Sziasztok!
Évici vagyok, anno én inditottam el ezt a topicot, ami azóta kicsit megállt.
Csak szeretnék erõt adni társaimnak, akik szeretnének babát, de a magánéletük nem úgy alakul(t) ahogy tervezték.
Mikor az elsõ levelemet irtam, benne voltam egy tartósnak vélt kapcsolatban. Ennek aztán 2002 márciusában vége szakadt, 5 év 8 hónap után. Kedvesem elhagyott, rájött, hogy még nem akar gyereket, aztán összejött elég hamar egy kétgyerekes anyukával. AMivel egyébként önmagában persze nincs is semmi bajom. Nem hibáztatom, mert beláttam eléggé kihült a kapcsolat az utolsó évben, mást akartunk az élettõl. Sokan meg azt mondják körülöttem, hogy most neki ez a gyerekszülés dolog egy ideig nem is lesz téma az életében, mert ott van 2, tehát ne legyek oda, hogy haj milyen családcentrikus. Sokak szerint ezért pont nem az. Szerintetek?
Ami engem illet, az elmúlt idõszakban nagyon sok bolond, iszonyatos pasival találkoztam,aztán 3 hónapja rám mosolygott a szerencse és megismerkedtem mostani párommal, aki egy barátnõm kollegája. Nagyon jól megértettük egymást kezdetektõl fogva, egy hullámhosszon vagyunk és mikor már kicsit feladtam, pontosabban nem kerestem görcsösen pasit, akkor toppant Õ az életembe. Tegnap költözött hozzám, és jövõre gyermeket szeretnénk.......
)
Hát ennyi.
Ember tervez, isten végez, de ha bizol magadban hosszútávon, akkor nagyobb eséllyel mosolyog rád a szerencse mert teszel érte, jössz-mész, emberek közt vagy és jobban sugárzol. De ehhez nekem is meg kellett tanulnom nem bánkódni és belenyugodni a szingliségbe, és ekkor változott a helyzet.
Remélem nem untattalak titeket a történetemmel...
Mindig korán szerettem volna gyereket, de megtanultam elfogadni, hogy nem lehet ennyire megtervezni az életet, igy is fiatal vagyok még és soha nem szabad egy kapcsolatban elkényelmesedni, azt hinni, hogy már nem kell tenni érte, úgyis nagyon szeretnek. Én sajnos talán ebbe a hibába estem bele, de most nagyon boldog vagyok, hogy találtam valakit, akivel nagyon tiszteljük szeretjük egymást, és közös vágyaink vannak!
Minden babásnak, babát tervezõnek nagy kitartást és örömöket kivánok!!
Évici