küldte, a munkahelyem nem kifizetőhely. De közben megjött a határozat is - hihetetlenül gyorsak voltak! - és benne van, hogy az öregségi nyugdíj 225%-a a lóvé...hááááát, nem sokminden...tegnap ennyit költöttem el a Tesco-ban és a patikában együtt...

Panka - köszi! Szerintem ma-holnap elérjük a 4 kg-t és akkor kipróbálom a Gripe Water-t is.

Anyabébi - szép gyarapodás! Akkor viszont nem is volt kevés a tejcid!

Szöszke - köszi a tanácsot neked is. Próbálom meginni ezt a mennyiséget én is, de két liternél eddig még nem nagyon bírtam többet inni, max ha leves is van ebédre.

Buddhaklub hajrá!!!! Gyönyörűségesek a kisbuddhák! :D

Mi is küldünk klubtagsági képet:

Kép

Kép
kkia
 
 


Nita a Férjed beosztását ki írta?Neki biztosan nincs családja. :twisted:


Anyabébi küldöm a sütit.Szerintem nem véletlenül kaptál ma pogit.párod biztosan szeretne valamit.Kenéz nagyon drága.

Screen repül hozzád is a süti.Teó baba nagyon nyugodt szép baba .Látszik jól érzi magát.


Csibe hólabdát sütöttem,amiből nem sok maradt mert vendégeim voltak.Nem semmi az éjszakai alvásod.kedvenc képed nagyon jó.Nekem is tetszik.


Eszti puncskoca is nagyon fincsi.Buddha fotó nagggggggyon jó.


Panka nekem is azt mondta Anyu úgy csináljak mindent ahogy nekünk jó,és ha megkérdezik mondjam azt,hogy persze igen mindent úgy csináltam ahogy mondták.


Campona Nekem is jó.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Ma kaptam Én is határozatot,hogy jogosult vagyok a családipótlékra és okt.1-től jár.

Volt itt a főnökasszonyom babanézőben képzeljétek el.Nagyon szép ajándékokat kaptunk,meg is mutatom.A macit karácsonyra gondoltam megveszem Martinkának és nagyon meglepődtem , örültem mikor megláttam.Az orchidea illatos és csodaszép.Ez a kedvenc virágom. Kép
Kép

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs a leg fontosabb dolgot még meg sem írtam.
ELÉRTÜK TEGNAP ESTE A 4KG.-OT.!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Kép 2 hónappal szülés előtt
Kép 3 héttel szülés előtt
Kép 2 hetes pocakbenőm annó :)

panka80
Budapest XXII. kerület
 
 
 


Panka, na látom sikerült képeket feltölteni!
Te fiad is pályázhatott volna a Buddha klubunkba anno :lol:
Szerintem nekem is volt ekkora a hasam szülés előtt, mondjuk
egy 40 gramm híján 4 kilós lányka volt odabent :lol:
Vendég
 


Biztos naív a kérdés, de az anyasági támogatás és a tgyás az ugyanaz? Mert én az anyasági támogatást kaptam most meg... :roll:

Kép
kkia
 
 


Na most már akkor ideje volt utánanézni...tényleg tök hülye vagyok...A tgyást a melóhelyem intézi tényleg...Az anyagási támogatás pedig az egyszeri lóvé, amit én igényeltem. Ügyi vagyok, csak kibogoztam :P

Kép
kkia
 
 


Kkia ügyes vagy. Kép

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Kicsike, köszi :wink: Jól van na, utálom a bürokráciát :evil:

Kép
kkia
 
 


Gyönyörűek a képek!!!!!!!!!

Eszti, tök jó hogy ennyi fotótok lesz :) ... én mindíg elfelejtek fotózni :?

Tök negatív vagyok ma úgyhogy jobb ha mást nem is írok -
ja csak annyit panaszkodnék hogy majdnem egy teljes havi tgyást elbuktam, mert nem mondtam le a fiúk utáni gyest csak nov 10-én mikor megtudtam hogy azt külön le kell :evil: :evil:
hiába az egyik tízszer annyi mint a másik ezek a jófejek természetesen nem a jobb ellátást folyósítják :evil: :evil:
k. mérges vagyok

Kép
zsrit
 
 


Zsrit: nem lehet kérni, hogy utalják a különbözetet? :shock: Én tennék egy próbát. Legfeljebb elutasítják.

Fotók nagyon jók. :lol:

Ma a mérésen majdnem ütöttük az 5kg-t. Majd töltöm az adatokat. Megkapta az első prevenart, a 2 hónapos oltást ma este kapja. Kétszer üvöltetjük meg szegényt. Békésen alszik az ágyában, mit sem sejtve a második bökésről. :?

Kép
Kép
tündér09
 
 


Zsrit próbáld megreklamálni.Ha normális ügyintézőt sikerül elérni akkor biztosan eltudod intézni.Egy próbát mindenféle képpen megér.Szurkolok,hogy sikerüljön.++++++++++++++


Panka szép nagy pocak, :shock: és a bébi nagyon édes. :D


Lányok nektek mit mondott a védőnő és a gyerekorvos,hogy a fiuknak kell huzogatni a kukiját??? :?

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Zanikó:
a teszveszen van litaf:
http://www.teszvesz.hu/item831124031_li ... zaban.html
meg más is :)
http://www.teszvesz.hu/search.php?sg=0& ... %A9p%C5%91
Vagy te nem vagy nagy teszveszes?
Eszti: vazze mekkora mákom van, írtam a csajnak pihiszék ügyben és most este írt, hogy a férje pont jön holnap battára és el is hozza. A jóisten akarta, hogy ma rákeressek erre Kép na ilyenkor jut eszembe hogy véletlenek nincsenek. :wink: Egyébként Brevi márkájú, hogy mi mekkora üzletasszonyok vagyunk :mrgreen: :mrgreen: ?
anyabebi
 
 


Char: akartam kérdezni te garázdálkodsz a mamami piacterén uezen a néven? :mrgreen:
anyabebi
 
 


Sziasztok Csajok,

Eszti, Csibe cuki tokás babák. :lol:

Anyabébi, gratula a székhez, a miénk is hasonló, már 30 percet el van benne a gyerek.

Mi 4000g hoztuk haza Marcit és az egy hetes mérlegelésen is annyi volt. Ma volt a 3 hetes mérés és a gyerek 4640g. Egy hét alatt 400g hízott. :shock:
Háromszor mértem le, mert nem akartam elhinni.

Kép
gmelcsi1
 
 


Melcsi: Pont ma számoltuk a védőnővel, hogy mi 3200 gr-mal hoztuk haza és vasárnap (3 hetes lett hétfőn) volt 3690 gr . Éhenkórász kisdisznónak becézgetjük. Úgy látom Marcid is ezt a tendenciát követi :mrgreen:
anyabebi
 
 


anyabebi írta:TWINSANDI: Ha olvasnál minket, azt kérdezném, hogy láttam Humana Schlummer tee-t és még német csomagolású, rajta van, hogy 1 woche viszont itt felül van ragasztva magyarul, hogy 4 hónapos kortól. Akkor ezek szerint a németek 1 hós kortól ajánlják? Szerinted lehet adni a babának. Csak azért gondoltam erre mert alig iszik és csak pacsálom a teát így meg csak löttyintenék a vízhez egy kis granulátumot és kész, nem szarakodnék a teafűvel.


Nem tudom :oops: :cry:
Én csak a tápszert adom a gyerekeimnek. A gyerekorvos azt mondta, hogy mást ne adjak, mert akkor az elfoglalja a pici pocakjukban a helyet és az értékes, tápanyagokkal teli kaja nem kell nekik.
Vendég
 


Nem tudom ismeritek-e Kucorkirályt?
Bemutatom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Úgy néz ki néha mint egy bogyó úgy összegömbölyödik :mrgreen:
Kép
anyabebi
 
 


Képek nagyon jók!
Gyönyörűek a bébik!
Vendég
 


Édi: e-spring... Akiknek van ilyen víztisztítójuk és gyerekük,azok közül sokan 2 hetes koruktól ezt adták a babának,én csak a héten adtam először neki egy kicsit,de mi nem is nagyon iszunk vizet,mert nem kell a táp és a héten még a teát sem kérte....
Akik azt mondják,h nem lehet a tisztított vizet nekik adni,sztem még nem igazán ismerik ezt a vizet...nem?
A védőnő is azt mondta,h inkább forraljam ezt a vizet is.Fogalma sincs a víztisztítóról,azért mondja.

Nita: úgy lenne fair,h akinek van családja,az szenteste van otthon,akinek nincs,az szilveszterkor...legalábbis én ezt hallott máshol...

Kicsike: :lol: főnökasszony: :lol:

Babafotók: mindenki hízlalja,mint állat :P Olyan cukiki....
Eszti: én is kattogtatok,mint állat,meg videózok... felvettem,ahogy panaszkodva sír,olyan cukiiiiii.... :roll:

Kép
jovana
 
 


Hahó Csajócák! :D

Eltűntem, mert kihasználtam, hogy Lencsilánynak ma szokatlanul álomszuszék napja volt (előtte 2 napos virrasztás), és renovíroztam a nappalit - ráfért :D .

Rólunk gyorsan: megvolt a csípőszűrés. Van egy kellemetes "jobbra ferde fel és medence tartás"-unk, így mostantól csak hason alhat, feje a bal válla felé nézzen :roll: hááát, próbáljuk, de mindig visszafordítja jobbra :?
Viszont kedd reggel óta szorulásos a kiscsaj...kedden volt egy éjszakánk, ordított, mint a sakál 4 órán át, és a hüle anyja nem jött rá, hogy aznap hajnalban tojt utoljára - apja oldotta meg a rejtélyt :roll: -végül hajnalban pocakmasszír és lázmérős biztatás után sugárban küldte az anyagot :shock: . Most ezzel kínlódunk...
na megyek, mert nyög, remélem, visszaenged még...

tillidian
 
 


Eszti, Vcsibe, Anyabébi, Kkia, Kicsike,
nagyon édesek a fotók! :D (mármint a babócák rajta :D )

Twinsandi,
tápi mellé nem adsz folyadékot? :shock:
Nekem Vackornál épp az orvos mondta, hogy ez nem anyatej (minek ugye van első. hígabb része), hanem csak kajának minősülő tápi és teáztatnom kellett mellette :roll:

Pusza, Lányok,
kidőlök, mert reggel védőnő jön, délután nekem 6 hetes kontroll (hogy ezt is megértük! :D )

Sziszkó, Szilveeaa,
merre tekeregtek???

tillidian
 
 


Babafotók: mindegyik KisBuddha nagyon szép és jólfejlett! Kkia, Pocok, gratulálok a 4kg+-hoz és a negatív neurológiai lelethez.

Víz, tea: én ilyeneket nem adtam a gyerekeimnek pluszban az anyatej mellé egyik gyerekemnek sem, most sem áll szándékomban (lustaság nagy úr). Azt, hogy tápszer mellé kell-e, nem tudom.

Pihenőszék: én is pályázok egy Fisher-Price-re, ami később kis hintafotelként funkcionál. A Vaterán láttam három-négy darabot 10eFt és 15eFt közötti áron. Remélem az egyik a miénk akar lenni.

Napirend: nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki már három-négy napja, hogy javulnak a túlélési esélyeim. Este fent kuruttyol a gyermek éjfélig, fél egyig, de utána alhatok egyben akár 3/4 6-ig is.

Kávé: reggel egy koffeines, sok tejjel, délután pedig, ha nagyon kivagyok már egy 30%-os koffeintartalmú. Bene nem pörög fel tőle jobban.

Kaki: két-három naponta, de akkor két pelust tele (ha sikerül elcsípnem) vagy egyszer tarkóig kakis lesz. Lehet, hogy az nálunk is jobb megoldás lenne, amit Tilli írt, hogy fürdés után maszírozás, tornáztatás, aztán lázmérővel rásegítés és így naponta kijönne. Nem tudom. Én még egyik gyerekemnek se mertem kúpon kívül mást a popsijába dugni :oops: :oops: :oops: (nesze neked gyakorlott háromgyerekes anyuka).

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Túl vagyunk a 2 hónapos oltáson is. Este megkapta a második löketet. Kicsi bömbölés, tesótól gyógypuszi, és máris csönd és békesség. Láz éjjel szerencsére nem volt. Remélem nem is lesz. Ja, és estére elértük az 5 kg-t.:D Délelőtt még kellett hozzá pár deka.

Kicsike: fiúknak a fitymáját 1 éves korig nem kell piszkálni. Akkor kell szépen lassan elkezdeni hátrafelé húzogatni, de nem erőszakosan, nehogy berepedjen rajta a bőr. 3 éves korukig kell, hogy oldódjon az élettani letapadás. Nálunk már szépen hátrahúzható, de szerintem még nem teljesen. Lassan alakulgat. 1 éves kora óta fürdésnél néhányszor hátrahúzom a bőrt és közben lemosom a fehéres lerakódást a kukiról. Neked most még nincs dolgod ezzel. :)

Kép
Kép
tündér09
 
 


Halihó!


Anyabebi, hát ez nem volt semmi, véletlenek pedig tényleg nincsenek! :wink: Hajrá bizniszvumenek :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek, Lányom 23-tól 3/4 5-ig aludt!!! Biztos jól teletömtem kajával napközben :D

Oltások: én annyira félek, mert ha sír, úgy sajnálom, hogy bőgök én is! Kórházban oltásnál, vérvételnél mondták is, hogy inkább ne nézzem-hamar kiismertek :roll: :D ahogy végeztek már szorítottam is magamhoz a kicsikémet, azonnal megnyugodott, de én úgy kiborultam! Biztos az is benne van, hogy é nagyon beteges voltam kiskoromban és rengeteg injekciót kaptam és irtózom a tűtől, a mai napig nem bírom nézni, ha valakibe beleszúrják a tűt, még szülés közben is féltem, amikor mondták, hogy kapok fájdalomcsillapító injekciót és láttam, hogy szívja fel az anyagot a fecskendőbe, pedig ott aztán majdnem mindegy volt...!

Fotódicsiket köszönjük!

Megyek szerzek magamnak valami reggelit, mert rohadtul éhes vagyok!!!
Vendég
 


Datolya: ezt csípd meg ez jó árban van :)
http://www.teszvesz.hu/item832606867_fi ... ocker.html

Várom a gyerekorvost.
Reggel kisbarátom ricsajozott, még a kávét sem tudtam odatenni :cry: , aztán magamra kötöttem a mei-tai-al tudom hogy még kicsi hozzá, de nincs kendőm (még :lol: , meg különben is még mindig Szilviét irigylem) aztán abban elhallgatott és bealudt :lol: . Majd később töltök képet, annyira kényelmes. Fel is mostam benne, babácska meg csak nézelődött :lol: .

Bakker gyerekorvos telefonált, hogy még félóra mire ideér :shock: .

Tilli: nekünk ha nem volt kaki az erős, cukros kamillatea vált be. Barni rotyogtatott tőle mint a gépágyú :lol: .
A mei tai-nál rájöttem ha nem a háta mögött csomózok akkor nem nyomja a baba hátá, hanem a két pántot átvezetem mögötte, szerintem ez jobban is támasztja mint a csomó, és az án hátamon kötöm meg. :) Elég kényelmesnek tűnik. Nekem :).


Kép Kép
anyabebi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: