Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Annamari! Viccek nagyon jók!!!

Angi! Londonért irigy-irigy! Érezzétek jól magatokat!

Boniko! Dehogy estél ki a bandából! Pont te aki megnyitottad ezt a topikot??? Gyere amikor tudsz!

Mindig is akartam kistesót, de vhogy úgy éreztem h mégse, majd valamikor, de én se vagyok mai csirke... Aztán tegnap jöttem haza munkából és akkor volt egy pont amikor azt éreztem h most Petra mellett még egy babával tudnék foglalkozni. Nagyon érdekes volt... Azóta nagyon szeretném ha minél előbb bekövetkezne, csak hát elég nehéz távházasságban ezt megvalósítani ha a pé nem hétvégére esik. De nemsoká téli szünet lesz :oops:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


sziasztok,

én is megjöttem, csak nem volt erőm megint egy hétig, meghalt a nagyim múlt pénteken, tegnap voltunk a temetésen, nagyon elfáradtam lelkileg.persze tudom, ez az élet rendje, 89 éves volt, pont márciusban lett volna 90, mikorra ki vagyok írva.

mi végül beoltattuk Boldit, meg az egész családot rajtam kívül, hogy én ne kapjam el senkitől.egyelőre senkinek semmi baja nem lett, pedig nagyon izgultunk, de szólt a dokink, hogy jön a járvány, nem tudja garantálni, hogy nem lesz gáz.mármint a járványügyi helyzet.azóta lezártam ezt a témát magamban, meg is nyugodtam, úgyhogy ennyi.de azt is megértem, aki nem oltat.ezt mindenki maga tudja.




Angie, nekem évekig visszatért ez a felfázásos dolog, és mindig szex utáni napon.nálam tuti, hogy valami pszichosz. dolog volt, mert amint megismertem a férjem, elmúlt, és vele sosem j9tt elő.de tudom, milyen borzasztóan tud fájni.monural nekem is bevált, meg a forrú kamillás gózölés, meg a kb 6 liter folyadék.egy idő után már nem érte meg kijönnöm a wcről, mert max 2 perc múlva mehettem vissza.remélem, abbamarad nálad is, és nem lesz vesegond.egyébként még az áfonyalevet, vbagy áfonyatablettá ajánlják nagyon erre, én neem próbáltam, de lehet, hogy hatásos.

KépKépKépKép
moti
 
 


Pruci éljen az elhatározás!

Moti őszinte részvétem! :cry:

voltunk ma TEscoban, és a parkolóba volt lehetőség beoltatni magunkat. túlvagyunk rajta apával :roll: ZSigát továbbra sem merném.. szezonálissal sem :cry: bár halottam egy hasított split vagy valami hasonló cuccról erre rákérdek.

SZép napot!
Vendég
 

 
 

Moti!

Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Boni!

Hát ez úgy néz ki hogy van a külföldi hasított(split)vakcina ami sokkal jobb állítólag mert kevesebb mellékhatása van,ezt ajánlják kisgyerekeknek és terheseknek is...igenám, de a mi drága kormányunk ezt nem engedi behozni az országba mert a sajátját preferálja..na itt van benne az üzlet szag megint csak..ezt onnan tudom biztosra mert a legjobb barátnőm a GSK(Glasko Smith Kline)gyógyszeripari cégnél dolgozik itt Gödöllőn..a cég a saját dolgozóinak a kinnti Angliai gyárukból be akart hozatni 500db split vakcinát és még ezt sem engedte a kormány,nemhogy a patikákba hozzanak...pedig sztem meg kéne adni az esélyt az embereknek hogy ha akár sokkal drágább is a másik,akkor is meglegyen a választás lehetősége.Amúgy már sokan Bécsbe mennek ki azért a vakcináért és azt adatják be..ezt a gyerekdokin mondta.Itt fel lehet íratni és ott kiváltani.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


aranyosak vagytok,
köszönöm az együttérzést.

a split vakcinát Németországban és Ausztriában oltják, de külföldiek nem tudnak szerezni, ugyanis ott nem a patikákban lehet kapni, hanem az oltóközpontokba kell elmenni beoltatni magadat, és a kezedbe nem adják oda, csak a válladba, pont azért, hogy ne csináljon belőle senki üzletet.és egyébként a kinti vakcinákat nem teszteltáék kismamákon, Németországban egyáltalán nem oltják őket!mármint egyelőre.ezt a tesóm kérdezte meg kint, mert mivel jöttek a temetésre, szóltam neki, hogy hozzon nekem vakcinát, és nem tudott.ők Németországban élnek.szóval nem tudtok sajnos szerezni ilyet, de ha tdnátok sem ajánlott beadni, mert egyébként tegnap felhívott az infektológus barátnőnk, és azt mondta, hogy a kinti vakcinának az eddigi oltások alapján nem olyan jók az immunválaszai, mint az itthoninak.

szóval, legyetek okosak.egyébként azért hívott, hogy változtatott az álláspontján, azonnal oltassam be magam, ő is megtette, ugyanannyi idő terhes, mint én, mert kezd nagyon gáz lenni a helyzet, és szerinte kb. lehetetlen lesz elkerülni, hogy elkapjuk.
még nem tudom, mit cisnálok, holnap találkozunk a szülést levezető dokinőmmel, őt is megkérdezem, kedden meg megint megkérdezem a saját dokinőmet.

egyébként nálunk végül az egész család beoltatta magát 1 hete, hogy engem védjenek és eddig nem lett bajuk.ezt csak azoknak írom, akik félnek az oltástól, de szeretnék beadatni.
akik nem adatják be, azoknak szívből kívánom, hogy sikerüljön elkerülni!!!!!!iletve mindenkinek ezt kívánom. :D

na, most megyek fürdetni, Boldi már jelezte, hoigy itt az idő.
szép 7végét

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti! Ok, nem lett baja senkinek, de a pocaklakónkra hogyan hat majd?Azt honnan fogjuk megtudni.Mi úgy döntöttünk, apa beoltatja magát, mi(Kristóf+én) nem .
Egyébként én a tesco parkolós lehetőséget nagyon durvának tartom :shock:

Kép

Kép
linus
 
 


Már nem azt, hogy beoltattátok magatokat Bonito, hanem, hogy miért ennyire fontos az államnak, hogy képesek egy Tesco parkolójában...na mindegy...nyilván féltenek minket,és mert rettentő felelősségteljesek :lol:
PannyJót nevettem gyermekeid "legjein"'. Örkény Hárem című egypercese jutott eszembe, ahol a férfinek van néhány felesége, és fárasztják őt, válni akar, de aztán csa megtartja mindegyiket, mert mindegyiknek van egy egyedi tulajdonsága, amiről ő, a férj nem tud lemondani :lol: (ha jól emlékszem... :roll: )Köszi a példát, megnyugodtam :D :D :D

Kép

Kép
linus
 
 


Csajok A Főnix Med del kötött szerződést a Tesco már régebben és ott volt egy kihelyezett autó benne egy "rendelővel" mért lenne durva? én örülök,hogy nem kellett a betegek közé berongyolnom.....

http://www.fonixmed.com/hu/bemutatkozas/

idézet a honlapról:

2002
Név- és arculatváltozással egyidejűleg részvénytársasággá alakult, létrejött a FŐNIX S.O.S. Rt. (2006-tól FŐNIX S.O.S. Zrt.). A vállalat fő profiljai megerősödnek, egyre több nagyvállalati, önkormányzati megrendelőt tudott partnerei között.

A TESCO Globál Áruházak Zrt., a MOL Nyrt. és leányvállalatainak egészségügyi szolgáltatójaként kialakult az egész országot lefedő rendelőhálózat, mely szolgáltatási pontok azonos szakmai elvek alapján, informatikailag összekapcsolva biztosítják ügyfeleink szakszerű ellátását."
Vendég
 


a pocaklakóra nem tudom, hogyan hat majd, de ez mindenkinek az egyéni döntése, és pl. tökre megértem Danyucit, hogy beoltatta magát.én egyelőre nem oltatok, de még nincs vége a szezonnak. :D
éppen ezért, ha támogatjátok az ötletemet, szerintem ne stresszeljük azokat a kismamákat, aki már beoltotatták magukat. :D
lehet ebből politikai kérdést csinálni, de szerintem ne itt, meg én amúgyis utálom ezt a témát.

Linus, ezzel abszolút nem akarlak megbántani, és nem Neked címeztem, hanem úgy általában!direkt nem írtam nevet sem.mielőtt még megint félreértésbe bonyolódnék itt a fórumon. :D
ma találkoztam az új dokinőmmel, ő is nagyon dícsérte Barbit, hogy milyen talpraesett, nagyon szeret vele dolgozni, remélem, Te is elégedett leszel majd!!!!!dec.1. már mindjárt itt van.
Ti voltatok 4D-n?
csiribirire a dunaparti művházba jártok?jó?én is néztem már, hogy megnézhetnénk, csak nekünk kicsit korán van, Boldi szerencsére sokáig alszik, én meg olyan lassan készülök csak el, mint még soha.rámtört a lassúság, de tényleg.ma lemértem, igaz, hogy hajmosás is benne volt, reggel 1 órűig tartott, míg hálóingből útrakész állapotba varázsoltam magam.pedig nem csinálok semmi extrát. :D
Csajok, én már úgy várom a Karácsonyt.elkezdtem már díszeket készíteni, megvettem a csomagolópapírokat, szerintem nemsoká elkezdek csomagolni is, azt ugyanis imádom!!!!!
na, lelövöm magam mára, mindenkinek további jó pihenést!!!

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti! Bocsi, én sem akartam senkit megbántani,És főleg nem akarok ebből politikai kérdést csinálni.Dehát mindenkit más dolog zavar ebben az egészben, vagy ijeszt meg.Csak azt hittem, én is elmondhatom a félelmeimet, vélenyemet, mégha nem is ugyanaz...De hagyjuk. :wink:

Nagyon kíváncsi vagyok Barbarára.És a telefonbeszélgetésünk alapján várom, hogy megismerhessem.Nem voltunk 4D.Utoljára a 19 hetes UH-n láttk Tuli.A dokinőmnem pártolja a túl sok UH-t.Én meg egyetértekvele :wink: Annak ellenére,hogy szívem szerintheete megnéznéma kiscsajt :lol: :lol:

Kép

Kép
linus
 
 


Hú, valami zűr van a billentyűzettel....Remélem, olvasható, amit leírtam.

Kép

Kép
linus
 
 


Hello!

El vagyok havazva...de ma milyen rossz az idő...kb. a kedvem is olyan...

Engem nem zavar az oltás téma, már elfogadtam a döntésem...mindenki elmondhatja a véleményét, nem gond...
Ez a Tescos dolog abból a szempontból tényleg nem rossz, hogy nem kell a beteg emberek között két kört is kivárni, míg felírják, aztán kiváltod és legközelebb beadják...egyre több a beteg....sajnos

Nálunk is elkezdődött az anyánlógás időszak...Apa rá sem nézhet, ha felébred, folyton belém bújik, simogat, cirógat, puszilgat és ölelget...sőt elalvásnál szorítja a nyakamat és pödrögeti a hajamat...olyan jó érzés...csak apa néha kicsit parkolópályán érzi magát...szegénykém...viszont könyvezni csak vele szeret...

Nem nagyon játszik semmivel, csak naphosszat a könyveit forgatja és a saját nyelvén elmeséli nekem...apának meg az ölébe ül ilyenkor és várja, hogy ő meséljen neki...

Még gondolkodnom kell a karácsonyi ajándékon is...bár valami katicabogaras mindenképp kell, mert az a nyerő...szerintem kishátizsák lesz...a vizipókból is csak a Neveletlen szúnyoglárva részt nézi, mert abban van a katicabogár, teljesen odavan érte...ki érti ezt...

Moti, a nagyid miatt nagy simi...

Ja és PRuci, ez az érzés csak így jön...nálam is így volt...valami bekattant és mondtam apának, hogy nekem kell még egy baba...csak nézett rám kikerekedett szemekkel...pont tegnap mondta, hogy csak most kellene gondolkodni a dolgon, ha két évet szerettünk volna...VOLNA...aztán nem sokára már itt is lesz...

Na eldugulok mára! Puszi ANgyalka!
ÉS persze mindenkinek: danyu
danyuci
 
 


DAnyu sajnálom a rosszkedvet, én is eléggé nega vagyok!

ééés a nap jó híre! Zsigmond ma először alszik a kiságyában nappal! :lol: :lol:
Vendég
 


nehogy félreértsetek, senkinek a véleménye nem tabu!na, ezt jól leírtam!csak féltem, hogy esetleg a már beoltott kismamákat stresszeljük a témával, úgyhogy, ha bárki úgy érzi, szóljon, és eldugulunk, megvitatjuk priviben. :D

Boniko, gratula az ágyban alváshoz!nekünk is nagy mérfoldkő volt, átérzem az örömödet!

DAnyu, nálunk is hatalmas anyázás van.csak én adhatok Boldinak teát, csak én etethetem, öltöztethetem, setb.csak sajnos tegnap valahogy ropsszul emeltem őt, és ugye már 15 kg, és úgy megfájdult ahasam.nagyon megijedtem.nem szülési fájások szerencsére, de még ma is szúrkált egy kicsit. még jó, hogy holnap megyek a dokinénimhez, és megnézi.
Linus, a sok uh-t én sem szeretem, nem szeretem vele zaklatni a Babót, Boldi pl. utálta is, menekült előle.de képzeljétek, a Kicsi EMber a pocakomban imádja, ha ultrahangozzák!esküszöm, mint aki beállítja magáét fotózásra, és amikor "beszélgetünk", akkor is mindig azt kérdezi, mikor kukucskálunk be megint hozzá, mert ő azt úgy szereti, és legyen ott az apa is, és készítsünk róla felvételeket!megzabálom.

Danyu,

küldök egy kis napsütést, nálunk épp most sütött ki, hátha jobb kedved lesz tőle!!!!

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!

Nálunk is az előbb sütött ki a nap, pedig délelőtt még esett is az eső.

Képzeljétek!
Tesóm milyen mázlista!!! :lol: :lol: Tegnap csinált tesztet, s zebrás lett neki. Tehát sikerült az első inszeminációjuk. :D :D :D
Az előbb hív telefonon, hogy múlt héten, aki a Fókuszban játszott, az nyerhetett egy 100 ezer ft értékű babakocsit. Szóval ő is dobott 1 sms-t, s hát nyert is. Majd ma mutatják a Fókusz végén a nyerteseket. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azt mondtam neki, most ezek után azért drukkolok, hogy NE csak 1 baba legyen, hanem akár három is. :D :D :D :D (kárörvendő :wink: :wink: vagyok, mi)

Nálunk is mindkettő anyás volt. Aztán Levente ahogy oviba ment, már nem volt annyira anyás. Réka még mindig. Én készitem a kajáját, én készitsem ki a ruháját, velem issza a kakaóját stb. De pl. ha sétálunk, s apa is velünk van, na akkor Apa aki cipelheti. :lol: :lol:
Igazából, ha bele gondoltok, mi vagyunk velük 24 órában. Éjjel, ha felkel, ki megy hozzá?? anya. Napközben kivel játszik??? anya Ki fürdeti??? anya Ki fekteti le??? anya Ha beteg, ki ápolja??? anya
Úgyhogy szerintem ilyenkor tök természetes, hogy anya nekik a minden. Bírom, mikor a wc-re is elkísérnek, s leülnek szépen, vagy az ölembe kéreszkedik, s úgy mondja a magáét. :lol: :lol: :lol:

Panni!
Mi újság??? Mi volt a dokinál????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Köszi!

Sokkal jobb...elállt az eső, Gabim aludt, most ettünk és elindulunk lassan háp-okat nézni a partra...

Boni...ügyesek vagytok...

Moti...remélem nem lesz gond...

Annamari...hát ez mák...

Nálatok mennyi a gyerkőc édességadagja / nap?
danyuci
 
 


édességadag?hivatalosan nem határoztuk még meg, de ha a férjemet kérdeznéd, akkor max. 2 túró rudi.a gyakorlat azért ettől merőben eltér. :D főleg, mikor kap pl. adventi naptárt ajándékba.tesóm hozott neki, 2 nap alatt megette az egészet. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Nálunk sincs olyan, hogy édességadag. :wink: :D
Van, hogy napokig nem esznek csokit. De, ha megbontok egy Milka-t, akkor kell nekik is belőle. :lol: :lol:
A túró rudi, kinder pingui, tejszelet ami még megy tízóraira.
A nyuszi és mikulás csokit általában sütire kell raknom, mert az úgye nem fogy. :? :D

Szombaton megyünk vacsorázni. Nálunk a munkahely (posta), minden évvégén rendez évvégi vacsorát. Rendes tőlük, hogy gyed, gyes alatt is hívnak. Ti is szoktatok menni???? Nektek is van ilyen lehetőség???

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Húúú Lányok de ügyesek vagytok hogy ilyen sokat írtatok. Nem nagyon tudtam jönni, azaz csak olvasni volt időm.
Érdekes, hogy amióta (ugyan kényszerből) de autóval járok dolgozni, nem hat rám annyira az időjárás. Korábban totál időjárás alapon működtem. Igaz, rengeteget tömegközlekedtem, és általában a munkahelyemtől minimum 1 órányira laktam, és legalább 3-sor át kellett szállnom. Most vezetek 1 órát be és 1-et haza, de akkor sem fáradok el annyira, mint a tömegközlekedéstől. Az eső, a szél, a hideg meg a 40 fok így kiküszöbölhető. Egyelőre még nagyon élvezem az autókázást, márcsak a fentiek miatt is.

Sajnos, most nem tudok személyeseket írni, de igyekszem jönni.

Annamari!
Micsoda mázlista a tesód. Gratulálok neki a babá(k)ért!

Danyuka!
Pusszancs!

Többieknek is!
Vendég
 


Annamari, az előbb elfelejtettem!!!szívből örülök a kisbabának, és további jó egészséget kívánok az egész családnak!!!a legszebb dolog ami történhetett velük!!!

KépKépKépKép
moti
 
 


Köszönöm csajok!!!!!!!!!!!! Nagyon aranyosak vagytok!!!!!
Kép
Puszi nektek. :wink: :D :D

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari én aztán tényleg tiszta szívből átérzem, mert2 éve nov 19 én volt az első és utsó inszemem, és 30.án pozitív volt a tesztem! igazi nosztalgia fogott el! :oops: :lol:

danyu ha joghurtra gondolsz meg túró rudira, krémtúróra, azok napi egy .a rudi az heti 1 max 2

csokit nem nagyon kapott, bár néha lecsen a balatonszeletből egy kis sarkot. :lol:

ropi, kukó megy néha..,több alma, banán, mandarin, körte stb
Vendég
 


Boni!
Én emlékszem azokra az időkre, amikor nem akart összejönni a baba. Olvasgattam több topikot is, főleg a hőmérőst, a kaálist, dévaist, meg még jó párat. De már régen volt, és most itt a kis Zsiga Csiga, aki bearanyozza a napjaidat.

Puszi mindenkinek!!!
Vendég
 


SZiasztok,

régen nem írtam, de sok minden volt, meló, betegeskedés.

Remélem ti mind jól vagytok!

Sajnos visszaolvasni nem tudok, ezért nem írok személyesen.


Vigyázzatok magatokra!

Annamari,
gratula a tesódéknak mindenhez!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Ja és remélem, hogy mielőbb tudok jönni részletesebben!

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Moti! 15 kg Boldi????? :shock:
Igen, a dunaparti művházba járunk.Kristóf imádja.És Rita nénit is, aki tartja (4 gyerekes anyuka :lol: ).Én meg úgy élvezem, hogy Kristóf végre olyan foglalkozásra járhat, ami leköti.És felér egy kismamatornával is.Komolyan, tiszta hulla leszek, mire vége.Egyébként két csoport van: fél 10 és negyed 11.Próbáljátok ki a másodikat.Meddig alszik Boldi?Kristóf fél 6-kor kel :cry: Az már tuti, hogy a szülésig nem fogom magam kipihenni.Utána meg ugye főleg....

Annamari: Hát tesódéknál tényleg minden összevág!Várandós lett, nyertek egy babakocsit...jól indul :wink: Gratulálok nekik!!!
Engem is épp most hívtak a munkahelyemre karácsonyi ünnepségre.Nagyon jól esik, hogy még mindig hívnak, pedig valójában csak helyileg dolgoztam ott, és nem nekik dolgoztam.És ezek az ünnepségek olyan szépek.Mindig van gyerekszínházi előadás is.Tavaly Kristófot úgy kellett visszahúznom a ruhájánál fogva az utolsó pillanatban, mert folyton a bábosok közé akart menni :lol: :lol: :lol: Idén is nagyon szeretnék elmenni, remélem egyikőnk se lesz beteg éppen. :roll:


Angie: Ilyen sokat utazol naponta??? :shock: Nem fárasztó?És dugóban??
Nálink is az édesség max. a túró rudi.Meg persze mamánál néha a tejszelet....mondván (anyukám): "dehát ez csak tej"."Anyukám, akkor öntsél neki inkább tejet!..." :lol:


Képzeljétek, már az esti altató Bóbita helyett is csak karácsonyi, vagy mikulásos dalt lehetg énekelnem.Most ezeket tanuljuk.És Kristóf épp mellettem áll, énekli, és összekeveri a Hull a hó, hull a hó..., ill. a Hull a pelyhes fehér hó... sorait.Olyan kedves... :lol: :lol:

Szép napot Mindenkinek!
Nálunk most kisütött!!!!

Kép

Kép
linus
 
 


Annamari!

Először is grat a tesódéknek!!!Szuper!!!

Voltam tegnap uh-n..van egy 16mm-ées szabályos petezsákocskám,benne szikhólyaggal..de mivel szar az sztk-s gép így mást nem láttunk..meg a dokival kisilabizáltuk h mivel a 18.napon volt a pé így tegnap csak 6 hetes voltamés így stimmel.Megyek jövő héten uis..majd csak akkor nyugszom meg véglegesen :roll:

Oltás témát én se feszegetném tovább,ki úgy dönt ahogy jónak látja...ebben a kesze-kusza hírrengetegben ember legyen a talpán aki tud :? mi a nagyokat,apát és anyukámat oltattuk h engem meg Olikát megvédjük.Én már se az oviba,se a suliba nem járok be..sőt Krizsike már oviba se jár mert elég sok h1n1-es gyanús beteg gyerek van..úgyhogy itthon van ő is.De a Tesco parkolós oltás nekem is kicsit bizar :roll:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Jó rég voltam már.

Panny, szorítok nagyon ++++++++++++++++++++++++++++++++

Annamari, gratulálok tesódéknak.

Sucer, jó hogy jöttél. :lol: :lol: :lol:

Linus, itt is kisütött a nap.

Mi egész éjjel fent voltunk, a fránya fogunk miatt. Na a délelőtt se volt jobb. Vagy cicin lógás vagy üvöltés, hulla vagyok.Az előbb néztem és a hegye már kint van a fognak. Remélem ma már alszunk. Ez a 9. fogunk.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Moti!
Elfelejtettem, hogy őszinte részvétem a nagyid miatt!

Ma én is beadattam az oltást!

Puszi mindenkinek, nem maradt időm írni.
Vendég
 


Angie,
köszönöm szépen, aranyos vagy!
Kri,
sajnálom az éjszakázást.....mit próbáltok tenni a fájás ellen?dentinox, panadol?vagy van az a borostyán nyaklánc?nekünk nem volt, de sokaknál láttam már.

Panny, hajrá, hajrá, gratulálni nem merek, mert van aki babonás, hátha Te is az vagy, de csak így tovább!!!!!

Linus,
igen, Boldi 15 kiló, nagyon nagyon nehéz már nekem emelgetni.és mostanában megint sokszor igényli. :D Boldi 8-9 között kel reggel.a 10.15-ösre oda is érnénk, csak 11től járunk angolra, és pont pénteken.pedig annyira lázba hoztál, egyszer biztosan megnézzük a csirit, mert igazság szerint ahol eddig próbáltuk, ott Boldinak nem jött be.de szerintem nem a tornával volt a gond, hanem sok eltérő korú/fejlettségű gyerek volt egy csoportban.itt, ha jól láttam, két csoport van, vagy csak az időpont miatt?hogy bírod a fél hatos kelést??????
és Kristóf emelgetését?ő hány kiló?

na, eddig nem volt hasam, de kb egy hete akkora lett!!!!és az elmúlt egy hónapban híztam 2,5 kilót, ami eddig sosem fordult még elő, mindig max.1-et szoktam.jó, még így is egyelőre 5 kilót szedtem fel eddig, a dokinő szerint ez tök jó, de én most olyan nehéznek érzem magam.persze édes teher, csak mindig röhögötk magamon, hogy milyen lassan tudok csak fölkelni a földről, és totyogok, mint egy öreg pingvin.
tegnap voltam uhn, meg havi vizsgálaton, kicsi EMber hatalmas nagy, a gép szerint 733g.remélem, valamennyit téved. :D
jövő héten megyünk végre 4dre!!!!már úgy várom, hoigy lássam a kis arcát.


Panni, hol vagytok?gyönyörűséges lányaid jól vannak?

KépKépKépKép
moti
 
 


Linus!
Igen, ilyen sokat utazok :( Elég fárasztó. Ezért is lenne jó minél előbb teherbe esni, hogy minél előbb abbahagyhassam az utazgatást. Egész napom elmegy vele, és mire hazaérek, semmire nem marad időm.
Kristófod gondoskodik a karácsonyi hangulatról? :D

Danyuka!
Szilárd 1 túrórudit kapott amikor annyi idős volt mint most Gáborod. Ma már többet kap, mert van, hogy csak akkor eszi meg a rendes kajáját, ha ígérünk neki valamit, így van, hogy ebéd után van egy Dörmi vagy Kinder szelet, vacsi után meg egy kis kocka csoki. Igaz, van, hogy úgy jól lakik a kajával, hogy végül nem eszi meg, mondja, hogy majd holnap megeszem :)

Moti!
Nekem is a 20 hét után kezdett el rohamosan nőni a hasam. Aztán egy idő után megint stagnált.

Kri!
Jobbulást a kisfiadnak. Ezek a fránya fogak! Mi megúsztuk. Most pl egyszerre jön 3 rágó foga (az utolsók), de csak annyi van, hogy folyton a szájában az ökle, ami rá egyáltalán nem jellemző.

Annamari!
Majd mindenképp mond, hogy hány baba van!

Mmanya!
Te hova tűntél el? Hármaskát gyártjátok?

Szilvi!
Te is régen jelentkeztél.

Prunci!
Te is!!!

Ma nekem is megjött, pedig vasárnap csináltam egy haloványka pozitív tesztet. De ezek szerint a szervezetem még nem volt kész a befogadásra. Végül is csak egyszer jött meg a szülés óta. Most másodszor. Ezért is oltattam gyorsan ma, mert pont a pé-re aktiválódik, és elvileg a higany is kiürül addig a szervezetemből.

Kellemes estét mindenkinek!!!
Vendég
 


Én továbbra is örülök,hogy nem kellett bemennem a beteg emberek közé oltásért! ráadásul férjem munkája miatt csak hétvégén ér rá.. tehát megcs..m az oltópontokat hétköznap meg a háziorvosi rendelőt.. :lol:
inkább jó gesztusnak tartom Tescótól, hogy gondolt a vásárlóira... hiszen egy ilyen bevásárlóközpont a legnagyobb tanyája a virtusterjedésnek!

Angie grt oltáshoz :wink: kis jövevény megvárja,hogy hasson az oltás :lol:

Linus nálunk is karácsonyi énekek mennek!
Vendég
 


Karácsonyi énekekhez csatlakozunk!nálunk is Kaláka, CSeh Tamás, Csík zenekar karácsonyi cd megy non-stop, meg persze a karácsonyi dalok, mondókák. már készítem az üvegdíszeket, egy mikulást reggel ki is raktunk, hétvégén meg nekiállok az adventi koszorúnak.aztán, hogy hova tesszük, ahol nem éri majd el Boldi, az még rejtély. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti ma reggel én is megpuceváltam ablakokat és kiraktuk a díszeket-. Télapó versenyautóban és mozdonyban! mi is lehetne más egy fiúszobában?

Adventi egyenlőre asztalon marad.. Zsiga nem érez késztetést a székre felmászásra igy biztonságban.... :lol:
Vendég
 


Boniko,
ez a télapó versenyautóban nagyon vagány lehet!van sablonod hozzá esetleg?vagy weboldal, ahonnan letöltötted?vagy annyira ügyes vagy, hogy megrajzoltad?

tényleg és akarácsonyfát ki hova teszi?mármint milyen magasságba? :D tavaly mi elbarikádoztuk, de idén már hiába barikádozom el, bármit elér már Boldi, így arra jutottam, legyen a földön, mert akkor legalább nem rántja magasról magára.

kezd előjönni a hangszálgyulladásom, holnaptól kb.3-4 napig nem lesz hangom. :D nagyon vicces, és csak a pálinka használ rá, de azt most nem merek inni. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!

Végre én is ide kerültem a gép elé, internet közelébe. :D :D :D

Először is köszönöm a gratulációkat tesóm nevében.Majd jövő héten csütörtökön megy uh-ra, s akkor kiderül hányan laknak a pocijába.

Angie!
Sajnálom, hogy megjött :cry: .

Panni!
Gratulálok kisbabóhoz, meglátod jövő héten már lesz szívhang is. :wink:
Sikerült visszamenni "dolgozni"?

Moti!
Jó "kis" súlyban van Boldi. :lol: :lol: Csak óvatosan az emelgetéssel. Ti is Helen D.-ra jártok?
Nekünk a karácsonyfa mindig a földön van/volt/lesz. 3 éve vettünk műfenyőt, s azt díszítjük. Előtte kb. 1-1,2 m magas fánk szokott lenni. Most is vettem 36 db-os gömböt, apa mag is jegyezte, hogy minek, már így se fér fel az összes a fára.
:lol: :lol:

Tegnap előtt kicsit összekaptunk apával, vagyis inkább neki "fájt az igazság". Kimondtam amit gondoltam, s neki ne tetszett. :o
Ma már kicsit beszédesebb volt.
Tegnap hívott az egyik barátnőm, hogy segélycsomagot osztanak még péntek délig, menjük el. El is vitettem magamat apával, s kaptunk 21 kg lisztet, 8kg kr. cukrot, 12 zacskó makaróni tésztát, 3 zacskó (kg-os) málna ízű intstant port.
Most van itthon 30 kg liszt. :lol: :lol: :lol: Most volt a Lidl-be akció, s vettünk 10 kg-ot.

Tegnap délelőtt a szomszédasszonyom volt itt egész délelőtt, naptárt szerkeztettünk neki. Délután meg a tesóm volt itt.

Az előbb kevertem le lángost, hamarosan sütöm. Ki kér??? :lol: :lol: :lol:

Linus!
Most nézem, Kristófot a Jézuska hozta? Nagyon szép ajándék volt. Tuli meg akár a szülinapom is megszülethet (jan.25.):lol: :lol:

Évi, Benita, Mmanya, Sucer, Teri, Kri, Szilvi, Panndi (talán nem hagytam ki senkit, bocsi, ha mégis :oops: :oops: ), Ti merre vagytok????

Jó hétvégét mindenkinek!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Annamari! Jaj de jó tesódéknak! Ha egyszer egy üzlet beindul (baba, babakocsi)...
Az ilyen kis csomagok mindig jól jönnek! Karácsonyra meg úgyis kell a liszt :wink:

Moti! Azért óvatosan az emelgetéssel! Petra 16 kg már vagy fél éve...

Angi! Sajnálom h megjött, de talán jobb is így h most és nem később. Na de majd most!

Képzeljétek el, pénteken telefonáltam a sztk-ba h a dokimhoz kérjek időpontot, a válasz: erre az évre már nincs szabad időpont, csak januárra, de arra meg csak a jövő héttől lehet feliratkozni... Kissé kiakadtam.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


hello!

mi is megvagyunk, csak el vagyunk havazva...végre valamicske ünnepi hangulatom támadt már...lesz szép adventi koszorúnk és ablakmatricánk...így sokkal jobb...meg kicsit nagyszülőztünk a hétvégén és az sokat számított...és van már néhány karácsonyi ajándékom is... :lol:

Gabim nagyon próbálgatja az egyedül megállást, egy-egy pillanatra sikerül is neki, akkor belekesül, meg előfordul, hogy bútortól-bútorig elaraszolgat átkapaszkodva, eddig ilyeneket sem csinált...de a héten akkorát esett, azt hittem odalesz mind a 4 felső foga...szerencsére csak vérzett és bedagadt, de semmi komoly...

barátoknál a héten született kisbaba...szerencsére minden oké, most 2 kisfiúcskájuk van, de egy kislányt már eltemettek, annyira o2 hiányos volt :oops: és persze műhiba, műhiba hátán, a pert megnyerték, de az nem boldogítja őket, csak az igazukért küzdöttek...a lényeg, most minden oké volt...

én is kezdek kicsit belassulni, már nehezebben készülődök, Motihoz hasonlóan kezdek csigalassúságra állni, ez van...néha én is érzem Gabi súlyát, főleg, ha cipelni kell, autóba betenni, stb...egyszer talán már elindul...

az ebédem félig kész, még valami krémleves és kész, megyek is a dolgomra...jó hétvégét mindenkinek: DAnyu
danyuci
 
 


Nmarya,
mi is Helen D-ra járunk.Boldi nagyon szereti, jó a társaság, nem vagyunk sokan, közel van és a tanítónéni is nagyon kedves.én nem is akartam evinni, a férjem erősködött, hogy nézzük meg, aztán ott ragadtunk. :D aranyosak a dalok is.Ti mióta jártok?

tegnap megvettük a karácsonyfát!meg új égőket.csináltam már díszeket is, adventi koszorút, meg ajtódíszt.lázban égek. :D

DAnyuci, az esésektől eleinte nekem is égnek állt a hajam.de aztán megszokja az ember. a férjem mondjuk még most is nagyon ijedős. :D
el is felejtettem, múlt hét hétfő óta mondja Boldi, hogy Anya!!!!!

ma mentünk volna 4dre, de lemondták , mert beteg lett aki csinálta volna.így péntekre halasztódott.már alig bírom, olyan kíváncsi vagyok. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok,

bocsi, hogy nem jöttem, de lebetegedtünk, a múlthéten nem is voltam dolgozni. Ma mentem először, így kellőképpen le is fáradtam.

Annamari,
jól esett a hiányolás, köszi :) . Jól el vagytok látva akkor liszttel, az sohasem árt!

Pruci,
ez az időpont kérés nagyon gáz ne is mond! Hétfőn 4 órát ültem a háziorvosnál, brrrrr! Kilók: ha ez megnyugtat Ilang 20 kiló 3 éve, csak ő már 6 éves elmúlt :lol: :lol:

Moti,
élő fát vettetek? Én még nem nagyon készültem, max annyit, hogy a neten már megrendeltem egy csomó ajándékot. Mi a nagyszülőkkel, illetve náluk karácsonyozunk idén, így nem baj, ha nem lesz tökéletes a karácsonyi dekoráció.... :oops: :oops: :oops:

Angi,
most én is várom pirit, nagyon valószínű. hogy okés ez a hónap se. Akkor viszont mi is oltatunk, kellően betojtam az utóbbi időben :oops: :oops: . Milyen volt Londonban?

Danyuci,
Apa meggyógyult már? Vigyázz magadra ne hajtsd szét magad! Gabid nagyon édes és ügyes!

Vigyázzatok magatokra, most mennem kell!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sziasztok Lányok!
Ritkábban járok mostanában, ezen is látszik, hogy el vagyok a mh-en havazva. Egyáltalán nem bánom, hogy megjött, sőt!! így utólag még örülök is neki, mert rendesen be lennék most tojva a H1N1 miatt. Muszáj lenne bejárnom dolgozni, és és itt bent, ahol több ezren dolgozunk, és keringetik a belső levegőt, ki sem tudnám védeni a fertőzést. Retteghetnék rendesen egész télen. Így legalább beoltottak, és jöhet a baba!!!

Sucer!
Köszönöm a kérdésed, lemondtuk Londont, mert féltünk, hogy nehogy hazahozzunk Szilárdnak valami vírust, és még bennünk sem aktiválódott, nem lett volna jó összeszedni most a H1N1-et. Buktuk a jegyet, de ez legyen a legkevesebb. Majd tavasszal, ha lecseng a járvány.
Majd akkor most neked is megjön, oltatsz, és decemberben együtt leszünk babásak! Na, tetszik a tervem? :lol:

Olvastátok?:
http://index.hu/belfold/2009/12/01/mar_ ... 1n1_miatt/

Mi is készülődünk karácsonyra. Az ajándékok nagyrészét megvettük, csináltam adventi koszorút. Fánk még nincs, de azt majd csak a karácsony előtti héten vesszük meg. Én azt mondtam Szilárdnak, hogy a fát és a díszeket kitesszük az angyalkának (nálunk nem Jézuska, hanem angyalka jön :) ) és majd ő éjszaka feldíszíti, és ajándékokat tesz alá.

Most rohanok, mert még mindig van munkám dögivel. Ez az évvége nálunk már csak ilyen!

Még jövök! Puszi mindenkinek, kismamák vigyázzanak magukra, nem menjenek tömegbe, tesóbabára vágyoknak pedig sok drukk!!!
Vendég
 


SZiasztok!

Danyu elhavazva...bocs

Egyébként hétvégén 2 dolgot szerettem volna írni, mindkettő kimaradt...agyam sehol...Karácsonyi ajándékokon jár...

1. édesség - onnét jutott eszembe a kérdés, hogy Gabim aznap szerintem sokat evett, de nem is tudom, igazából mennyi a normál adag...ha egyáltalán van ilyen...egyébként minden reggel kap egy milka túrórudi egyik rúdját, csak aznap lekváros kenyeret reggelizett, ebédre túrógombócot pudinggal, uzsira meg túrókrémet apával...aztán ezen kicsit elgondolkodtam...egyébként gyümölcsöt eszik tízóraira és uzsira is, csak mikor a család eláraszt minket ilyen Danonino és társaival, akkor azt is megkapja...ugyan az elveimmel nem egyezik, de ki nem dobom, ja és apa is mindig vevő egy kis nasira...

És ha már itt tartunk, én teljesen édességmentes kajálásba kezdtem, miután a dokibácsi 70 kilót mért, reggeli tea helyett tej, túrógombóc mézzel, stb. és most már egy hónapja nem híztam, itthoni mérlegen még mindig 68 kiló vagyok, az eredetihez képest 1 kiló +, kicsit megnyugodtam...

2. Nálunk is mindig van a melóhelyen karácsonyi összejövetel, de szerintem idén lemondom, a főnököm nagyon kedves volt, mikor meghívott, de mondta, hogy bármikor visszamondhatom...igazából én csak Gabimat féltem, hogy valamit hazacipelek neki, úgyhogy maradok a fenekemen...őt nem merem oltatni...

Na meg ez a hiszti megint a H1N1 körül...nem tudok mit mondani...jó, hogy nincs TV-nk...

Köszönöm, apa válla sokkal jobban...

Ma fiacskám torkon ragadta Micimackó pajtását és integetve eldőlt az ágyon, hogy tente-tente...csak néztem...a 15 hós oltás óta olyan kis gyagya volt,de semmi nem jött ki neki, amit mondtak, hogy lehet...viszont nyugtalanul aludt, éjjel is kelt, udvarolt a nagyágyba nekem, rajtam lógott...aztán 2 napja minden helyreállt...pedig a fogai is jönnek...nem értem a dolgot, de most már megint 2 éjszakát átaludt...hú de jó volt...

Mindig rohanok délre az ebéddel, aztán kidől előtte, tegnap is 15.30kor ebédeltünk...

Karácsony:
tegnap reggel nekiindultam és beszereztem rengeteg mindent, kevés pénzből apróságokat és hasznosakat, kb a fele megvan...még a fizu után lesz egy köröm, de most a házra koncentrálunk...a családnak és rokonságnak nincsenek elvárásai...sosem voltak, de ez jó is így...viszont a vásárlás óta teljesen lázban égek...annyira várom ,mint egy gyerek...gondolom leginkább azért, hogy láthassam Gabuskám szemét kikerekedni az örömtől és meghatottságtól...olyan jó meglepetést és örömet szerezni másoknak...

Elveszettek merre vagytok?
Szép napot! Danyuci :lol:
danyuci
 
 


Sziasztok!

Hallottátok, h meghalt az egyik kismama? Annyira szörnyű :cry: Most én is azt mondom h majd jöjjön meg, akkor beoltatom magam és utána jöhet a baba...

Danyu! Én is ugyanígy vagyok az édességgel. Néha veszek Petrának egy túró rudit vagy kinder tojást, de sajna anyósék elhalmozzák állandóan. Nem értik meg h a doki meg a védőnő direkt szólt h ne adjunk, m nem igazán jó h ilyen dundi. Szóval, ez egy állandó kűzdelem. Érdekes, most h nem lakunk a közelükben, szépen, lassan fogy...:)

A Lidlban olyan aranyos adventi kalendáriumot vettem, ma felrakom mire hazaérünk a bölcsiből és minden nap lesz benne valami kis meglepi...

Ajándékokkal még hadilábon állok, a nagyrésze megvan, a többihez csak ötleteim vannak.

További szép napot mindenkienek!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!

Én is itt! :)

Oltást mi beadattuk, Zsófi is megkapta.
ár nem szoptatom Fruzsit, úgyhogy hajrá 3. baba ;)

Amúgy jól vagyunk, lányok nőnek ezerrel :)
Vendég
 


Sziasztok!

Ma voltam a hormonvizsgálat eredményért.
Nem vagyok hormonzavaros- doki így mondta. :lol: :lol: Szilveszterkor akár már babás is lehetek. :lol: :lol:
Szóval mi is bele adunk anyait-apait. :lol: :lol: :lol:

Akkor, Hajrá 3. baba!!!!

Kép Kép Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nekem még nem volt így.
Szóval szombaton megjött reggel a mensim, de csak a wc papiron volt látható. Aztán egész nap csak barnázgattam. Majd vasárnap is barna, majd estére lett egy kis piros. Tegnap is meg ma is alig véreztem, kb. annyi mintha 4. napon lennék.
Most akkor szombat volt a mensi első napja, vagy mikor jobban véreztem?
Elkezdtem inni a palástfű teát, lehet, hogy az zavart volna be????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Nmarya,
szerintem az első nap az, amikor láttad a vércseppet a papíron. a barátnőmnek is volt ilyen nyáron és ősszel babás is lett. :D

Linus,
mi volt Barbival?jól emlékszem, hogy ma voltál?

Panndi, hajrá, 3-aska!ilyen könnyen sikerült leszoktatni Fruzsit a ciciről?Boldi nekem 6 hónapos korában még semmit nem akart elfogadni a barackon kívül. :D

Danyuci,
csatlakozom, múlt vasárnap óta én is jobban figyelek arra, hogy mit eszem, mert eddig ugyan összesen 3.5 kilót híztam az első 5 hónapban, viszont az elmúlt 1 hónapban 2,5.teljesen ledöbbentem, mikor megláttam a mérlegen.én teljesen nem mondtam le az édességről, de csak délelőtt eszem, és keveset.

KépKépKépKép
moti
 
 


Annamari! Motinak igaza van, az első vércsepp megjelenésétől számít. Dokitól tavaly kérdeztem meg.

Panndi! Akkor hajrá hármaska!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Hát, két nap egymás után nem volt hajlandó a mellemből enni, ennek eredményeképpen nagyon lecsökkent a tej. De végülis már csak reggel és este szoptattam, eszik már mindenfélét :)

Annamari, de jó :)
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?