Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti:)
Nincs összefüggés, nem változik a hormonod sztem!
Befestheted.
Csak én már nem akarom, h.még ez is 1 plusz legyen a szervezet számára, hisz felszívódik a festék.Bajod nem lehet tőle, sztem;nekem sem lenne, csak már elég így is a sok mesterséges dologból.Remélem érthető voltam:(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mary80 2009.12.06 16:37-kor.

mary80
 
 


Múlthéten kedden amikor a konzira mentünk, délután mentem volna bedaueroltatni a hajamat, de csak jól becsavartattam a fodrászommal, pont azért mert féltem, hogy esetleg a dauer víz a szervezetembe jut és esetleg a kezelésemet befolyásolni fogja. :( Lehet, hogy hülyeség, de én is úgy vagyok vele mint Mary, így legalább nyugodt vagyok, a csavaroktól, sampontól biztos nem lehet bajom. A dauer víz is ugye vegyszer és azért most ebben a helyzetben tartanék attól ha így csináltattam volna meg a hajamat. :(
Vendég
 


mary
Értem.Bocsi hogy ennyit értetlenkedek,csak jó mindent tudni
mi miért van meg stb.....Ezért kérdezgetek.Félre ne érts.
Nem bántani akarlak ezzel.Én még most befestem.Majd
ha babás leszek akkor már egyértelmű nem.
krisztike54
 
 

 
 

Igen a dauer víz az gáz.De én ammóniamentes szinezővel
festem be a hajam.Nem rendes festékkel.
Az csak ne lehet gáz.Nem tudom,én úgy gondolom ez még
belefér talán.
krisztike54
 
 


Kriszti:)
Dehogy értetlenkedsz!Tudod, azt szoktam mondani, h. inkább 2x kérdezzek + vmit, mint 1x sem!!Így a tiszta!
Miből gondolod, h. bántásnak vettem??Én nem vettem annak!
Azért vagyunk itt, h. ha tudjuk segítsük egymást, nem?:)
Színezőt pedig nyugodtan használhatsz!Belefér:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mary80 2009.12.06 16:37-kor.

mary80
 
 


Sziasztok!
Krisz, oksi, örölnék, ha tudnád olvasni a naplómat.))
Hát amúgy nem nagy szám, csak végül is magamnak írom, hogy melyik héten mi történik. Következő terhességnél majd nagy segítség lesz:)

Képzeljétek, voltam UH-on és sikerélményem volt, normális méretű a babám. 3 hete még túl nagy volt és túl sok a magzatvíz, de a szigorú diéta segített.) Így 3,5 kg-osnak saccolták születéskor, nem lesz óriás bébi. De jó! Szóval, ha terhességi cukorbetegségetek lesz, ne ijedjetek meg, csak diétázni kell és akkor a baba normális méretű lesz, meg tudjátok óvni őt!:))
Vendég
 


Csajok, a terheseknél is felmerült a kérdés, hogy szabad-e festetni. Azt mondták, hogy igen, de rövid ideig hatóval, mivel a vegyi anyag beszívása a gond - ezt olvastam. Én nem festettem azóta, jó nekem a barna haj:)
Vendég
 


Twist:)
Biztos olvastad az előző hozzászólásom, bocsi, ha tolakodónak tűntem.:(
A naplód tetszett:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mary80 2009.12.06 16:37-kor.

mary80
 
 


Átjöttek a szomszédok egy szál szegfűvel meg egy csokival, de a szegfűnek azthiszem nem én, hanem a macska örül a legjobban! :lol:
El is kezdte legelni! :lol:
Vendég
 


Na, megjöttem a gyógyszertárból kiváltottam a Menopurt! :D
A gyógyszertárban a nő, amikor kértem a szurit úgy nézett rám mintha marslakó lennék! :shock: Pedig szerintem más is vált ki ilyen gyógyszert nemcsak én! :?
Vendég
 


Azt tudom, h. a Klinikával szembeni patika nagyon lehúzós Deca ügyben.:(8 ezerrel kevesebbet fizettem itthon, mint ott került volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mary80 2009.12.06 16:38-kor.

mary80
 
 


Jaj, mindig lefagy a netem, amikor el akarok küldeni egy hozzászólást:((( Újra kell indítani az egész gépet, agyam elszáll!:((

Szóval Mary, nem voltál tolakodó, nagyon aranyos vagy és köszi, hogy kíváncsi vagy rám, nagyon-nagyon jól esik:)
A többiek már tudják, te még nem: az iwiwről töröltem magam, mivel néhányan, akikkel haragban voltam, megkerestek ott és feltörték a postafiókomat és a nevemben írogattak mocsokságokat. Akkor tudtam meg, amikor a saját apukámnak írtak dolgokat és apu szólt. Azt hitte, én voltam. Na, akkor nagyon elegem lett és töröltem magam és azóta sem megyek az iwiw-re és nem is fogom regisztrálni oda magam. Akit akartam, ott megtaláltam, régi osztálytársak, haverok. Bár most biztosan nagy hír lenne, hogy babát várok 14 év után:)) De hát sajnos nincs kedvem oda regisztrálni magam, teljesen elvették a kedvemet:(
Vendég
 


Twist, ma érkezik haza a párod a továbbképzésről nem?
Akkor lesz ma ünneplés! :D
Örülök, hogy kiváló eredményeket kaptál az uh vizsgálatkor, magzatvíz rendben és Dorka kislányotoknak a súlya is jó lett! :D :wink:
Megéri a cukorproblémát orvosolni, itt az eredmény, ügyes vagy Twist! :D
Vendég
 


Mary, te merrefelé laksz? Én is vidékről jártam fel mindig. Nem olyan messziről, de 1,5 óra az út Pestre: Veresegyház, Gödöllő környéke.
Vendég
 


Mary a mostani gyógyszert a többi gyógyszertár áraival egyezően vettem meg :!: :D
Ezt is magunknak kell beadni?
Vendég
 


Drága Twist:)
Nagyon sajnálom, ezt tényleg nem tudtam:(
Ez tényleg szemét húzás volt azok részéről:(
Drága Röpcsi:)
Ezt is magunknak sztem, Kati beadja a Klinikán vagy Andi, és sztem + is mutatják,h. hogyan kell.Vagy a háziorvos asszisztense beadja gondolom:)
A Deca-nál áll fent ez az eset:(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mary80 2009.12.06 16:38-kor.

mary80
 
 


Röpcsike, hát még csak péntek-szombaton megy. De végül is csak kibírom, itt lesz a közelben a család:) Tényleg, ti még sírós hangulatban vagytok? Ma én nem, mivel jó híreket kaptam.
Röpcsi, nagyon sokat gondolok rád, a cukordiétádra, amit ügyesen csinálsz és még biztos, hogy a terhesség alatt kell is. Sok erőt ad az, hogy kitartasz, jó példakép vagy nekem.) És segít a diéta, az biztos.
Vendég
 


Mary
Én is úgy emlékszem, hogy ezt is magunknak kell majd beadni! Emlékszem, hogy múlthéten amikor az Andi megmutatta, hogy hogyan adjam majd be magamnak a decát, még mielőtt kibontotta volna a szurit megkérdeztem tőle, hogy ezt össze kell szerelni, rakni? Mondta, hogy nem, ez össze van készítve, csak kiveszem a csomagolásból, leveszem a sapkáját és már mehet is a bökés! Mondta, hogy majd a következő szuri sorozat lesz az, amit szereled össze magad típus lesz. :wink:
Kicsit tartok ettől a szereld magad össze szuritól, de majd csak menni fog az is. :wink: Mindenestre most éppen azon gondolkozok, amit most írtál Mary. Addig értem, hogy a háziorvos asszisztense is beadhatja, de vajon ezt a szurit, hogyan kell majd beadatni, márminthogy ugye a körzeti dokik egyik nap délelőttösök, másiknap délutánosok, tehát tök változó a rendelésük és így akkor, hogyan lehet velük beadatni??? :roll:
Vendég
 


twist
Nagyon örülök hogy minden rendben a babával.Nagyon
ügyi vagy.Gyönyörűszép egézséges babád lesz bizti :D
Én azért szeretném szinezővel festetni a hajam,mert
amúgy tiszta ősz lennék.És hát brutális.
mary
Akkor jó ha nem vetted sértésnek.Csak tudod így hogy
nem személyesen beszélünk nehogy félreérts.Tudod?
Meg amúgyis érzékenyek vagyunk most.
röpcsi
Igen a menapourt is magunknak kell beadni úgy tudom.
krisztike54
 
 


Röpcsi, igazad van:(
Függ az adagolástól.
Majd csüt-ön +tudjuk:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mary80 2009.12.06 16:38-kor.

mary80
 
 


röpcsi
Én is félek ettől a szereld össze magad mozgalomtól.
De valahogy muszáj lesz megtanulni,mert állandóan
minden nap asszisztens.Nekem nem jó.Inkább majd akkor
én megoldom valahogy.Nem?
krisztike54
 
 


Twist, ja értem, azthittem már el is ment, meg vissza is jött! :( Megértelek, hogy ilyenkor már nem nagyon akarsz "egyedül" lenni, mert már végülis eléggé a kisamaságod vége fele tartasz, de még bőven van azért időt. Szerintem mondjuk teljesen érthetődő, hogy elszomorodtál hiszen eddig is együtt csináltátok végig a babadolgokat és most is a nagy pillanatkor is szeretnéd ha a férjed melletted lenne és együtt örülnétek a kislányotok megszületésének, megérkezésének és ez így lesz, nyugi :!: :D :wink:
Igen, Twist nagyon erős próbálok maradni, nem mondom, hogy könnyű, időnként nagyon nehéz, mint például most is......ugyanis névnapom lesz és ilyenkor szoktam kapni csokikat, nemsokat, de mégis csak édességet, de ezeket mindig megpróbálom napról, napra azért szépen beosztogatni! :D
Nekem is példaképem vagy a kismamaságoddal, a naplóddal, sikertörténeteddel és ahogy veszed az akadályokat, majd legyőződ őket, mint ezt a cukor problémát is :!: :wink:
Vendég
 


Tényleg Twist, Te ezt hogyan oldottad meg??? Mármint a szurit?
Vendég
 


Röpcsi, ari vagy:)
Szóval, tudjátok, én ebben nem vagyok példakép, mert egy szurit sem adtam be magamnak. Körzeti dokival (haverunk), ügyeletes dokival és a kaális nővérkékkel szurattam be mindet. Én elviselem az injekciókat szívesen, de nem akartam bebökni, ha lehet. Meg is úsztam. De ezzel a gyávaságommal egyedül voltam, mert mindenki ügyesen magának adta be az ismerőseim közül. Nekem így volt jobb, hogy mindig volt, aki beadta.

Krisz, akkor muszáj tényleg színezőt használnod. Nálam is azért mehet a festés nélküli életmód, mert nem őszülök még. De ha lennének ősz hajszálaim, akkor legalább egy 10 perces hajfestéket kéne használnom, az biztos. Azért szeretek fiatalnak látszani:)
Vendég
 


Jó Reggelt :!:

Twist, igen tudom írtad, hogyhogy adatod be a szurit. A tüszőnövelőt, hogy adattad be, azt, hogy kellett??? Azt is mindennap kellett így hétköznap rendelési időben mentél el a körzeti doki barátotokhoz? Hol reggel, hol este, tehát nem azonos időben?
Vendég
 


Na, holnap ilyenkor már ott ülünk a SOTE-n :!: :D
Vendég
 


Röpcsike, nem kellett azonos időpontban beadatnom a tüszőnövelőket, azt mondták.
A körzeti dokihoz meg elmentünk a lakására, volt, hogy ők jöttek el hozzánk a feleségével együtt, vagy bementünk hozzá, amikor ügyeletes volt. A Kaáliba ebédszünetbe sétáltam fel (nagyon közel volt). Szóval, nem kellett azonos időpontban beadatni.
Ami fura is volt (de ugyanakkor kényelmes is), mert a SOTE-n Murber mindig a lelkemre kötötte, hogy a Fostimont mindig ugyanabban az órában kell beadatni.

Az biztos, hogy ezek a szurik így is tökéletesen hatásosnak bizonyultak. Drukk a holnaphoz!
Vendég
 


Sziasztok csajok!
Holnap ilyenkor már az Aron ülünk.De jó lesz,hogy végre
téged is megismerhetlek röpcsike.
Nagyon sokat számít,hogy ott vagyunk egymásnak és nem
egyedül ülünk és izgulunk.Nem?
Kíváncsi leszek röpcsi mit fog mondani neked a prof holnap.
krisztike54
 
 


twist
De jó neked hogy nem ősz a hajad.Ha nekem sem lenne
eszemben sem lenne festeni.Na én megyek csajok sportolni
egyet amíg lehet.Nem tudom hogy fogom kibírni sport nélkül.
De muszáj lesz.Majd járok kismama tornára. :D
Puszi mindenkinek.Majd este jövök csak legközelebb.
krisztike54
 
 


Sziasztok Csajszik:)
Csak gondoltam beköszönök, mert jönnek az édes tündérek, akikre vigyáztam:)
Puszi Nektek:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mary80 2009.12.06 16:39-kor.

mary80
 
 


Kép

Csajok ma már egyre jobban szúrkál,fáj a pé.....lehet,hogy már megrepedtem... :lol: tegnap volt egy kis hancúr..... :oops: :wink:
remélem nem baj..... :roll: :oops:
Holnap tök jó lesz nektek az ARÓn...gyorsan fog menni az idő...jó pletyizést... :lol: :lol:

Kép
Adri
badró1
 
 


Kórházba kerültünk a kisfiammal bent laktunk 4 napig:(,ma engedtek ki minket.Már jól van hála Istennek.Közben a lombikom is elkezdődött rövid protokoll.
Puszi mindenkinek!Majd irok amint tudok!

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Találtam egy aranyos Micimackós képeslapot, névnapom alkalmából felteszem mert ez az egyik kedvenc mesefilmem :!: :D Kép
Vendég
 


Röpcsike, Kép


Kép

Kép

Kép
Adri
badró1
 
 


sziasztok,
Ha nem gond beleolvastam a fórumba, kb. 1,5 éve szültem, 2-ik lombikom sikerült, nálam aztán volt minden, ...összes komplikáció, ...túlstimulálástól az inzulinozásig minden. Ha bármiben tudok segíteni akkor kérdezzetek nyugodtan, igaz csak általában ha alszik a gyerek akkor érek rá.
Kitartást lányok
fibyke
 
 


még azt akartam mondani, mikor én jártam a klinikára Murbi olvasgatta miket írnak rólla a fórumokon
fibyke
 
 


Röpcsi!
Isten éltessen névnapodon! :wink:

Fibyke,
üdv.köztünk!Honnan tudod,hogy Murber olvasta,csak nem mondta neked?A második lombikodat már ő csinálta?
És kihez jártál terhesgondozásra?
De jó,hogy jelentkeztél,egy újabb pozitív példa!
Vendég
 


fybyke
Üdv közöttünk.De jó hogy itt vagy,és van olyan is köztünk
akinek sikerült.Én biztos fogok tőled kérdezni ha nem gond.
röpcsi
Nagyon Boldog névnapot kívánok neked!!!!!!!!!!
kamilla
Gyógyuljatok meg minél hamarább.Puszi nektek,és jelentkezz
hogy mi van veletek.Miért voltatok kórházba?Akkora nagy volt a
gond?
krisztike54
 
 


fibyke
Hogy volt nálad ez a túlstimuláció?Mit éreztél?A cukor
az a hormonok miatt lépett fel?Írjál már légyszi erről
bővebbet ha tudsz.Jó?Köszi

Puszi
krisztike54
 
 


Röpcsi:)
Boldog Névnapot!:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mary80 2009.12.06 16:39-kor.

mary80
 
 


Köszönöm szépen a köszöntéseket, aranyosak vagytok :!: :!: :!: :D

Üdv. fibyke! :D

Szerintem biztos sok orvos olvasgatja az ilyen fórumokat, köztük Murber dr. is :!: :roll:
Murber doki legalább látja, hogy mennyire elismerik, jó véleménnyel vannak róla a betegei, "volt" betegei:!: :D 8)
Vendég
 


Fybike:)
Üdv. a klubban :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mary80 2009.12.06 16:39-kor.

mary80
 
 


Szia Fibyke!Örülök neked és gratulálok!Tehát ha jól értem a Murber dr. irányitotta 2.lombikod sikerült?Vagy a prof. kezelt?Nekem most kezdődött az első.Én Menopurral szúrom magamat napi 2x utánna Orgalutran attól függően hogyan alakulnak a dolgok.

Krisztike köszönöm az érdeklődésed nagyon jól esik!Képzeld a gyerekem alkarján egy nagy gyulladás alakult ki,de nem tudták pontosan megállapitani az orvosok hogy bakteriális fertőzés volt-e ,mert 1 hete megszúrta az ujját,vagy pedig inhüvelygyulladás!A lényeg hogy lázas volt fájt az alkarja duzzadt volt és vörös nagy folt volt a felületén de mindemellett köhögött a szeme beduzzadt szóval sokminden tünet jelentkezett egyszerre.Intravénásan kapta az antibiotikumot és hála Istennek meggyógyult:))))))
Puszillak!
És mindenkinek minden jót!Hallom Röpcsike holnap mész a prof.hoz drukkolok neked ja és boldog névnapot!
Puszi majd jövök megyek takaritani,gondolhatjátok mi van itthon 4 napig elvoltam,a férjem vigyázott a rendre :lol:

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Röpcsike, nagyon boldog névnapot kívánok neked!:))))
Vendég
 


Fifyke, gratula a kisbabádhoz!
És de jó, hogy jöttél! Itt a lányok nagyon szeretnék tudni, hogyan zajlik pontosan a SOTE-s lombik, nem találtunk senkit, aki erről mesélt volna. És nagyon-nagyon örülünk neked!!!!:) Szerintem lesz kérdés bőven:)

(Én nem nagyon tudtam segíteni, mivel nekem a Kaáliban volt a lombik, én csak az inszemiket csináltam a soten).
Vendég
 


Kamilla,
sajnálom,hogy beteg volt a kisfiad,nehéz lehetett!Akkor valószínű fertőzés volt,nem ínhüvelygyulladás?szegénykém...lényeg,hogy már jól van!
Vendég
 


Na,Fibyke,most aztán győzd megválaszolni a kérdéseinket :lol:
Vendég
 


Kamilla:)
Sajnálom és is:(, és a nagy rend miatt sem irigyellek:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mary80 2009.12.06 16:40-kor.

mary80
 
 


Bocsi,az előbbiért, de nagyon nem vagyok toppon:(( Szóval Kamilla én is sajnálom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mary80 2009.12.06 16:40-kor.

mary80
 
 


Kamilla, húúú, sajnálom, hogy ennyire betegek voltatok! :(
Örülök, hogy már jobban vagytok! :D :wink:
Ismerem ezt a férjek vigyázását a rendre! :lol:
Én szept.-ben amikor bent voltam a klinikán, a férjem mindig azt mondta minden oké odahaza és amikor hazajöhettem ez így is volt, de csak külsőre :lol: , mert a szekrényekbe, fürdőbe, szennyes ügyben volt egy kis káosz. :lol:
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?