Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Mi hamarosan készülünk az 1 inszemre. van valakinek tapasztalata,hogy működik a BMC-ba a dolgok?? milyen orvost ajánlotok ott??

EDI
ediii
 
 


Vius!
Hogy vagytok? Gyógyul a sebed, javul a helyzet?

Dy!
Ha van egy kis időd, jelentkezz Te is!

Beze!
Gratulálok, hogy Lexi 10 hónapos lett! :)

Bumi!
Remélem, ma már jobban vagytok! Kívánom, hogy minél hamarabb jöjjön az a lélek hozzátok! :)

Rodi!
Nem semmi, hogy munka után neki állsz még szekrényt pakolni! Én olyan lusta vagyok. :oops: Oolyan fáradtan megyek haza a munkahelyemről, hogy elalszok a buszon hazafelé... :oops:

Timejka!
Én is hallottam már olyat, hogy csak azon az oldalon volt tüsző, ahol nem volt hozzá petevezeték és mégis összejött abban a ciklusban a baba. Nem feladni! :)
Párod rábólintott a lombikra? Jaj de jó! :D

Nati!
Örülök, hogy ilyen szimpatikus a doktornő! És már januárban lombik! Ez szuper! :)

Bikfy!
Remélem a Gynevac segít!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok

Csak gyors bekukk

Kikinda köszi kérdésed már alakul javul a helyzet.

ma olyan szép idő volt/van hogy nem bírtam ellenállni és kivittem Darinkát 10 percre a levegőre és azóta is alszik és tetszett neki.

az éjszakáink nagyon jók éjfélkor eszik és utánna csak reggel 5kor kel enni újra.Majd ha lesz időm akkor leirom a történéseket.

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 

 
 

Szia Edii!

Üdv itt köztünk! Én nem a BMC-be járok, de remélem a lányok tudnak segíteni. Ha úgy általánosságban érdekel valami az inszeminációval kapcsolatban, akkor kérdezz nyugodtan, mert abban már gyakorlott vagyok. :roll: :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Szia Vius!

Jaj de jó, hogy jöttél! Ez a pár szó is nagyon sokat jelent nekünk! :)
De jó, hogy ki tudtátok használni a jó időt! Örülök, hogy jók az éjszakák!
Jaj, biztos nagyon jó lehet annyi kórház után végre otthon, hármasban! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Vius
Szia! Az tök jó, hogy ilyen sokat alszik éjjel. A levegő biztos nem tesz rosszat neki.

Kikinda
Akkor januárba nem győzik pótolni a terhes teszteket a gyógyszertárba annyian fogun venni. És persze mindegyik két csíkos lesz.

Olyan hülye kérdés merült fel bennem. Nem akartam leírni, mert biztos kiröhögtök, de kíváncsi vagyok. Terhesség alatt már nincs peteérés meg ilyenek?

Megint hányingerem van és tökre álmos vagyok. Elmegyek természetgyógyászhoz ha tudok ma, hátha valamit "lát".

timejka
 
 


Kikinda
Belement, de jobban örülne ha nem kéne lombik. Tegnap voltam dokinál, kérdezte a párom, hogy miért megyek, elmondtam neki, aztán láttam rajta, hogy nem teljesen örül neki. De ez van, most már végig csináljuk, hacsak csoda nem történik.

timejka
 
 


Kikinda!! Köszönöm a fogadtatást :)
Hát sajnos semmit nem tudok arról ,hogy hogy működik az inszem...., és ha egy kicsit beavatnátok azt megköszönném :D
A páromnak rossz lett az eredménye és csak inszem jöhet szóba.., elvileg nálam minden rendben..., a dokim a BMC-t ajánlotta meg hát ott volt a páromnak a vizsgálata..
Ti hova jártok??

EDI
ediii
 
 


Timejka!

Általában a terhesség alatt nincs peteérés, sőt, a rendszeres szoptatás alatt sincs még. Ettől függetlenül menzesz szerű vérzés sokszor előfordul terhesség alatt, akkor, amikor egyébként meg kellene jönnie (4. hét, 8. hét... stb.) De attól, hogy valakinél van ilyen vérzés, még nem jelenti azt, hogy peteérése is van. De azt hiszem az is előfordul, hogy terhesség mellett van peteérés, csak ez eléggé ritka. Ezt találtam:
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=orvos_valaszol_elem&orvos_valaszol_id=1094&orvos_valaszol_subject_id=24

Nem tudom, mi van veled, és megértem teljesen, hogy felmerült benned ez a kérdés, mert most voltál tüsző kukucson, és közben ez a hányinger... Kíváncsi vagyok, mit mondanak a többiek, én lehet csinálnék egy tesztet. Nem csinálok gyakran tesztet, de nyáron a laparoszkópia előtt csináltam, mert nagyon enyhe vérzésem volt. Közben a férjemnek nem lehet gyereke, tehát semmi értelme nem volt, de mégis foglalkoztatott; én se vagyok normális... Annyira optimista vagyok, hogy 0 hímivarsejtből is várom a befutót :oops:

Drukkolok nektek nagyon! Hátha összejön spontán! Ha meg nem, akkor a lombikkal! De valahogy sikerülnie kell! :) Januárig csak ráhangolódik ő is, ha látja, hogy neked mennyire fontos.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikinda
Köszi, elolvastam, érdekes. Nyilván látta volna a doki ha van bent valaki. Csak már nem tudom mi ez. Hátha a 0-ból lesz 1 és máris itt a csoda

timejka
 
 


Ediii!

Nekem 3 inszeminációt a Baross utcában csináltak (SOTE), aztán átmentünk a Kaali Intézetbe, azóta ott is volt egy inszem. Mindkét helyen vizsgálatokkal kezdtek, hormon, átjárhatóság vizsgálat, férjnek spermakép. Általában az egy évnél frissebb vizsgálatokat van esély, hogy elfogadják. Neked volt valamilyen vizsgálat?
Nálunk is apabaj van.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Kikinda, köszönöm, nagyon figyelmes vagy! :D

Timejka, nem volt hülye kérdés, hallottam már olyan esetről Amerikában, hogy egy nő 3 hónapos terhesen megint megfogant, és azt hiszem, mindkét magzatot császárral meg is szülte. Szóval nagyon ritka, de lehetséges.
Nekem nem volt vérzésem, amikor meg kellett volna jönnie, elég volt a haematoma. Bőven...

Edii, üdv itt, ha bármilyen kérdésed van inszemmel kapcsolatban, jó helyre jöttél. :wink:

Nati, nagyon örülök, hogy ilyen jó hírekkel jöttél. Megy a drukk ezerrel!!!!!!!!
Köszi kérdésed, a múlt éjszaka szokásos volt, ma Lexi jól aludt, én meg persze nem. :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Vius, 13 napos az már majdnem 2 hét, 10 perc levegő nem ártott meg Darinkának. Jó kis alvókája van, csak így tovább! Szopiba belejöttetek?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!
Azért a vonalzód sokat segített! :lol: Nagyon jó a mondat rajta. Kicsit elgondolkoztatott, hogy ezek a babavárós évek is csak úgy elrohannak, pedig olyan hosszúnak érezzük, mégis telik, telik az idő...

Most megint azon küzdünk a férjemmel, hogy hogy lehetne ennek a várakozós időszaknak is értelmet adni, hogy ne csak a végét várjuk... Az élet csupa várakozás; a szerelemre, a társra, a házasságra, a gyerekre, pozitív tesztre, uh-ra, szülésre, az első mosolyra, az első babafogra, leülésre, felállásra, iskolába menetelre... stb. És közben eltelik az élet. Valahogy a várakozásban is meg kell találni az értelmet. Hát, én most ezt keresem. Van ötletetek?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


sziasztok

Beze sajna nincs szopi mert az antibiotikum miatt nem adhatok neki tejet .
Most épp nyügi, ülök a gépnél és ő is itt van a kezemben fáj a pocija a tápszertől.amugy fejem magam és pénteken már anyatejet kap.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


jah csütörtökön megyünk hallás vizsgálatra és már meg is kapja a fülbevalóját.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius!
A te vonalzód is nagyon tetszik. A szöveg és a kép is. Ilyen pici babának már tudnak hallásvizsgálatot csinálni? Minden babánál van ilyen vizsgálat, vagy ezt most ti szeretnétek?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Vius, nálam is majdnem ez volt, én Lexi 9 napos korában kerültem kórházba, antibiotikum miatt nem is küldhettem haza a tejet, én is fejtem magam, aztán 15 naposan úgy visszaszokott a cicire, mintha sosem kapott volna tápszert.

Kikinda, milyen igazad van! Régen én is filóztam ilyeneken. ma már azt mondom, használjátok ki a kettesben töltött időt, utazzatok, h van rá módotok. Aztán amikor várandós leszel, ne próbáld siettetni az időt, nagyon hamar vége lesz, mégha nem is így érzed. Én alig vártam, hogy szülhessek, most meg nosztalgiázok sokszor, hogy milyen jó volt pocakosnak lenni. Néha még mindig hiányzik. Később azt vártam, hogy üljön, másszon, most meg párszor eszembe jut, hogy könnyebb volt vele, amíg megmaradt egy helyben. Persze akármit is csinál, imádom. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Rodi, Bikfy, én olyan messze vagyok a szakvizsgától, mint Makó Jeruzsálemtől. :oops: Tavaly márciusra bejelentkeztem, aztán az inszemek miatt elhalasztottam, közben már 2 évem letelt. Szerintem megvárom az 5 évet, aztán új lappal jelentkezem megint. Annyit nem ér, hogy a kistesónál pocakosan idegeskedjek! :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kiki!

Én sem vagyok mindig energiabomba! Sőt, néha olyan lusti vagyok, hogy csak na! De tegnap valahogy elememben voltam! Ha kell Bikfy után, hozzád is megyünk pakolni!

Viuskám!
Nagyon örülünk, hogy jelentkeztél, és hogy már jobban vagy! Örülünk, hogy Darninak nagyon tetszett a szabad levegő! És milyen jó baba, hogy hagy téged aludni! Büszke lehetsz rá! Még egyszer nagyon gratulálok!

Ediii!
Üdv köztünk. Először is sok sikert majd az inszemhez. Mikor mész a BMC-be? Én nem oda járok, így ott nem tudom, hogy ott hogyan mennek a dolgok. Igaz, december 10-én megyek oda a Skriba Eszterhez, őt nagyon sokan dicsérték! Ditus járt a BMC-be a babás topikból, de ő most szült, így a napokban biztos nem fog tudni válaszolni neked!

Timejka!
Voltál természetgyógyásznál? „Látott” valamit? Mesélj!

Beze!
Gratulálok, én is, hogy Lexi 10. hónapos lett! A kis édes lassan 1 éves! Hihetetlen!

Vius! Beze!
Tényleg nagyon jó a vonalzótokon a mondat!
Kiki, milyen jó megfigyelő vagy! :shock:

rodina74
 
 


Timejka!
A szoptatási időszak alatt magas a prolaktin szint, és az nem engedi az ovulációt. Persze kivételek mindig vannak! A prolaktin tejelválasztó hormonnak is hívják.

Végül is mit iszol?

rodina74
 
 


Rodi, köszönöm, nagyon aranyos vagy! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Hozok képeket.

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Rodi, még szoptatok, de július 1-én megjött először, azóta minden hónapban van peteérésem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

csak gyors bejelentkezés. Sajna nincs időm visszaolvasni... :oops: :oops: :oops:

A lényeg,hogy drukkolok mindenkinek,hogy minél hamarabb babásodjatok! kérhetnék valakitől egy rövid összefoglalót priviben,hogy ki hogy áll az úr színe előtt?

Rólunk:
Gréta nagyon jó baba. Eszik-alszik,sőt egyre többet van már ébren nappal. Tejcsi van bőven,a súlyunk is szépen gyarapodik,már több,mint 60 dkg-ot híztunk! Fürödni nagyon szeretünk,de csak jó meleg vízben. Éjjel 1x kel enni,a következő szopi már csak reggel van. Az én sebem sajna még mindig nem 100-as. 2 naponta még mindig nyitogatni kell... :twisted: de legalább nem fáj. Szuri még mindig van,most kell mennem csütörtökön vissza kontrollra,háát remélem,hogy már elveszik végre!
röviden ennyi.

pár kép rólunk:
Kép Kép Kép

Sok puszi mindenkinek!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Ediiiiii!
Üdv itt és mihamarabbi babásodást kívánok.

Örülök, hogy megint kicsit nő a csapat létszáma, aztán pikk-pakk megint elfogy majd, ha mindenki bebabásodik.

Viuskám!
Milió puszika nektek. Dari ilyen csodás jó kislány? Nagyon szupi, örülök. És te hogy vagy? Erősödsz? :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Beze!

Ne már, te is jogász?
Csajok, én kihalok, minden jogász barátnőm meddőségi problémával küszködik. Nem igaz, hogy ehhez nincs köze az egyetemnek. :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Beze, Dy!

Csodálatosak a gyerekeitek. Nem is találok szavakat. Gyönyörűek. :wink:

Dy, sajnálom a sebedet, remélem, most már lassan begyógyul.

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi? Kiki? Merre vagytok? :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfykém!

Ha van köze hozzá, én most visszaadom a diplomám, gondolkodás nélkül!

Hát már lassan külön szekcióban ülhetünk itt a topikban, ha akarnánk! De nem akarunk!

Beze!
Látod, te is kivétel vagy a prolaktinnal kapcsolatba!
Nagyon helyes Lexi! Olyan aranyosan mosolyog, egyszerűen zabálni való!

Dy!
Nagyon örülök nektek! Nagyon helyes Gréta baba! Sajnálom, hogy a sebedet kétnaponta még nyitogatják!
Gréta baba is nagyon jó baba, ha hagy téged kicsit pihenni. Nagyon jó, hogy szépen eszik, és gyarapodik a súlya!

Sajnos az utóbbi időben senki nem tesztelt zebra csíkosat, úgyhogy mindenki a januárra készül! Reméljük tél végén babaeső lesz!

rodina74
 
 


Bikfy, Rodi, köszönjük a bókokat. :D

Dy, Gréta nagyon jó baba. A nyitogatást sajnálom, nagyon rossz lehet. :cry:

Bikfy, az egyik évfolyamtársam pikk-pakk teherbe esett mindkét gyerekével, talán 3-szor kellett próbálkozniuk. Azt már csak zárójelben, hogy kövér, és ez sem akadályozta...



Rodi, én nem tél végén leszek újra babás, hanem később, addig is örülni fogok a sok zebrás tesztnek, és az új kismamiknak. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Rodi, még valamit: nekem mindig is magas volt a prolaktinom, a peteéréssel ennek ellenére nem voltak gondjaim. Viszont tudtam, hogy a szoptatás menni fog. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a szép szavakat nagyon jól esnek.

Dy neked milyen a hasad váladékozik vagy mi?Mit csinálnak vele a kórházban?Nem mondták milyen baci vagy valami más okozza.?
Nekem egy ugy nevezett proteus bacim van vagy volt de még mindig váladékozik a hasam.anyu minden nap kezeli a nyilásba hiperolt fecskendez(fertötlenitőszer)ami visszajön és ez segiti kiölni a bacikat.

Remélem minél előbb megjavul.

Most ettünk kész van el is ájult most pedig apuval megyünk fürdeni és apa megmossa a hajam.
Bikfy hála istennek nagyon jó kislány néha nyügi de az bele fér.
Beze Pécsen már csináltak egy hallásvizsgálatot de a házidoki azt mondta itthon is kell csinálni meg majd menni kell uhra és csipőszűrésre mert kicsit kattog a csipője.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Timejka!

Az előbb elfelejtettem írni, hogy :

cickafark vagy málnalevél az 1. cn-tól a középidőig,
palástfű pedig a középidőtől a végéig.

Igyad, mert nagyon jó. De én nem írom alá, hogy elég az 1-2 bögre. Én mindig többet ittam belőle.

Barátcserjével hogy állsz?

KépKépKép
bikfy
 
 


Beze!
Nekem is a ciklus elején, és a vége felé magas a prolaktinom, de szerencsére a ciklus közepén nem, így volt peteérésem, és ovuláciom. Remélem, majd nekem is sok tejcsim lesz!
Beze, nektek pedig akkor jöjjön a baba, amikor ti szeretnétek!

Timejka!

Olvass utána a Vénusz cseppnek, az is a cicka és palást keveréke! Sokan erre esküdnek!

rodina74
 
 


Csajszikáim, lassan elköszönök, jó éjt!!!

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Én is megyek szunyókálni, de előtte még olvasok pár percet!
Mindenkinek jó éjszakát!

rodina74
 
 


Sziasztok Lányok!

Hát, ezen jól meglepődtem! Ennyi jogász van köztünk! :lol: Vicces, hogy így derül ki. Ja, a változatosság kedvéért én nem vagyok jogász... Remélem, azért így is maradhatok. :lol:
(Félve mondom, hogy matematikus vagyok.)

Rodi!
Gyertek, gyertek! :lol:

Beze!
Lexi egyszerűen gyönyörű!!!

Dy!
Teljesen érthető, hogy nem tudsz visszaolvasni. Szuper, hogy jöttél! De jó, hogy Gréta ilyen jól alszik! És annyira édes! Nagyon szépek vagytok együtt! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Hát, én mindig akkor érek ide este, mikor elmentek aludni! :? Ma angol órám volt este, és majdnem éhen haltam, mire hazaértem, mostanra vacsiztam meg.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Jó éjszakát mindenkinek! Megyek én is aludni.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Jó reggelt!

Kiki!
Még szép, hogy maradsz. Ne hülyéskedj már! Ráadásul még nekem is van egy elmaradt vizsgám, úgyhogy nem vagyok még végzett jogász.

Rodi!
Engem csak szimplán kinyírtak a rohadékok (egyetem), aztán még papírom sem lett róla. De én is sok mindent odaadnék, ha ez lenne a baba kritériuma.
Amúgy meg ha belegondolok, már így is sok mindent törlesztettem, rengeteg idő, könny és a pénzt meg számolatlanul hordom el az ilyen-olyan vizsgálatokra. Dühít, hogy más meg pikk.pakk terhes lesz. Hozzánk mire megérkezik a gyerek, már egy fél ház árában lesz.

KépKépKép
bikfy
 
 


rodina74 írta:Timejka!
A szoptatási időszak alatt magas a prolaktin szint, és az nem engedi az ovulációt. Persze kivételek mindig vannak! A prolaktin tejelválasztó hormonnak is hívják.

Végül is mit iszol?


Egy jó pofa sört.

timejka
 
 


Bikfykém!

Megértem a csalódott hangnemet. HAsonlóként élem meg én is ezt a helyzetet. Másnak lég egy két rövid ital, meg sör, és a lépcsőházi aktus, és már jön is a gyerek. Mi mindent megteremtettünk ahhoz, hogy jöjjön a baba, minden felálldozunk érte, és még sem jön. Én sem merem kiszámolni, mennyibe került januártól ez a projekt, mert alsóhangon fél milkában már biztos benne vagyunk! És ahogy múltkor is írtad, az ördögöt érdekelné ez az egész, ha tudnánk, hogy a végén sikerrel járunk!

Kiki!
SZerintem matematikusnak sokkal nehezebb lenni, azzá válni, mint jogásznak. Minden elismerésem!

Bikfy!
Milyen vizsgád maradt el? de azért meg fogod majd csinálni, nem?

rodina74
 
 


Timejka!

Így kora reggel? Laza vagy Öcsém!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dy
ŰSzép a gyermek, gyógyulj hamar.

Én kedvelem a jogászokat.

Szedem a barátcserjét. Természetgyógyász nem mondott semmit, biztos rendben vagyok, csinál nekem majd teát. Nem nagyon szeretek kérdezgetni ha sokan vannak nála, mert mindenki bent ül egy helyen, ahol a tgy. talpazik.

Na most fogalmam sincs, hogy peteérésileg, tüszőrepedésileg hogy a fenébe állok, volt-e, van-e, lesz-e, mikortól kell innom a teát. De tudjátok én mindig ilyen problémás voltam és sajnos maradok is ezen a téren.

Nem tudom, hogy válaszoltam-e mindenre. Majd megnézem, de most megyek mert jön a főnök.

Csók

timejka
 
 


Rodi!
Egy polgári jogom. :evil:

Amúgy meg nem vagyok elkeseredett, nyilván nem kaphatunk meg mindent. Szerintem azt mondták az égiek: ezek a csajok szépek is és okosak is, hát adjunk nekik valami feladatot, amiért küzdeniük kell. :lol: :lol: :lol: :lol: -csak ez lehet a megoldás.


Hogy befejezem-e, most nem tudom. Van ezen kívül nem is egy végzettségem és most megint tanulok. Én már nem akarok ilyeneken idegeskedni.

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejka!
Legközebb szólj, én is megyek veled!

Bikfy!
Ha ebbe a fránya egyetembe ennyi energiát és pénzt fektettél, akkor ne hagyd veszni. Bár teljesen megértem, ha nem akarod magad kicsinálni. Én is pont ezért nem akarok nekiállni a szakvizsgának. Most mit tanulsz?

Azt hiszem ebben a topikban mindenki nagyon jó, csillagos ötös küzdésből! *5

rodina74
 
 


Látom, ma mindenki keményen dolgozik! :shock:
Nagyon helyes!
Mi vagyunk a munka hősei! :wink: :lol:

rodina74
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen mindenkinek a bókokat, nagyon aranyosak vagytok! :D

Kiki, azt a mindenit, nem semmi! Én mindig hülye voltam matekból, szóval le a kalappal előtted!!! :D

Bikfy, egyetértek Rodival, szerintem fejezd be valamikor, ne hagyj ennyi befektetett munkát, energiát és pénzt veszni hagyni!

Nati, milyen éjszakátok volt? A miénk szokásos... :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Kiki!
Én is matematikus vagyok. Legalábbis a végzettségem. Illetve van egy matek tanári- inf. könyvtárosi, meg egy alkalmazott matematikusi diplomám. De könyvtárban dolgozom elsődlegesen, de mostanában azért nem érek rá sosem, mert mellette matekot is tanítok és még a pályázatokkal is én foglalkozom.


Bikfy!
Szerintem is fejezd be!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: