Bea, tényleg látszik a különbség a 26 és 28 hetes pocak között! Csak híznak, nőnek ezek a babák!
Nóri, akkor nincs is olyan nagy gond az anyósékkal. A 70 éves após meg nem csoda, hogy kötözködős! A 70 éves bácsik már csak ilyenek! Meg úgy tűnik, hogy nekik maguknak vannak problémáik és rád vetítik ki. Apósod meg már pogácsát csinál neked? Lelkiismeret-furdalás? Helyes!
Hát könny szaladt a szemembe Luca mondásán, hogy „tetszik, ahogy füstöl a Mami szája”
Lányok, megvettem az összes karis ajándékot mindenkinek! 5 napomba került. Tegnap amikor a nagy szatyrokat cipeltem és már hulla fáradt voltam, alig vonszoltam már magam éreztem is, hogy tök soxor keményedett a pocakom, de aztán itthon szigorúan lepihentem (már amennyire lehetett a gyerekektől).
Edit, én nem tudom milyen testrészét dugja ki, csak tippelek, hogy talán ez a keze lehetett, mert az lenn van, vagy ez a talpa volt, mert az van fent, stb. 31 hetesen a könyvek 1500 g-osnak írják a babát…2 kiló az 33-34 hetes már, nem?
A pogidat lehet, hogy 7végén kipróbálom! Nekem az a bajom mindig a pogácsákkal, hogy kemény lesz. Ez ugye nem lesz kemény?!
Kakti, nem értem, ezt az oltásos dolgot. Eddig arról volt szó, hogy nem a beoltó orvos a felelős. Ő csak beadja, mi köze a mellékhatásokhoz? Nem ő okozza a mellékhatásokat, hanem az oltóanyag, azt meg nem ő készítette. Eddig pont arról volt szó, hogy NEM ŐK a felelősek.
Na, már ebben sem egységes az álláspont, kész vagyok teljesen…
Katica, én kaptam 8 éve egy ilyen római tálat. Tán 2-szer használtam, igy kábé 8 éve pihen a szekrény legmagasabb polcán, gyűjti a port
Csipi, fokhagymás tejbe áztatnám pár órát, majd megtűzdelném fokhagymával és alufólia alatt sütném, a végén fólia nélkül. Isteni!
Erusverus: köldökvér: kérdeztem a nőgyógyimat, azt mondja, hogy üzlet az egész. Ők sem vetették le amikor mexületett a gyerekük. Ha meg netán szüksége lenne őssejtre, akkor lesz az a pénz amiért valaki eladja majd a sajátját. Ugyanis 2 részletbe fagyasztják az őssejteket, vagyis el is lehet adni.
Amúgy mindenki ad „kedvezményt”, csak hogy velük csináltasd…aztán, ha netán 20-40 év múlva kellene vér, a fene tudja, hogy létezni fog-e még a cég…meg a vér…