Új privát üzeneted érkezett!

édi 1 jó tanács:..legközelebb az ilyesmi beszólásait a védőnőnek meg se halld!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Édi,akkor mondok egy jobbat:Tamara 2 hét alatt 1 kilót!!!! hízott.És a védőnő nem cseszett le.Nem is volt miért,hiszen mióta hazajöttünk a kórházból Tamara 3 óránként eszik.Tehát nem is az a "baj",hogy gyakran etetem.
Egyébként én tökre bírom a védőnőnket,mert nagyon lazán fogja a a dolgokat fel.És nem paráztat senkit semmiért.

Kép
Kép
zanikó
 
 


Nálunk fél nyolc-nyolc körül van fürdetés,és legkésőbb 9-kor szunya.

Kép
Kép
zanikó
 
 

 
 

Sziasztok!

Lányok, köszi mindenkinek a tejdrukkot! Ránkfér...napközben kb. 40 grammot tudok neki adni, ma éjjel 70 grammot szopott, majd reggelre megint csak 20 g volt...és ez a tápszerkészítés-melegítgetés egy utálatos dolog éjnek idején :evil:

Akik tápszert adnak a babának, csak egy evésnyire valót szabad tényleg elkészíteni? Mert én gonosz, lusta anya lévén egy dupla adagot megcsináltam este és éjjel csak felmelegítettem...ugye nem lesz baja néhány órán keresztül a hűtőben a cuccnak?

Ma Macikám úgy bealudt 10 órakor, hogy nem tudtunk még kimenni sétálni és ebédért (keresztlányunk hozta el)...pedig biztosan vártak a pót-nagypapik :D Még mindig alszik (ja, a babakocsiban ám a nappali közepén :roll: ) és várom, hogy egyen és menjünk a napsütésbe 8)

És apa ma korán jön haza és megyek Tesco-zni (+posta + bank stb.) :D :D :D Az élet apró örömei...

Betty, a súlya alapján tényleg nem úgy néz ki a pici lányod, mint aki éhezik...valószínűleg csak vágyik a közelségre...a cumi tényleg jó megoldás lehet.

Jovana, Eszti - babakocsival való közlekedés...hozzánk képest ti még előnyben vagytok...csak hátsó utakon tudunk sétálni, a főút melletti járda járhatatlan babakocsival! :evil:
Még a CBA előtt is olyan járdamagasság van, hogy a gyerek majd kiesik, annyira fel kell emelni a babakocsit...

Anyabébi, hogyan csináltad az a sok tejcit??? Énisénisénis akarom :cry: Ezt eszem-iszom most: 1 liter Hipp szopi tea, szopi előtt fél órával egy bögre, 4*1 More Milk, 2*5 golyó Urtica, napi egy pohár alkoholmentes sör. Többet mit tegyek??? Ja és szopizik a baba lelkesen (egy szopi-egy cici), utána fejek pár cseppet, amit meghagyott (hacsak nem éjjel van és kóma vagyok).

Kép
kkia
 
 


Ilyen képet szokott vágni Macikám, amikor a cici kiürült és a tápi még melegszik :roll:

Kép

Kép
kkia
 
 


Kkia én is előre megcsináltam a tápit hogy éjjel ne kelljen babrálni vele....most már nem kell mert ugye már nem éjszakázunk.....
istenem de cuki képet vág a fiad!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Édi: védőnőd egy hülye: heti 150-300g hízás normális. minden gyerek más ütemben fejlődik, nem is beszélve a fejlődési ugrások időszakáról. Ő is most van a 6-8.hetes ugrás környékén. Ezt egy védőnő nem tudja? :shock: :evil: Akkoe keressen más szakmát! Legközelebb kérdezd meg tőle, hogy élvezi-e, ha a kezdő anyukára ráhozza a frászt. :roll: Utálom, amikor a könyveikben leírtak alapján okoskodnak.

Kkia: jó kép. :)

Mellek: szopi abahagyása után szépen vissza fog rendeződni a "kép". Ne aggódjatok ezen. :wink:

Karácsonyi vásárlás: ma véglegesre zártam. A maradék néhány dolgot neten rendelem. Meg ne merje vki kérdezni, mennyi pénzt költöttem ebben a két napban. :!: :oops:

Kép
Kép
tündér09
 
 


Tündér mennyit költöttél ?????? :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kkia Én babavizet használok és mindig csak annyit készítek el amennyi az aktuális adag.Nem forralom csak melegítem a mikróba bele a tápi és kész.ez sem igényel több időt mint a melegítés és mindig friss.


Tündér mennyit költöttél???????? :D :D

Ma sétáltunk egy nagyot,aztán kint aludt még az udvaron a babócám.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


tényleg szép idő volt ma......csak ez a jó idő a vírusoknak nagyon kedvez....inkább fagyna már kicsit,.... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Édi :)

tök normál a hízásotok szerintem is!
bár már mindenki írta hogy nem gáz ... - de mi is fél kilót híztunk egy hét alatt (előtte meg csak 10 dekát)

Kkia :)

én is babavízzel csinálom a tápit, csak be a mikróba és bele a cucc majd összeráz ...

Fiúk hazahoztak valami kórt ... Zoénak is piros a torka :( de nem lázas ... viszont rámhányta a kaját sugárba legutóbbi etetéskor :(

Kép
zsrit
 
 


Csajok,

2 és fél órát sétáltunk a verőfényes napsütésben :D
Anya nosztalgiázott egy kicsit egy nagy epres shake-kel :D és megnéztük, hogy díszítik a belvárost, illetve én néztem, mert Sophia édesdeden aludt végig...

és ma nagyon rossz háziasszony voltam :? :lol: átsétáltam a fél délutánt és elfelejtettem előtte kivenni a mélyhűtőből a csirkemellet, úgyhogy kaja nulla :roll: :lol: de gyorsan kisütöttem 4 mélyhűtött sajtos-sonkás pulykát :oops: csináltam hozzá petrezselymes krumplit aztán nesze holnapi ebéd :mrgreen: ez van! :lol:
Vendég
 


MrsParis, jó ez a recept. De szerintem a csirkemellnek nem kell több idő, mint a többinek. Pont ezért szeretem, irtó hamar átsül. Vasárnap lehet hogy kipróbálom. 8) :D
A pihiszéket néha mi is csak arra használjuk, hogy ücsörögjön benne a baba, esetleg csak ringatjuk.
Sophia este nem eszik többet, mint reggel? Mert ha reggelre nekem is szét akar durranni a cicim, én is lefejem és este nagyon jól jön a tartalék.

Kicsike, gratula a jó eredményhez! :)
Ti az este 8 órás szopi után felviszitek a szobájába és leteszitek aludni? Én is szívesen csinálnám ezt. De a Tomi csak 8 körül ér haza… :(

Screen, a terhesség alatt nekem a bundám és a körmöm nagyon gyorsan nőtt. De most… :roll:
Én onnan tudom hogy kifogyott a cici, hogy Milán vagy elégedetten hátradől, vagy már folyamatosan pöröl vele. Az előbbinél még ellenőrzöm, hogy nem érzem-e még valahol teltnek. Ha már tök puha, akkor elfogyott a tejci. Illetve ha a baba még szopja, akkor termelődik még, de csak lassan.

Jelentem itt is gyönyörű idő volt egész nap. De sajnos a teszkóban kellett töltenünk az időt. De Milán jól megvolt a kenguruban. Jól bealudt, míg én majdnem meggyulladtam a bőrkabátban. Amit a kenguru miatt nem tudtam levenni. :D

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Hű, remélem a védőnő minket nem fog lecseszni. Szerintem Milán már a 6 kilót karcolja alulról. Hétfőn megyünk majd ellenőrzésre. És ma kaptam az értesítést, hogy dec. 3-án oltásra kell vinnem. :? Szegénykém... Előre sajnálom. :?

Kkia, eszméletlenül édes a babácska. Remélem egyszer majd tartunk egy babanetes összeröffenést, mert annyi édes babát látok képről, de még senkit sem láttam élőben... :roll: :) :)

Babavíz, ugye azt tudjátok, hogy a babavíz sima ásványvíz, csak nagyon alacsony (500 mg/l) alatti az ásványtartalma. Ilyen még a Szentkirályi bubimentes vize is, ami jóval olcsóbb, mint pl. a Humana bébivíz.

Zsrit, szegény Zoécska! Doki?

MrsParis, nálunk a vacsi sonkás tészta lesz. Max annyit csinálok meg előre, hogy előveszek mindent a hűtőből és a szekrényből... :D

És! Ma megkaptuk a határozatot, hogy szeptember 1-től :!: :!: :!: jár a családipótlék. És meg is kaptam a kéthavit! A novemberit pedig dec. 3-ig kell majd megkapjam. :D :D :D

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Csibe, nem nagyon mérem a kajálásait -csak ritkán- de esténként is elég Neki a tejci egy cickóból, simán alszik 5 órát...úgyhogy nem fejek, illetve ha muszáj fejnem, akkor kiborítom :oops:
Vendég
 


Jaaa a családi pótlékon én is csodálkoztam, azt gondoltam -Magyarisztán :lol: - hogy mivel okt. 20-án született Sophia, csak novemertől fog járni, erre a határozat szerint okt. 1-től :shock: :shock: :shock: nahááát! És hogy 3-án már a számlán van...tiszta Kánaán! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Ma elhoztam a teszveszen lőtt pihiszéket, úgyhogy leáykám most abban kómázik... először gyanakodva szemlélte - mint mindent általában - de végül is elnyerte tetszését a dolog... simán tökön is szúrtam volna magam, ha a 17 ropiért vásárolt széket visszautasítja
A lakás lassan egy ovira emlékeztet: itt egy babakocsi, ott egy pihiszék, emitt egy szórakoztató központ... Mi lesz, ha a gyermek már aktív lesz??? :shock:

Csibe
Hát örülj neki, hogy szőrileg gyéren állsz! Sztem nekem is hasonló, de nem volt időm, hogy ezen merengjek. Viszont, most hogy mondod, elég rég voltam gyantáztatni és a párom még nem vette elő a bozótvágót pizsipartikor... :mrgreen:

Fektetés: nekem is az a gondom, hogy ha nyolc körül ágyba tenném Szonját, nem sűrűn látná az apját és a testvéreit…

Kicsike
Köszi az infót… Hát nemtom… És reggel hat után mit csináltok? Megint alszik?

Jovana
Nem semmi… csak gratulálni tudok a kis tündérhez…

Édi
Most már egyértelmű számomra, hogy minden állatot felvesznek védőnőnek…

Kkia
Kristóf tündéri… Ilyen fejet Szonja is szokott vágni :D

Kép
szilveeaa
 
 


Hello lányok!

Köszönjük a jótanácsokat tápi ügyben. Én is babavizet használok (Jana-t), de azért forraltam eddig....de akkor most kipróbálom a mikro verziót. Egyszerűbb, mint a melegítgetés. Mert olyan cumisüveg melegítőt kaptam ajiba (Tommy Tippee), ami addig melegít, amíg ki nem kapcsolod..tök hülyeség! Én szopi közben nem tudok felállni, hogy kikapcsoljam 7 perc után....

És köszönjük Kristóf-dicsiket is :-)

Megvolt a Tesco járat. Apa pedig büszkén sétált pici fiával a faluban, mindenkinek megmutatta :D Ilyen gyorsan még életemben nem vásároltam, úgy leizzadtam, mintha maratont futottam volna, de megvettem mindent, otthagytam egy valag pénzt. De mindenből ki voltunk már fogyva és apukámnak és öcsémnek névnapja lesz, tehát ajándék is kellett.

Vettem Karamalz-ot! Hátha...Nem is rossz az íze (citromosat vettem).

Macikámnak nagyon fáj a pocija ma este...apa dajkálja, de néha akkorákat felsír, hogy a szívem megszakad...aztán jön egy puki és csönd...

Megyek is, átveszem egy kicsit a ringatást.

Jó éjt!

Kép
kkia
 
 


pszi Kristóf pocijára!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Milán a szept. 30-i születésével keresett nekünk egy havi családi pótlékot. :D

Szilveeaa, a mi nappalink is már érdekesen fest. Pihiszék, szopipárna, takarók tömkelege, cumik, bimbivédők, laptop, vasalódeszka, tankönyvek, újságok... Jaj...

Nem akarom elkiabálni, de ma ittam két nagy bögre édeskömény teát és Milánnak csak most volt egy pici hasfájása! :D :D :D

Kép
Kép
vcsibe
 
 


api most mondta hogy karácsonyra és szilveszterre is beosztották....de két ünnep közt persze nem kell dolgozni.......GYŰLÖLÖM A BKV-T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mondtam apinak vagy betegállomány vagy szabit vesz ki.....különben össze akasztjuk a bajszunkat!!!!!!!!!
más faszkalap aki egyedül él nincs családja tuti otthon rohad!!!!!!!!!

bocs hogy így kifakadtam...
teljesen elment a kedvem a karácsonytól.....abba is hagytam a takarítást..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csajok, SOS kérdés:
INFACOL-ból hányszor kell egy nap adni? Nincs rajta a betegtájékoztatón, csak az, hogy kaja előtt 0,5 mili. Viszont az egész üveg összvissz 50 ml, akkor ezt 1 nap alatt bezabbantanánk :shock:

(jövök még ma :P )

tillidian
 
 


Jó estét anyuskáim :)!
Ma mi is voltunk sétálni, gyönyörűséges volt az idő :), bakker a gyerekúgy beleizzadt az overállba, hogy haza kellett jönnünk átöltözni. A hülye anyja. (harisnya, body, 1 kardi+ overáll így bele a zsákba) a tököm gondolta, hogy 100 fok van kint :shock: .
Screen: a Barninál engem is fenyegettek a könnycsatorna átmosással :shock: , aztán megcsinálták és ugyanúgy szart sem javult. Tök ideg voltam, gyerek üvöltött mint a sakál. Sztem tök felesleges volt. Amúgy mi mindig Brulamicin szemcseppet kaptunk, az jó volt.
Eszti: a mai szopi kb. nálunk is így nézett ki. Egész nap zabált volna :shock: .
A reklám annyirra szar hogy belopja magát az ember gondolataiba, pihent tibi reklámok. És arra emlékszel amiben a Hajós András énekelt? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hol a p-ba lőttél 3000-ér pihiszéket?
Arcpogácsa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kkia: én ha szaporítani akarom a tejcit akkor hagyom hogy egyen amikor csak kér, akár mind a kettőből. Nincs szisztémám csak szoptatok orrba-szájba, 3 nap és lőn tejzivatar :) Karamalz: énis a citromosat szoktam inni, fincsi :)
Ásványvíz: anno még csak a Nestlé Aquarell bubimentest ajánlották a babáknak, én azt adtam, meg a tápihoz is. Aztán 1 éves kor után csapvíz jónapot :).
Családi: a picsába, hogy ez a gyerek 2.-án született, BÜDÖSKÖLÖK!!!
Szilvi: mire aktív lesz a gyerek addigra úgy belakja majd a lakást, hogy győzzél magadnak helyet szorítani :shock: :twisted:
TWINSANDI: Ha olvasnál minket, azt kérdezném, hogy láttam Humana Schlummer tee-t és még német csomagolású, rajta van, hogy 1 woche viszont itt felül van ragasztva magyarul, hogy 4 hónapos kortól. Akkor ezek szerint a németek 1 hós kortól ajánlják? Szerinted lehet adni a babának. Csak azért gondoltam erre mert alig iszik és csak pacsálom a teát így meg csak löttyintenék a vízhez egy kis granulátumot és kész, nem szarakodnék a teafűvel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anyabebi 2009.11.25 20:36-kor.
anyabebi
 
 


Hát Tillikém ez az Infancol, nem túl gazdaságos :cry: , nekünk a kamillatea bejön.
anyabebi
 
 


Máunika! Látom olvasgatsz :), jól vagytok?
anyabebi
 
 


Till ha nagyon hasfájós akkor minden szopi előtt eg szippancsal adj neki!!!!!!
Barninak már csak este adok.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Kedves Kismamik!

Újra zavarnálak Benneteket egy hsz erejéig. :)
Hoztam Nektek sok-sok újdonságot.
Amit figyelmetekbe szeretnék ajánlani, az továbbra is a saját készítésű Gremese Mei Tai nevű szuper kis hordozóeszköz, valamint a hideg időben segítséget nyújtó hordozótakaró.
Mindezeket megtaláljátok itt, a honlapomon:
www.mei-tai.hu
A mei tai-ok kérhetők szettben is, ha valamelyik mintából nem találsz a kedvedre való fazont, azt jelezd kérlek.
A Babanetes kedvezmény továbbra is él, keressetek priviben!!!!!!
Érdemes időnként ellátogatni az oldalra, mert hamarosan jön a Gremese Erszény, ágynemű garnitúrák, a kismama bandázsok, derékmelegítők, ovis szettek, és még ki tudja, mit találunk ki. :)
További kellemes estét! :)

Üdvözlettel:
Gremese

Kép
Kép
Kép
gremese
 
 


Jányok!

Voltam a G-mailon, hát elhűltem. Babácskák tényleg csodásak :).
Szilvi: irigylem a kendőd Kép

A Tummys képek szupik :)

Sztercsi: a mi gyerekeink sztem ikrek, bakker a Keni ugyailyen összehúzott szemöldökkel méreget és uígy nyúlik ki. Halálos :)

Ha lehet egy észrevételem. A Campona hányunknak felene meg mint találkozási góc? Csak érdeklődöm :oops:

Moncsi
: a név-szülinapos tábliba belerondítottam magunkat :mrgreen:
Merre jársz? Megnéztem Alexod, tisztára úgy néz ki mint egy jógyerek :lol: , nem baj ám ha rosszcsont, legalább szép a fiú :)
anyabebi
 
 


ha 0,5 ml az adagja és 10 x eszik egy nap a gyerek, akkor 5 ml fogy el, tehát tíz napra elég az 50 ml.Ha 5x eszik, akkor 20 napra elég..De nem kell adni minden evés előtt, úgyhogy sokáig tart, előbb jár le kibontva.

Bocs, hogy itt vagyok, ennyi idős is lehetne a babám
pox
 
 


HUHOGOK kínomban!

2,5 órás altatáson vagyok túl! :evil: :evil: :evil: :evil:

Anyabebi!
Azért annyira ne hasonlítsanak, én gyerkőcöm kislány! :wink: :wink:
Most a lábfejét próbálom lefényképezni, de nem vagyok elég gyors. egymásrapakolja olyan csámpisan. De csak akkor, ha erősen koncentrál!

Na inkább ledőlök. Vissza se olvastam még :oops: :oops:

Kép
Vendég
 


Nitácska, ez bunkóság, egy családos embert beosztani karácsonyra. A legtöbb helyen (mint nálunk anno a Vasműben) a családosok helyett a gyermektelenek vállalták a műszakot karácsonykor. Szilveszterkor pedig fordítva. Tök jól működött.

Tilli, bocs, 10 nap alatt... :wink: És igen, ehhez képest igen drága...

Anyabébi, a Hajós András-féle Tibi reklám valami haláli volt.. http://www.youtube.com/watch?v=vAfL-prADfk
http://freevlog.hu/video/2319.html
És a Campi nekem tökéletes találkahely volna.

Sztrecsi, aludjjjjjjjjjjjjjj!!!

Milán tegnap 9-kor megfürdettük, utána a tv előtt megszoptattam (néztük az Utolsó órában című sorozatot), szépen bealudt, felmentünk aludni és csak fél háromkor kelt fel szopni (egy picit), majd 6-kor.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Jó reggelt mamikák.látom ma nem én vagyok az első pedig már régóta fent vagyok és már a sütivel is elkészültem. :D :D
küldjek ma is mindenkinek napsütést??Tegnap szerintem nagyon bejött. Kép Kép Kép
küldök nektek reggelit is.Jó étvágyat. Kép

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Kicsike! Süti, reggeli és napsütés jöhet :).

Persze jöhet tibicsoki is :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: és a Hajós András is :mrgreen::mrgreen::mrgreen:, egyre jobban tetszik az őszülő halánték. :oops: . Hiába, öregszem :)
anyabebi
 
 


Sziasztok!
A reggeli már megvolt, most a baba tolja magába a jussát. :lol: :lol:

És a napsütésből is jutott ide! :D

Kicsike, milyen süti?

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Helló!

Itt ma is szép idő ígérkezik!!

Szilveeaa!Látnád a mi nappalinkat!Lassan át kell ugranom az építőkockahalmokat,és még nemsokára be akarom hozni a járókát is ide....tényleg óvoda

Vcsibe,én napi egy lter köményteát iszom,és nem is nagyon van hasfájás.

Kép
Kép
zanikó
 
 


Zsrit, gyors gyógyulást a fiúknak és Zoénak is! Neked pedig kitartást!

Sztercsi, átérzem a helyzetedet, három nappal ezelőttig (kopp, kopp, kopp) ez nálunk is napi program volt (akarom mondani éjszakai).

Kép Kép Kép
datolya
 
 


csibe,
mekkora mázlid van a családi pótlékkal :lol: :lol: így kari előtt pedig fokozottan jól jön egy extra havi adag..
és ezt utalja a mittoménki vagy a melóhely? Vagy ez attól függ, h TB kifizetőhely-e a melóhely? :lol: na ezt jól +kérdeztem...

Kicsike,
mindenből kérek... Na jó, napsütés van...
:lol: :lol:

Till,
infacolt egy cseppet szoktam adni minden kaja előtt (természetesen amikor eszembe jut). Dokinéni aszonta, h kaja előtt fél órával célszerűbb... Így már egy ideje elég.. ez az első ampulla és most járja a végét...

Anyab,
most nem lettem boldogabb szem ügyben... de talán kezd javulni...

úgy néz ki, h 7végén elhúzunk anyósékhoz, istenhátamögé... kicsit izgulok és mingyá kezdek egy listát, h nem maradjon itthon semmi. Kicsit nagy a gyerek hardware igénye :lol: :lol:

Kép
screen
 
 


Csibe az esti szopi után nem alszik el egyből mert mostanában Apa 8körül ér haza a melóból és az csak rosszabb ha felébreszti babácskát így hát kb.9-kor alszik el és visszük fel.Ha viszont felvisszük kaja után rögtön ami legkésőbb 8óra akkor simán elalszik.Annyi,hogy éjszaka kicsit előbb ébred,úgy fél2környékén.Na persze velünk alszik a nagy ágyban csak Ő mózesban.Nem is tudom miért vettük meg a kiságyat. :wink: Néhány hónap mulva azért külön rakom a szobájába.A kiságy is kivan próbálva simán elalszik ott is.

Szilveeaa reggel 6után újra vissza alszik.Inkább délután van fent többet és szeret nézelődni.Reggel a 9órai kajánál kicsit nézelődik és bealszik szintén.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Bélféreg: sikerült a délutános óvónénivel beszélnem, aki kicsit többet tudot. Elmondta, hogy abban az épületben (az ovinak három épülete van, egymástól kb. öt perc távolságra, külön udvarral), ahova a fiam jár egy gyerek sem érintett. Csak azért írták ki hozzájuk is, mert a másik két épületben előfordult gyerekeknél és nem akartak pánikot kelteni, mert a szülők ugye pletykálnak. :roll: :roll: :roll:
Ha nem akartak pánikot kelteni, akkor miért írták ki? Nem értem? Így nem lesz pánik? Pláne, ha megkérdezek egy óvónénit és nem hajlandó semmit mondani?
Na mindegy, szerencsénk van, hogy így alakult, legalább emiatt nem kell paráznom.
Tilli: köszi gyógytea utánjárást, remélem nem lesz rá szükségünk, de ha mégis, majd kurjantok!

Most megyek mozdítani, aztán majd megpróbálok kicsit visszaolvasni és reagálni dolgokra.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Hello Csajok!


Fél 3-kor :shock: meg 8-kor keltünk, azóta már megnéztük a tegnapi Született feleségeket, tündérem újra alszik...én meg bekajáltam; 2 szendvics, tegnapi maradék puncs kocka :D

Anyabebi, hogy honnan szedek óccson cuccokat? Hát a tesómék topicjából :D Ők ikresek és szinte mindenkinek van eladó holmija, méghozzá sokszor duplán :lol: és mivel "ismerem" őket, szívesebben is veszek Tőlük használt cuccokat. Ha valami kell, írok Nekik, hogy nincs-e véletlenül valakinek eladó. Általában van. Innen van a babasling is, 15 ezer helyett 6 ezerért :wink: most meg a pihiszék, meg zenélő forgót is most bizniszelek!
Másik hülyereklám: Univer, amiben az a rohadt ronda öregasszony keresi az unokáit "a bejbik?!" ááááááááááááááááááááááá

Napsütést ide! Reggeli, süti már megvolt :D
Vendég
 


Screen, a családi pótlékot a MÁK utalta és ő is fogja a jövőben is. A TGYÁSt a cég utalja, mert TB-kifizetőhely. De ez így együtt több, mint a fizetésem volt :!: :!: :!:
A cuccolás nálunk is megy, holnap ismét suliba megyek. Visszük magunkkal a fél babaszobát... :lol: :lol: :lol:

Kicsike, Milán este már nagyon izgatott, ha pedig megjön a Tomi, le sem lehet tenni. Szerintem a fürdést várja nagyon. De még vacsizni sem lehet tőle.
Tegnap este nem volt semmi az alvásom. Jobb oldalon a baba szuszogott, bal oldalról a Tomi bújt hozzám, a hasamon pedig a macska dorombolt. :D

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Ez lesz a babámé:
Kép Kép
Két gyönyörűséges kislányé volt :D
Vendég
 


CAMPONA??? Miért, mikor talizunk? :shock: :D :wink:
Vendég
 


eszti, pont ilyen a miénk is (hauck), csak nem micimackó lóg róla, hanem kacsa/béka/zebra :lol: Kép

Kép
screen
 
 


Screen :D látom Teo be van zsibbadva benne rendesen 8) :D
Vendég
 


buddhaklub nevezési fotó :lol: :lol:

Kép
screen
 
 


Hello lányok!

A hasfájós este után fürcsi elmaradt, gyerkőc bealudt, nem is evett. Majd 11kor (épp egy órát aludtam) követelte a vacsit. Majd 2kor és 6kor ismét...és csak 9kor aludt vissza, addig viszont "beszélgettünk" az ágyban, Paff-ot énekeltem neki, azt imádja. Főleg azon mosolyog, hogy "barát nélkül gyenge még a sárkány is"...nem értem, hogy mi tetszik neki ennyire benne...pedig olyan szomorú :(

Anyabébi - ez itten nem a reklám helye, de munkaügyileg kötődöm Humana-ékhoz. A magyar élelmiszerbiztonsági szabályok sokkal szigorúbban, mint az EU-s általában. Ezért van, hogy a németeknél engedélyezik azt, amit nálunk nem. [size=9]De nyugodtan adhatod 4 hó alatt is. A németekben azért meg lehet bízni...[/size]

Campona nekünk tök jó! Babaúszásra is oda készülünk majd tavasztól!

Lányok, a kávé ugye nem tilos szoptatás alatt? Ma kívántam meg először a szülés óta...

Ma hozzák a kanapénkat...remélem nem éppen akkor, amikor Macika lóg a szeren :roll:

Kép
kkia
 
 


Eszti: Nahát attól a reklámtól kivagyok! Eddig sem vettem univert ezután meg pláne :shock: , ugyanúgy ahogy csak Juventust vagyok hajlandó hallgatni ezután! (vagy a kossuthot :mrgreen: )
Pihenőszéket találtam a mamamin egy Brevit kettőezeröccázért, persze nem rezgős (nem adok azért tizenötöt), de nagyon szép állapotú. . Szegény gyerek sóher anyja :mrgreen: .

Tepertőspogi a reggelim. Ezt kívánom már mióta és kimegyek a konyhába kinyitom a zacsit és ott figyel 2 db ropogós tepipogi. Az én drága uram :).
Úgylátom ma nagyon hálásnak kell lennem :mrgreen: .
anyabebi
 
 


Sziasztok!

Anyabébi

A Humana-s "teát" én is néztem már, de azért nem jó szerintem, mert tejfehérje van benne, rá van írva a dobozra. Ezt azért nem merem adni neki. Én a HIPP Gyermekteát veszem, ebben van ánizs, édeskömény, kamilla... Nem úgy higítom, mint amit ír, több vízhez adok kevesebb granulátumot, és Kende imádja. Nekem még a régi védőnő ( no ő tök normális és kedves volt, nagyon sajnálom hogy már nincs) mondta hogy az OGYI kérésére van rajta hogy 4 hónapos kortól ( mint a Humana-n is magyarul, míg németül hogy 1hetes kortól adható) de lehet adni nyugodtan. Szóval szerintem vedd meg ezt. Kende nemcsakhogy szereti, de cseppet sem hasfájós, tök könnyen pukizik is...

Campona Nincs a legközelebb, de kocsival bárhova el lehet jutni!! :D

Bébivíz Én is a Hana-t veszem, de kapott már mentes Szentkirályit is. Az is jó. Annyi a lényeg a béibvizekben hogy nitrit és nitrát mentes legyen.
Van nekünk víztisztítónk, és most rendeltük meg a lúgosítót is, amit hozzá lehet szerelni, de akár a sima csaphoz is. Ezen a szerkentyűn van babaprogram is!! Alig várom már hogy meglegyen és én "gyárthassam" a vizét. Sokkal egészségesebb lesz, mint akármelyi ásványvíz!!!!

Melegítő Éjszakánként én is mikrózom a vizet a táphoz, napközben használom csak a melegítőt. Mi a Momert-et vettük, le volt értékelve a Brendonba 3250-Ft-ra!! :D Ez olyan, hogy be lehet állítani a hőfokot rajta, és ha felmelegítette, akkor utána már csak melegen tartja benne a kaját. Ő sem kapcsol ki magától, viszont nem is kell ráparázni, ha akár 1 órán keresztül megy, hiszen nem melegít egyfolytában. Szeretem nagyon, de azért a mikró sokkal gyorsabb, pláne éjjel, kómásan! :)

Eszti

Nagyon szuper a pihiszéketek!!

Nekünk Fischer Price van. Ezzel is tök szerencsések voltunk. Egyik barátunkék mondták, hogy szeretnének venni valamit, de felesleges dolgot nem, válasszunk valamit kb. 20ezerért, és azt megveszik. :D
Nagyon szereti Kende is!!

Lili

Kép
édi16
 
 


Kkia: akkor jól gondoltam humana ügyileg, egyébként aza furcsa, hogy amikor barni született akkor még 1 hós volt aztán megváltoztatták 4-re. :shock:
kávé: én napi 2-t (3-t) iszok :)

Eszti: bammeg tök szép a szék, a teszin néztem ezt 6000 alsóhangon :shock: , tök ügyi vagy :)

Gyerek fején morzsa csücsül, én meg egybalkezezek :mrgreen:
anyabebi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: